ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΑΣΟΣ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΑΣΟΣ!!!!!

 July 7, 2013

Μια ομάδα χιονοδρόμων, που επισκέφτηκε την τοποθεσία Γιουντόλα της Βουλγαρίας έβγαλε διάφορες φωτογραφίες με κινητά τηλέφωνα.

Όταν όμως αργότερα έβαλαν τις φωτογραφίες σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, διαπίστωσαν με μεγάλη έκπληξη ότι σε μία από αυτές απεικονιζόταν ένα πολύ παράξενο ον, που δεν το είχαν δει καθόλου στην εκδρομή τους!!

Το πλάσμα αυτό τους παρακολουθούσε ανάμεσα σε κάτι δέντρα.

Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, το εν λόγω αντικείμενο μοιάζει με ανθρωποειδές, αφού έχει σώμα, χέρια, πόδια, κεφάλι και μάτια.

fotografithike-exogiinos-i-esogiinos-se-voulgariko-dasos 1

fotografithike-exogiinos-i-esogiinos-se-voulgariko-dasos2 Η φωτογραφία των χιονοδρόμων, το πλάσμα είναι σε κόκκινο κύκλο στη φωτογραφία όπου δείχνει τον υποτιθέμενο εξωγήινο ή εσωγήινο, αλλά η γνησιότητά του παραμένει αναπόδεικτη….. όπως πάντα!!!!

 

Ήταν μια ομάδα χιονοδρόμων Βουλγάρων από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Φιλιππούπολης όπου επιμένουν ότι έχουν εντοπίσει ένα εξωγήινο σε μια ορεινή περιοχή.

Η ομάδα πήγε για πεζοπορία στο Yundola και ένας μέλος της ομάδας έκανε τη λήψη φωτογραφιών με ένα κινητό τηλέφωνο. Όταν ο φωτογράφος κατέβασε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του, σε μία από αυτές  εντόπισε το εξωγήινο ή εσωγήινο .

Ο κόκκινος κύκλος στη φωτογραφία δείχνει το υποτιθέμενο πλάσμα , αλλά η γνησιότητά του παραμένει αναπόδεικτη.

Η φυσική περιοχή Yundola είναι ένα μεγάλο λιβάδι ανάμεσα στα βουνά της Ρίλα και Rhodoppe, 16 χλμ από την πόλη θέρετρο Velingrad ( Βέλιγκραντ ). Είναι μια περιοχή της Βουλγαρίας όπου την έχει επισκεφτεί ο Saman Lycan  πολλές φορές  ειδικά για θέματα και έρευνες της Μέσης Γης όπου υπάρχουν χιλιάδες αναφορές για παράξενα πλάσματα μέχρι σήμερα όπου και είναι η πρώτη φωτογραφία με αποδείξεις από την περιοχή αυτή. Δυστυχώς όπως πάντα επίτηδες κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τέτοιες φωτογραφίες, ακόμη και ιστοσελίδες με παραφυσικά τις αναρτούν μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν και τίποτα παρά πέρα!! Ενώ θα έπρεπε να γινόταν εντεταμένη έρευνα…. Ελπίζω όταν γυρίσει ο Saman Lycan από μια μεγάλη έρευνα όπου κάνει στο εξωτερικό να έχει να μας προσθέσει κάτι ….έστω από την περιοχή αυτή…

Μα μην ξεχνάμε και την απίστευτη εύρεση του εξωγήινου ή εσωγήινου κρανίου που βρέθηκε στην Βουλγαρία!! Είμαι απόσπαση τις φωτογραφίες του αλλοδαπού κρανίο που βρέθηκε το 2003 στη Βουλγαρία.
Ο άντρας στην φωτογραφία είναι αυτός όπου βρήκε και κατέχει ακόμα το κρανίο, ενώ ο ίδιος ήταν που το βρήκε μετά από ένα παράξενο όνειρο κάνοντας πεζοπορία στο βουνό Rodopa ( Ροντόπα – Ροδόπη στην Νότια Βουλγαρία).
Στην πρώτη φωτογραφία κρατά ένα βιβλίο που εκδόθηκε μετά την ανακάλυψη ενός πανομοιότυπου κρανίο το 2002!!
Το πρώτο κρανίο βρέθηκε στην ίδια περιοχή.
Το βιβλίο περιέχει λεπτομερείς φωτογραφίες του πρώτου κρανίου μαζί με τα αποτελέσματα της χημικής ανάλυσης και τις μετρήσεις.

KRANIO EKSOGIINOU 1

KRANIO EKSOGIINOU 2

KRANIO EKSOGIINOU 3

KRANIO EKSOGIINOU 4

 

Υπάρχουν δύο θεωρίες για την προέλευση των δύο κρανίων όπου μέχρι σήμερα οι ποιο πολλοί ήξεραν για ένα και κατά κάποιο περίεργο τρόπο το δεύτερο είχε αποσιοποιηθεί.

Πρώτη θεωρία – είναι τα κρανία εξωγήινων ή εσωγήινων ( META EΡΕΥΝΑΣ DNA ).

Δεύτερη θεωρία ( ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ  DNA ) τα κρανία είναι από πρόβατα.

To τι παράξενα κρύβει ο κόσμος μας κανείς δεν μπορεί να ξέρει και να γνωρίζει, ότι τα κρύβει όμως είναι αλήθεια!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


3 σκέψεις στο “ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΑΣΟΣ!!!!!

 1. Χαίρε Φίλε σαμανε και φίλε AISXILE!!!

  Από όσο είδα η πρωτη φωτογραφια πρέπει να είναι κατά 90 % αληθινή αλλά αυτό το 10 % πρέπει να εξεταστή!!! Ακούστε λοιπόν!!!

  Αν δείτε στην ζουμαρισμενη φωτογραφία και την μεγενθυνετε και άλλο με το smartphone σας (όπου δουλεύω εγώ ) η την κατεβάσετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και την ανοίξετε με windows picture (δεν ειμαι σίγουρος) viewer , θα δείτε πως τα pixels του κινητού τους είναι αντιλοιπτα , το άτομο στην φωτογραφία δεν είναι καθαρό μαζί κ το δέντρο διπλα του δηλαδή αυτό υποδιλωνει χαμηλά mpixel άρα μέτριο τηλεφωνο…. Βάλτε τώρα το άτομο με το μπλε μπουφάν στην θέσει του εξωγήινου-εσωγηινου φορέστε του πράσινο μπουφάν πράσινες γαλότσες , μαύρα γιαλυα , κουρευτε τον και βάλτε τον να κοιτάει προς τα εδω…. Θα έχει τα ακριβως ίδια pixel με το πλάσμα (αυτό γίνεται λόγο της απόστασης του αντικειμένου από την κάμερα…οσο ποιο μακριά είναι τοσο ποιο θαμπό θα γίνεται οταν θα προσπαθείς να το μεγενθυνεις)

  Άλλο….βλεπουμε το πλάσμα με τα δυο δένδρα να έχουν τα ιδια pixel αυτό υποδηλώνει πως έχουν την ιδια απόσταση (θα ήταν διαφορετικά τα pixel του πλάσματος έστω στο ελαχιστο άμα ήταν PhotoShop)…. Αυτά ειναι τα επιχειρήματα μου πως η φωτο ειναι αληθινή αλλά υπάρχουν και τα κατά που πρέπει να υποθουν

  Γιατί ο φωτογράφος με το κινητό του να κάνει τον κόπο να το βγάλει απτό παντελόνι του να τραβήξει φωτογραφίες και ΠΡΟΣΕΞΤΕ… Να βγάλει φωτογραφια όχι με επίκεντρο τους συνεργάτες του αλλά κατά 20% ποιο δεξιά δηλαδή με σχέδον επίκεντρο πάνω στο κοντινό δέντρο…. Θα μου πείτε ήθελε να ποιασει και λιγη φύση… Δεν το βλέπω έτσι γιατί οταν εγώ θα παω στην Πίνδο για ανάβαση και οι συνεργάτες μου είναι στα αριστερά μου και έχω ένα δένδρο που καλυπτη τους 2 σκάρτα… Εε δεν θα βγάλω φωτογραφία στο άσχετο… Θα περιμένω να περάσουμε αυτό το δέντρο και μετα θα το βγάλω…. Θα μ πείτε…σύμπτωση… Δεν ξέρω….λιγο ύποπτο μου φαίνεται το όλο σκηνικό της αυτής φωτογραφίας όχι ότι πιστεύω πως είναι σκαρτη… Προς θεου πιστεύω π ς ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ αλλά είναι γνώμη μ…

  Μπορεί ακομα και να ήταν τοσο μουρλός ο αναβάτης που ήθελε να την μονταρει επί πολλη ώρα ώστε να δειχτεί… Ποιος ξέρει το σή πέρασμα μ είναι πως είναι αληθινή από την εξέταση της εικόνας αλλά είναι ερωτήματα και αυτά έτσι δεν λέμε είναι αληθινή τέλος….ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΖΩΑ….

  ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!

 2. ΑΙSXILOS!!!!

  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!!

  ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ!!!!

  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ……. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;! ΜΠΟΡΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση