ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε δει επιστημονικές ταινίες, οι οποίες σχετίζονται με την τηλεμεταφορά όπως για παράδειγμα το Στάρτρεκ, μύγα κ.α. Πολλοί επιστήμονες όπου αρκετοί από αυτούς έχοντας προβληματιστεί από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν κάνει έρευνες και πειραματισμούς ώστε να πραγματοποιήσουν κάποια στιγμή την τηλεμεταφορά.

Ένα σοβαρό πείραμα έγινε τον Μάιο του 2004 με την συνεργασία δυο ομάδων, η μια ομάδα ήταν από το εθνικό ινστιτούτο μέτρων και σταθμών στο Κολοράντο και η άλλη ομάδα ήταν από το πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία.

Απέδειξαν ότι η κβαντική κατάσταση ολόκληρων ατόμων μπορεί να τηλεμεταφερθεί με την μεταφορά κβαντικών bits (GUBITS)που ορίζουν τα άτομα.

Στο Κολοράντο πραγματοποιήθηκε το πείραμα με επικεφαλή τον Μ.D. Barret, το πείραμα αυτό είχε σκοποί να πραγματοποιήσει τηλεμεταφορά την βασική κατάσταση ιόντων βηρυλλίου, το πείραμα αυτό στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

tilemetafora 1

Στο πείραμα που έγινε στο Ίνσμπρουκ με επικεφαλή τον M. Riebe πραγματοποιήθηκε και εκεί με μεγάλη επιτυχία, η τηλεμεταφορά έγινε με τις βασικές μετασταθερές καταστάσεις παγιδευμένων ιόντων ασβεστίου. Αυτά τα δυο περάματα έγιναν με το ίδιο πρωτόκολλο αλλά με διαφορετικές τεχνικές. Στο Κολοράντο η πιστότητα του πειράματος υπολογίζετε στο 78% ενώ η πιστότητα στο Ίνσμπρουκ αξιολογήθηκε σε 75%.

Το να φθάσουν όμως οι επιστήμονες να τηλεμεταφέρουν αντικείμενα ή ακόμα και ανθρώπους θα χρειαστούνε πολλά χρόνια και αν το καταφέρουνε. Οι φυσικοί που κάνουν αυτές τις έρευνες πιστεύουν ότι στο σύντομο μέλλον θα καταφέρουν να τηλεμεταφέρουν QUBIT αντί από ένα άτομο σε ένα άλλο άτομο, αλλά ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό σωματιδίων ταυτόχρονα. Αν καταφέρουν να το πραγματοποιήσουν αυτό τότε θα μπορέσουν να ανοίξουν ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο σε τεχνολογικές καινοτομίες όπου ένα από αυτά θα είναι η αρχή μιας νέας γενιάς ταχύτατων κβαντικών υπολογιστών.

Εκτός από αυτά τα πειράματα που έχουν γίνει ήδη η γίνονται γνωστά στο κοινό δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τα πειράματα που έχουν γίνει ή γίνονται σε κλειστό κύκλο κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς ή για όφελος μυστικών υπηρεσιών. Σίγουρα η τεχνολογία ή για να το πω καλύτερα η περιορισμένη τεχνολογία είναι πάντα πίσω από την μυστική τεχνολογία και αυτό ίσχυε σε κάθε εποχή. Για παράδειγμα η ψηφιακή τεχνολογία που τα τελευταία 15-20 χρόνια μπορεί να την χρησιμοποιήσει ο κάθε άνθρωπος, η τεχνολογία όμως αυτή προϋπήρχε και χρησιμοποιόταν πολύ παλιότερα, όπως π.χ. στον αεροδιαστημικό τομέα. Έτσι και στην τηλεμεταφορά μπορεί να ισχύει το ίδιο.

peirama filadepphias

 

Στο πρόσφατο παρελθόν καθώς ήταν σε εξέλιξη ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 1943 στις ΗΠΑ έγινε το πείραμα της Φιλαδέλφειας. Για αυτό το πείραμα έχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά, άλλοι έκαναν λόγο για πείραμα οπτικής εξαφάνισης, άλλοι για πείραμα χωροχρονικής μετακίνησης και άλλοι για πείραμα τηλεμεταφοράς- διακτίνησης.

Το Αμερικανικό ναυτικό και οι μυστικές υπηρεσίες προσπάθησαν και σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν να το αποσιωπήσουν, οι τότες μαρτυρίες και τα στοιχεία που υπήρχαν κατά περίεργο τρόπο εξαφανίστηκαν σχεδόν όλοι τους μαζί με αυτούς και τα στοιχεία τους.

Σίγουρα το πείραμα αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός ειδικά στην οπτική εξαφάνιση και στην τηλεμεταφορά, για την οπτική εξαφάνιση του πλοίου θα ήθελα να αναφερθώ ότι από την χρονιά του 43 τουλάχιστον κατάφεραν να κάνουν το πλοίο αόρατο στο ανθρώπινο μάτι.

Σήμερα το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα στα πολεμικά πλοία (από όσο γνωρίζουμε) είναι του τύπου stealth δηλαδή αόρατο στα ραντάρ και στα όπλα τύπου laser. Στο πείραμα της τηλεμεταφοράς του 1943 που είναι και φλέγον θέμα έγινε στις αποβάθρες του ποταμού Delawere στο αντιτορπιλικό Eldridge, στην πρώτη φάση του περάματος το αντιτορπιλικό δεν εξαφανίστηκε τελείως γιατί το αποτύπωμα του σκελετού διαγραφόταν καθαρά μέσα στο νερό, στην δεύτερη όμως φάση του περάματος το αντιτορπιλικό εξαφανίστηκε τελείως και εμφανίστηκε μετά από 15 λεπτά στην βάση του Norfolk στην Βιρτζίνια όπου και ξαναγύρισε στην Φιλαδέλφεια, υπήρχαν πολλοί μάρτυρες που το επιβεβαίωσαν αυτό και κανένας από αυτούς δεν είχε δει το πλοίο να εισπλέει ή να αποπλέει από την ναυτική βάση.

Το πείραμα αυτό είχε στεφθεί με επιτυχία χάρη στην χρήση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, όλο αυτό το συμβάν πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ένα τεράστιο τεχνολογικό επίτευγμα μόλις έγινε πραγματικότητα.

peirama filadepphias 1

 

Ο Τζίσαπ ήταν συγγραφέας και επιστήμονας, ξαφνικά μια μέρα έλαβε ένα γράμμα από κάποιον που το όνομα του ήταν Αλιέντε, στο γράμμα αυτό ανέφερε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο Νorfolk την στιγμή που παρουσιάστηκε το Eldridge, εκείνη την στιγμή είδε ένα πράσινο σύννεφο να περικυκλώνει το πλοίο και σιγά σιγά το πλοίο να εξαφανίζεται, το μόνο που έμεινε ορατό μέσα στο σύννεφο ήταν το περίγραμμά του πλοίου, όσοι ήταν πάνω στο πλοίο ένιωθαν σαν να είχαν μεταφερθεί σε έναν άλλο κόσμο, εκτός του πλοίου δεν έβλεπαν τίποτα άλλο κι ένιωθαν να αιωρούντε. Οι πιο πολλοί από αυτούς τρελάθηκαν, άλλοι γίνονταν αόρατοι, κάποιοι από αυτούς επανεμφανίστηκαν γρήγορα, ενώ άλλοι άργησαν να επανεμφανιστούν και κάποιοι χάθηκαν για πάντα. Στην συνέχεια ο Αλιέντε έλεγε ότι μπορούσαν να αποκαλυφθούν ξανά και να έρθουν στην κανονική τους κατάσταση μόνο εάν άγγιζαν κάποιον ή κάποιους άλλους που ήταν μέσα στο ίδιο πεδίο σε διαφορετική κατάσταση πάγωναν. Αυτά έλεγε το γράμμα του Αλιέντε και μετά από κάποιο διάστημα βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του και κάποια σημειώματα που είχε με αυτό το θέμα εξαφανίστηκαν.

tilemetafora 2

Από αυτά που ανέφερε ο Αλιέντε υπάρχουν μερικά περίεργα συμπτώματα που συνέβησαν στον Οδυσσέα όπως μας τα αναφέρει ο Όμηρος. Όταν ο Οδυσσέας βρισκόταν στο νησί των Φαιάκων για να διαλύσει την καταχνιά που είχε απλωθεί γύρω του από την Αθήνα και για να ξαναγίνει ορατός άγγιξε τα γόνατα της Αρήτης! (Οδυσσ.Η,139-143) Εδώ βλέπουμε ότι δεν αποκλείεται ότι και στην τότε εποχή η τηλεμεταφορά να ήταν μια μυστική τεχνολογία όπου πάντοτε την κάτεχαν λίγοι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Όμηρος στην Οδύσσεια μας αναφέρει και άλλες περιπτώσεις αυτού του φαινομένου, θα σας παραπέμψω που μπορείτε να τα βρείτε. Οδύσσεια Η,14,-17. Οδύσσεια Η,39-42. Αλλά και στην Ιλιάδα όπου λέει: Αλλά εύκολα ωσάν θέαινα, τον σήκωσε η Αφροδίτη, με καταχνιά τον έζωσε και μέσα τον μυροβόλον θάλαμον του εκάθησεν κι ίδια την Ελένην εβγήκε να καλέσει ευθύς Γ 381-384. Επίσης στην Ιλιάδα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ταιριάζουν με το φαινόμενο του πειράματος της Φιλαδίλφειας όπως στο Λ 750-753, Ρ 551-552, Σ 205-206. Αν ψάξετε στην Οδύσσεια και στην Ιλιάδα θα βρείτε και άλλα γεγονότα όπου ήρωες με την βοήθεια των θεών ( θεός -θεώμαι δηλ, κινούμαι γρήγορα) κάνουν χρήση τηλεμεταφοράς -διακτίνησης με κάποια άγνωστη τεχνολογία.

tilemetafora 3

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας είναι σίγουρα ένα πραγματικό γεγονός, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν τα πειράματα τηλεμεταφοράς τύπου Φιλαδελφείας συνεχίστηκαν και αργότερα όμως αν βάλουμε την λογική τότε μάλλον θα έχουν ξανά επιχειρήσει και άλλα τέτοια πειράματα με μεγάλη μυστικότητα, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν επιτύχει πολλά. Αν στο μέλλον εφαρμοστή ευρέος αυτή η τεχνολογία τότε τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά την ζωή μας, για παράδειγμα αεροπλάνα, αυτοκίνητα, πλοία ίσως αχρηστευτούν, τουλάχιστον θα περιοριστούν δραματικά και κατά επέκταση οι ενεργειακοί πόροι ως επί το πλείστον το πετρέλαιο και τα παράγωγα τους θα μειωθούν δραματικά, πάντως όπως και να έχει θα είναι στο χέρι μας για το αν θα καλυτερέψει η ζωή μας ή θα χειροτερέψει.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση