ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΝΑΝΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!;;!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΝΑΝΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!;;!!!

 Το να μιλάει κανένας για πρωτόγνωρα πράγματα του παράδοξου του παράξενου και του παραφυσικού αλλά και του μεταφυσικού γίνεται πολλές φορές δύσπιστος και ίσως φαίνεται σε πολλούς από εσάς ως παρατραβηγμένο!!!! Αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα το πώς θα νιώσετε όταν κάποιος ερευνητής προσπαθεί να δώσει καινούρια μορφή σε κάποια παλιά πράγματα η γεγονότα ή ακόμα να προσπαθήσει να εξηγήσει κάτι το καινούριο!!

Είναι κάτι το δύσκολο στην πλευρά του παράξενου διότι θα πρέπει να προσκομίσει στοιχεία, ειδικά στις μέρες μας που η τεχνολογία έχει ταχύ ρυθμό ίσως κάποιοι πιστέψουν ότι αυτά που βλέπουν σαν στοιχεία σε βίντεο ή φωτογραφίες είναι παραποιημένα!!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας αλλά τουλάχιστον οι σοβαροί ερευνητές κάνουν αναλύσεις των στοιχείων αυτών εξίσου σοβαρές.

Αυτήν την φορά έχω να σας δείξω κάποια στοιχεία που κανείς δεν ξέρει μέχρι σήμερα το τι είναι!!!! Έχουν καταγραφεί σε βίντεο και φαντάζουν στα μάτια όλων μας ψεύτικα!!!! Μα είναι εκεί και είναι πέρα για πέρα αληθινά!!!! Όταν ο Shinobi τράβηξε κάποιες φωτογραφίες και τις έστειλε σε εμάς διαπιστώσαμε έκπληκτοι κάτι το οποίο το είχαμε ακούσει μεν αλλά δεν το είχαμε δει ποτέ!!!!

Πρόκειται για μετά από χημικά εναέρια μονοπάτια τα μικρό-νάνο-ρομπότ που είναι μέσα στα χημικά να παίρνουν μια μορφή  για κάποια δευτερόλεπτα τύπου Όρμπ και μετά να χάνονται, λεπτομέρειες θα βρείτε  στο άρθρο μου << ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ SHINOBI >>!!!!

Έτσι και τώρα ήρθαν στα χέρια μας κάποια βίντεο τα οποία είναι τελείως μα τελείως ανεξήγητα με το τι βλέπουμε είναι εκεί!!!! Το πρώτο βίντεο μας το έστειλε η Jane από την Αμερική όπου και είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο. Το βίντεο δείχνει μεγάλες ποσότητες από την λευκή ουσία που έπεφτε πάνω  από το σπίτι  μετά από ψεκασμούς με χημικά μονοπάτια από αεροπλάνα (παρατηρήστε στον μπλε ουρανό την ουσία ) αν δείτε όλο το βίντεο θα δείτε ότι και κάτι άλλο είναι εκεί έξω σαν ΑΤΙΑ….. Η γυναίκα στο βίντεο έχει μαζέψει από αυτό το υλικό σε χαρτόνια και το δείχνει στο βίντεο. Μοιάζει σαν να είναι κόλα ή νούντουλς (Κινέζικα μακαρόνια)!!!! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Τα άλλα βίντεο είναι ακόμα ποιο παράξενα και τελείως απίστευτα!!!! Το μόνο βίντεο που μοιάζει να είναι σαν ΑΤΙΑ είναι το απόσπασμα από το βίντεο πάνω από το Μεξικό το 2005!!!! Όπως θα διαπιστώσετε στα αποσπάσματα του βίντεο κάθε χρόνο κάνουν την εμφάνιση τους αυτά τα απίστευτα πράγματα που έχουν προβληματίσει πολλούς επιστήμονες χωρίς να μπορούν να δώσουν μια εξήγηση ή μπορούν; Θα το δούμε παρακάτω αυτό!!!!!

Το τέταρτο βίντεο δείχνει ξεκάθαρα την θεωρία που αναπτύξαμε πρώτοι δημοσίως για τα χημικά μονοπάτια ότι μέσα σε αυτά τα χημικά υπάρχουν μικρό-νάνο-ρομπότ τα οποία τα βάζουν για πολλούς και διάφορους σκοπούς!!!! Κοιτάξτε στην αρχη του τέταρτου βίντεο που νομίζει ότι έχει πιάσει με την κάμερα του ένα ΑΤΙΑ μα στην πορεία μετατρέπεται σε ένα αλλόκοτο σύννεφο όπου αλλάζει μορφές!!!!

Όλοι οι ερευνητές τα ονομάζουν ΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ των ΑΤΙΑ μα όπως θα δείτε δεν είναι καθόλου αλλά επειδή δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι είναι τα ονόμασαν έτσι!!!! Με την βοήθεια του φίλου μου Ρώσου επιστήμονα στο θέμα των χημικών μονοπατιών που ασχολείται αλλά και με το θέμα της οργόνης όπου και αναφέρω σε άλλο μου άρθρο πρόκειται για τεράστιες ποσότητες  μικρό-νάνο-ρομπότ  όπου αναπτύχτηκαν μετά από ρίψη χημικών μονοπατιών!!!! Εδώ αντίθετα με τις φωτογραφίες του Shinobi όπου εμφανίζονται για κλάσματα δευτερόλεπτου ή δευτερόλεπτα και χάνονται εδώ αυτά δείχνουν να συσπειρώνονται με αυτόβουλη θέληση ( δηλαδή όπως τα έχουν προγραμματίσει )  να αλλάζουν σχήμα, χρώμα, μέγεθος, ακόμα και να κάνουν πτήση στο ίδιο υψόμετρο για πάρα πολλά χιλιόμετρα!!!!

Στο δεύτερο βίντεο πάνω από το Μεξικό θα δείτε ότι έχουμε δίκιο σε αυτό που λέμε διότι όταν τον τζάμπο ( επιβατικό αεροπλάνο ) με το δεξιό φτερό του καθώς στρίβει περνά σχεδόν ξυστά από την φιγούρα αυτή δεν δείχνει να κουνιέται καθόλου!!!! Αν ήταν σύννεφο θα είχε παραμορφωθεί από το ρεύμα αέρος του φτερού του αεροπλάνου!!!! Αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για μικρό-νάνο-ρομπότ  που είναι τόσο συσπειρωμένα που δεν άφησαν το ρεύμα αέρος να τα μετακινήσει στο ελάχιστο!!!!

Η πληροφορίες λένε ότι πάντα μετά από αεροψεκασμό σε τεράστιο ύψος μετά από λίγη ώρα εμφανίζονται πρώτα ως τεράστια λευκά όρμπ όπου κάποιος μπορεί να μπερδευτεί και να τα δει ως ΑΤΙΑ μετέπειτα αρχίζουν και παίρνουν τις μορφές που θα δείτε στα βίντεο. Αυτές οι μορφές μπορεί να ταξιδέψουν χιλιόμετρα και να διαλυθούν ήσυχα στον αέρα σαν μην υπήρχε τίποτα από αυτά ( τα μικρό-νάνο-ρομπότ  αφήνουν τον εαυτό τους να πέσουν στην γη ). Τι αποστολές μπορεί να έχουν!;! Από δοκιμές του  << HAARP >> μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σε άρθρο μας μέχρι και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας!!!! Το ποιο ανησυχητικό σενάριο και το οποίο ασχολείται ο καλός φίλος από την Ρωσία είναι ότι αυτές οι φιγούρες των μικρό-νάνο-ρομπότ  είναι δολοφόνοι των << οργόνων >>!!!!

Αν πράγματι η θεωρία του βγει αληθινή τότε δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και το μέλλον μας είναι αβέβαιο!!!! Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο η όλη υπόθεση είναι υπό στενή έρευνα σε Μεξικό, Ρωσία και Ιαπωνία από φίλους ερευνητές ότι νεότερο έχουμε θα σας το ανακοινώσουμε αμέσως!!!! Όπως είπα και στην αρχη για έναν ερευνητή είναι δύσκολο να αναφέρει κάτι το παράξενο χωρίς στοιχεία. Εμείς με τα στοιχεία που διαθέτουμε πιστεύουμε ότι είναι ακριβώς αυτό που σας είπαμε. Όταν το αναφέραμε στον διεθνή όμιλο καταπολέμησης των χημικών μονοπατιών στην Φλόριντα των ΗΠΑ το λεγόμενο  S.C.T.N.  που σημαίνει ( Σταματήστε τα Χημικά Μονοπάτια Τώρα ). Αμέσως το δέχτηκαν ως θετικό συμβάν και ήδη κοιτάνε προς αυτήν την πλευρά τώρα!!!! Τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YDY8ttWpdeQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xf3HCZ3QWtE[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aGN5mSrWPOU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EjkMOk974jQ[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση