ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΧΑS!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΧΑS!!!

Χάρη στην ξηρασία, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ξηρασίες στο Τέξας φάνηκε μια παράξενη σφαίρα στον πυθμένα της, Οι αρχές Nacogdoches πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ένα μέρος του διαστημικού λεωφορείου Κολούμπια στη λίμνη Nacogdoches. Το χαμηλότερο επίπεδο του νερού αποκάλυψε την παράξενη αυτή σφαίρα, το παράξενο αυτό σφαιροειδής αντικείμενο ανακαλύφθηκε στην περιοχή στη βόρεια πλευρά της λίμνης, δήλωσε ο NPD Sgt. Greg Sowell.

<< Ένα μεγάλο στρογγυλό αντικείμενο έγινε ορατό στον πυθμένα της λίμνης, και είναι πολύ πιθανό ότι είναι μέρος της Κολούμπια >>.”Υπάλληλοι τις Nacogdoches και η αστυνομία πήραν φωτογραφίες του αντικειμένου, που περιγράφεται ως 4 πόδια στη διάμετρο και γεμάτη λάσπη, και στάλθηκε στην NASA. Το διαστημικό λεωφορείο Columbia ανατινάχτηκε στην επανείσοδου του πάνω από το Βόρειο Τέξας το Φεβρουάριο του 2003, σκοτώνοντας επτά αστροναύτες και αφήνοντας πίσω του συντρίμμια στο Βόρειο Τέξας και στη Λουιζιάνα.

Η NASA ανακοίνωσε << Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους, ότι οι νόμοι εύρεσης συντριμμιών είναι το ίδιο όπως ήταν το 2003. Αν αυτό το παράξενο αντικείμενο είναι πράγματι ένα μέρος του διαστημικού λεωφορείου, είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης, και είναι ποινικό αδίκημα να πάρει κάποιος έστω και ένα μικρό κομμάτι του >>, δήλωσε ο Sowell. Nacogdoches, οι αρχές αναμένουν οδηγίες από τη NASA για την ανάκτηση του χαμένου αυτού στοιχείου..

Εφόσον πρόκειται για κομμάτι από το άτυχο διαστημικό λεωφορείο γιατί ο Sgt. Greg Sowell το αναφέρει ως παράξενο!!;;!! Δεν είναι κομμάτι του διαστημικού λεωφορείου; Αν δεν είναι που δεν είναι μετά την δήλωση αυτή που έκανε τότε τι είναι; Μήπως πρόκειται για τις << φωτεινές μπάλες >> που ακολουθούν τα διαστημικά οχήματα από την ώρα που βγαίνουν στο διάστημα αλλά και όταν επανέρχονται στην ατμόσφαιρα της γης; Δεν πιστεύω ποτέ να μάθουμε τι είναι. Για να είμαι πιο σαφής δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς είναι αυτή σφαίρα που βρέθηκε …….  Στο δεύτερο βίντεο  είναι από αποσπάσματα της NASA, υπάρχουν κάποια σφαιρικά αντικείμενα που αξίζει τον κόπο να δείτε. Όταν δείτε τα βίντεο τα συμπεράσματα δικά σας!!!  Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

http://www.youtube.com/watch?v=BtWzmdk5Fo0&feature=related

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση