ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΠΡΟΥΝΕΪ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΠΡΟΥΝΕΪ!!!!

Ο ποταμός brunei – Μπρούνεϊ είναι ένας ποταμός που διέρχεται από το Μπρούνεϊ  και καταλήγει στον κόλπο του Μπρούνεϊ προς τη βορειοανατολική κατεύθυνση! Η istana nurul iman , η επίσημη κατοικία του σουλτάνου του Μπρούνεϊ ,όπου  βρίσκεται στις όχθες του. Ο ποταμός Μπρούνεϊ είναι ο μικρότερος ποταμός στο Μπρούνεϊ Νταρουσαλάμ! Οι παραδοσιακές κατοικημένες περιοχές του Μπρούνεϊ Νταρουσαλάμ, το kampong ayer (water village), βρίσκονται στον ποταμό! Το bandar seri begawan , η πρωτεύουσα του Μπρούνεϊ Νταρουσαλάμ, βρίσκεται στις όχθες του! Οι άνω όχθες του ποταμού αποτελούν σημαντική πηγή γλυκού νερού για τα δυτικά μέρη της χώρας!

Το Μπρούνεϊ έχει μακρά θαλάσσια ιστορία! Οι σουλτάνοι του Μπρούνεϊ έλεγχαν κάποτε το Βόρνεο, καθώς και τμήματα των Φιλιππίνων και της Ινδονησίας. Η πυκνή ζούγκλα της περιοχής σημαίνει ότι η μέθοδος μεταφοράς και επικοινωνίας ήταν πάντα μέσω σκαφών. Αυτό οδήγησε στην καθιέρωση παραδοσιακών οικισμών δίπλα στα ποτάμια και τις πλωτές οδούς. Αυτές οι πλωτές οδοί προσέφεραν εύκολη μεταφορά μέσα από ένα περιβάλλον ζούγκλας και προμήθεια τροφίμων!

Το 2006 το υπουργείο περιβάλλοντος, πάρκων και αναψυχής (jastre) του υπουργείου του Μπρούνεϊ ξεκίνησε την εκστρατεία εκκαθάρισης του ποταμού Μπρούνεϊ! Έχουν διατεθεί συνολικά 3,9 εκατομμύρια δολάρια για το έργο καθαρισμού, εκτός από τα $ 90,000 για τη συλλογή απορριμμάτων από σπίτι σε σπίτι!

Εκτός όμως αυτού ο ποταμός αυτός καθώς ανεβαίνει φημίζεται για πολλές και διάφορες ιστορίες από παραφυσικό και παράξενο που για να τις πιστέψει κάποιος είναι δύσκολο ακόμα και να πιστεύει στο παράδοξο και στο περίεργο!

Αυτές οι ιστορίες περιέχουν ίσως τις ποιο πολλές ιστορίες για υδρόβια τέρατα και δαίμονες στον κόσμο του γλυκού νερού.  Οι ντόπιοι τα ερευνούν βέβαια όλα αυτά στα σοβαρά μα η διεθνής κοινότητα το βλέπει ως δεισιδαιμονίες μέχρι σήμερα όπου και βιντεοσκοπήθηκε ένα πολύ παράξενο πλάσμα να κολυμπά στο ποτάμι!

Φτάνει τα 3.50 μέτρα μήκος καταστρέφει τα δίχτυα και τα παραγάδια των ψαράδων και είναι υπεύθυνο για πολλές εξαφανίσεις ανθρώπων αλλά και καταστροφές σε βάρκες σε όλο το ποτάμι.

Το ποταμίσιο τέρας που θα δείτε στο βίντεο πεντακάθαρα έρχεται να δικαιώσει τους ντόπιους σε ότι λέγανε! Ειδικά για το συγκεκριμένο που λένε ότι μπορεί κάποιες φορές να βγαίνει και να περπατά με πόδια ανθρώπου. Κατά πόσο είναι αληθινό το βίντεο δεν μπορώ να το γνωρίζω! Κάποιοι όμως ειδικοί που το είδανε είπανε ότι πρόκειται για αληθινό άγνωστο είδος και ότι ανήκει στον τομέα της κρυπτοζωολογίας!!!! Ο Ζάελ Άνσι υδροβιολόγος έκανε λόγο για τελείως άγνωστο είδος το οποίο θέλει να αιχμαλωτίσει προς μελέτη!

Προς το παρόν μόνο αυτά γνωρίζουμε για αυτό το πλάσμα! Το τι ακριβώς είναι  στην δική σας κρίση.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xpHydXO269c[/youtube]

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.


Αφήστε μια απάντηση