ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ!!!! ΟΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ!!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ!!!! ΟΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ!!!!!

Αν σας έλεγα ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο του Σινικού τοίχους στις ΗΠΑ της Αμερικής θα με πιστεύατε!;! Όχι βέβαια αν δεν σας έδειχνα αποδείξεις για αυτό έτσι!;! Να όμως που τις έχω …..και θα σας τις παρουσιάσω σε αυτό το άρθρο!!!!

Πρόκειται για έναν τιτάνιο τοίχο ο οποίος φαίνεται να έχει χτιστεί γύρω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και φαίνεται να διαπερνά φαράγγια, βουνά, λίμνες, ποτάμια κτλ. κτλ.!!!! Το 90% αυτού είναι ακόμα θαμμένος πολύ βαθιά και από όσο φαίνεται οι καταραμένοι Μιθσόνιανς ( όσοι θέλετε να διαβάσετε για αυτούς πατήστε ΕΔΩ!!!! ) είναι πίσω από το όλο θέμα και δεν αφήνουν την αρχαιολογική υπηρεσία των ΗΠΑ να κάνει περεταίρω ανασκαφές!!!!

Για ποιο λόγο!;! Τι θέλετε δηλαδή να μάθετε ποιοι έχτισαν αυτό το τεράστιο τοίχος και ότι σας έχουν διδάξει ως σήμερα από ιστορία θρησκεία κτλ. να καταρριφθούν και να μάθετε τι υπήρχε πριν στην γη!;! Άπα πα!!!! Τι λέμε τώρα!!!! Για να δούμε λοιπόν όμως τι είναι αυτό το τοίχος:

Στα μέσα της δεκαετίας του 1850 ενα τεράστιο, κυρίως θαμμένο τείχος από πέτρες και ογκόλιθους καλύπτοντας μια έκταση έως και 20 τετραγωνικά μίλια ανακαλύφθηκε στο Ρόκγουολ, στο Τέξας ή έτσι ονομάστηκε μετά την ανακάλυψη του!!!! Οι άνθρωποι της εποχής εκείνης και μέχρι σήμερα πίστευαν ότι ήταν τα απομεινάρια κάποιου αρχαίου, χαμένου πολιτισμού!!!! Οι γεωλόγοι σήμερα, σε γενικές γραμμές, πιστεύουν ( δασκαλεμένοι και όσοι δεν το έκαναν έχασαν την δουλειά τους ) ότι είναι απλά ένα γεωλογικό χαρακτηριστικό και ας φαίνεται ότι το έχει χτίσει νοήμον πολιτισμός!!!! Μετά από αυτό οι επιστήμονες ως μια μόδα σπασμωδική πλέον συχνά επισημαίνουν ότι αυτά τα είδη των φαινομένων είναι απλά “φυσικά”, χμμμμ δεν ήξερα ότι η φύση ή ο  θεός έφτιαχνε τέτοια έργα τα οποία χρειάζονται γεωμετρικές μετρήσεις…..!!!!

Υπάρχουν βέβαια και οι ανεξάρτητοι αρχαιολόγοι όπου δίνουν ως επισήμανση αυτών των τύπων, των φαινομένων, << απομεινάρια των αρχαίων πολιτισμών >> που κατοίκησαν κάποτε την γη!!!! Αυτό το χαρακτηριστικό για  τον τιτάνιο τοίχο του Τέξας που έχει γίνει γνωστό εδώ και περισσότερο από 150 χρόνια και δεν υπήρξε ποτέ μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον για κάποιο λόγο…..ας είναι καλά οι Μιθσόνιανς για αυτό!!!!

ancient wall texas 1

 

Ο τείχος που ανασκάφτηκε τότε είναι ένα ορθογώνιο κτίσμα περίπου 3,5 μίλια πλάτους 5,6 μίλια μακρύ καλύπτοντας σχεδόν 20 τετραγωνικά μίλια!!!! Αργότερα έκαναν ανασκαφές σε πολλά μέρη των ΗΠΑ όπου είδαν έκπληκτοι ότι το τείχος συνεχιζόταν και το ξανά έκλεισαν!!!!

Αυτή η συναρπαστική και ασυνήθιστη δομή μετά από την οποία πήρε το όνομά της Ρόκγουολ στο Τέξας θέτει κάποια σημαντικά ερωτήματα:

Είναι αυτός ο τοίχος φυσικός ή τεχνητός!;!
Θα μπορούσε αυτό να είναι το τείχος ενός αρχαίου Κράτους αν ναι για ποιο λόγο φτιάξανε ένα τόσο τεράστιο τοίχος το οποίο από ότι δείχνει είναι μεγαλύτερο του σινικού τοίχους της Κίνας!;!

Μόλις είχε φτάσει να είναι ενα περιπαικτικό στοιχείο σε εφημερίδα που σχετίζεται με το πώς, περίπου 50 χρόνια πριν, ο RF Canup ( ΡΦ Κάνουπ ) ανασκαφεί μέρος αυτού του τοίχου!!!! Έσκαψε 8 πόδια προς τα κάτω και τελικά έφερε στο φως περίπου 100 πόδια του τοίχου!!!! Αυτό ήταν αρκετό για να τον πείσει ότι ήταν η τοιχοποιία μιας αρχαίας πόλης!!!!

Γεωλόγοι, από την άλλη πλευρά, γελοιοποιούν αυτή την ιδέα, λέγοντας ότι είναι μόνο ένα φυσικό πέτρωμα και τίποτα άλλο!!!!

Η ανακάλυψη του ” Πέτρινου Τοίχου”

Η εικόνα δείχνει δύο μεταλλικούς κρίκους που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της ανασκαφής τοίχους όπου όχι μόνο είναι τεχνητά αλλά δείχνει όλο αυτό να είναι ένα τεχνητό τοίχος!!!! Αυτά τα δαχτυλίδια είναι περίπου 10 ίντσες σε διάμετρο και 6 αντίστοιχα!!!! Οι δακτύλιοι αυτοί ήταν ενσωματωμένοι μέσα στις πέτρες που συνθέτουν τον τοίχο!!!! Η σύνθεση των κρίκων έχει αναλυθεί!!!! Είναι φτιαγμένοι από τιτάνιο, ατσάλι, κασσίτερο και μπρούντζο ( περίεργη μίξη )!!!!  Επίσης σε πολλά σημεία του τοίχους υπήρχαν στρόγγυλες πέτρες φτιαγμένες από χέρι όπως η ποιο πάνω φωτογραφία με την αξίνα!!!! Πάλι και μόνο αυτές οι αποδείξεις αποδεικνύουν ότι το τοίχος είναι φτιαχτός και όχι φυσικός….!!!!
Από τους πρώτους αποίκους, υπήρχαν τρεις νεοφερμένοι, TU Wade ( Τ Γιου Γουέντ ), BF Boydston ( ΜΦ Μπόντστον ) και ο κ Stevenson ( Κ Στίβενσον ) που είχαν φτάσει να καθιερώσουν στην βοήθεια μιας αγροτικής κοινότητας!!!! Το 1852, ο Γουέντ και η οικογένειά του άρχισε να οικοδομεί το σπίτι τους στην ανατολική πλευρά της ανατολικής κοιλάδας του ποταμού Τριάδος κοντά στο δυτικό άκρο της παρούσης τάουνσαϊντ του Ρόκγουολ η οποία είναι ακριβώς βόρεια του σημερινού αυτοκινητόδρομου Ν66 του Τέξας!!!!

Κατά τη διαδικασία του σκαψίματος του σπιτιού του ο Γουέντ χτύπησε ένα σχηματισμό πέτρας.!!!! Περαιτέρω σκάψιμο και έρευνα ανακάλυψε έναν << τοίχο >> κάτω από την επιφάνεια που πήγαινε σε ένα εκτεταμένο μήκος!!!! Από την ανακάλυψη του << τοίχου >> αποφάσισαν να ονομάσουν την πόλη Ρόκγουολ (J.Glenn, 1950)!!!!

Ακόμα κι αν το ” τείχος βράχος ” εκείνη την εποχή είχε κρίκους γύρω από την περιοχή αλλά και κυκλικούς βράχους φτιαγμένους στο χέρι είχαν πάρει απόφαση ότι άνηκε σε έναν αρχαίο πολιτισμό ινδιάνων!!!! Μάλιστα πολλοί σήμερα είναι αυτοί που λένε ότι ίσως είναι ένα τοίχος των Αρχαίων Μάγιας ( !!!;;!!! ) για μένα καμία σχέση βέβαια!!!!

Οι ανασκαφές δεν άργησαν να έλθουν έτσι μετά από κάμποσο καιρό φτάσανε στο ανώτατο όριο του διαδρόμου όπου είχε απότομες κλίσεις ( που περιγράφουν ως ένα γοτθικό τύπου θολωτής οροφής, όπως και οι Μάγια έχτιζαν ) άρχισαν να ψάχνουν για χρυσό μα η οροφή δεν ήταν και τόσο σώα κατά συνέπεια, οι άνδρες φοβήθηκαν την  διαρθρωτική αποτυχία και εγκατέλειψαν την αναζήτησή τους για το χρυσό!!!!

Η Μαίρη Πάτι Γκίμπσον είχε αφηγηθεί σε εφημερίδα της εποχής επίσης ότι οι εξερεύνησης του παππού της από τον τοίχο, που ανακαλύφθηκε στο εξωτερικό, ο τοίχος πήγε κατ ‘ευθείαν προς τα κάτω!!!!! Στο εσωτερικό περιέγραψε ότι ο τοίχος που πηγαίνει κάτω σε περίπου σαράντα πόδια, είχε καμπύλες προς τα μέσα και γινότανε πολύ πιο χοντρός!!!!

Αυτό ακούγεται σαν ένα φαινόμενο αντηρίδας που έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς για την υποστήριξη υψηλού κύρους δομών και συνεπάγεται με την κατεύθυνση και τη μεταφορά των ιδεών αρχιτεκτόνων!!!!

Πρόσθετες πληροφορίες που παρέχονται από την κόρη του αείμνηστου Ντιβάϊζ, πρώιμο οικιστή του Ρόκγουολ, ο οποίος περιέγραψε μια πόρτα με διαγώνιο σχήμα πέτρας στον τοίχο στην κατοικία Γουέντ στην εθνική οδό 66!!!! Αυτό το τμήμα του τοίχου ήταν ανοιχτό για τους επισκέπτες από το 1936 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1940, και, κατά συνέπεια, με εντολή των Μιθσόνιανς τότε έκλεισε μια και καλή εξαιτίας των επικίνδυνων διαρθρωτικών συνθήκων!!!!

ancient wall texas 2

ancient wall texas 3

ancient wall texas 4

ancient wall texas 5

ancient wall texas 6

ancient wall texas 7

ancient wall texas 8

ancient wall texas 9

Όλες αυτές οι φωτογραφίες είναι από τον τοίχο του Ρόκγουολ του Τέξας όπου συνεχίζεις σε όλες τις ΗΠΑ αλλά και στην ενδοχώρα!!!!

Σε περίπου 12 μέτρα βάθος κάτω ανακάλυψαν ένα σχεδόν τέλειο τετράγωνο άνοιγμα μέσα από το τείχος, το οποίο έχει αναφερθεί ως ένα “παράθυρο”!!!!

ancient wall texas 10

 

Το άνοιγμα ήταν δύο μέτρα πλατύ, σε ένα τμήμα των δύο μέτρων του τοίχου.!!!!! Το συνολικό βάθος του φρεατίου ήταν 14 μέτρα αλλά δεν βρήκαν το κάτω μέρος της δομής ποτέ (J.Glenn, 1950)!!!!

Το 1949, η κυρία Σάντερς του Φόρτ Γουόρθ του Τέξας, έκανε μια ανασκαφή στον τοίχο!!!! Από αυτήν την ανασκαφή έφερε στην επιφάνεια τέσσερις μεγάλες πέτρες με τη μεγαλύτερη να ζυγίζει περίπου δύο τόνους!!!! Σε αυτές τις πέτρες βρέθηκαν σμιλευμένες επιγραφές με αυτό που ονομάζουμε εικονογράμματα!!!!

Αυτές οι εξαιρετικές  πέτρες ήταν υπόγεια, ως εκ τούτου, η διάβρωση δεν ήταν η αιτία των σχεδίων τους, εξάλλου, δεν υπάρχουν άλλες πέτρες ή τμήματα του τείχους με επιγραφές ή διαγράμματα που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα (J. Glenn, 1950)!!!!

Υπάρχουν και άλλες αναφορές για πόρτες ή παράθυρα που βρέθηκαν στον τοίχο μέσα από τα τελευταία 100 χρόνια, όπως ανέφερε στην εφημερίδα Dallas Morning News( Ντάλας Μόρνινγκ Νιους ), 5 Νοεμβρίου 1967 από τον Frank X. Tolbert ( Φρανκ Ξ Τόλμπερτ ): “Πίσω στη δεκαετία του 1920, Θ Μέρεντιθ, δήλωσε ότι σκάφτηκε ένα αγρόκτημα ακριβώς ανατολικά της πόλης του Ρόκγουολ, και ο κ Μέρεντιθ δήλωσε ότι το σκάψιμο πήγε κατά μήκος της πλευράς μιας τοιχοποιίας που φαινόταν να έχει ένα τόξο πάνω από μια πόρτα ή ένα παράθυρο!!!!”

ancient wall texas 11

 

Αποσπάσματα από επιστήμονες οι οποίοι προς το παρόν ασχολούνται με ή έχουν επιθεωρήσει την ανασκαφή και έρευνα μέχρι σήμερα με προσπάθεια για να εκθέσει το ” Ρόκγουολ ” στο κοινό:

“Ο εκτεθειμένος τοίχος είναι αρκετά εντυπωσιακός από πρώτο χέρι και τον καθορισμό προέλευση, τη γένεση και την ηλικία επικαλείται μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες έρευνας που μπορεί σίγουρα να διευρύνει την κατανόηση αυτού του είδους των φαινομένων!!!!

Το πιο σημαντικό γεγονός, όμως, είναι το σημείο που οι γεωλόγοι στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν τις ακριβείς διαδικασίες  δημιούργησαν αυτό το χαρακτηριστικό!!!! Και, ως εκ τούτου, μια συστηματική και λεπτομερής μελέτη από ένα τμήμα του τείχους έχει τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις γνώσεις μας και να αποκαλύψει νέα στοιχεία που ήταν άγνωστα μέχρι τώρα ”
Randall Moir Ph.D ( Ράνταλ Μόηρ Φ.Ντι – Αρχαιολόγος – Ντάλας, Τέξας )

“Είναι καλό όταν τα παραδείγματα όπως το Ρόκγουολ φαίνεται ότι δοκιμασία τις ικανότητας μας και να μας κάνει να αμφισβητηθούν οι βασικές Νευτώνειανες υποθέσεις μηχανιστικής που δεν έχουν τροποποιηθεί για πάνω από 150 χρόνια!!!! Η φυσική αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσέγγιση αυτή στο γύρισμα του αιώνα, επιλέγοντας αντ ‘αυτού για τη σχετικότητα και κβαντομηχανική, προκειμένου να προωθήσουν την κατανόησή τους, της ύλης και του σύμπαντος!!!!

Αυτές οι δύο θεωρίες είναι σήμερα υπό ριζική αναθεώρηση πίσω από τις σκηνές, λόγω των νέων ανακαλύψεων που δεν ταιριάζουν με αυτό το πρότυπο!!!! Καλά θα κάνουμε να αγκαλιάσει την νέα φυσική για να μας βοηθήσει να εξηγήσουμε τα πράγματα που έχουμε κάτω από το έδαφος για πάρα πολύ καιρό πριν χάσουμε κάθε αξιοπιστία.!!!!”

James (BUD) Shelton ( Τζέημς ( ΜΓΝ ) Σέλτον Γεωλόγος -. Νέα Ορλεάνη, Λα!!!!

Με λίγα λόγια και απλά, το τοίχος αυτός δείχνει να είναι δυο φορές και ίσως μεγαλύτερος από το σινικό τοίχος!!!! Όταν προσπάθησαν να το χρονολογήσουν το απαγόρευσαν να το διαδώσουν διότι είναι πάνω από 65 εκατομμύρια χρονών δείχνοντας ότι εκείνη την εποχή όχι μόνο υπήρχαν άνθρωποι αλλά είχαν έναν τεράστιο και άγνωστο σε εμάς πολιτισμό σήμερα!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DvLvrUCvce4[/youtube]

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ίσως είναι κατασκευή γιγάντων που έζησαν κάποτε στην περιοχή:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m7fm8CMN2e0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tTN5RBmjwaw[/youtube]

Άλλοι λένε ότι ίσως ήταν οι απόγονοι των τόσο αινιγματικών λευκών ινδιάνων που υπήρξαν στην Αμερική, δεν το γνωρίζατε ότι υπήρξαν λευκοί ινδιάνοι στην Αμερική!;! Για δείτε αυτό:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2DjO_zP9oh4[/youtube]

Για να δούμε κάποια βίντεο για τον τοίχο αυτόν:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2EvzC_YsZi4[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L93hFoj6fGY[/youtube]

Δεν θα βάλω άλλα βίντεο υπάρχουν πολλά που μπορείτε να ψάξετε μόνοι σας!!!!

Εκτός των άλλων  ευρημάτων έχουν ανακαλύψει τώρα τελευταία ανάμεσα στις πέτρες σε κάποια σημεία τιτάνιου αυτού του τοίχου στους αρμούς να υπάρχει μέταλλο!!;;!! φωτογραφία κάτω:

ancient wall texas 12

Μιλάμε για μια τεχνική που ακόμα και σήμερα είναι ακατόρθωτη λόγο ότι το μέταλλο αυτό είναι μονοκόμματο και όχι κομμάτι κομμάτι!!!! Αυτό και μόνο μετά τα όλα άλλα ευρήματα δείχνει πλέον ακράδαντα ότι αυτός ο υπέρ τιτάνιος τοίχος έχει κατασκευαστεί και δεν είναι φυσικός!!!! Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει επίσης ξεκάθαρα ότι είναι ένας τεχνητός τοίχος:

ancient wall texas 13

Πραγματικά τώρα, αναρωτηθείτε!!!! Υπάρχει ποτέ περίπτωση η φύση να φτιάξει κάτι τέτοιο!;!

Κατά τη διάρκεια του επόμενου αιώνα και μισό, πήγαν και έσκαψαν επιστήμονες όλων των αποχρώσεων και ειδικοτήτων!!!! Σε ορισμένα μέρη βρήκαν τεράστιες πέτρες να στοιβάζονται σε ότι θα μπορούσε μόνο να ήταν μόνο με προγραμματισμένο και δομημένο τρόπο!!!! Άλλες θέσεις φάνηκε να είναι πιο τυχαία, σωρούς από ψαμμίτη με οριζόντιες και κάθετες ρωγμές οι οποίες, είναι πραγματικά σκληρές, θα μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι μια ανθρώπινη κατασκευή όλα αυτό, ίσως το έκαναν και ίσως όχι μετά εντολών των Μιθσόνιανς!!!! Μερικές ομάδες βρήκαν αυτό που φαινόταν να είναι τα παράθυρα και οι πόρτες στον τοίχο!!!! Μια ομάδα πραγματικά υποστήριξε ότι βρέθηκε σε ένα τεράστιο υπόγειο θάλαμο μαζί με τα οστά των Νεάντερνταλ (αν και αυτός ο ισχυρισμός δεν επαληθεύτηκε ούτε αναφέρθηκε και πάλι)!!!!

Εικασίες για την προέλευση του τείχους συνεχίζονται μέχρι σήμερα, και η οριστική απόδειξη συνεχίζει να μας διαφεύγει!!!! Σε μια πρόσφατη παρουσίαση από την Ρόκγουολ Ιστορικής Εταιρείας, η Sheri Stodghill Fowler  Σέρη Στόντγκχιλ Φόουλερ ) παρουσίασε μια πέτρινη φιγούρα στο ακροατήριο!!!! Το ενδιαφέρον αντικείμενο βρέθηκε σε μια από τις ανασκαφές κατά μήκος του τοίχου!!!! Διάφορες μελέτες αυτού του πέτρινου σχήματος προσδιορίζεται ότι ήταν:

Α: Το απολιθωμένο ρύγχος ενός προϊστορικού φτερωτού δεινόσαυρου,
β: Ένα κεφάλι σκαλισμένου φιδιού από έναν τεχνίτη από ένα προ-Κολομβιανό πολιτισμού, πιθανώς αυτή που έχτισε τον τοίχο, ή
γ: ένας βράχος που σμίλευσε η φύση ( !;! )

Οι φωτογραφίες της Φόουλερ:

Fowler 1

Fowler 2

Fowler 3

Fowler 4

Όπως και να έχει το θέμα αυτό ο τοίχος για μένα είναι τεχνητός από έναν πολιτισμό όπου έζησε πριν 65 εκατομμύρια χρόνια!!!! Μαζί με τους δεινόσαυρους και από την τεχνοτροπία του τοίχου δείχνει να ήταν ένας ευφυής πολιτισμός!!!! Έχουμε κάνει πολλά άρθρα με αντικείμενα όπως εργαλεία ή ακόμα και μπουζί εκατομμυρίων ετών που βρέθηκαν ενώ δεν θα έπρεπε να υπήρχαν!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει για αυτά ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Είναι πασιφανές ο λόγος που δεν μας τα μαθαίνουν όλα αυτά στα σχολεία αλλά και μετέπειτα στην ζωή μας!!!! Δεν πρέπει να μάθουμε την μυστική ιστορία του πλανήτη μας αλλά και ποιοι ήμασταν σαν άνθρωποι κάποτε!!!! Πρέπει να μας έχουν υπό έλεγχο και να πιστεύουμε αυτά τα οποία μας λένε και μας διδάσκουν όλοι αυτοί ( μυστικές ομάδες ) που κυβερνούν τον κόσμο για προσωπικό τους όφελος και μόνο!!!!

Πιστεύω ότι άμα το ψάξουν και κάνουν πλήρες ανασκαφές ο τοίχος αυτός θα βγει στην επιφάνεια μετά από 1200 χρόνια όπως είπαν κάποιοι αρχαιολόγοι με καθημερινή δουλειά 8αρου!!!! Αυτό δείχνει το πόσο μεγαλοπρεπές ήταν αλλά και πόσα χρόνια πήρε για να φτιαχτεί!!!! Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή για το καλό της ανθρωπότητας να βγούνε στην φόρα όλα αυτά και να μάθει ο άνθρωπος αν και το βλέπω αδύνατον!!!! Ποιοι ήταν λοιπόν αυτοί που το έφτιαξαν αυτό το τοίχος!;! Γιατί το έφτιαξαν και από ποιους να προστατευτούν!;! Γιατί το κρύβουν εσκεμμένα μέχρι και σήμερα με σθένος!;! Γιατί το ξανά μπάζωσαν!;! Τι ρόλο έπαιξαν οι Μιθσόνιανς σε αυτό όπως και σε πολλά αρχαία ευρήματα!;! Μπορεί κάποιος να κάνει χιλιάδες ερωτήματα, πιστέψτε όμως!!!! Απάντηση δεν θα πάρει ποτέ!!!! Μόνο εικασίες!!!! Αν όμως το ψάξει καλά το θέμα με την ιστορία η προκολομβιανή ιστορία της Αμερικής μπορεί να κάνει παζλ σε πολλά σημεία με αυτό το τοίχος!!!! Ίσως αυτό να είναι ένα άλλο άρθρο κάποια στιγμή μετά από πολλές έρευνες!!!!

Μέχρι την επόμενη φόρα να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ!!!! ΟΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ!!!!!

  1. ΣΑΜΑΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΕΛΕΝΗ“ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ!?!!!!?! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ,ΠΡΩΤΕΑ!! ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΙΔΩΛΟ,ΟΛΟΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ!!!(ΚΑΛΟ Ε;; ΧΜΜΜ ΒΙΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ;,;;) ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΚΛΥΜΕΝΟΣ ,ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ….!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΣΚΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΚΑΤΗ,ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ Ή Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΥΗΜΕΝΟΣ!!?!?!? ΑΚΟΜΑ ΧΜΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ε?!!!!!?! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΑΜΑΝ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ……!!!

Αφήστε μια απάντηση