ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΡΜΑ!!!! ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΕΝΑ ΣΚΙΕΡΟΣ(;) ΕΙΔΟΣ ΣΚΙΕΡΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΘΙΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΡΜΑ!!!! ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΕΝΑ ΣΚΙΕΡΟΣ(;) ΕΙΔΟΣ ΣΚΙΕΡΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΘΙΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ!!!!!

 Ένα πολύ περίεργο περιστατικό έγινε στην δοκιμή ενός αντί-τάνκ ( ρουκέτα – άρματος ). Στις 23/2/2012 πραγματοποιήθηκε μια άσκηση βλήματος-ρουκέτας-πυραύλου με σκοπό να πλήξει ένα άρμα και να δουν την αποτελεσματικότητα της καταστροφής.

 Οι πηγές μας μέσω του συνεργάτη μας λέει ότι η δοκιμή αυτή έγινε στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Όπως θα δείτε και στο βίντεο ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί η έκρηξη και το άρμα φλεγόμενο – ανατιναγμένο στον αέρα και διασκορπίζοντας παντού φλεγόμενα συντρίμμια μια πολύ περίεργη και παράξενη κατάσταση έγινε εκείνη την ώρα.

Από τα αριστερά και προς τα δεξιά μια σκιά, φαινομενικά σαν πουλιού μεγάλου φαίνετε να πετάει μέσα από τα φλεγόμενα συντρίμμια!!!! Οι ειδικοί που εξέτασαν το βίντεο λένε ότι αποκλείετε να είναι κάποιο πουλί γιατί θα έπρεπε να είχε εξαϋλωθεί από την ώρα που το βλήμα έσκασε πάνω από το άρμα!! Δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση και απορρίπτουν ότι είναι η σκιά ενός πουλιού που πετούσε εκείνη την στιγμή , αν υπήρχε εκείνη την ώρα από την ωστική έκρηξη θα έπρεπε να το είχε σκοτώσει εκσφενδονίζοντας το αρκετά μέτρα μακριά από το άρμα!!!!

Επίσης απορρίπτουν να είναι κάποιο πρόβλημα της κάμερας διότι δείχνει η σκιά αυτή ότι υπάρχει πτήση όπως των πουλιών και αν ήταν πρόβλημα θα υπήρχε μια σκιά σε ένα συγκεκριμένο σημείο σταθερή!!!! Έτσι το θεωρούν κάτι το μεταφυσικό και ανεξήγητο σταματώντας εκεί!!!!.

Εμείς με την σειρά μας θα πούμε ότι είναι ένα είδος σκιερού ή ακόμα ένας σκιερός που βρέθηκε την ώρα αυτή δίπλα στο άρμα και ενοχλημένος έφυγε από την περιοχή. Θα αναφερθώ με ειδικό άρθρο για τους Σκιερούς για να καταλάβετε το περί τίνος πρόκειται!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F6nkymmgsl4[/youtube]

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση