ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 31 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΑ!!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 31

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΑ!!!!!

 

Έχουμε πει πολλά για τους Λυκάωνες και εξιστορήσει πολλά μέχρι τώρα, όμως έχω να πω και να δείξω άλλα τόσα….!!!!

Σήμερα θα ασχοληθούμε ποιο πολύ με τα Λυκομνήματα τα οποία κανείς πλέον δεν ξέρει γιατί έχουν δώσει την ονομασία αυτή…η αιτία για να αναφερθώ σε αυτά ήταν η αναγνώστρια μας Χριστίνα!!!! Θα σας πω τι μου είπε όπως ακριβώς τα έστειλε…το μόνο που θα κάνω είναι να μην αναφέρω κάποια ονόματα τα οποία μου είπε:

 

Xristina Plk <christina.p………..>

 

Καλέ μου φίλε,

Γνωρίζω που είναι γεωγραφικά τα Λυκομνήματα, αν παρατηρήσεις και εσύ το αναφέρουν μόνο σαν μια αξιόλογη κορφή στα 1522 μ. ( Η ονομασία τυχαία;;;) Δεν νομίζω ….

Την Πιτσιωτά επισκέπτομαι από μικρό παιδί…Όμορφο ήσυχο χωριό με φανταστικές καταπράσινες διαδρομές. Η χρονολογία του χωριού όπως θα ξέρεις υπολογίζεται ανώτερη των πεντακοσίων ετών αλλά χαρακτηρίζεται χωρίς ιδιαίτερες ιστορικές αναφορές . Είναι δυνατόν;;;

Ένα χωριό 500 ετών χωρίς καμία ιστορική αναφορά;

Ή ίσως όχι την ιστορική αναφορά που μερικοί προτιμούν ή θα ήθελαν . Κάθε τόπος έχει την ιστορία του μικρή ή μεγάλη….υπάρχει. Έτσι και εκεί απλώς ξέρουν να την κρύβουν και να την εξιστορούν σε άτομα που εκείνοι κρίνουν…διαισθάνονται και πολύ καλά κάνουν.

Θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου προσωπική εμπειρία σε σένα…σε σένα όχι επειδή πιστεύω ότι είσαι ένας από αυτούς (Λυκάωνας) και ειδικά όχι ο Σαμάνος -με όλο τον σεβασμό-, αλλά επειδή διακρίνω μια συμπάθεια και προσπάθεια γι’ αυτούς.

Το αν την πιστέψεις ή όχι να στο πω απλά όπως  το έχεις ξεστομίσει και εσύ σε ανάλογα άρθρα σου δεν με ενδιαφέρει, απλώς αν θες έστω διάβασέ το σαν ένα παραμύθι.

Όπως σου είπα την Πιτσιωτά  επισκεπτόμουν από μικρό παιδί, ήμουν περίπου 12-13 χρ.  μήνας Δεκέμβριος ..οι θερμοκρασίες εκεί όπως θα γνωρίζεις φτάνουν τους -15 βαθμούς τον χειμώνα

Πάντα άκουγα τις φωνές των δικών μου “Χριστίνα έλα μέσα κάνει κρύο”…και άλλες φορές πιο έντονα μήπως και πεισθώ “Χριστίνα έλα μέσα θα σε φάνε τα λύκια ” …θυμάμαι η μόνιμη απάντηση μου ήταν… δεν με τρώνε.

Εκείνοι γνώριζαν…ήξεραν. .υπήρχαν περιστατικά και θεάσεις ζώων αλλά μέχρι εκεί αυτό λέγανε μόνο.

Το χωριό αυτό είναι γεμάτο βελανιδιές καστανιές και έλατα τα πάντα όμως τότε άσπρα από χιόνι.. Ήταν απόγευμα κατηφόριζα τον χωματόδρομο για να βρεθώ στην πλατεία δεν φοβόμουν όλοι γνωρίζονται στα χωριά ..πήγαινα να βρω εκεί κάποιον δικό μου άνθρωπο-δεν μπορώ να αναφέρω όνομα όπως καταλαβαίνεις- μαζί μου είχα τον σκύλο του σπιτιού. Στον δρόμο του γυρισμού είχε για τα καλά νυχτώσει κρατούσα ένα μικρό φακό που μου είχαν δώσει ..θυμάμαι έπαιζα με το φακό άναψε – σβήσε.. καθώς γυρίζαμε σπίτι περπατούσα αρκετά μέτρα μπροστά με τον σκύλο και πιο πίσω ακολουθούσε ο δικός μου άνθρωπος.. εντελώς ξαφνικά χωρίς να προλάβω να καταλάβω κάτι το σκυλί γαύγισε σαν τρελό όχι γαύγισμα ακριβώς σαν κλάμα πιο πολύ και άρχισε να τρέχει…έλα εδώ σταμάτα φώναξα και έτρεχα εγώ πίσω από το σκυλί και κάποια μέτρα πιο πίσω ο δικός μου άνθρωπος να προλάβει εμένα..

Γυρίζω ξαφνικά το κεφάλι μου προς… το δάσος(συγνώμη που δεν μπορώ να πω ακρίβειες στο μέρος είναι πολύ μικρό το χωρίο και καταλαβαίνεις)  γιατί άκουσα έναν θόρυβο.. παράξενο θόρυβο όπως σαν κάτι να σερνόταν πάνω στο χιόνι  ρίχνω το λιγοστό φως με το φακό προς τα εκείνο το μέρος ..και τότε τον είδα πίσω από το δέντρο για κλάσματα του δευτερολέπτου όπως το λένε” in the blink of an eye”…θυμάμαι ότι είχα παγώσει όχι από το κρύο αλλά από τον φόβο μου.. θυμάμαι τα κίτρινα μάτια έντονα και ότι ήταν κάτι μεγάλο πολύ ψηλό.. και εξαφανίστηκε εντελώς ξαφνικά.

Ένιωσα το χέρι του δικού μου ανθρώπου  να με τραβάει απότομα και να τρέχουμε πίσω στο σπίτι…δεν πρόλαβα να βγάλω άχνα και τότε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα αυτό που λένε “μου κόπηκαν τα γόνατα”.. δεν μπορούσα να τρέξω απλώς έσερνα τα πόδια μου θυμάμαι.

‘Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα τους άκουγα μέσα να μιλάνε ψιθυριστά.. μου είπαν ότι ήταν αρκούδα…αρκούδα??? με κίτρινα μάτια και τόσο ψηλή??? και γιατί τόσο σιγοψιθύρισα για μια αρκούδα? αφού οι θεάσεις ζώων ήταν συχνές…

Μπορεί…αν και δεν το δέχτηκα ούτε τότε ούτε ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια…ξέρω τι είχα δει, ξέρω ότι αυτό που είδα δεν το είχα ξαναδεί στην ζωή μου. .και αν και παιδί  ήξερα  πως δεν ήταν μια αρκούδα πολύ απλά γιατί έμοιαζε για λύκο παρά για αρκούδα.. μα λύκος τόσο ψηλός ?σκεφτόμουν τότε

Κανένας δεν είχε κοιμηθεί το μόνο σίγουρο. Την άλλη μέρα το πρωί μαζέψαμε τα πράγματα και φύγαμε πίσω για Αθήνα…ήξερα τον λόγο αλλά δεν είπα κάτι.. Σε όλη την διαδρομή το σκεφτόμουν κανένας δεν μίλησε από τότε για το περιστατικό νομίζοντας ότι έτσι θα το ξεχνούσα. .Ούτε και εγώ ρώτησα ή είπα κάτι. Από τότε έχω ξαναπάει δύο φορές καλοκαίρι στο χωριό μετά όμως από χρόνια…

Άλλο να το ζεις και άλλο να το εξιστορείς…από τις περιγραφές που σου δίνουν σε όλους βλέπω ότι τα κίτρινα μάτια είναι αυτά που πρώτα από όλα τους έχουν κάνει εντύπωση ..διαπεραστικά όντως

Αν σε βγάλει ο δρόμος σου προς τα εκεί βρες τον κυρ ( – !;! – ) όμως θα ναι ήδη πολύ μεγάλος.. μακάρι να ζει δεν γνωρίζω έχω να πάω κάποια χρόνια ή την κυρά ( – !;! – ) έτσι την φωνάζαν. Δεν θα δυσκολευτείς έχουν μείνει ελάχιστοι στο χωριό.. μακάρι μόνο να σε “αισθανθούν” για να σου ανοιχτούν και να σου πούνε τις ιστορίες τους. Όλοι εκεί οι ντόπιοι γνωρίζουν αλλά δεν ανοίγονται ..νομίζω αν δεν κάνω λάθος είχες αναφέρει σε άρθρο σου για το Παλαιόκαστρο και για έναν Λυκάωνα …είναι πολύ κοντά με το χωριό..

Ο Λυκάωνας είναι υπέροχος, αγέρωχος, αρχοντικός και συνάμα τρομαχτικός και σεβαστός.. όσο εμείς οι κάποιοι και να γνωρίζουμε την ύπαρξη του καλό θα ήταν να μείνει σαν ένας μύθος…όχι επειδή εμείς κινδυνεύουμε από αυτούς, αλλά αυτοί από  κάποιους ανθρώπους-ΖΩΑ…

Σε ευχαριστώ που με διάβασες…συγνώμη αν σε κούρασα με την μακράν ανάγνωση. Συνέχιζε να “φωτίζεις” αυτούς που θέλουν να φωτιστούν  καλέ μου φίλε  γιατί οι υπόλοιποι όσα και να τους λες τρελούς θα μας βγάζουν.. γιατί είναι εγωιστές νομίζουν ότι μόνο αυτοί υπάρχουν στον πλανήτη και είναι ικανοί και εξωγήινο ον να δούνε μπροστά τους να του πούνε βγάλε την μάσκα ρε δεν άνοιξε ακόμα το τριώδιο. Τόσο ανίδεοι…

Να είσαι και εσύ πάντα καλά

Με μεγάλη εκτίμηση,

Χριστίνα

 

SAMAN LYCAN

Αγαπητή Χριστίνα!!!!

Χριστίνα πραγματικά μπορώ να πω ότι αυτά που αναφέρεις για ανθρώπους που αναζητούν τους Λυκάωνες πραγματικά είναι πολύ κατατοπιστικά στοιχεία μπορώ να πω!!!! Τα ονόματα τα οποία ανάφερες δεν τα αναφέρω όπως μου ζήτησες αλλά και δεν είχα σκοπό να το κάνω….

Αν και σου απάντησα στο email θα σου απαντήσω και δώσω με ποιο πολλές λεπτομέρειες:

Λοιπόν!!!!

Η Πιτσιωτά είναι χωριό του νομού Φθιώτιδας, που τοποθετείται στις πλαγιές της Νότιας Πίνδου, ΒΑ του όρους Τυμφρηστού, ΒΔ της Λαμίας. Βρίσκεται στο ΒΔ τμήμα του νομού και στα σύνορα των νομών Ευρυτανίας και Καρδίτσας!!!! Το υψόμετρο του χωριού είναι 800μ. ενώ οι γεωγραφικές συντεταγμένες του είναι Γεωγραφικό Πλάτος 39° 1′ 4 Βόρεια και Γεωγραφικό μήκος 21° 54′ 26 Ανατολικά. Βρίσκεται δίπλα στα χωριά Παλαιόκαστρο, Δίκαστρο και Περίβλεπτο καθώς και Φουρνά (Ευρυτανία) και Ρεντίνα (Καρδίτσα)!!!!

Χωρίς ιδιαίτερες ευρύτερα ιστορικές αναφορές ( εκτός από κάποιους χρονικογράφους ή λαογράφους που δεν τους έχουν πάρει στα σοβαρά ), η χρονολογία ύπαρξης του χωριού υπολογίζεται σε πριν από τριακόσια περίπου χρόνια, και συστάθηκε βασικά από νομάδες κτηνοτρόφους επί Τουρκοκρατία!!!!!. Οι κάτοικοι που το αποτέλεσαν προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως από Ευρυτανία ( Πίνδος- κτηνοτρόφοι Σαρακατσάνοι ), είτε από το Αγρίνιο ( Βάλτος ), είτε από τη Θεσσαλία, είτε από καμποχώρια της Φθιώτιδας, για προστασία από τους Τούρκους ( ιδιαίτερα με την κήρυξη της επαναστάσεως του 1821 ) και τα τελευταία χρόνια με την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους, από στρατιώτες που υπηρετούσαν στο ελληνικό φυλάκιο των συνόρων με την Οθωμανική Αυτοκρατορία , το οποίο φυλάκιο αργότερα ( 1925 ) αναδιαμορφώθηκε στο ξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής!!!! Ο μέγιστος αριθμός κατοίκων που έχει καταγραφεί είναι 363 ( απογραφή 1896 ) και 321 ( απογραφή 1940 ) από τότε δεν ξανά κάνανε όπως και σε πολλά χωριά μας….!!!! Πολιούχος του χωριού οι Άγιοι Ταξιάρχαι ( εκκλησία πετρόχτιστη σε ρυθμό Βασιλικής με τελευταία επέκταση-ανασκευή το έτος 1873 και καμπαναριό 3όροφο πέτρινο που κατασκευάσθηκε το 1916 ) Το Δημοτικό  Σχολείο ( μονοθέσιο ) είναι πετρόκτιστο και κατασκευάσθηκε το 1875!!!! Στο χωριό λειτουργούσαν 3 υδρόμυλοι ( ο 1 βακούφικος ), 2 μαντάνια και 2 νεροτριβές!!!! Σήμερα σώζεται μόνο ο βακούφικος υδρόμυλος!!!! Στην επανάσταση του 1821 αναφέρονται συμμετέχοντες τρεις αγωνιστές: 1) Αρμακάς Γρηγόριος και 2) Παπαγιάννης Αναγνώστης, που πήραν μέρος σε πολλές μάχες κάτω από τις διαταγές των Νικ. και Σπύρου Κοντογιάννη και παραβρέθηκαν στην πολιορκία του Μεσολογγίου και στην ηρωική έξοδο!!!!Δεν είναι γνωστό αν επέζησαν της εξόδου ( Γ.Α.Κ. χειρογρ.72 ) και 3) Τσιγκριστάρης Αναγνώστης που πήρε μέρος στην επανάσταση και παραβρέθηκε σε πολλές μάχες ως μπουλουκτσής  – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1_(%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82)  με 25 άνδρες!!!! Η “Επιτροπή Εκδουλεύσεων Ιερού Αγώνα” τον κατέταξε στη Γ΄ τάξη των υπαξιωματικών με αριθμό παλαιού μητρώου 3627 και νέου 1657 ( μετά από αίτησή του την 20-5-1865 )!!!! Στα Πιτσιωτά έγινε στις 17, 18 και 19 Μαρτίου 1945 η περίφημη συνάντηση του Άρη Βελουχιώτη με αντιπροσωπία του ΠΓ του ΚΚΕ ( Ζωγράφος, Βασιλειάδης ) για την μετέπειτα τακτική του Άρη, όπου και μετά όλη η ομάδα του ξυρίστηκε ( καλύβα Παρασκευά ) για να μην δίνει στόχο στην πορεία προς τα Ελληνοαλβανικά σύνορα!!!! Στη σύγχρονη εποχή παρουσιάσθηκε εγκατάλειψη του χωριού όπως αποδεικνύεται και από τις απογραφές των τελευταίων ετών ( μόνο που ποτέ δεν έμαθα πόσοι μείνανε από τις απογραφές όπου σημαίνει σιγά μην κάνανε ), ωστόσο τις καλοκαιρινές περιόδους ξαναζωντανεύει και μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης!!!!

Κι αυτό διότι είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές της κατάφυτης οροσειράς Λυκομνήματα ( υψ.1520μ ) και “Ψηλή κορφή” ( υψ.1400 μ. ),και βορειοανατολικά, κοντά στο συγκρότημα, του όρους Τυμφρηστού ( υψ.2315 μ. )!!!! Λίγα χιλιόμετρα μάλιστα μακριά από την Πιτσιωτά ( τοποθεσία ΖΑΧΑΡΑΚΙ ) λάμβανε χώρα μία από τις ειδικές διαδρομές ( πιο παλιά διαδρομή ΤΑΡΖΑΝ και μεταγενέστερα ΝΕΟΣ ΤΑΡΖΑΝ ) του Ράλλυ Ακρόπολις ( WRC – Παγκόσμιου πρωταθλήματος Ράλλυ )….αν και είμαι αντίθετος εγώ σε τέτοια ομορφιάς μέρη να περνάει το παγκόσμιο Ράλλυ!!!!

Ας μιλήσω όμως για τα Λυκομνήματα: – http://www.pezoporia.gr/pez/vouna.asp?vid=184http://dp.ypeka.gr/untitled_5400/

Ας το πιάσω από πολύ παλαιά από εκεί έχουν περάσει οι Δρύοπες ή Δόλοπες (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CF%81%CF%8D%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%82 )  ήταν μία πανάρχαια Ελληνική φυλή που κατοικούσε στην αρχαία Ελλάδα!!!! Οι Δρύοπες θεωρούνται απόγονοι των Πελασγών!!!!


Και ο ρήτορ Αριστείδης ομιλεί δια την εις τον Υμηττόν εγκατάστασιν των Πελασγών, παραδέχεται μάλιστα ότι οι Πελασγοί και οι Δρύοπες είνε γένη των Ελλήνων!!!!


Αρχικά κατοικούσαν στην περιοχή ανάμεσα στα βουνά Οίτη και Παρνασσός, μία άγονη γη…. που ήταν γνωστή ως Δρυοπίς!!!! Πιστευόταν ότι σχετίζονταν με τους Λέλεγες (  – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%82 )   , και είχαν χαρακτηρισθεί ως φυλή ληστών!!!! Οι οικισμοί των Δρυόπων, όπως και των Λελέγων, διατηρήθηκαν μέχρι και το τέλος της Νεολιθικής Εποχής, όταν άρχισαν να εμφανίζονται στον ελληνικό χώρο τα πρώτα ελληνικά φύλα. Η ακμή του πολιτισμού τους τοποθετείται γύρω στα 1600 π.Χ.!!!!

Μετά από εκεί και πέρα είναι πολύ λίγα γνωστά ώσπου το μέρος γίνεται γνωστό από τους αντάρτες στην περίοδο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου!!!! Μα για να δουμε τα λίγα για το όρος Λυκομνήματα….!!!!

 • Κάποιος ονόματι Άγγελος Λεβογιάννης γεννηθείς το 1899 όπου ήταν από την Καρδίτσα όπως λέγεται και ερασιτέχνης λαογράφος υποστήριζε από το 1915 ότι είχε αποδείξεις όπου σήμερα κατέχει η Ρουμανική κυβέρνηση στο σπίτι του Ρήγα Φεραίου https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%AE%CE%B3%CE%B1%CF%82_%CE%A6%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82 ως μουσείο ότι είχε ένα χειρόγραφο όπου έγραφε για την πραγματική ιστορία της θρυλικής κοκκινοσκουφίτσας!!!! Αυτό που δεν λέει είναι αν την είχε γράψει ο ίδιος ο Ρήγας Φεραίος ή την είχε αντιγράψει από κάπου ή του την είχαν διηγηθεί, επίσης κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά λόγο της προέλευσης του παραμυθιού, με κάθε επιφύλαξη όμως η ιστορία αυτή δείχνει να έχει ξεκινήσει από την Ελλάδα και αν είναι αληθινή πιστοποιεί την ύπαρξη των Λυκάωνων!!!!
 • Αυτό που θα σας διηγηθώ μακάρι να μπορούσαμε να το επαληθεύσουμε κάπως διότι τότε την ιστορία δεν θα την διεκδικούσαν οι Αδελφοί Γκρίμ – To παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας κατά αδελφούς Γκρίμ ή ο Σαμ Περό – To παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας κατά Περό !!!!
 • Αυτό το οποίο γνωρίζουμε όλοι είναι ότι η πιο γνωστή έκδοση του παραμυθιού σήμερα, είναι αυτή που γράφτηκε από τους Αδελφούς Γκρίμ, ανάμεσα στα άλλα παραμύθια που κατέγραψαν μεταξύ των ετών 1812– 1857, ενώ προγενέστερα το παραμύθι είχε καταγραφεί από τον Σαρλ Περό (Charles Perrault) το 1697 δηλαδή οι Αδελφοί Γκρίμ το αντέγραψαν και το μετέτρεψαν στα μέτρα τους…. όμως ο Άγγελος Λεβογιάννης λέει τα εξής:

<< Ο Ρήγας Φεραίος ή ποιο άγνωστος σήμερον σε πολλούς Έλληνες ως << Ρήγας Βελεστινλής >> ή << Ρήγας ο Θεσσαλός >> και ουδέποτε << Φεραίος >>, κάτι που ίσως να είναι δημιούργημα μεταγενέστερων λογίων είχε στην κατοχή του την αυθεντική ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας. Το πώς ο Βελεστινλής την κατείχε εις τον προσωπικό του αρχείο αυτό δεν κατάφερα να το εξακριβώσω ποτές. Παρότι έψαξα το μόνο που πέτυχα ως εύρεση αυτού του μύθου ( προσέξτε μύθος και όχι παραμύθι ) είναι ότι ο πρώτος που το είχε καταγράψει ήταν κάποιος ονόματι Σαρλ Περό και μετά περίπου από δυο αιώνες οι περίφημοι Αδελφοί Γκρίμ. Μα δεν βρήκα τίποτα άλλο εκτός ότι ο μύθος αυτός είναι πολύ παλαιός και προέρχεται από την Ευρώπη. Ψάχνοντας να βρω στοιχεία πολιτικά και μη για τον Ρήγα Βελεστινλή στην Ρουμανία βρέθηκα στο σπίτι το οποίο διέμενε και του είχαν παραχωρήσει οι Μολδοβλάχοι τα ποιο πολλά έγγραφα είχαν φροντίσει οι προδότες του έθνους να τα εξαφανίσουν. Όμως κάποιος ονόματι Βαλέριου Αντριέσκου όπου διέμενε εκεί είχε κάποια έγγραφα τα οποία και είχε γλυτώσει της καταστροφής. Όμως, ήταν έγγραφα, χειρόγραφα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με το έθνος παρά με μύθους από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Εκεί είδα και αντέγραψα τον μύθο για την Κοκκινοσκουφίτσα. Ο μύθος αυτός και όχι παραμύθι όπως το έγραψαν οι Ευρωπαίοι έχει ως εξής:

Στην περιοχη όπου σήμερον κατέχουν βοσκοί ονόματι Πριτσιώτα υπάρχει το Όρος Λυκομνήματα. Επρόκειτο για μια περιοχή άγνωστη όχι μόνο στους Έλληνες αλλά ακόμα και στους  Τούρκους .

΄΄ Το Όρος Λυκομνήματα πήρε την ονομασία αυτήν από μια κοπέλα η οποία ήταν Αρμάνα ( Βλάχα δηλαδή – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9 ) και η οποία θάφτηκε στο Όρος αυτό και από τότε έμεινε η ονομασία Όρος Λυκομνήματα. Ο μύθος έχει ως τώρα έτσι, πριν την επανάσταση του 1821 περίπου το 1690 η περιοχή αυτήν την κατείχαν μόνο οι Αρμάνοι βοσκοί και μετέπειτα αυτών ήλθαν οι άλλοι. Εκείνη την εποχή οι Τούρκοι δεν ήταν όπως ήταν κατά την εποχή πριν την επανάσταση, ήταν ποιο σκληροί αλλά και σε ιδιαίτερες καταστάσεις ποιο μαλθακές. Όλο το Όρος Της Πίνδου το φοβούταν οι Τούρκοι δια τον λόγο ότι κυριαρχείτο από δαιμόνια όπως αυτά τα οποία ανάφερε το Κοράνι. Επίσης έλεγαν ότι φοβούνται τα ανθρωποθηρία όπου ήταν μισοί άνθρωποι και  μισοί Λύκοι. Εκείνη την εποχή το λοιπόν ζούσε στην περιοχή αυτήν μια Αρμάνα η οποία το όνομα της ποτέ δεν έγινε γνωστό. Για κάποιον άγνωστο λόγο οι Τούρκοι είχαν αφηνιάσει με την κοπέλα του λέγοντας ότι ήταν Μάγισσα και είχε κάνει Λεθρούρια ( μάγια ) στον Πασά. Με τον τρόμο στην καρδιά ένα ασκέρι Τούρκων την κυνήγησε μέχρι την ράχη όπου ονομάζεται από παλαιά Λύκο -περπάτημα. Το κυνηγητό της Αρμάνας κράτησε μέρες και ίσως εβδομάδες ώσπου στρίμωξαν την κοπέλα στην κορφή του Όρους. Φορούσε άσπρη φορεσιά παραδοσιακή του τόπου της και είχε μια κάπα ολομέταξη με κόκκινη κουκούλα. Όταν όμως οι Τούρκοι τόλμησαν να πλησιάσουν την κοπέλα τούτη και ξεκαβάλησαν τα άλογα τους με σκοπό να της κόψουν το κεφάλι για να την οδηγήσουν  στον Πασσά έγινε κάτι το ανήκουστο το οποίο είμαι σίγουρος ότι πρόκειται περί δεισιδαιμονιών ώστε να φοβηθούν οι Τούρκοι. Προτού ο Τούρκος Ομπάμπαζης τραβήξει το γιαταγάνι του από το θηκάρι του ουρλιαχτά λύκων ακουστήκαν τριγύρω τους. Ήταν όμως τόσο δυνατά που ήταν σαν να άκουγαν δαιμόνια να ουρλιάζουν υπό την μορφή των λύκων. Αμέσως εμφανίστηκαν εφτά ανθρωποθηρία με την μορφή λύκου αλλά με σώμα ανθρώπου καλυμμένα με τρίχωμα και τομάρι όπως των λύκων. Στεκόντουσαν όρθιοι στα δυο πόδια τους, τα χέρια τους είχαν ανθρώπινα άκρα όπου ήταν οπλισμένα με νύχια ικανά να κόψουν βράχο στην μέση. Κατά κρεούργησαν όλους τους Τούρκους εκτός από έναν όπου του έδωσαν χαμπέρι να δώσει στον Πασσά. Το χαμπέρι έλεγε αυτά τα λόγια.

<< Εσύ Πασσά που είσαι το δίκαιος και άδικος τόλμησες να στείλεις ασκέρι στο Λύκο -Περπάτημα που οι άνθρωποι ονομάζουν έτσι λόγο της ιδιότητας μας. Μαθέ το λοιπόν ότι δεν ονομάζεται έτσι αλλά << Λυκόμνημα >> διότι εδώ σε αυτό τον τόπο είναι θαμμένος ο πρώτος μας σαμάνος και αρχηγός όλων των φυλών των Ανθρώπων – Λύκων ( Λυκάωνες ). Αν ξανά στείλεις ασκέρι μα και ολάκερο το στρατό σου εμείς οι φύλακες του μνήματος θα σας χαλάσουμε όλους. Σκέψου το λοιπόν ότι σε αυτόν το μέρος της σκλαβωμένης Πελασγίας ότι υπάρχει ένα μέρος όπου δεν μπορείτε να το πατήσετε. Αν το δοκιμάσεις αυτό θα έχεις να κάνεις με χιλιάδες από εμάς, και όταν τελειώσουμε με τον στρατό σου να είσαι σίγουρος ότι κάποιοι από εμάς θα έρθουμε εκεί όπου χαγιατεύεις και μπεκροπίνεις να σου χαλάσομε την ωραία ζωή…. >>

Αυτοί οι Άνθρωποι – Λύκοι πήραν την Αρμάνα και χάθηκαν για πάντα και ούτε που τους ξαναείδε κανείς όλους μαζί. Μα υπάρχουν μαρτυρίες από βοσκούς όπου ζουν στα μέρη αυτά ότι έχουν ακούσει πολλές φορές τα ανθρωποθηρία να ουρλιάζουν και κάποιους από αυτούς λένε ότι τους έχουν δει κανά δυο να κάμουν τεράστια άλματα. Όσο για την Αρμάνα οι θρύλοι λένε ότι γλίτωσαν  και την σιγούρεψαν σε μια ντόπια οικογένεια τσοπαναραίων. Τελικά κανείς δεν έμαθε τίποτα παρακάτω για την Αρμάνα με την κόκκινη κάπα και κουκούλα.

( αναρωτιέται ο Βελεστινλής )….

<<  Ήταν αυτοί οι Άνθρωποι Θηρία; Μήπως αληθινά δαιμόνια ή μήπως τσοπαναραίοι όπου φορούσαν τομάρια λύκων για να σκιαχτούν οι Τούρκοι όπου και τους χαλάσανε όλους εκτός αυτόν που άφησαν να δώσει το χαμπέρι; Η μήπως επρόκειτο για μια φτιαγμένη ιστορία να κρατηθούν οι Τούρκοι μακριά από το τόπο τούτο; Θυμίζει την ιστορία του Γάλλου συγγραφέως ονόματι Περό με το παραμύθι που είχε γράψει Η Κοκκινοσκουφίτσα όπου διάβασαν πριν λίγο καιρόν στην  Αυστρία. >>

Συνεχίζει ο Λεβογιάννης..

Κατά πόσον αληθεύει αυτό μέχρι και ο ίδιος αναρωτιέται όπως όμως και να έχει είναι μια ιδιόμορφη ιστορία μύθου από τα μέρη μας.

SAMAN LYCAN

Το παρόν απόσπασμα ξεσήκωσα από το Λαογραφικό Μουσείο της Καρδίτσας το 1989 το δυσεύρετο βιβλίο του Λεβογιάννης έχει τίτλο << ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ  >> 1915 εκδώσεις .. Πολιτιστικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος της Εθνικής Τράπεζας ( !!!!!!;;;;;;;;;;;;;!!!!!! ) όπου  δημιούργησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος Την περίοδο 1914-1915, πραγματικά πολύ σπάνιο για τις τράπεζες τότε να έχουν εκδοτικούς οίκους, κατά πόσο είναι αληθινές ή όχι οι αφηγήσεις του βιβλίου δεν μπορώ να το γνωρίζω!!!! Ξανά γύρισα το 1992 με σκοπό να αντιγράψω όλο το βιβλίο και εκεί με περίμενε μια πολύ μεγάλη έκπληξη!!!! Το βιβλίο αυτό δεν υπήρχε πουθενά αλλά το ποιο περίεργο από όλα μου είπαν ότι ούτε καν το είχαν ποτέ στην κατοχή τους αλλά ούτε και έχουν ακούσει ποτέ για κάποιον Λεβογιάννη!!!! Παρότι τους έδειξα αυτά που είχα αντιγράψει από το βιβλίο μου είπαν ότι είχα κάνει λάθος βιβλίο και τίτλο και ότι στην διάθεση τους είχαν μόνο δυο τρία βιβλία άλλου περιεχομένου!!!! Η Θλίψη μου ήταν μεγάλη που δεν το είχα αντιγράψει τότε όλο…η αλήθεια είναι ότι έψαχνα ( αλλά και ακόμα ψάχνω παντού ) να το βρω το βιβλίο μα δεν υπάρχει καν αλλά ούτε και έχει ακούσει κανένας για τον Άγγελο Λεβογιάννη!!!! Πραγματικά αν κάποιος από εσάς έχει αυτό το βιβλίο στα χεριά του είναι πραγματικός θησαυρός, και αν το έχει ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ πολύ…..θα έχουμε πολλά να πούμε από κοντά!!!! Για μια άλλη φορά πιστοποιείτε έτσι με αυτόν τον τρόπο ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων όπου εξαφανίζει στην κυριολεξία τέτοιου είδους βιβλία για πολλούς και διάφορους σκοπούς όπως είναι αναμενόμενο….δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί τέτοιο γεγονός…….!!!!

 

Ας συνεχίσω με κάτι όπου και πάλι δίνει πολλές αποδείξεις για την ύπαρξη των Λυκάωνων επί της γης!!!!

 

Ονομασίες Λυκάωνων από πολλές χώρες με υποκοριστικά σημεία…

 1. Lyall: Λιάλλ-σκωτσέζικο επώνυμο , από τους Αρχαίους Νορβηγούς – προσωπικό όνομα  Liulfr ( Λιούλφρ ), Ασπίδα Άνθρωπο – Λύκου!!!!

 

 1. ADOLPHA: Αντόλφα-Γυναικείος  ιδιωματισμός στα Λατινικά = Αδόλφο-ς όπου σημαίνει ευγενικός Λύκος ( τώρα μάθατε γιατί τι σημαίνει Άντολφ Χίτλερ )!!!!
 2. AGWANG: – Αγκγάνγκ – Αφρικανικό όνομα που σημαίνει “λύκος – Ανθρωπος ” συνήθως στην βόρεια Αφρική!!!!
 3. Daciana: – Ντατσιάνα – Ρουμάνικο όνομα που προέρχεται από το ρωμαϊκο Dacia ( Ντάτσια ), όνομα της περιοχής που είναι σήμερα η Μολδαβία και η Ρουμανία!!!! Σύμφωνα με το Στράβωνα, οι Δάκες ήταν αρχικά γνωστοί ως daoi ( Ντάοη ), από το φρυγικό Τάος, που σημαίνει “λύκος” αλλα έχει την ερμηνεία ως Ανθρωπος – Λύκος !!!! Έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί, επίσης, ότι daoi είναι η ιρλανδική λέξη που << κακός άνθρωπος >>!!!!
 4. GUADALUPE: – Γκουανταλούπε – το όνομα μιας πόλης στη δυτική Ισπανία, από την αραβική διάλεκτο Wadi al-lubb ( Γουάντι – αλ – λουμπ )!!!! Που σημαίνει ο Ποταμός του ανθρώπου Λύκου!!!!
 5. LUPA:- Λούπα – λατινικό όνομα που σημαίνει “λύκαινα!!!!”
 6. LUPE: – Λούπε – που σημαίνει “Ανθρωπος – Λύκος”, Λουπ σημαίνει Λύκος εν συντομία Λούπε έδινε την ερμηνεία τότε του Λυκάωνα!!!!
 7. Lupita: – Λουπίτα -υποκοριστικό του ισπανικού Lupe («Ανθρωπος – Λύκος»), που σημαίνει << Μικρός – Ανθρωπος –Λύκος >>!!!!
 8. OTSANA: – ΟΤΣΑΝΑ – Ονομασια των Βάσκων που σημαίνει λύκαινα με το υποκοριστικό του θυλάκου Λυκάωνα!!!!

 

 1. RALPHINA:– Ραλφίνα –Γυναικείος ιδιωματισμός της αγγλικής  γλώσσας από το όνομα Ralph ( Ραλφ ), 0που σημαίνει << σοφός Λύκος >>!!!!
 2. ULA:– Ούλα – ιδιωματισμός της αγγλικής γλώσσας από την λέξη Ulrica ( Ούρλικα ), που σημαίνει “Δύναμη Λύκου” Συγκρίνετε με άλλες μορφές της λέξης Ούλα!!!
 3. ULFA:– Ούλφα – Γυναικείος ιδιωματισμός της Ισλανδικής γλώσσας από την λέξη Úlfur ( Ούλφουρ ), που σημαίνει “λύκος”!!!!

 

 1. VELVELA (וֶולוֶולא): Βελβέλα –Γυναικείος ιδιωματισμός στην διάλεκτο των Γίντις από την λέξη  Velvel ( Βέλβελ ), που σημαίνει “λύκος” και ο ορισμός δίνει το αποτέλεσμα << Άνθρωποι – Λύκοι >>!!!!
 2. Ylva: – Γίλβα -Σκανδιναβικός ιδιωματισμός της ισλανδικής γλώσσας από την λέξη ULFA ( Ούλφα ) που είδαμε ποιο πάνω  που σημαίνει << λύκαινα >>!!!!

 

 1. Aatu:– Εατού – Φινλανδικός ιδιωματισμός Παλαιά Γερμανικά από την λέξη Adalwolf ( Άνταλγολφ ), που σημαίνει << ευγενικός  λύκος >> όπως είδαμε ποιο πάνω!!!!
 2. ADALWOLF: – Άνταλγολφ – Ιδιωματισμός – ορθογραφία των Παλαιά  Γερμανικών Adalwulf ( Άνταλβουλφ ), που σημαίνει <<ευγενής Λύκος >>!!!!
 3. ADALWULF: – Άνταλβουλφ – Παλιά Υψηλή ( αριστοκρατική ) γερμανική ονομασία, η οποία απαρτίζεται από τα στοιχεία Adal ( Άνταλ ) << ευγενή >> και Wulf  ( Βούλφ ) “λύκος”, εξ ου και ο “ευγενή λύκος!!!!”
 4. ADELULF:- Άντελουλφ – άλλη μια παραλλαγή στην ορθογραφία των Παλαιά  Γερμανικών από την λέξη Adalwulf ( Άντελβουλφ ), που σημαίνει << ευγενή λύκος >>!!!!
 5. ADOLFUS: – Αντόλοφους – Λατινικός ιδιωματισμός  με μορφή γνώσης της γερμανικής διαλέκτους  Αδόλφου, που σημαίνει << Αριστοκράτης  Λύκος και χρησιμοποιείται από τη σουηδική γλώσσα!!!!
 6. Adolph:– Άντολφ – στα Αγγλικά με ιδιωματισμός της Λατινικής η λέξη Αδόλφο,  σημαίνει << ευγενή λύκος >>
 7. ADOLPHE:– Αντόλφε – στα Γαλλικά ως ιδιωματισμός της Λατινικής η λέξη Αδόλφο, σημαίνει “ευγενή λύκος.”
 8. ÆTHELWULF:– Άθελγουλφ – Παραλλαγή ορθογραφίας της αγγλοσαξονικής διαλέκτου όπου η λέξη Æðelwulf ( Αε – ο – ελγούλφ ), σημαίνει << ευγενή Άνθρωπος Λύκος >>!!!
 9. BARDAWULF:– Μπέηρνταγουλφ -Παλιός γερμανικός ιδιωματισμός αντίστοιχο του αγγλοσαξονικού  Bertulf ( Μπέρτουλφ ), που σημαίνει “φωτεινός λύκος!!!!
 10. BARDOLPH:– Μπέρντολφ – στα Αγγλονορμανδικά μέσο των παλαιών γερμανικών Bardulf ( Μπάρντουλφ ) σημαίνει  και αυτή η λέξη “φωτεινός λύκος!!!!
 11. FENRISÚLFR: – Φένρισαλφρ όπου  Κατά τη μυθολογία, αυτό είναι το όνομα του ανθρώπου –λύκου και  γιος του θεού Λόκι και η γυναίκα γίγαντας Angrboða ( Ανγκρομπόδα ), γενικά μεταφράζεται “άνθρωπος – λύκος», αλλά πιθανώς αρχικά σημαίνει << λύκος της κόλασης.” !!!! Σύμφωνα με τον Sophus Bugge ( Σόφους Μπαγκ ), συγγραφέας του <<  Το σπίτι του Έντικ >> αλλά και Ποιημάτων, αυτό το όνομα δεν μπορεί να σημαίνει “άνθρωπος – λύκος,” για εκεί δεν υπήρχαν αρχαίοι Νορβηγοί με των παρακάτω παράγωγων καταλήξεων όπως -rir, ή –ris!!!! Πιστεύει Fenrir και Fenris προέκυψε υπό την επίδραση της χριστιανικής αντιλήψεις του διαβόλου ως Ινφέρνους- λύκος, σε συνδυασμό με τις ιστορίες του Behemoth ) Μπέχεμοθ ) και το θηρίο της Αποκάλυψης, και μεταβλήθηκε σε μορφή σύμφωνα με τους δημοφιλές Αρχαίους Νορβηγούς ως ετυμολογία!!!!  FENRISÚLFUR: Ισλανδική μορφή Παλαιοί Νορβηγοί Fenrisúlfr, γενικά μεταφράζεται “βάλτο λύκος», αλλά πιθανώς αρχικά σημαίνει «λύκος της κόλασης.”
 12. HOHNIHOHKAIYOHOS: – ΧΟΧΝΙΧΟΧΚΕΑΗΓΟΧΟΣ –ονομασία από τους Ινδιάνους Τσέγεν και σημαίνει << ψηλή λύκος ή λύκος που περπατά στα δυο >>!!!!

Δεν θα γράψω άλλα ονόματα διότι είναι πάρα πολλά!!!! Για ψάχτε στο διαδίκτυο να δείτε πόσα υπάρχουν!!!! Και το κυριότερο για έναν αναγνώστη που με ρώτησε!!!! Για ψάξτε να βρείτε το όνομα Beowolf ( Μπέογουλφ  ) τι σημαίνει….αλλά θυμηθείτε το μυθικό ποίημα και έργο το τι εξιστορεί και με τι πολέμησε στο τέλος ….. το Δράκοντα….και αμέσως θα καταλάβετε τι ήταν ο Μπέογουλφ!!!!!!!!!!!! Ίσως κάποια στιγμή αποκωδικοποιήσω όλο το έργο αυτό ….και πραγματικά θα εκπλαγείτε!!!!

Δείτε και αυτό το βίντεο όπου δείχνει καθαρά έναν Λυκάωνα που πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο βραδύ κάτω από πολλά φώτα!!!! Στην αρχή βέβαια έβλεπαν μια μουτζούρα σε κλάσμα δευτερολέπτου να περνά, όση αργή κίνηση και να του έδωσαν δεν μπορούσαν να δουν τι είναι πραγματικά μέχρι που τελικά μόνο όταν πάγωσε η εικόνα είδαν τι είναι και έμειναν ……..!!!! Το βίντεο περιέχει και άλλα με παράξενα ζητήματα….!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z4R3O403EF8[/youtube]

Αν είναι αληθινό το βίντεο δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να σας το πω, από τα γεγονότα όμως τα οποία εξιστορεί ο εκφωνητής δείχνει να είναι!!!! Όσο για τον Λυκάωνα!;! Ναι είναι και δείχνει από τα χρώματα του τριχώματος του να είναι της 6ης φυλής των Λυκάωνων……βέβαια ο φωτισμός είναι λίγο χάλια αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι από την 6η φυλή!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


17 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!!ΛΥΚΑΩΝΕΣ PART 31 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΑ!!!!!

 1. Καλησπέρα Saman Lycan!!!

  Αν όλα αυτά περί λυκάωνων και μέσης γης αληθεύουν,1)δεν υπάρχει μια κακοπροαίρετη εκμετάλλευση προς εμάς τους ανθρώπους,καθώς όπως έχεις αναφέρει οι λυκάωνες μας ”χρησιμοποιούν” προς διαιώνιση του είδους τους,και τις περισσότερες φορές δεν αναφέρουν στο/στη σύντροφο τους για την ΄΄ιδιότητα” τους.
  2)Επίσης αν κατάλαβα και θυμάμε καλά έχει αναφερθεί κάπου σε κάποιο άρθρο ότι υπάρχει και 2ο ”είδος ανθρώπων'” στην μέση γη (νομίζω στο άρθρο για την καταγωγή των λυκάωνων και την ιστορία με τον πριγκιπα),και αν ναι γνωρίζεις κάτι περαιτέρο?
  3) Παρακάτω, έχεις αναφερθεί νομίζω στο ότι η ανθρωπότητα έχει καταστραφεί 15 φορές στο παρελθόν από δρακονιανούς κτλ. ,για ποιο λόγο λοιπόν νομίζεις ότι χρειάστηκε να μας καταστρέψουν τόσες φορές και πολύ απλά λόγω της τεχνολογίας τους να μας έχουν υπόδουλους αλλά και να μην μας την παρέχουν ώστε να μην εξελιχθουμε.
  4) Έχεις αναφερθεί στα βιομηχανικά ιερατεία, έχεις κάποιες περαιτέρω πληροφορίες?
  5) Πώς γίνετε να συνυπάρχουν όλα αυτά τα όντα μέσα στην γη,αφού γνωρίζουμε ότι είναι εχθρικά μεταξύ τους(λυκάωνες-δρακόνιοι,λοιποί-δρακόνιοι)-(έχει αναφέρει ότι η μέση γη αποτελείτε από κοιλότητες αλλά και το ότι συνδέοντε μεταξύ τους)?
  6) Η ”πράσινη γλώσσα” – ”γλώσσα των πουλιών” έχει κάποια σχέση με τα ιερά δένδρα(αφιερωμένα σε ΔΙΑ-ΖΕΥΣ ή θεό Πάνα-νύμφες)?
  Αν θέλετε μου απαντάτε,επίσης δεν ήξερα αν πρέπει να στείλω τις ερωτήσεις μου σε e-mail ή να τις αναρτήσω εδώ.

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

  Καλή συνέχεια!!

  1. User Name!!!!

   ΚΑΤΕΓΗΣΜΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ!!!! Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ!!!!

   1) ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΛΥΚΑΩΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ….ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΙΣΟΣ ΟΧΙ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΟ ΩΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….. ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΜΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!

   2) ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ….ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΙΛΙΕΤΡΙΔΕΣ…..ΕΚΕΙ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΡΗΜΟΞΑΝ …..ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ( ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ) ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΘΕΟΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..!!!!

   3) ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΕΛΙΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΗΛΕΙΟ!!!! ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ!!!! ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 35.000.000 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΕ ΛΕΝΕ!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΙΔΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ!!!! ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ << ΙCA >> ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΧΑΙΛΟΓΗΚΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΟΣ ΜΠΟΥΖΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!! ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!! ΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΠΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΟΠΕΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 38ΑΡΕΣ ΚΑΙ 42ΑΡΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΣΗΣΤΗΜΑ!!!! ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΨΑΧΤΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΤΟΥΣ ΓΟΡΙΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΥΘΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΗΞΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΞΗΛΟ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΗΞΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΟ!!!! ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΟΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΙ ΤΕΡΜΗΤΕΣ !!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!! ΝΑΙ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΠΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΗΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΗΤΙΚΟΣ!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!! ΘΕΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!;! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΘΕΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΔΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ << ΜΟΥ >>!!! << ΛΕΜΟΥΡΙΑ >> ΑΝΤΛΑΝΤΗΣ >> ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ!!!! ΟΜΟΣ Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ!!! ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΛΓΚΑΜΕΖ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΜΑΧΑΡΑΜΠΑΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΝΑΓΚΑ!!!!! ΨΑΧΤΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ!!!!

   4) ΒΙΟΜΗΧΑΝΗΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ Ε!;! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ MEGAPOLYSOMANCY!!!!

   5)ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ!;! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ……..!!!! ΟΙ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ….. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ!!!!

   6) ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ!!!! Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΞΩΤΙΚΑ!!!! ΝΑΝΟΥΣ!!!! ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΙΡΑΤΕΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΛΟΥΝ…..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΣΚΙΜΟΟΙ!!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΝΥΜΦΩΝ Η ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η << ΔΕΝΔΡΙΑ ΓΛΩΣΣΑ >> ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!!

   ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Καλησπέρα Saman Lycan!!

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

    Αναφέρθηκα περί λυκάωνων και μέσης γης και αλήθειας αυτών γιατί δεν γνωρίζω πολλά όντας μικρός σε ηλικία και γνώση,απλά δίνω 1% πραγματικότητας σε αυτά καθώς υπάρχουν κάποια λίγα ακράδαντα στοιχεία τα οποία αναφέρεις και εσύ αλλά επίσης πιστεύω ότι η φαντασία και η δημιουργικότητα των ανθρώπων περί μυθοπλασιών είναι περιορισμένη σε πράγματα και καταστάσεις στα οποία έχει ήδη βιώσει, δει, ακούσει, μάθει,άρα συνεπάγεται στο ότι κάποια αυτά πρέπει να είναι η να ήταν πραγματικότητα.Μακάρι όλα αυτά να αληθέυουν 100% και να μπορέσω να μάθω στο μελλον.

    Σας(Σε) ευχαριστώ πολύ!!

     1. User Name!!!!

      ΑΝ ΕΝΝΩΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!;! ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΑΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ!!!!

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ!;!

      ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΝΗΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙΜΟΡΗΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΦΤΑΝΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΡΙΨΟΚΗΝΔΗΝΕΨΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΟΖΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ….!!!!

      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΣΥ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟ ΟΤΙΔΗΠΌΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΚΑΚΟ….. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ε!;!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Gkkal!!!!

      TO EXΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟ…ΨΑΧΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!! ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΠΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝ ΘΑ ΤΑ ΠΩ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     2. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Γενικά με κατατόπισες στις ερωτήσεις μου και είμαι ευγνώμων ,θα συνεχίσω την μελέτη μου.

      Ζητάω πολλά,θα ήθελα ακόμα αν μπορούσες να μας γράψεις μια προτεινόμενη βιβλιογραφία.

      Καλή συνέχεια!!!

     3. User Name!!!!

      ΨΑΞΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ!!!! ΣΤΟ ΜΑΧΑΡΑΜΠΑΤΑ ΙΝΔΙΚΟ ΕΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΙΚΙΝΚΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. LOCKRAN LOCKRAN!!!!!
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΟΥ!!!

 3. ΑΝ ΚΑΙ,ΗΔΗ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΑΜΑΝ!!!ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!
  ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝ ΟΤΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ,ΑΡΑ ΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!!ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ!!!!Ο ΘΕΟΣ,Ο ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΡΔΑ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΝΤΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΣΑΣ!!!ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΙΡΟ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΙΚΑ!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΥΝΑΝΤΟΥΝΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!peggy 2015!!!

Αφήστε μια απάντηση