ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ!!!

Aυτός ο άνθρωπος που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πιστεύεται ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης!!! Οι φωτογραφίες από  τις χρονικές περιόδους που πέρασαν είναι αποκαλυπτικές!!! Κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως είναι αθάνατος!!! Κανείς δεν ξέρει τι είναι, άλλοι πιστεύουν ότι είναι απλοί σωσίες του …….δείτε τις προσεκτικά και θα καταλάβετε αν είναι ή όχι!!

Κάποιες << κακές γλώσσες >> λένε ότι τον είχε απαγάγει μια μυστική υπηρεσία των Η.Π.Α. και τον κρατούσε για τουλάχιστον ένα χρόνο. Το τι έμαθαν δεν το γνωρίζουμε μα όταν ερωτείται και ο ίδιος για το συμβάν αυτό ούτε το παραδέχεται αλλά ούτε και το αρνείται. Το μόνο που λέει για αυτό είναι << No Comment >> ουδέν σχόλιο!!

Το δεύτερο βίντεο είναι μια συνέντευξη που είχε γίνει στον ίδιο μέσω ραδιοφώνου ακούστε την  αξίζει τον κόπο για να βγάλετε κάποια γνώμη. Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπότιτλοι γιατί τα βίντεο είναι καινούργια!!

Οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι στις φωτογραφίες όλες είναι το ίδιο πρόσωπο, μέχρι που πέρασαν από ειδικές χωρομετρήσεις ακριβείας στο Χάρβαρντ πανεπιστήμιο και όλα έδειξαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο!!! Σήμερα δεν γνωρίζει κανείς που βρίσκεται…… το τι έχει αναφέρει για το μέλλον ή το παρελθόν κανείς δεν ξέρει……..  Ένα είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται για Xρονίρ!!! Κάποιοι λένε ότι τον ξανά απήγαγαν κάποιες μυστικές υπηρεσίες μόνο που αυτήν την φορά κάποιοι λένε ότι δεν είναι οι Αμερικανοί αλλά οι ………. Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση