ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!! Part 5 ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ )

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!! Part 5 (   ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ )

Μέχρι τώρα έχουμε δει τι πραγματικά ήταν οι Βρίλ, ποιες οι μυστικές εταιρίες τις έφτιαξαν αλλά και μέχρι που έφτασαν!! Αυτό το άρθρο είναι το 5ο και το τελευταίο, σε αυτό θα δώσω τις τελευταίες αναφορές μου για αυτό το τιτάνιο θέμα που έχουν γραφτεί πολλά αλλά και έχουν ειπωθεί παρά πολλά από αλήθειες έως και υπερβάλλων παράνοιες……

Στις 3/3/ 1943 οι Αμερικανοί ήρθαν σε επαφή με μια άγνωστη έως τότε για τους ανθρώπους φυλή, τους λεγόμενους Γκρίζους αμέσως πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με την φυλή των Βρίλ και ότι ήταν τυχεροί που οι Γκρίζοι τους βρήκαν. Ήταν άγνωστοι οι Γκρίζοι στην ανθρωπότητα; Όχι διότι υπάρχουν εκατοντάδες αγγεία αλλά και τοιχογραφίες όπως μικρά ειδώλια που αποδεικνύει πως στο παρελθόν αυτή η πανούργα καβαλιστική φυλή είχε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους!!!

Οι Αμερικανοί τους έδειξαν τυφλή εμπιστοσύνη πιστεύοντας ότι είχαν έρθει σε επαφή με ότι είχαν έρθει οι Γερμανοί, δεν τους ενόχλησε ότι οι Γκρίζοι τους βρήκαν και όχι οι Αμερικανοί που τόσο πάσχιζαν να βρουν τους Βρίλ. Αμέσως έγινε συνθηκολόγηση αναμεταξύ τους με το να μοιραστούν πληροφορίες αλλά και πώς να νικήσουν την ναζιστική μηχανή……. Στις 10/8/1943 η περιοχή 51 κηρύσσεται απόρρητη βάση, τότε άρχισε να επεκτείνεται υπογείως και να φτάσει σήμερα να μετράει πάνω από 150 ορόφους υπογείως!!! Αν και στην πορεία οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ότι ήταν ένα σχέδιο των Γκρίζων για να ανοίξει τους δρόμους προς την εξουσία για τους Ερπετόμορφους Σαυρήτες ή όπως τους ξέρουν οι πιο πολλοί ως Δρακονιανοί Φολιδοειδής Ερπετήτες!!!! Πρόκειται για ερπετική φυλή που είχε έρθει στην γη μαζί με τους Αλντεμπάριανς οπού είχαν πόλεμο αναμεταξύ τους οπού συνεχίστηκε και εδώ στην γη …..και κάποιοι λένε ότι συνεχίζεται μέχρι και σήμερα υπογείως !!!!Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι από το στομάχι μου αλλά από τον  περίφημο  φάκελο με την ονομασία Αliens Top secret 1944 του υπολοχαγού Κρίστιαν Άντερσον του δευτέρου γραφείου της C.I.A. Δεν χρειάζεται να σας πω τι έπαθε όταν στις 6/3/1946 τόλμησε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό του Σικάγο να πει κάποια πράγματα για τον φάκελο και τους Γκρίζους. Υστέρα από πέντε μέρες σκοτώθηκε σε ατύχημα όπως είπαν οι εμπειρογνώμονες, ανατινάχτηκε το σπίτι που έμενε από διαρροή γκαζιού……… σήμερα είναι τόσο άγνωστος όσο και ο φάκελος που προανέφερα και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ούτε καν υπήρξε ούτε ο φάκελος αλλά ούτε και ο υπολοχαγός!!!! Ευτυχώς και ίσως δυστυχώς για κάποιους που η συνέντευξη που είχε δώσει στον τότε ραδιοφωνικό σταθμό υπάρχει ακόμα….. αλλά όλα αυτά είναι μια άλλη τεράστια ιστορία που θα ασχοληθώ στο μέλλον!!!

Δυο είναι τα περίεργα που έγιναν όταν έπεσε το Βερολίνο από τον ανελέητο βομβαρδισμό των συμμάχων!! Λέω ανελέητο γιατί στην κυριολεξία ισοπέδωσαν το Βερολίνο χωρίς να δώσουν καμία σημασία για τον άμαχο πληθυσμό, πράγμα βεβαία που κάνουν μέχρι και σήμερα!!

Το πρώτο περίεργο πράγμα είναι ότι σε ένα τετράγωνο του Βερολίνου έγιναν τις τελευταίες πέντε μέρες σφοδρές μάχες χάνοντας πολλούς στρατιώτες οι σύμμαχοι εκεί. Όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για Γερμανούς στρατιώτες μα όταν τελείωσε η μάχη βρήκαν ότι οι στρατιώτες δεν ήταν Γερμανοί αλλά κάνεις δεν ήξερα τι ήταν!!! Αυτό γιατί όλοι αυτοί οι στρατιώτες είχαν ύψος πάνω από 2.10 λευκό δέρμα και τα χαρακτηριστικά τους έδειχναν να είναι από την Ασία. Αργότερα είπαν οι σύμμαχοι ότι ήταν μοναχοί από το Θιβέτ που είχαν έρθει για να υπερασπιστούν τους οπαδούς της Σαμπάλα!!! Μόνο που οι Θιβετιανοί δεν έχουν ύψος 2.10 αλλά ούτε έχουν λευκή επιδερμίδα!!!!!!  Tα πτώματα μεταφέρθηκαν και ενταφιάστηκαν όλα μαζί σε παρακείμενο τάφρο ……το 1950 όταν έγινε γνωστό τι είχε γίνει αλλά και την όψη των ανθρώπων αυτών αποφάσισε να γίνει η εκταφή τους ………………δεν βρήκαν τίποτα κάποιος τα είχε πάρει ή δεν είχαν ταφεί καθόλου!!!!

Το άλλο περίεργο είναι ότι το Ανατολικό Βερολίνο ήρθε στα χέρια των Σοβιετικών, όλοι νόμιζαν ότι ο αγώνας κούρσας που είχε στηθεί είχε γίνει για το ποιος θα μπει από τους συμμάχους πρώτος στο Βερολίνο, ναι καλά, με τι έπαθλο ο νικητής; Εδώ γεννιέται το μυστήριο μιας πολύς μεγάλης υπόθεσης, εκτός από την τεχνολογία Βρίλ ήθελαν να μάθουν που ήταν η << μυστική τριγωνοδιαγνωστική πύλη για τον Αλντεμπαράν >>. Οι Σοβιετικοί πιστεύοντας ότι ήταν κάπου στο ανατολικό Βερολίνο το έθεσαν υπό την κατοχή τους……. λέγεται ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να την βρουν μα δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα… η STAZI μυστική αστυνομία ή υπηρεσία του Ανατολικού Βερολίνου στα έγγραφα 02323 (!!!!) λέει αλλά πράγματα…… ότι την είχαν βρει το 1972 και ότι είχαν πολλές απώλειες γιατί δεν ήξεραν πως λειτουργούσε!!! Δηλαδή μιλάνε για μια Άστρο πύλη  ( STAR GATE ) μέσα στο Βερολίνο!!!! Το πιο απίστευτο από όλα πάνω από αυτήν την Άστρο-πύλη είναι τα γραφεία της STAZI………….!!!!

Οταν οι Αμερικανοί είδαν ότι έχασαν την πρωτιά στο να βρουν την Άστρο-πύλη μάζεψαν όλους τους επιστήμονες των ναζί και τους μετέφεραν στην Αμερική να δουλέψουν για αυτούς σε ότι έκαναν για τους ναζί, η όλη επιχείρηση ονομάστηκε ( OPERATION PAPERCLIP ) με αυτόν τον τρόπο οι Αμερικανοί πίστευαν ότι θα είχαν την πρωτιά σε ότι είχε να κάνει με την δύναμη και την τεχνολογία Βρίλ…….. και έτσι ξεκίνησε και η κόντρα με τους ψυχρούς πολέμους με την Ρωσία απειλώντας καμπόσες φορές την γη με πυρηνικό ολοκαύτωμα…….

Ας δούμε όμως κάτι το οποίο δεν μαθεύεται στα σχολεία αλλά ούτε καν ακούστηκε ποτέ έως τώρα, είναι ένα θέμα που το ήξεραν κυβερνήσεις αλλά και μυστικές υπηρεσίες. Ο Βρετανός συγγραφέας Γκρέκ Χάλετ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο << ο Χίτλερ ήταν Βρετανός Πράκτορας >>.

Ο Χάλετ έγραψε το τόσο παράξενο βιβλίο από μαρτυρίες ενός μυστικού δικτύου βετεράνων πρακτόρων……. Το βιβλίο με λίγα λογία αναφέρει ότι ο Χίτλερ σύμφωνα πάντα με τον Χάλετ και τις πηγές του ότι βρισκόταν από το 1912 μέχρι το 1913 στην Βρετανία!!! τον έναν χρόνο αυτό ο Χίτλερ εκπαιδεύτηκε στην Βρετανική Στρατιωτική Σχολή Ψυχολογικών Επιχειρήσεων στην τοποθεσία Τάβιστοκ στην Ιρλανδία!!!! Αυτή η συγκεκριμένη μαρτυρία υποστηρίζεται από την Ιρλανδή Ντάουλινκ Βριζέτ στο βιβλίο της << Το Ημερολόγιο της Μπριζέτ Χίτλερ >>, η οποία και ήταν παντρεμένη με τον ετεροθαλή αδελφό του Χίτλερ, Αλοήζ Χίτλερ!! Ο Χάλετ πιστεύει ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι μυστικές εταιρίες πρώτοι και καλύτεροι οι Ιλλουμινάτοι ( ποιοι άλλοι μπορούσαν να ήταν ), αλλά και οι μασονικές σέκτες που σήμερα βρίσκονται πίσω από τα καρτέλ των πετρελαίων! Οι οποίες μασονικές σέκτες χρησιμοποιούσαν την Αγγλία αλλά και την χρησιμοποιούν μαζί με πολλά έθνη σαν μαριονέτες για τα σκοτεινά οικονομικά τους συμφέροντα αλλά και την παγκόσμια εξουσία!!

Ο Χάλετ εξηγεί πολλά παράξενα πράγματα και γεγονότα στο βιβλίο του, ένα από αυτά είναι κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το εξής παράξενος γεγονός είναι γιατί ο Χίτλερ άφησε 350.000 στρατιώτες των συμμάχων να ξεφύγουν από την χιτλερική στρατιωτική μηχανή στην Δουνκέρκη!;! Ενώ μπορούσε πολύ άνετα ή να τους αιχμαλωτίσει ή να τους εξολοθρεύσει!!!! Βεβαία οι σύμμαχοι αυτήν την χειρονομία την ερμήνευσαν ως χειρονομία καλής θελήσεως, για σκεφτείτε όμως ποσό ευάλωτη θα ήταν η Αγγλία αν είχε κάνει το αντίθετο ο Χίτλερ!! Γιατί δεν το έκανε!;;! Οι ναζί το 1940 η νίκη τους ήταν μεγάλη αλλά και καθοριστική, όμως οι Ιλλουμινάτοι είχαν αλλά σχέδια!! Δεν είχαν σκοπό ο πόλεμος να τελειώσει τόσο γρήγορα αλλά ούτε και να νικήσουν οι ναζί…..

Ο Χάλετ εξηγεί παρακάτω γιατί ο Χίτλερ δεν εισέβαλε ποτέ στην Αγγλία για να την κατάκτηση ( από έφηβος αναρωτιόμουν γιατί δεν το έκανε… ) προτού εισβάλει στην Ρωσία, αλλά και γιατί η Ιαπωνία δεν επιτέθηκε στην Ρωσία και επιτέθηκε στην Αμερική. Ένα άλλο πολύ παράξενο γεγονός  είναι το εξής που εξηγεί παρακάτω ο Χάλετ, γιατί οι Ναζί δεν ανακάλυψαν ποτέ ότι οι επικοινωνίες τους ήταν εκτεθειμένες και ότι οι κώδικες τους τους γνώριζαν ήδη οι Βρετανοί. Ένα άλλο παράξενο γεγονός είναι γιατί ο Χίτλερ δεν επιτέθηκε ώστε να καταλάβει τις πετρελαιοφόρες περιοχές στην Ρωσία και την Μέση Ανατολή όταν είχε την ευκαιρία. Ο ίδιος ο Χάλετ εξηγεί ότι όλα είχαν κανονιστεί από πριν!!!!

Ο ίδιος ο Χάλετ παρακάτω εξηγεί τα εξής:

Α) Γιατί ο Χίτλερ μπόρεσε και επεκτάθηκε στην Ρηνανία χωρίς φόβο αντίποινων;

Β) Γιατί η Ναζιστική πολεμική μηχανή χρηματοδοτήθηκε αλλά ουσιαστικά κατασκευάστηκε από την Τράπεζα της Αγγλίας αλλά και επίσης από Άγγλο-Αμερικανικές εταιρίες οπού ελενχόντουσαν από τους Ιλλουμινάτοι;

Γ) Γιατί δεν απέκλεισε ποτέ ο Χίτλερ το Γιβραλτάρ αλλά και γιατί ο Φράνκο ο δικτάτορας της Ισπανίας έμεινε ουδέτερος παρά το δις υπέρογκο χρέος του στους Ναζί από τον Εμφύλιο Πόλεμο;

Δ) Γιατί το αρχηγείο των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στην Φρανκφούρτη δεν βομβαρδίστηκε ποτέ (!!!!) και αργότερα έτεινε το αρχηγείο της C.I.A. αλλά και γιατί ο Χίτλερ έδωσε προτεραιότητα στην γελοία ρατσιστική πολιτική του και όχι στο να κερδίσει πραγματικά τον πόλεμο. Πραγματικά θα μπορούσε να στρατολογήσει εκατομμύρια Σλάβους αλλά και πολλούς Εβραίους για να νικήσει στην κομμουνιστική Ρωσία, αλλά αντίθετα τους έκανε εχθρούς του που θα τον πολεμούσαν λυσσαλέα μέχρι θανάτου…….!!;;!!

 

Πράγματι κάποια γεγονότα είναι τελείως ανεξήγητα έως τρελά έως στο γιατί….. υπάρχουν βεβαία εξηγήσεις και είναι μόνο μια οι Ιλλουμινάτοι!!! Θέλω να θέσω και κάποια ερωτήματα με την σειρά μου για τον Χίτλερ….

Α) Ενώ είναι πολύ γνωστό ότι η Γερμάνια είχε ανεκτίμητη αλλά και τεράστια υπέρ τεχνολογία, αλλά όπως είπε και ο Αϊνστάιν << ….η Γερμάνια ήταν 150 χρόνια τεχνολογικά μπροστά από τα αλλά έθνη.. >> δεν ασχολήθηκε με ένα όπλο μαζικής καταστροφής και να το χρησιμοποιήσει όπως έκαναν οι Αμερικανοί; Ενώ είχε ο Χίτλερ τα σχέδια αλλά και την εφαρμογή της βόμβας από το 1939………

Β) Ενώ ήταν από τις πιο οικονομικές δυνάμεις πάνω στην γη αλλά και για την περίοδο εκείνη στρατιωτικά ήταν υπερδύναμη, ήθελε ο Χίτλερ να δονήσει τα σύνορα του; Τι συμφωνίες παίχτηκαν κάτω από το οχτάφωνο τραπέζι των Ιλλουμινάτοι;

Γ) Γιατί μετά τις μυστικές εκστρατείες των SS στο Θιβέτ 1932-1939 η Γερμανία άλλαξε ρότα προς την παγκόσμια κοινωνία; Γιατί δεν κατασκεύασε όπλα βιολογικά ή χημικά ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να το είχε κάνει όπως στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι πολλά αλλά και τεράστια, τα γεγονότα που πήραν μέρος εκείνη την εποχή είναι παρά πολλά και ανεξήγητα σε κάποια σημεία έως και ανήκουστα, λες και ο Χίτλερ ήταν μαριονέτα κάποιων σκοτεινών δυνάμεων ( Ιλλουμινάτοι ) βεβαία αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θέλει ιδιαίτερα χειρουργικούς ισχυρισμούς γιατί είναι ένα θέμα πολύ λεπτό, και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φανώ φίλο-Ναζιστής……

ΤΗΕ ΝΕW YORK TIMES

Τα παρακάτω είναι από την εφημερίδα:

21/11/2010   Ετοιμάζουν μυστικά το 4º Ράιχ; Τρισεκατομμύρια ευρώ ξεχειλίζουν από τις γερμανικές τράπεζες επενδύοντας μυστικά το κρυφό όνειρο τους. Απόρρητη έκθεση δείχνει πώς οι Ναζί έχουν ήδη σχεδιάσει ένα τέταρτο Ράιχ … στην ΕΕ!!!!

Σοβαρά ερωτήματα θέτουν οι δημοσιεύσεις των ΜΜΕ για τα απόρρητα όπλα τύπου << UFO> > του τρίτου ράιχ που χάθηκαν ανεξήγητα μετά τον πόλεμο. Με αφορμή ενός άρθρου που υπάρχει αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό PM  όπου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν << ισχυρές ενδείξεις >> ότι ένα ναζιστικό πρόγραμμα εξελιγμένων οπλικών συστημάτων  << UFO >> είναι πολύ καλά κρυμμένο εδώ και παρά πολλά χρόνια από τα μάτια του κόσμου.

Τα δημοσιεύματα είχαν αφορμή  την ταινία << Iron Sky >> που αναφέρεται  στην πραγματική ζωή ενός πρώην SS  του Χ. Kammler που υπονοείται ότι έχει κάνει σημαντικές ανακαλύψεις επάνω σε πειράματα αντί βαρύτητας αλλά και όχι μόνο,  αλλά και στην δημιουργία του 4 Ράιχ.  Η ταινία βασιζόμενη σε πραγματικά γεγονότα από τους ναζί, αναφέρει το πώς, χτίσθηκε μια μυστική βάση στην Ανταρκτική, αλλά και τα Γερμανικά  διαστημόπλοια στα τέλη του 1945 είχαν βρεθεί στη σελήνη δημιουργώντας μια στρατιωτική βάση τη  Schwarze Sonne  στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, αποδείξεις δείτε το άρθρο σβάστικα στην Σελήνη!!!!!!

Τα επιχειρήματα  του περιοδικού αλλά και του φιλμ για την πρόθεση της Γερμανίας να επικράτηση στην ευρωζώνη  δημιουργώντας την ευκαιρία να << χτυπήσει >> με το 4 ράιχ  δεν είναι  φαντάστηκα (!!!!!), όταν σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail όπου αναφέρει για μια απόρρητη έκθεση των ΗΠΑ από το Military Intelligence με έκθεση EW-Pa 128 που έχει  ένα  λεπτομερή απολογισμό μιας μυστικής συνάντησης στο Maison Rouge Hotel στο Στρασβούργο στις 10 του Αυγούστου 1944 με θέμα << μυστικά κεφάλαια και αόρατος έλεγχος κρατών μέσω δανεισμού >>!!!!

 

Εν συντομία αναφέρετε ότι:

Εκεί,  μια ελίτ ομάδα Γερμανών βιομηχάνων και τραπεζιτών προγραμμάτισαν  τη μεταπολεμική ανάκαμψη της Γερμανίας, και την προετοιμασία των ναζί για την επιστροφή στην εξουσία όπως και το να εργαστούν μυστικά για μια  ισχυρή Γερμανική αυτοκρατορία. Δηλαδή με άλλα λόγια: το τέταρτο Ράιχ!!!!

Η έκθεση, με την ένδειξη απόρρητο, αναφέρει, με πολλές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο οι βιομήχανοι που είχαν συνεργαστεί με το Ναζιστικό Κόμμα θα ανασυγκροτούσαν την τότε οικονομία της Γερμανίας με την αποστολή χρήματος μέσω της Ελβετίας,  όπου θα δημιουργούσαν ένα δίκτυο μυστικών εταιρειών στο εξωτερικό και θα περίμεναν μέχρι οι συνθήκες να είναι κατάλληλες.

Οι βιομήχανοι με εκπρόσωπους την Volkswagen, Krupp και Messerschmitt είχαν απίστευτη διορατικότητα  και αποφάσισαν από κοινού ότι το  Τέταρτο γερμανικό Ράιχ, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, θα ήταν μια οικονομική και όχι μια στρατιωτική αυτοκρατορία μέχρι να έχουν  τον χρόνο να << ακονίσουν >> τα μαχαίρια τους αναπτύσσοντας νέα υπέρ εξελιγμένα όπλα!!!!

Ναζιστική Γερμανία εξήγαγε τεράστιες ποσότητες κεφαλαίων μέσω ουδέτερων χωρών και οι  Γερμανικές επιχειρήσεις είχαν δημιουργήσει ένα δίκτυο από εταιρείες-βιτρίνα στο εξωτερικό. Το Τρίτο Ράιχ νικήθηκε στρατιωτικά, αλλά οι Ναζί τραπεζίτες από την ναζιστική εποχή, << ξαναγεννήθηκαν >> ως δημοκράτες, στη νέα Δυτική Γερμανία έχοντας στόχο τον ευρωπαϊκό οικονομικό και πολίτικο έλεγχο.

Το απόρρητο κίνημα από βιομηχάνους και τραπεζίτες έχει τη στρατηγική των τριών σταδίων για το τέταρτο Ράιχ!!!!

Σε πρώτο στάδιο, οι βιομήχανοι μέσω των ναζί τραπεζιτών έπρεπε να προετοιμαστούν για τη χρηματοδότηση του μυστικού  Ναζιστικού Κόμματος.

Στο 2 στάδιο  θα  κατασκεύαζαν την δημιουργία ενός ασφαλούς θεμελίου σε ξένες χώρες και όχι μόνο……..

Στο τρίτο στάδιο, οι Γερμανικές επιχειρήσεις θα δημιουργούσαν  ένα κοιμώμενο δίκτυο πρακτόρων στο εξωτερικό μέσω εταιριών, οι οποίες επρόκειτο να καλύπτουν την έρευνα, από συλλογή πολύτιμων πληροφοριών έως ότου οι Ναζί επιστρέψουν στην εξουσία!!!!

Έχοντας κάνει επιστήμη οι Γερμανοί την εξαγορά στελεχών και πολιτικών και έχοντας τεράστια κεφάλαια σε χρυσό, από τις λεηλασίες του πολέμου, είχαν στόχο να υπέρ δανείσουν έθνη και ιδιώτες μέσω θυγατρικών (Γερμανικών συμφερόντων)  τραπεζών σε άλλες χώρες, επιδιώκοντας τον πλήρη έλεγχο των κρατών μέσο των χρεών τους!!!!

 

Οι Τραπεζίτες  συμφώνησαν ότι υπήρχε η προτεραιότητα μιας  ταχείας  νομισματικής  σταθεροποίησης  με τη δημιουργία μιας σταθερής νομισματικής μονάδας με τη Γερμανία και με μυστικές τεχνολογικές συμφωνίες με τη Γαλλία, θα ήταν οι οδηγοί για την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ). Η ΕΚΑΧ ήταν ο πρώτος υπερεθνικός οργανισμός, που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1951 από έξι ευρωπαϊκά κράτη τα οποία θα ρύθμιζαν της μετέπειτα εξελίξεις…….!!!!

Σύμφωνα με την έκθεση η Ευρώπη έγινε ένα κάλυμμα για την επιδίωξη των γερμανικών εθνικών συμφερόντων μετά την ήττα του Χίτλερ, λέει ο ιστορικός Δρ Michael Pinto-Duschinsky. Η συνέχεια της οικονομίας της Γερμανίας και των οικονομιών της μεταπολεμικής Ευρώπης είναι εντυπωσιακή. Μερικές από τις ηγετικές φυσιογνωμίες τις ναζιστικής οικονομίας έγιναν ηγετική οικοδόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η BMW, Siemens και Volkswagen, είχαν μερίδιο στα απόρρητα στρατιωτικά πρόγραμμα του πολέμου και συμμετέχουν μέχρι και σήμερα ενεργά και ανεξέλεγκτα στο συντονισμό . ΠΡΟΣΕΞΤΕ το 1957 υπέγραψαν την Συνθήκη της Ρώμης, με την οποία ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (!!!!). Η συνθήκη ανέφερε την περαιτέρω ελευθέρωση του εμπορίου και καθιέρωσε όλο και πιο ισχυρό των υπερεθνικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!!!!

Σήμερα  27 μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή  ένωση ελπίζοντας σε μια ενωμένη Ευρώπη χωρίς να γνωρίζουν τον αμείλικτο αποπροσανατολισμό των SS << δημοκρατών >> και των Γερμανικών βιομηχανιών για την δημιουργία εκ το έσω ενός τέταρτου Ράιχ – μιας οικονομικής αφαίμαξης και στρατιωτικής επέκτασης!!!!

 

22/11/2010 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

Ασφαλές καταφύγιο των Ναζί οι ΗΠΑ, αναφέρει πρώην απόρρητη έκθεση.

Με αφορμή τις δημοσιεύσεις των ξένων ΜΜΕ για τα χαμένα απόρρητα όπλα τύπου << UFO >> των γερμανών.

Το δεύτερο άρθρο στης 14/11/2010  των New York Times αναφέρει ότι μια έρευνα πολλών ετών για τα μυστικά τις ιστορίας για τις ναζιστικές τεχνολογίες και των ναζί αξιωματούχων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αμερικανοί αξιωματούχοι των μυστικών πληροφοριών δημιούργησαν ένα << ασφαλές καταφύγιο >> στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους Ναζί τους συνεργάτες τους εγκληματίες πολέμου, και για το γερμανικό χρυσό που επενδύθηκε σε αμερικανικές τράπεζες (γερμανικών μυστικών συμφερόντων)  για δεκαετίες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, συχνά κρυμμένη, και με άλλα έθνη στο εξωτερικό.

Στη φωτογραφία από αριστερά Ο Δρ Γιόζεφ Μένγκελε ο << λεγόμενος χασάπης >> των ναζί ζούσε και << βασίλευε στο εξωτερικό >>, ο Arthur Rudolph, και ο John Demjanjuk

Η 600 σελίδων έκθεση, η οποία το Υπουργείο Δικαιοσύνης  προσπάθησε να κρατήσει μυστικό για τέσσερα έτη, παρέχει νέα στοιχεία για περισσότερες από δύο δωδεκάδες από τις πιο διαβόητες ναζιστικές περιπτώσεις των τελευταίων τριών δεκαετιών.

Η έκθεση, του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ περιγράφει αυτό που αποκαλεί << Η συνεργασία της κυβέρνησης με τους διώκτες >>, λέει ότι οι ανακριτές έμαθαν ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι γνώριζαν το παρελθόν των ναζί πριν τους φυγαδεύσουν στις ΗΠΑ .

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των ναζί που ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν  σίγουρα πολύ μικρότερη από τις 10.000. Η έκθεση αναφέρει συνεργασία της CIA με ναζί αξιωματούχους επιστήμονες και κάλυψη πολλών εγκληματιών πολέμου με το σχέδιο << προστασίας μαρτύρων >>.

Βλέπετε αυτά δεν τα αναφέρω εγώ αλλά μια από τις πιο επικερδέστερες εφημερίδες των Η.Π.Α!!!

Εδώ θα αναφέρω άλλη μια παράξενη εφεύρεση τεχνολογική των ναζί που φτιάχτηκε για τις ανάγκες τις Ανταρκτικής…..

Σύμφωνα με τον Siegfried Raedel, η ιδέα του οχήματος αυτού την ανακάλυψε ο γιος του βλέποντας τον άξονα της κρεατομηχανής που έφτιαχνε κιμά. Έπεισε το αρχηγείο του στρατού στο Βερολίνο για να του επιτρέψουν να κάνει ένα πρωτότυπο αυτού του οχήματος. Όταν το όχημα ήταν έτοιμο εκείνη την εποχή, η Αυστρία προσαρτήθηκε στη Γερμανία και ήδη είχε αποσταλεί το όχημα στο εξεταστικό κέντρο των Άλπεων στο St Johann στο Τιρόλο. Χρησιμοποιώντας ότι υλικό ήταν διαθέσιμο έχτισε αυτό το πρωτότυπο και παράξενο όχημα κατά την περίοδο την 10η Φεβρουαρίου του 1941 έως τις 28 Απριλίου 1944. Είχε δοκιμαστεί εκτενώς και η πρώτη σελίδα της έκθεσης επισυνάπτεται, μαζί με μερικές φωτογραφίες από το πρωτότυπο. Ήταν πολύ αργό, αλλά μπορούσε να τραβήξει φορτία πάνω στον πάγο ή στο χιόνι έως και 4 τόνους!!!! Είχε, επίσης, απίστευτες δυνατότητες αναρρίχησης. Μπορούσε να διεισδύσει και στα πιο απίστευτα μέρη από χιόνι, σε μέρη με ρήγματα χιονιού, μαλακού, σκληρού, ήταν ένα όχημα παντός καιρού παρ’ όλη την παράξενη εμφάνιση του!!!!!

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι του Johannes από τον έλεγχο του οχήματος στο Τιρόλο. Η γυναίκα και τα παιδιά του βρίσκονταν σε ένα οίκημα στην κορυφή ενός βουνού, του οποίου το όχημα είχε ανέβει κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

 

Siegfried επισημάνει ότι <<  7 τόνους χαρτιά ευρεσιτεχνίας ελήφθησαν από τη Γερμανία μετά τον πόλεμο. Είναι εντυπωσιακό όμως το γεγονός ότι τόσο οι ΗΠΑ και η Ρωσία φαίνεται να είχαν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία – κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου! ( δηλαδή οι Γερμανικές εφευρέσεις ήταν δικές μας εφευρέσεις …)

Βρήκα επίσης ότι οι Αμερικανοί έχουν αναπτύξει το δικό τους όχημα βίδας :

Chrysler Marsh Βιδωτό αμφίβιο όχημα (1964)

Βασίζεται στην ίδια αρχή όπως το όχημα << βίδα >> της DAF, αυτό μπορούσε να πιάσει 14 μίλια/ώρα στη λάσπη 8 μίλια/ώρα στο νερό και στο χιόνι μέχρι 20 μίλια.
Η μηχανή ήταν μια Chrysler 225 κυβικών ιντσών, 140 hp, με 6 κύλινδρο κινητήρα βενζίνης. Είχε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει τις στροφές στις βίδες τροχούς.
Στα σκληροτράχηλα εδάφη ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει ήταν να κυλήσει πλάγια, αλλά όχι με την ίδια ταχύτητα όπως η DAF αυτό ήταν πολύ πιο αργό!!!!

Η Himmelstürmer ή Skystormer  χρησιμοποιεί  έναν κινητήρα παλμικής κίνησης από τζετ, όπως αυτός που τροφοδοτείται η Fieseler FI 103 βόμβα. Η FI 103 ήταν το επίσημο όνομα του από το περίφημο V-1 Bomb Buzz, που τρομοκράτησε την Αγγλία για ένα διάστημα, μέχρι οι πιλότοι της RAF έμαθαν και μπορούσαν να το καταρρίψουν πάνω από τη Μάγχη … αργότερα οι Ναζί φτιάξανε το V-2 βαλλιστικό πύραυλο, που εφευρέθηκε από τον Saturn V πυραύλων, ο επιστήμονας  που τα έφτιαξε ήταν ο Βέρνερ φον Μπράουν.

Η Himmelstürmer σχεδιάστηκε για ένα σκοπό:

Να έχει δύο συνιστώσες. Το κύριο παλμικό κινητήρα στο πίσω μέρος ωθείται και προς τα εμπρός. Και ένας δεύτερος κινητήρας παλμικός  στο μπροστινό μέρος πίεσε μόνο επάνω.

Οι φωτογραφίες του Himmelstürmer,η παρακάτω εικόνα είναι μια Bell Aero systems είναι μια από τις τελευταίες εφευρέσεις των ναζί που δεν είναι και τόσο γνωστές στο τέλος του πολέμου, αν είχαν την ευκαιρία να την έφτιαχνα πιο μπροστά ο κάθε Γερμανός στρατιώτης θα είχε μετατραπεί σε Σούπερμαν, η απλά σε υπέρ-άλτες. Μόνο 10 κομμάτια από αυτά τα ιπτάμενα τζετ πλάτης πρόλαβε και έφτιαξαν γιατί ύστερα από 10 μέρες έπεσε το Βερολίνο. Τα τζετ που έχουν οι Αστροναύτες στην στολή τους για να μπορούν να δώσουν ώθηση αν χρειαστεί όταν βρίσκονται στο κενό διάστημα και κάνουν εργασίες το οφείλουν σε αυτήν την συσκευή των Γερμανών…….!!!!!

Θα παραθέσω κάποιες από τις εφευρέσεις των  ναζί όπως το μονότροχο άρμα μιας θέσεως αλλά και μελλοντικά οχήματα που έφτιαξαν οι Αμερικανοί αλλά και οι Ρώσοι από τα χιλιάδες έγγραφα απόρρητων σχεδίων των ναζί. Είναι από τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν μπορώ να τα αναρτήσω όλα γιατί είναι πολλά, οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μερικά από αυτά……

Σοβιετικό εγκαταλειμμένο πλέον βιδωτών τροχών όχημα………….

Γερμανικό άρμα εξελιγμένης τεχνολογίας ειδικά διαμορφωμένο για την Ανταρκτική, βρίσκεται σε συλλογή ιδιώτη και είναι το μοναδικό στο είδος του……….

 

Πρόκειται για τις γεννήτριες Βρίλ που τόσα έχουν ειπωθεί …………..

Πρόκειται για ήχο-ακουστικά ραντάρ που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο……

Οι πρώτες έξυπνες βόμβες τις είχαν φτιάξει οι ναζί…….

Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο με την αναφορά μου με τους Βρίλ και την τεχνολογία τους, αν και υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία να δώσω ακόμα αλλά αυτό θα έπαιρνε εκατοντάδες άρθρα……. Ελπίζω να μπήκατε κάπως το κλίμα το τι ήταν πραγματικά η δύναμη Βρίλ αλλά και πως συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!!!!

Προτού κλείσω το κεφάλαιο αυτό θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιους ανεγκέφαλους και αμαθείς από ιστορία Έλληνες συμπολίτες μας που λένε όλο περηφάνια ότι τα Βριλήσσια την ονομασία την έδωσαν οι Γερμανοί και ότι εκεί συναντήθηκαν και βρήκαν για πρώτη φορά τους εσωγήινους Βρίλ………..!!!!

Η απάντηση μου είναι η εξής για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και για να ξέρουμε τα σωστά πράγματα όπως είναι:

 

Μια πανάρχαια ονομασία της Πεντέλης, ήταν << Βριλησσός >>. Το αναφέρουν ο Θουκυδίδης, ο Ηρόδοτος και ο Στράβων. Ο Στράβων το αναφέρει επίσης, και ως <<  Βριληττό >>. Η ονομασία αύτη αποτελείται από τη ρίζα βρι- που δηλώνει ισχύ, δηλαδή δύναμη. Βριάω, σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά << κάνω κάποιον ισχυρό >>, ενώ βριαρός, σημαίνει ισχυρός. Εδώ θα πρέπει να θυμιθουμε τον Βριάρεων……..  ακόμα και το αρχαγγελικό όνομα Γα-βριήλ, σημαίνει Ισχύς Θεος αλλά η λεξης Γαια- βρηλ που κάποιοι << παλιοι τον ονόμαζαν έτσι δίνει την ετυμηγορία η δύναμη της γης!!!. Τυχαίο; Δεν νομίζω!! Η λέξη ( βρι- βρίθω ) στο λεξικό του Ησύχιου  5ου  αιώνα αναφέρει ότι : βρι = επί του μεγάλου λίθου τίθεται. Μετά το βρι-, ακολουθεί το λη- το οποίο συνδέεται με την λέξη λάας = λίθος, ενώ η κατάληξη -σσός δηλώνει πελασγική καταγωγή. Εκ  πρώτης όψεως, βλέπουμε ότι η λέξη Βριλησσός μάλλον σημαίνει << Μέγας Λίθος Ισχυρός >> ή << Μέγας Λίθος Ισχύος >> ή << Μέγας Λίθος που βρί-θει από δύναμη >>.

Η  άποψη των χριστιανών σχετικά με την ονομασία << Πεντέλη >>. Στο βιβλίο του Ο Αναδρομάρης της Αττικής,  ο Δημήτριος Καμπούρογλου αναφέρει ότι η ονομασία του βουνού Πεντέλη, ήταν παντελώς λησμονημένη, και πως αν λεγόταν << Πεντέλη >> τούτο οφείλετε στη …Μονή ! Διότι δεν άνηκε η Μονή στο βουνό, αλλά το βουνό στη Μονή! Μάλιστα, επικράτησε η αντίληψη πως το ιερώνυμο ουδεμία σχέση έχει με την τοπογραφική αρχαιότητα, ( αυτό δεν είναι σωστό ) και πώς πρόκειται για σύμπτωση (!!!) και ότι “Μεντέλης” ήταν το επώνυμο του ιδρυτή της Μονής Τιμόθεου. Κάποια εποχή, το βουνό το αποκαλούσαν Μεντέλη. ( Αυτό το αναφέρει και η αινιγματική Δούκισσα Πλακεντία στα απομνημονεύματα της…. Αλλά σε ένα σημείο και ο Ρίγας Φεραίος!!! ),
Έτσι λοιπόν εκείνη την εποχή όταν άκουγαν την ονομασία αύτη οι άνθρωποι, το μυαλό τους πήγαινε κατευθείαν στη Μονή και όχι στο Βουνό. Ο ίδιος ο Καμπούρογλου αναφέρει : << Αλλού διαβάζω πως το βουνό ονομάζεται: Αιπόλειο του Πανός (Πανάι-πόλειο), όπως επίσης: << Πύλη εν τω τέλη >>. Η  ονομασία Πεντέλη προέρχεται και αυτή, από την Αρχαία εποχή, ο Παυσανίας στα Αττικά αναφέρει ότι το βουνό το κατονομάζει ως Πεντελικός (δηλαδή ότι αποτελείτε από πέντε βουνά) . Ετυμολογικά είναι η εξής ανάλυση:

Π-ΕΝ-ΤΕΛΗ.
Π = ΠΥΛΗ
ΕΝ-ΤΕΛΗ = ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!!!

Με την ύπαρξη υψηλών ενεργειακών αλλά και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, η Πεντέλη κατέχει την Αρνητική ενέργεια, Θετική είναι αυτή του Υμηττού και ο Λυκαβηττός είναι ο μεταξύ τους εξισορροπιστής……….

 

Λίγο πίσω στον χρόνο αν θυμηθούμε την μάχη του Μαραθώνα, με την εμφάνιση του περίεργου πολεμιστή, τον Εχετλαίο = η λαβή από το ΕΧΕΤΛΗ , που δεν προερχόταν από Ελληνικό γένος ( !!!!!! )  κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν εσωγήινος από τον τρόπο που παρουσιάστηκε και εξαφανίστηκε αλλά κάποιοι άλλοι λένε ότι ίσως ήταν Χρονίρ!!!!! Ο δε χρησμός απεφάνθη πως ο άγνωστος πολεμιστής πρέπει να τύχει τιμών.

Η περιοχή των Βριλησσίων θεωρείτε πως κάποτε στον χρόνο ήταν επιστημονική περιοχή, με ανάλογα κτήρια, υποθέτουν και εννοούν την περίοδο Βρίλ. Εκεί αποδίδεται η καλή της ρυμοτομία αν είναι δυνατόν!!! Και ότι οι Γερμανοί στον πόλεμο ονόμασαν την περιοχή έτσι γιατί ήρθαν σε επαφή με τους Βρίλ ή Βρίλλ η ακόμα και Βρίηλ, αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν και συμβαίνουν και να υπάρχει τόσο μέγα παραπληροφόρηση και ανακρίβεια.( ΕΔΩ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1940-1941 ).

Ποτέ κανένας Γερμανός κατακτητής δεν ανάφερε την συγκεκριμένη λέξη Βρίλ γιατί πρώτον την θεωρούσαν ιερή και δεύτερον ήταν η μυστική εταιρία στην οποία άνηκαν ειδικά οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των SS!!! Ότι ενδιαφερθήκαν για την Πεντέλη αυτό είναι αλήθεια……, αλλά ότι έδωσαν την ονομασία στην περιοχή οι Ναζί όπως λένε ορισμένοι αυτό είναι ανήκουστο και ανθέ-Ελληνικό και θα πρέπει να προσέχει τι λέει ο καθένας γιατί είναι ντροπή προς τα θύματα του πολέμου αλλά και προς την Ελληνική αρχαία ιστορία μας!!! Αν εσείς που ίσως άθελα έχετε πει κάτι τέτοιο και διαβάζετε αυτές τις γραμμές μην το ξανά κάνετε …..λίγος σεβασμός δεν βλάπτει ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα!! Την ονομασία η περιοχή την πήρε από τον ποταμό Βριλησσό οπού ξεκινά από την Πεντέλη, περνά μέσα από τα Μελίσσια, μέσα από τα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, την Νέα Ιωνία και κατέληγε στον ποταμό Κηφισό.

Πολλοί το ονομάζουν και ρέμα Βριλησσίων, στο παρελθόν έχει κάνει εκτεταμένες ζημιές στις γύρω περιοχές που περνούσε……. Πιο κάτω υπάρχουν βίντεο που έχω αναρτήσει με το βιδωτό όχημα της DAF αλλά και όχι μόνο. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεται σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=Rn0prGhLCR8&feature=related

 

http://www.youtube.com/watch?v=LSd0Sm0SA7w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7TVOnYxOaug&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JJ3jxBjy_E4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Mvei3BW1K54&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=qqAlbf0dVIU

https://www.youtube.com/watch?v=kUGgrV2nsPI

https://www.youtube.com/watch?v=e3WdvSRNigA

https://www.youtube.com/watch?v=EsUHhALukhQ

https://www.youtube.com/watch?v=0R7E2CYOlTY

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Vb6jr9jvVg

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!


5 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!! Part 5 ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ )

  1. Μαλιστα!! Τελικα ομως οι Ναζι μεσω της Μαριας Οσρικ επικοινωνησαν με τους κατοικους τους Αλντεμπαραν ή μηπως στην πραγματικοτητα επικοινωνησαν με τους ιλουμινατι νομιζοντας τους πως ειναι κατοικοι του Αλντεμπαραν, ή μηπως οι δρακονιανοι ειναι οντως κατοικοι του Αλντεμπαραν οι οποιοι στη συνεχεια χωριστηκαν απο τους ολυμπιους και ιδρυσαν την Σιαμπαλα, ή μηπως οι δρακονιανοι κανανε συμφωνια με τους κατοικους της Σιαμπαλας και χειριστηκαν τους ανθρωπους για δικα τους σχεδια? Οποτε η βριλ δυναμη ειναι των δρακονιανων, ή των ολυμπιων την οποια δυναμη καταφεραν να την αποκτησουν βαζοντας τις μαριονετες τους τους Ναζι να επικοινωνησουν με τους κατοικους του Αλντεμπαραν(ολυμπιους)?

Αφήστε μια απάντηση