<< INSANELY TRIPPY ANIMATION >> Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

<< INSANELY TRIPPY ANIMATION >>

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!!!!!

 

Πριν λίγο καιρό ένας αναγνώστης μας όταν είδε την αποκωδικοποίηση της διαφήμισης Ντραμπούι όπου είχαμε αναρτήσει μου έστειλε το εξής περίεργο αλλά και ψυχεδελικό καρτούν να το δω και αν μπορούσα να το αποκωδικοποιήσω!!!! Πράγματι αμέσως είδα πολλά κρυμμένα…. Κρυμμένα που θα τα μοιραστώ μαζί σας για να δείτε τι κρύβουν τέτοιου είδους καρτούν αλλά και άλλα…!!!! Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε!!!! Δείτε πρώτα το βίντεο για να απορήσετε πρώτα και στην συνέχεια βήμα βήμα η εξήγηση μας!!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fP7lmTnqyxI[/youtube]

Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας μια κατσίκα να βγαίνει από ένα σκυλόσπιτο ακριβώς στα 5 δευτερόλεπτα του καρέ!!!! Από τα 5 δευτερόλεπτα έως και τα 7 δευτερόλεπτα του καρέ αν και είναι μια χαρά κοιτάει για λίγο και μετά κάνει κινήσεις σαν να είναι υπνωτισμένη!!!! Από τα 7 δευτερόλεπτα του καρέ στο μέτωπο της έχει το λεγόμενο ( μπάρ -κόουντ όπου το είχε από την στιγμή που βγήκε από το σκυλόσπιτο ) άραγε είναι ελεγχόμενη!!!! Τα μάτια της γυρνάνε σαν να είναι υπνωτισμένη όπου αυτό με την σειρά του δείχνει την πραγματικότητα του μπάρ- κόουντ, επίσης αρχίζει δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις του κεφαλιού της μπροστά στον άξονα του κορμιού της αφήνοντας από τις κινήσεις σκιώδεις ας το πούμε αποτύπωμα της κεφάλης της καθώς γυρνάει!!!! Στα 12 δευτερόλεπτα του καρέ πέφτουν από το πουθενά μπροστά της κύβοι όπου γράφουν τα εξής με ( Ι pet goat 2 – Αι Πετ Γκόατ 2= Εγώ μια κατοικίδια κατσίκα 2 ) μέχρι τα 15 δευτερόλεπτα του καρέ όπου βελάζει και κουνάει αρνητικά το κεφάλι της σαν να ξύπνησε από τον λήθαργο μέχρι τα 18 δευτερόλεπτα που αλλάζει το καρέ!!!! Ας δούμε όμως το I PET GOAT τι ακριβώς είναι, είναι ένας τίτλος, αλλά τι τίτλος!;! Ο τίτλος είναι από το βιβλίο του Μπους όπου διάβαζε στα παιδάκια στο σχολείο που ήταν όταν έγινε το χτύπημα στου δίδυμους πύργους το γνωστό τρομοκρατικό χτύπημα στις 911 …!!!!! Τα λόγια των παιδιών ήταν απαγγέλλουν τη στιγμή περίπου που έγινε το χτύπημα, τα λόγια από την ιστορία που επαναλάμβαναν ήταν ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, ΧΤΥΠΗΜΑ, ΧΑΛΥΒΑΣ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ, δεν με πιστεύεται για δείτε το βίντεο εκείνης της ημέρας, συνεχίζω!!!!! Αυτός ο τίτλος λέει όπως είπα και ποιο πάνω << Εγώ, κατοικίδια κατσίκα 2 >> όπου εννοεί “Είμαι ένα κατοικίδιο ζώο ως κατσίκα πάρα πολύ >>, έτσι είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι σαν γίδια ( σαν πρόβατα που λέμε στην Ελλάδα ), ορισμένοι μπορεί να βελάζουν πιο δυνατά από τους άλλους, αλλά τελικά είμαστε όλοι για θυσία όπως τα ζώα στο έλεος των όσων βρίσκονται στην εξουσία!!!! Το ( Μπαρ- κόουντ ) στο κεφάλι της γίδας υπαινίσσεται επίσης πως είμαστε όλοι υπό παρακολούθηση αλλά και ύπνωση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία….!!!!

Συνεχίζω:

Στα 19 δεύτερα ξεκινάει και πάλι το βίντεο όπου δείχνει δυο χέρια ενός δαίμονα  να κρατάνε  σταυροειδή ξύλα όπου είναι εργαλεία για μαριονέτες!!!! Στο αριστερό χέρι στο προτελευταίο δάχτυλο υπάρχει ένα χρυσό δαχτυλίδι με το σύμβολο του δολαρίου!!!! Τα δυο δαιμονικά χέρια κινούνται ρυθμικά πάνω κάτω ως τα 22 δευτερόλεπτα του καρέ!!!! Από τα 22 δευτερόλεπτα του καρέ δείχνει μια μαριονέτα που είναι ο Μπους μέχρι τα 28 δευτερόλεπτα του καρέ όπου η μαριονέτα ξαφνιάζεται και βρίσκεται σε ένα δωμάτιο όπου είναι μια τάξη με πάτωμα άσπρο και μαύρο πλακάκι δείχνοντας έτσι ότι είναι υπό την επήρεια της μασονίας!!!! Υπάρχει ένα πράσινος πίνακας όπου υπάρχουν σχεδιασμένα ένας καρχαρίας οι λέξεις OL-T—N  και αμέσως μετά τρεις καρδιές!!!! Αλλά υπάρχει και μια παχουλή δασκάλα αλλά και μια ροζ καρέκλα με ρόδες!!!! Αμέσως ο Μπους ( μαριονέτα ) αρχίζει και χορεύει περίτεχνα κλακέτες των ποδιών με ιδιαίτερη ευχαρίστηση υπό έναν προβολέα φωτός όπου η δέσμη που τον συνοδεύει είναι όπως η πεντάλφα, ώσπου στα 34 δευτερόλεπτα του καρέ σταματάει απότομα και με μια αστραπιαία κίνηση κάθετε στην ροζ καρέκλα!!!! Από τα 35 δευτερόλεπτα του καρέ ο Μπους κάνει μια στροφή γύρω από τον εαυτό του και καθώς γυρνάει σοβαρεύει απότομα, στα 38 δευτερόλεπτα του καρέ, αμέσως λέει <<  αμ φουλ =είμαι ηλίθιος!;! >> όπου ακούγεται σε ήχο!!!!

Στην συνέχεια σκέφτεται λίγο κάνει κάποιες γκριμάτσες σαν να θέλει να σκεφτεί να πει κάτι και στα 43 δευτερόλεπτα του καρέ σηκώνει επιδεικτικά το χέρι και λέει <<  σέημ ολ = ντροπή σε όλους>> στα 45 δευτερόλεπτα κάνει κάποιες γκριμάτσες και πάλι και μετά λέει την φράση << σέημ ον γιου = Ντροπή σε εσάς μέχρι τα 49 δευτερόλεπτα του καρέ όπου σηκώνει το κεφάλι του και ξαφνικά πέφτει σαν ανεγκέφαλος ηλίθιος!!!! Από τα 50 δευτερόλεπτα του καρέ δείχνει την δασκάλα που τον αγριοκοιτά και ξαφνικά ο Μπους επανέρχεται και με ύφος μαγκιάς λέει την φράση δείχνοντας όλους στην τάξη μέσα << γιου καν τρικ μια = δεν μπορείτε να με ξεγελάσετε εμένα >> ( η έκφραση είναι όπως μιλάνε στο Τένεσι και είναι λίγο δύσκολο κάποιος να το καταλάβει με την πρώτη ) δείχνοντας όμως με το δάχτυλο του προτού σταματήσει η ηχώ του το χέρι του αντί να δείχνει πλέον με τον δείκτη έχει φτιάξει τον συμβολισμό του αντίχριστου αυτά μέχρι τα 58 δευτερόλεπτα!!!!

Από τα 59 δευτερόλεπτα του καρέ και μετά μαζεύει και τα δυο του χέρια και αρχίζει σαν δαιμονισμένος να κάνει Αιγυπτιακές φιγούρες κινήσεις όπου καταλήγει σε τύπου γιόγκα κινήσεις γύρω από την πλάτη του όπου στο 1 λεπτό και 4 δευτερόλεπτα του καρέ μεταμορφώνετε ως Ομπάμα με καπέλο αποφοίτησης κολεγίου!!!! Από το 1 λεπτό και 4 δευτερόλεπτα μέχρι και το 1 λεπτό και 8 δευτερόλεπτα ο Ομπάμα κλείνει πολύ τσαχπινιά το μάτι του και μέχρι το 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα του καρέ έχει ξεσκάσει σε απίστευτα σαρκαστικά γέλια!!!! Από το 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα μέχρι και το 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα δείχνει μια μικρή κοπέλα στα λευκά ντυμένη να κρατά ένα μήλο και να είναι καθιστή με τα γόνατα της στο δάπεδο σε ένα κύκλο μέσα υπό την παρακολούθηση ενός νορμάλ προβολέα, πίσω από την κοπέλα βρίσκονται κούκλες….

Από το 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα έως το 1 λεπτό και 23 δευτερόλεπτα δείχνει την κοπέλα να κοιτά το μήλο της λυπημένα, από το 1 λεπτό και 23 δευτερόλεπτα έως το 1 λεπτό και 26 δευτερόλεπτα δείχνει το μήλο να κοίλα πάνω στο άσπρο μαύρο δάπεδο ώσπου σταματά στο πόδι του Ομπάμα , μα στο πάτωμα έχει γραφτεί το κρυφό σύμβολο της οικονομίας!!!! Από το 1 λεπτό και 26 δευτερόλεπτα μέχρι και το 1 λεπτό και 37 δευτερόλεπτα το μήλο ανοίγει στην μέση σαν να το είχε κόψει κάποιος τέλεια και από μέσα και από τις δυο κομμένες πλευρές δυο βλαστάρια βγαίνουν και σμίγουν αναμεταξύ τους, αμέσως δημιουργείτε ένα όμορφο μπουμπούκι νούφαρο ή μαύρου λωτού!!!! Από το 1 λεπτό και 37 δευτερόλεπτα μέχρι και το 1 λεπτό και 42 δευτερόλεπτα δείχνει τον Ομπάμα από το μέτωπο του να τρέχει ιδρώτας και να κοιτάει με τρόμο το μήλο που είχε μετατραπεί σε αυτό το όμορφο λουλούδι!!!! Από το 1 λεπτό και 42 δευτερόλεπτα το καρέ αλλάζει και δείχνει από έξω από την τάξη τον Ομπάμα σκεφτικό η κάμερα τραβιέται ολοένα και ποιο μακριά δείχνοντας ότι χιονίζει, ένα γκράφιτι στον τοίχο, ένα πύργο με ρολόι, μια αμερικανική σημαία που κόβετέ στην μέση και την παρασέρνει ο αέρας, όλα αυτά μέχρι το 1 λεπτό και 52 δευτερόλεπτα, από το 1 δευτερόλεπτο και 53 δευτερόλεπτα δείχνει σχεδόν όλο το τοπίο όπου είναι υπό πλήρη παγετώνα σαν να είναι στην Ανταρκτική, στο 1 λεπτό και 54 δευτερόλεπτα και καθώς ανοίγει το τοπίο φαίνονται οι παράξενοι πύργοι όπου έχουν πιάσει φωτιά!!!!

Από το 1 λεπτό και 55 δευτερόλεπτα δείχνει τους δίδυμους αυτούς πύργους να καταρρέουν όπως έγινε στην πραγματικότητα, η κάμερα συνεχίζει να ανοίγεται και στα 2 λεπτά 2 δευτερόλεπτα μας δείχνει από μια παγωμένη εξοχή ενός βράχου να υπάρχει μια παράξενη φιγούρα ανθρώπου με μια παράξενη μάσκα όπου χορεύει και ύστερα βουτάει περίτεχνα στο παγωμένο νερό, η κάμερα συνεχίζει να ανοίγει ώσπου περνά μέσα από ένα πάγο  και κλείνει όλα αυτά μέχρι τα 2 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα!!!!

Ας δούμε τώρα την αποκωδικοποίηση αυτών:

Η ΤΑΞΗ

Αυτό είναι το κλειδί!!!! Το παλιό γνωμικό << δείξε μου το παιδί σου και θα σου δείξω τι μαθαίνει ως άνθρωπος >> ( γνωμικό των Αμερικανών ) όπου είναι πολύ αληθινό!!!! Πόσο καλά ή πόσο άσχημα εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας το καθορίζει το σκηνικό της ζωής για το πόσο!!!! Το ποσό δύσκολο ή πόσο εύκολο, θα είναι να χειραγωγήσουν τις μάζες όταν είναι ενήλικα….πλέον!!!!

Θυμηθείτε εδώ:

<< Κάθε μορφωμένος άνθρωπος είναι ένας μελλοντικός εχθρός >>, λόγια του Μάρτιν Μπόρμαν, αξιωματικός των Ναζί!!!!

Επίσης!;!

<< Η εκπαίδευση είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσει την χρυσή πόρτα της ελευθερίας >> Τζωρτζ Γουάσινγκτον Κάρβερ….!!!!

Το Δάπεδο:

Το Μαύρο και λευκό πάτωμα είναι αυτό που φαίνεται στο πάτωμα του κάθε Τεκτονικού ή μασονικού Μεγάρου / ναού κτλ.!!!! Το μαύρο και το λευκό του σημαίνει η << σκακιέρα της ζωής >> << καλό >> και << κακό >> και απλώς αναγνωρίζει ότι στη ζωή πρέπει αναπόφευκτα να προχωρήσει σε πολλές πλατείες για να << πάρει >> ότι υπάρχει από το Α στο Β και αναπόφευκτα μερικές φορές είναι απαραίτητο να κάνουμε το καλό και να κάνουν το κακό!!!! Είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά ότι πολλού πρόσφατοι Πρόεδροι και υποψήφιοι πρόεδροι όλοι ανήκαν στην ίδια ελίτ, ως Τεκτονική Στοά που ονομάζεται << Κρανίο και Οστά >> όπου αυτοί φαίνονται να είναι οι ( Άρχοντες – http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-ena-arthro-pou-isos-sokari/ ) αλλά δεν είναι αυτοί είναι τα τσιράκια…..μην το ξεχνάμε αυτό!!!!

Ο Μπους που χορεύει:

Αυτό είναι η << παρωδία >> της πολιτικής κατάστασης , η << θεατρικότητα >> της πολιτικής!!!! Είναι στο προσκήνιο με τη μορφή ενός άστρου και είναι το << αστέρι της στιγμής >>!!!! Αυτός είναι στραμμένος στα  απρόσωπα παιδιά που είναι σαν κούκλες που εμφανίζονται αργότερα!!!!

Το Αλφάβητο δίπλα από τον πίνακα που δεν ανάφερα πριν:

Λείπουν τα γράμματα << ABCD >> όπου συμβολίζουν την αποχαύνωση της εκπαίδευσης στη Δύση, ( έρευνα τα στοιχεία του ΟΟΣΑ δείχνουν τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο της εκπαίδευσης μειώνεται χρόνο με το χρόνο η μαθητικότητα των << έξυπνων >> κατά τον υπόλοιπο κόσμο )!!!!

Στον πίνακα:

Το κέντρο του διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται με ένα παιχνίδι την γνωστή μας κρεμάλα που όλοι έχουμε παίξει!!!! Στο παιχνίδι υπάρχει η λέξη στα αγγλικά << Εξέλιξη >> αλλά είναι ημιτελής, τα παιδιά κυριολεκτικά << δεν μπορούν να το καταλάβουν >>!!! Το τελευταίο σκέλος δεν έχει καταρτιστεί για να τελειώσει το παιχνίδι, ακόμα κι αν έχουν τα μάτια και ένα στόμα και γλώσσα για να επεκτείνουν το παιχνίδι … και το γεγονός ότι οι μαθητές << ακόμα δεν μπορεί να το καταλάβουν >>, ακόμη και όταν είναι κυριολεκτικά διατυπώνονται σε αυτά, αποδεικνύει πόσο φτωχή χειραγωγείται η Δυτική εκπαίδευση!!!!

Σημείωση που δεν ανάφερα:

Πάνω από τον πίνακα υπάρχουν εικόνες από την << εξέλιξη από τον πίθηκο στον άνθρωπο >>, οπότε αυτό ενισχύει ότι τα παιδιά δεν είναι και τόσο έξυπνα, όπου όλο αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και κάτι δεν πάει καλά!!!! Θα δείτε επίσης ότι στο τέλος της << εξέλιξης  του ανθρώπου >> ότι κάτι νέο έχει προστεθεί μετά από αυτό!!!! Δείχνει έναν άνθρωπο με φωτοστέφανο!!!! Αυτό δείχνει και πάλι ο δημιουργός αυτού του καρτούν ενισχύοντας το επιχείρημα ότι ο άνθρωπος, αναμφισβήτητα έχει εξελιχθεί μέσω της φυσικής επιλογής αλλά την πνευματικότητα την ανάπτυξε αργότερα!!!! Είναι ενδιαφέρον ότι το << φωτοστέφανο – ήλιος >> είναι από την αιγυπτιακή αρχαία ιστορία  από τον θεό τον Ra-Ρα όπου είναι ο Θεός Ήλιος, είναι ο πρώτος λαός που έδειχνε τον θεό με φωτοστέφανο και όχι οι χριστιανοί!!!! Ξέρω ότι αυτό είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα για πολλούς Αμερικανούς Χριστιανούς και ισλαμιστές αλλά η εξέλιξη είναι μια από τις πιο ισχυρές θεωρίες της επιστήμης, παρά τα όσα εκείνοι με μια θρησκευτική προκατάληψη έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, αυτό ακριβώς θέλει να πείσει τον άνθρωπο, ότι δεν υπάρχει τίποτα και βγήκαμε από την εξέλιξη!!!! Δηλαδή μην πιστεύετε σε οποιαδήποτε θρησκεία διότι θα πρέπει να αφοσιωθείτε στο σύστημα το μονόπλευρο πλέον!!!!

Το κάψιμο των πύργων όπου είναι σχεδιασμένο πίσω από το κεφάλι του προέδρου στον πίνακα  σχετίζονται με τους δίδυμους πύργους << 911 >> και το αληθινό γεγονός ότι τα κτήρια που είναι πλαισιωμένα με σκληρό χάλυβα δεν έχουν καταρρεύσει ποτέ, λόγω πυρκαγιάς, εκτός τις 9/11!!!! Με την σχεδόν ανύπαρκτη διδασκαλία της χημείας και της φυσικής στις τάξεις μας οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ένας καιόμενος χάλυβας-πλαισιωμένο σε κτίριο δεν μπορεί να καταρρεύσει αλλά ίσως να σκεβρώσει λίγο (συγκρίνετε το με το WTC7 στο Πεκίνο TV πύργος – https://www.youtube.com/watch?v=m78ispE1xao  )!!!!

Δηλαδή το μήνυμα είναι ότι οι ίδιοι οι Αμερικανοί τα ανατίναξαν, πραγματικά είναι απίστευτο και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό!!!! Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε – https://www.youtube.com/watch?v=TVE5VyR1M3A !!!!

Οι καρδιές που φαίνονται στον πίνακα ( έτσι μετατρέπεται από το δάσκαλο) σε μια σειρά από << διασκέδαση >> αγάπης!!!! Και πάλι, το επαναλαμβανόμενο θέμα είναι της εκπαίδευσης που είναι κοινότοπο, αλλά στερείται των πραγματικών περιστατικών και είναι <<εύκολο >> να γίνει!!!! Ο καρχαρίας δείχνει το προϊστορικό κακό που υπάρχει στον κόσμο από τότε αλλά και ότι οι μεγαλοκαρχαρίες ( άνθρωποι ) πάντα καραδοκούν!!!! Στα αριστερά του πίνακα υπάρχει το πρόσωπό μίας κουκουβάγιας!!!! Ένα μασονικό σύμβολο της γνώσης και της σοφίας!!!! Η διαίρεση του εγκεφάλου που βρίσκεται κάτω από το μαυροπίνακα συμβολίζει το << διαίρει και βασίλευε >> φύση των όσων μπορούμε να κάνουμε και την ικανότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου να έχει διαφορετικές και αντιφατικές σκέψεις ως κανόνα …..( δηλαδή γνωστική ασυμφωνία …… )!!!! Μπορεί με μια ματιά να δει κάποιος κάτω από το μαυροπίνακα τα γράμματα “F = – F” ( πίσω από τον Μπους )!!!! Και πάλι, αυτό υποδηλώνει την αποτυχία από έτος σε έτος κάτω των εκπαιδευτικών προτύπων!!!! Κάθε χρόνια τύπου “F” δηλαδή βαθμολογία << 5 >> είναι στην πραγματικότητα << – F >>, και τα αποτελέσματα της επόμενης χρονιάς είναι πάντα της αποχαύνωσης σε σύγκριση χωρίς κανείς να κάνει προκηρύξεις, επειδή τα όρια των εξετάσεων μετατοπίζονται για να συμβαδίσουν με την παρακμή!!!! Μπορεί όμως να σημαίνει και federal – ( φέντεραλ ) που σημαίνει ομοσπονδιακός!!!! Οπότε ομοσπονδιακός μείον ομοσπονδιακός είναι ένα ρητό ή καλύτερα να πω ένας ορισμός από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ όταν κάτι βρόμικο γίνεται στην ίδια τους την πατρίδα και το έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, δηλαδή στην προκείμενη περίπτωση το χτύπημα των δίδυμων πύργων!!!! Αλλά και ότι στο μέλλον θα γίνει κάτι το πολύ κακό και πάλι στην χώρα τους των ΗΠΑ!!!! Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο μα για να δείξει η Νέα Τάξη Πραγμάτων << ότι εδώ είμαστε και θα κάνουμε πλέον ότι θέλουμε >>!!!!

Ο Μπους λέει την διαβόητη ατάκα του, όπως στο Νάσβιλ στις 17 του Σεπτέμβρη του 2002, όπου είπε: << Υπάρχει ένα παλιό ρητό στο Tennessee – Τένεσι – << Ξέρω ότι είμαι στο Τέξας, πιθανότατα στο Τένεσι >> όπου έδειχνε ανόητος για μια φορά ακόμα!!!! Αυτό καθιστά το σημείο ότι ο αμερικανικός λαός είναι << αφελείς και πάλι, όπως ο ίδιος μετατρέπεται σε Ομπάμα >> !!!! Υπάρχει και ένας δράκος ζωγραφισμένος κάτω από τον πίνακα δηλώνοντας την ύπαρξη των δρακόντιων συμφερόντων αλλά και οντοτήτων ως ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!!

 Σημείωση:

Αν κοιτάξετε τον κατάλογο των κυριότερων οικονομικών υποστηρικτών του εν λόγω Ταμείου, τόσο Οι Ρεπουμπλικάνοι αλλά και οι Δημοκρατικοί, οι κατάλογοι όλοι είναι σχεδόν ταυτόσημοι!!!! Είναι το ίδιο με τις μεγάλες εταιρείες και τα τραπεζικά ιδρύματα που χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις που κινούν τα νήματα  όπου δεν μπορούν ποτέ να χάσουν, απλώς καλύπτουν τα νώτα τους…..!!!! Ο Ομπάμα λοιπόν κλείνει το μάτι για να << ξεγελαστούν και πάλι οι άνθρωποι… αυτοεπιδείξεως τους λέει << LOL – ΛΟΛ >> και γελάει!!!! Η σκηνή με τις περικοπές στο πίσω μέρος της τάξης!!!! Το κορίτσι συμβολίζει σίγουρα την Emilie Parker ( Έμιλι Πάρκερ ) από το  Sandy Hook ( Σάντυ Χουκ – http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2013/01/sandy-hook-the-curious-case-of-emilie-parker-2558804.html )!!!! Πόσα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο Σάντυ Χουκ ξέρετε!!;!! Για ψάξτε το λίγο ρε ερευνητές….!!!! Το λευκό κουνέλι στο πίσω τοίχωμα συμβολίζει το Λευκό Κουνέλι στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων!!!! Όπως λέει ο Μορφέας στην ταινία Μάτριξ δηλαδή << Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία!!!! Μετά από αυτό, δεν υπάρχει γυρισμός!!!! Μπορείτε να πάρετε το μπλε χάπι, η ιστορία τελειώνει, θα ξυπνήσεις στο κρεβάτι σου και θα πιστεύεις ό, τι θέλουν να πιστεύουν… την συνέχεια την ξέρετε >>!!!!!

Ρωτήστε τον εαυτό σας … είστε αρκετά γενναίοι για να μπείτε στην τρύπα του κουνελιού και να δείτε πόσο μακριά θα σας πάει!!!!

Το μήλο ( συμβολίζει τον καρπό της γνώσης  αλλά και την κόκκινη σελήνη ) διασπάζωντας στα δύο μισά ενώνοντας από μια τυλιγμένη οργανική φυτική ανάπτυξη!!!! Τα δύο μισά μπορεί να είναι η << φυσική >> και η << πνευματική >> ύλη όλων μας αλλά και η μελλοντική μας καταστροφή!!!! Από το μήλο τελικά φαίνεται να πηγάζει ένας αιγυπτιακός λωτός τελικά!!!! Αυτό το λουλούδι ήταν το σύμβολο του διαφωτισμού!!!! Διαφωτισμού όπου ή γνώση, χρησιμοποιείται εδώ για να συμβολίσει ότι η αλήθεια έχει ξεφύγει για τέτοια πράγματα όπως στην περιοχή με τους τόσους ανεξήγητους θανάτους παιδιών στο Σάντυ Χουκ….την ύπαρξη των Δρακονιανών αλλά και τα χτυπήματα που θα έρθουν στο μέλλον τύπου << 911 >>!!!!

Ο Ομπάμα έχει μια στάλα ιδρώτα στο μέτωπο του όπου τρέχει από φόβο της έκθεσης του διαφωτισμού, από τον καρπό της γνώσης μην τυχόν ξυπνήσουν οι άνθρωποι!!!! Μήπως αυτό το βλέμμα δείχνει ένοχο!!!;;;!!! Όχι ανησυχεί διότι πλέον είναι περιττός….δεν χρειάζεται άλλο πλέον….απομονώνεται σιγά σιγά!!!!

Εδώ σημειώνουμε ότι δεν υπάρχουν Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στο παράθυρο …!!!! Ακριβώς όπως στο κεντρικό σχολείο του Σάντυ Χουκ, που ήταν ίσως το μοναδικό σχολείο στην Αμερική να μην έχει τουλάχιστον ένα παράθυρο μόλις 11 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα ποτέ!!!! Ίσως ο Ομπάμα φαίνεται ένοχος, όπως αυτός κοιτάζει προς το παράθυρο, όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται το λάθος όπου αυτό όμως δεν βοηθά να εκθέσει την παρωδία αυτή… ως αυτοκινούμενος δηλαδή ( αλλά αυτό είναι απάτη  των δρακόντιων )!!!!  Ή ίσως τότε συνειδητοποιεί ότι είναι ακόμα ποιο αβοήθητος αλλά και σκλαβωμένος από τους υπόλοιπους από εμάς από τον << άρχοντα >> ( εννοώντας τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ – http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-ena-arthro-pou-isos-sokari/ ) καλλιτέχνη της μαριονέτας…..!!!!!

Υπάρχει ένα γκράφιτι στον τοίχο όπου κάποιος μπορεί να διαβάζει << Psalm23 >> Ο κοινός τίτλος για αυτό είναι << ….κοιλάδα της σκιάς του θανάτου >> και συχνά θεωρείται ένας υπαινιγμός για την αιώνια ζωή!!!! Συχνά χρησιμοποιείται σε εβραϊκή και χριστιανική καθολική κηδεία ( καθώς θα διαβαίνω την κοιλάδα του θανάτου τίποτα δεν θα φοβηθώ )!!!!

Η σκισμένη σημαία  συμβολίζει ότι η σύγχρονη Αμερική δεν είναι τίποτα σαν αυτό που έθεσε ως στόχο να είναι …αλλά και ότι στο μέλλον με κατά προτίμηση τις 15 Σεπτεμβρίου 2015 μια πολιτεία των ΗΠΑ να υποστεί μια μεγάλη καταστροφή!!!! Τα πνεύματα των ιδρυτών ( Ιλλουμινάτοι ) έχουν σχίσει τη σημαία στα δύο ως την υπέρτατη θυσία!!!!

ΤΟ ΤΟΠΙΟ

Βλέπουμε την καύση των δυο παράξενων πύργων!!!! Καθώς ο πρώτος πύργος καταρρέει, εμφανίζεται η σκόνη με θηλυκές καμπύλες!!!! Ότι καταρρέει πρώτη συμβολίζει την παρακμή και την καταστολή της θηλυκότητας στην κοινωνία όλου του κόσμου!!!! Για να << πάρει >> στην πολιτική ζωή, ή στο χώρο εργασίας, πρέπει να είναι επιθετική, κυρίαρχη, << ισχυρή >> … η έλλειψη ισορροπίας με παραδοσιακές γυναικείες αρετές της αγάπης, του συμβιβασμού, ως συνομιλία και φροντίδα όπου δείχνει το πώς οι εταιρείες μας έχουν κάνει ψυχικά-λιγότερο μηχανές!!!! Ότι η << θηλυκιά >> καταρρέει πρώτη είναι μια αναλογία για το πώς ο σεβασμός για θηλυκές ιδιότητες ήταν ένα από τα πρώτα θύματα αυτής της εξόδου από τον καπιταλιστικό έλεγχο που επέτρεψε μερικά για να αποκλείσει τα πολλά που ήρθαν μέσο του φεμινισμού!!!!

Όσο για τον άλλον πύργο χρειάζεται καμία εξήγηση … επισκεφθείτε << ae911truth >> για περεταίρω πληροφορίες…!!!!

Ο συμβολισμός του αλλόφρων που χορεύει με την παράξενη μάσκα πάνω στην παγωμένη εξοχή βράχου που μοιάζει με καρχαρία, ( θυμηθείτε τον καρχαρία δίπλα στον πύργο που καίγεται στον πίνακα )!!!! Τι είναι ο καρχαρίας!!;!! Ίσως το πρόσωπο που συμβολίζει την << πτώση των ανθρώπων που πήδηξε εκείνη την ημέρα >> αλλά και όλων των άλλων που αυτοκτόνησαν από χρέη και πιέσεις άσχημων καταστάσεων από χρεοκοπίες κρατών όπως τα τελευταία 5 χρόνια στην χώρα μας την << Ελλάδα >>!!!!

Συνεχίζω με την ανάλυση του βίντεο…

Στην συνέχεια από τα 2 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα του καρέ και έως τα 2 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα μα δείχνει μια αιγυπτιακή βάρκα μεταφοράς των νεκρών όπου έχει ένα άτομο όρθιο σε στάση προσοχής όπου όμως είναι ζωντανό!!!! Από τα 2 λεπτά 20 δευτερόλεπτα μας δείχνει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν με το σύμβολο της CIA στο στήθος του αλλά, και φτερά στην πλάτη!!!!! Από τα 2 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα έως τα 2 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα μας δείχνει μια πετρελαιοπηγή στο βάθος και καθώς το σκηνικό φεύγει δείχνει ότι μέσο του πετρελαίου ρυπαίνεται η θάλασσα εσκεμμένα!!!! Από τα 2 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα και ως τα 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα μα δείχνει το άγαλμα της ελευθερίας πάνω στο άστρο του Δαβίδ, από τα 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα έως και τα 2 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα μας δείχνει ένα έμβρυο ανθρώπου σχηματισμένο ήδη σε μωρό!!!!

Από τα 2 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα και έως τα 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα μας δείχνει ότι το έμβρυο αυτό είναι κλεισμένο μέσα σε ένα παγωμένο αυγό οπού είναι στερεωμένο σε μια παγωμένη βάση όπου ένα φίδι κουλουριάζετε προς τα επάνω του, το αυγό το κρατά ένα παράξενο χέρι όπου δείχνει να είναι τρομακτικό και μια ανθρώπινο όπου και αυτό είναι φτιαγμένο από πάγο!!!! Έπειτα μας δείχνει ότι από την ουρά του φιδιού υπάρχει κάτι σαν τηλεόραση όπου μέσα έχει ένα μάτι όπου αιωρείται κοιτώντας με αγωνία το παγωμένο αυγό!!!! Από τα 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα και ως τα 2 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα μας δείχνει το << κοράκι >> ( δηλαδή το πρόσθιο ξύλινο τμήμα της βάρκας ως διακοσμητικό στοιχείο ) όπου είναι η κεφαλή του τσακαλοθεού Ανούβη!!!!από το 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα και έως τα 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα μας δείχνει το κοιλιακό τμήμα και στήθος του ατόμου που είναι όρθιος σε θέση προσοχής όρθιος στην βάρκα μεταφοράς των νεκρών που προ ανάφερα!!!!

Στο στήθος δείχνει στην κοιλιακή χώρα αλλά και στο στήθος μας δείχνει περίτεχνη ζωγραφική σώματος  όπου δείχνουν μια καρδιά στην θέση της καρδιάς κάτω από αυτήν μια ποιο μεγάλη και κάτω από αυτήν μια ποιο μεγάλη σαν να μπαίνει ή να βγαίνει η μια από την άλλη μέσα σε πλαίσιο άσπρης μπογιάς!!!! Από τα 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα έως και τα 2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα μας δείχνει ένα πρόσωπο από την μύτη και πάνω έως το μέτωπο όπου έχει ζωγραφισμένο στο μέτωπο του ανάμεσα στα φρύδια ένα μάτι και από πάνω ακτίνες να το χτυπάνε!!!! Από τα 2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα έως και τα 2 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα μας δείχνει το πρόσωπο να κουνάει το κεφάλι του, αμέσως από τα 2 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα έως τα 2 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα μας δείχνει σαν να ανοίγει μια εικόνα στο μυαλό του και να βγαίνει ένα κεφάλι δαίμονα αγριεμένο με ένα μάτι με ανοιχτό το στόμα περιέχοντας δολοφονικά κοφτερά δόντια!!!! Από τα 2 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα μας δείχνει τον δαίμονα αυτό να είναι στην τηλεόραση μέσα όπου πριν ήταν το μάτι από την ουρά του φιδιού που τύλιγε το αυγό!!!!

Τώρα είναι το δαιμονικό κεφάλι όπου επιβλέπει τριγύρω!!!! Από τα 2 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα μέχρι και τα 2 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα μας δείχνει έναν άνθρωπο ξαπλωμένο όπου δείχνει να είναι σαν άρρωστος ή καταρρακωμένος και μέσα από το κεφάλι του βγαίνει η ουρά του φιδιού πλέον όπου υπάρχει στην άκρη του η τηλεόραση με το δαιμονικό κεφάλι!!!! Η άλλη άκρη του φιδιού << τηλεόραση >> δείχνει σαν να έχει βγει από την τρύπα που είναι δίπλα στον άνθρωπο, εκεί δίπλα στην τρύπα υπάρχουν χάπια και σύριγγες από βελόνες!!!! Ο άνθρωπος δείχνει κάτι να λέει όπου δεν έχει σημασία ότι και να λέει αλλά το δαιμονικό κεφάλι έρχεται να ελέγξει και πάλι έστω και ας είναι ακαταλαβίστικα!!!! Από τα 2 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα και μέχρι τα 3 λεπτά μας δείχνει μόνο τα ματιά του ανθρώπου όπου από μέσα του περνάνε γράμματα τα οποία δείχνουν λέξεις όπως σούπερ μάρκετ, αλλά και συγκάλυψη και άλλα!!!! Από τα 3 λεπτά μέχρι τα 3 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα δείχνει αεροπλάνα τύπου Στελθ ποιο εξελιγμένα να βομβαρδίζουν ένα ναό σαν τζαμί σε ένα παγωμένο τοπίο αμέσως έπεται καταστροφή και από τον χτυπημένο τρούλο αρχίζουν και βγαίνουν κοράκια τα οποία ανεβαίνουν κάθετα προς τον ουρανό!!!!

Από τα 3 λεπτά μέχρι και τα 9 δευτερόλεπτα μέχρι τα 3 λεπτά και 11 τα 11 δευτερόλεπτα μας δείχνει ότι ένα από τα κοράκια έγινε πεταλούδα οπού πάει και κάθετα στο χέρι του ατόμου οπού ήταν επάνω όρθιος στην βάρκα μεταφοράς νεκρών της Αιγύπτου!!!! Με το που κάθετε στα δάχτυλα του επάνω η πεταλούδα αναφλέγεται και αμέσως αναφλέγεται και η καρδιά που είναι ζωγραφισμένη στο κοιλιακό του στέρνο!!!! Από τα 3 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα μέχρι και τα 3 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα μας δείχνει μια γυναίκα μαυροντυμένη με κόκκινο φωτοστέφανο όπου θρηνεί ένα πεθαμένο παιδί στα πόδια της όπου φαίνεται να αιμορραγεί και να είναι ντυμένο με σάβανο – γάζες!!!! Στο αριστερό της χέρι κρατά στην παλάμη της ένα μικρό βαζάκι!!!!  Στην δεξιά της πλευρά φαίνεται ο ουρανός ή το διάστημα στην αριστερή της πλευρά φαίνεται ένα βουνό σαν να έχει γίνει έκρηξη μεγατόνων και να έχουν δημιουργηθεί κυκλικά σύννεφα από την έκρηξη που επεκτείνονται!!!! Από τα 3 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα μέχρι τα 3 λεπτά και  16 δευτερόλεπτα μας δείχνει ένα σκαθάρι μεγάλο που ανεβαίνει στο πρόσωπο του παιδιού το δεξί μάτι του παιδιού δείχνει να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά!!!! Το σκαθάρι περνάει από το μέτωπο του και κατεβαίνει πάνω από το χτυπημένο μάτι προς το αυτί του!!!! Από τα 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα μέχρι και τα 3 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα μας δείχνει ένα παιδί όπου δεν έχει μάτια όπου μέσα από το κεφάλι του πηγάζει ένα φως!!!! Το παιδί αυτό κρατάει ένα αυτόματο όπλο!!!! Στο δεξί του πόδι υπάρχει ένας φιόγκος δεμένος!!!!

Μπροστά και δεξιά του υπάρχει κάποιος χωρίς να φαίνεται το κεφάλι του!!!! Όπου στο δεξί του χέρι έχει ένα κρανίο και δυο οστά σχεδιασμένα!!!! Σιγά σιγά φτάνει με το αριστερό του χέρι στο φιόγκο του παιδιού και τον λύνει!!!! Αμέσως το παιδί γυρνάει προς την κάμερα με εγκεφαλικούς σπασμούς όπου αρχίζει το φως μέσα από τα μάτια του και τρεμοπαίζει και σβήνει!!!! Από τα 3 λεπτά και 23 δεύτερα μέχρι και τα 3 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα μας δείχνει έναν ανθό λωτού που πέφτει μέσα σε ένα ρυάκι καταρράκτη όπου καταλήγει να πέσει δίπλα σε ένα άνθρωπο όπου το δεξί του χέρι κρατά ένα σφυρί και το αριστερό του ένα δρεπάνι όπου φαίνεται να είναι εγκλωβισμένος σε ένα είδος κινούμενης λάσπης και με όλο αγωνία χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι κοιτώντας δεξιά αριστερά  χάνεται!!!!

Ας αποκωδικοποιήσουμε αυτά εδώ για την ώρα….

Η αιγυπτιακή Βάρκα των νεκρών μεταφοράς αργότερα θα δούμε ότι το άτομο που στέκεται όρθιο είναι ο Ιησούς που μοιάζει με αυτόν….. Μπορούμε στη συνέχεια να δούμε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν ως μακαρίτη ( φτερά στην πλάτη ), αλλά και το σύμβολο τις CIA  για να μας θυμίζουν ότι κάποτε ήταν μέλος τις CIA όπου ήταν λειτουργικός, όπου υποβλήθηκε σε ειδική νοσηλεία στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Ντουμπάι τον Ιούλιο του 2001, ( παρά το γεγονός ότι ήταν στις περισσότερες λίστες καταζητούμενων του FBI )!!!!  Ο Οσάμα προσεύχεται στην θάλασσα με τα φτερά στην πλάτη με την μόνη διαφορά είναι σαν να δείχνει με νοήματα ότι κάτι θα βγει ….( δηλαδή ότι δεν είναι νεκρός και ούτε αυτόν πέταξαν στην θάλασσα όπως είπαν οι Αμερικανοί ) εκτός από αυτό δείχνει να κάνει επίκληση στην κόκκινη σελήνη που είναι από πάνω του για την επερχόμενη αυτό ελεγχόμενη καταστροφή που είπα ποιο πάνω σε μια αμερικανική πολιτεία στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 όπου και πάλι θα τα ρίξουν στους μουσουλμάνους, αν δεν γίνει τότε πολλαπλασιάστε το 15 Χ 9 ( Σεπτέμβρης ) και το αποτέλεσμα διαιρέστε το με το 2015 και θα βγει το αποτέλεσμα μετά από πόσες μέρες θα γίνει κάτι το τρομακτικό όπως είπα!!!!

Η επόμενη σκηνή δείχνει μια πετρελαιοπηγή που ρυπαίνει την θάλασσα όπου και έγινε με την καταστροφή της πετρελαιοπηγής στο κόλπο του Μεξικού!!!!Στη συνέχεια, το σχήμα αστεριού στην βάση του αγάλματος της Ελευθερίας κάτω από την στάθμης της θάλασσας δεν είναι τίποτα άλλο από το αστέρι του Δαβίδ όπου δείχνει ότι στα θεμέλια των αμερικανικών ιδεών και από πίσω είναι οι εβραίοι!!!! Αλλά και την κατάρρευση των ιδανικών που ευαγγελίζεται ως Άγαλμα της Ελευθερίας συμβολίζονται από την πτώση του << φωτός της αλήθειας >> από το χέρι της Ελευθερίας!!!! Στη συνέχεια, το  έμβρυο όπου αναπτύσσετε μέσα στο τεχνητές υπό παρακολούθηση από την ελίτ, μέσα στο αυγό όπου δρα ως κουκούλι καλλιεργείται και χαληγογείται  προσεκτικά από την οθόνη όπου δεν είναι τίποτα άλλο από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης της ελίτ ( Ιλλουμινάτοι )!!!! Είναι γνωστό από παλιά ότι μουσική και τηλεόραση επηρεάζει ακόμη και το αγέννητο παιδί….!!!! Στη συνέχεια, βλέπουμε την  αιγυπτιακή βάρκα των νεκρών, ανάμεσα από την μάτια του Ανούβης ως διακοσμητικό στοιχείο στην βάρκα!!!! Το κέντρο της πνευματικότητας και την ανθρωπιά μας και καλά… Το << Τρίτο Μάτι»  >>, η πηγή της διαίσθησης μας….!!!! Ξυπνώντας από την γέννηση του αυγού η υπόφυση, το τμήμα του εγκεφάλου στο ζενίθ των ανθρώπων δέχεται ψυχεδελικά και παραισθησιογόνα μηνύματα μπλοκάροντας το μέρος που θα πρέπει να << ξυπνήσει >> για να δει την παρωδία της αόρατης σκλαβιάς των Ιλλουμινάτοι και της πολιτικής προδοσίας από τους Δρακόντειους στον κόσμο όλο!!!!

Το φίδι με την οθόνη της τηλεόρασης για συμβολίζει τη διαφθορά και την ασυνειδησία, ( Όπως ποιοι είναι οι θρησκευτικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο για την κλήση της παν θρησκείας εξυμνώντας το αιώνιο << κακό >> ), που αδιάκοπα εκρέει μέσα στα σπίτια μας πλέον από κάθε είδος ΜΜΕ και όχι μόνο!!!! Πλύση εγκεφάλου σε όλους μας με το τι πρέπει να σκεφτόμαστε, τι να καταναλώνουμε και ποιο λαό ή φυλή να μισούμε!!!! Το δαιμονικό πρόσωπο δεν είναι άλλο από το παραμορφωμένο πρόσωπο του προέδρου Λίνκολν!!!! Μπορεί κάποτε ίσως να αποτιμώνται τα ιδεώδη του Αβραάμ Λίνκολν, αλλά το εικονίδιο του, ως και καλά του διαφωτισμού είναι τώρα ένα εικονίδιο για τα δολάρια, την απληστία και τον καταναλωτισμό … όπου οι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν καν ότι είναι σκλαβωμένοι στον Δρακόντειο νόμο της Γαίας!!!! Το πρόσωπο που εκπροσωπεί το κεφάλι γκρεμίστηκε από όλα τα σταθερά χάλια που αντλείται μέσα σε αυτό και φαίνεται δαιμονικό ως Δρακόντειο υπό την μορφή Τζιν ή Τζίνι!!!! Ίσως ο φυσικός εαυτός σας και εγώ, αρχίζουμε να λέμε << Αυτό είναι αρκετό >>!!!! Μα και αυτό ανήκει στην πλύση εγκεφάλου!!!! Εγώ δεν μπορώ να σας δείξω  τώρα το συμβολισμό των Δρακόντιων αλλά το τμήμα του εγκεφάλου τους είναι γεμάτο με τα πράγματα που ο Ιδρυτής τους θέλουν να δουν … Αγορές κατάρρευση και την ανάγκη για πόλεμο ώστε να δημιουργηθούν θύματα προς βρώσιν!!!! Τα βομβαρδιστικά τύπου Στελθ ποιο ανανεωμένα βρυχώνται κατά μήκος του ουρανού ενώ βομβαρδίζουν το τζαμί!!!! Ποιο όμως είναι το κτήριο αυτό!!;!!

Το κτίριο που ανατινάζουν, το Τζαμί, με τη χρυσή βάση, μοιάζει πολύ με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο από τις μυστικές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου την περίφημη ( SIS / MI6 )!!!! Όπου από τον σπασμένο τρούλο βγαίνουν τα κοράκια του θανάτου όπου στο τέλος φτάνουν στον βαρκάρη και από κοράκι γίνεται πεταλούδα ως σύμβολο της γαλήνης όπου όμως παίρνει φωτιά και χάνεται στην καρδιά του παράξενου βαρκάρη!!!! Ο θάνατος που προκαλείται από τη βία, μας οδηγεί σε μια πολύ σύντομη γεύση από την ίδια ακριβώς << Την ελεγχόμενη τρέλα που αντιμετωπίζουν οι  άνθρωποι >>, όπως ο άνθρωπος που πήδηξε από το παγόβουνο, όταν οι πύργοι κατέρρευσαν νωρίτερα!!!! Αυτό δείχνει ότι οι ίδιοι οδηγοί ( Ιλλουμινάτοι ) πίσω από τις φρικαλεότητες που προκαλεί την ίδια αγωνία για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!!!! Στην συνέχεια βλέπουμε μια μητέρα να θρηνεί  το νεκρό παιδί της!!!! Αν είστε Χριστιανός θα το δείτε ως την Παναγία και το βρέφος στην μέγιστη απεικόνιση που αυτό είναι ένα σύμβολο για το πώς η θρησκεία αυτή θρηνεί … αλλά αν είστε ένας Άραβας θα το δείτε ως μαντίλα που φοράει η μητέρα απογοητευμένη για τον θάνατο του παιδιού της!!!! Όσο για το σκαθάρι όπου και να πιστεύετε δείχνει να είναι ο ρουφιάνος που ελέγχει ή τον Χριστό ή το παιδί για να δει αν πράγματι είναι νεκρό ( δηλαδή να είναι σίγουροι ότι αυτό που μας δείχνουν το έχετε πιστέψει όπως και να έχει χωρίς υπεκφυγές και ίντριγκες κατά αυτών όποιες και να είναι φανταστικές ή όχι )!!!! Όλοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα διαφορετικά με βάση τον πολιτισμό μας, και, επομένως, τις προκαταλήψεις μας!!!!

Εγώ το βλέπω ως μια θρηνούσα γυναίκα, με ένα νεκρό παιδί …!!!! Το παιδί έχει πεθάνει τόσο από τη βία και τις χημικές ουσίες που εκπέμπονται από το μπουκάλι που κρατά στο αριστερό της χέρι και διαχέεται στον αέρα!!!! Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα παιδιά μας μας σκοτώνονται από τους άπληστους, από τα δυσλειτουργικά, τα συστήματα που τρέχουν σε αυτόν τον πλανήτη υπό την επιρροή των αόρατων κυβερνήσεων, των Ιλλουμινάτοι που προσκυνούν τους Δρακόντειους ως θεούς!!!! Μα αν σταθούμε στο σκαθάρι, θα δούμε ότι πρόκειται για το αιγυπτιακό σκαθάρι που τρέφεται με νεκρούς για να ευσταθήσει αυτό που είπα ποιο πάνω έτσι το μάτι του παιδιού το παρουσιάζουν ως συμπτώματα των όπλων που χρησιμοποιούνται από βόμβες φωσφόρου ως και χημικά όπλα!!!! Μπορούμε στη συνέχεια να δούμε το μικρό αγόρι στρατιώτης κρατώντας ένα AK47 όπου φαίνεται ο ενήλικας με το τατουάζ στο χέρι να το υποκινεί!!!! Το παιδί είναι ζωντανό, μα είναι άψυχο παιδί, είναι ψυχικά νεκρό!!!! Είναι η ανακίνηση με το φόβο, ένα απλό ρομπότ, με παιδαριώδη όνειρα και συναισθήματα όπου έχουν εξαλειφθεί. Τι είναι ο συμβολισμός της ροζ κορδέλας!;! Η τέλεια κάλυψη της αθωότητας των παιδιών όπου τα χειραγωγούν ως στρατιώτες και γίνονται οι τέλειοι δολοφόνοι χωρίς καμία ενοχή!!!! Έτσι η ψυχή τους συμβολίζει την κορδέλα ως χαμένη στην Νέα Τάξη Πραγμάτων….!!!! Στην συνέχεια η εκροή της βιομηχανίας πνίγει τα ιδεώδη της τίμιας εργασίας, όπως συμβολίζεται από τον άνθρωπο κρατώντας το σφυρί και το δρεπάνι!!!! Αυτό υποδηλώνει επίσης την κατάρρευση του κομμουνισμού, καθώς υιοθέτησε αυτά τα σύμβολα!!!! Αυτό μας οδηγεί στην Κίνα και η προσπάθεια να φέρει επαναστατικές αλλαγές, όπως φαίνεται στην επόμενη σκηνή …!!!! αν όμως παρατηρήσουμε καλά τον άνδρα που βουλιάζει θα δούμε ότι στο αριστερό του χέρι υπάρχει ένα τατουάζ όπου γράφει το όνομα << JUANITA >> θα το εξηγήσουν αυτό πολύ καλύτερα οι << Ασυμβίβαστοι Έλληνες >> στο δικό τους βίντεο ανάλυση που έχουν κάνει και αυτοί για αυτό το θέμα που παραθέτω ποιο κάτω!!!!

Συνεχίζω με την ανάλυση του βίντεο…

Από τα 3 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα μας δείχνει άρματα και μπροστά από τα άρματα το σύμβολο το γιν και γιάν το οποίο η γραμμή στην μέση καθώς προχωράνε τα άρματα δείχνει να είναι ζωντανή και φεύγει αφήνοντας την εντύπωση ότι είναι το πρώην φίδι που είδαμε ποιο πάνω!!!! Μπροστά από τα άρματα είναι ένας άνθρωπος ( μια κοπέλα ) με σημαία!!!! Σιγά σιγά το σύμβολο γιν και γιάν χάνεται και είναι σαν προβολέας όπου δείχνει τα άρματα να μην σταματάνε μπροστά στην κοπέλα!!!! Από τα 3 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα μας δείχνει έναν άνθρωπο ως σκελετό που την πιάνει την κοπέλα στον ώμο!!!! Αυτή αν και σαστισμένη καθώς την κοιτάζει περίεργα ο άνθρωπος σκελετός δείχνει να τα παρατά!!!!

Όλα αυτά μέχρι τα 3 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα όπου μας δείχνει μετά την αιγυπτιακή βάρκα με μια φιγούρα όπου δείχνει να είναι σαν το Χριστό!!!! Τα πόδια του έχουν φλόγες και κάθετε όρθιος μέσα στην βάρκα όπου διασχίζει μέσα από νερό και σύννεφα!!!! Ο δεν σωσίας του Χριστού δείχνει να είναι ή να έχει πέσει σε ένα είδος έκστασης και κάνει κινήσεις με όλο του το σώμα περίεργες πάνω στην βάρκα χωρίς να πέφτει έξω ή μέσα στην βάρκα!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 3 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα όπου μας δείχνει μετά το παιδί με την τηλεόραση από την ουρά του φιδιού και τον παραμορφωμένο πρώην πρόεδρο της Αμερικής να του δίνει οδηγίες μη επιθυμητές στο υποσυνείδητο!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 4 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα μετά μας δείχνει την βάρκα με τον σωσία του Χριστού όπου περνά μέσα από άλλες διαστάσεις μέσο του διαστήματος όλα αυτά μέχρι τα 4 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα όπου σαν φλόγινη μορφή ο σωσίας Χριστός φυσάει μια πύρινη φλόγα από το στόμα του!!!! Μετά στα 4 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα μας δείχνει την φλόγα να ανοίγεται μπροστά μας και μετά την βάρκα με τον σωσία του Χριστού να πλέει και πάλι στο νερό!!!! Καθώς προχωράει είναι σαν να έχει μπει σε ένα στόμα και να προχωράει στο εσωτερικό του σώματος….!!!!

Μα καθώς περνάει βράχια αρχίζουν και ξεκολλάνε από πάνω… πέφτοντας στο νερό!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 4 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα!!!! Από τα 4 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα μας δείχνει έναν άνθρωπο ντυμένο και βαμμένο ως ινδική θεότητα ( μάλλον του Βισνού ) όπου είναι κλεισμένος σε μια στρόγγυλη φυλακή όπου δείχνει ή αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πάνω σε ένα βράχο χτισμένη!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 4 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα!!!! Από τα 4 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα μα δείχνει και πάλι τον σωσία του Χριστού αλλά αυτή την φορά από τον βυθό όπου και τα ψάρια ξαφνικά δείχνουν να έχουν πορεία προς αυτόν!!!! Τα ψάρια αρχίζουν και πηδάνε έξω από το νερό και καταλήγουν στην βάρκα στα πόδια του σωσία Χριστού!!!! Η πορεία της βάρκας συνεχίζεται με τον σωσία του Χριστού να είναι ακόμα σε έκσταση και βράχια ακόμα να πέφτουν από πίσω του!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 4 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα!!!! Από τα 4 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα μας δείχνει ένα παγωμένο τοπίο και πάλι και μας πάει σε ένα είδος σαν φάρο μα αντί για φάρο δείχνει να είναι μια εκκλησία ( φυλακή ) όπου συνάμα είναι και φάρος!!!!

Όλα αυτά μέχρι τα 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα!!!! Από τα 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα μας δείχνει μια γριά γυναικά όπου είναι εκεί μέσα!!!! κοιτάει απεγνωσμένα μα όχι ταραγμένα μέσα από το μικρό καγκελωτό παραθύρι!!!! Ώσπου οι ακτίνες από το φως που φέρνει ο σωσίας Χριστός την χτυπάνε στο πρόσωπο και την αναγκάζουν να κάνει πίσω  μέχρι που πέφτει  καθισμένη και μας δείχνει να τις έρχεται περίοδος ( εμινοροή ) εκεί την καθηλώνουν για λίγο οι ακτίνες μέχρι και τα 4 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα!!!! Από τα 4 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα και μετά μας δείχνει ότι η πτώση των βράχων συνεχίζετε και η βάρκα με τον σωσία του Χριστού ετοιμάζεται να βγει από κάπου!!!! Με τα 4 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα όπου ξανά γυρίζει το θέμα του φάρου φυλακής!!!! Μα ξανά δείχνει τον άνθρωπο που έχει ντυθεί  και βαφτεί ως ινδική θεότητα αλλά η οροφή της φυλακής Φάρου είναι πλέον μόνο κλαδιά!!!! Όλα αυτά από τα 4 λεπτά και 56 δεύτερα!!!!

Από τα 4 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα μας δείχνει στην σειρά ανθρώπους όπου όλοι είναι ίδιοι και είναι παρατεταμένοι και στοιχισμένοι όπως οι στρατιώτες σε παρελάσεις!!!! Σε μαύρο άσπρο φόντο!!!! Τότε ο σωσίας Χριστός εμφανίζεται από το πουθενά και με μια τεράστια έκρηξη τους εξαφανίζει όλους!!!! Αυτοί οι άνθρωποι όμως δείχνει να είναι σε σύννεφα και όχι στην γη!!!! Από τα 4 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα και μέχρι και τα 5 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα δείχνει τον σωσία Χριστό όπου φεύγει στον αέρα ψηλά!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 5 λεπτά και  8 δευτερόλεπτα όπου ξανά δείχνει το φίδι με την τηλεόραση ως κεφάλια αυτή την φορά να κοιτάει προς τα πάνω δηλαδή τον σωσία Χριστό και να φεύγει πανικόβλητο αφήνοντας το αγόρι, το μισό όμως κρανίο του παιδιού δείχνει ότι έχει μείνει κάτω και δείχνει το αγόρι που σηκώνεται πλέον με άδειο το κρανίο του!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 5 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα όπου δείχνει μετά τον άνθρωπο σκελετό να είναι σαν μαέστρος διευθύνοντας την μουσική!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 5 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα όπου μετά μας δείχνει ένα νέο μουσουλμάνο να αιωρείται χορεύοντας τον χορό των δερβίσηδων όλο και ποιο ψηλά βγαίνοντας από τον γκρεμισμένο τρούλο που είχαν βομβαρδίσει  τα Στελθ ποιο πάνω!!!!

Το παιδί δείχνει να μην είναι αρτιμελείς δηλαδή είναι κομμένα τα χέρια του από τους αγκώνες!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 5 και 28 δευτερόλεπτα όπου και πάλι αλλάζει το σκηνικό και μας δείχνει πάλι την εκκλησία φυλακή φάρο όπου υπάρχει αυτή την φορά ένας άνδρας με μια παράξενη τελετουργική μάσκα από κάποια άγρια φυλή και χορεύει και αυτός όπως χόρευε ο άντρας που ήταν ντυμένος και βαμμένος σαν ινδουιστική θεότητα!!!! Στο στήθος έχει ένα φωτεινό σταυρό ή αστέρι!!!! Όλα αυτά μέχρι τα 5 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα όπου δείχνει την εκκλησία φυλακή φάρο να γκρεμίζεται η οροφή και αυτόν τον παράξενο άνθρωπο με την αρχέγονη μάσκα να χορεύει ώσπου οι ακτίνες του σωσία Χριστού και πάλι αγγίζουν και αυτόν!!!! Από τα 5 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αλλάζει το σκηνικό και μα δείχνει ένα κεφάλι- άγαλμα από δαίμονα με μάτια λαμπερά, κατεβαίνοντας πιο κάτω από αυτό η κάμερα δείχνει τον Χριστό σωσία να βγαίνει από ένα τούνελ όπου από πάνω ήταν το κεφάλι- άγαλμα  και τον δείχνει να βρίσκεται ακόμα σε έκσταση!!!! Καθώς προχωρά δεξιά και αριστερά βγαίνουν από την βάρκα προς τα πίσω αιγυπτιακοί λωτοί ( ανθίζουν μέσα στο νερό ) και ξαφνικά δείχνει τον σωσία Χριστό να επανέρχεται από την έκσταση που είχε πέσει!!!! Το δείχνει  στα μάτια του να βλέπει φλόγες και να προσπαθεί να καταλάβει και αυτός τι έχει γίνει!!!! Μετά από λίγο φαίνεται ότι έχει συνέλθει και το αγκάθινο στεφάνι χάνεται τελείως ξαφνικά!!!! Από πίσω του δίνει ότι γκρεμίζονται τα πάντα από εκεί που είχε περάσει!!!! Κατόπιν δείχνει τον σωσία του Χριστού όπου πλέει σιγά σιγά προς τον ήλιο και κάθε τόσο και ένα σαν αστέρι φωτιάς περνάει δεξιά αριστερά και από πάνω του!!!! Καθώς πλέει κάποια από αυτά τα φλεγόμενα αστέρια χτυπούν μια από τις θαλάσσιες πυραμίδες όπου είναι αριστερά και μπροστά του!!!! Η βάρκα έχει σταματήσει τώρα την πλεύση ο σωσίας Χριστός αντικρύζει τον ήλιο ακόμα και η μεγάλη πυραμίδα έχει ισοπεδωθεί τελείως!!!!

Ας αποκωδικοποιήσουμε και το υπόλοιπο τώρα….!!!!

Η κοπέλα που στέκεται μπροστά από τα άρματα μάχης μας θυμίζει τον περίφημο “Tank Man” ( Τανκ Μαν ), που στάθηκε μπροστά από στα κινέζικα άρματα μάχης το πρωί μετά ο στρατός κατέστειλε τις διαδηλώσεις στην πλατεία Τιενανμέν – https://www.youtube.com/watch?v=YeFzeNAHEhU !!!! Το περιστατικό αυτό δείχνει πως οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης κάνουν ένα κάλπικο << γύρισμα >>!!! Η Δύση ( ο οποίος ήταν αντί- Κινεζική μέχρι θανάτου ) χρησιμοποιείται ως απόδειξη του Ανθρώπινου Πνεύματος εναντίον ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, ενώ οι Κινέζοι χρησιμοποιούσαν αυτό ως απόδειξη της ανθρωπότητας και φροντίδα ως φύση της στρατιωτικής χρήσης όταν έρχονταν αντιμέτωποι με αυτό που ονόμαζαν αντιφρονών της τρομοκρατίας!!!! Μόνο που τώρα αν το σκεφτούμε καλύτερα η Κίνα είναι πλέον καπιταλιστικό κράτος ελεγχόμενο από δρακόντειους και μη και ίσως δείχνει την Βόριο Κορέα πλέον ως απειλή και καλά…..

Ο άνθρωπος σκελετός είναι ο θάνατος που χτυπάει στον ώμο τον διαδηλωτή η διαδηλώτρια!!!!! Το ύφος του υπονοεί να λέει… Τι θα έκανες!!!!;;;;!!!! θα πέθαινες για την ελευθερία!!;;!!

<< Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συνέβη στην Κίνα στον άνθρωπο που σταμάτησε τα άρματα!!!! Οι περισσότεροι λένε ότι εκτελέστηκε αμέσως μετά!!!! >>

Δηλαδή….. “Ό, τι κάνουμε στη ζωή μας, είναι ελεγχόμενα επειδή η σκέψη μας, και ο φόβος, και ο θάνατος είναι πάντα παρόν!!!! Έτσι, η εικόνα του <<  ανθρώπου σκελετού βουντού  >> κατευθύνει το θάνατο ποιο κάτω ως << Μαέστρος των πάντων >>!!!!

Στη συνέχεια, βλέπουμε τον σωσία Χριστό  και πάλι στη βάρκα του, κάνοντας την προσωπική του διαδρομή!!!! Βλέπω αυτό το πρόσωπο ως μια αναλογία για σένα για μένα για όλους …..  Άμεσός δείχνει ότι το αγόρι ξυπνά από το πρόσωπο του ψευδό σωσία που << ξυπνά >> από  την υπερφόρτωση της τηλεόρασης που είναι χωμένα στα κεφάλια μας και είναι ένα με το φυσικό εαυτό μας, έτσι μπορεί να πει κάποιος ότι και καλά ο σωσίας Χριστός είναι ο πνευματικό μας εαυτός ( Θα το δούμε ποιο κάτω… )!!!! Ο Σωσίας Χριστός  φαίνεται να είναι διαλογισμένος και παραμένοντας εστιασμένος δίνει δύναμη στο φυσικό εαυτό του, αλλά και στο παιδί που τώρα κάθεται και βασανίζετε από την τηλεόραση φωνάζοντας ο πρόεδρος δρακονιανός της τηλεόρασης!!!

Βλέπουμε και καλά τον πνευματικό μας εαυτό να περνά από  πολλαπλές διαστάσεις!!!! Όμως οι φλόγες που βγάζει δείχνει ότι δεν είναι  ο πνευματικός εαυτός αλλά κάτι άλλο!!!! Δείχνει να είναι κάτι καινούριο, να είναι βαπτισμένο στην πυρά, ταξιδεύει με το σκάφος του, μέσω ενός λαιμού, κατά μήκος μιας γλώσσας!!!! Η γλώσσα που αντιπροσωπεύει την ελευθερία του λόγου!!!;;;!!! Για μένα ναι!!!!

Μετά βλέπουμε τον άνθρωπο που έχει βαφτεί σαν ινδουιστική θεότητα ( Βισνού η Σίβα ) ο οποίος φαίνεται να μας υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει θρησκεία, αλλά πολλές διάφορες προσπάθειες ως ψυχεδελικές για την πνευματικότητα και την ανθρωπιά μας!!!!

Βλέπουμε τα ψάρια ως προσάραξη που μπήκαν στην βάρκα!!!! Αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από τους ακόλουθους που θα ακολουθήσουν τον ψεύτικο μεσσία όπου πράγματι θα είναι έξω από τα νερά τους!!!!

Στη συνέχεια, φαίνεται το  << Χέρι του Θεού >> λάμπει ως δέσμη φωτός πάνω στο << πέος >>!!!! Αυτό το πέος μεγεθύνεται και βλέπουμε είναι ένα σύμβολο χριστιανικής εκκλησίας με σταυρό στην κορυφή του, η εκκλησία φάρος φυλακή!!!!

Η ηλικιωμένη γυναίκα κλειδωμένη στον πύργο είναι μια υπενθύμιση του μισογυνισμού της εν λόγω ανδροκρατούμενης θρησκείας ( οποιαδήποτε θρησκείας )!!!! Η γυναίκα αφήνεται να σαπίσει, σιγά-σιγά ως τρελή στο τι συμβαίνει γύρω της. Όταν το φως εισέρχεται από τα παράθυρα της δίνει ένα ακτινοβόλο στέμμα που θυμίζει το στέμμα από το Άγαλμα της Ελευθερίας για να συμβολίσει το πώς αυτά τα ιδεώδη της αλήθειας και της ελευθερίας υπάρχουν παρά την εξουσία της εκκλησίας!!!! Ο συμβολισμός σε αυτήν που έχει ένα κομμάτι ξύλου ως βοήθεια, (είναι το μασονικό σύμβολο όπου από πολλούς Καθολικούς συχνά αποκαλείται << Αριστερά υποσέλιδο >> )!!!!

Μπορούμε στη συνέχεια να βλέπουμε τη φώτιση της διπλής έλικας!!!! Η διπλή έλικα του DNA είναι μία από τις πιο απίστευτες ανακαλύψεις της επιστήμης!!!!

Η επιστήμη έχει δώσει επίσης μεγάλες γνώσεις στο πόσο εύκολο είναι να χειραγωγήσουν τις μάζες, ( δηλαδή  για όσους γνωρίζουν ….. Το Πείραμα της Φυλακής του Στάνφορντ, το πείραμα του Μίλγκραμ, κ.λπ. ) όλα δείχνουν πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν για να μειωθεί σε εκπλήρωση, απερίσκεπτα, κατακριτέα, με ειδικούς ρόλους σε μια μεγάλη μηχανή ακριβώς από εκεί που είναι η αίσθηση της εξουσίας ακριβώς πάνω μας … ( είτε πρόκειται για ένα θεό κατασκευασμένο, ένας πολιτικός ή ένας άνθρωπος με ένα λευκό κοστούμι, ή ένα δάσκαλο, ή έναν αστυνομικό, κλπ.) και … έτσι ώστε να δούμε τις μάζες των απερίσκεπτων, ομοιογενών ως Ανθρωπότητα!!!! Σχεδόν απρόσωπη, κατάλληλα, και να τροφοδοτείται από ένα διεφθαρμένο σύστημα για να πάει και να κάνει την προσφορά του….!!!!

Έτσι λοιπόν κάποιοι πίστεψαν εξηγώντας στο εξωτερικό ο σωσίας Χριστός ( η εικόνα του Ιησού ), υψώνεται πάνω από το τι συμβαίνει και το καταστρέφει!!!! Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια διότι ο σωσίας Χριστός έχει το σύμβολο των Ιλλουμινάτοι στο μέτωπο του όπου είναι ένα αρχαίο έμβλημα!!!!! Έτσι λοιπόν μας δείχνει ότι ο σωσίας Χριστός είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων όπου καταστρέφει την παλιά με χίλιους τρόπους για να επιβιώσει αυτή και να δημιουργήσει ένα καινούριο τρόμο στην ανθρωπότητα!!!!

Έτσι δείχνει το κεφάλι το παραμορφωμένο του Αμερικανού προέδρου που μοιάζει με δρακονιανός να είναι ένα ηττημένο φίδι από τα μέσα ενημέρωσης όπου φεύγει σε άτακτη φυγή!!!! Ο νέος πλέον ελεύθερος, μα όχι….. το μισό κρανίο λείπει και το δικό του είναι άδειο έτοιμο να δεχθεί τις καινούριες εντολές των κατακτητών της ανθρωπότητας των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!!!!

Το αγόρι που βγαίνει χορεύοντας ( είναι ο ίδιος αυτός που ήταν νεκρός στην αγκαλιά της μητέρας του!!!!! )  πλέον έχει γίνει ένας περιστρεφόμενος Δερβίσης  επιτυγχάνοντας μια υπερβατική κατάσταση των μεταβολών του επιπέδου συνείδησης, μέσω εγκυκλίου, περιστρεφόμενο στο χορό του Ν.Β.!!!! Αυτή η μορφή πνευματικότητας είναι παράνομη στην Τουρκία σχεδόν εδώ και 100 χρόνια αλλά πραγματοποιείται σε λίγες θεάσεις για τους τουρίστες!!!! Με αυτό τον τρόπο μας δείχνουν ότι ακόμα και οι μουσουλμάνοι  θα γονατίσουν σε αυτούς είτε το θέλουν είτε όχι!!!! Όπως οι Ινδουιστές και όλοι οι άλλοι!!!!

Βλέπουμε τώρα τον άνθρωπο ντυμένο με την άγρια μάσκα που είναι Σαμάνος, οι Σαμάνοι στην προσωπική τους χαρά  επικοινωνούν με το εσωτερικό, έμφυτο, την πνευματικότητά τους!!!! Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε τον ίδιο άντρα, ο οποίος πήδηξε από το παγόβουνο καρχαρία στην αρχή ( όπως αποδεικνύεται από την κόμμωση ), τώρα χορεύει….. ώσπου θα γίνει η ένωση!!!! Ποια ένωση των θρησκειών!!;!! Η λεγόμενη παν θρησκεία!!!!

Μετά από αυτή την υπενθύμιση ο σωσίας Ιησούς  ξανά γεννιέται, κυριολεκτικά όπου αναδύεται με τη βάρκα του από ένα θηλυκό αιδοίο ( το τελευταίο τούνελ που βγαίνει )!!!!

Μετά από λίγο  ανοίγει τα μάτια του … ή σαν να λένε << ανοίξετε τα μάτια σας >> … στην καθαρή πραγματικότητα που θα έρθει γνωρίζοντας πόσο διεφθαρμένος και χειραγωγημένος αλλά και απάνθρωπος ο κόσμος θα γίνει σε λίγα χρόνια από τώρα…..!!!! Όπως του / σας / το  προσωπική μου ταξίδι συνεχίζεται (ανεπηρέαστο και αποστασιοποιήθηκε από την οργανωμένη θρησκεία και την πολιτική ως ένα ίχνος του αιγυπτιακού λωτού που αναδύονται στις όχθες του ποταμού της ζωής την έλευση της πραγματικότητας των Ιλλουμινάτοι – Δρακονιανών!!!! Αυτό το λουλούδι είναι το σύμβολο του διαφωτισμού!!!! Διαφωτισμός = ή γνώση!!!!

Η σύγχρονη απεικόνιση του Ιησού σοκάρει….. Πηγαίνετε στις κατακόμβες κάτω από τη Ρώμη ( όπως έχω ήδη κάνει εγώ πολλές φορές ) και θα δείτε όταν ο Χριστιανισμός άρχισε εκεί κατά έναν τρόπο έτσι δείχνει σε έναν βωμό τον Ιησούς ότι ήταν ένας κοντοστούπης, αγένειος του Ανθρώπου, ( συμμετείχαν εξίσου γυναίκες ιερείς και άντρες  ιερείς τριγύρω ), εκεί ορκίστηκαν οι πρώτοι Ιλλουμινάτοι = Πεφωτισμένοι!!!! Από πάνω από αυτό το σκαλισμένο σχέδιο που σας είπα υπάρχουν οι δρακόντειοι ως κυβερνήτες της γης!!!!

Στην συνέχεια το τέλος του ταξιδιού αντιμετωπίζουν οι Ιλλουμινάτοι τον ήλιο!!!! Το ακάνθινο στεφάνι, το σύμβολο της καταπίεσης από την κοινωνία έχει φύγει, και οι ίδιοι οι πυραμίδες έχουν καταρρεύσει!!!! Έτσι δίνουν το καινούριο μήνυμα στους πάντες ότι η  Ενότητα με το Σύμπαν έχει επιτευχθεί!!!! Η σημαντική λέξη είναι η Ενότητα … Δεν χρειάζεται θρησκεία…..!!!! Ο Ιησούς λατρεύονταν…. Τώρα θα λατρεύεται αυτό που θέλουμε εμείς ως αντίχριστος ή κάτι χειρότερο!!!! Όχι θεούς ή θεές λαμβάνοντας την καινούρια θέση της παν θρησκείας ως σκλαβοτική και τελειωτική για το ανθρώπινο είδος!!!! Αλλά και την Νέα Τάξη Πραγμάτων όπου πλέον θα κυβερνάνε τον κόσμο όλο και κανείς δεν θα έχει πάρει χαμπάρι το τι θα έχει γίνει…. Όταν το πάρει….θα είναι δυστυχώς πολύ αργά!!!!

 

Εξετάστε τα σαφή θέματα σε αυτό το βίντεο: Αιγυπτιακή εικονογραφία όλη τη διαδρομή μέσω του βίντεο!!!! Η εικόνα του Ιησού που κάνει βόλτες με μια αιγυπτιακή βάρκα με επικεφαλής τον Ανούβης τον τσακαλοθεό ως πιστό φύλακα των Δρακόντιων, δημιουργώντας ένα μονοπάτι του διαφωτισμού, όπως ο ίδιος αντιμετωπίζει τον Ήλιο ( το πραγματικό καθάριο φως άραγε είναι σκοταδιστές )!!!! Ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις  … και τώρα θεωρούν ότι ο μόνος λόγος που μπορεί να σκεφτείτε αυτό ως << Ιησούς >> είναι επειδή έχει μια γενειάδα ( ως μεταγενέστερη σε ρωμαϊκή εικόνα του Ιησού ) και ένα αγκάθινο στεφάνι!!!!

Πρωτοχριστιανικά κείμενα, αλλά τώρα όλα κρυμμένα από τον Ρωμαίο-καθολική  Γραφή όλοι γνωρίζουμε ( συντάσσονται το 325μ Χ, και αργότερα ), έγιναν όλα έτσι για να μην χρειάζεται η Θρησκεία στο μέλλον!!!!  Αν νομίζετε ότι αυτό το βίντεο είναι για τον << Ιησού >> και ότι θα μας σώσει, τότε είστε ακόμα βυθισμένοι στο σύστημα….. το παλαιό και το καινούριο!!!!

Και πάλι θα είμαστε ως Παν θρησκεία, η πολιτική, οι πόλεμοι, η απληστία, όπου θα είναι όλα σε εσάς στα εγώ του πνευματικού εαυτού σας και όχι μόνο που θα  χειραγωγούνται για να χτίσουν και να διατηρήσουν τις πυραμίδες της εξουσίας…. Μην ξεχνάτε υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι και δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο!!!! Προσέξτε τα μεγάλα κανάλια και μέσα μαζικής αναφοράς …..!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!! ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

Η αληθινή πνευματική ειρήνη και φώτιση είναι ένα μεμονωμένο πράγμα και μπορεί να έρθει μόνο όταν γυρίζετε την πλάτη σας στην παρωδία των πολιτικών, των μεγάλων επιχειρήσεων, την απληστία και την πολιτική!!!! Η θρησκεία!!;!! Αυτό μην σας νοιάζει πλέον έχει μπει στην ρότα και θα είναι μια!!!! Με λίγα λόγια το βίντεο μας δείχνει τον θάνατο σιγά σιγά της παλαιάς τάξης πραγμάτων….. και καλωσορίζει την Νέα Τάξη Πραγμάτων ακόμα ποιο έξυπνη αλλά και ποιο σκληρή ποιο θανατηφόρα με σκοπό πολλά κακά και δεινά για το ανθρώπινο είδος…..!!!! Οι Άρχοντες κάνουν την τελευταία κίνηση τους!!!! Γυρισμός δεν υπάρχει πλέον!!!!  Δυστυχώς!!!!

Προτού κλείσω θέλε να πω ότι δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αποκωδικοποιήσει το βίντεο αυτό!!!! Αν και περιληπτικά έχουν δώσει σημαντικά στοιχεία για αυτό!!!! Πρόκειται για τους << ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ >> παραθέτω την ανάλυση τους να την δείτε, ύστερα συνδυάστε με αυτά που είπαμε και εμείς και θα καταλάβετε πάρα πολλά!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BaECx4-67zw[/youtube]

Θα μπορούσε ο καθένας να πει πολλά, μα τα στοιχεία σταθερά ώστε κάποιος να θέλει να τα αλλάξει και ίσως για αυτό οι ποιο πολλοί να μην μπορούσαν να τα συνδυάσουν!!!! Αν και η ίδια εταιρία που το έφτιαξε το βίντεο λέει ότι είναι υπέρ των ανθρώπων δυστυχώς δεν είναι!!!! Είναι απλός μια βιτρίνα εξέλιξης των πραγμάτων με την καθοδήγηση της μη αντίστασης των πραγμάτων που θα έρθουν επιδεικνύοντας τον ψευτομεσία ως λύτρωση από την δημιουργία της παν θρησκείας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε  σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση