ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!!

Είπα να φτιάξω αυτό το άρθρο για να δείτε το τι υπάρχει στον κόσμο που ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε ότι είναι αληθινά!!!! Ίσως στο μέλλον να αναρτήσω και άλλα τέτοια άρθρα!!!! Πραγματικά θυμάμαι τις ατελείωτες συζητήσεις όπου είχα με τον αδελφικό μου φιλώ Νικ Μασουάμπι από την Μποτσουάνα στο Λομπάτσι για τέτοιου είδους ζητήματα… ας δούμε λοιπόν…..

XELONA 1

Βλέποντας ένα από τα βραχολιθικά τεχνουργήματα ονόματι  the slopes of Wangsan ( Δε Σλόπς Οφ Γουάνγκσαν ), στην Κορέα μπορεί εύκολα να διερωτηθεί κανείς όχι το πώς σκαλίστηκε ώστε να συμβολίζει το καβούκι της χελώνας αλλα το πως μετέφεραν αυτόν το γιγάντιο βράχο 127 τόνων!!!! Η πέτρα διακατέχεται από μια πολύ μεγάλη ενέργεια ηλεκτρομαγνητισμού η οποία δεν είναι συνεχές μπορεί για μια ή δυο μέρες να μην έχει καθόλου και μετά ξανά επανέρχεται!!!! Για αυτό το λόγο και οι φυτογραφίες αυτού του παράξενου βράχου είναι σπανιότατες!!!! Διότι δεν μπορούν να τραβήξουν καμία φωτογραφία ή βίντεο χωρίς να είναι τελείως θολά όπου οφείλεται στον ηλεκτρομαγνητισμό της!!!! Αν κάποιος την ακουμπήσει θα δει ότι οι τρίχες από το δέρμα του θα σηκωθούν όρθιες με μιας και καμιά φορά ακόμα και οι τρίχες της κεφάλης όσο μακριές και αν είναι!!!! Υπάρχουν πολλοί μύθοι για το από πού έχει έρθει και πως φτιάχτηκε μα θα σας πω αυτή που είναι η επικρατέστερη!!!! Πριν περίπου 8.000 χρόνια ένας ουράνιος δράκος κατάστρεφε τα πάντα στο διάβα του και είχε γίνει ο τρόμος και φόβος για την Κορέα!!!! Αν και ο βουδισμός δεν πάει τόσο πίσω ως θρησκεία οι βουδιστές λένε ότι ο Βούδας παρότι δεν είχε εμφανιστεί στην γη έστειλε μια τεράστια χελώνα ώστε να σκοτώσει τον δράκο και με την ενέργεια αυτή να καθαρίσει το πεπρωμένο για την έλευση του Βούδα στην γη!!!! Έτσι και έγινε μετά από μία σκληρή μάχη ο δράκοντας έχασε αλλά μαζί με αυτόν και η χελώνα πέθανε!!!! Το καβούκι της όμως έγινε η πέτρα του πεπρωμένου!!!! Αργότερα την βρήκαν( !!;!! ) οι Βουδιστές και την μετέφεραν όπου και την σκάλισαν!!!! Βέβαια αυτήν την εκδοχή του μύθου την δέχονται μόνοι οι συγκεκριμένοι βουδιστές  στην περιοχη αυτή και όχι όλοι οι άλλοι!!!! Όπως και να έχει πρόκειται για ένα τεχνούργημα το οποίο έχει πολλά ανεξήγητα θέματα τα οποία δεν έχουν λυθεί ακόμα και από όσο πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση να λυθούν ποτέ!!!!

Τα παρακάτω τεχνουργήματα ( για μένα ) έχουν φέρει μια τεράστια αψιμαχία στους ειδικούς!!!! Τι εννοώ!;! Οι μισοί λένε ότι πρόκειται για κάτι που έχει υποστεί ανθρώπινη επέμβαση ή επέμβαση από κάτι με νοημοσύνη ( όχι απαραίτητα άνθρωπος ) και οι άλλοι μισοί λένε ότι είναι φτιαγμένο από την φύση έτσι!!!! Εγώ θα αναφέρω τα μέρη και θα σας δείξω το κάθε ένα από αυτά!!!! Δεν θα τα βάλω όλα διότι είναι πάρα πολλά κατά προτίμηση προσωπική έγινε η διαλογή από τα χιλιάδες τέτοια τεχνουργήματα τα οποία υπάρχουν!!!! Είναι στην κρίση σας μετά από προσεκτική μελέτη των φωτογραφιών το αν πρόκειται η φύση να ήταν ο καλλιτέχνης που τα έφτιαξε ή έχει γίνει καλλιτεχνική παρέμβαση από τον άνθρωπο ή από κάτι άλλο με ποιο μεγάλη νοημοσύνη!!!!

the rocks at Skógafoss 1

the rocks at Skógafoss 2

Αν κάποιος παρατηρήσει αυτές τις δύο φωτογραφίες όπου ονομάζονται the rocks at Skógafoss ( Δε Ροκς Ατ Σκογκέηφος – http://metrodorus.tumblr.com/post/55062875917/two-faces-of-stone-with-skogafoss  ) στην Ισλανδία θα διακρίνει δύο πρόσωπα!!!! Ένα μικρό πάνω και ένα μεγάλο από κάτω!!!! Μέχρι και πρόσφατα πίστευαν ότι η φύση με τα χιλιάδες χρόνια διάβρωσης τα είχε φτιάξει ώσπου έγιναν έρευνες από δύο γλύπτες όπου και δήλωσαν ότι τα πρόσωπα αυτά είναι σμιλευμένα στο βράχο επίτηδες!!!! Πρόκειται για δύο πρόσωπα καλικάντζαρων όπως λέει και ο μύθος της περιοχής!!!!  Ο βράχος αυτός έχει ηλικία πάνω από 2.000 χρόνια όπως λένε οι γεωλόγοι!!!! Αν τώρα κάποιος ψάξει την λαογραφία της Ισλανδίας από τότε που αποικήθηκε θα βρει χιλιάδες ιστορίες από καλικαντζάρους!!!! Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν μόνο θεωρητικές ιστορίες οι οποίες είναι πολύ νέες και δεν μπορώ να τις συμπεριλάβω στις έρευνες μου!!!! Αν όμως κάποιος είναι ερευνητής της Μέση Γης θα ξέρει ότι τέτοιου είδους τεχνουργήματα σηματοδοτούσαν μια άλλη εποχή αλλά και κάτι σαν δείκτης το που υπήρχε είσοδο για αυτήν!!! Και πιστέψτε με στην Ισλανδία λέγεται ότι υπάρχουν 22 είσοδοι και η μια βρίσκεται στο βυθό του καταρράκτη πίσω από τον μεγάλο βράχο όπου και πραγματικά από εκεί ξεκινά ένας μικρός υπόγειος ποταμός!!!!

OXAIO

Οχάιο ΗΠΑ!!!!

ILINOIS

Ιλλινόις ΗΠΑ!!!!

MOYMA DE BADOURE

Ρουμανία Τρανσυλβάνια!!!! << Μούμα ντε Παντούρε – Η γριά μάγισσα του Δάσους >>!!!!

10

11

12

13

14

15

16

Inis Tuaisceart – Άηνις Τουάησκεερτ στα ιρλανδικά) είναι το βορειότερο από τα νησιά Blasket ( Μπλάσκετ ), στην κομητεία του Kέρυ στην Ιρλανδία!!!! Το όνομα σημαίνει << βόρειο νησί >> Το νησί είναι επίσης γνωστό ως An Fear Marbh ( Αν Φήερ Μάρμπχ = ο νεκρός ή κοιμισμένος γίγαντας )!!!! Όπου πολλά παραφυσικά γεγονότα έχουν συμβεί εκεί αλλά υπάρχουν και αναφορές ότι αυτό το νησί το 1250 είχε εξαφανιστεί τελείως για ένα χρόνο( !!!!;;;;!!!! )!!!!! Κάποιοι ίσως γελάνε με αυτό που διάβασαν το τελευταίο!!!! Όμως νησιά εμφανίζονται και εξαφανίζονται συχνά ψάξτε και θα το βρείτε!!!! Για αιωρούμενα νησιά όμως έχετε ακούσει ποτέ!!;!! Εγώ το μόνο που είχα ακούσει ήταν από την μυθολογία την δικιά μας όπου μιλούσε για την Δήλο!!!! Για να μην μακρολογώ για αυτό ψάξτε το αν και το έχω αναφέρει σε άρθρα μου για την Μέση Γη!!!! Θα πιστεύατε ότι σήμερα υπάρχουν αιωρούμενα νησιά!!;;!! Δύσκολο ε!;! Για δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο << Τρίγωνο των Βερμούδων >> και θα σας εξηγήσω!!!!

8

Όπως βλέπετε αυτά τα νησιά αιωρούνται!!!! Δεν είναι φώτοσοπ!!!! Φωτογραφήθηκε από τον κατασκοπευτικό δορυφόρο NROL-67!!!! Θα μου πείτε και πως ξέρεις ότι είναι κατασκοπευτικός!!;!! Διαβάστε αυτό παρακαλώ- http://www.universetoday.com/111107/super-secret-spy-satellite-soars-spectacularly-to-space-aboard-atlas-v-booster-from-cape-canaveral/

Για αυτήν εδώ την φωτογραφία σήμανε συναγερμός όπως καταλαβαίνετε!!!! Κάντε μια δικιά σας έρευνα προτού αρχίσουν πάλι ξέρετε ποιοι να παραπληροφορούν όπως κάνουν κάθε φορά!!!! Μην το ξεχάσω ψάξτε και για τα συγκεκριμένα νησιά μέσο του google earth ….. θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!!! Αν λοιπόν δεν είναι φυσικό φαινόμενο που δεν γνωρίζουμε τότε μιλάμε για τεχνούργημα ανώτερης νοημοσύνης όπως ήταν το νησί της Δήλου!!!! Να που η μυθολογία μας για μένα ιστορία μας βγαίνει και πάλι αληθινή για μία ακόμη φορά!!!!

PYRAMIDS

Μια και μιλάμε για το Τρίγωνο των Βερμούδων θυμήθηκα τις υποθαλάσσιες πυραμίδες που βρήκαν εκεί και έχει κάνει όλους τους αρχαιολόγους ιδιαίτερα αυτούς που ακολουθούν την συμβατή αρχαιολογία να ξεστομίζουν ότι η ιστορία της γης πρέπει να ξανά γραφτεί!!!! Όσο για τις υποθαλάσσιες πυραμίδες αυτές όποιος θέλει να μάθει κάτι ας διαβάσει το άρθρο μου που πρώτοι είχαμε αναρτήσει ΕΔΩ!!!!

20

21

Τα πρόσωπα στο Avebury έχουν παρατηρήσει πριν. Το ακόλουθο πέτρα ήταν σκαλισμένα, πιθανώς για να τονίσουν ένα υπάρχον χαρακτηριστικό.

22

Τα μενίρ ( ;;)  Avebury ( Άβεμπουρι ) στην Βρετανία έχουν επίσης τεχνητές δομές προσώπων!!!! – http://www.avebury-web.co.uk/surviving_stones.html

23

Αγγλία: Το ακόλουθο πρόσωπο καταγράφηκε για πρώτη φορά στο Στόουνχεντζ, το 1999. http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/474977.stm

 24

Παλιό καρτ-ποστάλ που δείχνει το περίγραμμα του προσώπου για την «Hele»( Χέλε ) ή αλλιώς << Η πέτρα των μοναχών >>!!!!

 • Tapadão, Πορτογαλία: Οι dolmen (Άντα) στο Tapad ã o στην Πορτογαλία έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο σύμπλεγμα βράχων δίπλα στον ιστότοπο. Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι επηρέασαν την επιλογή της τοποθεσίας για τους οικοδόμους της dolmen.
 • 25

Ebihens ( Εμπίχενς ), Γαλλία!!!! Πρόσωπο ξωτικού ή αλλιώς όπως είναι ποιο γνωστό << ο Απάτσι >>!!!!

26

Junagadh <<  Γκουτζαράτ >>, Ινδία!!!!

27

28

29

Στο  Ollantaytambo ( Ολλανταγτάμπο ) στο Μάτσου Πίτσου στο Περού!!!!

30

Το πρόσωπο του << Κοιμισμένου Γίγαντα >> κοντά στο Absaroka Range near Livingston, Montana ( Αμπσάροκα Ρέηντζ Νίερ Λίβινγκστον στην Μοντάνα ) στις ΗΠΑ!!!!

60

 

Εκουαδόρ στο Σακιουασίλι!!!! << Το κεφάλι του διαβόλου >>!!!! Βέβαια όταν φτιάχτηκε κάτι χιλιάδες χρόνια πίσω δεν υπήρχε ο διάολος της χριστιανικής θρησκείας!!!!

32

Ο << Γκρίζος Άνθρωπος του Μέρρικ >> σε βουνό της Σκωτίας στο Γκέλλογουεη Φόρεστ Παρκ!!!!

33

Στην Νέα Ζηλανδία!!!!

34

35

Νέα Ζηλανδία στην λίμνη Lake Taupo ( Λέηκ Τάουπο – http://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Taupo )!!!! Ειδικά αυτή η βραχογραφία έχει προβληματίσει τους επιστήμονες διότι είναι σε πολύ σκληρό γρανίτη σκαλισμένο και οι Μαορί δεν είχαν τα εργαλεία που χρειαζόταν για να επιτευχθεί το έργο αυτό!!!! Μπορεί κάποιος να το σύγκρινε με άλλες βραχογραφίες των Μαορί για να κάνει σύγκριση!!!!

36

 

37

38

39

Οι σπηλιές Guyaju ( Γκουγ ίατζου στην Μανδαρική διάλεκτο της Κίνας σημαίνει  αρχαία υπόγεια κατοικία στο γκρεμό http://en.wikipedia.org/wiki/Yanqing_County  ) είναι περίπου 90 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πεκίνου !!!! Είναι πάνω από 5.000 χρόνων και κανείς δεν ξέρει ποιοι τα έφτιαξαν!!!! Όταν άρχισαν οι αρχαιολογικές έρευνες το 1950 οι τότε αρχαιολόγοι είχαν κάνει λόγο για μια υπόγεια πόλη όπου πήγαινε πολύ κάτω….έκαναν λόγο για τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα!!!! Επίσης είχαν δηλώσει ότι και αυτό όπως η υπόγεια πόλη της Καππαδοκίας είχε χτιστεί από μέσα προς τα έξω (!!!!!), η τότε κουμμουνιστική Κίνα είχε αποκλείσει την έλευση ανθρώπων εκεί ως τουριστικό μέρος και το είχε εκμεταλλευθεί χωρίς να ξέρει το γιατί για στρατιωτικούς σκοπούς!!!! Το 1997 σφραγίστηκαν οι είσοδοι με σκυρόδερμα όπου ήταν δυο και κατέβαιναν υπόγεια και αν κάποιος πάει μπορεί να τις δει λέγοντας ότι ενίσχυσαν και καλά τα θεμέλια και άλλες τέτοιες δικαιολογίες!!!! Βέβαια είναι γνωστό ότι κάποια χιλιόμετρα ποιο πέρα είναι ένα από τα ποιο μεγάλα υπόγεια πυρηνικά πυραυλικά σιλό στην Κίνα!!!! Επίσης είναι και μια περιοχη όπου τα τελευταία 10 χρόνια έχουν γίνει οι ποιο πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ στην Κίνα….οπότε καταλαβαίνετε…. Υπάρχουν πάνω από 100 σπίτια λαξευμένα μέσα στο λόφο. Τα σπίτια, μερικά έχουν κομψούς πυλώνες από πέτρα, διατάσσονται σε δύο ομάδες ως οικισμός όπου τροφοδοτείται με νερό από μια φυσική πηγή!!!! Τώρα τελευταία λένε ότι φτιάχτηκαν από την δυναστεία των Χάνγκ…..αλλα αυτοί ήταν πολλοί νεότεροι των 5 χιλιάδων  χρόνων ύπαρξης του!!!!

40

Είμαι σίγουρος ότι δεν πάει το μυαλό σας τι μπορεί να δείχνει η φωτογραφία!!!! Πρόκειται για έναν αρχαίο δρόμο όπου τον χρονολογούν πάνω από 200.000 χρόνια πίσω!!!! Ήρθα σε επαφή με την Ιστορική Εταιρεία ( Εταιρία προσέξτε = Μιθσόνιανς ) στην Οκλαχόμα και είχαν τραβήξει τα τότε άρθρα από εφημερίδες που σχετίζονταν με αυτή την ιστορία ( αποδεικνύεται ότι υπήρξαν πολλές, από τον Ιούνιος έως και τον Αύγουστος του 1969 -. τότε απότομα σταματήσαν και δεν αναφέρθηκε ποτέ ξανά τίποτα για αυτό )!!!! Ο γεωλόγος που αρχικά είπε ότι αυτό δεν είναι ένας φυσικός σχηματισμός φαίνεται ένα είδος ασφάλτου κατά ένα περίεργο τρόπο μετατέθει σε μια πολύ καλύτερη δουλειά με παχουλό μισθό!!!! Σήμερα δεν ζει!!!! Θα αναρωτιέστε γιατί δεν αναφέρω το όνομα του!;! Διότι οι Μιθσόνιανς σε όποιον αναφέρει το όνομα του κάνει μυνήσεις δυσφήμησης όπως και για τον αρχαιολόγο με πολύ άσχημες συνέπιες ειδικά οικονομικές….!!!! Η φωτογραφία είναι από την τότε φυλλάδα της εφημερίδας που τα είχε αναφέρει όλα αυτά όπως και πολλές άλλες εφημερίδες!!!! Είναι ότι σώνεται σήμερα από αυτήν την ιστορία!!!! Εκτός από κάποιους συλλέκτες εφημερίδων που έχουν πλήρη άρθρα….!!!! Θα σα πω τι έλεγε το άρθρο:

<< Το μυστήριο του σχηματισμού δολομίτης ασφαλτοδρόμισης που ανακαλύφθηκε μεταξύ της Οκλαχόμα Σίτι και Έντμοντ επιδεινώθηκε την Τετάρτη από την ανακάλυψη ενός αντικειμένου στο χώρο που μοιάζει με πέτρινο σφυρί. Γεωλόγοι έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην ασυνήθιστη διαμόρφωση ….  για να εξηγήσουν την προέλευση του, είτε το σχηματισμό ή το τεχνούργημα. 0 John M. Ware ( Τζων Μ. Γουέρ αγαπητοί Μιθσόνιανς δε το λέω εγώ αλλά η παραπάνω εφημερίδα το όνομα ),  γεωλόγος από την Οκλαχόμα Σίτι, είπε, << Απλά δεν μπορεί να εξηγηθεί στον τομέα της γεωλογίας -. Χρειαζόμαστε έναν αρχαιολόγο να δώσει μια τελική γνώμη >> …. Ωστόσο, η ηλικία και η καταγωγή τους μπορεί να παραμείνει ένα μυστήριο, εκτός αν ένας αρχαιολόγος μπορεί να πειστεί να αναλάβει το έργο σύντομα ( όπου και έγινε… ). Εντός 20 ημερών, εργαζόμενοι στις κατασκευές θα συνεχίσουν τη δουλειά τους από των ανασκαφών στην περιοχή για να ξεκινήσει ως κτίριο όπου θα στεγάζει μια άγνωστη οργάνωση ( κεντρικό κτήριο των Μιθσόνιανς στην περιοχη ) ….!!!!  Μια άλλη ενδιαφέρουσα παρατήρηση σχετικά με την πανάρχαιη άσφαλτο είναι ότι περιέχει θαλάσσιες αποθέσεις, που δείχνει ότι είχε προβλεφθεί στον ωκεανό για αρκετό καιρό … Ο Πέητ ( χαζός είμαι να σας πω ποιος ήταν ψάξτε μόνοι σας να τον βρείτε ) είπε ότι ο σχηματισμός, γίνεται γρήγορα ένα τουριστικό αξιοθέατο. << έχω δει ανθρώπους αλλά και έχουν συλληφθεί άλλοι όπου συρρέουν εκεί  λαμβάνοντας κομμάτια της αρχαίας ασφάλτου >>, είπε: << Πρέπει να το διατηρήσουμε μέχρι κάτι να μπορεί να γίνει για τον προσδιορισμό της καταγωγής του…. >> Τώρα βέβαια είναι στα θεμέλια του κτηρίου που σας ανάφερα…. Αν όμως κάποιος ψάξει, ψάξει καλά!!!! Θα βρει πολλά στην τριγύρω περιοχή που στο μέλλον να είμαστε καλά θα σας δώσω και εγώ!!!!  Άντε να σας δώσω δύο στοιχεία για να μην λένε κάποιοι ότι και καλά το λέω έτσι:

41

Πέτρα – γρανίτης επικαλυμμένη με ασφαλτοποιημένο υλικό που βρέθηκε σχεδόν ένα χιλιόμετρο από εκεί που βρέθηκε η αρχαία άσφαλτος!!!! Παρατηρήστε καλά τα γράμματα που έχουν σκαλιστεί!!!!

42

Και αυτός εδώ ο βράχος όπου δείχνει μέσα του να έχει σίδηρο όπου κάποιοι λένε ότι είναι απομεινάρι από κάποιο θεμέλιο….. καλό ε!;! Που να δείτε όταν θα σας φέρω τις πλήρεις αποδείξεις για αυτό!!!! Γιατί το κάνω αυτό!;! Δίνω ευκαιρία σε κάποιους που λένε ότι είμαι ΠΑΡΑΜΥΘΙ σε ότι λέω να το παρουσιάσουν αυτοί καλύτερα από εμένα, μια διορία 6 μηνών αν δεν το κάνουν μετά θα το κάνω εγώ….!!!! Το ξέρω είμαι λίγο κακός, αλλά βλέπετε η ανωνυμία μου και το ότι δεν θέλω να ξέρουν ποιος είμαι με κάνουν  να λειτουργήσω έτσι ώστε να έρχονται οι αποδείξεις και να κλείνουν κάποια στόματα!!!!

43

Το απολιθωμένο αυτό αποτύπωμα αρχαίου ανθρώπου βρέθηκε στην Κένυα!!!! Λένε ότι ανήκει σε ανθρωποειδές που έζησαν πριν 1.500.000 εκατομμύρια χρόνια πίσω!!!! Είναι όμως προφανές ότι σε όσους κάνουν σοβαρές έρευνες πάνω στους Λυκάωνες ότι πρόκειται για τέτοιο αποτύπωμα!!!! Τέσσερα δάχτυλα με γαμψώδη νύχια!!!!

44

Δείτε την διαφορά από ένα ανθρώπινο ή ανθρώπιδας αποτύπωμα που βρέθηκε στο Νέο Μεξικό και χρονολογείται 290.000.000 πίσω όπου θεωρείται και το ποιο παλαιό σε όλη την ιστορία του πλανήτη!!!! Καλό ε!;!

45

Μια από τις δυσνόητες πέτρινες κατασκευές από το Gobekli Tepe ( Γκομπέκλι Τέπε – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B9_%CE%A4%CE%B5%CF%80%CE%AD )!!!! Για ποιο λόγο κατασκευάστηκαν αυτοί οι πέτρινοι κύκλοι ή τι κάνουν δεν έχει κανείς ιδέα!!!! Η περιοχη ακόμα βρίσκεται υπό ανασκαφή!!!!

 46

47

48

49

50

Τεχνουργήματα τα οποία υπολογίζουν οι αρχαιολόγοι ότι ήταν κάτι σαν εργαλεία ανταλλακτικά για το σημερινό Ντρίμμελ από την περιοχη Skara Brae – Orkney Islands, Scotland ( Σκάρα Μπρέη – Όρκνεη ¨Αηλαντς, Σκωτία )!!!! Μέχρι και σήμερα δεν μπορούν να καταλάβουν πως φτιάχτηκαν  και με τι εργαλεία!!!! Πολύ κάνουν λόγο για εξωγήινη τεχνολογία ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε για κατάλοιπα κάποιου προηγμένου πολιτισμού!!!! Τα μικροεργαλεία αυτά δεν μπορούν να χρονολογηθούν αλλά οι ειδικοί λένε ότι δεν πρέπει να υφίστανται στους κατοίκους τους Σκάρα Μπρέη μα σε ποιο παλαιούς από αυτούς!!!!

51

Από το Tell El-amarna ( Τέλλ Ελ-Αμάρνα – http://www.britannica.com/EBchecked/topic/700792/Tell-el-Amarna ) όπου αυτό το τεχνούργημα μοιάζει σαν κινητήρας πυραύλου!!!! Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το τι είναι!!!!

52

Η τόσο περίεργη φυλή των Ντόγκον ( http://en.wikipedia.org/wiki/Dogon_peopleστο Μάλι όπου έχουν αποτυπώσει σε ξυλόγλυπτα σε κάποιους από τους ναούς τους αυτές τις φιγούρες όπου όπως λένε οι ίδιοι ήρθαν από τον Σείριο!!!! Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο!!!!

 53

Αυτή εδώ η μπρούτζο -χρυσή σφαίρα είναι φτιαγμένη από τους αρχαίους  Bharatiya Engineers ( Μπχαρατίγια Εντζινήερς ) όπου επρόκειτο για ένα τεχνούργημα που μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπορεί να το αντιγράψει και φτιάξει παρόλη την τεχνολογία που διαθέτουμε σε ανθρώπινη εξέλιξη!!!! Είναι κούφια και εξολοκλήρου φτιαγμένη στο χέρι με φυσητό χυτό μέταλλο μπρούτζου αλλά και 24αρη χρυσό ταυτόχρονα και συνάμα προτού κρυώσει το μέταλλο έχουν γίνει οι περίπλοκες εγχαράξεις των σχεδίων!!!! Η κούφια αυτή μπάλα τα σχέδια που έχουν χαραχθεί αναπαριστούν το 80% των ειδικών λένε την Μέση Γη και το 20% ότι πρόκειται για μια ουράνια αναπαράσταση σε κάποιον άλλον πλανήτη!!!!

54

Αυτά εδώ που βλέπετε είναι τα αρχαιότερα τεχνουργήματα σιδήρου στον κόσμο!!!! Θα μου πείτε που το περίεργο!!;!! Θα σας πω…!!!! Είναι φτιαγμένα από μετεωρίτη και φτιάχτηκαν 2.000 χρόνια πριν την εποχή του σιδήρου!!!! Βρέθηκαν στην Αίγυπτο το 1911 και ακόμα προβληματίζει τους αρχαιολόγους που ακολουθούν την συμβατή αρχαιολογία!!!! Για περισσότερες πληροφορίες – http://news.yahoo.com/far-ancient-egyptian-jewelry-came-outer-space-230807961.html !!!!

Πραγματικά θα μπορούσα να σας δείξω τόσες χιλιάδες!!!! Ναι!!!! Χιλιάδες τεχνουργήματα από την αρχαιότητα τα οποία δεν μπορούν οι επιστήμονες να δώσουν κάποια εξήγηση το πώς φτιάχτηκαν αλλά και ποιοι ήταν αυτοί που τα έφτιαξαν και με τι μέσα!!!! θα ξανά επανέλθω στο θέμα αυτό στο μέλλον, σταματάω εδώ διότι δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, είπαμε πολλά για αυτό το θέμα με πρώτες πανελλήνιες αναφορές!!!!

Το άρθρο αυτό το αφιερώνω στον καλό μου αδελφικό φίλο Νικ Μασουάμπι από την Μποτσουάνα…..!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!!

 1. ΕΙμαι λιγο ασχετος με το θεμα αλλα μονο εδω πλησιαζει το θεμα.
  Αυτος ο ISIS εκτελει εντολες για τη καταστροφη αρχαιοτητων. Τωρα απο ποιους,μαλλον θα μαθουμε πολυ συντομα !!! Ειναι κριμα,πολυ κριμα…

 2. Δε μπορω να πω παντως, ωραιος τροπος να μπερδευεις τους ανθρωπους λεγοντας τους οτι δεν εφτιαξαν πχ το σκαλιστο στο γρανιτη οι μαορι, μονο και μονο επειδη δεν ειχαν τα καταλληλα εργαλεια. Δε γινεται επειδη κατοικουν οι μαορι σε ετουτη τη χρονικη στιγμη (και εννοω καποιες εκατονταδες χρονια ή και χιλιαδες) να ειναι υπευθυνοι για καποια τεχνουργηματα στη χωρα τους. Το ιδιο φυσικα ισχυει σε ολα τα μερη της γης.
  σαμαν παντως η φωτογραφια με τη στρογγυλη πετρα (εκεινη που ειναι σα λουκουμας με τη τρυπα στη μεση χαχαχα) μου θυμιζει παρα πολυ τις απεικονισεις του φιδιου που τρωει ας πουνε την ουρα του…

  1. kitsoklis!!!!

   ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ….!!!! Η ΛΙΜΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ….ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΣ!!!! Η ΛΙΜΝΗ ΟΣΟ ΠΑΣ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ!!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΗΡΑΣΙΑ!!!! ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΩΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ-ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ!!!! Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΜΑΟΡΙ!!!! ΟΙ ΜΑΟΡΙ ΛΕΝΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ….ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…..!!!!

   ΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ!!!! Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ….. ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!! ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση