ΤΑ AINΙΓΜΑΤΙΚΑ << ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ >> ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΑ  AINΙΓΜΑΤΙΚΑ << ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ >> ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

Σε όλη την ανθρωπότητα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα υπάρχουν κάποια αινιγματικά << Ερωτηματικά >> τα οποία προβλημάτιζαν αλλά και προβληματίζουν ακόμα τους ανθρώπους. Η γνώμη μου είναι ότι πολλά από αυτά τα αινιγματικά << Ερωτηματικά >> θα προβληματίζουν και την μελλοντική ανθρωπότητα!!!! Ας δούμε λοιπόν κάποια από αυτά τα αινιγματικά << Ερωτηματικά >>:

Ποιοι ήταν οι Πρώτοι Άνθρωποι!;!

Ποιος έφτιαξε τους πρωτόπλαστους!;!…. αν οι πρωτόπλαστοι ήταν ο Αδάμ και η Εύα τότε πως δημιουργήθηκαν η μαύρη φυλή, η ερυθρόμορφη φυλή, η λευκή φυλή, η κίτρινη φυλή!;!

Για την μαύρη φυλή λένε ότι αυξήθηκε η μελαμίνη που έχουμε όλοι οι άνθρωποι στον οργανισμό μας λόγο ζέστης και έντονης ηλιοφάνειας, γιατί δεν έγινε το ίδιο στην Νότια Αμερική ή σε άλλα σημεία του πλανήτη μας όπου περνά ο ισημερινός και έχει την ίδια ζέστη και ηλιοφάνεια!;!

Γιατί σαν κρανία όλοι οι άνθρωποι δεν έχουμε τα ίδια!;! Ο μεσογειακός λαός έχει διαφορές στα κρανία από τον βόρειο λαό, οι Σκανδιναβικές χώρες όπως και με την μαύρη φυλή ή και με την κίτρινη, την ερυθρόμαυρη,  έχουν ελάχιστες διαφορές στο μέγεθος και στο σχήμα, γιατί όμως!;!

Οι ιατροδικαστές όλου του κόσμου όταν έχουν να κάνουν με ένα πτώμα που δεν έχει στοιχεία από την εμφάνιση του πτώματος και κυριότερα της κεφαλής λένε: << πτώμα νεαρού άνδρα Νορβηγικής ή Γερμανικής, ή Ιταλικής, ή Αγγλικής, ή Ισλανδικής ή Ελληνικής, ή Ιρλανδικής καταγωγής…. >> όπου το καταλαβαίνουν εκτός την κίτρινη, την ερυθρόμαυρη και την μαύρη φυλή από το σχήμα της κεφαλής μα και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά!!!! Όπως μάτια, στόμα, μύτη, μαλλιά κτλ κτλ. Γιατί να υπάρχουν αυτές οι διαφορές!;!

Μιας και είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε το ίδιο αίμα μα οι ομάδες είναι διαφορετικές!!!! Όπως Α θετικό, Α αρνητικό, Ο θετικό, Ο αρνητικό, ΑΒ ρέζους αρνητικό, Ο ρέζους αρνητικό κτλ κτλ!!!! Γιατί οι ομάδες του αίματος των ανθρώπων είναι διαφορετικές!;! Ποιος ο λόγος!;!

Γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι προερχόμαστε από τους πίθηκους!;! Και γιατί τόσες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης οι ήδη υπάρχων πίθηκοι ΄, οι γορίλες , οι χιμπατζήδες δεν έχουν εξελιχτεί σε ανθρώπους ή ανθρωποειδείς και αυτά!;!

Γιατί κάποιοι λένε ότι προτού δημιουργηθούν οι πίθηκοι όπου εξελίχτηκαν σε ανθρώπους ήταν υδρόβια πλάσματα που άφησαν την θάλασσα ή τις λίμνες και εξελίχτηκαν σε θηλαστικά και ούτω κάθε εξής!;! Γιατί δεν γίνεται και σήμερα αυτό ώστε ένα δελφίνι να θέλει να βγει στην στεριά και να προσπαθήσει να γίνει ένα θηλαστικό της στεριάς!;! Γιατί δεν το κάνουν όλοι οι θαλάσσιοι οργανισμοί αυτό που κάποιοι θέλουν να υποστηρίζουν!;!

Γιατί οι δεινόσαυροι μετά από εκατομμύρια χρόνια ζωής εξαφανίστηκαν απότομα!;! Από την πρόσκρουση του κομήτη που έπεσε στην γη!;! Ωραία ας το δεχτούμε αυτό, αν είχε γίνει έτσι θα πέθαιναν ακαριαία οι δεινόσαυροι που ήταν στην Αμερικανική ήπειρο οι υπόλοιποι θα πέθαιναν μετά από εβδομάδες ίσως και μήνες λόγο του πολικού ψύχους όπου θα δημιουργούσε ο καπνός από τον τεράστιο μετεωρίτη που χτύπησε την γη!!!! Τότε πως πέθαναν όλα με μιας!;! Γιατί ενώ πέθαναν όλα αυτά τα τεράστια και επικίνδυνα ζώα όλα τα άλλα έμειναν ζωντανά και εξελίχτηκαν όπως λένε οι επιστήμονες από μεγάλα σε μικρά!;! Μα αφού μετά από μια τέτοια καταστροφή όπου θα πέθαιναν τα πάντα ακαριαία ακόμη και τα φυτά αλλά και τα δένδρα και τα ζώα από πού συνεχίστηκε η εξέλιξη ώστε από τεράστια ζώα να γίνουν μικρά!;!

Ειδικά τα έντομα που είναι ποιο ευαίσθητα πως επέζησαν!;!

Γιατί υπάρχουν αποδείξεις όπου δείχνουν ανθρώπους να ζουν με τους δεινόσαυρους ενώ δεν θα έπρεπε να  υπάρχουν καν εκείνη την εποχή!;! Και αν έγινε μια τέτοια καταστροφή πως επέζησε ο άνθρωπος!;! Όπως οι περίφημες και μοναδικές πέτρες στον κόσμο ονόματι << ICA >>!;!

1

Ποιοι ήταν αυτοί οι πολιτισμοί όπου βρίσκουν σήμερα ευρήματα πόλεων αλλά και πυραμίδων σε πολλά σημεία της θάλασσας όπου είναι σε τεράστια βάθη προβληματίζοντας σοβαρά τους ανθρωπολόγους αλλά και τους γεωλόγους δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά ως προς την ύπαρξη του ανθρώπου και για το πόσο καιρό υπάρχει ο άνθρωπος επάνω στον πλανήτη γη!;!

Ποιοι πολιτισμοί είναι αυτοί που έφτιαξαν τεράστια μεγαλιθικά μνημεία τα οποία είναι απίστευτης ακρίβειας από αρχιτεκτονικής πλευράς που σήμερα παρ’ όλη την τεχνολογία που διαθέτουμε δεν μπορούμε να τα ξανά φτιάξουμε!;!

Ποιοι ήταν αυτοί και για ποιο λόγο έφτιαχναν πυραμίδες!;! Τι είναι πραγματικά οι πυραμίδες!;! Γιατί δεν υπάρχουν μόνο στην Αίγυπτο όπως νόμιζαν πολλοί αρχαιολόγοι αλλά υπάρχουν διάσπαρτα σε όλη την γη από μικρές έως τεράστιες ακόμη και μέσα στην θάλασσα!;! Γιατί δεν μπορούν να δώσουν μια εξήγηση το πώς κατασκευάστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου παρά μόνο θεωρίες κάνουν!;! Όπως και για κάποιες άλλες επάνω στην γη!;!

Τι ακριβώς σκοπό είχαν οι σφαιροειδείς πέτρες της Κώστα Ρίκα στην Νότιο Αμερική όπου είναι διάσπαρτες στην χώρα αυτή κατά εκατοντάδες όπου μαίνονται από μερικά εκατοστά έως 2.50 μέτρα σε ύψος και 3.50 με 4 μέτρα σε διάμετρο!;! Γιατί όμως βρίσκονται και άλλες τέτοιες πέτρες σε όλη την Νότιο Αμερική, Βόρεια Αμερική,  Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αυστραλία και σε άλλες πολλές χώρες, λιγοστές αλλά υπάρχουν προβληματίζοντας τους αρχαιολόγους και ερευνητές χωρίς να μπορούν να δώσουν μια τεκμηριωμένη απάντηση το τι ήταν!;!

Γιατί δυο τεράστιοι πολιτισμοί της Νοτίου Αμερικής οι Τολμέκοι και οι Μάγια εξαφανίστηκαν ξαφνικά χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους κάνοντας τους αρχαιολόγους μα και τους ερευνητές να μην ξέρουν το τι να λένε και μόνο εικασίες να κάνουν!;! Που πήγανε όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξαφνικά!;!

Γιατί το ίδιο έγινε και στην Βόρειο Αμερική με την φυλή των Ινδιάνων ονόματι Αναζάσοι όπου και αυτοί σαν λαός πάνω στην ακμή τους εξαφανίστηκε μυστηριωδώς χωρίς και αυτοί να αφήσουν ίχνη το που πήγαν!;!

Γιατί το 30% των Ινδιάνικων φυλών της Αμερικής λένε ότι έχουν έρθει από την Μέση Γη!;! Γιατί ενώ δεικνύουν από πού έχουν έρθει οι ανθρωπολόγοι επιμένουν και λένε ότι ήρθαν από την Ινδία περνώντας τον Βόρειο Πόλο όταν ήταν παγωμένη η θάλασσα πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια!;! Αν δεχτούμε αυτήν την απάντηση πόσος κόσμος μετακόμισε τότε!;! Ώστε να υπήρχαν γύρω στα 45.000.000 Ινδιάνοι στην Βόρεια Αμερική μόνο όταν πρώτο πάτησαν το πόδι τους οι Ευρωπαίοι εκεί, και σήμερα μετά τον σφαγιασμό που υπέστησαν από τους αποίκους να μετριούνται σε λίγες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα όλες οι φυλές!!!! Γιατί να έγινε κάτι τέτοιο!;!

Γιατί λένε ότι οι Αμερικάνοι Ινδιάνοι, Ναβάχο, Απάτσι, Σίου, κτλ κτλ είναι οι ίδιοι που μετακόμισαν σε όλη την Νότιο Αμερική!;! Γιατί λοιπόν οι ερυθρόμαυροι Ινδιάνοι της Νοτίου Αμερικής δεν μοιάζουν καθόλου με της Βαρείας Αμερικής αλλά και έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής μοναδικό στον κόσμο!;!

Υπάρχουν και άλλες φυλές σε άλλα μέρη όπως η Αυστραλία με τους αινιγματικούς Αβοριγίνους όπου και αυτοί λένε ότι προήρθαν από την Μέση γη και δεν γίνονται πιστευτοί από τους ανθρωπολόγους ενώ έχουν απίστευτες αποδείξεις, γιατί όμως οι ανθρωπολόγοι τους απορρίπτουν χωρίς καμία ερευνά με το να λένε δεισιδαιμονίες!;!

Γιατί οι ανθρωπολόγοι λένε ότι οι Ιθαγενείς της Νέας Γουινέας είναι Αβοριγίνοι όπου μετανάστευσαν εκεί από την Αυστραλία!;! Γιατί λοιπόν μιας και μετανάστευσαν εκεί δεν έχουν κανένα τρόπο ζωής όπως οι Αβοριγίνοι!;! Γιατί δεν μοιάζουν εξωτερικά όπως οι Αβοριγίνοι!;! Γιατί οι Μαοροί στην Νέα Ζηλανδία είναι μια τελείως διαφορετική φυλή από όλες τις άλλες της περιοχής!;! Γιατί έλεγαν ότι και αυτοί προήρθαν από την Μέση Γη!;! Και οι ανθρωπολόγοι για μια ακόμη φορά δεν το δέχονται!;!

Γιατί οι Εσκιμώοι λένε ότι έχουν έρθει από την Μέση Γη δείχνοντας και το μέρος από πού έχουν βγει και δεν τους πιστεύει κανείς!;! Γιατί επιμένουν να τους λένε Ινδιάνους ή ερυθρόμαυρους ενώ έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από όλες τις άλλες φυλές της γης μα και μοναδικό τρόπο ζωής!!!! Γιατί οι ανθρωπολόγοι δεν ερευνούν και δεν δέχονται τις ιστορίες τους!;!

2

Γιατί για τους πυγμαίους της Αφρικής έχουν βγάλει τόσους θρύλους που δεν στέκουν!;! Γιατί μετά δυσκολίας οι τότε ανθρωπολόγοι τους δέχτηκαν ως ανθρώπους!;! Γιατί έχουν τόσες εξωτερικές διαφορές άλλα και περίεργο τρόπο ζωής από όλες τις άλλες φυλές της γης!;! Γιατί και αυτοί λένε ότι προέρχονται από την Μέση Γη!;!

Γιατί οι Ζουλού κυνηγήθηκαν τόσο από τους λευκούς στην Νότιο Αφρική!;! Επειδή ήταν πολεμοχαρείς!;! Όχι!!!! Διότι οι Ζουλού έλεγαν εκείνη την εποχή και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό ότι είχαν έρθει και αυτοί από την Μέση Γη, οι Λευκοί οι Λεγόμενοι << Μπόερς >> βάση την σμίξει Ολλανδών, Άγγλων, και Γερμανών δεν δεχόντουσαν βάση θρησκείας αυτήν την εξήγηση και έλεγαν ότι είναι απόγονοι του διαβόλου για αυτό και είναι μαύροι και ότι φέρουν το σημάδι του Καιν όλοι οι μαύροι…. Όχι μόνο οι Ζουλού μα και όλοι οι μαύροι της Αφρικής!!!! Μα ήταν η σωστή δικαιολογία που κυνηγούσαν τόσο τους Ζουλού!;! Όχι!!!! Αν κάποιος ψάξει θα βρει ότι ξεκίνησαν όλα από τον Αγγλοσαξονικό κύκλο της Νοτίου Αφρικής!!!! Αγγλοσάξονες =παρακλάδι των Ιλλουμινάτοι = τσιράκια των Δρακονιανών!!!! Όπου δεν ήθελαν να μάθει ο κόσμος για την Μέση Γη διότι θα έβγαιναν πολλά στην φόρα!!!! Λέτε για αυτό να κατάσφαξαν όλους τους μεγάλους ιερείς μα και αρχηγούς για να χαθεί αυτή η γνώση!;!

