ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!;!!

 

Δεν ήθελα να σας πω την αλήθεια να γράψω για αυτά αλλά τελικά το κάνω διότι πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα τα οποία έχουν παρεξηγηθεί στο έπακρον….!!!! Και ίσως έλθω σε σύγκρουση με τους ψευδογκουρούδες και ψευδό Δαλάι Λάμα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά και με πολλούς άλλους ψευτογνώστες του Ακασικισμού!!!!

Ας δούμε όμως εν αρχή τι είναι τα Ακασικά Αρχεία:

Στον ανατολικό εσωτερισμό ο συμπαντικός χώρος, στον οποίον ενσωματώνεται ο συμπαντικός νους, ονομάζεται ακάσα!!!!!

Το Ακάσα είναι η μητέρα του κόσμου, ο κοσμικός αιθέρας του Ησίοδου για να καταλάβετε καλύτερα το τι είναι, όπως και τα  δέκα πέπλα των Μάγιας είναι η ίδια ουσία το Ακάσα!!!! Το ακάσα λοιπόν δεν είναι τίποτε άλλο για τους Ινδουιστές παρά η πνευματική ουσία που διαπερνά το σύμπαν για να του δώσει μορφή!!!! Τη λέξη akash ή akasha συναντάμε στη Σανσκριτική, Ινδουιστική και Ουρδική γλώσσα και εννοιολογικά σημαίνει διάστημα, κενό, ουρανός, στερέωμα και αιθέρας!!!! Στην Εσωτερική ορολογία akasha είναι << ένα πεδίο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας >> που βρίσκεται αμέσως << πιο κάτω >> από τις κατώτερες περιοχές του Αστρικού κόσμου και μέσα στο οποίο κολυμπάει το Υλικό Επίπεδο, όπως κολυμπάει το ψάρι μέσα στο νερό!!!! Η περιοχή αυτή ονομάζεται και Ηλεκτρομαγνητική Περιοχή ή Αιθερική Περιοχή ή Αιθερικός κόσμος και αντιστοιχεί στον Άδη των αρχαίων Ελλήνων!!!1 Αντίστοιχη λέξη για τον akash στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα, στην οποία μεταφράστηκαν τα περισσότερα από τα παγκοσμίως γνωστά μυστικιστικά κείμενα, δεν υπάρχει και όσοι λένε ότι υπάρχει ή είναι απατεώνες εκμεταλλευτές….!!!!

Αυτό το << πεδίο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας >>, γέννησε και διατηρεί τον Υλικό κόσμο και κάποτε, όπως λένε οι μυστικιστικές παραδόσεις θα συσταλεί και θα εξαφανιστούν όλα τα νεφελώματα, οι γαλαξίες, τα ηλιακά συστήματα και οι πλανήτες που τον αποτελούν, για να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα προ δημιουργικής κατάστασης και να υπάρξει πάλι μία νέα Θεϊκή Δημιουργία!!!! ( Διάλυση και μεγάλη Διάλυση της Ινδουιστικής παράδοσης )!!!1 Στον χριστιανισμό στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο γράφει στο Α΄ κεφάλαιο, στίχος 1 Περιγράφεται από τον ευαγγελιστή αυτή η ακασική γνώση με τη φράση: εν αρχή ήτο ο λόγος και ο λόγος ήτο παρά το θεό και ο θεός ήτο ο λόγος!!!!

O Ρούπερτ Σέλντρεϊκ είναι διάσημος βιολόγος του Kέμπριτζ και συγγραφέας!!!! Ανέπτυξε την υπόθεση των λεγόμενων μορφογενετικών πεδίων με συναφή έρευνα και δημοσιεύσεις, σε θέματα σχετικά με την ανάπτυξη και συμπεριφορά των ζώων και των φυτών!!!! Σύμφωνα με αυτήν τη θεωρία,  όλες οι πληροφορίες -είτε αυτές αφορούν γεγονότα και ιδέες είτε συνήθειες, συναισθήματα, μορφές ή γαλαξίες και τη δομή του DNA- είναι αποθηκευμένες σε ένα πεδίο που, όπως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, βρίσκεται παντού!!!! Έτσι, τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν, ούτε ακόμα κι αν “πεθάνει”!!!! Μπορεί να μετατραπεί από ύλη σε ενέργεια, αλλά δεν θα χαθεί!!!! Tο ίδιο ισχύει και για τις σκέψεις μας!!!! Εμείς μπορεί να τις αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι φευγαλέο και εφήμερο, όμως έχετε αναρωτηθεί, αλήθεια, πού πάει κάθε σκέψη που κάνουμε όταν παύουμε να τη σκεφτόμαστε!;! Χάνεται άραγε ή μήπως καταγράφεται κάπου!;!  Και οι πράξεις και τα έργα μας, ολόκληρο το παρελθόν μας, κατοικεί μόνο στη μνήμη μας ή μήπως είναι επίσης καταγεγραμμένο κάπου στο σύμπαν!;!
Για τον Ρούπερτ Σέλντρεϊκ αλλά και για την αρχαία φιλοσοφική και μεταφυσική σκέψη οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ήταν σαφείς: τα πάντα, όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, ακόμα κι όσα σχηματίστηκαν ως σκέψεις ή επιθυμίες μέσα στο νου των ανθρώπων όλων των εποχών, καταγράφονται συνεχώς σε ένα είδος συμπαντικού αιθερικού αρχείου, στο οποίο η ινδική φιλοσοφία έχει δώσει το όνομα << Aκασικά Aρχεία >> σε αυτό συμφωνούν και οι Ινδοί ακασικοί διδάσκαλοι που τα αναλύουν όλα αυτά και όποιος προσθέσει κάτι ή αφαιρέσει πρέπει να είναι μεγάλος απατεώνας με ότι άλλο συνεπάγεται!!!!

Ο Πλάτωνας χρησιμοποιεί τη λέξη Αιθέρας με την έννοια που την είχε χρησιμοποιήσει και ο Ησίοδος παλαιότερα και που ταυτίζεται με την έννοια του Ακάσα, την πρωταρχική ουσία ή υπόσταση από την οποία πλάθονται όλα τα όντα!!! Είναι το ελαστικό και εύπλαστο ενεργειακό πεδίο στο οποίο ενοποιούνται όλες οι δυνάμεις!!!! Όλα είναι κλιμακωτές αποκρυσταλλώσεις του ουράνιου φωτός ακάσα!!!!

Θα έπρεπε να σταματήσω εδώ διότι όπως καταλαβαίνει κανείς έχει να κάνει με θέματα τα οποία ανέπτυξαν βραχμάνοι, ινδουιστές, βουδιστές…. Ενώ πρώτοι και καλύτεροι το είχαν αναπτύξει οι Έλληνες!!!! Ναι πρώτοι!!!! Με την ονομασια Αιθέρας!!!!

Για να δουμε λοιπόν:

Ετυμολογικά η σημασία της λέξεως Αιθήρ είναι το ανώτατο και καθαρότατο στρώμα του αέρος!!!! Παράγεται από το ρήμα αίθω που σημαίνει ανάβω, αναφλέγω, φέγγω, φλέγομαι, καίγομαι << αίθω γάρ ού μόνον το καίω, αλλά και το λάμπω >> ( Ευστάθιος Παρεκβολαί Είς Ιλιάδα Ψ 250 )!!!! Άλλα παράγωγα της λέξεως είναι η αιθάλη, ο αιθίοψ, και πιθανώς η Αίτνα!!!!

Ο Πλάτων στον << Κρατύλο >> ετυμολογεί την λέξη λέγοντας ότι παράγεται από «αεί θεί» που σημαίνει αυτό που κινείται συνεχώς (Κρατύλος 440 b)!!!! Από τα πανάρχαια χρόνια ο Αιθέρας είναι γνωστός στους Έλληνες!!!! Ο Αιθήρ σύμφωνα με την αρχαία ελληνική γραμματεία είναι και το Πυρ που δίνει ζωή, είναι ο σπινθήρας της ζωής για κάθε πλάσμα!!!!

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν για αυτόν και τον συναντάμε από τους Ορφικούς και τον Όμηρο, μέχρι τον Αριστοτέλη και τον Πλωτίνο!!!! Ο Πλάτωνας, εκτός από τα τέσσερα γνωστά στοιχεία/ουσίες του Κόσμου – Γη, Αέρας, Πυρ και Ύδωρ – αναφέρει και την πέμπτη ουσία, την Πεμπτουσία, που είναι υπεραισθητή και διαπερνά τα πάντα!!! Για τους Ορφικούς:

<< έν δέ δέμας βασίλειον, εν ώ τάδε πάντα κυκλείται, πύρ καί ύδωρ καί γαία καί αιθήρ.. .  >>

Ο Αριστοτέλης υποστήριζε πως εκτός από τα τέσσερα στοιχεία ( Γη, Ύδωρ, Αήρ και Πυρ) υπήρχε στη Φύση και ο Αιθήρ!!!! Σύμφωνα με την άποψη του ο ουρανός διέφερε θεμελιακά από τον κόσμο, καθώς αποτελούνταν από ένα πέμπτο στοιχείο, τον αιθέρα, που ήταν και η << πέμπτη ουσία >> της Φύσης ( εξού και η λέξη πεμπτουσία )!!!! Ο Αριστοτέλης οδηγήθηκε σ’ αυτό το συμπέρασμα επειδή παρατήρησε πως όλα τα ουράνια σώματα είναι φωτεινά, διαγράφουν ατέρμονους κύκλους, είναι άφθαρτα κι αμετάβλητα!!!! Επομένως κάποια άγνωστη μορφή ενέργειας θα έπρεπε να είναι υπεύθυνη γι’ αυτό!!!! Βασική αρχή της αριστοτέλειας φυσικής είναι η άρνηση οποιασδήποτε ύπαρξης του κενού μέσα στον χώρο!!!! Η ύπαρξη του κενού θεωρείται παράλογη, και ο Αριστοτέλης το αποδεικνύει με μια σειρά επιχειρημάτων, που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κόσμος πρέπει να είναι ένας πλήρης και πεπερασμένος χώρος!!!! Γενικά ο αιθήρ είναι για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους η βάση της επιστήμης!!!! Το πρώτο που εδιδάσκετο ο ‘επιστήμων’ ( εκ του επι + ίσταμαι ), στα περίφημα ‘Ελευσίνια μυστήρια’  ήταν το ταξίδι στον αιθέρα. Ο μυημένος εδιδάσκετο την ‘αστρική προβολή’ ή ‘αστρικό ταξίδι’, δηλαδή την τεχνική του να βγάλει κανείς την ψυχή από το βιολογικό του σώμα, δηλαδή το ταξίδι του πνεύματος – ψυχής στον αιθέρα!!!!  Αυτοί ήταν οι πρώτοι ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ, διότι έβλεπαν με τον οφθαλμό της ψυχής τους, τον ΝΟΥ ή ΝΟΑ, το βιολογικό τους σώμα , κάτω στη γη , καθώς έφευγαν στον αιθέρα. ΙΣΤΑΝΤΟ δηλαδή ΕΠΙ του βιολογικού τους σώματος!!!!

Ας δουμε με λίγα λόγια λοιπόν το τι ακριβώς είναι τα Ακασικά Αρχεία όπου ακόμα και την επιρροή  τους αντέγραψαν από τους αρχαίους Έλληνες  που τόσο έχουν εντυπωσιαστεί με την ανατολική ερμηνεία τους που πουλάνε τόσοι παραμύθια και μεταξωτές κορδέλες…..:

Οι επιστήμονες που υποστηρίζουν την θεωρία του Αιθέρα έχουν αποδειχθεί τις εξής αξιωματικές ιδιότητες του, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα:

Ο Αιθέρας υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν, διαπερνά κάθε ύλη, είναι η πηγή κάθε ενέργειας, μεταβάλλεται σε ύλη ή μάζα… Εκπέμπει φως, αλλά είναι διαφανής!!!! Δεν υπάρχει θερμότητα στον αιθέρα, δεν υπάρχει απώλεια ενέργειας!!!! Ο Αιθέρας είναι ακίνητος, στάσιμος και αναπόδεικτος…!!!!

Ανάμεσα στους επιστήμονες του 19ου αιώνα που υπεράσπιζαν τη θεωρία του Αιθέρα ήταν ο Никола Тесла, ( Νίκολα Τέσλα ), ο εφευρέτης του Εναλλασσόμενου Ρεύματος, που έφερε επανάσταση στην ηλεκτρομηχανική, καθώς και πάνω από 700 πρωτοποριακές ευρεσιτεχνίες!!!! Ο Tesla θεωρούσε πως, << Ένας ασύρματος πομπός δεν παράγει ερτζιανά κύματα, τα οποία είναι ένας μύθος, αλλά ηχητικά κύματα στον αιθέρα, που συμπεριφέρονται με κάθε τρόπο σαν αυτά στον αέρα, εκτός από το ότι, λόγω της μεγάλης ελαστικής δυνάμεως και εξαιρετικά μικρής πυκνότητας του μέσου, η ταχύτητα τους είναι αυτή του φωτός >>!!!!
Κοσμικός Αιθέρας!!!!

Αν και μέχρι τη νεότερη επιστήμη, οι ιδέες του Αριστοτέλη για το κενό και τον αιθέρα ήταν αναληθείς έως και αλλοπρόσαλλες, θα δούμε ότι σήμερα οι αντιλήψεις της σύγχρονης φυσικής επανέρχονται κατά κάποιο τρόπο στην Αριστοτέλεια φυσική!!!! Ούτως ή άλλως οι σύγχρονοι αστροφυσικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι το << κενό >> του διαστήματος δεν είναι και τόσο κενό μιας και εκεί υπάρχει η λεγόμενη << μεσοαστρική ύλη >> (τα υπολείμματα ύλης που δεν σχηματοποιήθηκαν σε κάποιο άστρο)!!!! Άρα λοιπόν αυτό που αποκαλούμε ως << διαστημικό κενό >> δεν είναι ακριβώς κενό!!!!

Εν τούτοις όμως, σύγχρονες απόψεις που πηγάζουν από την Κβαντομηχανική, έρχονται να διαψεύσουν την αντίληψη αυτή και να αναστήσουν για ακόμα μία φορά την ιδέα του Αιθέρα!!!! Συνεπώς μεταξύ των χωρισθέντων ατόμων δεν υπάρχει απολύτως τίποτα!!!! Ούτε καν άδειος χώρος, έννοια που είναι απαράδεκτη, όπως είδαμε και από τα επιχειρήματα του Αριστοτέλη!!!! Αφού μεταξύ των χωρισθέντων ατόμων δεν υπάρχει τίποτα, τότε θα αγγίζουν το ένα το άλλο και στην πραγματικότητα, ποτέ δεν θα έχουν χωρισθεί!!!! Το άτοπο αυτό αποτέλεσμα απαλείφεται με την εισαγωγή ενός νέου “στοιχείου”, μιας νέας μορφής ύλης, τόσο λεπτής που είναι πολλές φορές μη ανιχνεύσιμη, αλλά απαραίτητης ώστε να γεμίζει τον χώρο μεταξύ των ατόμων και να καθιστά εφικτό τον διαχωρισμό τους!!!! Η πέμπτη ουσία ή αιθέρας ή Πεμπτουσία, όπως ονομάστηκε μόλις στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, οφείλει τον ορισμό της στη διατήρηση της αυτοσυνέπειας της Δυναμικής και Κινητικής των σωμάτων και έρχεται να αντικαταστήσει την “παθολογική” έννοια του κενού!!!! Σύγχρονοι ερευνητές ( Δ. Δημόπουλος ) ερμηνεύουν το περίφημο << Ε >> που βρισκόταν στο ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, ως αριθμητικά παραπεμπτικό σ’ αυτήν ακριβώς την πέμπτή ουσία!!!! Λόγω της “λεπτής” υφής του, δικαιολογημένα ο Αιθέρας έχει συνδυαστεί και με την Ύλη και με το Πνεύμα!!!! Μάλιστα πιστεύεται ότι η αποπομπή του από τη σύγχρονη Επιστήμη έχει σαν έμμεσο αποτέλεσμα την αποπνευματοποίηση και της Επιστήμης και του ανθρώπου γενικότερα!!!! Από την άλλη, η Φυσική του Αιθέρα, που μεσουρανούσε τον περασμένο αιώνα, και που έχει απορριφθεί – δολίως κατά τη γνώμη πολλών – από τη σημερινή επιστήμη, οδηγεί σε αφάνταστες εφαρμογές, κάτι σαν θαύματα ας πούμε!!!! Διότι ο Αιθέρας είναι το υπόβαθρο – η μήτρα – από όπου ξεπηδούν η ύλη, οι ενέργειες όλων των μορφών και η ίδια η ζωή!!!!

Μήπως μπορούμε πλέον αν αντιληφθούμε ότι ο ΑΗΡ  με το ΑΙΘΗΡ  , σαν ιδεογράμματα διαφέρουν κατά το Ι και Θ που κραδάζουν ΕΙ Θ = ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!;! Δηλαδή είναι η διάσταση που κινείται ο Θεός και τα πνεύματά του!;!  Δεξιά!!!! 

Παλαιότερα, ο Βίλχελμ Ράιχ είχε προτείνει την ύπαρξη ενός βασικού αιθέρα ( του 5ου στοιχείου ή πεμπτουσίας,  κατά τους αρχαίους Έλληνες )!!!! Πιθανή εικόνα του αιθέρα ( γαλάζιο χρώμα  δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Έθνος, το 2005 )  ή ζωτικής δύναμης, της οργόνης, η οποία ταξιδεύει σε σπειροειδή κύματα και δημιουργεί ύλη εκεί όπου δύο σπείρες συναντώνται…..

Ο Αιθέρας σχετίζεται με άλλες μορφές ενέργειας, αλλά είναι τελείως διαφορετικός από αυτές!!!! Είναι η θεμελιώδης αιτία δημιουργίας μετεωρολογικών, ηλιακών και βαρυτικών φαινομένων!!!! Είναι η πρωταρχική, αρχέγονη, συμπαντική, κοσμική, ζωική ενέργεια, που ταυτίζεται πρακτικά και φιλοσοφικά με: τον Αιθέρα του Αριστοτέλη, το αίτιο που οδηγεί τους ραβδοσκόπους, την Οργόνη ( από το οργασμός ) του Βίλχεμ Ράιχ κλπ!!!!  Για τη φυσική του 19ου αιώνα, ο Αιθέρας ήταν το αβαρές ρευστό, που υπήρχε παντού στο χώρο και μέσα στα υλικά αντικείμενα!!!! Ήταν το μέσο από το οποίο διαδίδονταν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του φωτός και του ραδιοφώνου!!!! Μιλάμε για τον Φωτοφόρο Αιθέρα!!!! Ήταν << πανταχού παρών και τα πάντα πληρών >>, δηλαδή όπως ακριβώς θεωρείται ότι είναι ο Θεός, στη χριστιανική ή  και σε άλλες θρησκείες!!!! Ήταν το μέσο που δρούσαν οι δυνάμεις από απόσταση!!!! Η έννοια του αιθέρα φαίνεται να είναι υπερβατική, αλλά δεν είναι μόνο αυτό!!!! Αγγίζει και τον απτό κόσμο μας!!!!

Η ενασχόληση με τον Αιθέρα σήμερα χαρακτηρίζεται ως ψευδοεπιστήμη από την πλειονότητα των φυσικών επιστημόνων, μα όχι όλων!!!! Η σύγχρονη Φυσική έχει απορρίψει την ύπαρξή του, επικαλούμενη το πασίγνωστα πείραμα των Μίκελσον και Μόρλεϊ που έγινε τα 1887!!!! Σε αυτό, αν υπήρχε Αιθέρας, η ταχύτητα του φωτός θα μεταβαλλόταν, ανάλογα με την κατεύθυνση που ταξίδευε στην πειραματική διάταξη!!!! Αν όχι, τότε δεν υπήρχε Αιθέρας!!!! Δεν βρέθηκαν μεταβολές και ο Αιθέρας, ως θεωρία, κατέπεσε!!!! Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες δεκαετίες του περασμένου αιώνα οι φυσικοί ήταν απόλυτα πεπεισμένοι για την ύπαρξη του Αιθέρα!!!! Ο ίδιος ο μεγάλος Νεύτων είχε υποστηρίξει την ύπαρξή του, όταν “χρειαζόταν” ένα << ακίνητο σύστημα αναφοράς >> για να αποδείξει την κίνηση των ουρανίων σωμάτων!!!! Ο Νεύτων είχε ταυτίσει τον πανταχού παρόντα << ακίνητο χώρο >>, με τον Αιθέρα!!!! Όταν μάλιστα ο, επίσης μεγάλος, Μάξγουελ βρήκε ότι το φως αποτελεί μία << κυματική ανωμαλία >> η οποία χρειάζεται ένα μέσον < το οποίο παθαίνει την κυματοειδή κίνηση >, όλοι πείστηκαν ότι το μέσο αυτό ήταν ο ακίνητος Αιθέρας!!!!  Επίσημα, Θεωρείται πως οι Μίκελσον και Μόρλεϊ ήθελαν να αποδείξουν και πειραματικά την ύπαρξη του Αιθέρα, αλλά υποτίθεται ότι τα αποτελέσματα του πειράματος τους, τους έπεισαν για τα αντίθετο!!!! Συγκεκριμένα υπέθεσαν πως αν η Γη κινείται μέσα σε μία << ακίνητη θάλασσα Αιθέρα >> Θα μπορούσαν να μετρήσουν την ταχύτητά της, όπως ακριβώς ο ναύτης μετράει την ταχύτητα τού πλοίου του σχετικά με την ακίνητη θάλασσα!!!! Τα πειράματα δεν έδειξαν καμία κίνηση και έτσι, ή έπρεπε να εγκαταλειφθεί η θεωρία του Αιθέρα ή αυτή του Κοπέρνικου για την κίνηση της Γης!!!!  Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί θεώρησαν ευκολότερη την εγκατάλειψη της θεωρίας του Κοπέρνικου, αφού ο Αιθέρας όχι μόνα είχε πολύ βαθιές ρίζες αλλά είχε επιβεβαιωθεί και από τον Μάξγουελ… Τελικά – όπως είπαμε – απορρίφθηκε ο Αιθέρας….!!!!

Όμως αν κάποιος διαβάσει το σχετικό σύγγραμμα των πειραματιστών, θα δει ότι αυτοί αναφέρουν ρητά τη μέτρηση μικρών μεταβολών, πράγμα ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύεται σήμερα!!!! Οι μεταβολές αυτές είχαν μάλιστα και εποχικότητα!!!! Το φως ταξίδευε ταχύτερα ή βραδύτερα ανάλογα αν ήταν άνοιξη ή φθινόπωρο, μέρα ή νύχτα!!!! Πρέπει δε να τονίσουμε το γεγονός ότι το πείραμα έγινε με την υπόθεση ότι ο αιθέρας είναι ακίνητος ( νεκρός; ), σύμφωνα με τη ρήση του Νεύτωνα…!!!! Η αντίληψη περί ακίνητου Αιθέρα αποδείχθηκε λανθασμένη από τον φυσικό Ντέιτον Μίλλερ!!!! Αυτός παρατήρησε ότι ο Αιθέρας κινείται, συμπαρασύρεται δηλαδή από την επιφάνεια της Γης καθώς αυτή κινείται στο διάστημα!!!! Δηλαδή όπως ακριβώς ο αέρας της καμπίνας ενός κινούμενου αυτοκινήτου παρασύρεται κατά την κίνησή του, σε αντίθεση με τον εξωτερικό που γυρίζει γύρω σαν καταιγίδα!!!! Έτσι δεν μετράται μεγάλη σχετική κίνηση μεταξύ εσωτερικού αέρα και αυτοκινήτου – μεταξύ επιφανειακού αιθέρα και Γης!!!! Μέσα στα αυτοκίνητο δηλαδή, ο αέρας είναι σχεδόν ακίνητος σχετικά με τα όχημα!!!! Ο Μίλλερ βρήκε ότι α Αιθέρας κινείται πιο γρήγορα σε μεγάλα υψόμετρα και πια αργά σε μικρά!!!! Γι’ αυτό ακριβώς θέλησε να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα του πειράματός του σε μεγαλύτερο υψόμετρα διαλέγοντας το όρος Ουίλσον!!!! Ο Μίλλερ μίλησε για δυναμικό Αιθέρα και στις αρχές του αιώνα έκανε πολλά πειράματα μέτρησης της ταχύτητας του φωτός στην κορυφή του όρους Ουίλσον που απέδειξαν την ύπαρξη του Αιθέρα!!!! Κανείς δεν μπόρεσε να αντικρούσει τις 200.000 μετρήσεις του Μίλλερ, όσο ζούσε!!!! Σήμερα αν πάει κάποιος στο όρος Ουίλσον θα δει μια πινακίδα που γράφει: << Από εδώ πέρασε  Αϊνστάιν >>… και ούτε μια λέξη για τον Μίλλερ….ε!;! ωραία πράγματα!!!!! Ούτε βεβαίως αναφέρεται για ποια λόγο πήγε ο Αϊνστάιν εκεί!!!! Είχε ανέβει για να παρακολουθήσει από κοντά τα πειράματα του Μίλλερ!!!! Πολλοί σύγχρονοι φυσικοί όπως ο δρ. Π. Παππάς, αποδίδουν την μη  επανάληψη του πειράματος σε μια ιδιότυπη συνομωσία επιβαλλόμενης συγκάλυψης και σιωπής, για το μεταβλητό της ταχύτητας του φωτός και άρα της ύπαρξης του αιθέρα!!!! Για αυτό όταν πέθανε ο Μίλλερ, άφησαν τη λήθη να σκεπάσει το έργο του και με τη  μέθοδο των χρηματοδοτήσεων, επέβαλαν τις σύγχρονες θεωρίες ( Σχετικότητα, κ.τ.λ. και α@@@διες)…!!!!! Και πράγματι βλέπουμε τα γιγαντιαία πειραματικά επιστημονικά κέντρα ( C.E.R.N. Γενεύης ) να μην έχουν κάνει ποτέ μια επανάληψη του πειράματος του Ντέιταν Μίλλερ στο έδαφος ή και – γιατί όχι!;! – στο διάστημα!!!! Αντίθετα, βλέπουμε μεγάλα ονόματα επιστημόνων του αιώνα μας, να καταφεύγουν στη θεωρία του Αιθέρα, δίνοντάς του όμως άλλο όνομα, για να εξηγήσουν τα… ανεξήγητα, και να βγουν από τα αδιέξοδα της Σχετικότητας, της Κβαντομηχανικής και του Μεγάλου   ( παραμυθιού του Μπιγκ Μπανγκ )!!!! Για παράδειγμα: Η “Θάλασσα των νετρίνο” του Ντίρακ ( Neutrino sea. Ρ Dirac ), η ενέργεια του κενού, η “ενέργεια ταχυονίων”!!!!

 

 

 

 

 

TAXIONIA 1

 

 

 

 

 

Αλλά το πιο συναρπαστικό ήλθε πρόσφατο!!!! Στις εφημερίδες (  π.χ. Ελευθεροτυπία ) της 18ης Σεπτεμβρίου 2000, διαβάσαμε  ότι στο C.E.R.N, φωτογραφήθηκε ένα νέο υποαταμικό σωματίδιο πού κατά 99%(!;) είναι το μποζόνιο, το άπιαστο σωματίδια που οι φυσικοί αναζητούσαν εδώ και 40 χρόνια ( χα χαχ χαα )!!!! Είναι το θεμελιώδες σωματίδιο από το οποίο γεννάται η μάζα των άλλων σωματιδίων και σε τελική ανάλυση, η ύλη του σύμπαντος κόσμου!!!! Μέχρι τώρα το προέβλεπε α Πίτερ Χίνγκς από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στην ομώνυμη θεωρία του!!!!  Σύμφωνα με τον Χίνγκς υπάρχει διάχυτη στο Σύμπαν μια μορφή ενέργειας, γνωστή ως << πεδίο του Χίνγκς >>, η οποία αλληλοεπιδρά με τα στοιχειώδη σωματίδια!!!!

Αποτέλεσμα αυτής της αλληλεπίδρασης είναι η δημιουργία των εν λόγω μποζονίων, τα οποία προσδίδουν στα κλασικά σωμάτια ( πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια ) τη μάζα τους!!!  Ο κύριος Xίνγκς!!  Λέει ότι υπάρχει ενέργεια διάχυτη στο Σύμπαν από την οποία γεννάται η ύλη και κατ επέκταση η ζωή!!!! Μα και ο Αιθέρας – ή όπως αλλιώς ονομάζεται ανά τον κόσμο – αυτό υποτίθεται ότι κάνει!!!! Είναι ο φωτοφόρος Αιθέρας από τον οποία πηγάζουν όλα τα όντα και η ζωή!!!! Και, όπως όλοι οι προηγούμενοι, τον μετονομάζει ( εν αγνοία του!;! ) δίνοντας σ’ αυτόν τον παράγοντα το όνομά του!!!! Δηλαδή, τον βαπτίζει σε “πεδίο του Χίνγκς” και ίσως πάρει το βραβείο Νόμπελ για αυτό…!!!!

Μήπως η σύγχρονη Επιστήμη είναι αναγκασμένη πλέον να επαναανακαλύψει τον Αιθέρα- και το κάνει – αλλά τηρώντας όλα τα προσχήματα που είναι αναγκαία για να μην κλονιστεί όλο το οικοδόμημά τους!!;!! Σίγουρα!!!!

Οπότε μην παραμυθιάζεστε από τα Ακασικά αρχεία ότι είναι κάτι ξεχωριστό και τόσες ψευτοαμπελοφιλοσοφίες και παραμύθια της Χαλιμάς …και αυτό και εκείνο…και το άλλο ….και πω και αμάν αμάν….!!!! Τα είχαν πει πρώτα οι Έλληνες και μετά όλοι οι άλλοι!!!! Ακόμα και οι Ίνδο -Βουδιστές γνώστες της αλήθειας λένε ότι το Ακάς είναι ο αιθέρας που λέγανε οι αρχαίοι Έλληνες!!!! Και εμείς σαν Έλληνες αντί να ψάχνουμε για τον αιθέρα καθόμαστε και ακούμε τον κάθε << παπαρολογοκωλοσφούγκι >> αυτό τα Ακασικά αρχαία και εκείνο τα Ακασικά αρχεία!!!! Έλεος βρε παιδιά!!!! Έχουμε τις γνώσεις μπροστά μας και λόγο της ξενομανίας που σας βαράει τρέχετε πίσω από κάθε …..ληστή!!!!

Αυτά είχα να πω τα οποία δεν τα λέω μόνο εγώ ψαχτείτε και αλλού να δείτε ότι έχω δίκιο!!!! Και εσείς εκεί που μπαίνετε σε κάτι ιστοσελίδες με φόρουμ για όλα αυτά για ρωτήστε έναν πραγματικά ακασικό διδάσκαλο να δείτε τι θα σας πει << Ακάς = ο Αιθέρας των αρχαίων Ελλήνων >> δοκιμάστε το…για εσάς για να μην σας δουλεύουν!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


26 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!;!!

 1. Καλημερα φιλε μου Σαμαν,καλημερα και σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες.
  Μεγαλο Αρθρο!εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου για τον αιθερα,και οτι πρωτοι οι Ελληνες μιλησαν πρωτα
  για το θεμα.Θα γραψω καποια στιγμη για τα περαματα και τις κατασκευες μου.
  Εδω θελω να σε ρωτησω κατι,κατι που αναφερεται απο τα αρχαια χρονια,ακομα και στην βιβλο.
  Μηπως η Γη μας ειναι επιπεδη?και φυλασσεται…φυσικα οι Gate Keepers,συγνωμη ηθελα να πω η πληροφορια
  της επιστημης μας λεει ειναι σφαιρικη….
  Ευχαριστουμε για ενα ακομα ομορφο αρθρο.
  Να εισαι παντα καλα αδελφε μου.

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!

   ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ!!!!
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣ ΕΝΑ ΟΜΟΣ…..!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ….ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΘΕΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΛΛΟΚΟΣΜΟ Η…Η…..Η…..!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Χαχαχαχα.. Οχι αδελφε σε αυτο δεν σε πιστευω γιατι ξερω και εγω τον εαυτο μου..
  Εστω και με ενεσεις καφεϊνης και οδοντογλυφιδες στα τσινορα, θα προσπαθουσα να παρακολουθουσω και εγω
  αυτες τις συζητησεις, με τοσο ενδιαφεροντα θεματα και με ανθρωπους οπως εσεις!!
  Λοιπον, μου λειψατε απο το Σαββατο που δεν ειχε ανανεωθει η θεματολογια και τα σχολια..
  Το site αυτο ειναι και η παρεα μας και ειμαι σιγουρος οτι αυτο ισχυει αυτο και για αλλους φιλους εδω.
  Εδω μιλαμε, μαθαινουμε και ανταλασουμε αποψεις πανω σε ολα αυτα τα θεματα που μας ενδιαφερουν, κατι που
  ειναι πολυ σημαντικο και ξεχωριστο..
  Θα βαλω μερικες “τριβολιες” ακομη για καποια θεματα που θα ηθελα να μαθω περισσοτερα οπως το παραπανω:
  Μυστηρια του Ολυμπου, μυστηρια της Πινδου, Καρλος Καστανεντα, Μ.Ι.Β (ανδρες με τα μαυρα)!!
  Χαιρετισμους σε ολους τους invisible lycans, στα αδελφια μας τους Λυκαωνες αλλα και oλα τα πλασματα με αγνες
  και καλες προθεσεις!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝΝ ΒΡΟΝΤΟ….!!!!

   ΟΧ ΟΧ ΟΧ ΟΧ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΒΟΛΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΧΑΟΧΟΑΧΑΟΧΑΟ!!!!! ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

   ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 1.000.000% ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 3. Καλησπερα Σαμαν,το αρθρο που ανεβασες ειναι παρα πολυ ενδιαφερον και επιτελους μπορω να σου πω που εβαλες κατι τετοιο,τον αιθερα τον χρησιμοποιουσαν πολυ οι προγονοι μας,σημερα με τους ψεκασμους κτλ,προσπαθουν οι βρωμιαριδες να σταματησουν τους ανθρωπους στο να δουλεψουνε τον αιθερα και το αιθερικο του πεδιο,υπαρχουν ανθρωποι σαν εμενα που δεν τους πιανουν αυτα,που εχουν μαθει να το δουλευουν και που εχουν καποιες ικανοτητες επιπλεον απο εναν “απλο” ανθρωπο.Η επιστημη δεν το παραδεχτηκε ποτε οτι υπαρχει το στοιχειο του αιθερα,αλλα προσφατος ειπανε οτι ισως υπαρχει και ενα πεμπτο στοιχειο.
  Σαμαν θα χαρω πολυ να μαθω για την συναντηση και αν καταφερω να ερθω να τα πουμε!!
  Υ.Γ Εγω παντως εχω ετοιμο το βυτιο με τον καφε :D

  1. Dimitris!!!!

   ΧΑ ΧΑ ΑΧ ΧΑ!!!! ΕΤΟΙΜΟ Ε!;!

   ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!

   ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΣ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΙΑ ΠΑΠΙΑΣ…ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. ΣΑΜΑΝ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΘΩΡΗΒΗΣΕ!!!ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ WALL STREET ΚΑΤΑΡΕΕΙ!!!ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΙΤ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ 2016-2019.
  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΨΕΥΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!!

 5. Κι’ oμως!! Εσυ κανεις την συνδεση ακασικου και αιθερικου πεδιου κατι που ειναι πολυ σημαντικο!!!
  Βλεπεις οι αμπελοφιλοσοφοι της νεας εποχης και οι “γκουρου” της που..ας που πηγαν ενα ταξιδακι στο Θιβετ
  και πετυχαν την.. “διαφωτιση” ειτε τα αγνοουν ειτε τα κρυβουν εντεχνως ολα αυτα και εμεις σαν ξενομανη προβατα
  που ειμαστε, καθομαστε και ψαρωνουμε και πιστευουμε την καθε “νεα ταση”, μοδα, και τον καθε “εξυπνο”…
  “Βυτιο καφε”..;! χαχαχαχα Μας βλεπω να κανουμε Χριστουγεννα και Ανασταση, αναλυοντας.. Τεραστιο θεμα οντως!!!
  Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ολα συνδεονται μεταξυ τους και τιποτα δεν χανεται!!!
  Τα παντα συνδεονται μεταξυ τους απο ζωα, φυτα, οντα, πλανητες, κοσμους και καμια ενεργεια, λογος, πραξη, σκεψη
  δεν χανεται αλλα αποτυπωνεται στην παγκοσμια και συμπαντικη συνειδητοτητα…!!! Τι ωραια διατυπωση του Θειου
  Πνευματος θα μπορουσε να ειναι αυτη αλλα και του οτι ειμαστε κατι πολυ παραπανω απο απλη σαρκα και αιμα…
  Τι ωραια διατυπωση επισης του σεβασμου που πρεπει να εχουμε προς ολη την δημιουργια και την πλαση αλλα και
  του οτι κανενας και τιποτα δεν χανεται ποτε πραγματικα…!!!
  Τεραστια κουβεντα αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο.. κρυβει απιστευτα νοηματα και αληθειες!!!
  “..εννεαγραμμικη ενωση διαχυτων οδων επι του Φ”..!!! Που να κοιταξω και να μην βρω μπροστα μου την αρχαια Ελληνικη
  γραμματεια και τους αρχαιους Ελληνες, υπερνοημονες πραγματικα, φιλοσοφους και επιστημονες που τα ειπαν ολα!!!
  Ελα παππου μου να σου δειξουν τα αμπελοχωραφα σου, κατι.. Χιγκινς, Ντιρακ, Χωκινς, Αϊνσταιν κλπ. κλπ…
  Επισης εδω να πω και για την αξεπεραστη Απολλωνια αισθητικη και το αρχαιοελληνικο καλλος..
  Οποτε θελουν να ομορφυνουν τα.. μουσεια τους η’ και τις πολεις τους οι αλλοι λαοι, θα βαλουν αναγκαστικα αρχαια Ελληνικα
  αγαλματα, κιονες, αετωματα η’ και κτισματα ακομη.. Κι’ ομως ετσι ειναι.. Τιποτα πιο ομορφο και διαχρονικο…
  Αυτα για να μην ξεχναμε ποιοι ειμαστε γιατι νομιζω οτι χρειαζεται σημερα, περισσοτερο απο ποτε, να το θυμομαστε..
  Να πω εδω και στον φιλο Daylight, μιας και ο λογος για μεγαλες κουβεντες και τα.. παραπερα που μπορει να κρυβουν
  οτι οποτε πεταει αυτο το: ..”ειπαμε και αλλα πολλα με τον Saman, τα οποια δεν ειναι του παροντος”, εμενα προσωπικα
  με “σκοτωνει” καθως υποπτευομαι πολυ “ζουμι” και γνωση σε αυτες τις συζητησεις..!!! Βασανιστηριο μιλαμε..!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ …. ,, πω εδω και στον φιλο Daylight, μιας και ο λογος για μεγαλες κουβεντες και τα.. παραπερα που μπορει να κρυβουν
   οτι οποτε πεταει αυτο το: ..”ειπαμε και αλλα πολλα με τον Saman, τα οποια δεν ειναι του παροντος”, εμενα προσωπικα
   με “σκοτωνει” καθως υποπτευομαι πολυ “ζουμι” και γνωση σε αυτες τις συζητησεις..!!! Βασανιστηριο μιλαμε..!!! >>

   ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ …ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!

 6. ΣΑΜΑΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ!!ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ???ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝ!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΡΧΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????

  1. peggy2015!!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΟ ΘΙΒΕΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΝΟΣ!!!! ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑ!!!! ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ!!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΩ!!!!

   ΕΛΛΗΝΕΣ Ε!;! ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ…!!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ:

   Ο Έλλην σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία ήταν ο γενάρχης των Ελλήνων. Ήταν γιος του Δευκαλίωνα (ή σε κάποιες αναφορές του ίδιου του Δία) και της Πύρρας, αδελφός του Αμφικτύονα και πατέρας του Αιόλου, του Ξούθου, και του Δώρου. Η γυναίκα του,μητέρα όλων των Ελλήνων, ήταν η νύμφη Ορσηίδα.
   Κάθε ένας από τους γιούς του ίδρυσε από ένα πρωτεύον ελληνικό γένος: ο Αίολος τους Αιολείς, ο Δώρος τους Δωριείς, ενώ από τους υιούς του Ξούθου, Αχαιό και Ίωνα προέρχονται οι Αχαιοί και οι Ίωνες αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον Ησίοδο στα Ηοίαι ή Κατάλογος Γυναικών, από την ένωση της αδελφής του Έλληνος, Πανδώρας με τον Δία, γεννήθηκε ο Γραικός από τον οποίο προέρχονται οι Γραικοί, ενώ από την ένωση της άλλης αδερφής του Έλληνος, Θυίας με τον Δία, γεννήθηκαν ο Μακεδνός από τον οποίο προέρχονται οι Μακεδόνες και ο Μάγνης από όπου προέρχονται οι Μάγνητες.
   Το εθνώνυμο Έλληνες χρονολογείται από την εποχή του Ομήρου. Στην Ιλιάδα, Ελλάς και Έλληνες ήταν τα ονόματα της φυλής (που αποκαλούνταν επίσης και Μυρμιδόνες) και ήταν εγκατεστημένη στη Φθία, με ηγέτη τον Αχιλλέα.

   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ…..!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. ΣΑΜΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ,ΓΙΑΤΙΝΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ!!ΑΙΘΕΡΑΣ=ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ!!ΑΕΡΑΣ=ΑΝΑΠΝΟΗ,ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ!!ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ!!!
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ??ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΚΡΑΙΟ: ΟΤΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΚΑΛΥΨΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ “ΔΙΑΛΥΨΕΙΣ“ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ!!ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΧΙΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΤΡΩΠΟΤΗΤΑ!!ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????

  1. peggy2015!!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΠΡΩΤΑ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΤΑΗΝ!!!! ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΤΑΗΝ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΤΑΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ!!!! << ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΑΟΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΓΕΜΑΤΟ ΨΥΧΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΧΡΩΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.... ΘΑ ΔΕΙΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ >>!!!! ΚΑΛΟ Ε!;!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ…ΑΣΤΟ ΠΟΝΑΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΡΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ….. YOU KNOW.

 9. Πολυ σωστα κατα τη γνωμη μου Saman συνεδεσες τα ακασικα αρχεια με τον αιθερα και το αιθερικο πεδιο!!!
  Να μην αρχισω παλι τα ιδια αλλα και εδω διαφαινεται και επιβεβαιωνεται μια τεραστια συνομωσια!!!
  Οι αρχαιοι μας προγονοι ειχαν πραγματι μνημονευσει παμπολες φορες την παρουσια και την σημασια του αιθερα,
  ενα στοιχειο που στην συγχρονη φυσικη δεν συνανταμε πουθενα, αφαιρωντας ετσι πραγματικα την πνευματικοτητα
  ολων των θετικων επιστημων αλλα και τις απιστευτες εφαρμογες που θα μπορουσε να εχει αυτη η “αρχη” και η παραδοχη της!!!
  Να αναφερω μονο την ελευθερη ενεργεια του Τεσλα..!!!
  Επισης γινεται μεσω αυτου ενας διαχωρισμος επιστημης και της “Θειας Αρχης” που διαπερνα το συμπαν και ολη τη δημιουργια
  που για εμενα αλληλοσυμπληρωνονται και αλληλοεπιβεβαιωνονται, με θεωριες του τυπου: “και ξαφνικα εγινε ενα μπαμ –
  απο το πουθενα και ξεκινησαν ολα”..!!! (γελαω ακομα..)
  Τι να πεις.. και ξαφνικα γιατι καπου θα ερθει και η αυτοαναιρεση ολων αυτων μεσω της επιστημης που αναγκαστικα
  πρεπει να προχωρησει, ανακαλυπτουμε την πυριτιδα, με κατι “μποζονια” και “πεδια του Χιγκινς”..!!! (ποιανου;!;!;)
  Θελουμε δεν θελουμε, μας αρεσει δεν μας αρεσει, απο εδω ξεκινησαν ολα και δεν ειμαι ουτε εθνικιστης, ουτε πατριδοκαυλος,
  ουτε εθνικοφρων, ουτε φασιστας αλλα απλα Ελληνας και πατριωτης..
  Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εγω ειναι, τα ακασικα – αιθερικα αρχεια θα μπορουσαν να εχουν καποια συγκεκριμενη “θεση”
  μεσα στο ολο αιθερικο πεδιο που διαπερνα το συμπαν η’ απλα μπορουμε να πουμε πως ειναι διαχυτα σε ολο αυτο;;!!

  1. huancarlos!!!!

   ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!! ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΚΑΣΑΚΙΣΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ!!!!

   ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΥΛΟΣ!;! ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!

   Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ!!!! ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΠΟΙΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!;! ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΟΙ ΣΑΟΛΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Π.Χ. Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΗΣΙΟΣ!!!! ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ 92…. << Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΙΘΕΡΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.... >> ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ!!!!

   ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΘΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΗΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΕΣΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ!;!

   ΤΩΡΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΘΕΡΑ Η ΑΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΓΩ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ….ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΣ ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!!

   ΑΙΘΕΡΑΣ = ΑΟΡΑΤΗ ΥΛΗ ΟΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΨΥΧΙΣΜΟ ΙΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΚΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ!!!! ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΗΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΙΑ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ….ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΩΤΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΦΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΔΙΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΩΣ Η ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΩΣ ΕΝΕΑΓΡΑΜΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΧΥΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ << Φ >> ΧΩΡΙΣ ΚΛΟΝΗΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ….!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΩΣ ΓΝΩΣΗΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ….ΟΜΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ Η ΤΟΥ ΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΙΓΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΑΙΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ….!!!!

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ…ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΖΗΤΗΣΗ!;! ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟ ΚΑΦΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση