ΜΕΣΗ ΓΗ part 44

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 44

 Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι όπου με διάφορες ερωτήσεις τους δημιουργούν ένα κλίμα άρνησης για τους περισσότερους ερευνητές οι οποίοι ερευνητές αποφεύγουν  να τους απαντήσουν ή γιατί δεν ξέρουν ή γιατί έχουν αντιγράψει άρθρα άλλων ή ακόμα γιατί φοβούνται να μην ρεζιλευτούν!!!!

Ιδιαίτερα στη θεωρία της ύπαρξης της Μέσης Γης είναι πολλοί λίγοι οι ερευνητές που αντιμετωπίζουν τους << διάφορους >> βαλτούς από << κάπου >> δημοσιογράφους όπου  προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν αν ξέρουν κάτι οι ερευνητές. Αυτό γίνεται εσκεμμένα ώστε οι Δρακονιανοί να πάρουν τα μέτρα τους και να υποβαθμίσουν την κατάσταση αυτή για τα δικά τους οφέλη και καταστάσεις…..

Εδώ θα θέσω για τους << ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ >> δυο είναι αυτοί και ξέρουν ποιοι είναι γιατί μου έστειλαν κάποια ειρωνικά σχόλια με σκοπό να εμφανιστώ και να τους δείξω το ποιος είμαι. Δεν θα το κάνω αυτό αλλά θα τους απαντήσω από εδώ με τις εξής ερωτήσεις για την Μέση Γη όπου και περιμένω αγαπητοί << ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  >> να μου απαντήσετε. Αυτό το κάνω διότι τα ονόματα σας στον κύκλο σας είναι πολύ γνωστά αλλά δεν πρόκειται να τα αναρτήσω επειδή σας γνωρίζω καλά και ξέρω ότι οι γνώσεις είναι πάρα πολλές και σε πολλά επίπεδα ανεπτυγμένες, έτσι αγαπητοί θα σας θέσω τα εξής ερωτήματα τα οποία δεν είναι ειρωνικά όπως τα σχόλια σας για το θέμα της Μέσης Γης στο αν υπάρχει. Και λέω δεν είναι ειρωνικά γιατί όλοι οι επιστήμονες, όπως βιολόγοι, γεωλόγοι, φυσικοί, αστρονόμοι, μαθηματικοί, και άλλοι πολλοί δεν μπορούν να τα εξηγήσουν και στο τέλος θα σας θέσω και ένα ερώτημα που θα σας προβληματίσει….. ιδιαίτερα!!!!

Τα ερωτήματα είναι τα εξής:

1)   Γιατί όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί που πέρασαν από την γη όπως Αρχαίοι Έλληνες, Αιγύπτιοι, Σουμέριοι, Κινέζοι, Ινδοί, Μάγια, Αζτέκοι, Τοτέλκοι, Θιβετιανοί αλλά ακόμα και μικρότεροι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, Εσκιμώοι πίστευαν ακράδαντα στην ύπαρξη της Μέσης Γης αλλά μας δίνουν και στοιχεία σήμερα για αυτήν!;! Όλοι αυτοί οι λαοί είναι τόσο φαντασιόπληκτοι που έφτιαχναν μέχρι και αγάλματα των κατοίκων της Μέσης Γης αλλά και θεότητες και μέχρι και θρησκείες!;! Αν ναι πως δημιουργήθηκε αυτή η φαντασία σε όλους αυτούς τους λαούς που σχεδόν κάποιες από αυτές δεν είχαν έρθει σε επαφή η μια με την άλλη!;!

2)   Τι είναι το Βόρειο Σέλλας!;! Γιατί οι επιστήμονες μέχρι και σήμερα λένε ότι πραγματικά δεν ξέρουν από πού προέρχεται!;! Αυτό το λένε διότι όταν δεν υπάρχει Ήλιο-καταιγίδα δεν υπάρχουν μαγνητικά πεδία να δημιουργηθεί, άραγε πως δημιουργείτε!;! Και γιατί πάντα στους Πόλους του πλανήτη μας και σε ένα σημείο με τις ίδιες πάντα συντεταγμένες!;!

3)   Τι έχετε να πείτε για υψηλού κύρους βιολόγους-ερευνητές όπου στους Πόλους όπου δεν έπρεπε να υπήρχε ζωή βρήκαν φρέσκια γύρη, ακόμα και ζωντανά μελίσσια στην μέση του πουθενά από μια άγνωστη όαση φυτών στην μέση του πουθενά των παγωμένων ερήμων των Πόλων της γης εκεί όπου τριγύρω από τις οάσεις οι θερμοκρασίες μπορεί και να φτάσουν έως και 57 βαθμούς κελσίου υπό το 0 την μέρα και το βράδυ να ξεπεράσουν και τους 62 βαθμούς κελσίου υπό το 0 αλλά μέσα στις οάσεις νύχτα μέρα η θερμοκρασία να δείχνει 22 βαθμούς κελσίου!;! Τι έχετε να πείτε για αυτά τα οποία είναι πλέων επιστημονικά τεκμηριωμένα ότι υπάρχουν!;!

4)   Γιατί οι ΗΠΑ μια και το ζήτημα ύπαρξης της Μέσης Γης δεν υπάρχει το έκαναν διεθνής ευρεσιτεχνία !;! Τι δεν με πιστεύετε!;! Νομίζετε ότι σας λέω ψέματα!;! Απεναντίας με εσάς τους δημοσιογράφους όπου το ψέμα το έχετε στο τσεπάκι υπάρχουν αποδείξεις!!! Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο μου << ΜΕΣΗ ΓΗ part 28 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ Η USA ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ >> ή δε το ξέρατε!;!

5)   Γιατί τα τελευταία χρόνια πολλοί σπηλαιολόγοι διεθνούς φήμης, αλλά και γεωλόγοι έχουν ανακαλύψει σε όλη την γη γαλάριες τεχνίτες οι όποιες συνδέονται αναμεταξύ τους σε όλη την γη!;! Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν το ανακοινώνουν στο ευρύ κοινό!;! Εσείς σαν δημοσιογράφοι θα δείτε ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια!!!! Αλλά γιατί δεν το ανακοινώνουν μπορείτε να το βρείτε!;!

6)   Γιατί το 95% των ΑΤΙΑ βγαίνουν από βουνά ή και σπήλαια και δεν έρχονται από το διάστημα!;!

7)   Γιατί έχουν βρεθεί ζώα νεκρά τα οποία δείχνουν να είναι πεθαμένα μόνο λίγες μέρες προβληματίζοντας τους επιστήμονες στην περιοχή όπου βρέθηκαν!;! Τι εννοώ!;! Στην Βόρεια Αλάσκα όπου δεν ζει τίποτα από το πολικό ψύχος έχουν βρεθεί από αλεπούδες λύκους αλλά και Μαμούθ συγκεκριμένα στα βόρεια νησιά της Αλάσκας κατά εκατοντάδες στις ακτογραμμές τους!!!! Στην απέναντι πλευρά της Ρωσίας  στα νησιά της Σιβηρίας ξερνά η θάλασσα τόνους απολιθωμένων δένδρων και μαζί με αυτά στοιβάζονται στις ακτές τους εκατοντάδες μαμούθ όπου και οι ντόπιοι εδώ και 200 χρόνια ασταμάτητα κάνουν εμπόριο τους χαυλιόδοντες των μαμούθ προς την Κίνα και όχι μόνο!;! Από πού έρχονται όλα αυτά!;! Κανένα σπονδυλωτό ζώο δεν ζει στην Αρκτική, ασπονδύλωτα, ιδιαίτερα μικρά αραχνοειδή και τσιμπούρια τα οποία και μπορούν να αντέξουν τις χαμηλές θερμοκρασίες υπάρχουν στην Αρκτική χερσόνησο αλλά θεωρούνται εντούτοις σπανιότατα!!!! Πως λοιπόν υπάρχει αυτό το φαινόμενο το οποίο κανείς βιολόγος δεν μπορεί να το εξηγήσει!;!

8)   Οι σταχτόχηνες όταν πηγαίνουν στα βόρεια και περνούν τον Βόρειο Πόλο που πηγαίνουν για δυο μήνες!;! Γιατί κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται!;! Τι τρώνε και τι πίνουν δυο μήνες σε μια άκρως Πολική περιοχή της Γης!;! Γιατί όταν οι βιολόγοι έβαλαν πομπό σε ένα κοπάδι από αυτές ώστε να βλέπουν που θα πάνε μέσο δορυφόρων και στίγματος GPS με το που έφτασαν στο κέντρο του Βορείου Πόλου χάθηκε το σήμα και ξανά εμφανίστηκε μετά από δυο μήνες στο ίδιο σημείο!;!

9)   Γιατί τόσοι γνωστοί επιστήμονες από τον Μεσαίωνα αλλά μέχρι και σήμερα με μαθηματικές αποδείξεις και εξισώσεις να αποδεικνύουν ότι η Μέση Γη είναι υπαρκτή και βιώσιμη για εμάς τους ανθρώπους αλλά το παγκόσμιο λόμπι να τους κατακράζει λέγοντας τους τρελούς ανισόρροπους και φαντασιόπληκτους!;! Ήταν!;! Και αν ήταν!;! Γιατί σε ότι ανακάλυψαν και βρήκαν δεν ήταν!;! Ξέρετε πολλούς τρελούς αστροφυσικούς, μαθηματικούς, γεωλόγους, φυσικοπυρηνικούς και άλλους πολλούς!;! Που να είναι διάνοιες!!;!!

Γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν οι επιστήμονες για κάποια σπήλαια στον κόσμο τον αέρα που βγάζουν από μέσα τους με μεγάλη ορμή!;! Και γιατί όταν κατεβαίνοντας αυτά τα σπήλαια αντί να ανεβαίνει η θερμοκρασία μένει σταθερή ώστε να μπορέσουν να επιζήσουν άνετα όπως στην επιφάνεια πραγματικοί οργανισμοί όπως άνθρωποι ζώα αλλά και χλωρίδα και έντομα!;! Γιατί δεν μπορούν να εξηγήσουν σπήλαια τα οποία είναι καταψύκτες από το κρύο και βρίσκονται σε περιοχές όπως η Ελλάδα, ο Ισημερινός, Ονδούρες, Μαλαισία και άλλες χώρες μακριά από  το δριμύ κρύο!;! Φανταστείτε στην Ελλάδα αυτό το σπήλαιο οι χωρικοί το είχαν ως καταψύκτη το καλοκαίρι για τα τρόφιμα τους!!!! Δεν θα σας πω που είναι εσείς είστε οι δημοσιογράφοι βρείτε την μόνη σας!!!!

10) Γιατί οι Αναζάσοι Ινδιάνοι, οι Αράπαχο, οι Τσερόκι υποστηρίζουν και έχουν ιστορίες ότι ήρθαν από την Μέση Γη!;! Γιατί το ίδιο υποστηρίζουν και οι αυτόχθονες Αβοριγιάνοι στην Αυστραλία!;! Προσέχτε!!!! Δυο λαοί που ποτέ δεν έχουν έρθει σε επαφή αναμεταξύ τους!!!! Γιατί το ίδιο υποστηρίζουν και οι Εσκιμώοι!;! Μα ακόμα το ίδιο υποστηρίζουν και οι αυτόχθονες ιθαγενείς της φυλής των Ζούλου!!!! Μα ακόμα και οι Πυγμαίοι!!!!! Ακόμα και οι φυλή των Νάγκας που ζουν μεταξύ Θιβέτ και Ινδίας όπου μέχρι πρόσφατα ήταν κυνηγοί κεφαλών!!! Τι δεν το πιστεύετε για τους Νάγκας!;! Τους μπερδέψατε με τους σαυρανθρώπους της Ινδίας!;! Δείτε λοιπόν αυτό το βίντεο να πειστείτε:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QG6yASF9ocA[/youtube]

ή και αυτό

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zXDRDpsKsJ8[/youtube]

ή και αυτό

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=58CDk6wWbQw[/youtube]

το τελευταίο είναι για την τριλογία του θεού Σίβα όπου και αναφέρει για τους Νάγκας μέσα καλό είναι να τα πήρατε να ενημερωθείτε!!!!  Όλοι αυτοί οι λαοί ποτέ δεν είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους!!!! Πως γίνεται όλοι αυτοί που τους ονομάζουμε άγριους ( επειδή εμείς θεωρούμαστε πολιτισμένοι ) να ήξεραν για την ύπαρξη της Μέσης γης!;! Και είναι ακόμα και άλλες φυλές σε διάφορες χώρες που αν κάτσω να σα τις πω όλες ίσως μετά γράψετε εσείς κανένα άρθρο στις φυλλάδες σας!!!!

11) Τι έχετε να πείτε για την υπόγεια πολιτεία της Καππαδοκίας όπου ανακαλύφθηκε πρόσφατα ότι χρησίμεψε σαν καταφύγιο για 250.000 κόσμο πριν 16.000 χρόνια για τους παγετώνες εκείνης την εποχής!;! Θα μου πείτε που είναι το παράξενο!;! Προτού αυτός ο άγνωστος λαός ανακαλύψει το καταφύγιο αυτό κάποιος άλλος λαός λένε οι ειδικοί έφτιαξε αυτήν την σύγχρονη υπόγεια πολιτεία η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πιο σύγχρονες σήμερα σε θέμα διαβίωσης, αλλά δεν είναι αυτό το περίεργο!!!! Το περίεργο είναι ότι κτίστηκε από μέσα προς τα έξω!!!! Ψάξτε λίγο δεν είναι δύσκολο και θα δείτε πόσο δίκιο έχω!!!!

12) To τελευταίο ερώτημα μου είναι το εξής:  Γιατί η σπηλαιολογική εταιρία Ελλάδος να ονομάζεται << ΕΤΑΙΡΕΙΑ >> και όχι υπηρεσία ή κάτι άλλο !;! Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα φίλοι μου!!!!

Επειδή είναι πάρα πολλά αυτά τα ερωτήματα και επειδή ξέρω ότι θα σας πάρει χρόνο για να πειστείτε διότι δεν θα βρείτε άκρη και το μόνο που θα σας μείνει είναι να πειστείτε!!!! Σταματώ εδώ τις ερωτήσεις. Για πληροφόρηση σας έχω ένα βιβλίο ερωτήσεις να σας κάνω όπου δεν υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσετε καμία όπως και δεν έχουν απαντήσει σε καμία από αυτές όλοι οι επιστήμονες της γης και σηκώνουν τα χέρια ψηλά προβληματισμένοι!!!!! Είμαι σίγουρος ότι θα θέλατε πολύ να μάθετε το ποιος είμαι….. δυστηχώς να πείτε στους φίλους σας τους εκδότες με τα περιοδικά των μυστηρίων και παράξενων και μεταφυσικών δραστηριοτήτων ότι είμαι πολύ γνωστός τους…………….. αλλά και τόσο άγνωστος!!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά και οι δυο σας…….. να θυμάστε τα λόγια μου αυτά:

 SAMAN LYCAN

ΓΕΛΑ ΔΕ Ο ΜΩΡΟΣ ΚΑΝ ΤΙ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΝ ΕΙ  “ΠΙΤΤΑΚΟΣ Η ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ”

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΜΕΣΗ ΓΗ part 44

 1. ΦΙΛΕ SHINOBI
  ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ¨ΔΕΛΦΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ,
  ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΑΡΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ, ΣΠΗΛΑΙΟ- ΑΡΧΑΙΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ, ΝΗΣΟΣ ΔΗΛΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΤΩΠΙΣΕΙ ΕΓΩ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΥΛΕ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ Ή ΟΧΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΙΟ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ.
  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

 2. Καλό μεσημέρι σε όλους τους φίλους.

  Έχω φίλε saman κάποια ερωτήματα για την
  Μέση Γη που με ταλανίζουν εδώ και καιρό,
  Ελπίζω εσύ να μπορέσεις να τα ξεκαθαρίσεις.
  1….το Ταίναρο,η Δήλος,οι Δελφοί,το Δίστομο,
  η Σπιναλόγκα,μεταξύ άλλων πολλών τόπων,
  είναι πύλες προς τα ενδότερα στη χώρα μας!
  Γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν αναφέρονται…
  Γιατί υπάρχει η στρατηγική του εκφοβισμού από
  κάποιους ερευνητές να μην πλησιάζουν οι άνθρωποι
  τις σπηλιές,αναφέροντας κάθε είδους κακά πλάσματα…
  ότι θα μας κατασπαράξουν,όταν η πιθανότητα να
  έρθουμε αντιμέτωποι με τα κακάσχημα αυτά όντα είναι…
  σχεδόν 0!
  Έτσι λένε οι αληθινή ερευνητές.
  Να είστε όλοι καλά.

Αφήστε μια απάντηση