Τι γίνεται στο τρίγωνο των Βερμούδων; Που έχουν πάει όλα αυτά τα αεροπλάνα και τα καράβια που έχουν χαθεί στην περιοχή αυτή; Γιατί δεν μπορούμε να δώσουμε μια εξήγηση και μόνο εικασίες κάνουμε;

Τι είναι ο μεγαλοπόδαρος όπου έχει θεαθεί στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου; Πρόκειται για ανθρωποειδές τύπου Νεάντερνταλ, πρόκειται για υβρίδιο; ή πρόκειται για ένα άγνωστο πλάσμα το οποιο δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη;

Τι είναι το Γέτι όπου είναι και γνωστό ως χιονάνθρωπος των Ιμαλάϊων; Είναι κάτι παρεμφερές όπως ο μεγαλοπόδαρος;

Γιατί δεν έχουμε εξερευνήσει τον βυθό της θάλασσας του πλανήτη μας και σπαταλάμε πολλά δισεκατομμύρια για ψάξουμε για άλλους πλανήτες;

Γιατί κάποιοι πιστεύουν στην Θεωρία της Μέσης Γης ( Όπως εγώ ) και ενώ υπάρχουν τόσες αποδείξεις ότι είναι υπαρκτή οι << ειδικοί >> λένε ότι είναι παραμύθια της Χαλιμάς; Γιατί για το ίδιο θέμα όλοι οι ερευνητές του παράξενου και μη λένε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη συγκάλυψη του πλανήτη μας αλλά και μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες όπου έχουν γίνει ποτέ;

Η Σαμπάλα υπάρχει στα αλήθεια; Αν ναι που βρίσκεται; Στην Μέση Γη; ή εκτός πλανήτη όπως κάποιοι λένε…..;

Η Αγκάρθα ή Αγκάρτα υπάρχει στα αλήθεια; Και αν υπάρχει είναι όντος πόλη της Μέσης Γης;

Η Θούλη που κάποιοι λένε ότι έχουν πάει υπάρχει; Βρίσκεται στην Μέση γη; Αν και πολλοί λένε ότι βρίσκεται στην Μέση γη και είναι υπαρκτή ίσως η ποιο υπαρκτή από όλες τις μυθικές πόλεις γιατί οι ειδικοί λένε ότι είναι παραμύθια της Χαλιμάς; Αν είναι παραμύθια της Χαλιμάς τότε γιατί ιδρύθηκε ολόκληρη μυστική εταιρία ονόματι θούλη την περίοδο του 1930-1957 αλλά και ήταν παρακλάδι της περιβόητης μυστικής εταιρίας << Βρίλ >> όπου έδωσε απίστευτη τεχνολογία στους ναζί η οποία αργότερα εκμεταλλεύτηκαν οι σύμμαχοι;

Γιατί ανά καιρούς από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα εμφανίζονται αλλόκοτα πλάσματα όπως παράξενα ζώα αλλά και θαλάσσια και λιμναία τέρατα ; Από πού έρχονται; Ζουν εδώ μαζί μας; Αν ναι γιατί δεν τα συναντάμε ποτέ ξανά;

Γιατί από αρχαιοτάτους χρόνους αλλά και μέχρι και σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες ότι υπάρχουν φαντάσματα; Γιατί κάποιοι τα απορρίπτουν ενώ υπάρχουν τόσες αποδείξεις για την ύπαρξη τους;

Γιατί από αρχαιοτάτους  χρόνους και ειδικά στον μεσαίωνα και μέχρι τις αρχές του 1900 υπήρχαν πολλές μαρτυρίες από εφημερίδες αλλά και κρατικές δικαιοδοσίες ότι υπήρχαν βαμπίρ και εξοντώθηκαν, σήμερα δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν; Γιατί αυτοί που πιστεύουν πραγματικά στα βαμπίρ φανατικά έχουν μετατρέψει τον εαυτό τους σε βαμπίρ με το να κάνουν φρυχτά πράγματα στο σώμα τους ώστε να μοιάζουν σαν βαμπίρ; Γιατί σε διάφορα μέρη του κόσμου ακόμη και η χώρα μας από το 1900 μέχρι και το 2011 έχουν γίνει πάνω από 1500 ιατροδικαστικές αναφορές ότι τα θύματα που βρέθηκαν νεκρά << κάτι >> τους είχε ρουφήξει το αίμα; Γιατί υπάρχουν πάνω από 7000 μαρτυρίες την ίδια περίοδο ότι έχουν δει αλλά και έχουν δεχτεί επίθεση από βαμπίρ; Γιατί όλοι αυτοί δεν γίνονται πιστευτοί αλλά ο περίγελος του κόσμου; Ποιος ο λόγος που τα βαμπίρ δεν εμφανίζονται ανοιχτά στους ανθρώπους;

3

Γιατί πολύς κόσμος δεν πιστεύει στους Λυκάωνες ( Λυκάνθρωπους ) ενώ υπάρχουν πολλές αποδείξεις από αρχαιοτάτους χρόνους για την ύπαρξη τους; Γιατί και οι Λυκάωνες δεν εμφανίζονται τους ανθρώπους;

Γιατί από αρχαιοτάτων χρόνων υπάρχουν μυστικές κοινωνίες αλλά και μυστικές εταιρίες; Ποιος ο λόγος της ύπαρξης τους; Γιατί κάποιες από αυτές υπάρχουν μέχρι και σήμερα;

Γιατί υπάρχει ο ρατσισμός; Τι σκοπό αποσκοπεί; Γιατί κάποιοι τον εκμεταλλεύονται στα έπακρα;

Τι ήταν τα Μενίρ και τα Ντόλμεν όπου είναι διάσπαρτα σε διαφορά μέρη της γης; Ποιοι ήταν αυτοί που τα έφτιαξαν; Για ποιο λόγο;

Που είναι σήμερα βυθισμένη η Ατλαντίδα; Υπήρξε ή ήταν φαντασία κάποιων; Που βρίσκεται σήμερα η περίφημη Λεμούρια; Που είναι βυθισμένη και αυτή; Υπήρξε ή ήταν φαντασία κάποιων; Που είναι η περίφημη ήπειρος Μου όπου και αυτή κάπου βρίσκεται βυθισμένη στα αβυσσαλέα νερά των θαλασσών;

Η Ελληνική μυθολογία όπως και η Ινδική είναι πραγματικά γεγονότα ή φαντασίας; Αν είναι φαντασίας τέτοιες λεπτομέρειες τεράτων και τεχνολογίας πως είναι δυνατόν να τις είχαν σκεφτεί οι τότε άνθρωποι; Αν είναι αλήθεια γιατί δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις αρχαίες γνώσεις που υπάρχουν εκεί; ( Για μένα και οι δυο μυθολογίες είναι αληθινές και τις βλέπω ως ιστορία ).

Γιατί υπάρχουν υπόγειες πολιτείες σε κάποια μέρη του κόσμου όπως στην γειτονική Τουρκία στην Καππαδοκία; Ποιοι τις έφτιαξαν και για ποιο λόγο; Γιατί οι επιστήμονες λένε ότι κάποιες από αυτές έχουν σκαφτεί από μέσα προς τα έξω!;! Ποιοι ήταν αυτοί που τις έσκαψαν από μέσα προς τα έξω; Που προ υπήρχαν;

Γιατί παρ όλο την τεχνολογία που διαθέτουμε ως άνθρωποι σήμερα δεν μπορούμε να ξαναφτιάξουμε τον Παρθενώνα με την ακρίβεια των αρχαίων Ελλήνων!;!

Ο Δαίδαλος με τις περίφημες εφευρέσεις του υπήρξε πραγματικά; Γιατί κάποιοι λένε το αντίθετο; Γιατί κάποιες από τις εφευρέσεις του σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία; Γιατί και μετά από αυτό κάποιοι συνεχίζουν να λένε ότι δεν υπήρξε ο Δαίδαλος;

4

Ποιες γνώσεις και ποια σοφία έσπρωξε το χέρι ενός αρχαίου Έλληνα να φτιάξει τον μηχανισμό των Αντικυθήρων; Ένας μηχανισμός όπου μέχρι και σήμερα λένε οι ειδικοί ότι είναι ενας υπολογιστής ακριβείας μέτρησης των ουράνιων σωμάτων καλύτερος και από τα ποιο εξελιγμένα αστεροσκοπεία. Ποιος ήταν αυτός που είχε αυτήν την γνώση εκείνη την εποχή να φτιάξει έναν τέτοιο περίπλοκο μηχανισμό; Αλλά και με τι εργαλεία φτιάχτηκε όπου οι ειδικοί λένε ότι ακόμη και το ποιο μικροσκοπικό γρανάζι του σήμερα μόνο με λέιζερ μπορεί να κοπεί;

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι με ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις; ( Τηλεπάθειας, Μεταβίβαση Σκέψεως, Τηλεκίνηση, Μελλοντολογία, κτλ,κτλ). Γιατί παλιά τους ονόμαζαν Μάγους ποιο μετά Μέντιουμ αργότερα ενδιάμεσους και τώρα ψυχικούς; Γιατί παλιά δεν πίστευαν ότι υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι μα τώρα υπάρχουν ειδικά τμήματα σε διάφορα πανεπιστήμια στον κόσμο όπου και διδάσκουν(;) ή μαθαίνουν το πώς να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι από αρχαιοτάτους χρόνους έχουν αυτά τα χαρίσματα και για ποιο σκοπό;

Γιατί ενώ έχουν εξαφανιστεί οι δεινόσαυροι κατά καιρούς εμφανίζονται; Από πού εμφανίζονται; Μήπως κάποια από αυτούς είναι ακόμη εν ζωή ή έρχονται από άλλες διαστάσεις;

Ποιος ο σκοπός των γραμμών της έρημου Νάζκα στην Νότιο Αμερική; Γιατί δεν βρέχει ποτέ σε εκείνο το σημείο;

Τελικά υπάρχουν οι γοργόνες; Γιατί οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχουν και είναι  δεισιδαιμονίες και φαντασία των ναυτικών; Γιατί όμως υπάρχουν κουφάρια από γοργονοειδή πλάσματα σε διάφορα πανεπιστήμια και ναούς; Λίγα αλλά υπαρκτά!!!

Γιατί σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν τεράστια τούνελ αλλά και τεράστιες γαλαρίες για εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με απίστευτους λαβυρινθώδεις διαδρόμους; Γιατί οι ποιο πολλές από αυτές επικοινωνούν μεταξύ τους και διατρέχουν υπόγεια όλο τον πλανήτη μας; Γιατί οι ειδικοί επιστήμονες την μια λένε ότι υπάρχουν και είναι εκατομμυρίων αλλά και εκατοντάδων χιλιάδων ετών και ότι είναι τεχνητές από ανθρώπινα χέρια με εργαλεία σύντηξης ( εργαλείο ακτινοβόλο όπου λιώνει το κάθε είδους πέτρωμα σαν βούτυρο ) άλλες φορές τα αλλάζουν και λένε ότι δεν υπάρχουν ενώ είναι εκεί; Γιατί κάποιες από αυτές τις γαλαρίες τις φρουρεί ο στρατός;

Γιατί υπάρχουν ανά τον κόσμο όλο υπόγειες μυστικές βάσεις; Για ποιο σκοπό;

Που είναι το θρυλικό νησί Άβαλον; Και γιατί κάποιοι λένε ότι δεν είναι νησί; Που βρίσκεται το νησί Υς; Γιατί τα λένε νησιά φαντάσματα και γιατί πολλοί ναυτικοί λένε ότι υπάρχουν πολλά νησιά φαντάσματα που άλλοτε εμφανίζονται και άλλοτε εξαφανίζονται; Γιατί ενώ πρόσφατα ανακάλυψαν ένα τέτοιο νησί που ούτε ο δορυφόρος αλλά ούτε και το GOOGLE δεν το έβρισκε αλλά ούτε το έβλεπε το ανοσοποίησαν το θέμα; Γιατί είπαν ότι ήταν λάθος και ότι υπήρχε και γιατί GOOGLE μια το βρίσκει και μια όχι;

Γιατί ο Όλυμπος έχει τόσα παράξενα συμβάντα με πρώτα και καλύτερα από αυτά τα Α.Τ.Ι.Α.; Γιατί κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι τα συγκεκριμένα Α.Τ.Ι.Α. είναι και καλά Ελληνικής προέλευσης αλλά όχι από την Ελλάδα της Γης αλλά από την << Μεγάλη Ελλάδα >> όπου βρίσκεται στον Σείριο!;!

Γιατί ενώ στην Αυστραλία είχε βρεθεί ένα πολύ παράξενο κράνος από άγνωστο μέταλλο όπου στην πίσω πλευρά έγραφε στα Ελληνικά << ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ >> και είχε ηλικία 25000 ετών όπως είπαν οι τότε επιστήμονες σήμερα λένε ότι δεν υπάρχει και ότι ήταν ενας αστικός μύθος; Και γιατί μέχρι και κάποια χρόνια το είχαν σε μουσείο του Σύδνεϋ αν δεν κάνω λάθος μια και ήταν αστικός μύθος;

Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι; Αν ναι από πού έρχονται; Γιατί υπάρχουν σπηλαιογραφίες εκατοντάδων χιλιάδων ετών όπως και βραχογραφίες όπου δείχνουν ξεκάθαρα να απεικονίζονται εξωγήινοι κάποιοι ειδικοί λένε ότι δεν είναι εξωγήινοι μα ότι πρόκειται για κάποιους θεούς που πίστευαν τότε; Γιατί όμως δεν μπορούν να εξηγήσουν σε αυτά τα καλλιτεχνήματα τους δίσκους που ξεκάθαρα έχουν φτιάξει εκείνοι οι άνθρωποι; Γιατί δεν λένε ότι πρόκειται για ιπτάμενους δίσκους;

5

Τι είναι τελικά τα αγρογλυφικά τα οποία υπάρχουν από την αρχαιότητα; Γιατί οι μισοί ειδικοί λένε ότι είναι φτιαγμένα από ανθρώπινα χέρια ενώ οι άλλοι μισοί λένε ότι είναι από μια ανώτερη διάνοια; Γιατί ενώ υπάρχουν τρία βίντεο όπου δείχνουν ιπτάμενες φωτεινές μπάλες όπου σε κλάσματα του δευτερολέπτου φτιάχνουν πολύπλοκα σχέδια στα στάρια χωρίς να τα σπάνε δεν τα δέχονται ως τους δημιουργούς των αγρογλυφικών ενώ στα βίντεο είναι φως φανάρι που λέει και ο λαός μας ότι αυτά είναι οι υπαίτιοι της δημιουργίας των αγρογλυφικών;

Γιατί ακόμη υπάρχουν αρχαίες γραφές όπου και έχουν ανακαλυφθεί μα κανείς δεν μπορεί να τις αποκρυπτογραφήσει; Αρραγές στο μέλλον θα μπορέσουν να τις αποκρυπτογραφήσουν;

Γιατί υπάρχουν παράξενα αντικείμενα από την αρχαιότητα μα και μηχανισμοί όπου κανένας αρχαιολόγος και επιστήμονας δεν μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση για αυτά το τι ήταν και ποια είναι η χρήση τους;

Τι είναι τελικά τα κρυστάλλινα κρανία τα οποία και έχουν βρεθεί στην Νότιο Αμερική; Γιατί ενώ λένε ότι δεν τα έχει φτιάξει ανθρώπινο χέρι αλλά και η περιεκτικότητα του κρυστάλλου είναι 100% κάποιοι λένε ότι φτιάχτηκαν από ανθρώπινο χέρι τελικά  έπρεπε να περάσουν χιλιάδες χρόνια για να τελειοποιηθούν; Αν έγινε κάτι τέτοιο πως και δεν υπάρχουν πάνω τους σημάδια σμίλευσης ή έστω κάποιο σημάδι ότι φτιάχτηκαν από κάποιο εργαλείο έστω και καλούπι; Γιατί λένε ότι δεν έγινε από καλούπι; Πραγματικά πως κάποιος μπορεί να σμιλεύσει έναν τέτοιο κρύσταλλο με τέτοια ακρίβεια; Γιατί κάποιοι λένε ότι μόνο με λέιζερ μπορεί κάποιος να πετύχει τέτοια τελεία απόδοση καλλιτεχνίας όπως τα κρυστάλλινα κρανία; Και αν φτιάχτηκαν έτσι που βρέθηκε το λέιζερ πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια; Γιατί κάποιοι λένε ότι δεν είναι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια μα παρά μόνο χίλια ή χίλια πεντακόσια χρόνια και κάποιοι άλλοι μόνο πεντακόσια χρόνια; Ποιοι έχουν δίκιο από αυτούς;

Πως και υπάρχουν σήμερα χάρτες όπου δείχνουν τον Νότιο Πόλο ότι ήταν κατοικήσιμος με ζώα κτλ κτλ; Πως σχεδιάστηκαν αυτοί οι χάρτες εφόσον λένε οι ειδικοί ότι μόνο από αέρος θα μπορούσαν να φτιάξουν τέτοιου είδους χάρτες με την παραμικρή λεπτομέρεια. Ενας τέτοιος χάρτης είναι του Τούρκου ναυάρχου αν δεν κάνω λάθος ονόματι Πύρς όπου είναι φτιαγμένος πάνω σε δέρμα από ελάφι, γιατί λένε οι ειδικοί ότι είναι αντίγραφο από τους γνήσιους χάρτες; Που βρίσκονται σήμερα αυτοί οι χάρτες; Μα το σημαντικότερο ποιοι είναι αυτοί που έφτιαξαν αυτούς τους χάρτες;

Τελικά το ατύχημα (;) με την πτώση ενός Α.Τ.Ι.Α στην περιοχή Ρόζγουελ στις ΗΠΑ ήταν αληθινό; Γιατί κάποιοι λένε ότι δεν ήταν και λένε ότι πρόκειται για μετεωρολογικό μπαλόνι; Αν είναι έτσι πως διέρρευσαν έγραφα μα και φωτογραφίες όπου δείχνουν το Α.Τ.Ι.Α κατεστρεμμένο και την περισυλλογή των εξωγήινων; Γιατί υπάρχουν ακόμη και βίντεο ταινίες από εκείνη την εποχή όπου είναι μάρτυρες των γεγονότων; Γιατί κάποιοι λένε ότι είναι πλαστά; Γιατί όμως κάποιοι να μπουν στον κόπο να φτιάξουν κάτι το ψεύτικο; Με ποιο σκοπό; Γιατί ενώ έγινε η νεκροψία του εξωγήινου και βιντεοσκοπήθηκε πριν λίγα χρόνια είπαν ότι ένας ασήμαντος φουκαρίσκος σκηνοθέτης έφτιαξε αυτήν την ταινία; Με ποιο σκοπό; Την δόξα ή το χρήμα; Γιατί δεν του έφερε ούτε δόξα ούτε χρήμα η αποκάλυψη που έκανε ότι το έφτιαξε αυτός; Γιατί να χαλάσει πάνω από ένα εκατομμύριο λύρες όπως λένε οι ειδικοί για να φτιάξει την κούκλα του εξωγήινου και τα σπλάχνα της αλλά και το δέρμα της κτλ κτλ, χωρίς κάποιο κέρδος; Πως το έκανε αυτό ενώ ήταν ένας ασήμαντος σκηνοθέτης όπου λιμοκτονούσε; Γιατί λοιπόν κανείς σοβαρός ερευνητής δεν τον πήρε σοβαρά τον βλάκα αυτόν παρά μόνο οι κυβερνητικές υπηρεσίες αλλά και τα ΜΜΕ ώστε να λένε ότι ήταν ένα μέγα ψέμα; Για ποιο σκοπό; Τι θέλουν να κρύψουν;

6

Ο Νίκολας Τέσλα τελικά ήταν εξωγήινος όπως είχε δηλώσει ο ίδιος; Τι έγιναν όλες οι μεγάλες εφευρέσεις του και γιατί πέθανε πάμφτωχος και κατά ταπεινωμένος; Που πήγανε όλες εκείνες οι ατελείωτες σημειώσεις του; Τελικά το οπλικό σύστημα HAARP ήταν σχέδιο και εφεύρεση του Νίκολα Τέσλα;

Γιατί κάποιοι καυχιούνται ότι η πρώτη υποβρύχια κατασκευή φτιάχτηκε από άλλο λαό και όχι από τους Έλληνες; Ενώ η πρώτη καταγεγραμμένη υποβρύχια συσκευή ήταν του Μέγα Αλέξανδρου όπου και έμεινε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για 24 ώρες όπου ήταν φτιαγμένη από γυαλί!!!! Γιατί αυτά δεν τα διδάσκουν στα σχολεία μας!;! Και γιατί κάποιοι τα θεωρούν ψευδή στοιχεία; Μα γιατί κάποιος αν διαβάσει αυτό το συμβάν του Μέγα Αλέξανδρου θα καταλάβει ότι επρόκειτο για μια πολύπλοκη υποβρύχια κατασκευή όπου χωρούσε τον Μέγα Αλέξανδρο όλον μέσα, γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψουν;

Γιατί υπάρχουν τόσες θρησκείες; Ποια είναι η ποιο σωστή και αληθινή; Γιατί ο κάθε θρήσκος πιστεύει και λέει ότι η δικιά του θρησκεία είναι η αληθινή; Γιατί όλες οι θρησκείες έχουν χωριστεί σε δόγματα και αιρέσεις όπου και αυτοί με την σειρά τους λένε ότι η δικιά μας θεωρία για την θρησκεία είναι η ποιο σωστή και αληθινή; Γιατί όλες οι θρησκείες του κόσμου είναι τόσο πλούσιες και δεν δίνουν τίποτα στα οικονομικά προβλήματα των πιστών μα παρά κοιτούν πώς να τους πάρουν και άλλα; Γιατί χρειάζεται η θρησκεία; Για την πειθαρχεία και τον φόβο του πλήθους; ή γιατί ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστεύει κάπου;

Γιατί η Γερμανία ξεκίνησε δυο παγκόσμιους πολέμους; Γιατί κάποια κράτη στήριξαν και τους δυο παγκόσμιους πολέμους οικονομικά μα και τεχνολογικά την Γερμανία μέχρι και στο τέλος των πολέμων; Τι δεν το ξέρατε; Διαβάστε τα άρθρα μου για τους << ΒΡΙΛ >> και θα μάθετε….. Γιατί μετά την ισοπέδωση της Γερμανίας από τους συμμάχους όπου στο Βερολίνο έπεσαν δύο φορές οι βόμβες όπου έπεσαν σε όλη την διάρκεια του πολέμου έσπευσαν να ξανά στυλώσουν την πόλη που είχαν διαλύσει; Γιατί δεν το έκαναν και στην Ιαπωνία!;! Γιατί δεν το έκαναν στις ήδη συμμαχικές χώρες όπου είχαν υποστεί φρυχτές καταστροφές!;!  Ποιος ο λόγος που έχει ξεκινήσει έναν γενικευμένο οικονομικό πόλεμο σε όλη την Ευρώπη με την πλάτη του ΔΝΤ; Ποιος ο λόγος που κανένας πολιτικός δεν ζήτησε τις χρηματικές αποζημιώσεις από την Γερμανία ώστε να πάρει τα χρήματα η Ελλάδα για τις καταστροφές που υπέστη υλικές αλλά και ψυχικές!;! Γιατί ακόμη κάποιος πολιτικός δεν το έχει κάνει; Τι φοβούνται; Και αν δεν φοβούνται τότε γιατί δεν το κάνουν; Δεν είναι Έλληνες ή προσκυνάνε κάποιες μυστικές εταιρίες όπου δεν τους αφήνουν να το κάνουν;

Γιατί όλους του ήρωες του 1821 μετά την ελευθερία μας τους κυνήγησαν μέχρι εσχάτων όπου κάποιους τους δολοφόνησαν και κάποιους άλλους τους άφησαν να πεθάνουν στην ψάθα από ασιτία και αρρώστιες!;! Γιατί κάποιους από αυτούς τους οπλαρχηγούς δεν έγιναν αρχηγοί κράτους μα ήρθαν ξενόφερτοι; Γιατί σήμερα αλλοιώνουν την ιστορία μας το τι έγινε τότε; Ποιοι είναι αυτοί που το κάνουν αυτό όπως το έκαναν και τότε;

Γιατί οι Ναϊτες κατάσφαξαν τον κόσμο και έκαναν τις λεγόμενες σταυροφορίες όπου έκαναν τα ποιο φρυχτά εγκλήματα στην ιστορία με τον λόγο να βρουν το άγιο δισκοπότηρο; Με ποιο σκοπό ιδρύθηκαν; Τελικά το βρήκαν το άγιο δισκοπότηρο όπου είχε πιει ο Χριστός στο μυστικό δείπνο; Αν το βρήκαν που βρίσκεται τελικά; Σε ποιο από όλα τα σημεία όπου έχουν πει μέχρι σήμερα οι ερευνητές είναι; Γιατί τελικά από τόσες δόξες τους Ναϊτες τους κυνήγησε η τότε καθολική εκκλησιά μέχρι ενός!;! Γιατί κάποιοι λένε ότι οι Ναϊτες υπάρχουν μέχρι και σήμερα ως μυστικό τάγμα; Τι τάγμα είναι αυτό ποιος το διοικεί και που αποσκοπεί;

Τι είναι τελικά οι Άγγελοι; Προστάτες φύλακες των ανθρώπων ή κάτι άλλο; Υπάρχουν στα αλήθεια ή είναι και αυτό επινόηση των θρησκειών;

Τι είναι οι δαίμονες; Είναι αυτά τα κακόβουλα πλάσματα που θέλουν το κακό της ανθρωπότητας ή είναι και αυτά επινόηση των θρησκειών;

Γιατί σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί και οι θρησκείες τους αλλά και οι σημερινές θρησκείες του κόσμου μιλάνε για το τέλος του κόσμου; Που βασίζονται για αυτό;

Γιατί ενώ έχουν δώσει τόσες πολλές καταστροφολογικές ημερομηνίες για το τέλος του πλανήτη μας αλλά και της ανθρωπότητας όλοι αυτοί πέφτουν έξω; Που αποσκοπούν με όλες αυτές τις καταστροφολογικές ερμηνείες τους;

Τι είναι τελικά η μαγεία; Οι ταχυδακτυλουργοί που μας διασκεδάζουν με τα μαγικά κόλπα τους ή κάτι παραπάνω; Πόσα ειδών μαγείες υπάρχουν; Κατά πόσο πρέπει να φοβόμαστε τις μαγείες; Οι επικλήσεις που κάνουν στα πνεύματα ή τα δαιμόνια είναι από την κόλαση ή είναι πλάσματα κάποιας άλλης διάστασης;

Υπάρχουν σήμερα μάγοι όπου είναι ικανοί να κάνουν πράγματα τα οποία να αψηφάνε την φυσική; Να μπορούν να σκοτώσουν από απόσταση; Υπάρχει καλή μαγεία; Αν ναι τότε ποια είναι;

Γιατί η παγανιστικές θεότητες ξανά λατρεύονται από κάποιους ανθρώπους;

Η ιστορία του βασιλιά Αρθούρου είναι πραγματική; ( για μένα είναι ). Ποιος ήταν ο περιβόητος μάγος Μέρλιν; Γιατί λένε σήμερα κάποιοι σοβαροί ερευνητές ότι ο μάγος Μέρλιν ζει μέχρι και σήμερα;

Ο γνωστός συγγραφέας Τόλκιν όπου έγραψε την τριλογία του Άρχοντα του Δαχτυλιδιού όπως και τα Χόμπιτ μα και άλλα βιβλία γιατί λένε ότι δεν είναι φαντασία αυτά τα οποία έγραψε; Γιατί κάποιος δεν βγαίνει να πει ότι τα χειρόγραφα τα οποία και βρέθηκαν είναι η ιστορία που έγραψε ο Τόλκιν με λίγες μετατροπές; Γιατί λέγεται ότι τα χειρόγραφα αυτά είναι γραμμένα πολύ παλιά και ότι πρόκειται για την μυθολογία-ιστορία των Εσκιμώων;

Γιατί οι αρχαιολόγοι λένε ότι οι Ρωμαίοι δεν ξέρουν από πού παραήλθανε και λένε κάποιοι ότι ήταν Σκύθες και κάποιοι άλλοι ότι ήταν Αντλάντιοι!;! Γιατί ο Ελληνικός πολιτισμός επηρέασε τόσο όλους τους άλλους πολιτισμούς!;!

Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος από το υλικό << Όσμιον >>; Είναι τελικά το ποιο βαρύ μετάλλευμα στον κόσμο; Είναι τόσο σπάνιο όσο λένε; Υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες όσο λένε στην Ελλάδα; Γιατί κάποιοι άλλοι λένε ότι το << Όσμιον >> είναι η άσπρη σκόνη όπου αφήνει όταν ο χρυσός σαν μέταλλο καεί εντελώς; Γιατί αυτήν την σκόνη λένε κάποιοι ερευνητές ότι είναι ένα υλικό όπου αν κάποιος το χρησιμοποιήσει σε μηχανές αντιβαρύτητας όπως των Α.Τ.Ι.Α. είναι το ιδανικό καύσιμο ώστε να μπορούν να αιωρηθούν; Είναι πραγματικότητα αυτό; Κάποιοι επιμένουν ότι οι Αννουνάκι που ήρθαν στην γη για αυτόν τον λόγο μάζευαν τον χρυσό της γης σε μεγάλες ποσότητες άραγε αληθεύει αυτό; Γιατί τα πινάκια των Σουμέριων λένε αυτήν την εκδοχή; Γιατί λένε κάποιοι σήμερα ότι ο χρυσός μαζεύεται από όλο τον κόσμο σε πολύ καλή τιμή ώστε να φτιάξουν αυτήν την άσπρη σκόνη; Για ποιο λόγο; Για εξωγήινα σκάφη; ή για γήινα μοντέρνας υπέρ τεχνολογίας; Γιατί υπάρχει τόση μεγάλη διαφωνία για το τι είναι το << Όσμιον >> από τους επιστήμονες; Ποιος από όλους έχει δίκιο;

Γιατί υπάρχουν τόσες φωτογραφικές αποδείξεις μα και βίντεο από την Σελήνη όπου δείχνει να υπάρχουν πολλές κατασκευές από νοήμον όντα; Είναι έτσι ή είναι όλα ένα μεγάλο ψέμα από κάποιους που θέλουν να πείσουν τον κόσμο ότι η Σελήνη κάποτε κατοικείτο ή αφήνουν να διανοηθούν ότι ακόμη κατοικείτε; Γιατί κάποιοι όπως και εγώ λέμε ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο υπέρ τεχνολογικό διαστημόπλοιο των Δρακονιανών; Το ξέρατε ότι υπάρχουν αποδείξεις σοβαρές και μη αναστρέψιμες για αυτήν την θεωρία; Μπορείτε να βρείτε τις αποδείξεις αυτές στο άρθρο μου << ΣΕΛΗΝΗ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ …. >>

7

Γιατί υπάρχουν τόσες φωτογραφίες και βίντεο για τον κόκκινο πλανήτη τον ονομαζόμενο Άρη όπου δείχνουν  και πάλι κατασκευές από ευφυή όντα; Γιατί λένε ότι αυτοί οι παράξενοι σχηματισμοί σε όλη σχεδόν την επιφάνεια του Άρη όπου μοιάζουν με γυάλινους σωλήνες τις έχουν φτιάξει εξωγήινοι όπου και τις χρησιμοποιούν ως υπόγειους οδούς;  Γιατί κάποιοι λένε ότι ο πλανήτης Άρης κατοικείτε από έσω-αριανό πολιτισμό; Γιατί κάποιες φωτογραφίες από τον Άρη δείχνουν να υπάρχει βλάστηση μα και ποτάμια και λίμνες με νερό ενώ μας λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα επάνω σε αυτόν τον πλανήτη που να δηλώνει την ύπαρξη ζωής;

Για ποιο λόγο άγνωστα αεροπλάνα με ειδικό εξοπλισμό ραντίζουν τους εναέριους χώρους σε πολλά κράτη; Για τον Έλενο του κλίματος ή για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στον ανθρώπινο έλεγχο του νου; Γιατί όταν περνάνε και ραντίζουν υπάρχει πολύ αυξημένη χημική δραστηριότητα στην ατμόσφαιρα μαζί με πολλαπλά βαρέα μικροσκοπικά μέταλλα και σε κάποιες περιπτώσεις και είδος μικρονανορομπότ; Γιατί σχεδόν κανείς από τους πολιτικούς δεν έχει ιδέα για το τι λέμε; Αν και έχουν φέρει χιλιάδες αποδείξεις για το τι ραντίζουν αυτά τα αεροπλάνα λένε ότι είναι ακίνδυνα και ότι πρόκειται για την άσπρη γραμμή όπου αφήνει το αεροπλάνο όταν παγώνει το οξυγόνο; Είναι πράγματι αλήθεια αυτό;

Γιατί οι κλωνοποιήσεις στην αρχή φάνηκαν τόσο επικίνδυνες και πολλά ΜΜΕ μιλούσαν για αυτό και τώρα κανείς δεν ξέρει που έχει φτάσει;

Ποιος ο λόγος οι γενετιστές να φτιάξουν τα GEN PETS =γεννητικά κατοικίδια; Πρόκειται για ακίνδυνα βιολογικά παιχνίδια δημιουργώντας παράξενα πλάσματα για να παίζουν τα παιδιά ή για κάποιο επικίνδυνο πείραμα όπου μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο;

Γιατί τα μεγάλα κράτη χαλάνε αμέτρητα λεφτά για την κατάκτηση του διαστήματος και φτιάχνοντας όπλα μαζικής καταστροφής και δεν χαλάνε αυτά τα λεφτά στο θέμα υγείας του καρκίνου;

Τι είναι οι Άλλες Διαστάσεις; Τι είναι ο Μικρό Κόσμος; Τι είναι ο Άλλο Κόσμος; Τι είναι ο Παράλληλος Κόσμος; Τι είναι ο Έξω Κόσμος; Τι είναι ο Τρίγωνο-διαγνωστικός Κόσμος;

Υπάρχει μηχανή του μέλλοντος; Έχει κατασκευαστεί; Αν ναι με ποιο σκοπό; Αν όχι για ποιο λόγο παρ όλη την τεχνολογία δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη; Γιατί κάποιοι λένε ότι και να κατασκευαστεί θα είναι άχρηστη διότι δεν θα μπορεί να πάει στο παρελθόν ή στο μέλλον εκεί όπου θα προγραμματίζεται να πάει; Γιατί λένε ότι λόγου της διαστρέβλωσης του χώρο χρόνου ότι θα πηγαίνει σε παράλληλους κόσμους; Γιατί λένε ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξανά γυρίσουν στην γη και ότι θα προσπαθούν συνέχεια στους παράλληλους κόσμους; Έχουν δίκιο σε αυτό;

Τι είναι τελικά τα όνειρα; Προπομποί της ζωής μας; Προφητείες από στιγμές που θα ζήσουμε στο μέλλον; Ο σωσίας μας όπου βρίσκεται σε άλλες διαστάσεις; Κάποιοι λένε ( Όπως και εγώ ) ότι όταν κοιμόμαστε βλέπουμε το άλλο εγώ μας στην άλλη διάσταση το πώς ζει και πως περνά η ζωή του, το ίδιο γίνεται όταν κοιμάται το άλλο μας εγώ στην άλλη διάσταση βλέπει το δικό μας εγώ το πώς ζούμε και περνάμε όταν είμαστε ξύπνιοι, είναι αλήθεια αυτό; Αν είναι πως μπορεί να αποδειχτεί; Τι είναι η ονειρική συνείδηση μπορεί πραγματικά να γίνει; Δηλαδή, το να μπορούμε να ελέγχουμε τα όνειρα μας όπως όταν είμαστε ξύπνιοι που ελέγχουμε την ζωή μας;

Τι είναι η αστρική προβολή; Πράγματι το πνεύμα μας ή η ψυχή μας μπορεί να αφήσει το σώμα και να πάει όπου θέλουμε ως άυλα όντα; πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Τι κινδύνους κρύβει;

Τι υπήρχε πριν από τον άνθρωπο; Εξωγήινοι; Θεοί; Αλλόκοτα όντα; Χάος; Όλοι αυτοί οι ερευνητές που λένε ότι ξέρουν είναι αλήθεια; ή το κάνουν για να εντυπωσιάσουν

Πόσα αινιγματικά ερωτηματικά υπάρχουν; Εκατοντάδες χιλιάδες ή να πω εκατομμύρια; Κάποια από αυτά κάποια στιγμή θα απαντηθούν μα θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Όσο για τα άλλα και να απαντηθούν θα υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά πολλά που πάντα θα είναι αινιγματικά και μη απαντήσημα!!!! Δεν θα θέσω άλλα ερωτηματικά διότι είναι χιλιάδες και θα έπρεπε να γράφω ώρες ατελείωτες αυτά νομίζω ότι είναι ήδη αρκετά ώστε κάποιος να πει ότι δεν υπάρχουν μυστήρια τα οποία θα γοητεύουν πάντα τον άνθρωπο!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


16 σκέψεις στο “ΤΑ AINΙΓΜΑΤΙΚΑ << ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ >> ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

 1. φιλε ΜΟΝΩΝ ΛΑΒΕ σε ευχαριστο για την απαντηση πραγματικα εχεισ απολητα δικιο ειναι μερικα πραγματα τοσο αληθηνα μπροσταμασ αλλα επιδη

  δεν εχουμετισ γνωσεισ δεν μπορεισ να το καταλαβεισ σε ευχαριστο να εισε παντα καλα

  1. Φιλη Idiorithmi σκεψου το απλο, αμα πιασεις μια βελονα και αρχισεις να τρυπας το δαχτυλο σου για παραδειγμα τοτε κατευθειαν στελνονται σηματα στον εγκεφαλο ωστε να σε κανει να καταλαβεις οτι αυτο που κανεις δεν ειναι καλο και σου δημιουργει την αισθηση του πονου ωστε μεσα απο αυτο που θα νιωσεις να το καταλαβεις! Οι εγκεφαλοι δημουργουν τα αισθηματα!

 2. SAMANφιλεμου γεια σου πρωτα θα ροτησω αν εισε καλα γιατι οταν αργησ να γραψεισ κατι η να απαντησεισ στισ αποριεσ μασ η εισαι ταξιδη η εχεισ καποιο αλλο προβλημα ευχομαι να ειναι το πρωτο. saman εχω και εγω τισ ιδιεσ αποριεσ με τον μολων λαβε

  ισθανομαι σαμαν σαν τισ μαριωνετεσ που τουσ εχουν δεμενα χερια και ποδια και για να τισ αναγκασουν να χορεψουν θελουν δεν θελουν και να πηγενουν και με το ρυθμο που αποφασηζουν ολοι οι αλοι και για μενα ολοι αλοι ειναι θα αρχεισω απο τουσ κοντινουσ σε εναν ανθρωπο που ειναι η γονεισ παντα οταν κανεισ κατι η πησ κατι καινουργιο που ακουσεσ ηπου διαβασεσ αμεσοσ θα σου πουν δεν ντρεπεσε θα γελαοι ο κοσμοσ μαζη σου θα σε τιμορηση οθεοσ παμε τορα στο σχολειο και κη σουμαθενουν πωσ να ακουλουθησ το σηστημα γιατι αν ξεφηγησ και δεν γινεισ υποτακτικο τουσ σε αφαγιε το μαυρο σκοταδι και οταν μεγαλοσησ και βγησ στη ζουγλα που λεγεται αγορα εργασιασ εκει να δεισ τη χορουσ κανεισ και σετι ρυθμουσ εξωφρενικουσ που να σε κανουν να ηστανεσε οτι εισε ενα γληοδη ανθρωπακη και τελοσ φιλε saman ερχονται οι εκπροσοποι του τησ καθε θρησκειασ και που στη δικη μου ειναι η παπαδεσ που λενε πωσ αν δεν πυστευω οπωσ θελουν αυτοι η οπωσ λενε οι κανονεσ τησ εκλησιασ οτα πεθανω θα παω στην κολαση .πεσμου φιλε saman οτι ολα αυτα ειναι τησ φαντασιασ μου αν δεν ειναι τησ φαντασιασ μου θα σεπαρακαλεσω αν μπορησ κε ξερησ να μου πησ αν αυτο υπερτατο πνευμα η ον οτι ειναι που που εφτιαξε οτη υπαρχει με τοση σοφια αρμονια σε ολοκληρο το συμπαν αφηνη αμασ τα αγαπημενα παιδια του τουσ ανθρωπουσ οπωσ λενε οτι ειμαστε να ζουμε με στο φοβο την ανφιβολια την πεινα στουσ πολεμουσ να μασ αφηνει να σκωτωνομαστε αναμεταξει μασ και να σκοτονουν και παιδακια στο ονομα τουεπιδησ τωσ αποκαλουν με αλλο ονομα και οχι οπωσ θελουν αυτοι και απο πανω ναμουλεν οτι αν δεκανω οτι λενε οι κανονεσ τησ θρησκειασ θα παω στην κολαση μα στη κολαση ζουμε ..
  δεν ξερω γιατι υπαρχουμε παντου φοβο παντνου αιμα παντου πηνα τελικα ειμαστε ολλοι αναλοσημη . να εισε παντα καλα δεν ξερω αν θα βγαλησ νοημα απο αυτα που σου εγραψα αλλα με προβληματιζη πολη το απο που ηρθα τη κανω εδω που θα παω οταν θα ερθει η ΩΡΑ ΜΟΥ
  συγνωμη αν σε κουρασα αλλα εισαι ομονοσ που μπορω να τα πω.

 3. Θα ηθελα και εγω να κανω μια αινιγματικη ερωτηση και θα ηθελα την αποψη σου Saman Lycan πανω σ’ αυτο! Τυχη υπαρχει? Πολλοι λενε οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο στη ζωη! Μα τι σημαινει αυτο? Αμαν δεν ειναι τιποτα τυχαιο στην ζωη σημαινει πως ειναι προργαματισμενα ολα να γινουν! Δηλαδη δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα ελευθερη βουληση και ειναι παρα μονο μαι ψευδεσθηση! Τοτε ποιο το νοημα της ζως, ποιο το νοημα η υαπρξη μας αμα δεν καθοριζουμε την ζωη μας εμεις οι ιδιοι?

   1. Καταλαβα τι θες να πεις! Το μονο ομως ματριξ που ξερω ειναι στην αντιστοιχη ταινια με τον δρακονιανο πρωταγωνιστη, το μηνυμα που θελει να φερει ειναι οτι ζουμε σε εναν ψευτικο κοσμο φτιχατχο! Αφου λοιπον το ματριξ=τυχη τοτε πως μπορουμε να ξεφυγουμε απο αυτο? Η μηπως ακομα και αυτο ειναι καθορισμενο??

    Παντως στην τριλογια “The matrix” οταν ο δρακονιανος πρωταγωνιστης ειχε ξυπνησει πηγαινε στον ψευτικο κοσμο στο ματριξ δηλαδη μπορουσε να κανει απιστευτα πραγματα, απο το να κανει μεγαλα αλματα πανω στις οροφες, το να μετακινει αντικειμενα με το νου μεχρι ακομα και να πεταξει, ειναι δηλαδη σαν να αλλαζε διασταση απο την 4η στην στην 3η η οποια ειναι η ψευτικη! Μηπως τελικα το ματριξ εχει να κανει με το οτι ειμαστε τρισδιαστατα οντα? Μηπως για να ξεφυγει απο το ματριξ καποιος θα πρεπει να ανεβει διασταση, πχ στην 4η? Αν ειναι ετσι τοτε ακομα και τετραδιαστατο ον να γινει καποιος παλι θα βρισκετε σε ενα ειδους ματριξ αφου υπαρχει και 5η διασταση και συνεχως αυξανεται οποτε στην τελικη ολες οι διαστασεις θα ειναι ενα αντιστοιχο ματριξ! Εδω θα ηθελα να πω κατι που ειχες αναφερει στα αρθρα σου Λευκα και Μαυρα Ιερατεια part 2 που σου ελεγε ενα μελος τους, το οτι η πνευματικη εξελιξη ειναι αυτο που καθε ψυχη επιθυμει, εχει να κανει με την αλλαγη διαστασης σε ανωτερο επιπεδο? Επισης λεει πως στο συμπαν μας εχει επιλεγει το παιχνιδι <> που ειναι μερος της ενσωματωσης του φωτος και του σκοταδιου, δηλαδη αυτο το παιχνιδι ειναι το κακο και το καλο? Εχουν να κανουν και αυτα με το ματριξ?

    Τελος το Megapolisomancy εχει καμια σχεση με το ματριξ που ζουμε???

    1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

     Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ…ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ!!!!

     ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΩΣ ΕΞΕΙΣ:

     ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΙΦΑΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΛΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!!

     ΟΜΟΣ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ…ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο Ο ΧΟΚΙΝΣ!!!!

     ΠΕΡΙΠΟΥ….!!!! ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΩΗΣΕΙ!!!!

     ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…..!!!!

     ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ…. ΚΑΝΕ ΠΑΖΛ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!! ΜΑΤΡΙΞ!!! ΟΝΕΙΡΑ!!!! ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!! ΦΥΣΙΚΗ!!!! ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!! ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!! ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

     ΦΩΣ!:! ΣΚΩΤΑΔΙ!;! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΣΚΩΤΑΔΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΒΑΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΙΚΩΝ ……!!!!

     ΤΟ MEGAPOLISOMANCY!;! ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ….ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΟΔΙΑΓΝΟΣΤΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ….ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟ-ΣΚΩΤΟΔΙΝΗ ΔΙΑΥΓΙΑΣ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΖΩΗΣ…. ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΕΣ…..ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΔΙΕΤΗΤΕΣ ΘΕΟΥΣ…. ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΠΑΡΞΙΑΣ ΣΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΥΠΕΡ ΠΕΡΑΝ!!!! ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΗΣΙΜΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΩΣ ΜΗ ΑΝΕΠΙΘΗΜΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ….ΡΥΘΜΗΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ….ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΕΡΑΝ….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ( ΣΥΠΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ )…. ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΡΟΠΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ….ΑΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΥΓΙΑΣ ΑΥΤΩΝ….ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ…. ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ…ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΟΗΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΗΤΕΣ ΘΕΟΥΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ….ΩΣ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ…ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗ ΠΑΡΑΓΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ….. ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΟΣΗΜΕΣ ΕΞΩΠΡΑΓΝΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…. ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ…ΑΛΛΟΚΟΣΜΟΙ…ΣΚΙΟΚΟΣΜΟΙ…ΦΩΤΟΚΟΣΜΟΙ…ΥΠΟΤΥΠΟΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΠΙΟΙΜΕΝΟΙ ΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΑ ΚΑΙ ΣΗΝΑΜΑ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ-ΣΚΩΤΟΔΙΝΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΙΑΚΩΝ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…. ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ!!!!

     ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ….ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

     ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ..ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ….

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ……ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ….ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ….ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ….ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ…ΘΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ….ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ….ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση