ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΡΙΚΙΑ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΡΙΚΙΑ!!!

 Ο τίτλος αυτός ή να πω καλύτερα η «Ταμπέλα » έχει δοθεί σε κάποιους ανθρώπους που δυστυχώς η μοίρα τους έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στην ζωή τους, με το να γεννηθούν παραμορφωμένοι, άλλοι με τρομερή υπερτριχοφυία, άλλοι σιαμαίοι, άλλοι χωρίς πόδια και χέρια, άλλοι πολλοί κοντοί σε στάδιο που ξεπερνάνε τον νανισμό, άλλοι με τέσσερα πόδια, ακόμα και με δυο κεφάλια κτλ!!!

 Γενικώς όλοι οι άνθρωποι που γιενιόντουσαν με γεννητικά προβλήματα τον 19ο και τον 20ο αιώνα τους ονόμαζαν ΦΡΙΚΙΑ ένας υποτιμητικός τίτλος για αυτούς του δυστυχείς ανθρώπους όπου έμεινε δυστυχώς μέχρι και σήμερα!! Λόγο του υπαρκτού και αποκρουστικού προβλήματος που είχαν ειδικά στην Αμερική και μετέπειτα στην Ευρώπη σε μικρότερη κλίμακα ιδρύθηκαν τα λεγόμενα Circus Fricks ( Τσίρκο Φρικιών ) τα όποια έκαναν περιοδείες για να δείξουν αυτούς τους τόσο δυστυχισμένους ανθρώπους!!!

Τους έβγαζαν μυθικές ονομασίες όπως « Ο Φοβερός Τετράποδας από την Μέση Γη » η « Γυναίκα Γοργόνα » « Ο Φοβερός Πυγμαίος » ή « Γυναίκα Λυκάνθρωπος » ο « Άνθρωπος Σκύλος » κτλ κτλ!!! Αν και ήταν ένας τρόπος για αυτούς του δυστυχείς να βγάζουν χρήματα αν και λιγοστά κατά βάθος υπέφεραν, από την άλλη ο πιο πολύς κόσμος παρ’ όλο τις « Βιτρινάτες Ονομασίες » τις πιο πολλές φορές έφευγαν στενοχωρημένοι ή φοβισμένοι από τα σόου αυτά!!

Εμείς εδώ στην INVISIBLE LYCANS TEAM  φτιάξαμε ένα βίντεο με τους πιο γνωστούς από αυτούς τους ανθρώπους με τα ιδιαίτερα προβλήματα προς την μνήμη τους αλλά και για να δείτε εσείς όχι το πόσο αποκρουστικοί ήταν αλλά το πόσο ιδιαίτερα προβλήματα είχαν!! Σήμερα βέβαια τα πιο πολλά από αυτά τα προβλήματα από αυτά που θα δείτε γιατρεύονται αλλά δυστυχώς εκείνη την εποχή η ιατρική δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9jIMkmd4sJU

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση