ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Η ΧΡΟΝΙΡ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Η ΧΡΟΝΙΡ!!;!!

 Εδώ και περίπου ένα χρόνο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δείχνει έναν αστυνομικό να χάνει την ζωή του με πολύ περίεργο τρόπο!! Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό που έχει ήδη σταματήσει ένα αυτοκίνητο προς έλεγχο, πλησιάζει τον οδηγό και με τον φακό κοιτάζει προς τα μέσα στον οδηγό. Σε λίγες στιγμές ένα φως από το πουθενά τυλίγει τον αστυνομικό και σε κλάσματα δευτερολέπτου σωριάζεται στο έδαφος απανθρακωμένος!! Αμέσως ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκαταλείπει γρήγορα την περιοχή και εκεί τελειώνει το βίντεο!!

Όταν το πρωτοείδαμε το βίντεο αυτό πιστέψαμε ότι ήταν ψεύτικο, μα κοιτάζοντας το πολλές φορές πιστέψαμε ότι δεν είναι. Τα μονογράμματα του βίντεο από το περιπολικό είναι αληθινά και τα χρησιμοποιεί στις καταγραφές η αστυνομία στην Αμερική βέβαια κάθε πολιτεία έχει τα δικά της αρχικά τα οποία είναι κωδικοποιημένα.

Η στολή και όλα επάνω στον αστυνομικό δείχνουν να είναι όλα αυθεντικά ακόμα και το καπό του αυτοκινήτου του περιπολικού!!  Η  στολή δείχνει να είναι από την περιοχή του Μισισίπι αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει ότι ίσως είναι αληθινό το βίντεο ( αν και για εμάς φτάνει μόνο αυτό ).

Μέσω των συνεργατών μας στις ΗΠΑ ψάξαμε να μάθουμε αν η περίπτωση αυτή έχει καταγραφεί επίσημα στα αστυνομικά αρχεία της χώρας. Αν και είπαν ότι έχουν δει το βίντεο αυτό είπαν ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην υπηρεσία τους. Μας είπαν ότι έχουν συμβεί πολλά παράδοξα μα όχι κάτι τέτοιο…. Αν και δυο από τους συνεργάτες μου έψαξαν στην περιοχή του Μισισίπι δεν βρήκαν τίποτα για το συμβάν αυτό έκτος από ένα πράγμα. Την κάμερα του περιπολικού που τους την έδειξε ένας αστυνομικός χωρίς να αναφέρει το όνομα του.

Αυτό σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει το οποίο ή είναι υπό έρευνα ακόμα και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα στον τύπο ακόμα. Επίσης το αυτοκίνητο το οποίο είχε σταματήσει βρέθηκε κοντά στα σύνορα του Καναδά με των ΗΠΑ εγκαταλειμμένο.

Το τι ακριβώς έχει γίνει είναι άγνωστο, το αν έχει γίνει για πολλούς είναι ένα ψέμα. Κάποιοι από τους ερευνητές πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για Χρονίρ!! Ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν Χρονίρ, αν και θα μπορούσε να αποφύγει τον αστυνομικό όπως το δεύτερο βίντεο που ακολουθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους δεν το έκανε. Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί πρόκειται για Χρονίρ και το συμβάν είναι καταγεγραμμένο στην αστυνομία των ΗΠΑ ως ανεξήγητο και αληθινό με αρ. Αρχείου 110Ν. Υπάρχει στο διαδίκτυο κάποια εξήγηση για αυτό μα είναι εντελώς αβάσιμη γιατί αφήνει πολλά ερωτηματικά πίσω που μένουν αναπάντητα!!

Αν πρόκειται για Χρονίρ που πολύ πιθανόν να είναι γιατί να απανθρακώσει τον αστυνομικό; Η απάντηση είναι ότι ο αστυνομικός ίσως να μην ήταν άνθρωπος και να ήταν ένα Αλοηγκόρ το οποίο είχε πάρει την μορφή του αστυνομικού!!! Οι Δρακονιανοί εδώ και εκατοντάδες χρόνια ενδιαφέρονται για τους Χρονίρ για να μάθουν το πως μπορούν και ταξιδεύουν με την θέληση τους από εποχή σε εποχή χωρίς καμία μηχανή του χρόνου!! Λεπτομέρειες για τους Χρονίρ θα βρείτε στο άρθρο μου « ΧΡΟΝΙΡ ».

Πιστεύουν κάποιοι ερευνητές ότι ίσως χρησιμοποίησε ακτινοβόλο όπλο για να τον απανθρακώσει ή χρησιμοποίησε την δύναμη της σκέψης του. Όπως και να έχει το θέμα αυτό είναι πολύ παράξενο αν και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι είναι εξωγήινος και για να διαφύγει τον απανθράκωσε!!!

Είναι πολλά τα γιατί και το αν είναι αληθινό, για εμάς με τα στοιχεία που έχουμε πιστεύουμε ότι είναι αληθινό όπως το δεύτερο βίντεο, το αν αποδειχτεί ποτέ δημόσια δεν το νομίζουμε. Μέχρι την επόμενοι φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PueX8Vi5gfQ

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dWz-E1RpEjA

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Η ΧΡΟΝΙΡ!!;!!

 1. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!! Ο ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΡΙΦΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!

  ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ!!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΌΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SAMAN.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ.

  ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ;ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ.ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΥΝΑΓΜΑ,ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΤΑ.ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΝΕΙ.
  ΠΑΛΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ,ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΦΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!!!

  ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ;!;!;ΙΣΩΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΝΚΣ.ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΦΑΙΡΑ!!!
  ΕΙΠΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ SAMAN.

  MEXΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ STAY HAEVY

Αφήστε μια απάντηση