ΔΑΡΙΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΔΑΡΙΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ!!!

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη.

SAMAN LYCAN

‘Ενας ιδιαίτερος άνθρωπος όπου αναρτύει πολύ ενδιαφέροντα περιληπτικά αποσπάσματα τα οποία έχουν μεγάλης σημασίας για ανθρώπους που ερευνούν πολλά!!!! Θα σας αναρτήσω ορισμένα από τα αποσπάσματα που έχει γράψει κατά καιρούς!!!! Θα τον βρείτε στο ΦΕΗΣ ΜΠΟΥΚ  με την ονομασία << Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη >>!!!!

Δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε σε όσα λέει όπως και με έμενα αλλά αν κάποιος έχει κάποιες αντιρρήσεις μπορείτε να ανοίξετε διάλογο μαζί του. Επίσης απαντά σε πολλά ερωτήματα…. Για την INVISIBLE LYCANS TEAM είναι ενας αξιόλογος άνθρωπος μόνο  και μόνο που ασχολείτε με αυτά και προσπαθεί να αφυπνίσει το κόσμο!!!!

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Όμως από αυτά που γράφει αν και περιληπτικά είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον…. Ας μην μονολογώ άλλο και ας δούμε το τι γράφει:

 

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη:

 

Απόσπασμα 1

Ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος είχαν πτητικές μηχανές λένε Ρώσοι αεροναυπηγοί:

Δείτε την κάτω πήλινη πινακίδα που βρέθηκε στην Κρήτη .Την έχουν αποκρυπτογραφήσει. Λέει για άρμα που πετάει χωρίς φτερά .Δείτε το σχήμα δεξιά της φωτό. Δεν έχει το άλογο και ούτε ρόδες στο άρμα . Φαίνονται καθαρά και τα καυσαέρια . Με τέτοια οχήματα πέταξαν ο Ίκαρος και ο Δαίδαλος. Αλλά ήταν δοκιμαστικά και ο Ίκαρος έπεσε .(σαν αυτά τα καινούργια αεροπλάνα που πρώτα τα δοκιμάζουν οι ειδικοί ). Ο Ίκαρος δεν είχε χρόνο να τα δοκιμάσει, γιατί έφυγαν κρυφά .

pilini pinakida

 Απόσπασμα 2

Λίγα για τους ερπετοειδείς θεούς :
Ο Δίας, τους προγονούς μας γενικά όλης της γης, τους ονόμασε ανθρώπους. Όχι όμως από το άνω θρώσκω =βλέπω ψηλά όπως νομίζουμε .. Ονομάστηκε άνθρωπος, από το άβρωτος, α στερητικό +βρω- από το ρήμα βι-βρώ-σκ-ω= τρώγω. Άβρωτος λοιπόν είναι αυτός που δεν τρώγεται, δεν πρέπει να τρώγεται. Αυτός ο όρος δόθηκε από τον Δια, όταν νίκησε και φυλάκισε στα Τάρταρα τους Κρόνιους. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή . Ο Ουρανός και η Γαία είχαν ακολούθους, όπου ήταν γνωστοί ως Ουρανίδες, είναι η πρώτη ομάδα θεών που κατέβηκαν στη Γη από το διάστημα και γέμισαν τον πλανήτη μας τέρατα!!!! Μετά από αυτούς κατέβηκαν από άλλο πλανήτη στην γη, ο Κρόνος και οι << ακόλουθοί >> του, οι Τιτάνες. Τον Ουρανό τον εκτόπισε ο Κρόνος, και ανέλαβε την εξουσία και την θεϊκή βασιλεία στον πλανήτη γη. Ο Κρόνος και οι ακόλουθοι από του Τιτάνες οι Κρόνιοι ήταν σαρκοβόρα όντα όπου τα ποιο πολλά από αυτά είναι ερπετοειδής φυλής. Έτρωγαν οτιδήποτε είχε σάρκα και αίμα. Αυτό που έτρωγαν με μεγάλη βουλιμία ήταν τα ανώτερα θηλαστικά του ζωικού βασιλείου της γης, όπου ήταν ο άνθρωπος!!!! Οι Κρόνιοι στους ανθρώπους που τους προόριζαν για βρώση τους είχαν μια ταμπέλα κρεμασμένη στο λαιμό που έγραφε σε ποιον ανήκει. Μας τρέφανε για ζώα ,όπως εμείς τα πρόβατα και τα γελάδια . Η ωμοφαγία είναι μια πραγματικότητα ιστορική, το αναφέρει μάλιστα και ο Όμηρος στην Ιλιάδα, αλλά και σε άλλες ιστορικές αναφορές ανά τον κόσμο. Τέτοιες παραστάσεις υπάρχουν και σε πολλά αρχαία μνημεία οι οποίες προβληματίζουν πολύ τους αρχαιολόγους .Και σήμερα υπάρχει μια τέτοια ανάγλυφη παράσταση στο ναό της Παναγίας των Παρισίων. Οι Κρόνιοι μοιράσανε την γη και έγιναν οι θεοί των ανθρώπων .Ξέρουμε ότι πολλοί λαοί στην αρχαιότητα θυσίαζαν για εξευγενισμό ανθρώπους στους θεούς . π.χ. στον Βάαλ αλλά και τα πρωτότοκα παιδιά των ιουδαίων ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης των χριστιανών .Γιατί όμως ζητούσαν ανθρώπινο κρέας και αίμα; Μήπως αυτοί οι θεοί δεν ήταν Κρόνιοι; Ήταν ερπετοειδή; Το έκανα γιατί χρειαζόταν και χρειάζονται το αιθερικό πεδίο του ανθρώπου την αύρα .

Ο ωμός άνθρωπος, ήταν ένα θεσπέσιο έδεσμα για τον Κρόνιο, ήταν πηγή, από όπου ο κάθε Τιτάνας μπορούσε να αντλήσει ενέργεια, δύναμη και εξαιρετικές ικανότητες, ακόμη και πνευματικές.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Περί το 245.000 π.Χ. μία νέα ομάδα θεών κατέβηκε στον πλανήτη γη και διεκδίκησε την εξουσία της. Ήταν ο Δίας με τους δικούς τους ακόλουθους. Αυτοί αυτό-ονομάστηκαν Ολύμπιοι!!! Έγιναν μάχες σκληρές γνωστές στην προϊστορία- μυθολογία με το όνομα Τιτανομαχία και Γιγαντομαχία. Νικώντας μετά από δεκάχρονο πόλεμο, οι Ολύμπιοι μοίρασαν μεταξύ τους τα λάφυρα, δίνοντας στον Δία την εξουσία στον αέρα και τον ουρανό, στη θάλασσα και όλα τα υδάτινα σώματα στον Ποσειδώνα, και στον Κάτω Κόσμο στον Άδη. Έπειτα έκλεισαν τους Τιτάνες στα Τάρταρα. Επί της βασιλείας του Δία, ο προγονός μας ονομάστηκε άνθρωπος. Δηλ. Δεν θα τον τρώνε οι Κρόνιοι δεν είναι είδος φαγητού. Τους έκλεισε ο Δίας μέσα στα τάρταρα ,έφυγε αλλά αυτοί βρήκαν τρόπο πάλι να διοικούν κάνανε τις θρησκείες κλπ. .Τώρα πάνε για την παγκοσμιοποίηση. Θυμηθείτε ότι κάθε χρόνο εξαφανίζονται 7.000.000 άνθρωποι .Που πάνε αυτοί; Γιατί δεν τους βρίσκουν .Μόνο ο θεός των χριστιανών στην παλαιά διαθήκη αν μετρήσει κανείς πόσους ανθρώπους σκότωσε πλησιάζουν τα 2 εκατομμύρια. Χώρια τι έγινε μετά με ιερές εξετάσεις κλπ. Κάτω ο Βάαλ.

vaal

Απόσπασμα 3

 Οι Ιρλανδοί κατάγονται από τους Έλληνες : Στο Ιρλανδικό βιβλίο « Leadhar gadhal» διαβάζουμε: « Το 1240 π.Χ. έφθασαν στην χώρα από τα νησιά της Δύσης είκοσι τέσσερα ζεύγη αποίκων έχοντας αρχηγό τους τον Έλληνα πρίγκιπα Μπάρτολον. Οι άνθρωποι εκείνοι έγιναν με τον καιρό 5000. Πέθαναν όμως από μία αρρώστια και τάφηκαν ομαδικά GHT, έξω από το Δουβλίνο, κατά τα πάτρια έθιμά τους.

Το 2600 αποβιβάστηκαν άνδρες της φυλής Fig Bolg, Gallionib ( Βέλγοι και Γαλάτες).
Ύστερα από αυτούς έφτασαν στην Ιρλανδία προερχόμενοι από τα νησιά της Δύσης άνδρες της φυλής της Tuatha de Dadan. Ήταν άνδρες Θείας καταγωγής και είχαν φέρει μαζί τους μαγικά σύνεργα, ρομφαίες, δόρατα κ.λπ. και την πέτρα της «Μοίρας», επάνω στην οποία κάθονταν οι Βασιλείς των Ιρλανδών για να εμπνευστούν καλά έργα.
Βλέπουμε λοιπόν τους Δαναούς ( Tuatha de Dadan). Αλλά ακόμη και την πέτρα της « Μοίρας», που ήταν ένα κομμάτι από βράχο της σπηλιάς στην Ίδη της Κρήτης. Μέσα σ’ εκείνη την σπηλιά αγρυπνούσε κάθε εννέα χρόνια ο Μίνως ο Α΄ της Κρήτης, προσμένοντας την επιφοίτηση του μεγάλου Δία ως προς τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσει, για να κυβερνήσει δίκαια τους υπηκόους του. Πάνω σ’ αυτή την πέτρα κάθονταν και οι μετέπειτα βασιλείς της Ιρλανδίας προσμένοντας και εκείνη την ίδια επιφοίτηση του προγονικού τους Θεού Δία, για τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσουν για την δίκαιη διακυβέρνηση των Ιρλανδών. Κάτω Φώτο λαβύρινθος Ελληνικός στην Ιρλανδία

 

Απόσπασμα 4

Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό. Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ. Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί. Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο. Το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό. Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ. Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχουν γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα. Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ό,τι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα. Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον. Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε 1Β 1Β.Εκτος από την Ελλάδα αυτό το γονίδιο Ε υπάρχει στη βόρεια Αλβανία και στην Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στον χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα. Στην Τουρκία το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον. Αυτό υπονοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό πρέπει να μάθουν οι Έλληνες της Τουρκίας. Η μισή Τουρκία είναι ελληνική .Ας εξετάσουν αν τολμούν το D.N.A. Όλοι οι γενετιστές λένε ότι το γονίδιο Ε υπάρχει μόνο στην ελληνική φυλή. Άρα Έλληνες είναι και οι μισοί τούρκοι και οι βόρειοι λαοί. Στην νότιο Γαλλία είναι το 47%.

 

Απόσπασμα 5

100 εκατομμύρια περίπου απόγονοι των Ελλήνων ζουν στην Ασία :
Πρόσφατα, τα δέκα παιδιά των Καλλάς ( απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου στην Ασία) έθεσαν την εξής ερώτηση: «Εμάς, χίλια και περισσότερα χρόνια προσπαθούν να μας κάνουν Μουσουλμάνους, αλλά παραμένουμε πιστοί στους θεούς του Ολύμπου. Εσείς πώς αρνηθήκατε την πίστη σας και γίνατε Χριστιανοί»; Ποιος θα μπορούσε να δώσει απάντηση; Σύμφωνα με μακροχρόνιες έρευνες -ιστορικές, εθνολογικές, λαογραφικές που πραγματοποιήθηκαν εδώ και είκοσι χρόνια, υπολογίζεται πως στις απομονωμένες κοινότητες Ελλήνων στις περιοχές Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Θιβέτ, Ιμαλάια-Ινδία, υψίπεδα Κασμίρ και στη Γιουνανία (Γιουνάν = Ελλάδα μεγάλη περιοχή στην Κίνα με έκταση δεκαπλάσια της Ελλάδος) ζουν πάνω από 60.000.000 απόγονοι Ελλήνων. Βάλτε και 30.000.000 Έλληνες που έγραψε το Spiegel ότι υπάρχουν στην Τουρκία;

 

Απόσπασμα 6

Οι Ευρωπαϊκές γλώσσες και πολλές ασιατικές είναι Ελληνικές.
Το 1796, ο Willian Kones, ένας Άγγλος δικαστής στη Βεγγάλη, έκανε μια ομιλία και διατύπωσε τη θεωρία, πως οι λαοί της Ευρώπης και της μέσο-δυτικής Ασίας έχουν κοινή καταγωγή και προγονική γλώσσα τη Σαν(σ)κριτική. Η ίδια η λέξη Σανσκριτική ως γλωσσικός όρος σήμερα ερμηνεύεται ως Σάν – Κρητική, επειδή είναι ίδια με την ελληνική – κρητική – γλώσσα και γραφή των αρχαίων χρόνων, που διέδωσαν χιλιάδες χρόνια πριν από την εποχή μας οι Έλληνες κατά τις πολιτιστικές τους εκστρατείες (Τριπτόλεμος – Ηρακλής – Διόνυσος – Μ. Αλέξανδρος κ.ά.).
Οι ίδιοι οι Ινδοί αναφέρουν στις Bέδες πως η καταγωγή τους ιστορικά προέρχεται από τους Δραβίδες. Οι Δραβίδες ήσαν αρχαίος μελαχρινός λαός (αιγαιοπελαγίτες -νησιώτες- κυρίως Κρητικοί) με παμπάλαιο ανεπτυγμένο πολιτισμό. Κάτω ο Μ. Αλέξανδρος εισερχόμενος στην Βαβυλώνα.

 

Απόσπασμα 7

Στην Νορβηγία πήγαν οι μινωίτες χιλιάδες χρόνια πριν και έκαναν εξόρυξη άργυρο. Η πόλη Kongsberg της Νορβηγίας ιδρύθηκε το 1623, όταν ένας βοσκός βρήκε ένα μεγάλο κομμάτι αργύρου. Η εξόρυξη αργύρου οδήγησε στην ταχεία ανάπτυξη της Kongsberg που σύντομα έγινε μια πόλη των 10.000 κατοίκων. Μέχρι το 1958 έγινε η εξόρυξη και μετά διακόπηκε γιατί είχε τελειώσει ο άργυρος . Σύμφωνα με την “επίσημη άποψη”, η πόλη Kongsberg δεν είχε καμία ιστορία πριν από 1623. Το φθινόπωρο όμως του 1987 βρέθηκε η πιο κάτω πέτρινη πλάκα που φέρει 5 γράμματα. Ο Jarnaes είναι εμπειρογνώμονας σε πολλούς τομείς, όπως στις γλώσσες, στην ιστορία, στην αρχαιολογία, στη γεωλογία, και στην αστρονομία. Ο Jarnaes εξέτασε την πέτρινη πλάκα και είπε ότι η γραφή ήταν Γραμμική Α που ανήκει στο Μινωικό πολιτισμό της Κρήτης ! Η μετάφραση των 5 χαρακτήρων ήταν « καθαρό και μαλακό” και εννοεί τον άργυρο. . Εκεί βρέθηκαν και εικόνες που υπάρχουν στο δίσκο της Φαιστού. Το συμπέρασμα πιο ήταν; Ήταν ότι οι Κρήτες είχαν βρει τον άργυρο και κάνανε εξόρυξη . Μετά την καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού σταμάτησαν και οι εξορύξεις. Πέρασαν χιλιάδες χρόνια ώσπου το 1623, ο βοσκός βρήκε ένα κομμάτι άργυρο και ξανάρχισαν. Εκπλήσσει το γεγονός πως τόσες χιλιάδες χρόνια είχαν στο Kongsberg της Νορβηγίας άργυρο και δεν το είχανε ανακαλύψει. Πως οι Μινωίτες το ανακάλυψαν ;Κάτω η πλάκα με τους 5 Μινωικούς χαρακτήρες

minoika simvola

 

 Απόσπασμα 8

 Τα πρώτα αναφερόμενα Μυστήρια μετά την εποχή των “Ατλάντων” είναι τα Μυστήρια της Μεγάλης Θεάς της Κρήτης . Η Θεά βρίσκεται στο γνωστό αρχαιολογικό μουσείο της Κρήτης και κρατά στα χέρια της τους δύο όφεις που συμβολίζουν την “άρρεν” και “θύλη” φύση, δηλαδή το ανδρικό και θηλυκό χρωμόσωμα ,το DNA του ανθρώπου . Το ίδιο συμβολίζουν και οι διπλοί πέλεκυς (λάβρους) καθώς και τα διπλά Ε στον θρόνο του Μίνωα. Χαρακτηριστικά σύμβολα της Μεγάλης Θεάς ήταν το <<Ιερόν Άντρον>> και το <<Ιερό Δέντρο>>. Το Ιερό Δέντρο συμβολίζει τη Ζωή και την Γονιμότητα, ενώ το Ιερό Άντρο ή Σπήλαιο, την Μητρότητα και τη Γέννηση. Η γιορτή της Μεγάλης θεάς γινότανε γύρω από το <<Ιερό Δέντρο>> το οποίο στόλιζαν με δώρα, συμβολίζοντας τους καρπούς και το οποίο εκρίζωναν κατά το τέλος των Μυστηρίων που συνέπιπτε με το τέλος της συγκομιδής της ετήσιας σοδειάς ψέλνοντας ύμνους για την αναβλάστησή του. Στο <<Ιερό Σπήλαιο>> ή <<Ιδαίον Άντρον>> μέσα εκεί ανατράφηκε ο Δίας από τη βρεφική του ηλικία. Την είσοδό του φύλαγαν οι Κουρήτες, και κάθε φορά που ο μικρός Δίας έκλαιγε, οι Κουρήτες χόρευαν ένα χορό πολύ έντονο και γρήγορο, που έκανε τη βαριά πανοπλία τους να χτυπάει δυνατά και να σκεπάζει το κλάμα το βρεφικού Δία. Και το έκαναν αυτό για να μην ακούσει το κλάμα του ο Κρόνος και το καταπιεί όπως όλα τα άλλα παιδιά του. Ο χορός αυτός θεωρείται και σήμερα ο πρόδρομος του Πεντοζάλη που χορεύεται στην Κρήτη. Το Σύμβολο του <<Ιερού Δέντρου> διασώζεται και σήμερα μέσω του εθίμου του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ενώ το <<Ιερό Σπήλαιο>> ή <<Ιδαίον Άντρον>> μέσα στο οποίο ανατράφηκε ο Δίας, διασώζεται σήμερα ώς <<Φάτνη>> μέσα στην οποία γεννήθηκε ο Χριστιανισμός. Κάτω η μεγάλη θεά.

 thea kriti

 Απόσπασμα 9

Έλληνες ήταν οι Φαραώ της Αιγύπτου λέει ο Ηρόδοτος:
Πριν από 40.000 χρόνια οι Έλληνες κατοίκησαν την Αιθιοπία (ελληνική ονομασία). Παραδοσιακά και ιστορικά όλοι οι βασιλείς της αρχαίας Αιθιοπίας προέρχονταν από την Ελλάδα. Η Αίγυπτος ήταν τότε βαλτώδης και ακατοίκητη χώρα. Μετά άρχισαν οι Έλληνες να καλλιεργούν τα πλούσια χώματα ολόγυρα από τον Άνω Νείλο και να χτίζουν πόλεις. Με τα χρόνια κατέβηκαν ως τις εκβολές της Μεσογείου. Τα πλούσια χώματα της νέας χώρας έγιναν αιτία να κατοικηθεί ολόκληρη από Έλληνες. Την πρώτη μεγάλη πόλη στην Αίγυπτο έχτισε ο Ακτίς ο Ρόδιος που την ονόμασε Ηλιούπολη, επειδή οι Ρόδιοι λάτρευαν τον Απόλλωνα – Ήλιο ως πρωταρχικό θεό. Ακολούθησαν οι Αθηναίοι με την πόλη Σόιδα προς τιμή της θεάς Αθηνάς, η Μέμφις του Μίνωα, η Πανόπολις προς τιμή του θεού Πάνα και άλλες 120 πόλεις έως τα Χρόνια των Πτολεμαίων1. Οι Έλληνες της Αιγύπτου δημιούργησαν τις αιγυπτιακές δυναστείες, ανέπτυξαν την κοινωνική δομή και δίδαξαν τον Ελληνικό Λόγο. Ο Ηρόδοτος μας βεβαιώνει, πως οι ιερείς της Αιγύπτου τον οδήγησαν στα άδυτα των Πυραμίδων και καταμέτρησαν μπροστά του μεγάλη σειρά σκαλιστών αγαλμάτων, 341 γενεών, από τους βασιλείς που κυβέρνησαν τη χώρα. Μας βεβαιώνει επίσης, πως οι Αιγύπτιοι βασιλείς ήταν όλοι Έλληνες εκτός ελαχίστων.

 

Απόσπασμα 10

Αρχαίοι Έλληνες πήγαν στην Αμερική λέει Αμερικανός επιστήμων :
O Αμερικανός επιστήμων Cyrus Gordon εξέτασε μια πέτρα που του έφερε ένας άντρας που λεγόταν Manfred Metcalf. Διαβάστε τι γράφει για αυτήν την πέτρα ο Cyrus Gordon . «Αφού ερεύνησα την επιγραφή, ήταν προφανές για μένα πως η γραφή ήταν ίδια με αυτή της Μινωικής Γραμμικής Α και Μυκηναϊκής Γραμμικής Β. Συνεπώς υπήρχε μια επαφή μεταξύ Αμερικής και Αιγαίου στην Εποχή του Χαλκού μεταξύ Κρητών και Αμερικής.» Υπάρχουν εκατοντάδες πόλεις στην Αμερική (ιδίως νότια) που έχουν ονόματα αρχαίων Ελληνικών . Μην πείτε σύμπτωση. Θα γράψω μερικά γιατί δεν μου παίρνει ο χώρος.
-Ephira, στα σύνορα της βρετανικής Γουινέας και Σουρινάμ. Το όνομά της είναι από την Εφύρα το αρχαίο όνομα της Κορίνθου, πόλη στην οποία γεννήθηκε ο πρόγονος του Γλαύκου και την οποία προφέρει όταν δίνει το γενεαλογικό του δένδρο στον Διομήδη.
-Fedra, 30 μίλια από το Paramaribo στο Σουρινάμ. Φαίδρα λεγόταν η κόρη του Μίνωα η οποία ήταν δεύτερη σύζυγος του Θησέα .Κάτω το μέρος που βρέθηκε η πέτρα.

map

Απόσπασμα 11

Μέρος 1)Την πρώτη Πανελλήνια εκστρατεία ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΞΩΣ

Μπροστά στον κίνδυνο που φαινόταν να διαγράφεται με την εισβολή των Υξώς,(Βάρβαροι ερυθρομέλανες από την Ασία χιλιάδες χρόνια πριν να έρθουν οι Πέρσες) οι Έλληνες ενώθηκαν και αποφάσισαν να είναι εκείνοι που θα τους αντιμετωπίσουν. Στο πολεμικό προσκλητήριο του Αρχιστρατήγου Διονύσου έτρεξαν αμέσως οι Έλληνες πολεμιστές της Μακεδονίας(Διαβάστε σκοπιανοί χιλιάδες χρόνια πριν τον Μ. Αλέξανδρο οι Μακεδόνες σαν Έλληνες έτρεξαν στο πανελλήνιο προσκλητήριο του Διονύσου), της Θράκης, της Δαρδανίας, της Ιλλυρίας, της Θεσσαλίας, των Αθηνών, της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης, της Σαμοθράκης, της Φρυγίας, της Λυδίας, της Καρίας, της Λιβύης, της Νοτίου Ιταλίας και της Κύπρου. Οι Έλληνες χωρίστηκαν σε 3 στρατούς. Η πρώτη οδηγήθηκε με αρχηγό τον Διόνυσο τον Β΄ προς την Μέση Ανατολή και το Ιράν , η δεύτερη με αρχηγό τον Μίνωα τον Α΄ μέσω της ερήμου Σινά προς την Μέμφιδα της Αιγύπτου και η τρίτη με τον Περσέα να ηγείται αυτής προς τις περιοχές της Σομαλίας. Όλοι οι στρατοί των Ελλήνων νίκησαν .Κάτω ο Αρχιστράτηγος Διόνυσος εναντίων των ΥΞΩΣ.

stratigos dionisos

 Απόσπασμα 12

Μέρος 2)Την πρώτη Πανελλήνια εκστρατεία ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΞΩΣ
Στο Ινδικό έπος Μαχαμπαράτα, περιγράφετε την μάχη των Ελλήνων με τους ερυθρομέλανους Υξώς , την ήττα τους καθώς και τον θρήνος για τον θάνατο του αρχηγού τους που σκοτώθηκε στο πεδίο της μάχης. Ο ίδιος θρήνος γράφετε και σε αρχαία ελληνικά κείμενα για τον αρχηγό των Υξώς Δηριάδη και τον γαμπρό του.
«… Ω! Νταριοντάνα, είσαι ακόμη ζωντανός; Άκουσε λοιπόν τα νέα για να χαρείς.
Οι Παντάβα( =Άρειοι των Ινδιών) εσφάγησαν. Ο στρατός των κατεστράφη. Πέσαμε καταπάνω των την νύκτα στον ύπνο των, και τους εξολοθρεύσαμε…», γράφουν αρχαία ελληνικά κείμενα. Προς τιμή του Έλληνα Βασιλιά της Μακεδονίας Δαρδάνου ονομάστηκε μία περιοχή του Ινδού ποταμού ως Δαρδανία και σήμερα αυτή την περιοχή την αναφέρουν ως Δαρδανιστάν.

1

 Απόσπασμα 13

Ο Τριπτόλεμος πήγε στην Κίνα; Ο Wil Durant μέσα στο βιβλίο του “Η ιστορία και ο πολιτισμός της Κίνας” γράφει : “…Πριν έρθουν οι ουράνιοι Βασιλείς, οι άνθρωποι στην Κίνα ζούσαν σαν τα ζώα. Σκεπάζονταν με δέρματα ζώων, τρέφονταν με ωμό κρέας και δεν ήξεραν τον πατέρα τους… …Όταν ήρθε ο Φου Χι, με την βοήθεια μιας πολύ μορφωμένης βασίλισσας, έμαθε στον λαό τον γάμο, την μουσική, τα γράμματα, και την ζωγραφική. Τους έμαθε επίσης να ψαρεύουν με δίκτυα και να καλλιεργούν τον μεταξοσκώληκα…
. Αυτός βρήκε το αλέτρι, τη γεωργία, το εμπόριο, την Ιατρική επιστήμη, και το πως να θεραπεύονται οι άνθρωποι με τα βότανα…”
Το ότι βρέθηκαν πολλά αρχαία ελληνικά αντικείμενα στην κίνα είναι γνωστό. Το ότι μια μεγάλη επαρχία λέγεται Γιουννάν πάλι είναι γνωστό. Ας πάμε τώρα στο μύθο του Τριπτόλεμου με την θεά Δήμητρα. Η θεά Δήμητρα μετά από μία περιπλάνηση με το ιπτάμενο πύρινο άρμα της, προσγειώθηκε στην Ελευσίνα. Η περιοχή (“Ελευσίς”) με την λέξη “έλευσις”, θα μπορούσε κάλλιστα να υποδηλώνει την έλευση της θεάς Δήμητρας με το ιπτάμενο άρμα της. Δίνει το άρμα στον τον Τριπτόλεμο, ο οποίος έφυγε πετώντας σε άλλα μέρη , με σκοπό να διδάξει και σε άλλους λαούς την τέχνη της σποράς του σίτου και του θερίσματος των χωραφιών. Μήπως πήγε και στην Κίνα; Μήπως είναι ο Φου Χι; Αν πέταξα τούβλο πείτε το να γράψω κι άλλα ίσως κτίσω σπίτι .Κάτω ο Τριπτόλεμος με το φτερωτό άρμα του.

 

Απόσπασμα 14

Έλληνες κτίσανε τις πυραμίδες της Αιγύπτου:

Οι πυραμίδες ήταν σκεπασμένες από ένα κράμα που προκαλούσε τη βροχή και μετέτρεπε την έρημο σε περιοχή με πλούσια βλάστηση: “Ο εξωτερικός ρόλος των πυραμίδων ήταν να αντανακλούν το φως, να αντικαθρεφτίζουν το σεληνιακό φως αλλάζοντάς του την πόλωση και να επηρεάζουν έτσι την ατμόσφαιρα ώστε να βρέχει κάθε ορισμένα φεγγάρια.. Επίσης η πυραμίδα του Χέοπα έχει ύψος 149,504μ τη στιγμή που η απόσταση της γης από τον ήλιο είναι 149.504.000χιλ. -Η ετυμολογία της λέξης πυραμίδα είναι ελληνική πυρ+ αμίς= το δοχείο της φωτιάς. Άλλοι επιστήμονες λένε ότι προέρχεται από την λέξη ΠΥΡΑΜΙΣ ή ΠΥΡΑΜΟΥΣ. Η ΠΥΡΑΜΟΣ ήταν ο πλακούντας καθώς και γλύκισμα τριγωνικό από ΠΥΡΟ = ΣΙΤΟ Ο ΗΣΥΧΙΟΣ αναφέρει ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ = ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΕΠΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΑ. Να συμπληρώσω ότι το όνομα «Αίγυπτος» είναι ελληνικό , προέρχεται από τις λέξεις Αιγαίο + Ύπτιο δηλ. πεδινό Αιγαίο ή Αιγηίς + Υπτίως = Αίγυπτος δηλ. πεδινή Αιγίδα. -Οι Αιγύπτιοι ονόμαζαν την χώρα τους Κεμ Χαμ= Μαύρη Γη. Στο σχήμα της Πυραμίδας έχουν εφαρμοστεί με ακρίβεια οι βασικές αναλογίες της «Χρυσής Τομής» και του « Π » πράγμα που εφαρμόσθηκε κατά κόρο και στον Παρθενώνα, άρα ενισχύεται η άποψη ότι οι πυραμίδες είναι κατασκευάσματα Ελλήνων. Μόνο οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το π. ΑΠΟ ΤΟ  ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΥΧΗ (0,5236)π/6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑΜΗ (0,2618) π/12 . -Ακόμα ο Παρθενώνας που είναι το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ οικοδόμημα που κατασκεύασε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ, αν προεκτείνουμε τις πλευρές του ναού προς τον ουρανό, αυτοί σχηματίζουν μια ΚΟΛΟΥΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, που αν την κυβίσουμε θα βρούμε έκπληκτοι, ότι ο όγκος της είναι ΙΔΙΟΣ με τον όγκο της μεγάλης πυραμίδας στη χώρα του Νείλου!!! Άραγε γιατί αυτή η σχέση; Κάτω η φώτο δείχνει στην εισόδου της Μεγάλης Πυραμίδας την Ελληνική επιγραφή ΦΙΞ ΘΥΡΑ. Είσοδος δηλαδή της Σφίγγας.

elliniki epigrafi eisodou tis megalis piramidas

 

Απόσπασμα 15

Ο σημερινός άνθρωπος έγινε στα γενετικά εργαστήρια της Φαιστού:

Έχω γράψει παλιότερα ότι στον λαβύρινθο της Φαιστού γίνονταν γενετικά περάματα .Βρέθηκαν και κατάλληλοι χώροι για αυτά. Τα έγραψα τότε με λεπτομέρειες, τι βρήκε το ρώσικο συνεργείο, αλλά τώρα είναι δύσκολο να τα ξαναβρώ .
Οι ανθρωπολόγοι σήμερα αδυνατούν να βρουν τον χαμένο κρίκο μεταξύ του HOMO SAPIENS και του σύγχρονου ανθρώπου. Έχει πρόσθετα 20.000 γονίδια. Αυτά προστέθηκαν , στο εργαστήριο της ΚΑΛΥΨΩΣ στη ΦΑΙΣΤΟ της ΚΡΗΤΗΣ υπό την επίβλεψη της Αθηνάς. Μεγάλωσαν το κρανίο του πρωτόγονου ιθαγενή, για να χωρέσουν το αριστερό και το δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο μαζί με το Μεσολόβιο, προστέθηκαν καινούργια μάτια και φυσικά η νέα ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΠΛΉ ΒΙΟ-ΝΑΝΟΕΛΙΚΑ με τα 20.000 γονίδια. Μην με ρωτάτε που τα ξέρω. Πηγές δεν πρόκειτε τώρα να πω. Αν θέλετε μην πιστεύετε και καλά θα κάνετε .Σας δικαιολογώ αλλά τις πηγές μου τις θέλω . Χρειάστηκαν 700 χρόνια, στην ιατρική ομάδα της Καλυψώς, για την αλλαγή του πρωτόγονου ανθρώπου της ΓΗΣ, στον πρώτο σύγχρονο άνδρα, τον ΜΥΚΗΝΑΊΟ. Έχει σχέση που στέλνανε οι Αθηναίοι 7 κορίτσια και 7 αγόρια και όχι παραπάνω ή παρακάτω .Σε 7+7=14 κομμάτια διαμελίστηκε ο Όσιρις και ξανά ενώθηκε. Την ερμηνεία τους θα την πω αργότερα. Τώρα άλλο είναι το θέμα .Οι πρόγονοι μας πίστευαν και αυτό ισχύει και τώρα (αν με διαβάζει κανένας γιατρός και κάνω λάθος ας μου το πει, για να βαδίσω πιο σωστά) ότι ο αριστερός εγκέφαλός μας είναι ο καθημερινός εαυτός μας, με όλα τα καλά του και τα κακά του, γενικά το «ζώο» μέσα μας. Από μόνος του δεν μπορεί να μας οδηγήσει πουθενά. Ο δεξιός εγκέφαλος μας είναι κάτι άλλο, είναι το φως, το πνεύμα, η ψυχή, η «καρδιά» του ανθρώπου, ο ΑΠΌΛΛΩΝ μέσα μας. Οι δυο εγκέφαλοι μας δεν επικοινωνούν μεταξύ τους κατευθείαν . Η επικοινωνία τους γίνεται μέσω του Μεσολόβιου ( μεσολόβιο είναι μια πυκνή δέσμη νεύρων που ενώνει τα δυο μέρη του εγκεφάλου).
Οι πρόγονοι μας πίστευαν και νομίζω ότι αυτό ισχύει και τώρα (ας βοηθήσει κανένας γιατρός)ότι οι 7 αισθήσεις μας ,διοχετεύουν καθημερινά στο μυαλό μας εκατομμύρια πληροφοριών, που συγκεντρώνονται στο Μεσολόβιο. Κατά την διάρκεια του ύπνου, το Μεσολόβιο μοιράζει τις πληροφορίες αυτές στα δυο μέρη του μυαλού για όλα όσα πρόκειται να συμβούν την επομένη ημέρα και το κοντινό μέλλον. Έτσι αυτό που ζούμε σήμερα το έχουμε αποφασίσει, χθες.
Το καλλίτερο παράδειγμα για ότι σας περιέγραψα είναι της ΟΔΎΣΣΕΙΑ, αυτό με την ΠΗΝΕΛΌΠΗ και το υφαντό της. Όλη μέρα ύφαινε στον αργαλειό και το βράδυ το χαλούσε για να ξανακάνει την επομένη ημέρα το ίδιο. Η ΠΗΝΕΛΌΠΗ έχει αλληγορική ερμηνεία: Είναι το Μεσολόβιο. Τι πιστεύατε ότι η Πηνελόπη θα ύφαινε και θα το κατέστρεφε το βράδυ και πάλι από την αρχή; Τόσο βλάκες ήταν οι Μνηστήρες; Δεν θα το παίρνανε χαμπάρι μια που θέλανε να την πηδήξουν; Όλη η Οδύσσεια και Ιλιάδα είναι αλληγορική. Εμείς είμαστε νομίζω οι καθυστερημένοι και την έχουμε για παραμύθι. Δείτε τόσα χρόνια δεν αναλογιστήκαμε και να πούμε . Καλά μαλάκες ήταν οι Μνηστήρες και δεν καταλαβαίνουν την Πηνελόπη ότι το κατέστρεφε το υφαντό το βράδυ; Ακόμη αρχή είμαστε, θα πούμε κι άλλα.

 

Απόσπασμα 16

Αρχαίοι Έλληνες στην Χιλή.

Υπάρχει βιβλίο με τίτλο “Η Ελληνική Καταγωγή των Αραουκανών της Χιλής”. Εκεί υπάρχει η περιγραφή της ομιλία του αρχηγού των Αραουκανών 1593 μ.Χ. Αντουπιγιάν μπροστά στον Κυβερνήτη Μαρτίν Ονιέθ ντε Λογιόλα . Περιγράφει ότι η φυλή του ξεκίνησε το στο 600 με 800 π.Χ. από την Σπάρτη και μέσω Ασίας χρησιμοποιώντας ως γέφυρα τα νησιωτικά συμπλέγματα της Ινδονησίας, Μικρονησίας, Μελανησίας και Πολυνησίας, έφθασαν τελικά ώς τα νησιά Γαλάπαγος (Galapagos, σύνθετη λέξη εκ των γάλα καί πάγος, που θα πει λευκοί βράχοι), και από εκεί πέρασαν στη αμερικανική ΄Ηπειρο (Περού). Όλα τα παραπάνω νησιωτικά συμπλέγματα φέρουν σύνθετα ελληνικά ονόματα: “Ινδο-νησία”, “Μικρο-νησία”, “Μελα-νησία”, “Πολυ-νησία”… έφτασαν στην Αμερική. Μερικές λέξεις των Αραουκανών
Kirio = Κύριος
Krinno = Κρίνος
Pono = Πόνος
Lonko = Λόγγος
Κάτω Φώτο: ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΛΑΜΥΔΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΧΙ ΙΝΔΙΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ

ginaikes

Απόσπασμα 17

Το Στόουνχετζ στην Αγγλία οι Κρήτες τον κατασκεύασαν : .Ο Διόδωρος ο Σικελιώτης μας περιγράφει ένα σφαιρικό Ναό του Απόλλωνος, που είχε κατασκευαστεί βόρεια.. Οι Ερευνητές του αιώνα μας συσχετίζουν την αναφορά του Διόδωρου με τις μεγαλιθικές περιμετρικές πέτρες, του Στόουνχετζ στη Σκωτία. του Στο Στόουνχετζ υπάρχουν σύμβολα των Μινωϊτών . Στις πέτρες υπάρχουν σκαλισμένα ξίφη Μινωικά. Βρέθηκαν και δίπλα σκελετοί που το DNA είναι ίδιο με το ελληνικό. Τώρα οι απόγονοι των Άγγλων θα παρατηρούσαν τα αστέρια μέσα από το Στόουνχετζ; Αυτοί με αρουραίους τρέφονταν και ζούσαν σε σπηλιές.

Στην Αίγυπτο τιμούσαν τη θεά Αθηνά ως μία από τις μεγαλύτερες θεές και την ονόμαζαν Ίσιδα. Στον Τίμαιο του Πλάτωνα από 20e-23d:Ο Κριτίας συνέχισε: «Υπάρχει στην Αίγυπτο, στο Δέλτα, στου οποίου την κορυφή σχίζεται το ρεύμα τού Νείλου, ένας νομός που καλείται Σαϊτικός. Η μεγαλύτερη πόλη τού νομού είναι η Σάις απ’ όπου και ο Άμασις καταγόταν, ο βασιλιάς και, κατά τους εντόπιους, η θεά-αρχηγός τής πόλης είναι η ονομαζόμενη Νηίθ στα αιγυπτιακά και Αθηνά στα ελληνικά, όπως εκείνοι λένε. Ισχυρίζονται, λοιπόν, ότι είναι φίλοι των Αθηναίων και κατά κάποιον τρόπο συγγενείς τους. Κάτω μινωικά ξίφη στο Στόουνχετζ.

 

Απόσπασμα 19

Οι Κύκλωπες μήπως ήταν άτομα που φορούσαν στολές επιστημόνων πυρηνικού εργοστασίου;

Από τα “Σχόλια του Αρτεμιδώρου” διαβάζουμε την γνώμη του Ερατοσθένη που υποστήριζε ότι η κατασκευή του κεραύνιου (όπλο του Δια) το κατασκεύασαν οι Κύκλωπες στο “θυτήριο , έχων επί του πυρός κάλυμμα, όπως μη ιδώσει την του κεραυνού δύναμιν”. Δηλ. οι Κύκλωπες κατασκεύαζαν το όπλο του Δια μέσα σε ένα κτήριο του οποίου τα τοιχώματα ήταν καλυμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προστάτευαν τους εργαζόμενους . Εδώ μιλάμε για ένα εργοστάσιο, στο οποίο οι εργαζόμενοι ,οι επιστήμονες ,οι Κύκλωπες θα φορούσαν προφανώς μία ιδιόμορφη στολή με κράνος που θυμίζει έντονα αυτή των αστροναυτών ή των εργαζομένων σε πυρηνικό εργοστάσιο. Υπάρχουν βραχογραφίες όπως αυτές που βρέθηκαν στο Τασσιλί, στις παρυφές της ερήμου της Σαχάρας και στην Ινδία και είναι 10.000 ετών οι οποίες παρουσιάζουν την μορφή ανθρώπων, ντυμένων με στολές, που θυμίζουν έντονα αυτές των αστροναυτών ή των εργαζομένων σε πυρηνικό εργοστάσιο. Στο κράνος της στολής στο μέτωπο υπάρχει ένας στρογγυλός φεγγίτη για να επιτρέπει την όραση του ατόμου .Αυτός όμως ο στρογγυλός φεγγίτης κάνει τον άνθρωπο να φαίνεται ότι έχει ένα μάτι. Ότι είναι Κύκλωπας .Μήπως αυτοί οι επιστήμονες με την στολή αυτή ήταν οι Κύκλωπες; Πως θα τους περιέγραφε ενας που έβλεπε πρώτη φορά άνθρωπο με τέτοια στολή; Δίπλα σημερινές στολές ανθρώπων που δουλεύουν σε πυρηνικά εργοστάσια.

Απόσπασμα 20

Ξέρανε το DNA οι πρόγονοι μας:

Στη ραψωδία της «Οδύσσειας» περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης.
Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο. Επίσης το όνομα του γιού της Κίρκης και του Οδυσσέα είναι Τηλέγονος [τήλε (= από μακριά) και γόνος].
Ο Όμηρος, που πάντα ακριβολογεί, για την Κίρκη λέει ότι είχε καλούς πλοκάμους, και δεν αναφέρεται για την κόμμωσή της άλλα στο DNA μια που η λέξη Κίρκη συμπεριλαμβάνεται στην λέξη Κηρύκειο με τις δυο έλικες του DNA. Το ξέρω ότι αυτό δεν αρκεί. Πάμε παρακάτω . Η Κίρκη είχε τέσσερις βοηθούς, όσες και οι βάσεις του DNA. Όταν οι σύντροφοι του Οδυσσέα πήγαν στο ανάκτορο της Κίρκης, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στην μία αρχηγός ήταν ο Ευρύλοχος και στην άλλη ο Οδυσσέας. Μαζί του ο κάθε αρχηγός πήρε 22 άνδρες. Ο Όμηρος μας περιγράφει λοιπόν δύο ομάδες των 23 μαζί με τους αρχηγούς .Αυτός όμως είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων! Γιατί ο Όμηρος επισημαίνει τον αριθμό των 2 × 23 που είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων; Τους έκανε λέει τους συντρόφους του Οδυσσέα χοίρους και με το όνομα του γιου της Κίρκης Τήλε-γόνος δεν μας παραπέμπει σε Γενετικά πειράματα; Οι μύθοι νομίζω δεν είναι παραμύθια. Κρύβουν αλήθειες. Κάθε μύθος έχει 7 διαφορετικά θέματα. Εμείς σπάσαμε μόνο τον 1 κώδικα . Ο Πίνδαρος παρακαλούσε τις μούσες να του φωτίσουν να σπάσει και τους 7 κώδικες. Έλληνας δικηγόρος έσπασε και τον τρίτο κώδικα άλλα εξαφανίστηκε. Κάτω η Κίρκη με τους συντρόφους του Οδυσσέα.

 Απόσπασμα 21

Μερικά για το αριστούργημα που λέγεται Παρθενώνας
1)Κατάπληξη προκαλεί ακόμα και σήμερα η ταχύτητα εκτέλεσης του έργου. οχτώ-εννέα χρόνια. Πως; (Ο αρχιτέκτονας Μανόλης Κορρές στο βιβλίο του Από το Λατομείο στον Παρθενώνα (εκδόσεις Μέλισσα) ισχυρίζεται ότι σήμερα, με την υπάρχουσα τεχνολογία, θα ήταν αδύνατο να χτιστεί ο Παρθενώνας στα οχτώ-εννέα μόνο χρόνια που τον έχτισαν οι αρχαίοι.)
2. Ένα από τα μυστικά της κατασκευής ήταν η μεταλλουργία των λιθοξοϊκών εργαλείων και η απίστευτη επιδεξιότητα των αρχαίων λιθοξόων. Από την ποιότητα των ιχνών που άφησαν στα μάρμαρα, φαίνεται ότι τα εργαλεία τους ήταν πολύ ανώτερα από τα σημερινά. Είναι προφανές ότι εκείνη την εποχή είχαν καταλήξει σε κάποιες αξεπέραστες μεταλλουργικές συνταγές, μετά από πολύ αυστηρή πειραματική έρευνα. Από την ποιότητα των ιχνών που άφησαν στα μάρμαρα, φαίνεται ότι τα εργαλεία των Αρχαίων Ελλήνων ήταν πολύ ανώτερα από τα σημερινά.
3.Είναι ο μόνος ναός που χτίστηκε εξ ολοκλήρου από μάρμαρο. Γιατί; Δεν πήραν της Πάρου που είναι λευκό άλλα από την Πεντέλη. Το μάρμαρο της Πεντέλης εκτός των άλλων περιέχει και πολύ σίδερο. Ίσως αυτό να δημιουργεί τα παράξενα που συμβαίνουν στην Πεντέλη . Θα γράψω αν μου δοθεί η ευκαιρία για τα μυστηρίου της Πεντέλης ή του Βριλίσιου Όρος όπως το λέγανε και γιατί;
4.Στο σχέδιο του Παρθενώνα δεν υπάρχει ούτε μία ευθεία γραμμή αλλά παντού συναντάμε απαλές καμπύλες.
5.Το κέντρο του Παρθενώνα ισαπέχει από το Θησείο, την Πνύκα, το Μνημείο του Φιλοπάππου, και το κέντρο του ναού του Ολυμπίου Διός τα οποία βρίσκονται σε κορυφές κανονικού οκταγώνου.
6.Η αντισεισμική κατασκευή του Παρθενώνα που του επέτρεψε να αντέξει πλήθος σεισμών από την κατασκευή του μέχρι σήμερα.(και στο 2005 ακόμη πέφτουν κτήρια) Ο τρόπος που είναι ενωμένα τα τμήματά του με λιωμένο μολύβι στις κατάλληλα διαμορφωμένες ενώσεις των μαρμάρων. Παρθενώνα έχουν φτιάξει και στη πόλη Marathon των ΗΠΑ άλλα συνεχεία θέλει επισκευή. Κάτω ο Παρθενώνας αντίγραφο στην Αμερική .

Απόσπασμα 22

ΤΟ δελφικό παράγγελμα «γνώθι σ αυτόν» είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ:
«Ου δύναμαι πω κατά το Δελφικον γράμμα γνωναι εμαυτον γελοιον δη μοι φαίνεται τούτο ετι αγνοούντα τα αλλότρια σκοπειν» Μετάφραση.-«Δεν είμαι δηλαδή ακόμη ικανός, σύμφωνα με την Δελφική επιταγή, να γνωρίζω τον εαυτό μου, και μου φαίνεται ανόητο, ενώ αγνοώ ακόμη αυτό, να ασχολούμαι με άλλες υποθέσεις»
ΠΛΑΤΩΝ ΦΑΙΔΡΟΣ 229,230.
Τι εννοούμε όμως λέγοντας ΓΝΏΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ; Τι να γνωρίσω και πως να γνωρίσω τον εαυτό μου; Η απάντηση είναι ,η ΤΕΧΝΗ της ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ «ΘΕΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΛΟΒΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ στο αριστερό, το οποιο αριστερό το αντιλαμβανόμαστε, το καταλαβαίνουμε. Ο δεξιός λοβός του εγκεφάλου μας ,δεν ξέρουμε τι έχει και αυτό θέλουμε να μάθουμε. Το μάθανε μόνο οι μύστες των ελευσίνιων μυστηρίων. Αυτό θα πει το ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ,να μάθεις δηλ. τι περιχέει και το δεξιό μέρος του εγκεφάλου για να είμαστε κάτοχοι του100% και όχι μόνο του 10% του μυαλού μας. Έμαθα και εγώ νομίζω τον τρόπο να μάθω τον εαυτό μου, αλλά δεν είμαι ακόμη έτοιμος . Το παραδέχομαι, έχω κάποιο φόβο. Μπορεί να αλλάξουν τα πάντα για μένα. Κάτω ο Σωκράτης που πέτυχε το ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ. Δεν είναι νομίζω ότι το πέτυχε ρωτώντας κάθε έναν από το επάγγελμα του και στο τέλος είπε, ένα ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα .Έχει λύσει με αυτόν τον τρόπο ο Σωκράτης το γνώθι σ αυτόν; Όχι βέβαια . Άρα άλλα εννοεί ο τιτάνας του πνεύματος Σωκράτης .Άσχετα αν οι φιλόλογοι μας έδωσαν αυτήν την λύση .Η αυτογνωσία είναι, όχι ο χαρακτήρας κλπ. αλλά τι περιέχουν αυτά τα υπόλοιπα 90% του μυαλού μας που μας έδωσε ο Δημιουργός μας, αλλά χρησιμοποιούμε μόνο το 10%.Κατω ο μέγιστος Σωκράτης.

sokratis

 Απόσπασμα 23

Είμαστε οι εκλεκτοί του πλανήτη. Η ευθύνη μας σύμφωνα με την Αθηνά είναι τεράστια. Ο Γενετικός μας Κώδικας είναι εμπλουτισμένος με περισσότερα πλεονεκτήματα από κάθε άλλον Γενετικό Κώδικα του πλανήτη. Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται εύκολα σήμερα απλά συγκρίνοντας τους σημερινούς Γενετικούς Κώδικες άλλων εθνών με τον Ελληνικό. Προσωπικά πιστεύω πως έγιναν πειράματα από τους έχοντες και κατέχοντες. Είναι προφανές πως τα αποτελέσματα δεν είναι ανακοινώσιμα. Στους στίχους [α399 έως και α411-απαντηση του Ευρύμαχου στον Τηλέμαχο] γίνεται σαφές από την Αθηνά πως οι απόγονοι των Δωριέων ,οι σημερινοί Έλληνες , είναι αυτοί που οι δημιουργοί μας περιμένουν να δώσουν τις λύσεις για την σωτηρία του πλανήτη. Από τους σημερινούς Έλληνες περιμένουν οι δημιουργοί να μπουν μπροστά στην προσπάθεια σωτηρίας του πλανήτη. Έχουμε τον καλύτερο Γενετικό Κώδικα από κάθε άλλο λαό, την καλύτερη «γλώσσα» στον πλανήτη, η σοφία όλου του κόσμου έχει κατατεθεί από Έλληνες σοφούς, πρόγονοι μας είναι οι ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΠΛΑΤΩΝ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ο σχετικός κατάλογος δεν έχει τέλος. Οι Έλληνες είμαστε οι εκλεκτοί των δημιουργών μας. Δεν είναι παραμύθια .Θυμηθείτε τι είμασταν .Φτάνει να ξυπνήσουμε Το DNA μας είναι αναλλοίωτο..

 Απόσπασμα 24

Σκεψις 1):Η ιστορία είπαν μεγάλοι ιστορικοί θέλει ξανά γράψιμο .Αυτοί που μας κυβερνάν (ερπετοειδείς) χιλιάδες χρόνια έκαναν τις θρησκείες και μέσα αυτών μας ελέγχουν χωρίς πόλεμο, χωρίς τίποτα . Μας αδρανοποίησαν και την επίφυση για να μην θυμόμαστε την καταγωγή μας . Μας λένε ότι ο Αδάμ έγινε πριν από 5.500 χρόνια και η Εύα από το πλευρό του Αδάμ (κλώνος). Αλλά ψέμα και στην ημερομηνία αλλά και το ότι η Εύα δεν έγινε από τα πλευρά του Αδάμ γιατί η γυναίκα έχει διαφορετικό DNA ,ενώ σαν κλώνος έπρεπε να είχε το ίδιο. Μας μάθανε ότι η ιστορία ξεκίνησε πριν 6-7 χιλιάδες χρόνια .Τώρα ανακαλύπτουμε ότι δεν είναι έτσι. Όταν πέφτει μια πυρηνική βόμβα τότε το έδαφος υαλώνεται λόγω της πολύς υψηλής θερμοκρασίας που παράγεται. Τέτοια υαλωμένα μέρη βρίσκονται σε αρκετά σημεία της γης. Λέγονται τεκτίτες. Τους τεκτίτες τους σχηματίζουν και οι μετεωρόλιθοι και οι κεραυνοί. Στους μετεωρόλιθους έχουμε και την ¨λακκούβα¨ από την πτώση του .Στους κεραυνούς σχηματίζουν τεκτίτες πάντα σε σχήμα ρίζας δένδρου . Η πυρηνική βόμβα σχηματίζει τεκτίτη σε όλη την επιφάνεια εκεί που έπεσε . Συνήθως έχει πρασινωπό χρώμα .(φωτό κάτω).Τις ατομικές βόμβες ξέρουμε που τις ρίξανε .Περιέργως βλέπουμε τεκτίτες και σε μέρη που δεν έριξαν πυρηνικές βόμβες και όταν μετρούν την ραδιενέργεια σε κείνα τα μέρη έχουν κάπου 50 φορές μεγαλύτερη από το κανονικό. Η μόνη λύση για το πρόβλημα αυτό ,είναι ότι ρήφθηκαν πυρηνικές βόμβες και στο παρελθόν .Είναι αδύνατο να πετύχει ο άνθρωπος την θερμοκρασία αυτή, χωρίς την πυρηνική βόμβα .Ο πατέρας της πυρηνικής βόμβας Οπενχάιμερ όταν ρωτήθηκε αν ήταν η πρώτη φορά που έγινε ρίψη ατομικής βόμβας, απάντησε ότι στην σύγχρονη εποχή ναι ,αφήνοντας να εννοηθεί ότι παλαιότερα έχουν γίνει . Κατείχε καλά τις Bέδες, τα ιερά βιβλία των Ινδών που γράφουν για ιπτάμενες μηχανές τις Βιμάνες, που έριχναν φωτιά καίγοντας τα πάντα και σχημάτιζαν στον ουρανό μανιτάρι και πολλοί πέθαιναν από το δηλητήριο .Μπορεί να συνεχίσω .Κάτω τεκτίτη.

tektitis

 Απόσπασμα 25

 Σκέψις 2) Μήπως Πυρηνική βόμβα κατέστρεψε τον Μινωικό πολιτισμό; Οι τεκτίτες είναι υαλωμένο χώμα από την ρίψη ιδίως πυρηνικής βόμβας .Φτάνει περίπου τους 6.000 βαθμούς κελσίου . Τέτοιους τεκτίτες βρέθηκαν σε πολλά μέρη της γης .Βρέθηκε και στην Κρήτη και στην Σαντορίνη .Στην Κρήτη στην δυτική πλευρά του νησιού βρέθηκαν πατημασιές πριν από 3.500 χρόνια και όλες είχανε κατεύθυνση προς την θάλασσα. Τι σημαίνει αυτό; Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα νότια παραλία έτρεξαν προς την θάλασσα για να γλυτώσουν από κάτι. Τα ίχνη δεν πρόλαβαν να σβηστούν από το κύμα γιατί στερεοποιήθηκαν .Οι Γεωλόγοι και οι ειδικοί δεν μπορούν να δώσουν απάντηση σε αυτήν την στερεοποίηση γιατί χρειάζεται θερμοκρασία περίπου 5.000 βαθμών κελσίου που την δίνει μόνο η πυρηνική βόμβα. Μέχρι εδώ σταματάνε . Σκέψεις δικές μου: Οι Κρήτες ήταν άριστοι αρχιτέκτονες . Απόδειξη το παλάτι της Κνωσού. Γιατί περίμεναν και φέρανε τον πολυεπιστήμονα Δαίδαλο; Τον φώναξαν γιατί δεν ήξεραν να κάνουν τον λαβύρινθο. Και για αυτό βιάζονταν οι Κρήτες ;Περιμένανε επίθεση από κάπου. Μπαίνουμε τώρα σε άλλο μυστήριο που δένει απόλυτα με τα παραπάνω. Πριν από λίγους μήνες έγινε μια ανακάλυψη στο ανάκτορο της Κνωσού που οι αρχαιολόγοι έπεσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα .Στις αποθήκες του ανακτόρου υπήρχαν “δοχεία” κατασκευασμένα από μόλυβδο. Ο μόλυβδος ήταν και είναι δυσεύρετος στην γη και τότε ήταν πανάκριβος . Μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν χάλκινα δοχεία . Ο μόλυβδος όμως χρησιμοποιείται σήμερα για την προστασία ακτινών Χ και ραδιενεργών υλικών. Η σκέψη μόνο αυτή ,προκάλεσε θύελλά συζητήσεων μεταξύ των αρχαιολόγων . Βγήκαν θεωρίες τρελές .(για μένα όχι) .Υπήρχαν αρχαιολόγοι που υποστήριξαν ότι έπεσε πυρηνική βόμβα στην Σαντορίνη (βρέθηκαν τεκτίτες) με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί το ηφαίστειο και να έχουμε την έκρηξη και ρίφθηκε και πυρηνική βόμβα στην Κρήτη .Για αυτό πετρώθηκαν οι πατημασιές και για αυτό είχαν μολύβδινα δοχεία και για αυτό ήθελαν γρήγορα να φτιάξει ο Δαίδαλος τον Λαβύρινθο για καταφύγιο. Κάτω ο χάρτης του Λαβύρινθου έχει βρεθεί και χρησιμοποιηθεί και από Γάλλους και όταν ήρθαν οι Γερμανοί τον είχαν σαν αποθήκη και πήραν από μέσα άγνωστες κατασκευές. Κάτω ο χάρτης ,είναι πολλά άλλα δεν γράφονται σε δυο σειρές.

xartis lavirinthou

 Απόσπασμα 26

Ας κάνουμε έναν αποσυμβολισμό μιας εικόνας των προγόνων μας:
Όπως κάθε πίνακας ζωγραφικής δείχνει, συμβολίζει κάτι, έτσι και των προγόνων μας οι ζωγραφιές συμβόλιζαν κάτι .Ας προσπαθήσουμε από τα εύκολα να αποσυμβολίσουμε μια εικόνα αρχίζοντας από την κατω εικόνα .Είναι :Ο Απόλλωνας και το κοράκι. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ο Απόλλων είναι ο θεός του φωτός, της μαντικής, της μουσικής και της ωδής. Το Κοράκι είναι το γνωστό παμπόνηρο πτηνά. Τι μπορεί να συμβολίζει η παράσταση; Γιατί ο Απόλλων ρίχνει κρασί στο κοράκι; Ο εγκέφαλος μας χωρίζεται σε 3 μέρη ,στο δεξί, στο αριστερό και στο Μεσολόβιο που τα ενώνει. Ο αριστερός εγκέφαλός μας είναι ο καθημερινός εαυτός μας με όλα τα καλά του και τα κακά του, γενικά το «ζώο» μέσα μας, το κοράκι. Ο δεξιός εγκέφαλος μας είναι το φως, το πνεύμα, η ψυχή, η «καρδιά» του ανθρώπου, ο ΑΠΌΛΛΩΝ μέσα μας. Ο άνθρωπος έφτασε ως εδώ, την σημερινή εποχή, μόνο με τις πληροφορίες από το κοράκι. Αυτό είναι που λένε ότι λειτουργεί μόνο το 10% του εγκέφαλου μας. Τα άλλα 90% είναι αδρανή, είναι το φως, είναι ο Απόλλων .Στην παράσταση ,ο Απόλλων, προσφέρει «οίνο, τα υλικά αγαθά» στο κοράκι , ενώ στο άλλο χέρι κρατά την λίρα, την (κιθάριν).Πάνω στο καύκαλο της χελώνας διακρίνονται τα 3αρια ή αντίστροφα τα (ε =ελληνικό).Οι χορδές της κιθάρας ,που δημιουργούν την μουσική(πληροφορία) είναι 7-επτα αμινοξέα αποτελούν το m RNA, τον διαβιβαστή δηλαδή των πληροφοριών από τον πυρήνα του κυττάρου στο μυαλό. Όπου m= messanger= αγγελιοφόρος. Δηλαδή μας λέει η εικόνα ότι στον άνθρωπο τότε αλλά ισχύει και για σήμερα δούλευε μόνο το 10% του μυαλού του ,μόνο στα υλικά αγαθά ,στις απολαύσεις. Το 90% δεν άρχισε να λειτουργεί. Θα λειτουργούσε αν ο Απόλλων έδινε στο κοράκι νερό και όχι κρασί. Με το κρασί συνδέεται ο χορός τα έκτροπα και γενικά το νταχτιριντάκια όπως σήμερα .

o appolonas me to koraki

 Απόσπασμα 27

Είχανε οι αρχαίοι Έλληνες τηλεσκόπια;
Οι πρόγονοι μας ήξεραν τους δυο δορυφόρους του Άρη, Φόβο και Δήμο. Αυτοί όμως με γυμνό οφθαλμό δεν φαίνονται. Η ερώτηση είναι πως το ήξεραν. Μήπως την λύση την δίνει η πιο κάτω φωτογραφία που είναι θραύσμα αγγείου και βρίσκεται στο μουσείο των Αθηνών; Τηλεσκόπιο δεν είναι αυτό; Αν πείτε όχι έχω και άλλη Φώτο δίπλα σε πέτρα των Ica που δείχνει πάλι άνθρωπο να βλέπει από τηλεσκόπιο.

2

3

 Απόσπασμα 28

Πως κατέστρεψαν τον Ελληνισμό:

Για χιλιάδες χρόνια είμασταν πρώτοι. Όλους τους τομείς των επιστημών ,των γραμμάτων κλπ., εμείς τους ανακαλύψαμε και τους ερευνούσαμε και ξαφνικά γίναμε οι τελευταίοι της Ευρώπης .Ποιες είναι οι αιτίες για αυτήν την κατάντια μας; Δυο είναι οι βασικές αιτίες .Η πρώτη είναι ο δολοφόνος του γιου του, της γυναίκας του, του πεθερού του κλπ. Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος ή Μέγας Κωνσταντίνος ή Άγιος και Ισαπόστολος Κωνσταντίνος που μέχρι τα τελευταία του ήταν αρχιερέας του Μίθρα (δεν είμαστε σίγουροι εάν βαπτίστηκε χριστιανός ,γιατί ενώ είχε όλο το καιρό να βαπτιστεί χριστιανός όταν ήταν καλά δεν το έκανε, και θα το έκανε όταν ξεψυχούσε; Και εκείνη την ώρα είχε επαφή με το περιβάλλον; ) Αυτός υπέγραψε το διάταγμα των Μεδιολάνων το 313 μ.Χ. με το οποίο θεσπιζόταν η αρχή ανεξιθρησκίας. Έτσι, για πρώτη φορά ο Χριστιανισμός ανέβηκε στην εξουσία και κυνήγησε αργότερα με μανία κάθε τι το Ελληνικό. Το δεύτερο είναι ότι κατά παράξενο τρόπο το 358 μ.Χ εμφανίζεται μια βάρβαρη φάρα των Σαλίων και Ριπουρίων που ονομάσθηκαν Φράγκοι. Αυτοί κάνανε την εμφάνισή τους από τις περιοχές της Βαλτικής ήταν άγρια όντα, σταλμένα από το ατλάντιο ιερατείο ,όπως ο χριστιανισμός , και στην καθοριστική στιγμή της ιστορίας της ανθρωπότητας , ο Καρλομάγνος εξανάγκασε με την βία τον πάπα Λέοντα τον Γ΄ να τον στέψει αυτοκράτορας το 800 μ. Χ. , με απώτερο σκοπό την εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου. Από αυτήν την στιγμή και μετά, η φραγκοκρατία καθόρισε και συνεχίζει να καθορίζει , την ιστορία της δύσης. Από τον Κλόβη το 498μ.Χ. που επιβλήθηκε στην Γαλλία – Γαλατία ως βασιλιάς και συνέχισε με την οικογένεια των Μεροβιγγείων βασιλέων της Ευρώπης, χύθηκε πολύ αίμα στην ανθρωπότητα. Πρώτα είχαν την δύναμη τα ιεράτεια, ορθόδοξοι και καθολικοί με την ιερά εξέταση. Φανταστείτε διαστροφή .Άλλαξε εσώρουχο γυναίκα εισαγγελέα το Σάββατο και η ιερά εξέταση την βασάνισε σκληρά .Μετά οι Αντλάντιοι ,άλλαξαν μορφή και παραμέρισαν τα ιεράτεια . Έχουμε τις λέσχες Μπίλντερμπεργκ κτλ. Έτσι πήραν την ρεβάνς από την πανωλεθρία που πάθανε στον πόλεμο με τους Αθηναίους .Όλες οι σήραγγες οι υπόγειες δικές τους είναι για να γλυτώσουν τότε από τους Έλληνες. Τώρα χωρίς αντίπαλο βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της επικράτησης . Κάνουν την παγκόσμια κυβέρνηση . Για αυτό μας μισούσαν και μας μισούν οι ξένοι .Όχι οι λαοί, αλλά οι αρχηγοί τους .Με πόλεμο δεν μας νίκησαν .Έστειλαν τους Πέρσες αλλά την πάτησαν .Με τον χριστιανισμό μας διέλυσαν .Ενώ ποτέ δεν προσκυνούσαμε θεούς και ανθρώπους τώρα τους φιλάμε τα χέρια και προσκυνούμε και λείψανα και εικόνες. Καλά να πάθουμε .Βλέπετε αν γράφω και τώρα κάτι για τον χριστιανισμό υπάρχουν άτομα που με βρίζουν . Όλα τα βρήκαν οι Έλληνες όταν όλοι οι λαοί ήταν τσοπάνηδες και σκαρφάλωναν στα δένδρα. Δεν βρήκαμε λέει την θρησκεία .Και μας την δίδαξαν αγράμματοι θεόπνευστοι τσοπάνηδες .Η ειδωλολατρία ήταν για τον λαό .Για τους μορφωμένους ήταν τα Ελευσίνια μυστήρια . Αυτοί που τιμούσαν τα αγάλματα, οι ίδιοι οι σοφοί μας λέγανε ότι τιμούν τα ντουβάρια . Κατω ο Κωνσταντίνος και ο Καρλομάγνος .

kostantinos o karlomagnos

4

Απόσπασμα 29

Η Ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη γλώσσα >Αυτό είναι γνωστό. Κάθε λέξη ελληνική κάτι συμβολίζει δεν είναι τυχαία .π.χ. Ξέρουμε ότι στην Λάσα του Θιβέτ υπάρχουν πολλά μυστήρια .Αυτά τα μυστήρια έχουν σχέση με τους προγόνους μας. Θα πείτε όλα ελληνικά τα βγάζω .Αν θέλετε παρακολουθήστε την σκέψη μου. Ο Αίας ο Τελαμώνιος, αναζητούσε την είσοδο για τον άλλο κόσμο στην Σαλαμίνα. Η λέξη Σαλαμίνα, αναλύεται «Σάλα-Μίνα», η λέξη σάλα υποδεικνύει μια αίθουσα, ενώ η «μίνα» μας φέρνει στο νου τους μινίους, αυτόν τον αινιγματικό αρχαίο λαό που ασχολούνταν με υπόγεια έργα (όπως αυτά στην Κοπαϊδα), ενώ η λέξη φέρνει στο νου και τον Μίνωα. Στο πυθαγόρειο αριθμοσοφικό σύστημα (Α=1, Β=2, Γ=3, Δ=4, Ε=5, Ζ=7, Η=8, Θ=9, 1=10, Κ=20, Λ=30, Μ=40, Ν=50, Ξ=60, 0=70, Π=80, Ρ=100, Σ=200, Τ=300, Υ=400, Φ=500, Χ=600, Ψ=700, Ω=800. ), η λέξη σάλα έχει τον αριθμό 232, (Λ=200, α=1, σ=30, α=1 =232) .Αν κάνουμε αναγραμματισμός της λέξης σάλα θα μας δώσει την λέξη Λάσα (την έδρα των μεγάλων μοναστηριών του Θιβέτ), που ισούται επίσης με 232, αλλά 232 είναι και η λέξη Πράνα (η ενέργεια του σώματος και του αιθέρα) αλλά με αναγραμματισμό έχουμε την λέξη «Πάρνα» (όπως στο Παρνασσός ) που σημαίνει ενέργεια. Είδατε τι πολύπλοκα σκέφτονταν οι πρόγονοι μας ;Για αυτό τον δέχτηκαν οι ιερείς τον Απολλώνιο Τυανέα και τον έδειξαν τα πιο απόκρυφα βιβλία τους που δεν τα έδειχναν σε άλλους.

 

Απόσπασμα 30

Ο Λαβύρινθος ήταν ένα μεγάλο εργαστήριο γενετικών πειραμάτων.

Όταν κατέβηκαν οι Έλληνες από τον Σείριο εδώ στην γη ,δεν υπήρχαν άνθρωποι, αλλά διάφορα όντα . Με επεμβάσεις στο DNA προσπάθησαν οι Έλληνες θεοί και οι Άτλαντες- που πήρανε τις γνώσεις από τους θεούς-,να κάνουν ένα ον ίδιο με αυτούς (κατ’ εικόνα και ομοίωση) . Βγήκαν πρώτα όμως τέρατα .Έτσι έχουμε Κένταυρους , Εκατόγχειρες, Κύκλωπες, ανθρώπους φίδια , ανθρώπους με φτερά και ότι λέει η ελληνική και ξένη μυθολογία .Οι Έλληνες θεοί είχανε σαν κέντρο μεταλλάξεων τον Λαβύρινθο. Για αυτό λέει ο Μύθος ότι στον Λαβύρινθο ζούσε ο Μινώταυρος ,μισός άνθρωπος μισός ταύρος .Εκεί πήγαιναν οι νέοι και οι νέες Αθηναίοι .Για να χρησιμοποιηθούν για γενετικά πειράματα .Τις απάλλαξε ο Θησέας καταστρέφοντας το εργαστήριο δηλ. σκοτώνοντας τον Μινώταυρο. . Θυμηθείτε ότι στην Κρήτη ήταν και ο Τάλως ..Κατω ένα τρίγωνο που υπάρχει στον Λαβύρινθο και υπάρχει το ίδιο και στην Ακρόπολη. Η απόσταση είναι 333 χιλιόμετρα. Και ο αριθμός “333” είναι το ήμισυ ο αριθμός “666”, το οποίο σχετίζεται άμεσα με τη μυστική γεωμετρία της Γης. Η απόσταση από το μνημείο του Στόουνχετζ –είναι 6.666 χιλιόμετρα, από την πυραμίδα του Χέοπα στο Βόρειο Πόλο – πάλι 6.666 χιλιομέτρων. Αφήστε τις ανοησίες του αριθμού του θηρίου, του διαβόλου, του τριβόλου αυτά είναι για να τρομοκρατούν τους πιστούς .Διάβολος και τρίβολος δεν υπάρχει .Υπάρχει μόνο μια ασύλληπτη Ανώτερη Δύναμη που δεν υπαγορεύει μέσα από ιερά βιβλία των 7.000 θρησκειών.

5

 Απόσπασμα 31

Όλα είναι ελληνικά .Για αυτό μας τα κρύβουν :

Μας έχουν σαν τους κακομοίρηδες καλά λέει ο Κίσινγκερ ότι άμα οι Έλληνες μάθαιναν τι έδωσαν στον κόσμο θα ζητούσαν και αυτοί πολλά από τον κόσμο. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα .Είμαστε λαός της σφαλιάρας, από τότε που μας κατάργησαν την πατρώα θρησκεία. Δούλοι γίναμε και το μόνο που μας κάνανε είναι να προσκυνάμε ξένους και ντόπιους .Πρώτα ούτε θεούς δεν προσκυνούσαμε .Όχι μόνο δεν προσκυνούσαμε αλλά τους πολεμούσαμε κιόλας όπως ο Αίαντας τραυμάτισε τον Άρη και την Αφροδίτη. Δείτε την κατω φωτό.
Έγραψα πριν για ένα ποτάμι που είναι στην Ρωσία και έχει σχήμα πάπιας . Στην μυθολογία των Ρώσων ,η πάπια ,(η Mari) είναι η μητέρα του κόσμου. Είναι η σύζυγος του μεγάλου θεού των κεραυνών , Ukko. Η Mari έθεσε ένα τεράστιο αυγό στο έδαφος και από εκεί προήλθε ο κόσμος .Ο μύθος λέει ότι εδώ τοποθετήθηκε το αυγό, στο ποτάμι που έχει σχήμα το κεφάλι της πάπιας για αυτό οι Ρώσοι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι γιατί μέχρι τώρα κανένας δεν ήξερε ότι το ποτάμι αυτό σχημάτιζε πάπια. Μόνο περνώντας με το αεροπλάνο το πρόσεξαν . Το μέρος αυτό στην φωτό βρίσκεται εκεί που τέμνονται οι δυο κίτρινες γραμμές .Το ράμφος της πάπιας δείχνει τον δικό μας Όλυμπο .Η απόσταση είναι 3.300 χιλιόμετρα αριστερή κίτρινη γραμμή .Η δεξιά γραμμή στην ίδια απόσταση είναι η λίμνη της Βαϊκάλης .Πριν από λίγους μήνες Ρώσοι βατραχάνθρωποι που κάνανε ασκήσεις μέσα στην λίμνη , βρέθηκαν μπροστά σε εξωγήινα όντα .Δεν γράφω λεπτομέρειες .Ψάξτε εσείς .Τα στοιχεία σας τα έδωσα .Λοιπόν αν πάρουμε την κάθετη κίτρινη γραμμή , βόρεια του ποταμού «πάπια» συναντάμε τη Νήσο του Πάσχα .Απόσταση 16.569 . Αν πάμε νότια στην ίδια κάθετη γραμμή σε απόσταση 3.368 συναντάμε την αρχαία καταστραμμένη από πυρηνική βόμβα πόλη Ντάρο της Ινδίας . (τα έγραψα πριν) . Προσθέτοντας 16.569 + 3.368 =19.937 χιλιόμετρα , ακριβώς το ήμισυ της συνολικής επιφάνειας του πλανήτη Γη ! Τυχαίο; Το 1986 η NASA έκανε στην Νήσο Πάσχα το αεροδρόμιο Mataveri για πιθανή προσγείωση του ” Διαστημικό Λεωφορείο » ,των ΗΠΑ. Δεν είναι τυχαίο που οι Αμερικανοί έχουν επιλέξει αυτό το μέρος για προσγειώσει του διαστημικού λεωφορείου. Είχαν τους λόγους τους .Την ίδια βέβαια σκέψη κάνανε πριν από τους Αμερικάνους χιλιάδες χρόνια και οι εξωγήινοι .Για αυτό έχουμε και τα τεράστιά αγάλματα στην Νήσο Πάσχα .Αλλά εκεί έχουμε και ομφαλό όπως στους Δελφούς και η μυθολογία λέει ότι εκεί φυλάκισε ο Δίας τους τιτάνες .Αυτά τηλεγραφικά. Αριστερά φωτό εκεί που τέμνονται οι κίτρινες γραμμές είναι ο ποταμός που έχει το σχήμα πάπιας (δεξιά φωτό)και βλέπεται από ψηλά ,είναι η κόκκινη γραμμή.

map1

 Απόσπασμα 32

Δείτε τι έχει ο Πάπας μην πουν οι ορθόδοξοι ότι είναι καθολικός, Μέχρι το σχίσμα μαζί είσασταν .Το σχίσμα έγινε γιατί πρόσθεσαν ότι το Άγιο πνεύμα εκπορεύεται και από τον Χριστό (το φιλιόκουε) .Ίδιο ευαγγέλιο έχετε. Έχετε πολλούς ίδιους αγίους ,ίδιο θεό ,ίδιο Χριστό, Παναγία και Αποστόλους.

pontifikas

SAMAN LYCAN

Εγώ προσωπικά το μόνο που έχω να πω είναι ένα μπράβο στον Δαρίβα και να συνεχίσει άμεμπτος την δουλειά που κάνει!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


10 σκέψεις στο “ΔΑΡΙΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ!!!

 1. ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ DNA ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΟΡΒΙΓΟ ΜΕΛΑΜΨΟ; ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΙΝΕΖΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΚΙΝΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΞΕΡΩ ΓΩ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΛΙΓΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΡΙΓΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΗΜΙΚΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ;

  1. teacher!!!!

   ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ Η ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA!;! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!

   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΔΟΚΑΡΙΑ!;! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΥΛΕΣ ΤΑΦΩΝ Η ΓΑΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΩΝΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΑ Π!!!!! ΑΠΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΛΑΟΥ Η ΦΥΛΗΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗΖΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ!!!! ΤΟ ΤΙ!;! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΗΜΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Εγώ πάλι θα αναφερθώ στο 4ο απόσπασμα.
  Αυτό το άρθρο του Stanford δε το έχω βρεί πουθενα σε επίσημο έγγραφο. Ούτε καν στις δημοσιεύσεις τους. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι κανείς δεν αναφέρει αυτούς που κάναν την έρευνα αυτή παρά μόνο τα 2 πανεπιστήμια.
  Επίσης δεν βρίσκω και αυτό με τους Γάλλους που λέει. Και γενικώς η παράγραφος 4 δεν μου φαίνεται αξιόπιστη.

  Γενικά με το Ελληνικό DNA έχω βρεί μονάχα την δημοσίευση του Άρη Πουλιανού η οποία δεν μου φαίνεται αξιόπιστη…

  Μιας και έχεις αναφερθεί ξανά στο δημοσίευμα του Stanford , Saman , θα μπορούσες να μου δώσεις την πηγή και
  απο που μπορώ να κατεβάσω όλο το επίσημο άρθρο;

   1. SPIRIT!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!!

    ΕΦΟΣΟΝ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ!!!!

    ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΣΤΙ…..ΓΙΑ ΨΑΧΤΟ ΟΜΟΣ!!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΨΑΞΕ…. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΥΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΔΟΣΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ….ΕΝΤΑΞΕΙ!;!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 3. Saman είσαι πραγματικά απολαυστικός στα θέματα που μας παραθέτεις και εγώ με την σειρά μου τα ασπάζομαι και συμφωνώ απολυτά μαζί σου!!!
  Θα ήθελα όμως να μου εξηγήσεις κάτι ο θεός μας και οι Άγιοι μας δηλαδή είναι τεχνάσματα των δρακονιών? θέλω να πω ότι όλα αυτά που πιστεύουμε είναι ανύπαρκτα?
  Προσωπικά πιστεύω ότι η αλήθεια κρύβεται κάπου στην μέση… θαύματα γίνονται εμφανίσεις αγίων και αγγέλων γίνονται πως να τα απορρίψω όλα αυτά?
  θα ήθελα να με διαφωτίσεις πάνω σε αυτό γιατί νιώθω πολύ μπερδεμένος.

  1. andromedios!!!!

   ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΣΤΥΜΑ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΟΙΑ ΟΜΟΣ!;! ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟ!;! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΕ!!!! ΔΗΛΑΔΗ!!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΝΙΕΣ!!!! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ!!!!! ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΛΜΑΝΙΕΣ ΕΝΟΙΕΣ!!!! ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ!!!! ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΙΕΣ!!! ΚΤΛ ΚΤΛ ΤΙ ΕΝΟΙΕΣ!;! ΘΡΙΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΙΘΗΣΕΩΝ!!!!!

   ΑΠΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΒΡΑΧΜΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟΥΣ!!!! ΑΠΛΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΣΗΣΤΑΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ…… ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ!!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΟΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΘΦΗΚΕ!!!! ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ…ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση