ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ( !!!;;;!!! ) 20.000 ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ( !!!;;;!!! ) 20.000 ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!!!!

 

Πρόσφατα, αρκετές δημοσιεύσεις σχετικά με ένα υποτιθέμενο αρχαίο τεχνούργημα που ανακαλύφθηκε στο Κοσσυφοπέδιο έχει ταράξει για τα καλά την αρχαιολογική παγκόσμια κοινότητα!!!!!

Οι πληροφορίες φαίνεται να προέρχονται από σελίδες που δημοσιεύονται στη ρωσική γλώσσα, συμπεριλαμβανομένης μιας που δημοσιεύεται στη ρωσική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Live Journal !!!!!

Ισχυρίζεται ότι ο ερευνητής και ο φωτογράφος Stet Smaili ( Ισμέτ Σμάηλι ) ανακάλυψαν ένα αρχαιότατο τεχνούργημα στα βουνά του Κοσσυφοπέδιο: ένα είδος ασυνήθιστης πέτρας με ένα ιδιαίτερο πηνίο χαλκού!!!!!

 

Λένε ότι το πηνίο των χάλκινων συρμάτων τοποθετήθηκε μέσα στην πέτρα με εκλεπτυσμένο τρόπο, με την πέτρα  λιωμένη και χυτευμένη στο σχήμα που απαιτείται για να δημιουργηθεί ένας μετασχηματιστής!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια αγγλική μετάφραση ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε στο Live Journal αναφέρει:

<< Ο φωτογράφος και ερευνητής Ismet Smiley ανακάλυψε ένα μυστηριώδες τεχνούργημα στα βουνά στην επικράτεια του Κοσσυφοπεδίου. Το αντικείμενο που βρέθηκε είναι μια ασυνήθιστη πέτρα με ενσωματωμένο ηλεκτρομαγνητικό πηνίο. Μελέτες έχουν δείξει ότι το τεχνούργημα δεν έχει ηλικία μικρότερη των 20.000 ετών. Η ανάλυση της πέτρας προκάλεσε σύγχυση, διότι τα δεδομένα της δεν εντάσσονται στην επίσημη ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Το τεχνούργημα θυμίζει έναν αρχαίο μετασχηματιστή. Ένα πηνίο χαλκού δεν εισάγεται απλώς σε μια σκαλιστή τρύπα, αλλά αντιπροσωπεύει ένα ενιαίο σύνολο με μια πέτρα. Αυτό υποδηλώνει ότι η πέτρα έλιωσε, και στη συνέχεια έδωσαν το σωστό σχήμα. Το αντικείμενο είναι εξοπλισμένο όχι μόνο με ένα πηνίο και με σύρματα, αλλά με μονωτήρα, αλλά και με τέσσερις συμμετρικές οπές για καλώδια. >>

  

 

Έχουμε ξανά μιλήσει για τις χυτευμένες πέτρες αλλά και για το λιώσιμο τεραστίων βράχων της αρχαιότητας!!!! Επίσης αυτό δηλώνει ότι υπήρχανε προηγμένοι πολιτισμοί στην αρχαιότητα όπως έχουν και πάλι ξανά αναφέρει!!!! Αν δεν είναι όμως κάποιος αρχαίος προηγμένος πολιτισμός τι θα μπορούσε να είναι!;! Πολιτισμός εξωγήινος ή εσωγήινος!;! Το τεχνούργημα αυτό ήδη βρίσκεται προς πλήρη έρευνα, ότι νεότερο έχουμε και αν δοθούνε πληροφορίες βέβαια στην δημοσιότητα θα σας το αναφέρουμε αμέσως!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


1 σκέψη στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ( !!!;;;!!! ) 20.000 ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση