ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΣΩΓΗΙΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!!!!

Στις 1 Μαρτίου 2013 μια υπάλληλος Γραφείου της πόλης Bacolod ( Μπάκολοντ ) δεν πίστευε στα μάτια της όταν στην φωτογραφία που έβγαλε είδε στα αριστερά της να υπάρχει ένα αλλόκοτο ον που έμοιαζε με εξωγήινο!!!!

1

 Η “Emily Santodelsis,” ( Έμιλη Σαντόδελσις θυμίζει Ελληνικό όνομα ) είχε ζητήσει την συν-εργαζόμενη της, Αrian Ponce ( Άριαν Πόνσι ), να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με το κινητό της!!!!  Όταν κοίταξε τη φωτογραφία αργότερα είδε ένα παράξενο πλάσμα διπλά της να στέκεται όρθιο.

Σε μια άλλη φωτογραφία της Santodelsis που είχε ληφθεί την ίδια μέρα εμφανίστηκε ένα σερί που έμοιαζε σαν να είχε χτυπηθεί από κεραυνό στο κεφάλι, δυστυχώς η φωτογραφία αυτή δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα.

2

 Ένας από τους συναδέλφους της, προσευχήθηκε πάνω της μετά την εμπειρία γιατί φοβήθηκε από τον εσωγήινο που είδε στο κινητό της. Πολλοί κάτοικοι από τις Φιλιππίνες αναγνώρισαν αυτό το πλάσμα ως εσωγήινο και όχι ως εξωγήινο όταν το είδαν στις εφημερίδες!!!!

3

 Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Φιλιππινέζοι βλέπουν τέτοιο πλάσμα, υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές ειδικά από την ενδοχώρα από αγρότες και κτηνοτρόφους όπου έχουν δώσει πολλές μαρτυρίες για αυτούς τους μικροσκοπικούς εσωγήινους!!!! Τους ονομάζουν εσωγήινους διότι τους έχουν δει να βγαίνουν από λαγούμια και να ξανά μπαίνουν….!!!! Πολλές φορές εξαφανίζονται μπροστά στα μάτια τους λες και είναι αόρατα!!!! Οι αναφορές για αυτά τα πλάσματα στις Φιλιππίνες είναι αρχαιότατες μα κανένας δεν τις είχε πάρει στα σοβαρά μέχρι τώρα!!!! Η φωτογραφία εξετάστηκε από ειδικούς και λένε ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους φωτομοντάζ. Το τι είναι το αφήνω να το αποφασίσετε εσείς, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.visayandailystar.com/2013/February/27/topstory6.htm

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση