ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΞΕΝΑ  ΑΓΑΛΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΟΛΟ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ!!!

Ο κόσμος  του παράξενου δεν έχει τελειωμό, όπου και να γυρίσει κάποιος τα μάτια του στην καθημερινότητα σίγουρα θα δει ή θα ακούσει κάτι το παράξενο. Το παράξενο υπάρχει και στην τέχνη, για να μην πω ότι είναι συνώνυμο της τέχνης!!!

Από ζωγραφική, κόμικς, ηθοποιία, γλυπτική, ξυλογλυπτική, κεραμοποιία άνθρωποι από όλο τον κόσμο εκτός από την κλασική τέχνη έχουν ασχοληθεί και με την παράξενη τέχνη δίνοντας στην φαντασία άλλη μορφή και άλλη νότα!!!

Εμείς εδώ στην ομάδα μας μαζέψαμε για εσάς από όλο τον κόσμο τα πιο απίστευτα και παράξενα αγάλματα σε φωτογραφίες. Κάποιες είναι δικές μας και κάποιες άλλες τις βρήκαμε στο διαδίκτυο. Φωτογραφίες με παράξενα και όμορφα έργα τέχνης που απεικονίζουν κάτι το φανταστικό με παράξενο μαζί.

Είναι κάτι που μόλις το δούμε μας προκαλεί την περιέργεια και μας ταξιδεύει στην χώρα του παράξενου. Τοποθετημένα έτσι που δείχνει την παραξενιά του καλλιτέχνη μα και το πόσο ήθελε να κεντρίσει και την περιέργεια του διαβάτη που θα το αντικρίσει να στέκει εκεί.

Δείτε τα απίστευτα αυτά αριστουργήματα που άλλα θα σας προκαλέσουν γέλια, αλλά το θαυμασμό, αλλά ίσως σας προξενήσουν φόβο, μα δεν είναι τίποτα άλλο από παράξενα έργα τέχνης γλυπτικής. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qhp0Q7wfSoQ[/youtube]

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση