ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΔΙΣΚΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!! 100% ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΔΙΣΚΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!! 100% ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

Στο Μεξικό στις 22/5/2009 έκαναν την εμφάνιση τους δυο μητρικά σκάφη τα οποία σε ένα σταθερό ύψος άρχισαν να αφήνουν στην ατμόσφαιρα σφαίρες δισκοειδούς σχήματος!!! Το ένα μητρικό σκάφος εμφανίστηκε στην περιοχή Alfredo Carrilo και είχε χρώμα μαύρο το μητρικό σκάφος αλλά και τα πιο μικρά σκάφη που βγήκαν από μέσα τους!! Αυτό έγινε στις 11:30 το πρωί!!

Την ίδια μέρα ένα άλλο μητρικό σκάφος έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή Pendro Hernandez την ίδια ώρα οπού έκανε και το άλλο την εμφάνιση του!!! Μόνο που αυτό δεν είχε χρώμα μαύρο αλλά ήταν λαμπερό, όχι μόνο αυτό αλλά και τα σφαιροειδή δισκοειδή οχήματα τα οποία έβγαιναν από μέσα τους!!!! Και τα δυο μητρικά σκάφη η ανάλυση έδειξε από το υψόμετρο που βρισκόντουσαν ότι είχαν μήκος πάνω από 350 μέτρα!!!!

Αν και δεν έχουν το σχήμα πούρου δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για ένα είδος καινούργιου μητρικού οχήματος σαν και αυτά που είχαν οι ναζί και τα είχαν ονομάσει ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!!!

Παρατηρήστε στο βίντεο τις πτήσεις που κάνουν τα σφαιροειδή δισκοειδή οχήματα αλλά και τις απίστευτες μανούβρες τις οποίες και κάνουν με απίστευτες ιλιγγιώδεις ταχύτητες!!!

Στο πρώτο το οποίο έχει χρώμα μαύρο βρίσκεται δίπλα ένα αεροδρόμιο οπού οι πτήσεις δείχνουν να συνεχίζονται κανονικά το οποίο σημαίνει ότι τα ραντάρ του αεροδρομίου αλλά και των αεροπλάνων δεν τα έχουν εντοπίσει!!

Κάποιοι έξυπνοι αναφέρουν ότι πρόκειται για μπαλόνια!!! Αν ναι πως βγαίνουν με τέτοια ταχύτητα από το σκάφος; Αλλά και στην πορεία τα μπαλόνια πως περιστρέφονται με τέτοια ταχύτητα αλλά και πως μπορούν και κάνουν τέτοιες μανούβρες;

Τα αλλά σας αφήνω να τα δείτε σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο και κρίνετε μόνοι σας!! Η γλώσσα αν και είναι στα ισπανικά δεν χρειάζεται να τα ξέρετε γιατί οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση