ΟΥΡΑΓΚ ΜΕΝΤΑΝ!!!! ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΡΙΦΟΣ!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ HELLΗΟUND!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΟΥΡΑΓΚ ΜΕΝΤΑΝ!!!! ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΡΙΦΟΣ!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ HELLΗΟUND!;!

 

Τον Ιούνιο του 1947 έγινε ένα πολύ περίεργο γεγονός το οποίο μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς και γιατί έγινε αλλά!!!! Ακόμα και το αν ήταν αληθινό γεγονός!!!!! Ας δούμε όμως πως έχουν τα πράγματα:

Η πρώτη εμφάνιση της ιστορίας είναι από την τριών άρθρων στην εφημερίδα Dutch-Indonesian De locomotief: Samarangsch Handels- en advertentie-blad  ( Ντάτς –Ινδονήσιαν Ντε Λοκομότιφ: Σαμαρανγσχ Χάντελς – εν αντβέρτεντι – μπλάντ ) στις 3 Φεβρουαρίου του 1948 η δεύτερη αναφορά στις  28 Φεβρουαρίου του 1948 και η τρίτη αναφορά στις  13 Μαρτίου του 1948!!!! Αν και η ιστορία είναι λίγο πολύ η ίδια με τις νεότερες εκδόσεις, υπάρχουν σημαντικές διαφορές!!!! Το όνομα του πλοίου που βρήκε το Ourang Medan ποτέ δεν αναφέρεται, αλλά η τοποθεσία της συνάντησης περιγράφεται ως 400 ναυτικά μίλια νότια-ανατολικά των Νήσων Μάρσαλ!!!! Το δεύτερο και το τρίτο άρθρο περιγράφει τις εμπειρίες του  μοναδικού επιζών του πληρώματος του Ourang Medan, που βρέθηκε από έναν ιεραπόστολο και ντόπιους στο Toangi (sic) ( Τοάντζι ) Ατόλλη  στα νησιά Μάρσαλ!!!! Ο άνθρωπος αυτός είπε, πριν το χαμό, ότι το πλοίο μετέφερε ένα άσχημα στοιβαγμένο φορτίο θειικού οξέος , και ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των δηλητηριωδών αναθυμιάσεων!!!!

Σύμφωνα με την ιστορία, το Ourang Medan έπλεε από έναν ανώνυμο μικρό κινεζικό λιμένα στην Κόστα Ρίκα, για να αποφεύγουν εσκεμμένα τις αρχές!!!! Ο επιζών, Γερμανός όπου κανείς δεν ήξερε ή δεν ανάφερε το όνομα του μετά την αφήγηση που έκανε στον ιεραπόστολο μετά από λίγο καιρό έχασε την ζωή του, ο ιεραπόστολος είπε την ιστορία στον συγγραφέα, Silvio Scherli ( Σίλβιο Σκχέρι ) από την Τεργέστη , της Ιταλίας. Η ολλανδική εφημερίδα καταλήγει με μια αποκήρυξη:

Η ολλανδική εφημερίδα καταλήγει με μια τελευταία αναφορά:

<< Αυτό είναι το τελευταίο μέρος της ιστορίας μας για το μυστήριο του Ourang Medan. Πρέπει να επαναλάβω ότι δεν έχουμε άλλα στοιχεία σε αυτό το τόσο παράξενο αλλά και  << μυστήριο της θάλασσας!!!! >>. Ούτε μπορούμε να απαντήσουμε τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην ιστορία αυτή!!!! 

Από την άλλη πλευρά, ο συγγραφέας, Silvio Scherli, μας διαβεβαιώνει για την αυθεντικότητα της ιστορίας!!!! Silvio Scherli λέγεται ότι συνέταξε μια ειδική έκθεση για την μια εφημερίδα στην Τεργέστη για το συγκεκριμένο συμβάν στις 28 Σεπτεμβρίου 1959!!!! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω….

Δύο Αμερικανικά φορτηγά πλοία τα City of Baltimore ( Σίτι οφ Μπάλτιμορ ), και Silver Star ( Σίλβερ Σταρ ), καθώς πλέουν στα στενά της Malacca ( Μάλακκα ), κοντά στην Ινδονησία, έλαβαν ενα σήμα στους ασυρμάτους τους από ένα Ολλανδικό εμπορικό πλοίο που έπλεε στην περιοχή και ονομάζονταν Ourang Medan ( Ούραγκ Μεντάν ). Ας δούμε όμως πως έχουν τα πράγματα:

Μαζί με το σήμα SOS o Ασυρματιστής αυτού του πλοίου, ανάφερε πως όλοι οι επιβαίνοντες o καπετάνιος, οι αξιωματικοί αλλά και οι  ναύτες στο πλοίο του, ήταν νεκροί ενώ λίγο μετά αρχίζει να φωνάζει μέσω του ασυρμάτου, καθώς το σήμα χαλούσε, φώναξε “πεθαίνω!!!!”.
Όταν τελικά τα δύο Αμερικάνικα φορτηγά πλοία σπεύδουν στο σημείο όπου είχε δηλώσει ο ασυρματιστής και εντοπίζουν το “Ουράνγκ μεντάν”, το πλήρωμα ενός από αυτά, του Silver Star, επιβιβάζεται στο φαινομενικά φυσιολογικό Ourang Medan, για να διαπιστώσουν τελικά πως όλο το πλήρωμα ήταν Νεκροί!!!!
1

Το πλήρωμα του Silver Star που επιβιβάστηκε πάνω στο Ourang Medan διαπίστωσε πως όλα τα πτώματα, πάνω στο πλοίο είχαν ανοιχτά τα μάτια τους, ενώ φαίνονταν σαν κάτι να τους είχε τρομοκρατήσει πριν πεθάνουν!!!! Δηλαδή υπήρχε ένα είδος αλλόκοτου τρόμου ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους!!!!Επίσης σε κανένα πτώμα δεν υπήρχε κάποιο ορατό σημάδι τραυματισμού, ενώ σε κάποιο σημείο του πλοίου υπήρχε ο σκελετός ενός σκύλου!!!!

Καθώς το πλήρωμα του Silver Star εξερευνούσε τα πτώματα ξαφνικά ξεσπάει -από το πουθενά- μια φωτιά στο κύτος, αναγκάζοντας το πλήρωμα του Silver Star να το εκκενώσουν, πριν αυτό τελικά βυθιστεί εξαιτίας της Φωτιάς.
Για τα πληρώματα των δύο Αμερικανικών Φορτηγών πλοίων ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση :
Είχαν λάβει ένα σήμα κινδύνου από ένα πλοίο στην περιοχή, το εντοπίζουν, αποβιβάζονται και διαπιστώνουν πως όλοι ήταν νεκροί και στην συνέχεια ξεσπάει μια φωτιά η οποία προκαλεί τεράστια ζημιά στο πλοίο και το βυθίζει μπροστά στα μάτια τους.
Ήταν κάτι εξαιρετικά μυστήριο.

Αμέσως μετά το περιστατικό, τα δύο Αμερικανικά πλοία ειδοποιούν την Αμερικανική ακτοφυλακή η οποία ξεκινάει εκτεταμένες έρευνες για το πλοίο με το όνομα Ourang Medan και του πού και σε ποιόν αυτό ανήκει. Η Αμερικανική ακτοφυλακή ανακαλύπτει πως το όνομα “Ourang Medan” ήταν από την Ινδονησία και πως το “Medan” ήταν η μεγαλύτερη πόλη της Σουμάτρας στην Ινδονησία!!!!Το “Ourang Medan” σήμαινε “Ο Ανθρωπος από το Μεντάν”!!!!

Ωστόσο το περίεργο της Κατάστασης ήταν πως η Αμερικανική ακτοφυλακή δεν βρήκε τίποτα άλλο σχετικά με αυτό το πλοίο :
Ούτε σε ποιόν άνηκε, ούτε ποιος ήταν ο προορισμός του αλλά και ούτε αν υπήρξε ποτέ ενα τέτοιο πλοίο. Η Αμερικανική ακτοφυλακή υπέθεσε πως τα πληρώματα των δύο Αμερικανικών Φορτηγών πλοίων λέγανε ψέματα σχετικά με το περιστατικό, αλλά μετά από έρευνες και ανακρίσεις τα πληρώματα των Αμερικανικών πλοίων που έσπευσαν σε βοήθεια έλεγαν ακριβώς τα ίδια πράγματα!!!!!
Παρόλα αυτά οι Αμερικανική ακτοφυλακή ερεύνησε εξονυχιστικά τα Ολλανδικά αρχεία νηολόγησης πλοίων για να διαπιστώσουν πως απλά δεν υπάρχει ένα τέτοιο πλοίο…..

Δυο θεωρίες όπου δεν έχουν ειπωθεί θα τις αναφέρω εγώ σήμερα:

Γιατί να υπήρχε ο σκελετός  ενός σκύλου πάνω στο πλοίο!:! Μήπως τελικά το πλοίο αυτό δέχθηκε την επίσκεψη επίθεσης από ένα Hellhound ( Χέλλχαουντ – Κυνηγόσκυλο της Κόλασης )!;! Εκτός του σκελετού από τον σκύλο οι περίγραφες για τους νεκρούς ήταν ότι όλοι είχαν έναν ιδιαίτερο τρόμο στο πρόσωπο τους ζωγραφισμένο και τα μάτια τους ήταν ανοιχτά!!!!

Οπότε όλες οι λογικές θεωρίες όπως ότι κουβαλούσε δηλητήρια ή εκρηκτικά ή χημικά δεν ταιριάζουν στις περιγραφές θανάτων των νεκρών!!!! Κάτι το παραφυσικό πρέπει να έγινε σε αυτό το πλοίο!!!! Επίσης αναφέρω τα Κυνηγόσκυλα Της Κολάσεως διότι οι Αμερικανοί έσπευσαν να πούνε στις ανακρίσεις των Αμερικανικών αρχών κατά τις ανακρίσεις το αν έλεγαν αλήθειά ή ψέματα ότι είχε ξεσπάσει μια παράξενη καταιγίδα στην περιοχη που βρισκόταν το παράξενο πλοίο!!!! Οπότε έχει όλα τα στοιχεία για την επίσκεψη ενός ή και παραπάνω Κυνηγόσκυλο της Κολάσεως!!!!

Οποίος θέλει να διαβάσει περί τα Κυνηγόσκυλα της Κόλασης ας πατήσει σε αυτήν την διεύθυνση:

http://www.invisiblelycans.gr/ta-demonika-mafra-skilia-tis-anglias-alla-ke-tis-ellados/

Η άλλη θεωρία είναι το πλοίο αυτό να βρέθηκε από μια άλλη διάσταση ή από έναν άλλο εξώκοσμο ή παράλληλο σύμπαν με το δικό μας!!!!

Όχι ότι δεν έχουν ειπωθεί άλλες παράξενες θεωρίες αλλά θα ήταν ανώφελο να τις αναφέρω λεπτομερώς!!!! Θα αναφέρω κάποιες περιληπτικά:

ΑΤΙΑ!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΥΣ!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΝΗΓΜΕΝΩΝ!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΛΟΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΑΝΑΝΑΓΚΑΛ!!!!

Όποιος θέλει να μάθει τι είναι το ΜΑΝΑΝΑΓΚΑΛ ας πατήσει σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αν και στο άρθρο κάνω αναφορά για το φαινόμενο Μόθμαν έχω γράψει για το τι είναι το Μανάναγκαλ στο ίδιο άρθρο και περιέχει και σχετικό βίντεο από το παράξενο αυτό πλάσμα:

http://www.invisiblelycans.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-mothman/

Το μυστήριο με το “Ourang Medan” παραμένει ένας μεγάλος γρίφος, αρκετοί συγγραφείς σημειώνουν την αδυναμία τους να βρουν οποιαδήποτε αναφορά στην περίπτωση  Lloyd  Register – Τεχνική Επιχειρηματική  Οργάνωση  Θαλάσσιων σκαφών και πλοίων ως  Νηολόγιο . Επιπλέον, δεν υπάρχουν στοιχεία εγγραφής για το πλοίο με το όνομα Ourang Medan βέβαια θα μπορούσε να βρίσκεται σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Κάτω Χωρών !!!!

Ενώ Bainton ( Μπέητον ) δηλώνει ότι η ταυτότητα του Silver Star , το οποίο έχει αναφερθεί ότι εμπλέκονται στην αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης, έχει κάποια έλλειψη βεβαιότητας, η έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το ίδιο το βυθισμένο πλοίο όπου έχει προκαλέσει υποψίες σχετικά με την προέλευση και την αξιοπιστία των μαρτύρων!!!! Ο Bainton και άλλοι έχουν προτείνει την πιθανότητα ότι οι μαρτυρίες , μεταξύ άλλων, την ημερομηνία, τον τόπο, τα ονόματα των πλοίων που εμπλέκονται, και τις συνθήκες του ατυχήματος θα μπορούσε να είναι ανακριβείς ή υπερβολικές, ή ότι η ιστορία μπορεί να είναι εντελώς πλαστή!!!!

Είναι!;! Λέω είναι!;! Διότι η ιστορία αυτή έχει πολλές λεπτομέρειες οι οποίες έχουν διαπλοκές αλήθειες και ψέματα!!!! Βέβαια έχουν γίνει και μεταγενέστερες έρευνες για το πλοίο αυτό << φάντασμα >> από το 1950 και μετά με πολλές παράξενες πτυχές  και μη αλλά όπως είπα και στην αρχή είναι όλες θεωρητικές!!!!

Τώρα!!!! Υπήρξε το πλοίο αυτό!;! Η δυο εμπορικά πλοία έτρεξαν για βοήθεια στην εν λόγο περιοχη τσάμπα!!!! Διότι οι Αμερικάνικες αρχές δηλώνουν μετά τις ανακρίσεις ότι τα δυο πλοία έσπευσαν προς βοήθεια……

Όπως όμως και να έχει το θέμα αυτό είναι πράγματι ένα άλυτο και παράξενο μυστήριο για το οποίο πιστεύω ότι ποτέ δεν μάθουμε τίποτα!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΟΥΡΑΓΚ ΜΕΝΤΑΝ!!!! ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΡΙΦΟΣ!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ HELLΗΟUND!;!

Αφήστε μια απάντηση