ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ!!!!

 

Το παράξενο πλάσμα εντοπίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2014 στην Ισπανία!!

STRANGE CREATURE SAN ANTONI

Φωτογραφία του Francisco Pérez Tristán ( Φρανσίσκο Περέζ Τριστάν )!!

Στο Σαν Αντόνιο Ντε Πορτμανύ, παράκτια πόλη, στη δυτική ακτή της Ίμπιζα στο Σαντ Αντόνιο, μέρος των Ισπανικών Βαλεαρίδων Νήσων – μια ομάδα ψαράδων ανακάλυψε το παράξενο ζώο!!  Ήταν νεκρό και ήδη στη διαδικασία σήψης!!

Οι ψαράδες δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσουν το είδος του ζώου, κάποιοι είπαν από την εμφάνιση του ζώου, ότι  μπορεί να είναι το έμβρυο κάποιων κητοειδών!! Οι βιολόγοι επιστήμονες που ενεπλάκησαν στην έρευνα για να προσδιορίσουν το είδος είπαν ότι δεν είναι από κανένα γνωστό κήτος ή θαλάσσιο είδος που ξέρουν μέχρι σήμερα!! Επίσης είπαν ότι πρόκειται για μίκρο σε ηλικία λόγο της κυτταρολογικής εξέτασης!!

Όπως και με οτιδήποτε άλλο έχει ξεβράσει η θάλασσά από παρόμοια τέτοια πλάσματα έτσι και για αυτό δεν υπάρχει κάποια λογική  εξήγηση αλλά και ούτε έχουν ξανά δώσει οποιαδήποτε εξήγηση!! Αυτό είναι και το ποιο παράξενο από όλα!! Αν κάποιος ρωτήσει για αυτά τις ποιο πολλές φορές λένε ότι είναι ακόμα υπό εξέταση ή χάθηκαν έτσι απλά ή καταστράφηκαν λόγο προχωρημένης σήψης ή κάηκαν από πυρκαγιές ή ακόμα και ότι κλάπηκαν!!

Κάποιοι λένε ότι ανήκει σε ένα άγνωστο είδος γιγάντιου καλαμαριού που τόσα λίγα ξέρουμε για αυτά… όπως και να έχει όμως είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα μάθουμε τι πλάσμα ήταν τελικά αυτό!! Ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσουμε….!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση