ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ!!!!

 Ένας από τους πιο παράξενους κόσμους που υπάρχει πάνω στον πλανήτη μας είναι ο κόσμος των εντόμων!!!! Είναι τόσα πολλά τα ειδή σε έντομα που δεν έχουν καταμετρηθεί όλα ακόμα, κάθε χρόνο οι εντομολόγοι ανακαλύπτουν από 200 έως 450 καινούρια είδη!!!! Αν αυτά είχαν το μέγεθος ενός σκυλού θα είχαν κατακτήσει τον πλανήτη και αυτό το λέω γιατί υπάρχουν έντομα που ο δείκτης ευφυΐας είναι πολύ ανεπτυγμένος από του ανθρώπου σε θέμα συνεργασίας με τα υπόλοιπα από το είδος του.

 Το παρουσιαστικό τους είναι αλλόκοτο για τα μάτια των ανθρώπων, πολλά από αυτά μοιάζουν σαν να έχουν έρθει από άλλο πλανήτη, είναι αποκρουστικά και σιχαμερά για πολλούς ανθρώπους. Άλλα είναι επικίνδυνα λόγο των δηλητηρίων που διαθέτουν ή των τοξινών που επίσης διαθέτουν τα οποία μπορεί να φέρουν τον θάνατο σε πολλούς ανθρώπους!!!!

 Υπάρχουν έντομα που εκμεταλλεύονται οι άνθρωποι όπως οι μέλισσες για το μέλι και την γύρη, ο μεταξοσκώληκας για το μετάξι όπου φτιάχνονται ρούχα, και δηλητηριώδης έντομα για το δηλητήριο τους για να φτιάχνουν φάρμακα με τον ίδιο τρόπο που εκμεταλλεύονται και τα φίδια και ότι άλλο είναι δηλητηριώδης ακόμα και για αντίδοτα δηλητηρίων!!!

 Υπάρχουν έντομα τα οποία έχουν αντιγραφή για να φτιάχνουν πολεμικά ελικόπτερα όπως το γνωστό Απάτσι το οποίο δημιουργήθηκε από τον τρόπο πετάγματος ενός κολεόπτερου!!! υπάρχουν έντομα τα οποία μπορεί να μιμηθούν την φύση και να κάνουν απίστευτα καμουφλάζ που μόνο πολύ έμπειρα μάτια ειδικών μπορεί να ξεχωρίσουν και να τα βρουν!!!!

Τα έντομα έχουν ένα πολύ σκληρό και επικίνδυνο αλλά και παράξενο κόσμο, οι ειδικοί σήμερα λένε πως αν δεν υπήρχαν τα πουλιά στην γη τα έντομα θα είχαν κατακτήσει τα πάντα και θα ήταν οι μοναδικοί κάτοικοι του πλανήτη μας. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο παράξενες φιγούρες από τα εκατομμύρια είδη που υπάρχουν για να δείτε το τι υπάρχει. Το πόσο παράξενα είναι αλλά και το τι πολυπλοκότητα υπάρχει επάνω τους. Άλλα επικίνδυνα άλλα όχι, ο κόσμος των εντόμων είναι ένας παράξενος κόσμος που πολλοί σκηνοθέτες έχουν χρησιμοποιήσει πρότυπα εντόμων για να φτιάξουν εξωγήινους ή φρικιαστικά τέρατα.

 Εμείς εδώ στην INVISIBLE LYCANS TEAM θεωρούμε αυτόν τον μικρόκοσμο από τους πιο παράξενους, βίαιους, επικίνδυνους, ανεξερεύνητους, άγνωστους προς την ανθρωπότητα. Είναι ένας μικρόκοσμος που ζει μέσα στον δικό μας κόσμο….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOfK8GDD6ng[/youtube]

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση