ΜΕΣΗ ΓΗ part 43

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 43

Οι ιστορίες και οι μαρτυρίες σχετικά με ταξίδια στην κούφια Γη ή και θεάσεις όντων που προέρχονται από αυτήν είναι χιλιάδες και πιστεύω πως η παράθεση τους δε βοηθά εδώ. Εδώ θα προσπαθήσουμε απλά να αναφέρουμε τα πιο γνωστά ονόματα πόλεων αλλά και φυλών που έχουν αναφερθεί. Η Σαμπάλα/Αγκάρθα φέρεται να αποτελεί τον υπόγειο παράδεισο της Μέσης Γης. Εκεί όπου όλη η γνώση του κόσμου φυλάσσεται καλά όπως λένε οι Θιβετιανοί καλόγεροι. Λέγεται ότι βρίσκεται κάπου σε μια περιοχή που εκτείνεται από το Αφγανιστάν ως την Κίνα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η πραγματική αιτία της επίθεσης των Αμερικανών στο Αφγανιστάν  ήταν η εύρεση μέσω σπηλαίων διόδους προς την υπόγεια πόλη ( Αν και αυτό είναι μόνο φήμες διότι ήδη ξέρουν την ύπαρξη των εσωγήινων και η αληθινή αιτία είναι να καταφέρουν να ανοίξουν την αποβάθρα πύλη όπου έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος και που έχω ξανά αναφέρει σε παλιά μου άρθρα ). Επίσης υπόγειες πόλεις λέγεται πως υπάρχουν: στην Καππαδοκία, στις Περουβιανές Άνδεις, στο Μεξικό, στην Έρημο Γκόμπι, στη Βραζιλία στην Ελλάδα στην Αφρική και τώρα τελευταία  κάποιοι λένε για μια τεράστια υπόγεια είσοδο στην βόρεια Μαδαγασκάρη!!!!

Δε χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε και το πλήθος των περίτεχνα φτιαγμένων υπόγειων στοών και σπηλαίων σε όλο τον κόσμο, στα οποία υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα .Μεταφερόμενοι στη δική μας χώρα, τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια έξαρση τόσο σε ενδιαφέρον, όσο και στην οργάνωση διαφόρων ερασιτεχνικών ομάδων έρευνας , με σκοπό να αποκαλύψουν πολλά από τα άγνωστα μυστικά της ελληνικής Γης. Αν με ρωτήσετε αν πράττουν καλά ή όχι το μόνο που θα σας πω είναι ότι αν το κάνουν από ατομικό ενδιαφέρον ή χόμπι καλά κάνουν αν και απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Όπως έχω ξανά αναφέρει οι κάτοικοι του εσωτερικού του πλανήτη μας τις περισσότερες φορές εμφανίζονται ως ερπετοειδή νοήμονα όντα πολύ πιο προηγμένα από τον άνθρωπο. Οι “Νάγκας” και οι “Δέρος” σίγουρα λένε πολλά στους οπαδούς της θεωρίας της κούφιας Γης αν και αυτά είναι από τα πιο ηλίθια …… Άναυδος μένει κανείς αν προσπαθήσει να συνδέσει το πάζλ που ξεκινά από τη λατρεία του φιδιού ανά τους αιώνες (αφρικανικός χορός του μεγάλου φιδιού, όφις της βιβλικής εποχής, ερπετά της σοφίας ,ουροβόρο φίδι, θρύλοι των Ελλήνων, Ινδών, Μεσοποτάμιων) και καταλήγει ως τις σύγχρονες, τρομερές, ακραίες θα τις χαρακτήριζε κανείς ,αλλά σίγουρα εκπληκτικά τεκμηριωμένες πεποιθήσεις περί παρέμβασης των ερπετοειδών φυλών στον κόσμο μας από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού!

Οι οπαδοί λοιπόν της συγκεκριμένης θεωρίας υποστηρίζουν ότι η προέλευση των ιπτάμενων δίσκων είναι από το εσωτερικό της Γης, απόρροια της υψηλής τεχνολογίας των κατοίκων της. Πιο συγκεκριμένα οι Γερμανοί Ναζί κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι αλήθεια ότι έστελναν αρκετά συχνά αποστολές στους δύο πόλους της Γης για διάφορα ΄΄ επιστημονικά πειράματα όπως ανέφεραν… Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως υπήρχε συνεννόηση μεταξύ του Χίτλερ και φυλής της Κούφιας Γης με σκοπό τη δημιουργία μιας υπεράνθρωπης Άριας φυλής που θα κυριαρχούσε στον πλανήτη (στο εξωτερικό του πλανήτη τουλάχιστον!). Επίσης είναι γνωστό πως μετά την ήττα των Γερμανών και την είσοδο των συμμάχων στο Βερολίνο, βρέθηκαν σε μυστικές Γερμανικές Βάσεις σχέδια ΑΤΙΑ(!) με άγνωστη τότε τεχνολογία! Οι επιστήμονες των Γερμανών αιχμαλωτίστηκαν και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ όπου ίσως σήμερα να συνεχίζεται το έργο τους… δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα άρθρα μου περί << Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ >> Τέλος υπάρχει και μια θεωρία που λέει ότι πολλοί Γερμανοί αξιωματικοί ίσως ανάμεσά τους και ο Χίτλερ! αναζήτησαν κρησφύγετο στο εσωτερικό της Γης μετά το τέλος του πολέμου. Σήμερα είναι γνωστό ότι στους 2 πόλους φιλοξενούνται επιστημονικές βάσεις στις οποίες διενεργούνται απόρρητα πειράματα, καθώς και στρατιωτικές βάσεις όπου δοκιμάζονται καινούργια οπλικά συστήματα…

Σύμφωνα με την θεωρία της Κοίλης Γης, ο πλανήτης Γη είναι είτε εξ ολοκλήρου κοίλος ή περιέχει ένα σημαντικό κοίλο μέρος στον εσωτερικό του χώρο. Η υπόθεση αυτή έχει έρθει από καιρό σε αντίθεση με τους επιστήμονες που βασίζονται σε αποδείξεις μέσω παρατηρήσεων, καθώς και από τη σύγχρονη κατανόηση του σχηματισμού του πλανήτη. Η επιστημονική κοινότητα έχει απορρίψει την ιδέα, τουλάχιστον από τα τέλη του 18ου αιώνα.

Η έννοια της κοίλης Γης αναφέρεται πολύ συχνά σε λαογραφικά κείμενα αλλά και αποτελεί αγαπημένο θέμα σε περιπέτειες φαντασίας όπως το Ταξίδι στο κέντρο της Γής του Ιουλίου Βέρν. Επίσης προέκταση του θέματος είναι και οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας περί εσωγήινων ανεπτυγμένων φυλών, εξωγήινων βάσεων στο εσωτερικό της Γής κλπ.

Στην αρχαιότητα, η ιδέα των υπόγειων βασιλείων ήταν κατά κάποιο τρόπο δεδομένη και συνυφασμένη με την έννοια του «χώρου», όπως είναι ο Ελληνικός Άδης, η σκανδιναβική Svartalfheim, η Χριστιανική κόλαση, και το Εβραϊκό Sheol (με κείμενα της Καβαλιστικής λογοτεχνίας που περιγράφουν λεπτομερώς την Εσωτερική αυτή Γη).

Ο Leonhard Euler στο θέμα της κοίλης Γης υποστηρίζει πως η Γη διαθέτει ανοίγματα στους πόλους που οδηγούν σε μια εσωτερική κοιλότητα. Ο Edmond Halley το 1692 από την άλλη λέει για το ίδιο θέμα ότι η Γη αποτελείται από ένα κούφιο κέλυφος περίπου 800 χιλιόμετρα (500 μίλια) πάχους, δύο εσωτερικά ομόκεντρα κελύφη και έναν πυρήνα, τα οποία είναι ανάλογα με τις διαμέτρους των πλανητών Αφροδίτη, Άρη. Υπάρχουν χωριστές ατμόσφαιρες για κάθε ένα από τα κελύφη αυτά, και κάθε κέλυφος έχει τους δικούς του μαγνητικούς πόλους. Και η ταχύτητα με την οποία περιστρέφονται είναι διαφορετική για σφαίρα. Ο Halley υποστηρίζει τα παραπάνω προκειμένου να εξηγήσει τις διάφορες ανωμαλίες στην λειτουργία των πυξίδων στην περιοχή αυτή των πόλων. Κάνει δε λόγο για ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αυτών και μάλιστα ότι είναι αρκετά φωτεινή (εννοείται πως θεωρεί αναμφισβήτητο ότι κατοικούνται) και κάποια διαφυγή αερίων από αυτές πιθανολογείτε πως είναι η αιτία δημιουργίας του φαινομένου του Βόρειου Σέλας.

Οι De Camp και Ley ισχυρίζονται (στο βιβλίο τους Lands Beyond) ότι Leonhard Euler έθεσε την θεωρία της κοίλης γης με έναν κεντρικό ήλιο που προμηθεύει με φως τους εσωγήινους ανεπτυγμένους πολιτισμούς, για να ξεφύγει από την πολύπλοκη θεωρία του Halley με τα πολλαπλά κελύφη.

Οι παραπάνω συγγραφείς ισχυρίζονται επίσης ότι ο Sir John Leslie προχώρησε περισσότερο την ιδέα του Euler, κάνοντας λόγο για δύο κεντρικούς ήλιους ονομάζοντάς τους Πλούτωνα και Προσερπίνη αντίστοιχα. Ο Πλούτων αυτός καμία φυσικά σχέση δεν έχει με τον πλανήτη Πλούτωνα που ανακαλύφθηκε αργότερα, αλλά μάλλον με τον Θεό του κάτω κόσμου της αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας. Ο Leslie όντως αναφέρει την θεωρία του περί κοίλης γης στο βιβλίο του Στοιχεία Φυσικής Φιλοσοφίας του 1829, χωρίς όμως να κάνει λόγο για δύο κεντρικούς ήλιους……

Το 1818, ο John Cleves Symmes Jr, όπως έχω ξανά αναφέρει, κάνει επίσης λόγο για την θεωρία της κοίλης γης, αυξάνοντας σε τέσσερα τα εσωτερικά κελύφη τα οποία είναι κούφια και έχουν ανοίγματα στους πόλους της Γής .Ο Symmes έγινε από τους διασημότερους υποστηρικτές της Κοίλης Γης, πραγματοποιώντας διάφορες έρευνες στο άνοιγμα του Βόρειου Πόλου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ John Quincy Adams είχε την καλή πρόθεση να υποστηρίξει αυτές τις έρευνες αλλά δεν πρόλαβε γιατί έφυγε από τη θέση του και ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Andrew Jackson, διέκοψε κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση και δεν ήταν καθόλου τυχαίο που έκοψε της έρευνες, με αυτό το θέμα θα ασχοληθώ εκτεταμένα στο μέλλον. Αν και ποτέ ο ίδιος ο Symmes δεν έγραψε ένα βιβλίο για τις ιδέες του, πολλά έργα συγγραφέων που δημοσιεύθηκαν βασίζονταν σε αυτές!!!!

Ο Jeremy Reynolds επίσης ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Κοίλης Γής δίνοντας διάφορες διαλέξεις σχετικά με το θέμα αυτό και τάχθηκε υπέρ μιας εκστρατείας .Επειδή δεν έβρισκε ανταπόκριση ξεκίνησε μια έρευνα μόνος του στην Ανταρκτική αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανακάλυψη για λογαριασμό των ΗΠΑ……

Από τον βίο του αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού

(Τέλη 9ου αρχές 10ου αι. μ.Χ.)

Πηγή: βίος του οσίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού, εκδ. Ιεράς Μονής Παρακλήτου

Τα βδελυρά έθνη

<<  Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία.

Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. Εκείνες τις ημέρες θα σκοτεινιάσουν, σαν να θρηνούν στον αέρα για όσα αποτροπιαστικά θα διαπράξουν εκείνα τα σιχαμερά έθνη. Ο ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ενώ η σελήνη κι όλα τα άστρα θα σκοτισθούν, καθώς θα τα βλέπουν επάνω στη γη να συναγωνίζονται στην ακαθαρσία. Αυτοί οι λαοί θα κατασκάψουν τη γη, θα κάνουν αποχωρητήρια τα θυσιαστήρια, και θα βάλουν τα άγια σκεύη σε ατιμωτική χρήση. Τότε όσοι θα κατοικούν στην Ασία, ας φύγουν στα νησιά των Κυκλάδων (κατ’ άλλη γραφή: τις κοιλάδες των νήσων), γιατί τα ρυπαρά έθνη δεν θα πάνε εκεί, και ας πενθήσουν για εξακόσιες εξήντα ημέρες >>.

Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα  επόπτη του πλανήτη. Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς. Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων, αλλά και ο ’μμων-Ρα (κρυμμένος ήλιος), ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά.

Η Ινδουιστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα). Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται “Αιπόλειο του Πανός“, δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός. Το σύμβολο του πόλου είναι η σβάστικα. Για τους Ναζί η σβάστικα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι Άρειοι. Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης. Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό “οι δυνάμεις του άξονα“.

Οι ΑΝΑΣΑΖΙ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δυτική Αμερική το 100 πχ και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 15 αιώνες αργότερα, πίστευαν πως οι πρόγονοί τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης, μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους. Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφους και ναούς κοντά σε τρύπες. Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει “ξένοι αρχαίοι”.

Ωραία όλα αυτά και μας ανοίγουν την όρεξη για εξερεύνηση και ο καθένας μας έχει αυτό το μικρό δαιμόνιο μέσα του, αλλά υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την πραγματικότητα αυτής της θεωρίας;

Ο Ρώσος ερευνητής Σνέγκιρεφ αναφέρει: «Στον 80ο παράλληλο, το βέλος της πυξίδας θα δείχνει βόρεια, μετά ξαφνικά θα δείξει προς τα δυτικά και μετά ξανά σχεδόν απρόθυμα θα γυρίσει πίσω στην θέση του». Αυτό αποδεικνύει την γεωμετρική ασυμμετρία των πόλων.

Υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία αλλά θα σας μιλήσω για την κυριότερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Υπάρχουν φωτογραφίες από διαστημικούς δορυφόρους που κατάφεραν και βγήκαν στην δημοσιότητα. Σε πολλές από αυτές, το μόνο που φαίνεται πάνω από τους πόλους είναι τα σύννεφα που τους καλύπτουν, αλλά σε κάποιες που δεν υπάρχουν σύννεφα, φαίνονται πεντακάθαρα τα τεράστια ρήγματα είσοδοι και μέσα σε αυτά ΠΟΛΕΙΣ ολόκληρες. Αναρωτιέται κανείς γιατί υπάρχουν στις συγκεκριμένες περιοχές στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου εκτελούνται απόρρητα πειράματα και δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε κανένα…;

Μα γίνεται να εξηγηθεί επιστημονικά μία κούφια γη;

Οι επιστήμονες μιλούν για τον πυρήνα της σαν ένα μικρό ήλιο. Μα και οι οπαδοί της “Κούφιας Γης” ακριβώς το ίδιο υποστηρίζουν. Όταν λέμε «κούφια γη» δεν εννοούμε τελείως κούφια, αλλά κατοικήσιμη. Κι έτσι οι οπαδοί της, μας δίνουν την πολύ όμορφο παράδειγμα του πλυντηρίου για να καταλάβουμε την δημιουργία της: όταν το πλυντήριο δουλεύει, τα ρούχα και το νερό πετιούνται προς τα έξω λόγω της φυγόκεντρου και συγκρατούνται από το κουβούκλιο του. Ανάλογα και στην Γη, ξέφυγαν από την όλη μάζα νερό και χώμα, αλλά συγκρατήθηκαν από την βαρύτητα του μικρού ήλιου.

Σέλας: Είναι φαινόμενο το οποίο παρατηρείται μόνο στους δύο πόλους και δημιουργείται όταν ηλεκτρόνια και πρωτόνια, που προέρχονται από τον Ήλιο, προσκρούουν στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και παγιδεύονται από το γήινο μαγνητικό πεδίο.

Ο Σερ Έντμουντ Χάλεϊ λοιπόν υποστήριξε ότι το Σέλας δεν δημιουργείται με τον παραπάνω τρόπο, αλλά ότι προκαλείται από μία φωτεινή ατμόσφαιρα που διαρρέει από μία κοιλότητα στο εσωτερικό της Γης.

Η θεωρία αυτή είχε αρκετούς υποστηρικτές ένας απ’ τους οποίους ήταν και ο Ρόντεϊ Κλαφ ο οποίος εξηγεί ότι: «τα σέλα παράγονται αποκλειστικά από τα σωματίδια που εκπέμπει ο εσωτερικός ήλιος της γης» και ότι «ο ηλιακός άνεμος στην πραγματικότητα δεν μπορεί να εισέλθει στο μαγνητικό πεδίο της γης, αλλά εκτρέπεται γύρω από αυτό.» Επίσης «τα χρώματα του σέλας προκαλούνται από έντονα στρώματα ενεργητικών ηλεκτρονίων που εκπέμπονται από την πολική περιοχή μέσα στην ατμόσφαιρα όπου αυτά συγκρούονται με σωματίδια μοριακού αζώτου, μοριακού οξυγόνου και ατομικού οξυγόνου. Το πιο συνηθισμένο χρώμα του σέλας, το πρασινοκίτρινο, εκπέμπεται από διεγερμένα άτομα οξυγόνου τα οποία συγκρούονται με ηλεκτρόνια χαμηλής ενέργειας. Το σκούρο κόκκινο χρώμα εκπέμπεται από μόρια οξυγόνου όταν αυτά συγκρούονται με ενεργητικά ηλεκτρόνια».

Σέλας όμως δεν εμφανίζεται μόνο στη Γη! Είναι γεγονός ότι όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος προβάλουν κατά καιρούς στοιχεία, που αποδεικνύουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Δεν θα επεκταθώ στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πρέπει να αναφέρω ότι όταν το 1973 η NASA έριξε στην επιφάνεια της σελήνης, το τμήμα ενός πύραυλου, οι δονήσεις στην επιφάνεια της σελήνης, διάρκεσαν 3,5 ώρες!

Είναι δυνατή η ύπαρξη και διαβίωση ζωής εκεί κάτω;

Ναι, είναι η απάντηση των οπαδών της κούφιας Γης μέσω διαφόρων υδροπονικών και αεροπονικών μεθόδων. Και έχουν δίκιο… Μάλιστα οι μέθοδοι αυτοί είναι επιστημονικά αποδεκτοί ακόμα και από τη ΝΑΣΑ η οποία λέγεται ότι κάνει τέτοιου είδους πειραματισμούς. (π.χ. ανάπτυξη φυτών χωρίς χώμα κτλ.)

Είναι πολλά τα περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στις περιοχές των πόλων ,καθώς και τα διάφορα ευρήματα που βάζουν σε σκέψεις την επιστημονική κοινότητα. Ας δούμε μερικά από αυτά… Η πυξίδα τρελαίνεται… Μετά τον 80ο παράλληλο είναι κοινό μυστικό πως οι πυξίδες τα χάνουν… Όπως αναφέρει ο Ρώσος ερευνητής Σνέγκιρεφ ΄΄ Το βέλος θα δείχνει βόρεια μετά ξαφνικά θα δείξει προς τα δυτικά και μετά ξανά σχεδόν απρόθυμα θα γυρίσει πίσω στη θέση του΄΄. Το συμπέρασμα των οπαδών της κούφιας γης είναι πως όταν βρίσκονται στη πλευρά του πολικού ανοίγματος όπου βρίσκεται ο μαγνητικός πόλος, η πυξίδα βυθίζεται προς τα κάτω. Όταν βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά η πυξίδα δείχνει προς τα πάνω… Επίσης αξίζει να αναφέρουμε και τις παράξενα υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται όσο βορειότερα κατευθύνονται οι εξερευνητές σε εκείνα τα μέρη!

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε και τους διάφορους σπόρους ή κόκκους γύρης που εντοπίζονται στις συγκεκριμένες περιοχές και δημιουργούν ερωτηματικά, όπως επίσης και τις τουλάχιστον περίεργες μεταναστεύσεις ζώων προς άγνωστους τόπους όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου… Τέλος, είναι αλήθεια ότι συχνά μένουμε έκπληκτοι όταν πληροφορούμαστε πως στις πολικές αυτές περιοχές ανακαλύπτονται προϊστορικά μαμούθ μέσα σε πάγους, υπολείμματα από μαλλιαρούς ρινόκερους, γιγαντιαία ελάφια, αλεπούδες… Οι υποστηρικτές της θεωρίας της κούφιας γης πιστεύουν πως όλα αυτά δεν είναι παρά νεκρά ζώα της εσωτερικής Γης που πέφτουν μέσα σε ρήγματα πάγου των ποταμών της, οι οποίοι χύνονται μέσα στο άνοιγμα του Βόρειου Πόλου, όπου παγώνουν και μεταφέρονται αργότερα μέσω των παγόβουνων στην ανοικτή Βόρεια θάλασσα.

Ρόντνεϊ Κλάφ:

H θεωρία της Κούφιας Γης ανάγεται στις πρώτες καταγραφές που έκαναν Ευρωπαίοι επιστήμονες όπως ο Έντμουντ Χάλει, που παρατήρησε πρώτος τον ομώνυμο κομήτη. Ο Χάλει ήταν αστρονόμος στην Μεγάλη Βρετανία και υποστήριζε την θεωρία ότι η γη είναι κούφια με δυο ομόκεντρες σφαίρες στο εσωτερικό της με συμπαγές πυρήνα και πως αυτές οι σφαίρες περιστρέφονταν με διαφορετική ταχύτητα από αυτή του εξωτερικού φλοιού της γης, προκαλώντας έτσι τα γνωστά μαγνητικά πεδία της γης.

Υπάρχουν πολλοί ακόμη επιστήμονες όπως ο Γιούλερ, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς δημιουργούς του calculus μαζί με τον Ισαάκ Νιούτον καθώς και ο Βρετανός Τζόν Λέσλει. Προσωπικά μελετώ την υπόθεση της κούφιας γης εδώ και 30 χρόνια και ανακάλυψα μεγάλο αριθμό επιστημονικών και ιστορικών στοιχείων που υποστηρίζουν την εξεταζόμενη θεωρία της κούφιας γης.

Η πρώτη απόπειρα να ανακαλυφθούν οι είσοδοι προς την ‘κούφια γη’.

Ρόντνεϊ Κλάφ:

Ο Ιερεμίας Ρέινολτντς υπήρξε ακόλουθος του κάπταιν Τζόν Σάιμς το 1830, όταν ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια ερευνητική αποστολή προκειμένου να εξετάσει την θεωρία της κούφιας γης. Η θεωρία του Τζόν Σάιμς βασίστηκε στους ισχυρισμούς του Βρετανού αστρονόμου Έντμουντ Χάλει. Το σημείο στο οποίο διαφοροποιήθηκε ο Τζόν Σάιμς από τη Θεωρία του Χάλει, ήταν ότι στους πόλους της γης υπάρχουν ανοίγματα. Με τον θάνατο του Τζόν Σάιμς, ο Ιερεμίας ανέλαβε την πραγματοποίηση της αποστολής και την εκτέλεσε, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο άνοιγμα προς την κούφια γη, στην Ανταρκτική. Αυτό που πέτυχαν ήταν να αποβιβαστούν σε ένα κομμάτι γης και στάθηκαν τυχεροί γιατί κατάφεραν να γυρίσουν πίσω ζωντανοί. Περιληπτικά ανάφερα κάποια στοιχεία γενικός σε αυτό το άρθρο  ψάχνοντας στα άρθρα μου θα τα βρείτε πλήρης……

Επειδή ένας αναγνώστης μας με ρώτησε αν είναι δύσκολο κανείς να γίνει ερευνητής της Μέσης Γης θα του απαντήσω από δω. Από την μια πλευρά δεν είναι φτάνει να το πιστέψεις και να έχεις γνώσεις και κότσια ( να είσαι νέος και να το λέει η καρδιά σου ). Από την άλλη θα είναι δύσκολο γιατί θα χάσεις πολλά από την ζωή σου, λεφτά ( το κυριότερο, πολλά λεφτά για να πας από μέρος σε μέρος ) φίλους, γνωστούς, κυρίως την προσωπική σου ζωή και όταν θα το καταλάβεις θα είναι πολύ αργά…… Αν θα έχεις ανακαλύψει κάτι δεν θα μπορείς να το ανακοινώσεις γιατί θα σε φάνε λάχανο που λένε και στο χωριό μου ή θα σε βγάλουν τρελό λέγοντας ότι δεν στέκεις πουθενά και θα παραποιήσουν τις αποδείξεις που θα έχεις βρει με κόπο και χρόνο….. Όμως ένα έχω να πω σε σένα αλλά και σε όσους άλλους θέλουν να γίνουν ερευνητές της Μέσης Γης και του Παράξενου!!!!! Αν το αγαπάτε δώστε του να καταλάβει!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 43

  1. fenomeno!!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΣΗ ΓΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ……ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση