ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ!!!!!

UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ!!!!!

 

Πριν λίγο καιρό κάποιοι ερευνητές μας κατηγόρησαν ότι δεν πρέπει να μιλάμε περί Α.Τ.Ι.Α παρ`όλες τις αποδείξεις που έχουμε φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!! Ίσως από υπεροψία ή ακόμα και από ζηλοφθονία!!!! Η γιατί νομίζουν επειδή το πάμε πολύ μακριά το θέμα και αποκαλύπτουμε ότι τα φανταζόμαστε όλα αυτά!!!! Επειδή λοιπόν δεν το κατέχουμε το θέμα θα σας αποκαλύψω σήμερα λοιπόν κάτι το οποίο θα σας αλλάξει πολύ την σκέψη για τα Α.Τ.Ι.Α, τους εξωγήινους κτλ. κτλ. και το τι κρύβεται!!!!

Ο Δρ. Σάλλα δημοσίευσε ένα άρθρο στις 11 Μαΐου υποστηρίζοντας ότι μια φωτογραφία σε ένα αεροπλανοφόρο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α να αιωρείται λίγα μόλις μέτρα από τον διάδρομο απογείωσης!!!!.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Σάλα πραγματοποίησε έρευνα και ανάλυση και αποκαλύπτει ότι, στην πραγματικότητα, η φωτογραφία  δεν είναι γνήσια, και ήταν πιο πιθανό μέρος μιας εκστρατείας παραπληροφόρησης του πολεμικού Ναυτικού!!!! Είναι όμως έτσι!;! Η ο ίδιος προσπαθεί να παραπληροφορήσει την όλη κατάσταση!;!

Το παρακάτω είναι άτυπη διόρθωση του Δρ Σάλλα και σχετική ανάλυση της φωτογραφίας στην ερώτηση!!!!!

Βρήκα επίσης μια άλλη φωτογραφία που προέρχεται από το Ραδιόφωνο Rense ( Ρενς ) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Tompkins ( Τόμπικνς )!!!!! Για την ανάλυση της φωτογραφίας, δείτε παρακάτω πως συνδέονται με το άρθρο.

Σχετικές  H εκπληκτική | Rense Radio Συνέντευξη με τον William Tompkins και τον Υποστράτηγο  George Filer & Frank Chille -. 4 Μαΐου, 2016
– Τζάστιν

 Dr. Μάικλ Σάλα

Υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για την αυθεντικότητα μιας φωτογραφίας που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α να προσπαθεί να προσγειωθεί σε ένα αεροπλανοφόρο το οποίο φωτογραφήθηκε από τον διοικητή του Ναυτικού Graham Bethune ( Γκράχαμ Μπέθουν – http://ufology.wikia.com/wiki/Graham_Bethune ) , και η πρώτη δημόσια κυκλοφορία της φωτογραφίας έγινε το 2008 από τον συνεργάτη του, ο Frank Chille ( Φρανκ Τσίλι  )!!!! Η φωτογραφία αυτή συζητήθηκε σε συνέντευξη στις 4 Μαΐου στο Rense ραδιόφωνο με εκφωνητή τον William Tompkins ( Γουίλιαμ Τόμπικνς ) και αναλύθηκε από ένα άρθρο ονόματι Εξωπολιτική που δημοσιεύθηκε στις 11 Μαΐου!!!!!
Λένε λοιπόν ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το 1975 η φωτογραφία αλλοιώθηκε άγνωστο από ποιον!!!! Η προέλευση και αλυσίδας φύλαξης των φωτογραφιών του Κυβερνήτη Μπέθουν υποδηλώνει ότι ήταν ενα μέρος μιας προπαγάνδας του Ναυτικού  με σκοπό την παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα των ιπτάμενων δίσκων σε προσγείωση αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ με σκοπό να μην μάθει ο κόσμος την συνεργασία των Δρακόντιων με των υπογενέστερων βίο γεννητικά τροποποιημένων Γκρίζων!!!! Πρώτα κάποιο υπόβαθρο!!!! Το 1975 USAF – https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Air_Force , η φωτογραφία κυκλοφόρησε από το Γραφείο Υποστήριξης της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο του 2002, αμερικανική Πολεμική Αεροπορία: Ο απαραίτητος ο οπλισμός / Arm !!!! Δείχνει ένα σοβιετικό πλοίο με σύστημα νοημοσύνης ( !;! ) ραντάρ να πλησιάζει το USS Ρούσβελτ που στάθμευε στη Μεσόγειο Θάλασσα κατά τη χρονική στιγμή!!!!!

ufo 1

Ο Γκράχαμ μου είχε πει ότι όλες οι φωτογραφίες παραδόθηκαν προσωπικά στο ναύαρχο Delmar Fahrney ( Ντελμάρ Φάχρνεη )!!!! Είχα την αίσθηση ότι ήμουν ένας από τους πολύ λίγους από τους οποίους είχαν δείξει ποτέ αυτές τις φωτογραφίες του Γκράχαμ που ποτέ δεν δημοσίευσε κάποια από τις φωτογραφίες που είχε μοιραστεί μαζί μου και ποτέ δεν μου είπε να μην μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία με κανέναν!!!! Ο Γκράχαμ είχε πει για μένα σε πολλές συναντήσεις ότι είχαν τα πλοία όλων των μεγεθών αλλά και την περιγραφή από Α.Τ.Ι.Α και μερικά ήταν τεράστια σε μέγεθος!!!! [Email 05.13.16]

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, σύμφωνα με Τσίλι, η φωτογραφία διακατέχεται από τον Γκράχαμ, που δόθηκε σε αυτόν προσωπικά από τον υποναύαρχο Φάχρνεη κάποια στιγμή πριν από το θάνατο του τελευταίου το 1984, και στη συνέχεια δόθηκε στον Τσίλι το 2000!!!! Ο Γκράχαμ δεν κυκλοφόρησε ποτέ δημοσίως τη φωτογραφία, και την έδωσε στις 30 Οκτωβρίου, 2006 στον Τσίλι!!!! Ο Τσίλι την κυκλοφόρησε δημόσια για πρώτη φορά το 2008 μέσω της ιστοσελίδας του CNN!!!! Ο Τσιλί αργότερα πέρασε στη φωτογραφία για τον Major George Filer ( Μέητζορ Τζωρτζ Φίλερ ) που την κυκλοφόρησε σε μια από τις εκθέσεις – Filer Εκθέσεις σχετικά Νοέμβριος 2012 !!!!! Τέλος, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από  το ραδιόφωνο Rense για ραδιοφωνική συνέντευξη του με τον Τόμπικνς, στις 4 Μαΐου, 2016!!!!

Η φωτογραφία του Γκράχαμ που ήταν η πρώτη που δημοσιεύθηκε το 2008 ως ανάμνηση της γενεαλογίας των φωτογραφιών Μπέθουν και είναι σαφές ότι πρόκειται για τη συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στη δημιουργία ή και τη διάδοσή της μέσω του Ναυάρχου Φάχρνεη!!!! Ο Φάχρνεη, αποστρατεύθηκε με το βαθμό του υποναυάρχου το 1950, πιστώθηκε με το να είναι ο πατέρας του ” αέρος ναυτικού πυραύλου από πλοία >>:

ufo 2
Η φωτογραφία με το Α.Τ.Ι.Α πάνω στο αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ!!!!

Ο υποναύαρχος Φάχρνεη ήταν << ο κύριος πρωτοπόρος για το Πολεμικό Ναυτικό για την ανάπτυξη κατευθυνόμενων βλημάτων αέρος!!!! Το όραμά του για το μέλλον στον οπλισμό, την τεχνική αρτιότητα και την ακούραστη υπεράσπιση αποτέλεσε τη βάση για τα προγράμματα πυραύλων μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο υπέρ του Ναυτικού >>!!!! Το πρώιμο έργο Φάχρνεη σε κατευθυνόμενα βλήματα και προνοητικότητα του στον  σχεδιασμό για τις μελλοντικές γενιές των πυραύλων κέρδισε για αυτόν αναγνώριση από πολλούς συνομηλίκους ως << ο πατέρας της ναυτικής Αεροπορίας στα κατευθυνόμενα βλήματα αέρος >> (γύρω στο 1956)!!!!

Στη συνέχεια έγινε εξέχον μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ερευνών για τα Εναέρια Φαινόμενα ( NICAP – http://www.nicap.org/  ), και ήταν εξέχων υποστηρικτής της “Εξωγήινης Υπόθεσης >> που Α.Τ.Ι.Α ήταν διαπλανητικά οχήματα!!!!

Παρόλα αυτά ακόμα λένε ότι  η φωτογραφία αυτή είναι πλαστή και φτιάχτηκε για να τρομάξουν τους Ρώσους ότι οι Αμερικάνοι ήδη είχαν ΑΤΙΑ στον στόλο τους!!!! Αυτό βέβαια δεν ισχύει διότι αν είχαν δεν θα τα διαφήμιζαν κατά αυτό τον τρόπο ή να πω καλύτερα δεν θα τα διαφήμιζαν καθόλου!!!! Και αυτό αλήθεια διότι μετά τις αποδείξεις αυτές τους Γκράχαμ Μπέθουν δόθηκε εντολή παρακολούθησης στους καινούριους συμμάχους τους από τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια σε όλες τις θάλασσες του κόσμου!!!! Δείτε παρακάτω:

Μια σειρά από φωτογραφίες που διέρρευσαν δημοσιεύθηκαν πρόσφατα από ένα γαλλικό περιοδικό που ονομάζεται << Top Secret >> ( Τοπ Σήκρετ –  https://www.facebook.com/Top-Secret-Le-Magazine-212517688772081/?ref=nf ) φέρεται να έλαβε από το αμερικανικό ναυτικό υποβρύχιο USS  SSN 674 τον Μάρτιο 1971, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής και επιστημονικής αποστολής στην περιοχή, δείχνει διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών με παρόμοια χαρακτηριστικά με ΑΤΙΑ εκθέσεις!!!!

Dean Reynolds Sackett

Ναύαρχος Dean Reynolds Sackett ( Ντιν Ρέηνχολντ Σάκετ )!!!!

 

Το περιοδικό ανέφερε ότι έλαβε τις εικόνες από μια ανώνυμη πηγή!!!! Λέγεται ότι έχουν ληφθεί μεταξύ Ισλανδίας και Ζαν Μέγιεν νησί στον Ατλαντικό Ωκεανό και ο ναύαρχος επί του σκάφους ήταν Ντιν Ρέηνχολντ Σάκετ προσωπικός φίλος του Γκράχαμ!!!! Αρχικά, λένε ότι εντόπισε τυχαία τα αντικείμενα με το περισκόπιο!!!!

Οι εικόνες δεν έχουν ακόμα αναλυθεί και επίσημα το ναυτικό της Αμερικής και δεν δέχεται να κάνει την έρευνα αυτή ώστε να αναλυθούν οι φωτογραφίες αυτές αν είναι αληθινές ή όχι που όλα δείχνουν να είναι!!!! Η αποστολή ήταν η στενή παρακολούθηση των καινούριων συμμάχων τους μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους Δρακόντειους όπου και ανακάλυψαν με τρόμο ότι δεν ήταν και τόσο φιλικοί, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!!! Μετά την φωτογραφία του Α.Τ.Ι.Α στο Ρούσβελτ μετά από κάποια χρόνια το 1969 και όχι το 1971 που λέει το περιοδικό τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες:

 

ufo10

ufo11

ufo12

ufo13

ufo14

ufo15

ufo17

ufo18

 

ufo16

 

 

 

Αυτές είναι από την περίοδο εκείνη, όμως υπάρχει μια όπου την έχουν περάσει σε εκείνη την περίοδο αλλά δεν είναι!!!! Όπως θα δείτε είναι το ίδιο Α.Τ.Ι.Α όπου ήταν στον αεροδιάδρομο του αεροπλανοφόρου Ρούσβελτ:

ufo19

Από κάτω η περίφημη φωτογραφία από το Ρούσβελτ δείτε ότι είναι πανομοιότυπα!!!! Το Α.Τ.Ι.Α που βγαίνει από την θάλασσα είναι από την ίδια μέρα που είχε φωτογραφήσει ο Γκράχαμ το Α.Τ.Ι.Α!!!! Λέγεται ότι έχει πάνω από 30 φωτογραφίες του Α.Τ.Ι.Α αυτού και σε μια υπάρχουν μάλιστα και οι περίφημοι Γκρίζοι!!!! Τους Γκρίζους τους φωτογράφησε όταν κατέβηκαν από το ΑΤΙΑ στο αεροπλανοφόρο!!!!

ufo20

Το θέμα έχει φέρει πολύ μεγάλες αψιμαχίες μεταξύ ουφολόγων και διαφόρων ερευνητών σε σημείο όπου η παραπληροφόρηση του θέματος έχει ξεφύγει κατά πολύ πετυχαίνοντας τον στόχο τους οι Δρακόντειοι στο να καταφέρουν να σπείρουν την διχόνοια ανάμεσα σε πολλούς ερευνητές του θέματος κάνοντας τον κόσμο να πιστεύει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι!!!!

Αν όμως κάποιος αντιληφθεί τις ημερομηνίες που είναι πολύ σημαντικές για την περίοδο εκείνη διότι το 1969 ήταν που αντιλήφθηκαν ότι οι Δρακόντειοι δεν ήταν φιλικοί προς τους ανθρώπους, κάποια στιγμή θα σας πω ότι ξέρω μέσο του αείμνηστου και άδικο -δολοφονημένου καλού μου φίλου Μπιλ Κούπερ – https://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper για τις μάχες που γίνανε μεταξύ Αμερικάνων και Δρακόντιων από το 1969 έως και το 1972 με πολλά, πολλά στοιχεία!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση