ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!OΙ ΝΕΦΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!OΙ ΝΕΦΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!!!

 Πολύς κόσμος και ειδικά ερευνητές του θέματος πιστεύουν ότι τους νεφοδιαλύτες τους ανακάλυψε Ο Γουίλχεμ Ράηχ!! Αυτό δεν είναι έτσι!! Ο Γουίλχεμ τον τελειοποίησε….. Η κατασκευή του πρώτου νεφοδιαλύτη έγινε από τους ναζί το 1939 με σκοπό να μπορούν να διώξουν ανά πάσα στιγμή τα δηλητηριώδη αέρια που θα τους έριχναν οι σύμμαχοι…… δεν είναι γνωστό αν το έτυχαν ή όχι, τουλάχιστον επίσημα!!!!

Αλλά στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο όταν οι Γερμανοί έκαναν ρίψη χημικών αερίων παρ’ όλο που ο αέρας ήταν κόντρα σε αυτούς τις πιο πολλές φορές τα χημικά κατά ένα περίεργο τρόπο πήγαιναν προς τους συμμάχους. Αυτό είχε προβληματίσει ιδιαίτερα τους συμμάχους κάνοντας λόγο για περίεργα ρεύματα αέρος που ερχόντουσαν από το πουθενά ενώ ποτέ στην περιοχή αυτήν δεν υπήρχαν τέτοια ρεύματα…… Άραγε μας κάνει να σκεφτούμε ότι είχαν εφευρεθεί ποιο παλιά από ότι νομίζουμε!!!!

Πέφτοντας η Γερμάνια στα χέρια των συμμάχων μέσα στους επιστήμονες που αιχμαλώτισαν και πήραν μαζί τους πίσω στις ΗΠΑ κάποιες πληροφορίες λένε ότι δυο επιστήμονες χωρίς ποτέ να δοθούν τα ονόματα τους στην δημοσιότητα συνέχισαν το έργο τους εκεί, ήταν δυο επιστήμονες Γεωθερμικής αναζήτησης, από τότε μέχρι την δεκαετία του 50 όπου ο Γουίλχεμ ανακάλυψε τον πρώτο νεφοδιαλύτη στον κόσμο όπου μπορούσε και προκαλούσε και βροχή δεν ξανά ακούστηκε τίποτα για τα σχέδια των ναζί για τους νεφοδιαλύτες!!!! Μιας λοιπόν και το ανακάλυψε αυτός τότε η CIA αλλά και το FBI γιατί τον είχαν υπό στενή παρακολούθηση!!;!! Είναι ένα ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ σωστά!!! Αν όμως κάποιος ψάξει την ζωή του θα ανακαλύψει απίστευτα πράγματα τα οποία και είναι παρόν μέχρι σήμερα!!!!
Ωραίος τύπος, Wilhelm, ε, βοηθώντας τους λαούς έξω όπως ότι … Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν πολύ στενός φίλος με τον Αϊνστάιν….. αλλά και με τον Καραθεοδωρή…..!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hOawM-JKXBc[/youtube]

Το σπίτι του σήμερα  στέκει απλά όμορφο εκεί. Σοβαρά. Πάνε αρκετά χρόνια τώρα. Εγώ και δύο από τους φίλους μου τον Γιάννη Παππά και το Δημήτρη Αρτεμίου, ένα καταπληκτικό σπίτι το οποίο και είχαν κάνει τότε μουσείο.

Επισήμως, ο τόπος ονομάζεται Orgonon. Υπάρχουν πολλά δωμάτια τα οποία και χρησιμοποίησε  ως κέντρο το σπίτι, ως εργαστήριο και έρευνα.

Υπάρχουν επίσης αρκετοί νεφοδιαλύτες κάθε τύπου και μεγέθους διασκορπισμένοι παντού. Μπορείτε και εσείς να τα δείτε όλα αυτά ΕΔΩ .

Είχαν μια γεννήτρια οργόνης εκεί εν λειτουργία, πλήρης, με μέτρα που δείχνουν κάποια δραστηριότητα……

Συναρπαστικά πράγματα.

Διαβάστε σχετικά με αυτόν. Θα εκπλαγείτε αρκετά  με το τι μπορείτε να βρείτε.

Όταν η κυβέρνηση τον συνέλαβε με ένα χαλκευμένο BS  νεφοδιαλύτη, κατέστρεψε σχεδόν όλα τα βιβλία του, τις σημειώσεις και την έρευνά του!!!! Πέθανε στη φυλακή!!!! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ!!;!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΙ!!!!

Μέχρι και σήμερα όποιος έχει συγγράμματα του ή σημειώσεις του κυνηγιέται ανελέητα και ειδικά στις ΗΠΑ μπορεί να καταλήξει ισόβια στην φυλακή!!!! ΓΙΑΤΙ!!;!! Παρακαλώ ρωτήστε το FBI ή την CIA αν σας απαντήσουν προτού σας κλείσουν μέσα πείτε το και σε μας!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Ντον Κρόφτ έφτιαξε τους νεφοδιαλύτες πρώτος είναι μέγα λάθος!!!! Ακολούθησε του Γουίλχεμ τα χνάρια κατά κάποιο τρόπο….. αλλά και αυτός έχει υποστεί δημόσιο εξευτελισμό και μη εμπιστοσύνη για αυτά που φτιάχνει και λέει από την κυβέρνηση των HΠΑ!!!!

Τέλος σαν SAMAN LYCAN θέλω να προσθέσω ότι δεν έχω πολλές γνώσεις στο θέμα αυτό, υπάρχουν όμως φίλοι ερευνητές όπου και με ενημερώνουν. Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν τους πολύ καταλαβαίνω γιατί είναι ένα ζήτημα το οποίο θέλει ιδιαίτερες γνώσεις….. και είναι ένα θέμα όπου χρίζει μοναχική έρευνα και αποκλειστική οι οποίες είναι χρόνιες!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h7AjkpK5Q3k[/youtube]

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oHeUDiORreU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zItcVDKX3ZU[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!OΙ ΝΕΦΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!!!

  1. Ο Βίλχεμ Ράιχ εγραψε πολλα βιβλια τα περισσοτερα εχουν εξαντλθει διαβαστε το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΟΡΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΝΤΕΜΕΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΡΟΝΤΖΗ οπου περιγραφει αναλυτικα το τι ειναι οργονη και πως να κατασκευασετε μονοι σας συσσωρευτες οργονης το ββιβλιο προλογιζει η ΕΥΑ ΡΑΙΧ συζυγος του ΡΑΙΧ

Αφήστε μια απάντηση