ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ << THE BEAST OF DENBY >>!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ << THE BEAST OF DENBY >>!!!!

Ένα μυστήριο πλάσμα, που κανείς δεν μπορεί να εξακριβώσει τι είναι, ξεβράστηκε στις ακτές της Ουαλίας. Το ανακάλυψε και φωτογράφησε ο 27 χρόνος Πίτερ Μπέιλι όπου και το βρήκε βγάζοντας βόλτα το σκύλο του.

2 Το πλάσμα, που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης, έχει κεφάλι αλόγου, πατούσες αρκούδας, δόντια σαρκοβόρου, σώμα αγριογούρουνου και μέγεθος πόνι!!!!

1

 Ο κάτοικος της περιοχής, Πίτερ Μπέιλι, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του όταν ανακάλυψε το παράξενο ον όπως προ ανέφερα και ποιο πάνω, έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στις τοπικές Αρχές.

3

 Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι αυτό που είδε ήταν νεκρό σκυλί ράτσας Bull Terrier ( Μπούλ Τεριέρ!!!! ). Ωστόσο αυτά τα σκυλιά δεν ξεπερνούν σε μέγεθος τα 50 εκατοστά, ενώ το άγνωστο πλάσμα έφθανε το ένα μέτρο μήκος, αλλά ούτε έχουν πατούσες αρκούδας και κεφάλι αλόγου με τεράστιους κυνόδοντες!!!!

4

Ένας ζωολόγος του πανεπιστημίου του Σουόνσι, θεωρεί ότι το ζώο είναι κάποιο είδος ασβού, αν και λόγω της αποσύνθεσης είναι δύσκολο να διαπιστωθεί με σιγουριά κάτι τέτοιο.

Ο νεαρός που το ανακάλυψε δήλωσε στην Δυτική Telegraph ( Τέλεγκραφ ):

<< Έβγαλα το σκυλί μου μια βόλτα με τα πόδια το βράδυ, απέναντι από την παραλία νότια,  άρχισε να ενεργεί και να είναι εκτός του χαρακτήρα που είχε ουρλιάζοντας και έτρεχε κάνοντας κύκλους. “Έτρεξα μέχρι εκεί να δω αν ήταν εντάξει και στη συνέχεια ήρθα σε επαφή με αυτό το αποκρουστικό κουφάρι. Αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν ένα άλογο τύπου πόνι αλλά είχε νύχια σαν αρκούδα και το σώμα ενός χοίρου. Παραδόξως το κουφάρι παρ’ όλη την αποσύνθεση που υπέστη δεν μύριζε >>.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που υπήρξε κάποιο θηρίο ή τέρας όπως τα αποκαλούν οι Ουαλοί αυτά πλάσματα. Κάποιοι πιστεύουν για μια ανεξήγητη σφαγή προβάτων όπου έγινε από κάποιο σαρκοβόρο πλάσμα που οι κτηνίατροι δεν αναγνωρίζουν τι ήταν. Κάποιοι λένε ότι το τέρας Τένμπι όπου ξεβράστηκε στις ακτές έχει κάνει αυτήν την σφαγή!!!! Μην ξεχνάμε ότι το πιο μεγάλο σαρκοβόρο στην Αγγλία πλέον είναι οι αλεπούδες και αυτές είναι πολύ σπάνιες!!!! Δείτε για την σφαγή αυτήν εδώ:

http://www.walesonline.co.uk/news/need-to-read/2012/05/11/video-is-this-the-clearest-evidence-yet-that-a-big-cat-is-roaming-welsh-hills-91466-30949549/

Τον τελευταίο καιρό όπως έχει δηλώσει και ο Saman Lycan έχουν κάνει την εμφάνιση τους πολλά τέτοιου είδους νεκρά παράξενα ζώα. Τελικά τι είναι; Κάποιο είδος άγνωστο ζώων; Έρχονται από άλλες διαστάσεις; Η είναι από γεννητικά πειράματα κάποιων εταιριών; Ίσως κάποια μέρα το μάθουμε …..Για το συγκεκριμένο τέρας υπάρχουν και κάποια βίντεο στο διαδίκτυο τα οποία παραθέτω παρακάτω

Μέχρι την επόμενη φορά  να είστε όλοι καλά.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OZxAsahh4BMτο [/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση