ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ( ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ) Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ Η ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ( ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ) Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ Η ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!!

 

Το λεγόμενο Ιαπωνικό τρίγωνο του Δράκου τις Ιαπωνίας βρίσκεται σε μια θαλάσσια περιοχή  μόλις 60 μίλια νότια του Τόκιο!!!! Τα περίεργα περιστατικά που φιλοξενεί και που μάλλον δημιουργεί αλλά και μη  οι Ιάπωνες του έχουν δώσει την ονομασία το Τρίγωνο των Βερμούδων του Ειρηνικού!!!!!

Ακριβώς όπως και στην περίπτωση του Τριγώνου των Βερμούδων, η θάλασσα του διαβόλου η οποία είναι επίσης γνωστή ως το Τρίγωνο του Δράκου δεν εμφανίζεται σε κανένα επίσημο έγγραφο χαρτογραφημένο ή στους  θαλάσσιους χάρτες!!!!! Είναι ένας τόπος που αξιωματούχοι προτιμούν να μην συζητήσουν ανοιχτά!!!! Το ενδιαφέρον είναι ότι, τη γεωγραφική της θέση μπορεί να προσφέρει μια ένδειξη ως προς το γιατί μοιράζεται ομοιότητες με το τρίγωνο των Βερμούδων .Η θάλασσα του Διαβόλου βρίσκεται σχεδόν ακριβώς στην άλλη πλευρά του πλανήτη!!!! Σε συνδυασμό με την έννοια ότι το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι ό, τι απέμεινε από την Ατλαντίδα, αυτό έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι η θέση θα μπορούσε να είναι μαγνητικά ενεργή αντί-Ατλαντίδα, αν θέλετε!!!!

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός πλοίων και αεροπλάνων όλων των μεγεθών έχουν χαθεί και εκεί!!!!! Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός δυσλειτουργεί πολλές φορές χωρίς λόγο και χωρίς προειδοποίηση!!!! Μάρτυρες αναφέρουν ότι βλέπουν παράξενα φώτα και παράξενα λαμπερά όρμπς και κυκλικά μικρά σφαιρίδια στην πίσω πλευρά των εμπορικών πλοίων!!!! Οι άνθρωποι περιγράφουν περίεργες και ανεξήγητες περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένων των εξαφανίσεων, επανεμφανίσεις και ελλιπή φαινόμενο χρόνου!!!! Οι ψαράδες θέλω να προσθέσω ότι έχουν απίθανες ιστορίες για  φαντάσματα  πλοίων και των πληρωμάτων τους, ενώ οι σύγχρονοι ουφολόγοι μιλάνε για αναβίωση του φαινομένου Α.Τ.Ι.Α. στη Θάλασσα του Διαβόλου και τη γειτονική περιοχή!!!!

Οι αλλαγές του καιρού είναι απότομες και ασταθείς!!!! Ισχυρές δίνες εμφανίζονται από το πουθενά και εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν ίχνη!!!! Μια παράξενη, πυκνή ομίχλη μερικές φορές κάνει αισθητή την παρουσία της, γεμίζοντας τους ναυτικούς με ανησυχία, δεδομένου ότι προσκολλάται σε αντικείμενα!!!!!! Οι ντόπιοι φοβούνται, επειδή πιστεύουνε ότι είναι το μέσο με το οποίο μπορεί κανείς να περάσει σε άλλες διαστάσεις !!!!

Θρύλοι των ντόπιων ψαράδων που χρονολογούνται τουλάχιστον από 1000 π.Χ. παρέχουν μια ετυμολογική εξήγηση για το τμήμα δράκος στο όνομα Τρίγωνο του Δράκου!!!! Σύμφωνα με την κινεζική λαογραφία, ένας τεράστιος δράκος έχτισε μια φορά το παλάτι του κάτω από τα κύματα, παρασύροντας ανυποψίαστα θύματα, τα πλοία και όλα στους υδαρής τους τάφους τους!!!! Και, ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς, θα μπορούσαν να υπάρχουν  ιστορικά στοιχεία για να υποστηρίξουν αυτή την άγρια ​​υπόθεση της περιοχής!!!!

Τον 13ο αιώνα μ.Χ., Μογγόλος αυτοκράτορας Κουμπλάι Χαν που τα μάτια και το μυαλό του ήταν στην κατάκτηση της Ιαπωνίας, δεν ήταν επιτυχής, αλλά το προσπάθησε!!!! Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ο ίδιος προσπάθησε να διασχίσει το νερό που χωρίζει την Ιαπωνία από την ηπειρωτική Κίνα, αλλά κατέληξε να χάσει ολόκληρη τη ναυτική δύναμη του στη διαδικασία αυτή!!!! Στην πρώτη προσπάθεια και μόνο, έχασε πάνω από χίλια πλοία και 40.000 μέλη των πληρώματων!!!! Οι Ιάπωνες πίστευαν ακράδαντα ότι αυτό ήταν μια πράξη της θεϊκής παρέμβασης και απέδωσε την νίκη στους  Ουράνιους ανέμους που φρουρούσαν την αυτοκρατορία τους!!;;;!!

Μπορεί ένας δράκος να είναι υπεύθυνος για αυτό το κύμα-στροφή ως παρέμβαση!!;!! Ή είναι ο δράκος μια αλληγορία για κάτι άλλο!!;;!!

Μια κεντρική φιγούρα σε πολλούς ασιατικούς πολιτισμούς, ο δράκος κάνει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση στην ιστορία της Κίνας με τον μυθικό Κίτρινο Αυτοκράτορα !!!!! Σύμφωνα με το μύθο, ο Huang-Di ( Χουάνγκ Ντι ) κατέβηκε στη γη με έναν  << δράκο με μεταλλικά λέπια >>!!!!  Ο χαρακτήρας που λέγεται ότι έχουν δημιουργήσει αστρονομία στην παλιά αυτοκρατορία θα μπορούσε να καλέσει αυτό το δράκο κατά βούληση με τον να τον ιππεύει. Θα μπορούσε να διασχίσει την έκταση του χώρου και του χρόνου με έναν  πολύ σχετικιστικό τρόπο!!!!! Μια ιδιαίτερη ιστορία, ακόμη αναφέρει πως ένας από τους συμβούλους του ήρθε πίσω με ένα γέρο μετά τη λήψη του για έναν γυρισμό του!!!!  Μόλις οι σχέσεις του με τους γήινους είχε αποδώσει καρπούς, ο Κίτρινος Αυτοκράτορας κάλεσε τον δράκο για μια τελευταία φορά και έφυγε για Xuanyuan  ( Ξουανγουάν ) το σπίτι του κόσμου!!!! Οι αστρονόμοι προσδιορίζουν ότι το  Ξουανγουάν είναι η Άλφα  Λεωνή, το σύστημα των αστέρων που βρίσκεται 79 έτη φωτός από τη Γη, στον αστερισμό του Λέοντα!!!!

Εάν μεταφέρουν από αυτόν το δράκο τους παλιούς θρύλους στον σύγχρονο κόσμο, μπορούμε να εξάγουμε πολλές ομοιότητες με τα σύγχρονα ΑΤΙΑ!!!!  Αν κάνουμε αυτή την υπόθεση, αυτό που μπορούμε να πούμε για το υδάτινο << παλάτι >> του δράκου που έχτισε για τον εαυτό του; Μπορούμε να το αφομοιώσουμε σε μια έννοια που δέχεται την ύπαρξη υποθαλάσσιων βάσεων στις θάλασσες και τους ωκεανούς του πλανήτη μας, που χτίστηκαν και λειτουργούν από εξωγήινους!;! Ναι!!;;!! όχι!!;;!! Ποιος ξέρει!;!

 

Υπάρχει και ένας άλλος μύθος που υποστηρίζει αυτή τη θεωρία: η ιστορία της Utsuro-Bune  (  Ουτσούρο Μπούνε – https://en.wikipedia.org/wiki/Utsuro-bune   )!!!! Η παλαιότερη αφήγηση της μπορεί να επισημανθεί πίσω στο 1803, όταν δύο παράξενες ιστορίες άρχισαν να κυκλοφορούν στην Ιαπωνία!!!! Η ιστορία πηγαίνει κάπως έτσι, Ιάπωνες ναύτες ανακάλυψαν  ένα κοίλο πλοίο να επιπλέει άσκοπα στον Ειρηνικό!!!! Είχε κυκλικό σχήμα, το πλοίο ήταν καλυμμένο με γυαλί και παράθυρα!!!! Φυσικά, οι ναύτες έσυραν το πλοίο προς την ακτή και έμειναν έκπληκτοι  όταν ανακάλυψαν μια πολύ όμορφη γυναίκα που καθότανε μέσα, κρατούσε το στήθος της!!!!! Χλωμή με κόκκινα μαλλιά, η γυναίκα μιλούσε μια παράξενη γλώσσα και φορούσε εξίσου περίεργα ρούχα!!!! Ανίκανη να ξεκινήσει οποιαδήποτε ουσιαστική επικοινωνία, η ταξιδιώτης έκανε μια χειρονομία που περιλάμβανε τη θάλασσα και άφησε τους ναύτες εμβρόντητους όταν επέστρεψε στο πλοίο της και εξέπλευσε μακριά. Η Ουτσούρο Μπούνε, όπως ήταν το παρατσούκλι που τις έβγαλαν, θα πήγαινε για να κάνει τις εμφανίσεις σε όλο το μήκος της ακτής της Ιαπωνίας κατά το επόμενο έτος!!!! Κανείς δεν ξέρει ποια ήταν ή από που  προήλθε, αλλά οι εικασίες για την απόκοσμη καταγωγή της είναι άφθονες, και η εγγύτητα της στο Τρίγωνο του Δράκου θα μπορούσαν να υποδεικνύουν ότι ήταν πρόσφυγας ή ένας περιθωριακός που έφυγε από την υποβρύχια βάση μέσα σε ένα λοβό διαφυγής!!!! Αν αυτή είναι η περίπτωση, τα περιεχόμενα του κουτιού της πρέπει να ήταν πολύ πολύτιμη!!!!

Τα τελευταία χρόνια, η πιο εκτεταμένη έρευνα στη Θάλασσα του Διαβόλου επιχειρήθηκε από τον συγγραφέα Charles Berlitz ( Τσαρλς Μπέρλιτζ )!!!! Στο Τρίγωνο του Δράκου , ο Τσαρλς είχε αναφερθεί σε δεκάδες εξαφανίσεις μόνο κατά την περίοδο 1952-1954 !!!! Σύμφωνα με πηγές του, ο ιαπωνικός στρατός είχε χάσει πέντε πλοία και πληρώματα πάνω από 700 άτομα, αλλά οι Ιάπωνες το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό!!!!! Ο κίνδυνος καραδοκεί εκεί και καθορίζει η ιαπωνική κυβέρνηση να ονομάσει την περιοχή μια ζώνη αποστολής κινδύνου!!!! Το 1952 θα ξεκινήσει ένα ερευνητικό πρόγραμμα με στόχο την αποκάλυψη της πηγής της για τις εξαφανίσεις αυτές, αλλά το Κaio Maru No5  πλοίο που στάλθηκε σε αναζήτηση απαντήσεων εξαφανίστηκε, μαζί με το πλήρωμά του των 31 ανθρώπων!!!!

Τις τελευταίες δεκαετίες, η περιοχή δεν δημιουργεί άμεσες εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων……!!!!

Δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με τις υπερφυσικές εξηγήσεις για αυτά τα παράξενα περιστατικά!!!! Δίνουν φυσικές εξηγήσεις, όπως μαγνητικές ανωμαλίες και κοιτάσματα φυσικού αερίου μεθανίου στο βυθό του ωκεανού όπου θα μπορούσε να εξηγήσει μερικές από τις εξαφανίσεις, αλλά κανένας δεν μπορεί να καταστείλει το μυστήριο μια για πάντα διότι δεν ευσταθούν στην πράξη οι εξηγήσεις αυτές αλλά μόνο σε θεωρία!!! Και αυτό γιατί το να εξαφανιστεί ένα πλοίο μόνο του θα ήταν λογικό!!!! Το να εξαφανιστούν  5 ή 7 μαζί είναι τελείος αφύσικο!!!!

Πηγές:

 1. Jump up to:ab c d e f g h i j k l m Kazuo Tanaka: Did a close encounter of the Third Kind occur on a Japanese beach in 1803? In: Sceptical Inquirer, Volume 24(4), Juli/August 2000. Committee for Skeptical Inquiry, Amherst, New York 2000. ISSN 0194-6730, page 37 – 60.
 2. Jump up to:ab c d e f g h i j Kunio Yanagita, Fanny Hagin Mayer, Nihon Hōsō Kyōkai: The Yanagita Kunio guide to the Japanese folk tale. Indiana University Press, Bloomington (IN) 1986, ISBN 0-253-36812-X, p. 176–178.
 3. Jump up to:ab c d Masaru Mori: The female alien in a hollow vessel. In: Fortean Times, Vol. 48, 1987. Dennis Publishing Ltd., London 1987, ISSN 0308-5899, page 48–50.
 4. Jump up to:ab 岩瀬文庫の世界 Iwase Bunko Library(β) 13分、知の探検。知られざる日本がある。岩瀬文庫の世界 Iwase Bunko Library(βver.).
 5. Jump up^(常陸国, today Ibaraki prefecture)
 6. Jump up^Reporting of newly discovered Utsuro-bune stories in the official Ibaraki-Shimbun
 7. Jump up^Wake-hime shrine at Funakoshi (Go-Go island)
 8. Jump up^Moku Jōya: Japan And Things Japanese. Japan Times, Tokyo 1958. S. 227 & 228.
 9. Jump up^“UFO「うつろ舟」漂着地名浮上 「伝説」から「歴史」へ一歩” [A step regained from legend to history, UFO Utsuro-bune landing location]. The Ibaragi Shimbun (茨城新聞 Ibaragi Shinbun?). Mito, Ibaraki: The Ibaragi Shimbun (茨城新聞 Ibaragi Shinbun?). 2014-05-26. Retrieved 2014-05-28.
 10. Jump up^“UFO「うつろ舟」漂着は波崎? 実在地名記載の新史料「伝説の元の文書か」” [Landing on Namihama ? written exist location name in newly found material “Is original material for the legend]. The Ibaragi Shimbun (茨城新聞 Ibaragi Shinbun?). Mito, Ibaraki: The Ibaragi Shimbun (茨城新聞 Ibaragi Shinbun?). 2014-05-13. Retrieved 2014-05-28.
 11. Jump up^Ryūtarō Minakami, Kazuo Shimizu, Shōichi Kamon: 新・トンデモ超常現象60の真相 (= Sceptic Library, Band 6). Otashuppan, Tokyo 2007, ISBN 4-903063-07-0, p. 206.
 12. Jump up^Dani Cavallaro: Magic As Metaphor in Anime: A Critical Study. McFarland, Jefferson (N.C.) 2010, ISBN 0-7864-4744-3, p. 89.

 

Θα επανέλθουμε σε αυτό κάποια άλλη στιγμή με περισσότερη έρευνα στο θέμα!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ( ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ) Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ Η ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!!

Αφήστε μια απάντηση