ΚΑΡΝΑΚΕΣ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΡΝΑΚΕΣ!!!!

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ!!!!

Για τους Κάρνακες είναι η πρώτη φορά που κάποιος εξηγεί στον κόσμο το τι είναι!!!! Αν και τα όντα – δαίμονες αυτά υπάρχουν από αρχής χρόνου όπως λένε κάποιοι αλλά δεν υπάρχουν φανερά στοιχεία ώστε κάποιος να μπορέσει να μάθει περί τίνος πρόκειται!!!! Υπάρχουν όμως κρυφά στοιχεία από την αρχαιότητα σε διαφόρους λαούς ακόμη και στον δικό μας ειδικά στην αρχαιότητα!!!! Για όλους τους λαούς ήταν κάτι το ασύλληπτο, το δαιμονικό, το δολοφονικό, το ανεξήγητο!!!! Μόνοι όσοι ήταν μυημένοι ήξεραν για τους Κάρνακες όπου και τους χρησιμοποιούσαν αναλόγως….. αν και οι Κάρνακες δρούνε ποιο πολύ από μόνοι τους!!!! Στην αρχαία Ελλάδα συναντάμε τους Κάρνακες, στα  << Κάρνεα Μυστήρια >> όπου θα εξηγήσω πιο κάτω περί τίνος πρόκειται, είναι κάποια μυστήρια που πολλοί λίγοι σήμερα στην χώρα μας ξέρουν κάτι για αυτά!!!!

Φανταστείτε δεν ξέρουμε τι ήταν τα Καβείρια Μυστήρια ή τα Ελευσίνια Μυστήρια ή τα Διονυσιακά μυστήρια αν και κάποιοι έχουν προσπαθήσει να τα εξηγήσουν δεν ταιριάζει τίποτα με αυτά τα οποία λένε ή γράφουν, βεβαία αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!!! Τώρα όσο για τους Κάρνακες το αν υπάρχουν σήμερα!;! Υπάρχουν και παρά υπάρχουν!!!! Ελάτε λοιπόν να μάθετε για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία μας τι είναι οι Κάρνακες όπως τους ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες μύστες οι Κάρνακς όπως είναι γνωστοί ανά τον κόσμο!!!!

Ας ξεκινήσουμε πρώτα τα στοιχεία μας από την Εβραϊκή ιστορία όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκτός ότι τους έχουν αλλάξει όνομα έχουν πάρει και την ύπαρξη της ιστορίας τους από κάποιους άλλους λαούς όπως θα δούμε, όπου δεν είναι η πρώτη φορά που οι Εβραίοι δανείζονται πρόσωπα, αγγέλους ή δαιμόνια από άλλους λαούς ώστε να τους προσαρμόσουν στην δικιά τους θρησκεία!!!!

Ξεκινάμε λοιπόν:

Shedim  ( Σεντίμ ), είναι η εβραϊκή λέξη για τους δαίμονες !!!! Η λέξη shedim εμφανίζεται μόνο δύο φορές (πάντα στον πληθυντικό) στο Tanakh  ( Τανάκχ ),  Ψαλμός 106:37 και Δευτερονόμιο 32:17 . Ήταν πιθανώς μια  δανεική-λέξη από το Akkadian ( Ακκάντιαν ) στο οποίο η λέξη sedu ( Σεντού ) αναφέρεται σε ένα προστατευτικό, και καλοπροαίρετο πνεύμα. Και τις δύο φορές ο όρος αυτός περιλαμβάνεται στο Νόμο, ασχολείται με τη θυσία των παιδιών ή των ζώων σε ψεύτικους θεούς που ονομάζονται δαίμονες ( Εδώ θα πρέπει να προσέξουμε ότι τους Ψεύτικους θεούς τους μετά τους ονομάζουν δαίμονες!!!! ).] Η λέξη Sedim αλλά και μεταγενέστερα Karnaks, προέρχεται από αναφορές των Σουμέριων και των Ασσυρίων για πολύ μοχθηρούς δαίμονες όπου και είναι η βασική φρουρά της κολάσεως τους!!!! όπως αναφέρεται, σύμφωνα με τις λαϊκές παραδόσεις ο Azael  κοιμήθηκε με την  Naamah και έβγαλε τα πνεύματα της φρουράς αυτής γνωστά ως sedim ή karnaks ή Κάρνακες!!!!

 

Λαογραφία από την Καμπάλα

Oι Κάρνακες  λέγεται ότι είχαν τα πόδια και τα νύχια ενός κόκορα !!!!  Σύμφωνα με έναν μύθο , οι  Κάρνακες  είναι απόγονοι των φιδιών ή των δαιμόνων με τη μορφή φιδιών, αναφερόμενος ακόμη  στο φίδι στον κήπο της Εδέμ, όπως αφορά στη Γένεση. Για άλλους είναι απόγονοι του Αδάμ και της Λίλιθ!!!!  Έτσι λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ερπετοειδείς δαίμονες όπου όλα τα στοιχεία δείχνουν να έχουν έρθει με τους Αννουνάκι!!!!

Υποθετικά, οι  αμαρτωλοί άνθρωποι θυσίασαν τις κόρες τους στους Σεντίμ ή Κάρνακες, αλλά είναι ασαφές εάν η θυσία συνίστατο στη δολοφονία των θυμάτων ή τη σεξουαλική ικανοποίηση των δαιμόνων!!!!  Οι Σεντίμ ή Κάρνακες υποτίθεται ότι πρέπει να ακολουθήσουν τους νεκρούς ή να περιπολούν γύρω από  τάφους.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάποιος προειδοποιείτε να μην κάνει, προκειμένου να αποφευχθεί η επίκληση ενός Σεντίμ ή Κάρνακα , όπως ένα βραδινό σφύριγμα ή ακόμα και λέγοντας τη λέξη Σεντίμ ή Κάρνακ!!!! Ο ραβίνος  Yehudah HaChasid ( Γιεουχαντάχ Χα Κχασίντ ) έγραψε στο έργο του tzavaah ( Τζαβαάχ ) ότι δεν πρέπει να σφραγίζονται τα παράθυρα εντελώς των σπιτιών, διότι θα παγιδευτούν οι Σεντίμ ή Κάρνακες στο σπίτι.

Με λίγα λόγια οι Σεντίμ ή Κάρνακες είναι παρμένοι ως οντότητες από την ιστορία των Σουμέριων και Ασυρίων και τους τοποθέτησαν στις γραφές τους όπως σύμφερε τους Εβραίους!!!! Είναι όμως έτσι!;!

 Για να δούμε:

Σε ένα πινάκιο των Σουμέριων αναφέρει ότι οι Αννουνάκι είχαν ειδοποιήσει τους ανθρώπους για τους ποιο αγρίους δαίμονες του σύμπαντος ονόματι Κάρνακ ή Κάρνακες όπου έχουν μπλε δέρμα και τα ανθρώπινα μελή τους είναι ποιο μακριά , έχουν επιδέξιες ουρές μα και απίστευτες ψυχικές δαιμονικές δυνάμεις μα ακόμη και απίστευτες μεταμορφωτικές ιδιότητες!!!!  Τα αρσενικά είναι εξαιρετικά σπάνια (μόνο ένας στις 1.000.000  γεννήσεις είναι άνδρες) και ζουν σχεδόν πενήντα φορές περισσότερο από τα θηλυκά ( εδώ μας δίνουν πληροφορίες ότι πεθαίνουν δεν λένε το πόσο ζουν μα ότι πεθαίνουν. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είναι κάποια ράτσα όντων με υπέρτατες δυνάμεις όπου στα μάτια των ανθρώπων μοιάζουν ως θεϊκοί δαίμονες!!!! ), τα θηλυκά είναι γνωστά για τις αδηφάγες σεξουαλικές ορέξεις τους και έχουν τη δυνατότητα να διασταυρώνονται με πολλές άλλες φυλές, αν και οι γέννες τους των παιδιών αυτών σπάνια επιβιώνουν. Έχουν μια εξαιρετικά γρήγορη περίοδο κύησης. ….. δυστυχώς το παρακάτω δεν υπάρχει, λόγο ότι το πινάκιο είναι μισό κατεστραμμένο!!!!

ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ 1

ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ 2

ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ 3

ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ 4

Κάποια στιγμή το 1990 εμφανίστηκε ένα συγκρότημα με το όνομα ΚΑΡΝΑΚ βλέπε τις φωτογραφίες παρακάτω. Το συγκρότημα αυτό δεν έβγαλε πολλούς δίσκους μα έβγαλε δυο κομμάτια τα οποία είχαν έναν εδικό σκοπό!!!! Το ένα κομμάτι ήταν το << ΟVER THE BLACK MOON  – WHITE RAIN >> και το άλλο ήταν το << KARNAK – HUMMIN >>!!!! Από όλους τους δίσκους που έβγαλαν με αυτά τα τραγούδια μόνο οι 60 στην κάθε κόπια είχε κάτι που αν κάποιος τους παίξει ανάποδα και τους ακούσει ίσως λιποθυμήσει ή ακόμη και να χάσει την ζωή του από τις χαμηλές συχνότητες που βγάζει υμνώντας κάποιους ηγέτες των Καρνάκων!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DzT-U3AKapM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Cr0oQyCT0o[/youtube]

Αν λοιπόν κάποιος ψάξει τις ημερομηνίες όπου βγήκαν οι δίσκοι αυτοί, το που πρώτο διαφημίστηκαν, σε ποια πολιτεία της Αμερικής, και τα σχετικά θα βρεθεί προ εκπλήξεως!!!! Βγήκαν μόνο 60 δίσκοι στην κάθε κόπια γιατί λέγεται ότι  τοποθετήθηκαν και παίχτηκαν ταυτόχρονα ανάποδα στις 60 ενεργειακές πύλες της γης όπου και άνοιξαν για να έρθουν αυτοί οι δυο ηγέτες των Καρνάκων!!!!! Το κατά πόσο αληθεύει αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, μα αν κάποιος μπει σε χρόνια έρευνα και αφιερώσει χρόνο για να δει αυτά τα οποία γράφω θα δει ότι έχω δίκιο….. Ακόμη προσπαθώ και ερευνώ τον λόγο που οι ηγέτες των Καρνάκων ήρθαν στην γη και με πιο σκοπό!!! Δεν θα ανακοινώσω ακόμα την τελική έρευνα μου μα κάποια στοιχεία από αυτήν!!!! Λέγεται ότι οι ηγέτες αυτοί είναι υπαίτιοι για πολλά πράγματα τα οποία έχουν αλλάξει στον πλανήτη μας όπως:

Γενετικά τρόφιμα.

Χημικά μονοπάτια.

Μόλυνση των θαλάσσιων υδάτων.

Για αυτά έχω κάποια στοιχεία για τα άλλα που δεν ανέφερα ακόμη το ψάχνω και σας λέω ότι είναι πολύ σημαντικά με το τι γίνεται στον πλανήτη μας!!!!

 

Δύσκολα επαρκή ιδέα του αριθμού των υπερφυσικά όντων που πιστεύεται ότι υπάρχουν στους ουρανούς, επάνω στη γη αλλά και κάτω από τη γη. Οι θρύλοι που έχουν περιγραφεί είναι κατά κύριο λόγο με τα κατορθώματα των πιο ισχυρών θεών και για τους μεγάλους ήρωες της αρχαιότητας, και φυσικά δεν ασχολούνται με δαίμονες!!!! Αν και κάποιοι κάπου κάνουν κάποιες αναφορές μα στα πεταχτά, όμως για οντότητες όπως είναι οι Κάρνακες είναι λιγοστές και αυτές γίνονται μόνο σε πολύ κλειστούς κύκλους!!!! Η αρχαία Βαβυλωνιακή ιστορία κατοικείται από τους δαίμονες αλλά και τους Κάρνακες, τα οποία δεν μπορούσαν να δουν οι απλοί άνθρωποι, μα η ιστορία τους είναι γεμάτη από αναφορές όπου λένε ότι όταν οι δαίμονες δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν μια αποστολή αναλάμβαναν οι Κάρνακες….

Τα όντα αυτά, οι Κάρνακες σχεδιάστηκαν για να έχουν φρικτή και απωθητική εμφάνιση, που συχνά η εμφάνιση τους ενώνει με περίεργο συνδυασμούς τα όργανα και τα άκρα των διαφόρων πουλιών και ζώων!!!!  Για να συνειδητοποιήσουμε το μεγάλο αριθμό και την ποικιλία αυτών των όντων θα ήταν αναγκαίο να στραφούμε σε ειδικά και αυθεντικά βιβλία μαγείας ( όχι αυτά τα οποία πουλάνε στα κάθε βιβλιοπωλεία ) όπου και  καταλαμβάνουν τόσο μεγάλο χώρο στη θρησκευτική λογοτεχνία των Βαβυλωνίων. Για να παραβλέψετε αύτη τη χαμηλότερο πτυχή της πίστης των Βαβυλωνίων θα έπρεπε να έδινα μια μονόπλευρη και ατελής εικόνα της θρησκείας τους, αλλά Βαβυλωνιακή μαγεία δεν εμπίπτει εντός των ορίων της παρούσας εικόνας. 

 

Ας δούμε όμως στην αρχαία Ελλάδα που αναφέρονται οι Κάρνακες

 Ο Όμηρος τους αναφέρει κωδικοποιημένα ( μην ξεχνάμε ότι μόνο οι μύστες ήξεραν για αυτούς ), σε πάμπολλους στίχους τόσο της Ιλιάδας όσο και της Οδύσσειας (Θ 306, Π 392, ε 376, θ 92, ι 140, υ 75 κ.α.) συναντάμε τη λέξη <<  Καρ >> και τα παράγωγά της. Η λέξη αυτή σημαίνει << κεφάλι >> και σύγχρονη επιβίωσή της είναι βεβαίως η << κάρα >>. Εάν τώρα προσθέσουμε και το ευφωνικό << ν >> στην ομηρική λέξη << καρ >>, φτάνουμε κιόλας στη λέξη << κάρνος >>. Τι σημαίνει όμως η λέξη αυτή!!;!!

Η Ελληνική Μυθολογία μας πληροφορεί ότι ο Κάρνος ήταν κάποιος μάντης του Θεού Απόλλωνα από την Ακαρνανία, τον οποίο σκότωσε ο Ηρακλείδης Ιππότης, ο γιος του Φύλαντος. Οι συγγενείς του Ιππότου μάλιστα αναγκάστηκαν στη συνέχεια να προσφέρουν πλούσιες θυσίες στον Απόλλωνα ( Γιατί άραγε; ) προκειμένου να εξευμενίσουν την οργή του για τον φόνο του Κάρνου ( Κάρνακα ). Ο περιηγητής Παυσανίας αναφέρει τον Κάρνο και ως Κριό (Λακωνικά 13, 4) γεγονός που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι η λέξη << Κάρνος >> σημαίνει << κριός-ζωόμορφο >>.

ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ 5

 Κάρνος ή Κάρνακας  όμως  ονομαζόταν επίσης κι ένας αρχαιότατος ποιμενικός, κριόμορφος και ιθιφαλλικός Θεός των Πελοποννησίων, προστάτης της γονιμότητας, άγνωστος ίσως σήμερα στους περισσότερους αλλά αντίστοιχος περίπου με τον γνωστότερο Πρίαπο του Ελλησπόντου. Ουσιαστικά δηλαδή ο Κάρνος ήταν ένας γονιμοποιητικός Θεός, τόσο των Λακώνων όσο και των Μεσσηνίων, πριν από την επικράτηση των Δωριεών στη νότια Πελοπόννησο, ενταγμένος στην χορεία των ζωόμορφων θεοτήτων οι οποίες, σύμφωνα με την ιστορία των θρησκειών, προηγήθηκαν των ανθρωπόμορφων ( άραγε μιλάμε για αρχαιότατους και άγνωστους θεούς όπως τους γνώρισαν οι αρχαίοι μας με την διαφορά ότι δεν ήταν θεοί μα κάτι άλλο όπως θα δούμε παρακάτω ).

Από το ουσιαστικοποιημένο επίθετο << Κάρνειος >>  παράγεται στον πληθυντικό η ονομασία της εορτής << τα Κάρνεια >>, ( Η γιορτή των Λακεδαιμόνων προς τιμή του Κάρνειου Απόλλωνα ) η οποία κατά τους ιστορικούς χρόνους τελείτο σε όλες τις δωρικές πόλεις προς τιμή του Καρνείου Απόλλωνος. Εορτάζονταν με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Γύθειο, στο Οίτυλο και στα Λεύκτρα της Λακωνίας, στη Καρδαμύλη και στις Φαρές Μεσσηνίας, στην Σικυώνα της Κορινθίας, στο Άργος της Αργολίδος και προπάντων στο Ιερό Άλσος με τα κυπαρίσσια, το λεγόμενο Καρνάσιον ή Καρνειάσιον στη μεσσηνιακή Οιχαλία. Δεν είχε να κάνει με τους πραγματικούς Κάρνακες όπου ήταν γνωστοί το πώς έχουν έως σήμερα εκτός από κάποιου μυημένους στα Κάρνεια μυστήρια ( Στην ταινία οι 300 μπορεί κάποιος να δει τους παραμορφωμένους ιερείς της Σπάρτης όπου μοιάζουν σαν τέρατα να τιμούν τα Κάρνεια δηλαδή τους Κάρνακες, δεν είναι τυχαίο…. ).

Το Άλσος αυτό βρισκόταν δίπλα στην όχθη του ποταμού Χάραδρου και το κοσμούσαν τα περικαλλή αγάλματα του Κριοφόρου Ερμού, της Αγνής (τοπική ονομασία της Περσεφόνης) και του Καρνείου Απόλλωνα (βλ. Παυσανίας Μεσσηνικά 2,2). Οι εορταστές μεταμφιέζονταν όλοι και συμμετείχαν σε μυστήρια παρόμοια με εκείνα της Ελευσίνας, τα οποία κατά την μυθολογική παράδοση ίδρυσε ο Ελευσίνιος Καύκων, ο γιος του Κελαίνου, ενώ κατά το πέρας της γιορτής γινόντουσαν πάνδημα συμπόσια και << πανηγυρισμοί >>!!!!

 Όσον αφορά την καταγωγή του Καρνα-βαλιού αρκετοί ανοιχτόμυαλοι ερευνητές, ημεδαποί τε και αλλοδαποί, αρχίζουν να εγκαταλείπουν πλέον στις ημέρες μας τις θεωρίες περί του << χορού του κρέατος >> ή της << απόσυρσης του κρέατος >>, παρεπόμενες της χριστιανικής απόκρεω, και αποδίδουν τη μεγάλη γιορτή της γενικευμένης εαρινής λαϊκής ευωχίας σε εθιμικές επιβιώσεις διονυσιακών τελετών αλλά και των αρχαίων μορφών των Καρνάκων ( Να γιατί σε πολλά καρναβάλια ανά τον κόσμο υπάρχουν τρομακτικά προσωπεία αλλά και μουτσούνες ). Οι φίλοι αυτοί, παρόλο που πορεύονται προς τη σωστή κατεύθυνση, τελικά σφάλουν. Διότι το Καρναβάλι είναι μεν επιβίωση αρχαίων Ελληνικών θρησκευτικών γονιμοποιητικών τελετών, όχι όμως των διονυσιακών αλλά των απολλώνιων.

 Πάμε τώρα στο δεύτερο συνθετικό της λέξης <<Καρναβάλι >>.

 Κατ” αρχήν το επίρρημα << βάλλε >> ή << άβαλε >> στα αρχαία ελληνικά σημαίνει << είθε >> και << μακάρι >>. Έπειτα, μερικές από τις δεκαπέντε και πλέον σημασίες του ρήματος << βάλλω >> έχουν την έννοια του << στρέφω >>, << σείομαι πέρα δώθε >>, << ελαύνω >>, << φορώ >>, << προκαλώ >>, << ρίπτομαι >> αλλά και… << φωτίζω >> !!!!

Από εδώ κι έπειτα περνάμε στο ρήμα << βαλλίζω >> που σημαίνει << χοροπηδώ >>. << μεταμορφώνω >>, στα ουσιαστικά << βαλλισμός >> δηλαδή << πηδηχτός χορός >>.

Με βάση τα προηγούμενα θα μπορούσαμε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι:

 Μια έκφραση του τύπου << καρνάβαλε >>, θα μπορούσε να σημαίνει << είθε Θεέ Κάρνε >>!!!! να εκπληρώσει τις γονικοποιητικές μας προσδοκίες για την αύξηση των γεννημάτων μας.

Μια έκφραση του τύπου << καρναβάλλω >> θα μπορούσε να σημαίνει << στρέφομαι ή σείομαι πέρα δώθε >>, κατά την διάρκεια της σχετικής εορτής, πρός τιμή του Θεού Κάρνου ή του Καρνείου Απόλλωνα ( Κάρνειος Απόλλωνας!!;!! ).

Μια έκφραση του τύπου << καρναβαλίζω >> προσέξτε, θα μπορούσε να σημαίνει ότι << χοροπηδώ >> στο πανηγύρι του Κάρνου ή Κάρνακα, φορώντας τα κέρατα του Θεού ή το κριόμορφο προσωπείο του( !!!! )

Στο Χριστιανισμό οι Δαίμονες αλλά και οι Κάρνακες ( νομίζετε ότι οι ιερείς δεν ξέρουν για τους Κάρνακες!!;!! Είστε γελασμένοι όχι όλοι μα ενας μεγάλος αριθμός από ιερείς τους ξέρει πολύ καλά αλλά και το τι είναι. Μα τους φοβούνται τόσο πολύ που λένε ότι δεν ξέρουν τι είναι ή ότι δεν υπάρχουν!!!! Ειδικά οι μυημένοι ιερείς σε μυστικές οργανώσεις μπορούν και να τους επικαλεστούν!!!! ) εμφανίζονται ως αντίθετοι στην θέληση του Θεού πράγμα που αυτό δεν συμβαίνει στον πολυθεϊσμό. Αυτή η θέση του Χριστιανισμού είναι δικαιολογημένη από την στιγμή που ο Χριστιανισμός δέχεται τον Θεό ως αγαθό και άρα το υπερφυσικό ή μεταφυσικό κακό είναι μια κακοποιός δύναμη. 

Από την άλλη ορισμένοι Πλατωνικοί ακολουθώντας την ίδια λογική και φιλοσοφική θέση, δηλαδή ότι οι Θεοί είναι Αγαθοί, το υπερδύναμο και μεταφυσικό κακό δεν το τοποθετούσαν στο Θείο αλλά ως λανθασμένη πνευματική λειτουργία του ανθρώπου. Με άλλα λόγια ένας Πλατωνικός θα έλεγε ότι όλοι οι Θεοί είναι αγαθοί δεν υπάρχουν Κακοδαίμονες αλλά το κακό παράγεται όσο και υπερδύναμο είναι από τον άνθρωπο. Προσέξτε όμως, οι Πλατωνικοί επίσης έλεγαν ότι υπάρχει πλήθος Δαιμόνων και κατοικούν στο πεδίο μεταξύ Θεών και ανθρώπων και ότι οι δεήσεις, προσευχές των ανθρώπων αναπέμπονται από του ενός στον άλλον μέχρι τους Θεούς και ομοίως οι αμοιβές κατέρχονται με όμοιο τρόπο μέχρι τους ανθρώπους. Οι Πλατωνικοί δαίμονες οδηγούν τους ανθρώπους πάντα σε αγαθές πράξεις και όχι σε κακές!!!! Τους ζωγράφιζαν με ποικίλους τρόπους, πότε ως όφεις, πότε ως νέους ενδεδυμένους με αστερωτά ρούχα, σαν να έχουν αστέρες και στέφανο “ανθινόν”, ή από φύλλα πλατάνου, πότε ημίγυμνους πότε με πολεμικά σύμβολα, πότε με το κέρας της Αμαλθείας ως πλουτοδότηρες ( μην ξεχνάμε ότι η λέξη Δαίμον στα αρχαία Ελληνικά σήμαινε θεός ).

 Ο Ορφέας γράφει ύμνο στον Δαίμονα και τον ονομάζει Μειλίχιο Δία επειδή όλοι οι Θεοί ονομάζονταν και Δαίμονες: 


Ορφικός Ύμνος: “ΔΑΙΜΟΝΟΣ” (θυμίαμα, λίβανον)

Tον Δαίμονα επικαλούμαι τον μέγαν τον καλόν οδηγόν τον φρικτόν (πού προκαλεί φρίκην)  τον μαλακόν Δία, τον γεννήτορα των πάντων, αυτόν πού δίδει την ζωήν εις τους θνητούς, τον Δία τον μεγάλον τον πολυπλάνητον, τον τιμωρόν, τον βασιλέα των πάντων
τον δίδοντα τον πλούτον, όταν εισέλθη εις τον οίκον φουσκωμένος (από δώρα),
και αντιθέτως αφανίζεις τον βίον (την περιουσίαν) των ανθρώπων,
πού μοχθούν πολύ διότι από σε μεταφέρονται (εσύ κατέχεις) τα κλειδιά της λύπης και της χαράς.

Δια τούτο, ώ μακάριε, αγνέ, αφού απομακρύ νεις τας λυπηράς ανησυχίας,
όσαι στέλλουν την καταστροφήν της ζωής εις όλην την γην,
είθε να μας δώσης ένδοξον γλυκύ καλό τέλος του βίου.

Δαίμονες και Αναγωγή της ψυχής στα πεδία των Θεών

Είναι τα όντα που φέρνουν σε πραγμάτωση τις Ιδέες από το απορρέον Εν δηλαδή είναι κοινωνοί της προόδου της Θείας Δύναμης κατά τους Νεοπλατωνικούς. Για τον λόγο αυτό θεολογικά λέμε ότι οι Δαίμονες είναι οι εφαρμοστές της θέλησης των Θεών.

Αντίθετη εργασία των Δαιμόνων επιτελούν οι Ήρωες που είναι κοινωνοί της επιστροφής της Θείας Δύναμης του Ενός. Για τον λόγο αυτό κατά την Θεουργική Αναγωγή (ένωσης της ψυχής μας με το Εν) επικαλούμαστε Ήρωες σαν αρωγούς της εργασίας μας και όχι Δαίμονες. Στην κατάβαση όμως των κοσμικών σφαιρών γίνεται το αντίθετο και έτσι τότε επικαλούμαστε Δαίμονες αντί Ηρώων.

Φυσικοί και Ψυχικοί Δαίμονες 

Οι Δαίμονες χωρίζονται στους Φυσικούς και τους Ψυχικούς.
Φυσικοί Δαίμονες είναι για παράδειγμα οι Νύμφες που προωθούν την ζωή μέσα από τα τέσσερα στοιχεία. Οι Φυσικοί Δαίμονες είναι οι «τροφοί» κάθε εκδήλωσης ζωής πάνω στην Γη. Έτσι είναι τα πνεύματα που συχνάζουν στα δάση, στις πηγές, στα σύννεφα, στις παραλίες κτλ.

Οι Ψυχικοί Δαίμονες είναι πνεύματα που επηρεάζουν την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων.

Όμως οι Κάρνακες δεν είναι δαίμονες, δεν μπορούμε να τους αποκαλούμε δαίμονες διότι δεν  φτιάχτηκαν στην κόλαση αλλά ούτε και είναι στην δικαιοδοσία κάποιων θεών από τα λεγόμενα των Σουμέριων αλλά και των Βαβυλώνιων!!!!

 Μα ας δούμε όμως κάποια στοιχεία τα οποία δείχνουν αλήθειες από την αρχαιότητα ως σήμερα με αποδείξεις για την ύπαρξη των Καρνάκων!!!!


Στην ιστορία αλλά και λαογραφία αλλά και θρησκεία της Ιαπωνίας υπάρχουν εκατοντάδες δαίμονες!!!! Με την μόνη διαφορά όπως και έχω ξανά πει για τους βουδιστές οι δαίμονες δεν είναι όπως στην χριστιανική θρησκεία μόνο κακοί, υπάρχουν και καλοί, όπως ακριβώς και στην αρχαία ελληνική θρησκεία!!!! Από τους εκατοντάδες λοιπόν δαίμονες όπου έχει η ιστορία αλλά και θρησκεία της Ιαπωνίας υπάρχει ένας ιδιαίτερος δαίμονας όπου ονομάζεται Κάπα!!!! Με αυτήν την ονομασία είναι γνωστός σε όλη την Ιαπωνία μα έχει και ένα άλλο όνομα το οποίο είναι πολύ αρχαίο. Η ονομασία είναι ( ケイオスに生まれた人々 ) και σημαίνει ( αυτοί που γεννήθηκαν στο Χάος )!!!!

Θα μου πείτε που γίνεται λόγος για την ονομασία Κάρνακες!;! Και όμως γίνεται σε αρχαίες περγαμηνές στο αρχαίο μοναστήρι ( 清水寺まで )- Kiyomizu-dera Temple – Ο ναός Κιγιομίζου-Ντέρα στο Κιότο της Ιαπωνίας!!!!

 Kiyomizu-dera Temple

 Kiyomizu-dera Temple – Ο ναός Κιγιομίζου-Ντέρα

Σε μια περγαμηνή με την ονομασία カオスのオカルト που σημαίνει ( Τα Απόκρυφα Του Χάους ) όπου αναφέρει για πλάσματα του χάους αλλά και της ανυπαρξίας ( !!!;!!! ) από αυτό το μοναστήρι υπάρχει η εξής αναφορά:

<< ….. προτού ξεκινήσει ο μέγας εμφύλιος στην χώρα μας υπήρχαν πολλοί δαίμονες όπου είχαν ανακατευτεί με τους ανθρώπους. Κανείς δεν ξέρει το γιατί αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι ετοίμαζαν άσχημο γιατί την ανθρωπότητα, το περίεργο ήταν ότι οι Αγαθοδαίμονες δεν σταμάτησαν τους κακούς και έτσι ύστερα από λίγο καιρό πανούκλα έπεσε σε όλη την χώρα. Ο μέγα δάσκαλος ニギニギ 疲労  ( γι ή Νίγια Καμάτο ) << Ισορροπίας του Σύμπαντος >> ( βουδιστής καλόγερος ) τα έβαλε με όλους τους δαίμονες μέχρι που έφερε ξανά την ισορροπία στην χώρα. Όμως ανακάλυψε σύντομα ότι οι δαίμονες δεν έδρασαν από μόνοι τους μα από έναν πολεμοχαρή μάγο ονόματι 存在しない ヒロ ( o Ανύπαρκτος Χίρο ) όπου όταν είδε τι έκανε ο μέγας δάσκαλος επικαλέστηκε μέσω μαγείας σκοτεινής το άνοιγμα των πυλών της ανυπαρξίας και του χάους. Από εκεί για μια ακόμη φορά ξεπήδησαν τα ποιο επικίνδυνα πλάσματα που υπήρξαν ποτές με την ονομασία 甘楽 ( Κάνρα, όπου ο αναγραμματισμός μας κάνει την λέξη Κάρνα = Κάρνακας ή Κάρνακες!! ) ο Ανύπαρκτος Χίρο ( δηλαδή ο Χίρο που δεν υπάρχει ) κατάφερε και  πέρασε τους Κάρνακες στην δικιά μας διάσταση. Από τότε μόνο οι μύστες μάγοι χρησιμοποιούν αυτά τα πλάσματα για πολύ ειδικές περιπτώσεις….. >>

Αν και η περγαμηνή λέει και άλλα πολλά δεν είναι του παρόντος!!!! Όμως κατά έναν περίεργο τρόπο από την πρώτη εμφάνιση του περίεργου πλάσματος του Μάουντακ οι βουδιστές καλόγεροι στο συγκεκριμένο μοναστήρι λένε ότι οι συγκεκριμένες περγαμηνές δεν είναι διαθέσιμες πλέον για έρευνα σε κανέναν και για τίποτα…. Αν και από πέρυσι κάνουν λόγο ότι οι περγαμηνές δεν υπάρχουν πλέον ( !!!;;!!! ).

Οι αποδείξεις ότι οι Κάρνακες υπάρχουν  είναι πολλές, μα μια από τις καλύτερες όπου και ταιριάζει απόλυτα με την ιαπωνική αναφορά όπου είναι για το γνωστό τέρας του Μάουνταγκ όπου υπάρχουν φωτογραφίες παρακάτω!!!! Η πρώτη φωτογραφία – σκίτσο του 16ου αιώνα στην Ιαπωνία απεικονίζει έναν Κάρνακα όπου ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή αλλά και την φωτογραφία του πλάσματος Μάουνταγκ!!!!

 Kappa

 Στη φωτογραφία: Η Kappa, μια αρχαία ιαπωνική νερό δαίμονα.

maoudak Το πλάσμα Μάουντακ!!!!

Στην αρχή για αυτό το πλάσμα το οποιο δεν είναι το μοναδικό που έκανε την εμφάνιση του με αυτήν την εμφάνιση είπαν ότι ίσως ήταν κάποιο μεταλλαγμένο ζώο από διαφορά γενετικά πειράματα!!!! Αργότερα είπαν ότι ήταν ένα ρακούν, μα όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες έχει τεράστια διαφορά από τα ρακούν ειδικά η μύτη του όπου του πλάσματος είναι σαν ράμφος και η άλλη διαφορά από τα ρακούν είναι ότι πρόκειται για αμφίβιο!!!!

maoudak 1 

Μα το ποιο αξιοπερίεργο από όλα αυτά είναι ότι τα πτώματα των τριών πλασμάτων όπου έχουν ξεβραστεί στις ακτές των ΗΠΑ οι ειδικοί λένε ότι χάθηκαν από τα εργαστήρια τους κατά περίεργο τρόπο και πλέον δεν ξέρουν με το τι είχαν να κάνουν!!!! Πάντα κατά περίεργο τρόπο χάνονται!!!!

kanra 1 

Κάπα ή Κάνρα όπως ονομάζονται στα ιαπωνικά, δείτε την πρώτη φωτογραφία του Κάρνακα όπου είναι τελείως άγρια και αλλόκοτη και την άλλη όπου μοιάζει με τα πλάσματα του Μάουντακ…..!!!!

 Μην ξεχνάμε και την παιδική σειρά τα χελονονιντζάκια όπου δεν είναι τίποτα άλλο από την προσομοίωση των Καρνάκων!!!!

karnakas Φωτογραφία ενός Κάρνακα!!!! Κάποιοι λένε ότι είναι εξωγήινος και κάποιοι άλλοι φάντασμα!!!!

karnakes Κάρνακες ή δαίμονες Κάπα ή Κάνρα της Ιαπωνικής μυθολογίας όπου στολίζουν έναν παραδοσιακό κήπο!!!! Προσέξτε την λεπτομέρεια με την πραγματική φωτογραφία ενός Κάρνακα παραπάνω!!!!

karnakas 1

 Κάρνακας oπως το απεικονίζει η Ιαπωνική λαογραφία ένα χελονόμορφο τέρας που μοιάζει καταπληκτικά με το τέρας του Μάουντακ!!!! Η ιαπωνική λαογραφία είναι ασφυκτικά γεμάτο από εκπληκτικά πλάσματα που εμπίπτουν στην κατηγορία της Yokai 9( Γιόκαι ). Η Yokai είναι μια κατηγορία από μυστηριώδη πλάσματα, πολλά από τα οποία φέρουν ζωώδη χαρακτηριστικά!!!!

karnakas 2 Κάρνακας ή Κάπα ή Κάνρα!!!!

karnakas 3 Κάρνακας ή Κάπα ή Κάνρα!!!!

 pergamini karnakes

Μια από τις Ιαπωνικές περγαμηνές όπου περιγράφουν τους (  Κάρνακες ) ή Κάπα ή Κάνρα!!!! Αν προσέξετε έχουν πολλές μορφές και κάποιες μοιάζουν με εξωγήινους….. η περγαμηνή γράφει ποιοι τους χρησιμοποιούν και τονίζει ότι δεν είναι δαίμονες μα κάποιες θεϊκές οντότητες από τον κόσμο του χάους!!!!

 pergamini karnakes. 1jpg

 Λεπτομέρεια από την περγαμηνή…!!!!

karnakas 34jpg Σκίτσο του 13ου αιώνα όπου δείχνει έναν Κάρνακα όπου έγινε δημοφιλής ήρωας κόμικς των Ιαπώνων με την ονομασία ως Κάπα την δεκαετία του 1980!!!!

Μυθολογικό τέρας στην Ελληνική μυθολογία που προσομοιάζει με θαλάσσιο κένταυρο έχοντας ουρά ιχθύος. Δηλαδή με το άνω μέρος σώμα ανθρώπινο και το κάτω μέρος, το μισό σώμα ίππου και το άλλο κατάληξη ουράς ιχθύος. Οι ιχθυοκένταυροι εικονίζονται σε έργα τέχνης της μετακλασσικής περιόδου. Από τις σωζόμενες παραστάσεις τους η αρχαιότερη θεωρείται εκείνη επί του μεγάλου βωμού της Περγάμου.

SV-AS10 ImageData

Ωραίες παραστάσεις ιχθυοκένταυρου που απαγάγει Νηρηίδα συνοδευόμενος από δύο Ερωτιδείς είναι εκείνη επί ανάγλυφου του Βατικανού ως και του Εθνικού Μουσείου Αθηνών καθώς και σε αντίστοιχο του Μονάχου. Κάρνακας όπου οι αρχαίοι είχαν ονομάσει ιχθυοκένταυρο αν και οι αναφορές τους γινόταν από του μύστες της εποχής εκείνης δεν υπάρχουν χειροπιαστές αναφορές για την ύπαρξη τους!!!! Όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά η εικόνα είναι όπου έμπαινε σε ναό απεικονίζοντας έναν θαλάσσιο Κάρνακα!!!!

Μύθοι ή παραδόσεις σχετιζόμενες με Ιχθυοκένταυρο δεν υπάρχουν. Συνεπώς μέχρι σήμερα θεωρείται δημιούργημα της καλλιτεχνικής μόνο μυθοπλασίας ως ιδεατή τερατόμορφη απεικόνιση του παράκτιου αναδιπλούμενου κύματος, που μετά τη προσβολή του στις ακτές, όταν αποσύρεται τραβάει μέσα στη θάλασσα ότι βρει και που μπορεί έτσι να καταστεί επικίνδυνο για μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους, όχι όμως σε νέους ανθρώπους που χαίρονται να το απολαμβάνουν είτε στη θέα του!!!!

Επίσης από διάφορους μύστες της εποχής αφήνεται να διανοηθεί ότι ενας περίφημος Κάρνακας στην ελληνική μυθολογία είναι ο Εφιάλτης, ήταν γιος του Αλωέα και της Ιφιμεδείας. Ο Εφιάλτης και ο αδελφός του Ώτος είναι γνωστοί μαζί ως «Αλωάδες» από το όνομα του πατέρα τους. Ωστόσο, ο Υγίνος αναφέρει (Fabulae 25) τους Αλωάδες ως γιους του θεού Ποσειδώνα και της Ιφιμεδείας. Ο Εφιάλτης και ο `Ωτος αναφέρονται ως τεράστιοι γίγαντες και ήρωες: κράτησαν επί 13 μήνες αιχμάλωτο τον ίδιο τον θεό του πολέμου, τον `Αρη, μέσα σε ένα μεγάλο χάλκινο δοχείο. Ο Εφιάλτης μνημονεύεται τόσο στην Ιλιάδα (ραψωδία Ε, στίχος 385), όσο και στην Οδύσσεια (λ 305-319).

appolon kai efialtis Απόλλων και Εφιάλτης. Ανάγλυφο από τα ανάκτορα της Περγάμου

 

Υπάρχουν και άλλες πολλές αποδείξεις για τους Κάρνακες στην ιστορία μας όπου και θα αναφέρω στο μέλλον. Ας δούμε όμως και κάτι άλλο:

Το Καρνάκ (αραβικά: الكرنك ελ-Καρνάκ και στην αρχαία αιγυπτιακή Ιπέτ Σουτο πιο σεβαστός τόπος) είναι ο μεγαλύτερος χώρος λατρείας της αρχαίας Αιγύπτου, αφιερωμένος στις θεότητες της Τριάδας των Θηβών. Παίρνει το σημερινό όνομά του από το παρακείμενο μικρό χωριό Καρνάκ, που βρίσκεται στις όχθες του Νείλου και περίπου δυόμισι χιλιόμετρα βόρεια του Λούξορ. Οι επισκέπτες της περιοχής, ειδικά οι αλλοδαποί, δεν διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ του Λούξορ και του ελ-Καρνάκ, καθώς και οι δυο τοποθεσίες είναι μέρος του ίδιου πολεοδομικού συμπλέγματος.

Ο Ναός του Καρνάκ έχει μέγεθος διπλάσιο αυτού του χωριού, και είναι το κύριο αξιοθέατο στην περιοχή. Ουσιαστικά είναι το αλ-Καρνάκ, καθώς παγκόσμια ο όρος Καρνάκ χρησιμοποιείται για το ναό και όχι το χωριό.

Η κύρια διαφορά του Καρνάκ με τους περισσότερους από τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους της Αιγύπτου είναι το χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για την ανάπτυξή του και η διάρκεια της χρήσης του. Η κατασκευή ξεκίνησε τον 16ο αιώνα π.χ. και γύρω στους τριάντα Φαραώ συνέβαλλαν στην κατασκευή, δίνοντας έτσι στο Καρνάκ μέγεθος, πολυπλοκότητα και ποικιλία που δεν απαντάται αλλού. Λίγα χαρακτηριστικά του Καρνάκ είναι μοναδικά, αλλά το μέγεθος και ο αριθμός των στοιχείων του είναι τεράστιος. Η κατασκευή των ναών άρχισε κατά το Μέσο Βασίλειο και συνεχίστηκε ως και την εποχή της Δυναστείας των Πτολεμαίων.

Στα αιγυπτιακά ο μόνος θεός που αναφέρεται ως Κάρνακ ή Κάρνακας είναι ο θεός Τσακάλι όπου πολλοί τον μπερδεύουν με Λυκάωνα!!!! Αν όμως παρατηρήσουμε θα δούμε ότι όπου υπάρχουν ζωόμορφοι θεοί έχει την ονομασία Κάρνακ ή Κάρναρ ή Κάρναχκ στην αρχαιότητα!!!!

Άλλα μέρη με την ονομασία Κάρνακ:

η αρχαιολογική κληρονομιά της Βρετάνης που είναι πλούσια και ποικίλη , είναι γνωστή κυρίως για τα μεγαλιθικά της μνημεία στις τοποθεσίες Καρνάκ, Λομαριακέ και Μπερνενέζ (Carnac,LocmariaquerBarnenez) Τα κρόμλεχ μπορεί να συνδέονται με τις γραμμές (στο Καρνάκ μερικές  όλα τα μεγαλιθικά μνημεία είναι κατασκευές της Βρετάνης ή των Κελτών ή όπως έλεγαν οι Βίκινγκς ότι ο θεός Λόκυ είχε ανοίξει τις πύλες ενός άγνωστου κόσμου και έφεραν τους Κίρνακς = Κάρνακεε, δείτε την ταινία ΘΟΡ που ο αδελφός του φέρνει κάποια περίεργα όντα στην γη….. δείτε πως τα ονομάζουν, προφητικό!;! Ίσως!!!! . Από τη νεολιθική εποχή, αυτά τα επιβλητικά μενίρ, ορθώνονται ανά χιλιάδες σε ορισμένες τοποθεσίες της Βρετάνης : χώροι λατρείας ή συγκεντρώσεων, σημεία αστρονομικού προσανατολισμού ή σημεία που οριοθετούσαν χωριστούς κόσμους.. .η εξήγησή τους παραμένει αβέβαιη μέχρι και σήμερα!!!!

dolmen Από τα ντόλμεν στο Κάρνακ της Βρετανής!!!!

Όπως και να έχει η έρευνα συνεχίζεται για τους Κάρνακες ώστε να φέρω περεταίρω αποδείξεις της ύπαρξης τους, αυτό το άρθρο ήταν μια σχετική ενημέρωση ώστε να μπείτε στο κλίμα και να καταλάβετε κάποια πράγματα για τα όντα αυτά τα οποία δεν είναι δαίμονες παρά κάποιες οντότητες από μια άλλη διάσταση όπου ζουν εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια στην Γη μας!!!! Δυστυχώς οι αναφορές τους είναι πολύ λίγες έως μηδαμινές διότι είναι εκτελεστικά όργανα διαφόρων μυστικών οργανώσεων όπου και τους χρησιμοποιούν σε πολύ εκλεκτικές αποστολές από την αρχαιότητα!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


23 σκέψεις στο “ΚΑΡΝΑΚΕΣ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΚΑΡΝΑΚΣ Η ΚΑΡΝΑΚΕΣ!!!!

 1. Είμαι σίγουρος πως για μια ακόμη φορά ο saman θα μαγέψει όλους εμάς τους λατρες του υπερφυσικού με το άρθρο που θα ετοιμάσει.Παντός από οτι διαβάζω φίλε fenomeno φαίνεσαι αρκετά πσαγμενος….θα ήθελα να ακούσω περισσότερα σχετικά με την αποπση σου για τον θάνατο…..

 2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΑ……..ΑΝ ΣΑΜΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ……ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ…ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΣΑΜΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ….ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ….ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ…..ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ……ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΚΟΣΜΟ…ΓΙΑΤΙ???????? ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ??????/ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΥΛΗ Η ΟΧΙ????? ΠΕΡΙΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ………ΧΑΙΡΟΜΑΙ teo που υπαρχουν συνομηλητες σαν και σενα………….ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝ…….ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!!!!!1

 3. Φίλε fenomeno χαίρομαι που σου έκανε εντύπωση το σχόλιο μου αλλά χαίρομαι περισσότερο που έχω την τιμή να μιλάω με έναν ανοιχτομυαλο άνθρωπο όπως εσύ καθώς την σήμερον ημέρα οι περισσότεροι είναι κλειστομυαλοι και απορυπτουν κάτι χωρίς καν να έχουν ψάξει στο ελάχιστο ακολουθώντας το κατεστημένο και τα όσα λέει ο κάθε πουλημενος στην τηλεόραση.Όσο για τον θάνατο πίστευα από μικρός οτι κάτι υπάρχει μετά και οτι η ζωή δεν τελειωνη εκεί μπορεί κάποιες στιγμές η πίστη μου αυτή να κλονίστηκε αλλά τον τελευταίο χρόνο μου έχουν συμβεί τόσα με αποκορύφωμα κάτι που μου συνεβει πριν 5 μέρες που πλέον είμαι σίγουρος πως ο θάνατος είναι μόνο η αρχή για κάτι πολύ καλύτεροσΌσο για την αναφορά σου σε αυτόν τον κάποιον αυτό το οποίο είπε υπάρχει και ως ταινία δεν θυμάμαι πως την έλεγαν παντός για εμένα αυτή η ταινία έκρυβε παρά πολλά .ένα είναι σίγουρο ο saman είναι από τους λίγους που ξέρουν τόσα ίσος και ο μοναδικός γιαυτο περιμένω με ανυπομονησία το άρθρο του σχετικά με τον θάνατο

 4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΣΟΥ……..ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ teo!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ…ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ……ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΣΟΝ ΖΩΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΑΤΗΛΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ…..ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…..Η ΖΩΗ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ..ΕΙΠΕ….ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ…..ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ……ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΕ teo ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 6 ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ……ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝ……….ΣΑΜΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ….Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΥ..!!!!!!

 5. Επιτέλους έγραψες ένα άρθρο και για αυτούς. Μπράβο ρε Saman ειλικρινά χαίρομαι γιατί αν και ιμιτελής η έρευνα (απο την άποψη οτι δεν την έχεις τελειώσει ακόμα) παρόλα αυτά μας έδωσες ένα ξεκίνημα.Είναι πολλές οι πληροφορίες για τους Κάρνακες τόσες που θες πάρα πολλά άρθρα αλλά η αρχή έγινε περιμένω το επόμενο, Να σαι καλά.

 6. Greek Warrior!!!!

  ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ!!!!

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ….. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ …. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΧΕΣ!!!! ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ ΚΟΣΜΟΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΕ ΚΟΣΜΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ ΗΡΩΕΣ ΗΜΙΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΕ ΗΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!

  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΓΙΕΣ ΚΑΛΗ ΚΑΚΗ ΜΑΥΡΗ ΑΣΠΡΗ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΠΑΛΑΙΗ Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…. ΟΧΙ ΟΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΟΣΗ Η ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΙΑ ΨΕΜΑ!!!

  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!!

  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ!;! ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΚΟ!!!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΣΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΑΖΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝΟΙΑ!!!!

  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΡΑΖΟΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΠΛΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!

  ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ !!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!! Η ΝΑ ΚΛΕΓΑΜΕ!!!! ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ!!!! Η ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΟΝΑΣ!!!! Η ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

  ΣΤΑ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΛΙΠΤΙΚΑ….ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕΣ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΑΙΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΥΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΥΞΗΣ…..!!!!

  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΗΣΟΡΟΠΟΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ!!!!

  ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ …..!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. ναι το θυμαμαι!! ταινια πολυ μπροστα στην εποχη εκεινη!! η αρχεγονη συμπαντικη μαγεια και η αρχεγονη συμπαντικη ροη του φωτος αν ερθουν σε επαφη <> θα ειναι ισες ή η μια απο τις 2 ειναι πιο ισχυρη απο την αλλη?

 8. Greek Warrior!!!!

  ΝΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ << ΑΡΧΕΓΩΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ >>!!!!

  ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ…… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ!;! ΤΖΕΝΤΑΙ!;! ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ << Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ >>!;! ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΩΤΟΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. NoName!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!

  ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΡΠΕΤΟΙΕΙΔΗ ΦΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΤΟ 20% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ!!!! ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ!!!! ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ( ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ) ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ( ΤΥΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΥΡΑ ΙΕΡΕΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΑΓΚΑΡΘΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΑ ΔΕ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΕ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΕΤΕΙΩΝ!!!! ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ …… ΜΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!

  ΔΕΣ ΑΥΤΟ http://www.coasttocoastam.com/show/2013/07/29

  ΔΕΣ ΑΥΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=NHpZXrEcf58

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://www.halexandria.org/dward185.htm

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΨΑΞΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ……!!!!!

  ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟ ΗΠΥΡΞΑΝ ΤΩΝ ΡΟΜΑΙΩΝ!!!!

  ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ – ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΔΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΝΕΡΓΙΩΝ!!!!

  ΣΕ ΑΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 10. Καλησπέρα σε όλους! Καταρχήν saman συγχαρητήρια για το άρθρο και την έρευνα σου!
  Στο άρθρο σου γράφεις πως σύμφωνα με τον μύθο οι Κάρνακες ¨ειναι απόγονοι των φιδιών ή δαιμόνων με τη μορφή φιδιών¨. Επίσης αναφέρεις πως ¨οι Σουμέριοι σε ενα πινάκιο τους αναφέρουν οτι οι Ανουνάκι έιχαν ειδοποιήσει τους ανθρώπους για τους πιο άγριους δαίμονες που έχουν μπλέ δέρμα,πιο μακρυά μέλη,ουρές και ψυχικές και μεταμορφωτικές ικανότητες¨
  Υπάρχει περίπτωση οι Κάρνακες να συνδέονται με τους ερπετοειδής,ή να είναι μια άλλη ερπετόμορφη φυλή (πιθανόν εχθρική των Ανουνάκι αφού είχαν προηδοποιήσει στο πινάκιο) μιας και τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά ταιριάζουν στους ερπετόμορφους ;
  Επίσης εχω ακούσει αλλη μια εκδοχη για τη λεξη καρναβάλι,πως προέρχεται απο τις (λατινικές) λέξεις <> = κρέας και <> = ευχαρίστηση , αλλά την ίδια ρίζα έχει και η λέξη κάρναζ (carn-age) = το κρέας σκοτωμένων και τη λέξη κορμπαν που σημαίνει θυσία κυρίος ανθρώπου, ενω η λεξη καν στα εβραικά είναι ο ιερέας που κάνει την θυσία και το βαλ αυτός στον οποίο φέορυν την θυσία !!!

 11. Αγαπητέ saman για ακόμη μια φορά θα ήθελα να εκφράσω μερικές από τις απορίες μου. Όπως έχεις πει τα μαύρα ιερατεία αποτελούνται εκτός από άνθρωπους και από κάποια πλάσματα που μόνο ως άνθρωποι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και τα οποία έχουν φέρει από παράλληλες πραγματικότητες η άλλες διαστάσεις,λοιπόν πως είναι τόσο σίγουροι οτι αυτό που θα φέρουν στην δικιά μας πραγματικότητα θα τους υπακούει και δεν θα τους σφάξει με το που φτάσει? Επίσης ξαναδιαβάζοντας το άρθρο σου για τον mothman γνωστό και ως άνθρωπο Σκόρο και από τα όσα έχω δει από την ταινία την οποία θεωρώ καταπληκτική αναρωτήθηκα αν αυτός ο mothman θα μπορούσε να ανήκει στα μαύρα ιερατεία και να είναι ένα από τα πολλά πλάσματα που έχουν φέρει για να εξυπηρετησουν τα διαβολικα τους σχέδια μιας και εμφανίζετε πριν από καταστροφές?να εισε πάντα καλά

  1. teo!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ….

   ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΥΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ!!!! ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ( ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ) ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!! ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΔΑΙΜΟΝΟΜΟΡΦΟ ΟΝ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!! ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΧΙ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ!!!! Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ – ΦΥΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΗΜΙΘΕΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!

   ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

   Ο ΜΟΘ,ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟ-ΑΓΓΕΛΟΙ!!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 12. Εξαιρετικο Αρθρο.
  Να προσυεσω οτι
  στην ταινια
  avengers
  του 2012
  ο Loki ανοιγει
  μια πυλη σε εναν αλλο
  κοσμο κα φερνει Αλλοκοτα
  πλασματα που θα μπορυσαν να χαρακτιριστουν
  με πολαπλους τροπυς λογο της Ιδιετερης
  “τεχνολογιας” που ειχαν.

 13. Εξαιρετικό άρθρο για άλλη μια φορά saman lycan. Λές στο τέλος του άρθρου ότι είναι εκτελεστικά όργανα μυστικών οργανώσεων και τους χρησιμοποιουν σε πολυ ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ αποστολές απο την αρχαιότητα. Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα; Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση