ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

 ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!!

Πρόσφατα εμφανίστηκε στην Ουκρανία ένα πλάσμα που μοιάζει με το Τσουπακάμπρα (chupacabra), το θρυλικό μυθικό πλάσμα, που κατάγεται από τη Νότια Αμερική.

Το μυθικό τέρας είναι ένα είδος βαμπίρ στον κόσμο των ζώων.

Τα τελευταία δυο χρονιά έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 40 – 45 επιθέσεις σε κατοικίδια ζώα και θέατρο της δράσης του μυστηριώδους θηρίου έχουν γίνει οι Περιφέρειες Κιέβου, Λβοφ, Χμελνίτσκι, Τερνόπολ και Τσερνίγκοφσκι.

TO PARAKSENO PLASMA THS OUKRANIAS
Τελευταία φορά το τέρας-βαμπίρ παρατηρήθηκε στην περιοχή της Παρακαρπαθίας, στο ορεινό χωριό Γκόλιν.  Οι αρχές θορυβήθηκαν από αυτό το πλάσμα και λόγο των πολλών αναφορών  από πολλούς κτηνοτρόφους αλλά και από το αποκρουστικό παρουσιαστικό του πλάσματος μετέφεραν κάποια από τα ζώα που είχαν δεχτεί επίθεση στο κρατικό κτηνιατρείο στο Κίεβο.

Εκεί ανακάλυψαν στα νεκρά ζώα ότι είχαν υποστεί στην κυριολεξία αφαίμαξη από το ζώο που τους επιτέθηκε!!!! Δεν βρήκαν σταγόνα αίματος στα πτώματα των ζώων αλλά και ανακάλυψαν ότι  αντί να αρχίσει η αποσύνθεση των ζώων ένα άγνωστο ενζυμο που υπήρχε στα πτώματα αργούσε την διαδικασία της αποσύνθεσης!!!!

Επίσης οι κτηνίατροι έκαναν λόγο ότι τα πτώματα των ζώων είναι απίθανο να δέχτηκαν επίθεση από αλεπού ή λύκο. Δήλωσαν ότι επίσης ένα παράξενο μελάνωμα γύρω από το σημείο όπου είχαν δαγκωθεί τα άμοιρα αυτά ζώα. Στην έκθεση τους κάνουν μια αξιοσημείωτη αναφορά:

<< Το ζώο το οποιο και έχει κάνει αυτές τις επιθέσεις στα οικόσιτα ζώα τα οποία πρόκειται για πρόβατα, κατσίκια, κότες, γαλοπούλες, κουνέλια, αλλά και ένα γάιδαρο, φαίνεται να είναι ένα είδος άγνωστης ταυτότητας βιολογικής ζωής. Αν δεν πρόκειται για ένα είδος ζώου το οποιο ο άνθρωπος δεν έχει ανακαλύψει ακόμα τότε ίσως πρόκειται για ένα πλάσμα το οποιο δεν ανήκει στην Γη! >>

Η περιγραφή αυτού πλάσματος από την Ουκρανία θυμίζει κατά πολύ το Τσουπακάμπρα το οποιο υπάρχει στην Νότια και Λατινική Αμερική!!!! Με την μόνη διαφορά ότι το πλάσμα της Ουκρανίας λένε κάποιοι από τους μάρτυρες προτού εμφανιστεί ένα περίεργο αθόρυβο φως εμφανιζόταν στον ουρανό όπου έκανε κύκλους πάνω από τα σπίτια και μετά χανόταν και μετά από λίγο είδαν το πλάσμα όπου έκανε τεράστια άλματα από το να περπάτα ή να τρέχει.

Αμέσως θυμήθηκα ένα βίντεο το οποίο και υπάρχει από το 2011 στο YouTube το οποίο δείχνει ένα εξωγήινο πλάσμα(;) που κάνει κάποια άλματα και το οποίο μοιάζει με τις περιγραφές του Τσουπακάμπρα!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KFE2iMIPirw[/youtube]

Η τελευταία επίθεση του πλάσματος έγινε πριν δυο μήνες, κατά έναν περίεργο τρόπο παρά τις διαστάσεις των επιθέσεων που έχουν γίνει στην χώρα καμία εφημερίδα ή κάποιο από τα κανάλια δεν έχουν αναφέρει τίποτα από αυτό το πλάσμα. Το μόνο που πιστοποιεί ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο είναι οι αναφορές των μαρτύρων στην αστυνομία όπου έχουν γραφτεί στο βιβλίο συμβάντων αλλά και η αυτοψία του κρατικού κτηνιατρείου. Να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη μας Δημητρώφ Στοκάινωφ από την Ουκρανία  όπου μας έστειλε τις πληροφορίες αυτές!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση