ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ!!!!

 

 

Στην Ισπανία, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του λαού της Καταλονίας, τα δάση της περιοχής κατοικούνται από παράξενα πλάσματα!!!! Πλάσματα τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πλάσματα της Ελληνικής μυθολογίας αλλά και της Μέσης Γης!!!!

Για αιώνες, η ιδέα αυτή διαιωνίζεται ως ένας μύθος ειδωλολατρικός!!! Ωστόσο, πρόσφατα, μια εικόνα που λαμβάνεται και δημοσιεύεται από το περιοδικό  Μας Αλλα ντε λα Επιστημών  ( Ισπανία – http://www.masalladelaciencia.es/ ) φαίνεται να είναι ως μια καταπληκτική απόδειξη της ύπαρξης αυτών των μυθικών πλασμάτων!!!!

catalonia creature

Η φωτογραφία κατελήφθη από την Jose Maria Ferrer  ( Τζοσέ Μαρία Φερρέρ ), σε έναν δρόμο ανάμεσα Centellas και Tona ( Σεντέλας και Τόνα στην Βαρκελώνη )!!!! Η Φερρέρ αποφάσισε να στείλει την φωτογραφία στο τμήμα Ver Para Crer (…. ήθελα να το δούμε για να πιστέψουμε είπε ) το εν λόγω περιοδικό!!!!

Εξετάστηκε διεξοδικά από τον φωτογράφο εμπειρογνώμονα Guillermo Leon ( Γουλιέλμο Λεόν ), ο οποίος εργάζεται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα  Κουάρτο Μιλένιο – Cuarto Milenio, όπου η φωτογραφία τελικά, θεωρήθηκε αυθεντική!!!!

Τηλεοπτικό πρόγραμμα που υποβλήθηκε από τον Iker Jiménez ( Ίκερ Ζιμένεζ )!!!!
[http://www.cuatro.com/cuarto-milenio/]

Ωστόσο, όπως θα περίμενε, ξέσπασε μεγάλη διαμάχη για την μεταφυσική ή υπερφυσική εκδοχή!!!! Ενώ ορισμένοι τεχνικοί, όπως ο Λεόν του, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας απλής οπτικής ψευδαίσθηση, άλλοι άνθρωποι δέχονται ότι η εικόνα θα μπορούσε να είναι, πράγματι, η εγγραφή ενός πλάσματος ονόματι wgo ( Βγκο )!!!! Όπου μπορεί να είναι μια υπερβατική οντότητα που διακινούνται μεταξύ των διαστάσεων και της δικής μας  πραγματικότητας!!!! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτά τα πλάσματα ( προφανώς ) των φαντασμαγορικών παράξενων δασών της Καταλονίας επιστήσουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης!!!! Το 2009, ξωτικά είχαν φωτογραφηθεί στο  Valle de Rivas ( Βάλε ντε Ρίβας – , στη ζώνη των Πυρηναίων!!!! Βέβαια από το χλέβας που δέχθηκε ο φωτογράφος και φυσιοδίφης απειλεί όποιον αναφέρει το όνομα του με μηνύσεις!!!! Δυστυχώς έχουν αποτραβηχθεί και όλες οι φωτογραφίες από το διαδίκτυο όπου έδειχναν τα ξωτικά!!!!

Όπως έχω ξανά πει τα τελευταία χρόνια με την βοήθεια της τεχνολογίας όπως κινητά τηλέφωνα και βιντεοκάμερες μπορούμε να έχουμε από όλο τον κόσμο τέτοιες αποδείξεις, γινότανε και στα παλαιά χρόνια μόνο που τότε δεν υπήρχε η τεχνολογία για να τα πιστοποιήσει κάποιος !!!! Το ποιο αξιοσημείωτο όμως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι οι επιτόπιες έρευνες γίνονται από μεμονωμένες ομάδες ερευνητών που σχεδόν δεν ανήκουν σε κανένα πανεπιστήμιο ή κρατικό φορέα και όταν βρίσκουν κάτι αμέσως όλοι οι άλλοι τρέχουν να εξαφανίσουν τα στοιχεία ή να τα παραποιήσουν!!!!

Τώρα τι είναι αυτό το πλασματάκι!;! Θα το αφήσω στην δικιά σας κρίση και φαντασία…!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση