ΣΥΡΙΑ!!! ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΣΥΡΙΑ!!!

ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!!!!

Γιατί οι σημαντικότερoι σύμμαχοι του ηγέτη της Συρίας ως  υποστηρικτές μπορεί να αρχίσουν να ψάχνουν για μια διέξοδο.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters Ιντερφάξ ανέφερε την Τρίτη ότι η ρωσική ναυτική μοίρα, συμπεριλαμβανομένου ενός πλοίου, ένα  ανθυποβρυχιακό και τρία αεροπλανοφόρα, άφησαν το  Severomorsk  για τη Μεσόγειο. Πολλά περισσότερα πλοία θα ενταχθούν σε αυτήν καθ ‘οδών. Μαζί, θα πληρώσει μια κλήση για Ταρτούς της Συρίας, μόνο οι ναυτικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας έξω από την παλιά Σοβιετική Ένωση.

Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν αρνηθεί την επίσκεψη στο λιμάνι και ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με τη συνεχιζόμενη εσωτερική σύγκρουση στη Συρία. Αλλά η Μόσχα φαίνεται να έχει γίνει ολοένα και πιο απαισιόδοξη ότι το καθεστώς του Άσαντ μπορεί να επιβιώσει. Τον Ιούνιο, οι Ρώσοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι είχαν  αναφερθεί  στο ενδεχόμενο ότι μπορεί να χρειαστεί να στείλουνε τους «πεζοναύτες,” πεζοναύτες που είναι γνωστό στη Ρωσία για την σκληρότητα τους, για τη Συρία και για την προστασία των υποδομών και την εκκένωση περίπου 30.000 Ρώσων πολιτών.

Από τα μέσα Ιουνίου άρχισε  η κατάρρευση του σχεδίου Ανάν και την αποχώρηση των παρατηρητών του ΟΗΕ από τη Συρία, το ερώτημα δεν ήταν αν ο Άσαντ θα επιβιώσει, αλλά μάλλον το πόσο αίμα θα χυθεί πριν από τη βία αλλά το πόσο θα κορυφώνεται και τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Όσο η Μόσχα θα ήταν πιθανόν να μισούν  το καθεστώς Άσαντ εν κινήσει, οι Ρώσοι μπορούν να συνειδητοποιούν ότι η αντίσταση του κράτους θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Η Μετάβασης Δύναμης είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί ακόμα μια πιο τραγική μετά τα αποτελέσματα της πολιτικής του πολέμου. Γι ‘αυτό αυτή την εβδομάδα η Μόσχα  φιλοξενεί εκπροσώπους της Συρίας του Εθνικού Συμβουλίου (SNC), ένα από τα δύο κύρια κόμματα της αντιπολίτευσης, οι οποίοι έχουν έρθει για να συζητήσουν τους μηχανισμούς μετάβασης και να πείσουν τους ηγέτες της Ρωσίας να αποσυρθεί ο Άσαντ.

Στις 9 Ιουλίου, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ρωσίας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής Τεχνικής Συνεργασίας αναπάντεχα  ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δεν θα πουλήσει νέα όπλα στη Δαμασκό όσο η κατάσταση στη χώρα παραμένει ασταθής. Ως μείζονες διεθνής σύμμαχος της Συρίας και προμηθευτής όπλων, η Μόσχα φαίνεται να προσπαθεί σκληρά να πείσει τον Άσαντ να επιδιώξει διευθέτηση με την αντιπολίτευση.

Πριν από αυτό, στις παραμονές της επίσκεψης του Προέδρου Πούτιν στο Ισραήλ, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι δεν θα πωλήσει μεγάλου βεληνεκούς αντιαεροπορικών πυραύλων S-300 στη Δαμασκό. Η πώληση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λάβει θέση, ενώ ο Άσαντ είναι στην εξουσία, και η αυξανόμενοι δεσμοί της Μόσχας με το Ισραήλ  συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογικής συνεργασίας και του τουρισμού  μπορεί να είναι πιο σημαντική από τις αποσταθεροποιητικές πωλήσεις όπλων για τα οποία η Δαμασκό ενδέχεται να μην έχει μετρητά.

Υπάρχουν τώρα τρία πιο αληθοφανή σενάρια στη Συρία: εμφύλιο πόλεμο, η μονομερής επέμβαση του ΝΑΤΟ, ή στην Υεμένη στιλ πολιτικής μετάβασης. Το τελευταίο σενάριο θα ήταν η βέλτιστη περίπτωση για τη Δύση, η Τουρκία, και τον Κόλπο υποστηρικτές της αντιπολίτευσης αλλά όχι για τη Ρωσία. Θα απαιτήσει η κυβέρνηση Άσαντ να μεταβιβάσει την εξουσία της σε ένα μεταβατικό όργανο των τεχνοκρατών και να διεξαγάγει ελεύθερες εκλογές σε ένα χρόνο. Μια τέτοια μετάβαση δεν θα είναι εύκολη και θα μπορούσε να αποτύχει σε οποιαδήποτε φάση της διαδικασίας, κυρίως επειδή η αντιπολίτευση  απέρριψε ένα παρόμοιο σχέδιο που προτάθηκε από τις παγκόσμιες δυνάμεις στη Γενεύη στις 30 Ιουνίου.

Κάποιοι μπορεί να δείτε δυνητικά την επικείμενη αλλαγή καθεστώτος στη Συρία ως μια νίκη πέρα από το Ιράν, η οποία συμμάχησε με ετεροδόξους Σιίτες Αλαουίτες, η σημερινή απόφαση με μειονότητα στη Συρία. Άλλοι μπορεί να το δουν ως μια νίκη για τον Κόλπο που υποστηρίζεται από τους Σουνίτες, κάτι που μπορεί να περιπλέξει περαιτέρω την ήδη αποσταθεροποιηθεί περιοχή. Πτώση των Αλαουίτων » θα μπορούσε να ρίξει τη Συρία στο χάος, επισπεύδοντας την αποσύνθεση των πολύπλοκων πολιτικών και των εθνοτήτων της μετά οθωμανικής κράτους συμμαχίες. Θα μπορούσε επίσης να διευκολύνει μια Σουνιτική Ισλαμιστική πολιτική, ένας βασικός λόγος που δεν μπορεί να οδηγήσει στη δημοκρατία και τον εκσυγχρονισμό.

Ένας εμφύλιος πόλεμος στη Συρία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις γειτονικές του χώρες. Το Ισραήλ θα μπορούσε να αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο επανάληψης των συγκρούσεων κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός για τα υψώματα του Γκολάν, όπου οι Assad’s έχουν επιβάλει ειρήνη από το 1974.

Για τη Ρωσία, η πτώση του Άσαντ θα σήμαινε την απώλεια μόνο του  ναύσταθμο της έξω από την πρώην ΕΣΣΔ και την απώλεια μιας σημαντικής αγοράς όπλων. Μετά τις αλλαγές καθεστώτος στην Αίγυπτο και τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράν είναι η τελευταίοι που παραμένουν πελάτες της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή. Η Μόσχα πιστεύω δεν θα το αφήσει έτσι αυτό….

Η Ρωσική στρατιωτική μονάδα έχει φθάσει στη Συρία, σύμφωνα με τα Ρωσικά δημοσιεύματα, μια εξέλιξη το  Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δήλωσε πηγή του ABC News ήταν «μια βόμβα” βέβαιο ότι θα έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Ρωσία, ο πρόεδρος Μπασάρ ισχυρότερος σύμμαχος του Αλ-Άσαντ, παρά τη διεθνή καταδίκη της βίαιης καταστολής της κυβέρνησης για την εξέγερση της χώρας, έχει μπλοκάρει επανειλημμένα τις προσπάθειες του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να σταματήσει τη βία, κατηγορώντας τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν νέο πόλεμο .

Τώρα το Iman δεξαμενόπλοιο του Ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχει φτάσει στο λιμάνι της Συρίας Ταρτούς στη Μεσόγειο Θάλασσα, με ομάδα αντί-τρομοκρατίας από τους Ρώσους πεζοναύτες στο εξωτερικό, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax. Η κυβέρνηση Άσαντ έχει επιμείνει στην καταπολέμηση της τρομοκρατικής εξέγερσης. Τα Ρωσικά δημοσιεύματα δεν αναφέρουν για την αποστολή των Ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία ή εάν αναμένεται να αποπλεύσει από τον λιμένα.

Η παρουσία των Ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία θα μπορούσε να είναι μια «αρκετά προφανές” επίδειξη της υποστήριξης προς το καθεστώς, σύμφωνα με τους Ρώσους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας Mark Galeotti.

“Κανείς δεν σκέφτεται όπως οι  Ρώσοι ως οτιδήποτε άλλο εκτός από το τελευταίο τους φίλο τον Άσαντ», δήλωσε ο Galeotti, καθηγητής των παγκόσμιων υποθέσεων στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν (Ε) κουνήματα …

 Αρνείται ο Άσαντ «Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

 Συνέντευξη Μπασάρ al_Assad

 Απεργίες Στρατιωτικών

 Η Iman αντικατέστησε ένα άλλο Ρωσικό πλοίο “, το οποίο είχε σταλεί στη Συρία για την απόδειξη της (sic), την Ρωσική παρουσία στην ταραχώδη περιοχή και την πιθανή εκκένωση των Ρώσων πολιτών”, από το στόλο της Μαύρης Θάλασσας είπε το Ιντερφάξ.

RIA Novosti, ένας ειδησεογραφικός δικτυακός τόπος με ισχυρούς δεσμούς με το Κρεμλίνο, διαλαλούσε την είδηση σε έναν πηχυαίο τίτλο που εμφανίστηκε μόνο στην αραβική γλώσσα της ιστοσελίδας. Η Ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ και του ΟΗΕ δεν έκανε κανένα σχόλιο, λέγοντας ότι “δεν έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την” άφιξη της Ρώσικης ομάδα αντί-τρομοκρατίας στη Συρία.

Η Μόσχα έχει απολαύσει από καιρό μια ζεστή σχέση με το καθεστώς του Άσαντ, την οποία πωλεί τα δισεκατομμύρια των δολαρίων από τα όπλα. Σε αντάλλαγμα η Ρωσία διατηρεί μια βάση του Ναυτικού στο Ταρτούς, η οποία δίνει πρόσβαση στη Μεσόγειο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε πως η Ρωσία δεν είχε κανένα σχέδιο για την αποστολή στρατευμάτων στη Συρία.

“Όσον αφορά το ζήτημα αν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Συρία και να εξασφαλίσουμε στρατιωτική παρουσία μας εκεί … για να λάβουν μέρος σε στρατιωτικές ενέργειες . Δεν πιστεύω ότι αυτό θα ήταν εις βάρος των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας», είπε στους νομοθέτες Λαβρόφ , σύμφωνα με το RIA Novosti.

ΕΡΩΤΗΣΗ στον  Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Ανατόλι Σερντιούκοφ, υπάρχουν  φημολογίες ότι οι Ρωσικές ειδικές δυνάμεις δρουν εντός της Συρίας; Εκείνος είπε, ωστόσο δήλωσε, ότι υπάρχουν Ρώσοι στρατιωτικοί τεχνικών συμβούλων στη χώρα.

Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ο εκπρόσωπος Victoria Nuland δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχουν ακούσει για τις εκθέσεις των Ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία και αρνήθηκε να το σχολιάσει.

Η Ρωσία λέει ότι για να υποστηρίξει την ειρηνευτική αποστολή του απεσταλμένου του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στη Συρία θα  πρέπει να σταματήσουνε να παίρνουνε άλλες < πλευρές > κάποια αλλά έθνη . Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα, ωστόσο, εξετάζει την παροχή της Συρίας με τους αντάρτες «μη θανατηφόρα» βοήθεια σε εξέγερση τους εναντίον του Προέδρου Άσαντ.

Ο Sharmine Narwani, ειδικός στα θέματα τα Μέσης Ανατολής, από το Κολλέγιο του Αγίου Αντωνίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο σε σχέση με τη Συρία. Ως εκ τούτου, οι αξιώσεις αυτές, όπως εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί από τον Λευκό Οίκο σχετικά με τα πιθανά “μη-θανατηφόρα  βοήθεια” στους αντάρτες έχουν μικρή σημασία.

“Χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας, τώρα ψάχνουν για μια έξοδο που εξοικονομούν από τη Συρία», είπε ΦΚ. “Λοιπόν, νομίζω ότι, ανεξάρτητα από το τι λέει ο Ομπάμα … εννοώ, πραγματικά, τι δεν σημαίνει η δήλωση; Θα μπορούσε να σημαίνει  ενισχύσεις, για όλα όσα γνωρίζουμε. Έτσι, ξεχάστε ό,τι οι παίκτες λένε, προσέξτε τι κάνουν. Αυτό συμβαίνει για να μας πει τι συμβαίνει στα παρασκήνια. ”

Η άποψη του Narwani  είχε απήχηση από τον Karl Sharro, ένας blogger σε θέματα Μέσης της Ανατολής.

«Η Δύση δεν έχει κανένα σχέδιο στη Συρία. Είναι πολύ δυνατό, αλλά δεν έχει σαφές σχέδιο δράσης, ” είπε. “Έχουμε δει τις κυρώσεις που [επιβάλλονται στη Συρία] από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ένα αστείο. Όταν δεν έχετε οποιεσδήποτε άλλες πρωτοβουλίες ή οποιαδήποτε άλλη πίεση για να εφαρμοστεί, το ράπισμα αυτού του είδους των κυρώσεων να γίνει στη σύζυγο του προέδρου και στη μητέρα του.

Τι είναι πιο σημαντικό, τόσο είπε ο Narwani Sharro και συνέχισε, είναι ότι οι Ρώσοι “παίρνουν το προβάδισμα» στη σημερινή κατάσταση για  να βοηθήσει “κίνηση στην επόμενη φάση” στην κρίση της Συρίας.

“Η Ρωσία πρέπει να λαμβάνει σαφώς στις προσπάθειες που καταβάλλει για να βοηθήσει στη δημιουργία λίγο χρόνο και χώρο για τη Συριακή κυβέρνηση να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις που ξεκίνησαν την περασμένη άνοιξη,” είπε. “Υποστηρίζεται έντονα από ορισμένες αναπτυσσόμενες χώρες, ιδιαίτερα με τις BRICS , και μάλιστα ορισμένους περιφερειακούς φορείς, όπως το Ιράν. “Ο Narwani πρόσθεσε επίσης ότι θα πρέπει οι ομάδες της αντιπολίτευσης της Συρίας να συνεχίζουν να απορρίπτουν το σχέδιο Ανάν, που μπορεί σύντομα να βρεθεί απομονωμένο.

Τα παρακάτω είναι από τον καλό μου φίλο δημοσιογράφο και ερευνητή << Ομάρ >> παρακάτω ονόματα δεν θα δώσω….. είναι από έρευνα συνομοσιολογίας που έχει κάνει….. διαβάστε το και θα καταλάβετε πολλά!!” Έχουμε συναντήθει με τον εχθρό και είναι μαζί μας . “(Walt Kelly, 1913-1973.)

Ήταν πολιτικός αναλυτής του Μαχντί Nazemroaya Δαρείου, το Νοέμβριο του 2006, ο οποίος έγραψε με κάθε λεπτομέρεια (1) τα σχέδια  των ΗΠΑ, για τη Μέση Ανατολή:

“Ο όρος« Νέα Μέση Ανατολή », εισήχθη στον κόσμο τον Ιούνιο του 2006, στο Τελ Αβίβ, την ανακοινωσε η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις (που πιστώθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για την επινόηση του όρου), σε αντικατάσταση του παλαιότερου και πιο επιβλητικής μακροπρόθεσμης, η “Ευρύτερη Μέση Ανατολή».

Sanity υπαγορεύει ότι αυτό θα ήταν μια φαντασίωση των ΗΠΑ, τρέχω πάρα πολύ και  μέχρι να χτυπήσει η συνειδητοποίηση κανεις ότι ο συντάκτης του χάρτη αυτού του νέου κόσμου, που έχει προγραμματιστεί στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων», ήταν ο υπολοχαγός συνταγματάρχης Ραλφ Πίτερς, ο οποίος, σε ένα από τα πιο τρομακτικά άρθρα που έχουν δημοσιευτεί ποτέ, έγραψε το 1997

“Δεν θα υπάρξει ειρήνη. Σε κάθε δεδομένη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μας, θα υπάρξουν πολλές συγκρούσεις στην μετάλλαξή μορφών σε όλο τον κόσμο. Οι βίαιες συγκρούσεις θα κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων … Ο κυριος ρόλος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ θα είναι να κρατήσει τον κόσμο ασφαλή για την οικονομία μας και να ανοίξει την πολιτιστική μας επίθεση .Προς το σκοπό αυτό, θα κάνουμε ένα δίκαιο ποσό της θανάτωσης των ανθρωπων. »(2) (Η υπογράμμιση είναι δική μου.)

Εκείνη την εποχή, ο Peters ανατέθηκε στο Γραφείο του Υπαρχηγού του Επιτελείου για την Νοημοσύνη, όπου ήταν υπεύθυνος: « πόλεμος, για το μέλλον.” Τα σχέδιά του για το Ιράκ λειτούργησαν μια χαρά  αν είστε ένας Ιρακινός.

Ένα μήνα μετά το άρθρο του Nazemroaya δημοσιεύθηκε, ο Γουίλιαμ Ρόϊμπακ, Διευθυντής του Γραφείου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των Εγγύς Υποθέσεων της Ανατολής, έφτιαξε συνθέτοντας ένα τέλος της στρατηγικής χρόνιας για τη Συρία (3) από τη μελέτη του στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Δαμασκό, όπου  ήταν βασισμένο μεταξύ 2004-2007, ανήλθε σε Αναπληρωτή Επικεφαλή της Αποστολής.

Το θέμα σαν τίτλος ήταν: «Επηρεάζουμε το ΕΛΚΕ (Συριακή αραβική κυβέρνηση του καθεστώτος) στο τέλος του 2006.”

“Το ΕΛΚΕ τελειώνει το 2006 σε πολύ ισχυρότερη θέση στην εγχώρια αγορά όσο και διεθνώς (σε σχέση με) το 2005.” Μιλώντας για τον Πρόεδρο Assad:

«η αυξανόμενη αυτοπεποίθηση”, ένιωσε ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε «λάθη και κακόγουστες   … αποφάσεις … την παροχή μας με νέες ευκαιρίες “Ενώ:

” συμπληρωματικές διμερείς ή πολυμερείς πίεσεις μπορεί να επηρεάσουν τη Συρία “, είχε σαφώς πιο φιλόδοξα σχέδια:

“Αυτό το συστημα συνοψίζει την εκτίμηση μας … τρωτά σημεία, και προτείνει ότι μπορεί να υπάρξουν ενέργειες, δηλώσεις και τα σήματα, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ  μπορεί να στείλει να βελτιώσει την πιθανότητα τέτοιων ευκαιριών που προκύπτουν.”

Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι:

” Να υλοποιούνται και να μετατραπούν σε πραγματικές δράσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα για να επωφεληθούμε από αυτές τις ευκαιρίες.” ( ο  Le Carré, Forsyth, ή Φλέμινγκ, «διπλωμάτης» στη Δαμασκό .)

“Ως το τέλος του 2006 προσεγγίσεις” έγραψε ο Roebuck, “Μπασάρ φαίνεται … ισχυρότερη από ό,τι έχει κάνει σε δύο χρόνια. Η χώρα είναι οικονομικά σταθερή … περιφερειακά ζητήματα φαίνονται να πηγαίνουν με τον τρόπο της Συρίας ».

Ωστόσο:

“τρωτά σημεία και θέματα που πλησιάζει μπορεί να παράσχει ευκαιρίες για την πίεση στα Μπασάρ … μερικά από αυτά τα τρωτά σημεία” (συμπεριλαμβανομένων των περιπλοκών με το Λίβανο) “…” μπορεί να αξιοποιηθεί για να ασκήσει πίεση στο καθεστώς. Ενέργειες που προκαλούν τον  Μπασάρ να χάσει την ισορροπία, και να αυξήσει την ανασφάλεια του, είναι προς το συμφέρον μας. “

Ο Πρόεδρος είναι:

“τα λάθη είναι δύσκολο να προβλεφθούν και τα οφέλη που μπορεί να διαφέρουν, αν είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα και να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες …”

Η «τρωτά σημεία», έγραψε ο Roebuck, ήταν η προστασία Μπασάρ Αλ Ασαντ της:

«την αξιοπρέπεια της Συρίας και την διεθνή φήμη.” Υπερηφάνεια και “προστασία”, σαφώς μια συγκλονιστική ιδέα.

Υπό το πρίσμα της προτεινόμενης του Δικαστήριου για  τη δολοφονία του πρώην `πρωθυπουργού του Λιβάνου, Rafick Χαρίρι (14 Φεβρουαρίου 2005) σκότωσε το φίλο του, ο πρώην υπουργός Οικονομίας Bassel Fleihan και είκοσι συναδέλφους και σωματοφύλακες, με μια τεράστια βόμβα που εξερράγη κάτω από την αυτοκινητοπομπή, αυτή η “ευαισθησία” θα μπορούσμε να την αξιοποιησούμε.

Αναπόδεικτες καταγγελίες έχουν επισημάνει το δάχτυλο στο Ισραήλ, τη Συρία, τη Χεζμπολάχ και μυριάδες άλλες, όπως πίσω από μια άλλη τραγωδία στη Μέση Ανατολή, αλλά ο Roebuck θεωρούσε ως:

” Την ευκαιρία αυτη να εκμεταλλευτούμε αυτό το νεύρο, χωρίς να περιμένουμε τη δημιουργία του Δικαστηρίου Δημόσιας Διοίκησης”

Μια άλλη ιδέα που περιγράφεται στα περαιτέρω “τρωτά σημεία” με τίτλο, ήταν η αυξανόμενη  συμμαχία μεταξύ της Συρίας και του Ιράν. “Πιθανή δράση”, ήταν:

«να παίξει με τους φόβους των Σουνιτών στην επιρροή του Ιράν.” Παρά το γεγονός ότι αυτά ήταν:

“ήταν υπερβολικά συχνά»,  εκεί για να αξιοποιηθούν:

“Τόσο οι τοπικές αρχές της Αιγύπτου και της Σαουδικής  Αραβιας αποδίδουν ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή στο θέμα αυτό και θα πρέπει να συντονιστούμε πιο στενά με τις κυβερνήσεις τους σχετικά με τους τρόπους για την καλύτερη δημοσιοποίηση και να επικεντρωθεί  περιφερειακά με προσοχή στο θέμα.” Ανησυχώντας οι Σουνίτες θρησκευτικοί ηγέτες θα πρέπει επίσης να εργαστούμε καθεξής. Ιράκ να διαίρει το μοντέλο κράτους, και να γράφεται με κεφαλαία γράμματα.

Το “χάσμα” στρατηγικής, φυσικά, πρέπει επίσης να επικεντρωθούμε στην πρώτη οικογένεια και να νομοθετεί, με:

«στοχευμένες κυρώσεις (που) πρέπει να αξιοποιήσουν και να καταστήσουν ρωγμές στον εσωτερικό κύκλο των ασθενέστερων, αλλά η μονάδα, τα μέλη της να είναι πιο κοντά.”

Το κοινό θα πρέπει επίσης να υποκινείται σε “συνεχείς υπομνήσεις της διαφθοράς … πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους για να τα υπενθυμίσω …”

Μια άλλη πτυχή που πρέπει να αξιοποιηθούν ήταν:

« ο  Khaddam παράγοντας.”

Ο Abdul Halim Khaddam, ήταν Αντιπρόεδρος ,1984-2005, και προεδρεύων του 2000, κατά την προσχώρηση του μήνα στον Μπασίρ Αλ Ασαντ και το θάνατο του πατέρα του.

Πιστεύεται ότι ο ίδιος έχει Προεδρικές φιλοδοξίες, υπήρξε ενας πικρος διαχωρισμός μεταξύ του Khaddam Al Assad και μετά το θάνατο του Χαρίρι. Οι ισχυρισμοί της προδοσίας από τον Khaddam έχουν ισχύ.

Το κυβερνών κόμμα, Roebuck γράφει:

“… ακολουθούν κάθε είδηση που αφορούν τον Khaddam, με τεράστιο συναισθηματικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει να συνεχίσουν να ενθαρρύνουν τους Σαουδάραβες και άλλους για να επιτρέψει  ο Khaddam και να εχει πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης τους … που να παρέχουν χώρους για τον αερισμό και τα άπλυτα του ΕΛΚΕ. “

Όπως και να έχει, αναμενόταν ότι:

«μια αντίδραση πάνω από το καθεστώς [θα] προσθέταμε στην απομόνωση και την αποξένωση του από τους Άραβες γείτονές του.”

Στις 14 Ιανουαρίου 2006, ο Khaddam είχε σχηματισεί μια κυβέρνηση στην εξορία, και είχε προβλέψει το τέλος της Αλ-Άσαντ κυβέρνηση μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται ως ηγέτης της αντιπολίτευσης, και υποστήριξε, στο κανάλι του Ισραήλ 2 TV. (4) λαμβάνουμε χρήματα από τις ΗΠΑ και την ΕΕ να βοηθήσουμε να ανατρέψουμε  την κυβέρνηση της Συρίας.

Περαιτέρω δημιουργικά σχέδια  του κ. Roebuck του περιλαμβάνονται:

“Ενθάρρυντικές φήμες και τα σήματα της εξωτερικής σχεδίασης.” Για το σκοπό αυτό:

“Περιφερειακους συμμάχους όπως  η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία θα πρέπει να ενθαρρύνονται για να συναντησουν με στοιχεία όπως του Kaddam   και του Ριφάτ Αλ Άσαντ, με την κατάλληλη διαρροή των συνεδριάσεων μετά….. Αυτό το … αυξάνει την πιθανότητα μιας αυτοκαταστροφικής υπερβολικής αντίδρασης. “

Ο Rifaat Al Assad, ο θείος του Μπασάρ, ήταν υπεύθυνος της Ταξιαρχίας Άμυνας, ο οποίος σκότωσε πάνω από τριάντα χιλιάδες άτομα, και ισοπέδωσε μεγάλο μέρος της, την πόλη Χαμά, τον Φεβρουάριο του 1982. Τόσο ατέλειωτα διαλαλούσαν από μεσα για τις:

«παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.” Ο Rifaat Al Assad ζει στην εξορία και στην ασφάλεια, στο Λονδίνο. Ο Khaddam ζει στο Παρίσι. (5)

Εδώ είναι μια σοβαρή αιτία ανησυχίας για την ανατροπή:

« τα αποκαλυπτήρια του Μπασάρ κρατάνε μια σταθερή ροή των πρωτοβουλιών για τη μεταρρύθμιση και είναι σίγουρα εφικτή πιστεύει πως αυτή είναι η κληρονομιά του στη Συρία …. Τα βήματα αυτά έφεραν πίσω στην Συρίας ομογενείς να επενδύσουν …   αλλά (και) την αύξηση της διαφάνειας. “

Λύση; “Η εξεύρεση τρόπων για να θέσει υπό δημόσια τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του ο Μπασάρ.” Πράγματι, κινείται γη και ουρανός για  τους χαμηλότερους, γίνεται σαφές αυτό.

Περαιτέρω:

«Η Συρία έχει γνωρίσει σημαντική ανοδική επυτηχία σε άμεσες ξένες επενδύσεις”! Το εξής:

οι ξένες επενδύσεις να είναι:

“αποθαρρυμένοι.”

Τον Μάιο του 2006, διαμαρτύρεται ο Roebuck, της  Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Συρίας, διαμαρτυρήθηκε:

«ό, τι πίστευαν οι προσπάθειες των ΗΠΑ ηταν για να παρέχουν στρατιωτική εκπαίδευση και τον εξοπλισμό για τους Κούρδους της Συρίας.”  Όπως το μοντέλο του Ιράκ, για άλλη μια φορά.

Η απάντηση ήταν:

“τα υπερβολικά παράπονα των Κούρδων.” Αυτό, ωστόσο:

«θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή, δεδομένου ότι δίνει το λάθος είδος της προβολής για τα Κουρδικά ζητήματα στη Συρία, θα μπορούσε να είναι μια ευθύνη για τις προσπάθειές μας … δεδομένη της Συρίας … σκεπτικισμό της κοινωνίας των πολιτών των Κουρδικών στόχων. “

Στο «Συμπέρασμα», αυτό της διαπόμπευσης, ως κακής ποιότητας έγγραφο αναφέρει:

“Η κατώτατη γραμμή είναι ότι ο Μπασάρ μπαίνει στο νέο έτος σε ισχυρότερη θέση από ό,τι υπήρξε, για  αρκετά χρόνια», που σημαίνει “τρωτά σημεία”και  πρέπει να αναζητηθεί έξοδος γιατι θα δωσει την ευκαιρια στο ΝΑΤΟ να διαλυση την Συρια. “Ας είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε, θα μας προσφέρει ευκαιρίες για να διαταράξει της λήψης αποφάσεων, αυτό θα τον κρατήσει εκτός ισορροπίας και θα τον κάνει να πληρώσει ένα ασφάλιστρο για τα λάθη του.”

Η ανακοινώσεις αντιγράφονται σε:

Ο Λευκός Οίκος, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, ΗΠΑ αποστολή του ΟΗΕ, των ΗΠΑ Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, CENTCOM, όλα τα κράτη Αραβικού Συνδέσμου και των χωρών της ΕΕ.

Η μόνη Πρεσβεία των ΗΠΑ που παραληφθέντα ένα αντίγραφο είναι ότι στο Τελ Αβίβ. Ο William Roebuck εργάστηκε στην πρεσβεία στο Τελ Αβίβ (2000-2003) όπου και θα περιλάμβανε την εισβολή στο Ιράκ του έτους εκείνου.

Το 2009, διετέλεσε αναπληρωτής Πρόξενος Πολιτικής Στη Βαγδάτη:

“κορυφαίες προσπάθειες για τη στήριξη των κρίσιμων εκλογών το 2009 στο Ιράκ.” Οι “ελεύθερες και δίκαιες και δημοκρατικές εκλογές» αυτές, όπου οι άνθρωποι απειλούνται με τους θανάτους των παιδιών τους,  εάν δεν ψηφίσουν  το “σωστό” αυτό που επιβάλεται.

Το αποτέλεσμα ήταν πρωθυπουργός ο  Νούρι αλ Μαλίκι, πλήρης, με  τις δολοφονικές παραστρατιωτικές οργανώσεις του. Ο άνθρωπος του οποίου το Υπουργείο Εσωτερικών, ανακάλυψαν Αμερικανοί στρατιώτες κρατούμενοι που βασανίστηκαν και λιμοκτονούσαν.

Ο Αντισυνταγματάρχης Peters ζήτησε, στις ειδήσεις στο κανάλι ΦΟΞ, για τον ιδρυτή, τον Julian Assange, να δολοφονηθεί. Η φάση βρίσκεται στο τεσσαρακοστό δεύτερο κλιπ (6) αξίζει να τον ακούσετε.

Ο συνταγματάρχης γράφει επίσης μυθιστορήματα θρίλερ με το όνομα Όουεν Πάτερσον. Ίσως ζει το όνειρο. Ο Φελίσιτι Άρμπουντοντ είναι ανταποκριτής της Ανθρώπινης Παγκόσμιας Έρευνας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που εδρεύει στο Λονδίνο…… αν πέσει η Συρία ίσως ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος….

Εδώ θα σταματήσω δεν θα το συνεχίσω άλλο, το τι θα γίνει και πότε είναι όλα προγραμματισμένα από τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ….. εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο ίσως κάποια άλλη φορά… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες για το ίδιο θέμα…….

 

1. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=3882

2. http://www.informationclearinghouse.info/article3011.htm

3. http://wikileaks.cabledrum.net/cable/2006/12/06DAMASCUS5399.html~~V

4. http://www.youtube.com/watch?v=COqBQYcrd9Q

5. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=29501

6. http://www.youtube.com/watch?v=rS5h59iZg3o

7.http://watch.pair.com/templar.html

8.http://www.mythomorph.com/secrets_of_rosslyn_chapel

9.Source: Modern interpretation of the Jewish Zohar I, Va’era 119a  

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

.

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση