ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ!!;;!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ!!;;!!

 

Στην Σιγκαπούρη το 2012 ξεβράστηκε αυτό το αλλόκοτο αλλα και τόσο παράξενο πτώμα ενός άγνωστου μέχρι στιγμής πλάσματος!!!! Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο όπου ο καθένας λέει τα δικά του και βέβαια αναφέρει και κάποια άλλη χώρα όπου βρέθηκε το πλάσμα αυτό!!!!

Το ανακάλυψε ο συγκεκριμένος κύριος που είναι στην κάτω φωτογραφία ονόματι Κατζού Σιέ

katzou

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε:

<< Κάθε μέρα περνάω κοντά από την παραλία με το ποδήλατο μου, εκεί ήταν που αντίκρισα αυτό το πλάσμα. Φώναξα ένα φίλο μου ο οποίος και είχε φωτογραφική μηχανή και τράβηξε το πλάσμα αυτό. Δεν έχουμε ξανά δει τέτοιο πλάσμα. Είναι θαλάσσιο και φαίνεται να είχε πεθάνει μέρες. Η αστυνομία που φώναξε κάποιους επιστήμονες όπου και το πήραν μας είπαν ότι είναι ένα είδος σπάνιου σαλαχιού >>.

Η περιοχή όπου βρέθηκε το πλάσμα αυτό ήταν κοντά στην πόλη Serangoon island ( Σέρανγγουν Άηλαντ – http://en.wikipedia.org/wiki/Pulau_Serangoon )!!!! Το κατά πόσο αληθεύει αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ότι είναι έτσι!!!! Ίσως να είναι αλήθεια αλλα ίσως και όχι!!!! Βλέπετε μετά από τα πολλές αντιγραφές που γίνονται από κάποιες ιστοσελίδες θέλοντας να το παρουσιάσουν ως δικιά τους είδηση χάνεται η πραγματική πηγή της!!!! Και αν βρεθεί κάποιοι την αμφισβητούν!!!!

Τουλάχιστον υπάρχουν οι φωτογραφίες αυτού του παράξενου πλάσματος όπου μοιάζει πραγματικά με είδος σαλαχιού, με την μόνη διαφορά δεν έχουμε ξανά δει κάτι τέτοιο  και παρόλο που έψαξα δεν το βρήκα κάπου παραχωρημένο!!!!

Κάποιοι είπαν ότι είναι ψεύτικο, μα είναι κομματάκι  δύσκολο να φτιάξεις κάτι τέτοιο με τόση λεπτομέρεια στα πτερύγια!!!! Και αν το έκαναν με ποιο σκοπό ή κέρδος!!!! Αυτό είναι πάντα το ερώτημα που μένει με κάτι τέτοια που θεωρούνται πλαστά!!!!

Είναι ένα είδος τεχλίνα!;! Είναι κάποιο είδος που δεν έχει καταγραφεί ακόμα!;! Είναι γεννητικά τροποποιημένο!;! Έχει έρθει από κάποιο παράλληλο σύμπαν!;! Είναι νοήμον!;! Δυστυχώς αυτές τις ερωτήσεις δεν μπορώ να τις απαντήσω!!!! Δείτε τις φωτογραφίες:

monster 1

monster 2

monster 3

monster 4

monster 5

monster 6

monster 7

Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι για αυτό το τόσο παράξενο πλάσμα πραγματικά θα θέλαμε να ακούσουμε το τι έχει να πει!!!! Εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία στην Σιγκαπούρη με το θαλάσσιο κέντρο ερευνών και μας είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για ποιο πράγμα μιλάμε!!!! Όταν στείλαμε τις φωτογραφίες μέσο email μας είπαν ότι πρώτη φορά βλέπουν κάτι τέτοιο και ότι δεν ξέρουν τι είναι!!!!

Η θάλασσά κρύβει πολλά μυστικά τα οποία τα γνωρίζουμε λίγα λίγα… ποιος ξέρει τι έχουμε να δουμε ακόμα στο μέλλον!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση