ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΤΖΑΞ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΤΖΑΞ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!

 Στις 13 Ιουλίου 2012 ένα νέο άγνωστο νεκρό πλάσμα αναστάτωσε τους ειδικούς. Αυτή τη φορά το νέο παράξενο πλάσμα που μοιάζει να ανήκει στα ερπετά βρέθηκε στο ΄Ατζαξ του Οντάριο στον Καναδά, σύμφωνα με το άτομο που το βρήκε. Η Δρ Seuss, ή Lorax, δήλωσε ότι μοιάζει με ένα ερπετό το οποίο βρίσκεται στην Μαλαισία και ζει στα δένδρα και δεν μπορεί να ζήσει στην αιχμαλωσία….

Επιπρόσθετες ερωτήσεις αποκάλυψαν ότι βρέθηκε σε «ένα χωράφι δίπλα σε ένα σπίτι κοντά σε υπερχείλιση των υδάτων. Αυτό το πλάσμα ήταν 2 -. 2,5 μέτρα μήκος … βρέθηκε σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης από ένα ζευγάρι που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο τους.

Όταν ειδοποιήθηκε η εταιρία προστασίας ζώων και μετά έγιναν οι ανάλογες εξετάσεις όπως και οι εξετάσεις DNA  για να βρουν που ανήκει αυτό το παράξενο πλάσμα. Οι εξετάσεις έδειξαν άγνωστο DNA και οι ειδικοί είναι κατηγορηματικά σίγουροι ότι δεν πρόκειται για κάποιο είδος ερπετού μα για κάποιο άλλο ζώο το οποίο είναι και αμφίβιο χωρίς όμως να ξέρουν περί τίνος πρόκειται γιατί είναι σαν να μην υπάρχει!!!

Το άγνωστο αυτό πλάσμα έχει δοθεί για περεταίρω εξετάσεις σε ειδικό εργαστήριο στο Μόντρεαλ όπου και αναμένονται τα αποτελέσματα…… λέτε να μας τα πουν; Ότι νεότερο έχουμε για αυτό το πλάσμα θα σας το ανακοινώσουμε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση