ΜΕΣΗ ΓΗ part 72 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 72

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!!

 

Είναι μια αξιοθαύμαστη ανακάλυψη!!! Αυτή η αρχαία χαμένη πόλη είναι αρκετά εκατομμύρια χρόνια παλιά!!!!

Οι γίγαντες κατοικούσαν στην άγνωστη και ξεχασμένη πόλη που ανακαλύφθηκε κάτω από το Μιζούρι!!;;!! Τι συνέβη και τι απέγιναν τα πολύ μεγάλα ανθρώπινα ( γιγάντια 3,79 μέτρα ) οστά που αποκαλύφθηκαν!!;;!! Αντιμετωπίζουμε μια ακόμη αρχαιολογική κάλυψη από τους Μισθόνιανς!!;;!!

Τον Απρίλιο του 1885 εμφανίστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο The New York Times ( Δε νιου υορκ Τάιμς – https://www.nytimes.com/  )!!!! Οι αναγνώστες ενημερώθηκαν ότι ο κ. David Coates ( Ντέηβιτ Κόατς ), ο καταγραφέας της πόλης Moberly ( Μόμπερλι ), και ο κ. George Keating ( Τζώρτζ Κίτινγκ ), μαζί με μια ομάδα από τον στρατό ανακάλυψαν μια αρχαία θαυμάσια χαμένη πόλη κάτω από το Μιζούρι των Η.Π.Α.!!!!! Η πόλη βρέθηκε στον πυθμένα ενός ανθρακωρυχείου όπου έβγαζαν άνθρακα, βάθους 360 μέτρων, που βρισκόταν κοντά στο Moberly/ Randolph County/ Missouri ( Μόμπερλι στο Ράντολφ Κάουντι του Μιζούρι )!!!!

Σύμφωνα με το άρθρο: “Ένα σκληρό και χοντρό στρώμα  από λάβα βρίσκεται στην παράξενη αυτή θαμμένη πόλη, οι δρόμοι της οποίας είναι τακτοποιημένοι και περικλείονται από πέτρινους τοίχους, οι οποίοι κόβονται και είναι φτιαγμένοι με αρκετά καλή τεχνοτροπία, και με αγενές στυλ τοιχοποιίας!!!! Μια αίθουσα 30 με 100 πόδια ανακαλύφθηκε με πέτρινους πάγκους και εργαλεία όλων των περιγραφών για μηχανική και αρχιτεκτονική εξυπηρέτηση!!!!

Περαιτέρω έρευνα αποκαλύπτει αγάλματα και εικόνες κατασκευασμένα από μια σύνθεση που μοιάζει πολύ με χαλκό, που δεν έχει λάμψη ( !!;;!! ) Βρέθηκε μια πέτρινη βρύση, τοποθετημένη σε ένα ευρύ γήπεδο ή δρόμο, και από αυτό ρέει μια μικρή ποσότητα απόλυτα καθαρού νερού, το οποίο βρέθηκε να είναι έντονα εμποτισμένο με ασβέστη !!!!

Σε αυτό το σημείο η ιστορία γίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα!!!! Η υποτιθέμενη πόλη αποκαλύφθηκε κάτω από ένα ανθρακωρυχείο!!!! Ο άνθρακας υποτίθεται ότι έχει σχηματιστεί κατά τη διάρκεια της ανθρακούχου περιόδου, περίπου 354 και 290 εκατομμύρια χρόνια πριν!!!! Αυτό θα σήμαινε ότι η χαμένη πόλη του Μιζούρι είναι τουλάχιστον 300 εκατομμυρίων ετών !!!!!

Αυτή η ανακάλυψη είναι βεβαίως ένα σημαντικό πρόβλημα για τους ορθόδοξους επιστήμονες και το δρακονιανό λόμπι τους!!!!

Σύμφωνα με τη συμβατική ιστορία δεν υπήρχαν άνθρωποι στη Γη πριν από 300 εκατομμύρια χρόνια!!!! Η θεωρία της εξέλιξης διδάσκεται ότι τα πρώτα ανθρώπινα όντα εμφανίστηκαν περίπου 300.000 έως 400.000 χρόνια πριν και αυτό την τελευταία δεκαετία διότι πριν λέγανε το πολύ 30.000 χρόνια!!!!

Πρόκειται για μια πόλη η οποία φαίνεται να έχει χτυπηθεί από ηφαιστειακή λάβα αλλά όχι όλη η πόλη ένα μέρος αυτής και αυτό φαίνεται να έχει γίνει όσο ήταν υπόγεια!!!! Οι αναφορές κάνουν για πτώματα σαν της Πομπηίας που απανθρακώθηκαν ακαριαία και έχουν μήκος μέχρι και 3,79 μέτρα όπου μιλάμε για γίγαντες και όχι απλούς ανθρώπους!!!!

Η θεωρία της εξέλιξης είναι λανθασμένη και σαφώς τροποποιημένη για πολλούς λόγους!!!!! Υπάρχουν αρκετές ανακαλύψεις που δείχνουν σαφώς ότι “κάποιος” περπατούσε σε αυτόν τον πλανήτη πριν από αρκετά εκατομμύρια χρόνια μαζί με αυτήν!!!!! Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι περισσότεροι επιστήμονες αμφισβητούν την ηλικία και την προέλευση του ανθρώπου!!!!

Η ανακάλυψη αυτής της θαυμαστής πόλης η οποία λένε οτι είναι όσο το Μανχάταν σε μέγεθος της πόλης που θάφτηκε κάτω από το ανθρακωρυχείο είναι εξαιρετική, αλλά ποιοι ήταν οι χαμένοι και ξεχασμένοι γιγάντιοι κάτοικοι της!!;;!!

” Εκτός των απανθρακωμένων πτωμάτων βρέθηκε δίπλα σε ένα περίτεχνο σιντριβάνι ήταν τμήματα σκελετού ενός ανθρώπου!!!

Τα οστά του ποδιού μετρήθηκαν, το μηριαίο τετράγωνο ήταν σχεδόν 25 πόντοι, η κνήμη ένα μέτρο και κάτι , δείχνοντας ότι ο αριθμός ήταν τριπλάσιος από το μέγεθος ενός συνηθισμένου ανθρώπου και διέθετε μια θαυμάσια μυϊκή δύναμη και ταχύτητα κάνοντας τον να έχει ύψος 3,79 όπου μιλάμε πλέον για καθαρά για  γίγαντες!!!!

Τα οστά της κεφαλής είχαν διαχωριστεί σε δύο μέρη, τα σαγματοειδή και τα στεφανιαία …. έχουν καταστραφεί!!!! Τα εργαλεία που βρέθηκαν κοντά του άλλα και αλλού περιλαμβάνουν μπρούντζινα και μαχαιρωτά μαχαίρια, σφυριά πέτρας και γρανίτη, μεταλλικά πριόνια ακατέργαστης κατασκευής, αλλά αποδεδειγμένα μεταλλικά και άλλα παρόμοια, δεν είναι τόσο στιλβωμένα ούτε τόσο ακριβή όπως αυτά που τελειώνουν πλέον από τους καλύτερους μηχανικούς μας, αλλά δείχνουν την ικανότητα και την απόδειξη ενός προηγμένου πολιτισμού που είναι θετικά υπέροχα!!!!

Το άρθρο του New York Times τελειώνει γράφοντας ότι “μια περαιτέρω εκτεταμένη αναζήτηση θα γίνει σε μια ή δύο μέρες”!!!!

Αλλά μετά το άρθρου αυτού δυστυχώς, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη συναρπαστική ανακάλυψη. Ο κ. Κίτινγκαι ο κ. Κόατς πέθαναν μέσα σε οκτώ χρόνια από την ανακάλυψη, το 1893 και το 1892 κάτω από παράξενες συνθήκες!!!!

Τι συνέβη με τα γιγαντιαία οστά που βρέθηκαν εκεί!!;;!!

Είναι πολύ πιθανό ότι το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν παραινέβη και “φρόντισε” τα κατάλοιπα που πιθανώς εξακολουθούν να είναι κρυμμένα στο θησαυροφυλάκιο τους για να τα εξαφανίσουνε!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ινστιτούτο Μισθόνιανς κατηγορείται για σκόπιμη προσπάθεια να καλύψει την ιστορία των γιγάντων στη Βόρεια Αμερική!!!!  Αυτή τη φορά έχουμε μια ανακάλυψη πόλης που θα μπορούσε να είναι εκατομμύρια χρόνια!!!! Κατοικείται από έναν προηγμένο πολιτισμό των όντων του γιγαντιαίου αναστήματος!!!! Αντιμετωπίζουμε μια ακόμα αρχαιολογική κάλυψη!!!;;;!!!

Θα εμφανιστεί ποτέ η αλήθεια για την χαμένη και ξεχασμένη πόλη του Μιζούρι!!;;!! Δεν νομίζω…..!!!! Αλλά για δείτε πόσα υπόγεια καταφύγια έχει το Μιζούρι…καταφύγια όπου κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι έχουν συνδεθεί με την πόλη αυτή η οποία μόνο το σημείο που την έκαψε η λάβα είναι μη κατοικήσιμη και ότι όλα τα καταφύγια των ΗΠΑ καταλήγουνε εκεί….!!!!

Πόλεις όπως οι παρακάτω…!!!!

https://www.atlasobscura.com/places/subtropolis

Όσο για την υπόγεια πολιτεία Μόμπερλι ούτε κουβέντα από τους αρχαιολόγους και αν τους ρωτάνε λένε ότι είναι φαντασίες κάποιων!!! Μόνο που το πρώτο βίντεο όπου κάποιοι καταφέρανε και μπήκανε εκεί κάτω δεν λέει ψέματα αλλά ούτε και το άρθρο της τότε εφημερίδας!!!!

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


1 σκέψη στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 72 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση