ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΡ !!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΧΡΟΝΙΡ!!!-HRONIRS!!!

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΡ !!!!

 Xρονίρ ακούγεται τόσο παράξενη αυτή η ονομασία……. Τι είναι τα Χρονίρ; Από πού προέκυψε η ονομασία; Ας τα πάρουμε με την σειρά τα πράγματα για να καταλάβετε το τι ακριβώς θεωρείται πως είναι για πολύ λίγους ερευνητές τα ή οι Χρονίρ!!!

Ένα χειρόγραφο του 5ου αιώνα μ.Χ. το οποίο είναι αντίγραφο του Στράβων λέει τα εξής σε ένα σημείο το οποίο το αναφέρει ως εξής:   << ……. Οι Τιτάνες οι Κρόνιοι είναι αυτοί που μετά την μάχη με τους θεούς κλείστηκαν για πάντα στα τάρταρα της γης, οι Χρόνιοι είχαν την τύχη να ξεφύγουν γιατί έχουν την ιδιότητα να είναι αθάνατοι και να μπορούν να ταξιδεύουν σε όπιο χώρο και χρόνο θέλουν γιατί είναι η μόνη θεϊκή δύναμη που τους έμεινε μετά  την μέγα Τιτανομαχία….. >>.

Χρόνιοι τους αναφέρει ο Στράβων, Χρονίρ τους ξέρουν κάποιοι πολύ λίγοι σήμερα. Υπάρχουν βεβαία κάποιες αναφορές από κάποιους ερευνητές συγγράφεις ότι οι Χρονίρ είναι κάτι άλλο δηλαδή ότι πρόκειται για κάποια όντα που είναι τόσο γρήγορα που δεν τα πιάνει το μάτι μας και είναι πολύ σκανδαλιάρικα. Μπορεί να σου κρύβουν μικρό πράγματα στο σπίτι μέσα και να ψάχνεις ώρες να τα βρεις και κάποια στιγμή είναι μπροστά σου εκεί που τα είχες αφήσει λέγοντας ( μα τι στο καλό τυφλός είμαι και δεν τα έβλεπα τόση ώρα; ) η μπορεί να τα βάλουν σε κάποιο άλλο μέρος και όταν τα βρείτε να πείτε ( μα θυμάμαι καλά τα είχα βάλει πάνω στο μπουφέ και όχι στο ψυγείο, πως βρέθηκαν εκεί;) όταν υπάρχει οικογένεια σκέπτεστε ότι κάποιος από την οικογένεια τα έβαλε εκεί….. όταν ζείτε μόνοι;

Αυτό βεβαία θυμίζει πολύ έντονα τις πράξεις Καλικατζάρων που λέγεται ότι αρέσει πολύ να πειράζουν τους ανθρώπους!!! Όμως οι Χρονίρ δεν έχουν να κάνουν με κάτι τέτοιο!! ΟΙ Χρονίρ μοιάζουν καταπληκτικά με εμάς τους ανθρώπους, για να γίνω πιο σαφής είναι άνθρωποι που έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα!! Κάποιοι αλχημιστές των μεσαίωνα πιστεύετε  ότι μπορούσαν να φτιάξουν ένα είδος φίλτρου που θα μπορούσε το σώμα να διασπάτε σε χιλιάδες σωματίδια με την σκέψη και να μεταφέρετε σώος και αβλαβής ο άνθρωπος εκεί που είχε σκεφτεί να πάει η ονομασία της του φίλτρου είναι << Lιquo Tempus fugit >>. Ίσως να έχουν έρθει από άλλη διάσταση και να έχουν εγκλωβιστεί στην δικιά μας ή να μπορεί να πηγαίνουν και να έρχονται όποτε το θελήσουν, μπορούν και επιλέγουν και την χρονιά την οποία θελήσουν να πάνε……

Ένας πολύ γνωστός Χρονίρ της αρχαιότητας είναι ο Εχετλαίος!!!! Το οποίο και ξεκαθαρίζουν οι αρχαίοι Έλληνες ότι δεν άνηκε στο Ελληνικό γένος, το δε μαντείο των Δελφών απεφάνθη ότι πρέπει να τύχει των τιμών!!! Το όνομά του συνδέεται πιθανώς με την εχέτλη = λαβή αρότρου που λέγεται ότι κρατούσε για να πολεμά με τους Πέρσες. Στην εικόνα του Πάναινου, αδελφού του Φειδία που βρισκόταν στην Ποικίλη Στοά απεικονιζόταν και ο Έχετλος ανάμεσα στους ήρωες της μάχης του Μαραθώνα, δείγμα της υψηλής πίστης των Ελλήνων της περιόδου στους ήρωες. Η περιγραφή του Παυσανία λέει τα εξής:

«Λέγουν επίσης πως έτυχε να είναι παρών στη μάχη ένας άνδρας με παλαιική εμφάνιση κι ενδύματα. Σκοτώνοντας πολλούς από τους ξένους με την εχέτλη, εξαφανίστηκε μετά τη μάχη. Σαν ρώτησαν οι Αθηναίοι το μαντείο, ο θεός απλά τους έδωσε την εντολή να τιμήσουν τον Εχετλαίο ως ήρωα. Ανήγειραν και μνημείο μάλιστα με λευκό μάρμαρο. Αν και οι Αθηναίοι βεβαιώνουν πως έθαψαν τους Πέρσες, γιατί σε κάθε περίσταση ο θείος νόμος εν τέλη πως το νεκρό σώμα θα πρέπει να θάβεται κάτω από τη γη, ωστόσο τάφο δεν βρήκα. Μήτε υπήρχε τύμβος ή άλλο χνάρι φανερό, καθώς οι νεκροί όπως να ‘ναι πετάχτηκαν σε κάποιο χαντάκι».

Με το περίεργο όνομα αυτό λοιπόν τίμησαν οι Αθηναίοι τον άγνωστο ήρωα ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην την νίκη των Ελλήνων κατά των Περσών. Στην μάχη εκείνη είχε εμφανιστεί ξαφνικά στο ελληνικό στρατόπεδο κάποιος άγνωστος άνδρας ντυμένος με στολή την οποίαν παρομοίασαν σαν χωρικού, κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο το οποίο έμοιαζε σαν εχέτλη (= λαβή αρότρου-δηλ σαν κοντάκι σημερινού όπλου), αντί των γνωστών όπλων της εποχής. Με αυτό το όπλο χτυπούσε τους εχθρούς και τους εξόντωνε από μια σχετική απόσταση. Μετά τη μάχη, ο άγνωστος άνδρας εξαφανίστηκε, με τον ίδιο τρόπο που είχε εμφανιστεί και κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό γι’ αυτόν, ούτε το όνομά του.

Ο Ηρόδοτος δίνει μια άλλη διάσταση στον άγνωστο αυτόν πολεμιστή και το όπλο του, περιγράφει λοιπόν ότι στην συγκεκριμένη μάχη του Μαραθώνα σκοτώθηκαν 6.400 Πέρσες και 192 Αθηναίοι. Κατά την διάρκεια της συγκρούσεως συνέβη κάτι πολύ παράξενο, ένας Αθηναίος στρατιώτης, ο Επίζηλος, γιός του Κουφαγόρα, ενώ πολεμούσε γενναία στήθος με στήθος ξαφνικά έχασε την όραση του και στα δύο του μάτια, παρ’ όλο που δεν τον είχε ακουμπήσει τίποτα, ούτε δόρυ ούτε ξίφος ούτε βέλος τόξου. Συνεχίζοντας ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι ο Επίζηλος διηγείται ότι είδε έναν μεγαλόσωμο οπλίτη που η γενειάδα του κάλυπτε ολόκληρη την ασπίδα του, και ότι αυτό το φάντασμα κρατούσε στα χέρια του ένα πολύ φωτεινό όπλο! Πέρασε ακριβώς δίπλα του, σκοτώνοντας Πέρσες αντιπάλους και αυτή η σκηνή ήταν η τελευταία που είδε ο Επίζηλος γιατί από κάποια υπερβολική λάμψη, τυφλώθηκε (!!!!!).

Ο δε χρησμός του μαντείου λέει τα εξής :

<< Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν αγροίκον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας άροτρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερομένοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα >>. (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32).

Είναι πολύ πιθανό ο Εχετλαίος να είναι ένα Χρονίρ που  βρέθηκε κατά λάθος εκεί στην μάχη και βρήκε το άροτρο σε κάποιο χωράφι  και άρχισε να πολεμά ή ήξερε ακριβώς το τι θα γίνει και θέλησε να βοηθήσει τους Αθηναίους στην μάχη; Όπως και να έχει κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το τι ακριβώς ήταν, αλλά από την αναφορά του Ηροδότου με τον τρόπο που εμφανισθεί δείχνει ότι καθαρά ότι πρόκειται για Χρονίρ!!! ( είναι το προσωπικό μου πιστεύω και δεν παροτρύνω κανέναν να πιστέψει σε αυτό που μόλις ανάφερα για τον Εχετλαίο!! ).

Υπάρχουν και αποδείξεις από διάφορα χρονίρ που έχουν αιχμαλωτιστεί από τον φακό της φωτογραφικής μηχανής, αν και πιο πολλοί τα περνάνε για φαντάσματα ή ακόμα καμιά φορά για σκιερούς εδώ θα αναλύσουμε το κάθε είδους φωτογραφίας για να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε και εσείς!! Η παρακάτω φωτογραφίες είναι:

Ο Andrea Hoffmann από την Σκοτία τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες όταν είδε κάτι σαν διάθλαση και του κίνησε την περιέργεια. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Εδιμβούργο τις έστειλε σε γνωστό site στο εξωτερικό για να του εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται. Το μόνο που αναφέρουν είναι ότι πρόκειται για κάποια οντότητα, πιθανόν κάποιον που μοιάζει με κάποιον  άστεγο ότι υπάρχει κάτι το περίεργο υπάρχει του απάντησαν. Του είπαν επίσης ότι αν το είχε φωτογραφήσει πιο κοντά θα μπορούσαν να του δώσουν καλύτερες εξηγήσεις!!!

 

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες υπάρχει κάποια ανωμαλία στο χώρο οπού εμφανίζεται   ο Χρονίρ ώσπου στην τρίτη φωτογραφία κάπως αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που χρησιμοποιεί ο Χρονίρ……

Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό το φαινόμενο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υποθέσεις, γιατί δεν ξέρω, αλλά θα σας πω μια υποθετική θεωρία δικιά μου το πώς μπορεί να λειτουργούν οι Χρονίρ.

Πρέπει να έχουν ένα σύστημα από κατασκευής τους δηλαδή από όταν άρχισαν να υπάρχουν στο σύμπαν. Έχουν ανθρώπινη υπόσταση και αυτό το κάνει πιο δύσκολο σε εμάς τους ανθρώπους να το καταλάβουμε και να το κατανοήσουμε. Αν ήταν άυλα θα ήταν πιο εύκολο σε μας να γίνει πιστευτό, αλλά όταν κάτι μοιάζει καταπληκτικά με εμάς τότε μας είναι απίστευτο να το δεχτεί ο εγκέφαλος μας γιατί είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να μην δέχεται κάποια πράγματα τα οποία φαίνονται περίεργα ή απίστευτα, είναι η άμυνα μας αυτή. Μα και όταν την δεχτεί η άμυνα του εγκέφαλου θα συνεχίζει να έχει τις αμφιβολίες για το αν είναι έτσι ή κάπως αλλιώς…..!!

Στο θέμα των Χρονίρ υποθέτω ότι μπορούν μέσω της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που διαθέτουν να μπορούν μέσω νοητικής δύναμης να διαστρεβλώνουν τον χώρο και τον χρόνο και να βρίσκονται οπού θελήσουν. Πίσω η μπροστά στο χρόνο ίσως να κάνω κάποιο λάθος αλλά αυτό είναι που πιστεύω εγώ……

 

Όταν γίνεται η υλοποίηση και έρχονται στον κόσμο μας από πίσω από τον χρόνο ή και μπροστά υλοποιούνται τόσο αστραπιαία που είναι αδύνατο να το καταλάβουμε, ο μόνος τρόπος είναι να φωτογραφηθούν τυχαία ή να βιντεοσκοπηθούν, η επόμενη φωτογραφία είναι από την Ταϋλάνδη οπού ένας νεαρός έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία και δίπλα του μόλις άρχισε ένας Χρονίρ να υλοποιείται!!!

 

Κοιτάτε με προσοχή το πόδι του πως αρχίζει και υλοποιείται…….!!

 

Θα μου πείτε γιατί να μην σκιερός ή κάποιο φάντασμα…..;   Συμφωνώ μαζί σας  αλλά οι Χρονίρ έχουν πολύ καθαρή εικόνα στις φωτογραφίες από πλευράς τους σώματος τους ή κάποιων μελών τους, τι εννοώ; Σχεδόν πάντα βγαίνουν στην φωτογραφία με ύφος νευριασμένο γιατί κατάλαβαν ότι τους έπιασε ο φωτογραφικός φακός, μπορεί να τους βγάλει  η φωτογραφία χωρίς πόδια!! Πολύ ευλόγα θα πείτε ότι ήταν φάντασμα γιατί δεν ήταν εκεί όταν έβγαζα την φωτογραφία αυτή, απλός δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία και μοιάζει σαν έναν άνθρωπο που δεν έχει πόδια και αιωρείται στο πουθενά!!!  H παρακάτω φωτογραφία είναι γνωστή σε αυτούς που ασχολούνται με τα φαντάσματα πιστεύοντας ότι είναι ένα από αυτά. Η φωτογραφία όμως για αυτούς που ξέρουν είναι ένα κλασικό θηλυκό Χρονίρ που υλοποιήθηκε ακριβώς εκείνη την ώρα που φωτογράφιζαν την μικρή, η φωτογραφία την έβγαλε την << παράξενη >> αυτή γυναίκα χωρίς πόδια γιατί δεν πρόλαβε να τα υλοποιήσει!!

 

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο που μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας αν είναι Χρονίρ η όχι. Τα φαντάσματα ξεχωρίζουν γιατί είναι σχεδόν αιθερικά όπως οι παρακάτω φωτογραφίες……

Υπάρχουν και σε μορφή νέφους αλλά και σε άλλες μορφές, θα ήθελα να βάλω και κάποιες άλλες φωτογραφίες αλλά λόγο χορού καταλαβαίνετε….. οι επόμενες είναι οι σκιεροί που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου σκιεροί…..

Θα επανέλθω στο θέμα με τους Χρονίρ γιατί ακόμα βρίσκεται σε πλήρη έρευνα από την INVIZIBLE LYCANS TEAM κλείνοντας εδώ δείτε πιο κάτω κάποιες άλλες φωτογραφίες από διάφορα Χρονίρ………………….

Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες από τις φωτογραφίες όπως η τελευταία δείχνει να πηγαίνει προς την θάλασσα, υπάρχουν πολλές τέτοιες φωτογραφίες που δείχνουν σαν να μην ξέρουν που πηγαίνουν…… αυτό αποδεικνύει την θεωρία ότι οι Χρονίρ μπορούν και ταξιδεύουν στο χρόνο και στο χώρο, γιατί η θεωρία της χρονομηχανής αν ποτέ φτιαχτεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα συναντήσει είναι το αν γίνει κάποιο ταξίδι τέτοιο που θα εμφανιστεί ο χρονοταξιδιώτης!!! Δηλαδή αν προσδιορίσουν την χρονομηχανή στην Αθήνα το θέμα είναι σε πιο σημείο στην Αθήνα θα βγει!!! Εκτός και το μάθουν να διαβάζει διευθύνσεις που όπως λένε οι φυσικοί της κβαντικής μηχανικής αυτό μόνο το Χόλυγουντ μπορεί να το κάνει. Να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 


8 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΡ !!!!

 1. Dimitris!!!!

  AΠΛΑ!;! ΠΩΣ ΑΠΛΑ!!!!

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!! ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!;!

  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ << ΑΠΛΑ >> ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΧΟ!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!!

  ΟΠΟΣ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΡΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Ειπες δυο μαγικες λεξεις,σκεπτικιστες και θεοριτικους……….δεν μπορεις απλα να μιλήσεις με τετοιους ανθρωπους.
   Το απλα το αναφερω οχι σαν να το αγνοω αλλα μενοντας με ενα ον απο οταν ειμουνα μικρος το θεωρο κατι απλο πλεον για μενα,μην με παρεξηγεις,αλλα απο συνηθεια το βλεπο απλο το πραμα :D χεχε.
   Προσφατος εμαθα τι ειναι και τι θελει και τοσα χρονια εκανε θορυβο στην κουζινα :D.

 2. Καλημέρα και συγχαρητήρια για όλοι αυτή την δουλειά που κάνετε . εδώ και αρκετό καιρό διαβάζω αυτά που ανεβάζεις και είμαι πολύ σύμφωνος σε πολλά από αυτά που λες. Μου έχουν συμβεί κάποια παράξενα πράγματα και προσπαθώ να έχω τα μάτια μου ανοιχτά και να μαθαίνω … Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έχω δει κάτι σαν και αυτό που λες μέσα στο σπίτι μου και να πειράζει τα πράγματα μου αλλά πίστευα πως ήταν φάντασμα .πως μπορώ να μάθω τι ήταν??

 3. Πολυ καλό παίδες.
  Αραγε η γυναίκα με το κόκκινο (εικόνα 6,7,8) την ειδε τη “θηλυκιά” χρονίρ να εμφανίζεται στο ξεκάρφωτο μπροστά της; Γιατι η εκφρασή της είναι κάπως. (Αλλα να μου πείτε και να την είδε δε παιζει να δωσε και σημασία)

  Συνεχίστε τη πολλύ καλή εργασία σας.

  Γειά Χαρά

  1. ΦΙΛΕ ANONYMOUS ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ INVISIBLE LYCANS TEAM!!! ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!! ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ; ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ Η ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ Η ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΥΤΗ!! ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ……. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ !!!

Αφήστε μια απάντηση