Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

Αυτό το βίντεο θα πρέπει να το δουν και να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες ανά πανταχού παρών στον πλανήτη μας. Για να διαπιστώσουν ότι η γλώσσα μας δεν είναι καμία τυχαία, αλλά και το ποσό περήφανοι πρέπει να νιώθουμε όλοι εμείς που είμαστε Έλληνες!!! Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν θέλουν να μάθουμε τίποτα για τον πολιτισμός μας και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να το καταφέρουν, δεν θα τους περάσει!!!!! Διαδώστε το βίντεο αυτό, μάθετε για την μοναδική αλφάβητο στον κόσμο η οποία έχει νόημα!! Αν κάποιοι με χαρακτηρίσουν εθνικιστή γιατί θέλω να ξέρουν οι Έλληνες την αληθινή σημασία της αλφαβήτου μας, ε τότε τον αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό τους!!! Σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού……………. Αξίζει να το δείτε, να το διαβάσετε, να μάθετε και να καταλάβετε το τι ήμασταν και το τι είμαστε σαν λαός.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


14 σκέψεις στο “Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

 1. Θέλω να πώ οτι με την Ελληνική γλώσσα μπορείς να συνθέσεις πολλά πράγματα..Μπορώ οτι δε χωρίζονται έτσι οι συλλαβές..Γιατί πρόσθεσες και αφαίρεσες κάποια γράμματα εκεί που ήθελες..Π.χ. ΔΕ (Ε)ΛΤΑ 2Ε και όχι 1 , ΣΤΗ ΙΓΜΑ , το οποίο είναι στίγμα και όχι στηίγμα..Επίσης που είναι τα γράμματα Qοππα και Σάμπι; ή το δίγαμμα που στην πορεία αντικαταστάθηκε απο το ς; Που είναι αυτα?

 2. Spirit!!!!

  ΤΟ << ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ >> ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ Σ.Ι.Α.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ……!!!!

  ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ << ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ >> ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ!!!

  ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Καλά δε ξέρω αν είναι το πραγματικό νόημα αυτό μιας και στη Ελληνικη γλώσσα είναι εύκολο να συνθέσεις κάτι..Π.χ. πίστευε και μη ερεύνα..Ενα κόμα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε 2 διαφορετικές προτάσεις..Οπότε δε ξέρω αν θα μπορούσαμε να το πούμε “αληθινή σημασία” αλλά τουλάχιστον μία ερμηνία του αλφαβήτου..

 4. Αποκαλυπτικό!Τρομερό!Έχω μείνει άφωνη.Τίποτα δεν είναι τυχαίο,πραγματικά τίποτα.Οι αρχαίοι Έλληνες πρέπει να είναι το παράδειγμα μας για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
  Είμαι τόσο περήφανη για τη χώρα μου και τον πολιτισμό μου,που δεν θα αφήσω τίποτα να διεστραβλώσει αυτή την υπερηφάνεια!Πολύ καλό άρθρο ευχαριστούμε!!!!

 5. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. “ΠΛΑΤΩΝ-ΚΡΑΤΥΛΟΣ”. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΡΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ, ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

  1. DEMIE!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ INVISIBLE LYCANS TEAM!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ!! ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΉΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΡΘΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ << ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ >> ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠOΙΟΙ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝV ΓΛΑΦΥΡΟΣ….. ΑΝ ΚΑΠOΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΌ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙEIΤΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ; ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧIΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙEIΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΓΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΗΞΗ ΤΩΝ ΑΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΕΧΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΠOΙΟΙ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ )ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΙΜΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔEΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2055 ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ 67%!!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΡΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ; ΤΟ ΝΑ ΕΒΕΛΕΠΕΣ ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ: << Ο ΜΟΡΤΗΣ Ο ΑΧΙΛΕΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΉΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ >> Η ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ; ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΗΔΕΣ Η ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ!!;!! ΔΕΝ ΛΕΩ Η ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ!! ΕΛΠΊΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. ΣΑΜΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ!!!! ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΙΝΤΡΙΠΤΙΚΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΝΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛA MEΣΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

 7. ΑΙΣΧΥΛΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ!! ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΉΜΕΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΟΜΑΝΊΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!! Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΏΣΟΥΝ ΜΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ…… ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 2100 ΟΙ ΕΛΛΗΜΕΣ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΟΣ 3.500.000.ΜΟΝΟ!!! ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΌΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕ ΤΟ 1820!!! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ( Ε ) ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΊΡΙΑ ΠΛΉΓΜΑΤΑ ΠΡΩΣ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ << ΚΑΠΟΙΟΙ >>!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!! ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΟΕΙΔΗ ΕΚΤΡΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑ-ΛΟΔΟΞΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ; ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΩΜΑ-ΤΟΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΜΠΕΛΟ-ΦΥΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΓΗΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! ΟΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟ-ΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ ΓΥΠΟ-ΜΟΡΦΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΊΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ!!

Αφήστε μια απάντηση