ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ( !!;;!! ) ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ FYLDE COAST!!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ( !!;;!! ) ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ FYLDE COAST!!!!!

 

Στην παραλία Fylde Coast (Ακτή Φίλντ) την 4η Μαρτίου 2018 η θάλασσα ξέπλυνε ένα θαλάσσιο ( !!;;!! ) τέρας τύπου Montauk ( Μάουντακ όποιος δεν ξέρει για αυτά μπορεί να διαβάσει το άρθρο μας ΕΔΩ )! Δεν είναι οι πρώτες φορές που στις βρετανικές ακτές ξεβράζονται παράξενα θαλασσιά τέρατα άγνωστα προς τους επιστήμονες!

Ο μάρτυρας που το βρήκε και το φωτογράφησε του οποίου ανήκει και ο σκύλος στις  φωτογραφίες έδωσε το όνομα Ντάρεν μονάχα! Έδωσε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα με παράξενα τους είπε που ακριβώς ήταν και αυτό ήταν μετέπειτα κανένα νέο από αυτόν!

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας  έτρεξαν αμέσως στην θαλάσσια αυτή ακτή της Αγγλίας μα δεν βρήκανε τίποτα παρά μόνο στο σημείο που τους είχε δείξει ο άγνωστος να έχει αστυνομικούς πολλούς όπου φαίνεται να είχαν μαζέψει το πλάσμα αυτό!
Το θαλάσσιο αυτό πλάσμα είναι ανατριχιαστικό επειδή μοιάζει να έχει ανθρώπινο κρανίο!!!! Μοιάζει να έχει ανθρώπινο το στέρνο αλλά έχει ένα ασυνήθιστο τελείωμα όπου πρέπει να είναι τα πόδια του.  Τι συμβαίνει λοιπόν!!;;!! Δεν έχει καθόλου νόημα το όλο θέμα!;! Έχουμε ελέγξει πολλές εικόνες με σκελετούς για να βρούμε ομοιότητες και στην πραγματικότητα δεν βρήκαμε τίποτα όμοιο! Υπάρχουν μερικοί υποψήφιοι αλλά ο (καρχαρίας) αποκλείστηκε επειδή, όπως εξηγούμε αργότερα, δεν ταιριάζει!

Μήπως είναι ένα είδος αβυσσαλέου ή μήπως  είναι ένα ανατριχιαστικό δείγμα ψαριού ή θηλαστικού που δεν γνωρίζουμε ακόμα!!;;!! 

Εικόνα αριθ. .1

Αυτό φαίνεται να έχει έναν σκελετό παρόμοιο με έναν ανθρώπινο αλλά και το  κρανίο αλλά όλες οι ομοιότητες τελειώνουν εκεί! Μετά από αυτό το μόνο πράγμα που απομένει είναι ένα περίεργο πτερύγιο, όπως ένα πτερύγιο ψαριών! Το χρώμα αυτού του αντικειμένου είναι παράξενα φυσικό! Έχει σαφώς κάποια σάρκα ή κομμάτια σάρκας ! Το δέρμα φαίνεται να εξαφανίστηκε στο πάνω μέρος το σώματος  του “πλάσματος “! Το κρανίο φαίνεται να έχει μια τρύπα για τα μάτια, ίσως! Θα μπορούσε να είναι για τα αυτιά ή την πραγματική αιτία που σκότωσε αυτό το πλάσμα!  

Τα πλευρά αυτού του “πλάσματος” είναι αυτό που μας έκανε να αποκλείσουμε ότι ήταν σκελετός καρχαρία ή σαλαχιού!

Εικόνα αριθ. 2

Παρόμοια χαρακτηριστικά με ενός ανθρώπινου κρανίου…!

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται το περίεργο σχήμα των πλευρών του και αν το παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι έχει και συνέχεια από ποδιά εκτός αυτών!

Εικόνα αριθ. 3

 

Ποιος μπορεί να πει τι πλάσμα είναι αυτό!;! Είναι ένα πλάσμα όπου φτιάχτηκε βιογενητικά σε κάποιο κρυφό εργαστήριο!;! Μήπως είναι ένα άγνωστο είδος θηλαστικού που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα!;! Μήπως είναι ένα είδος αβυσσαλέων!;!

Ότι και να είναι όμως πλέων δεν υπάρχει κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστεί γρήγορα όπως και με όλα τα άλλα παράξενα πλάσματα που έχουν ξεβραστεί κατά καιρούς σε ακτές θάλασσες, λίμνες, και ποτάμια ανά τον κόσμο!

https://nevisvetlitelnezahadyajavy.blogspot.gr/2018/04/breaking-news-monster-skeleton-remains.html?spref=fb

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση