ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ part 3 ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!!

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ part 3   ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!!

ΑΠΟ ΤΑ ΡΘΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!!

Θα παραθέσω φωτογραφίες από χάρτες που είχαν οι ναζί για τις βάσεις τους φωτογραφικά ντοκουμέντα τότε αλλά και τώρα από την Ανταρκτική αλλά και άλλες φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με τις εταιρίες Θούλη και Βρίλ …..αλλά και κάποιες φωτογραφίες από την σημερινή τεχνολογία που υπήρξε αμέσως μετά τον πόλεμο από τους συμμάχους!!!!

 Μέχρι εδώ, υπάρχουν και άλλες πολλές φωτογραφίες για να μην πω χιλιάδες που αποδεικνύουν την τεχνολογία Βρίλ που έχει φτάσει μέχρι σήμερα!! Δεν είναι τυχαίο που πολύ ερευνητές τώρα τελευταία πιστεύουν ότι το 95% των Α.Τ.Ι.Α. είναι γήινης κατασκευής και μόλις το 5% είναι εξωγήινης προέλευσης…… μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεται σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


1 σκέψη στο “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ part 3 ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!!

  1. Για σας!!!
    Συγγνώμη που το γράφω σε αυτό το άρθρο αλλα δεν ήξερα που ν το παραθέσω!! Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάνει καμία σχετική έρευνα με το θέμα ” New Berlin” ;;; Αν όχι ήθελα να σας πω οτι πριν ένα χρόνο περίπου με ενδιαφερε αρκετά το θέμα και από το ψάξιμο βρήκα μια αρκετά ενδιαφέρουσα μαρτυρία η οποία έλεγε πως βρισκόταν “αιχμάλωτος” αν μπορώ να πω σε ενα κομμάτι της βάσης αυτής… Αυτό το άτομο έστειλε ανώνυμα σε μια μεγάλη ιστοσελίδα σχετικά με τα UFO ενα ολοκληρωμένο βιβλίο και 2 CD… Το θετικο;; Βιβλίο 400 σελίδων με τρομερά μαθηματικά και διάφορες φωτογραφίες(ζωγραφιές) και τρομερές αποκαλύψεις… Το αρνητικό;;; Τα 4/5 του βιβλίου ειναι στα γερμανικά ετσι και η έρευνα μ έλαβε τέλος… Αν σε ενδιαφέρει να σ στείλω το βιβλίο απλά πεστο μ… Το αν ειναι αληθινό η.όχι δεν το γνωρίζω…αλλα όπως εχεις πει κ εσύ ποιος θα κάτσει ν γράψει ενα βιβλίο 400 σελίδων και να ζωγραφιση τόσες ζωγραφιές απλά για να πουληση τρέλα;;;!!! Πιστεύω όμως οτι αξίζει την έρευνα και την δημοσίευση σε ενα τόσο πετυχημένο σαιτ!!!! Καλή σας μέρα!!!

Αφήστε μια απάντηση