ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ!!!!

Πρόκειται για μια περίπτωση που ακόμα και οι ποιο ευκολόπιστοι ερευνητές την κοροϊδεύουν λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο!!!! Αυτό όμως που ξεχνάνε οι εν λόγο κύριοι είναι ότι πλέον ζούμε σε μια εποχή όπου πλέον τίποτα δεν είναι πιστευτό μα και όλα είναι!!!! Ζούμε στον καιρό της τεχνολογικής εξέλιξης είτε το θέλουμε είτε όχι!!!!

Το παρακάτω βίντεο μας το έστειλε ο ίδιος ο τεχνολόγος όπου και ανάρτησε το βίντεο για να δείξει στον κόσμο κάτι το πολύ αλλόκοτο μα και συνάμα απίστευτο!!!! Το όνομα του δεν το αναρτούμε διότι δεν το επιθυμεί ο ίδιος πράγμα που κάνει και στο βίντεο!!!! Ανακάλυψε λοιπόν στην τηλεφωνική εταιρία κινητών που δούλευε ως τεχνικός ότι μέσα στις μπαταρίες τις οποίες φτιάχνει η ίδια η κινητή τηλεφωνία ότι υπάρχουν κάποια αλλόκοτα όντα που μοιάζουν με αράχνες!!!! Τα οποία φαίνεται να είναι από πλευράς κατασκευής μισά βιολογικά και μισά τεχνολογικά από μεταλλικά αντικείμενα!!!!

Το έχει στείλει το επίμαχο βίντεο σε πολλές ιστοσελίδες μα δυο τρεις μαζί με μας αποφασίσαμε να το αναρτήσουμε διότι πράγματι μας προβλημάτισε στο έπακρον όλη αυτή η ιστορία η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή!!!! Δείτε την έκφραση του ανθρώπου αυτού όπου είναι πραγματικά ενας εξαίσιος τεχνολόγος, δείτε τον προβληματισμό του, τις κινήσεις και τις εκφράσεις του προσώπου του όπου δεν υποδεικνύει κάποιον που θέλει να κάνει κάποια φάρσα!!!! Τώρα!!!! Το τι είναι αυτά τα πλάσματα και γιατί η συγκεκριμένη εταιρία τα βάζει στις μπαταρίες των κινητών είναι τελείως άγνωστο για εμάς και πράγματι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που τα βάζουν εκεί αυτά τα πλάσματα!!!! Για να τα βάζουν όμως θα έχουν τον σκοπό τους!!!! Τώρα αν είναι γήινης προελεύσεως ή εξωγήινης προελεύσεως αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε!!!! Αυτό όμως που μπορούμε να γνωρίζουμε είναι ότι είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο με την τρέχουσα τεχνολογία!!!! Πάρτε για παράδειγμα την Μίκρο-νάνο-ρομποτική –νανοτεχννολογία όπου έχουν καταφέρει και έχουν φτιάξει νάνο-ρομπότ αραχνήδια τα οποία δεν φαίνονται με το μάτι αλλά μόνο με πολύ εξελιγμένα ηλεκτρονικά μικροσκόπια!!!! Δείτε το επίμαχο βίντεο αλλά και τα σχόλια του κόσμου όπου δεν δέχονται με τίποτα αυτήν την ανακάλυψη!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

https://www.youtube.com/watch?v=alYPzuiA47M

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


8 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ!!!!

 1. Καλησπέρα σας!
  Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να αναφέρω την άποψη μου γι αυτό το βίντεο.

  Καταρχήν γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί πιο εύκολοι τρόποι για παρακολούθηση των συσκευών από την ανάπτυξη αυτών των “αραχνοειδών”. Οπότε και με δεδομένο αυτό δεν υπάρχει εμφανής λόγος γι αυτά τα πλάσματα να βρίσκονται μέσα σε μια ερμητικά κλειστή μπαταρία. Από την άλλη όπως πολύ σωστά αναφέρεις κι εσύ Saman η νανοτεχνολογία έχει φτάσει σε απίστευτα μικρούς αριθμούς μεγεθών, κάτι που θα καθιστούσε αυτά τα υπερμεγέθη πλάσματα, σε σύγκριση, σαν τους πρώτους υπολογιστές πριν δεκαετίες σε αντιπαραβολή με τα τωρινά κινητά, για παράδειγμα.
  Αν από την άλλη υποθέσουμε πως δεν είναι δημιουργία κάποιων αλλά ένα είδος αυτόνομου οργανισμού και πάλι το γεγονός ότι είναι μέσα στη μπαταρία αποκλείει το ενδεχόμενο απλά να μπήκαν εκεί για άλλο λόγο, όπως το να τραφούν από τα στοιχεία της μπαταρίας κτλ., γιατί παρότι ήταν αρκετά μεγάλο σε μέγεθος αν δεν έκοβε την μπαταρία δεν βλέπω να έβγαινε από εκεί.
  Άλλα στοιχεία που με κάνουν να πιστεύω ότι είναι ψευδές βίντεο είναι τα ακόλουθα.
  Κανένας τεχνικός δεν δουλεύει με γάντια μια χρήσης νοσοκομείου αλλά με γάντια αντιστατικά λόγο των ηλεκτρονικών μερών στις συσκευές. Από την άλλη δεν υπήρχε κάτι για να χαλάσει, άρα οριακά μπορώ και να το δεχτώ ίσως,
  Η αράχνη του επιτίθεται στα αριστερά του, ανεβαίνει στον αριστερό ώμο αλλά μπαίνει στο δεξί αυτί του! Αυτό σε συνάρτηση με το ότι ο “τεχνικός” είναι δεξιόχειρας (χρήση πριονιού στάση σώματος κτλ) δεν εξηγεί γιατί είχε προτάξει το αριστερό πόδι προς κάτι το οποίο φοβόταν και από το οποίο απειλούνταν, εκτός από το ότι όλα αυτά βοηθούν τον παρατηρητή του βίντεο να έχει καλύτερη οπτική, σε συνδυασμό με το ότι βολεύει με την σκηνή που μπαίνει η κοπέλα στο πλάνο και έτσι δεν φαίνεται το αίμα που τρέχει.
  Παρόλα όμως τα παραπάνω το μεγαλύτερο στοιχείο για μένα βρίσκεται στο τέλος!!!
  Το αραχνοειδές μπαίνει μέσα του και υποθέτουμε ότι πλέον τον ελέγχει από την μετέπειτα αντίδραση του αλλά και από το γεγονός ότι πετάει στα σκουπίδια όλα τα αποδεικτικά και σαν κατάληξη σταματάει το βίντεο!!! Δηλαδή θέλει να πιστέψουμε πως ενώ πετάει τα πάντα αναρτά εν τέλη κάτι για το οποίο δεν θέλει να μαθευτεί!!!! Άτοπο!
  Το σενάριο πως κάποιος άλλος βρίσκει το βίντεο και εν τέλη το αναρτά δεν στέκει, λόγο του τίτλου “InfectedConnection” που έχει ο χρήστης και σε συνδυασμό με τα όσα αναφέρει παραπάνω ο φίλος niroface που μας οδηγούν σε πιο αληθή συμπεράσματα αλλά και στην σελίδα του βιβλίου.

  Επίσης κάτι το οποίο ίσως παρερμηνεύω και το εννοείς αλλιώς (;;), γράφεις πως δεν αναφέρει το όνομα του, αλλά στην ουσία είναι το πρώτο που αναφέρει στο βίντεο!
  Γιατί αυτό, μήπως μας δοκιμάζεις αγαπητέ Saman;

  Να είστε πάντα καλά!

 2. nirofase!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!

  ΑΝ ΕΛΑΓΑ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ……

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!

 3. Χαίρεται!
  Θα ήθελα να πω την άποψή μου γι΄ αυτό το βίντεο. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται εντυπωσιακό. Μετά από λίγο ψάξιμο όμως είδα ότι αυτό το βίντεο φτιάχτηκε για την προώθηση του βιβλίου του συγγραφέα Ashley Straker (ο ίδιος που φαίνεται και στο video), “Infected Connection”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου 2013 σύμφωνα με το AMAZON. Κάτω από το βίντεο, στη περιγραφή του στο youtube, παραθέτονται σύνδεσμοι για την ιστοσελίδα του βιβλίου ( http://www.infectedconnection.com/ ), αλλά και για το AMAZON ( http://www.amazon.com/dp/B00BSQWQVQ ) απ’ όπου μπορεί και να το αγοράσει κάποιος. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να είναι αληθινό το βίντεο και να δημιούργησαν μετά το βιβλίο για να το συγκαλήψουν (28 Φεβ 2013 ανέβηκε το βίντεο – 11 Μαρτ 2013 βγήκε το βιβλίο) είναι ελάχιστες εως μηδαμινές σε τόσο μικρό χρονικό περιθώριο…
  Ευχαριστώ που με ακούσατε (διαβάσατε) :)

 4. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΑΧΝΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΑΧΝΗ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΩΣ ΞΕΝΙΣΤΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση