ΧΡΟΝΙΡ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!;!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΧΡΟΝΙΡ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!;!

 

Ο γνωστός ερευνητής Vicente Fuentes ( Βισέντε Φουέντες ), έκανε μια ενδιαφέρουσα έρευνα μιας μυστηριώδους υπόθεσης στο Cuatro Vientos ( Koυάτρο Βιέντος-  Αργεντινή  –  https://es.wikipedia.org/wiki/Cuatro_Vientos ) το 2014! Σε αυτή την περίπτωση πολλοί άνθρωποι ήταν μάρτυρες από ένα περίεργο σχήμα ή οντότητα που το είδαν όλοι τους και η έκπληξη τους αλλά και ο φόβος σε κάποιους μεγάλος!

Κάποιοι μιλήσανε  για την πιθανότητα να ευθύνεται το CERN – https://el.wikipedia.org/wiki/CERN για το άνοιγμα των πυλών από άλλες διαστάσεις και για αυτά τα παράξενα γεγονότα τα οποία έχουν αυξηθεί τα τελευταία 10 χρόνια σε όλο τον κόσμο!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0MBaL-0CD6U[/youtube]

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να πρόκειται και για περίπτωση Χρονίρ όπως είχε γράψει και είχε κάνει παγκοσμίως πρώτος γνωστά ο Saman Lycan όποιος δεν γνωρίζει τι είναι τα Χρονίρ ας πατήσει ΕΔΩ!! Υπάρχει όμως και περίπτωση να είναι κάποια νοήμον όντα τα οποία προσπαθούν να εισβάλουν στο κόσμο μας από τις χαοτικές πύλες! Τι είναι οι << χαοτικές πύλες >> !;! Κάποιοι λένε ότι δημιουργήθηκαν από τις πολλές πυρηνικές δοκιμές στην γη αλλά και στην ατμόσφαιρα που κάνανε κάποιες χώρες, έτσι δημιουργήθηκε λόγο των εκρήξεων μια διαστρέβλωση χωροχρόνου η οποία έμεινε σαν σφραγίδα στην γη μας και από αυτήν την διαστρέβλωση όπως έχει πει και ο Saman Lycan μπορεί άθελα του να περάσει κάτι για δευτερόλεπτα ή ακόμα και για μερικά λεπτά! Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά περί χαοτικών πυλών! Υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να είναι και κάποιοι ίσως εξωγήινοι ή εσωγήινοι όπου διαθέτουν σύστημα τηλεμεταφοράς! Αλλά ίσως και το ποιο πιθανόν να είναι πειράματα τηλεμεταφοράς τα οποία ή πήγαν στραβά ή αν δεν είναι πείραμα τότε ίσως από το μέλλον κάποιοι να τηλεμεταφέρονται!

Μα το περίεργο είναι ότι συνήθως σε τέτοιες αναφορές τα όντα τα οποία έρχονται δεν είναι ανθρώπινα! Το σουλούπι τους δεν δείχνει ανθρώπινο οπότε το να είναι ανθρώπινη ενέργεια απορρίπτεται από εμάς εδώ στην ομάδα! Ίσως είναι τα παραπάνω τα οποία σας είπα, ίσως!

Μέχρι βέβαια να έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις περί τίνος πρόκειται, αν και δεν τις βλέπω σύντομα, θα πρέπει να αρκεστούμε σε όλες αυτές τις θεωρίες, που άλλοι τις δέχονται και άλλοι όχι!

Θα τα ξανά πούμε σύντομα να είστε καλά όλοι σας!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!

 


Αφήστε μια απάντηση