ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!

Στις 30/4/2009 στην Μαλαισία ένας ψαράς έπιασε ένα χταπόδι το οπoίο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο με όσα είχε πιάσει μέχρι τότε στην ζωή του. Η έκπληξη του ήταν τεράστια όταν είδε ότι η κατσούλα του χταποδιού είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά!!!!

Όλοι έσπευσαν για να δουν το τόσο περίεργο χταπόδι που είχε βγάλει ο ψαράς ώσπου έγινε αντικείμενο περιέργειας και ένα είδος αξιοθέατου…… οι βιολόγοι που πήγαν για να το εξετάσουν δήλωσαν ότι δεν πρόκειται για τερατογέννεση ή για κάποια γεννητική διαταραχή αλλά ίσως για κάποιο νέο είδος μαλάκιου!!

Είπαν ότι είναι μισό χταπόδι και μισό καλαμάρι κάτι το απίστευτο μέχρι τώρα, αυτό που τους έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το πόσο έφερνε η κατσούλα του σε ανθρώπινο κεφάλι, σε αυτήν την τόσο παράξενη τοποθέτηση δεν είχαν να κάνουν κάποιο σχόλιο ή γιατί μοιάζει τόσο με άνθρωπο.

Όπως βλέπουμε έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε για τους ωκεανούς και το τι κρύβουν στα σωθικά τους. Ποσό δίκιο είχαν οι παλαιοί ναύτες που έλεγαν ότι είχαν δει του κόσμου τα θαλάσσια τέρατα γίνονταν πολλές φορές ο περίγελος για πολλούς. Οι θάλασσες της γης είναι ανεξερεύνητες μόνο το 8% έχει εξερευνηθεί …………πιο πολλά ξέρουμε για την Σελήνη και τον πλανήτη Άρη παρά για το τι κρύβουν τα βάθη των ωκεανών……. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση