ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΣΟΥΠΕΡ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ 400ΣΙΩΝ!!!! ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΚΝΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΣΟΥΠΕΡ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ 400ΣΙΩΝ!!!! ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΚΝΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!!!

Μια << σούπερ αγέλη >> λύκων έχει τρομοκρατήσει μια πόλη μετά την φονική τους επίθεση σε περισσότερα από 30 άλογα μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες!!!! Και σε ένα μήνα 135 άλογα κατασπαράχτηκαν από αυτήν την αγέλη!!!!

Οι Τετρακόσιοι αιμοδιψείς λύκοι έχουν εντοπιστεί να περιφέρονται γύρω από τις άκρες του Verkhoyansk ( Βερκχόγιανσκ ), στη Ρωσία, τα ζώα επιτίθενται κατά βούληση λένε οι κάτοικοι!!!! Είκοσι τέσσερις ομάδες κυνηγών, κυνηγάνε αλύπητα τους λύκους αυτούς για να απαλλαγούνε από αυτούς, με μια γενναιοδωρία των 210 λυρών Αγγλίας για κάθε δέρμα λύκου!!!!

Ο Stepan Rozhin ( Στέφαν Ρόζνιν ), ένας υπάλληλος διοίκησης στην περιοχή Verkhoyansk στη Ρωσία, δήλωσε:

<< Για να προστατεύσουμε την πόλη μας δημιουργήσαμε 24 ομάδες ενόπλων κυνηγών, οι οποίοι θα περιπολούν και να στήσουν παγίδες στους λύκους!!!! Αλλά χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους!!!!  Μόλις η διάρκεια των ημέρων γίνουν μεγαλύτερες, οι κυνηγοί θα ξεκινήσουν ακόμη περιπολίες και με ελικόπτερα προς εντόπιση της σούπερ αγέλης!!!! >>.

Μια αγέλη λύκων σε αυτό το μέγεθος είναι ανήκουστο, με τα ζώα που συνήθως προτιμούν να κυνηγούν σε μικρότερες ομάδες των μόλις έξι ή επτά ζώων!!!! Κανείς ζωολόγος ή ειδικός πάνω στην ζωολογία δεν μπορεί να εξηγήσει πως δημιουργήθηκε αυτή η μεγάλη σούπερ αγέλη λύκων και τα έχουν χαμένα με το να μιλάνε μόνο θεωρητικός!!!!

Ο Δρ Valerius Geist ( Βαλέριους Γκέηστ ), ένας ειδικός της συμπεριφοράς άγριας ζωής ειδικά των λύκων, είπε ότι ο βαρύς χειμώνας της Σιβηρίας – όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν κατακόρυφα στις μείον 49C – και η έλλειψη αγρίων ζώων λόγο του αμείωτου κυνηγιού από τους ανθρώπους και στερώντας την τροφή των λύκων ανάγκασε αυτά τα περήφανα ζώα να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα δείχνοντας ότι έχουν ικανότητες πέρα από όσο φανταζόμαστε.

Ο Βαλέριους δήλωσε:

<< Είναι πρωτάκουστο για τους λύκους να συγκεντρωθούν σε αυτούς τους αριθμούς και να ξεκινήσουν το κυνήγι μεγάλων ζώων όπως τα άλογα!!!! Ωστόσο, ο πληθυσμός των συνηθισμένων θηραμάτων όπως λαγοί, ελάφια, τάρανδοι, έχει μειωθεί κατά το τρέχον έτος λόγω της έλλειψης των τροφίμων των ανθρώπων όπου τα κυνηγούσαν για τροφή, έτσι οι λύκοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τις συνήθειές τους!!!! Οι λύκοι είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να επιλέξουν την πιο θρεπτική τροφή ευκολότερα χωρίς να λαμβάνουν κανέναν κίνδυνο από το κυνήγι όπου κάνουν όπου στην προκειμένη περίπτωση τυγχάνει να είναι τα άλογα!!!! Θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε και άλλες τέτοιες αγέλες στο μέλλον όταν οι φυσικές τους τροφές δεν θα επαρκούν ή δεν θα υπάρχουν ώστε να τραφούν!!!! >>.

Οι χωρικοί έχουν ήδη καταφέρει να παιδεύσει έναν αριθμό λύκων, αλλά η αγέλη είναι τόσο μεγάλη που είναι πιθανό να πάρει πολύ χρόνο για να πιαστούν σχεδόν όλα.

Το Verkhoyansk, με πληθυσμό μόλις 1.300 κατοίκους, είναι ένα από τα πιο κρύες και πιο απομακρυσμένες θέσεις στο βόρειο ημισφαίριο και βρίσκεται μέσα σε μια περιοχή που είναι γνωστή ως ο Νεκρός Κύκλος του Στάλιν, αφού ο πρώην δικτάτορας έστελνε πολιτικούς εξορία εκεί λόγω των ακραίων συνθηκών επιβίωσης!!!!

HUNTERS PICTURES

Φωτογραφίες από τους κυνηγούς της πόλης!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M3NNkHidHxM[/youtube]

 

1

 Φωτογραφίες από την πόλη!!!

Ας δούμε όμως και άλλη μια περίπτωση φονικής επίθεσης η οποία κατέπληξε τους ζωολόγους όπου λύκοι σκότωσαν μια γυναίκα στην Λίμνη Τσιγκνίκ στην Αλάσκα το 2010!!!!

Το 2010 κυνηγοί από την πόλη Chignik Lake ( Τσιγκνίκ Λέηκ ) στην Αλάσκα, κυνήγησαν και σκότωσαν τέσσερις λύκους όπου πριν σκότωσαν μια 32χρονη δασκάλα ειδικής αγωγής, διαπιστώνοντας την πρώτη γνωστή θανατηφόρα επίθεση λύκου στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως στην σύγχρονη εποχή!!!!

Ο Μήγκαν Πήτερς δήλωσε ότι οι λύκοι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει όλο και ποιο απειλητικοί για τους ανθρώπους λόγο ότι δεν βρίσκουν εύκολα πλέων τροφή στο φυσικό τους περιβάλλον!!!!

Ο Κρίστι Άλεκ, ένας άλλος κάτοικος του χωριού, είπε ότι ενώ υπάρχουν πάντα οι λύκοι στην περιοχή, είχε παρατηρηθεί ότι τρεις έως τέσσερεις λύκοι  φερόντουσαν ασυνήθιστα κοντά στα μέρη όπου ζούνε άνθρωποι εκείνη την θανατηφόρα εβδομάδα!!!!

Το μόνο γνωστό προηγούμενο θανατηφόρο περιστατικό επίσημα καταγεγραμμένο από επίθεση λύκων έγινε στην Βόρεια Αμερική ( Αλάσκα ) πριν 110 χρόνια όταν ένας νεαρός φοιτητής γεωλογίας σκοτώθηκε και φαγώθηκε μερικώς από μια αγέλη λύκων στο βόρειο Saskatchewan ( Σάσκατσεχεβαν )!!!!!

Αυτό που η έρευνα δείχνει είναι ότι τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια, οι λύκοι έχουν χάσει μεγάλη εδαφική ακεραιότητα από τους ανθρώπους αλλά και τροφή δήλωσε ο Mark McNay ( Μακ Μκ Νέι ), ένας συνταξιούχος βιολόγος άγριας ζωής από την Αλάσκα, όπου έχει μελετήσει τις επιθέσεις των λύκων αυτών!!!!!

Ποιο πολλά είναι τα θανατηφόρα κρούσματα από αρκούδες παρά από λύκους!!!! Αν και στην αρχή ειπώθηκε ότι την κοπέλα την είχαν κατασπαράξει οι λύκοι τελικά από ότι αποδείχτηκε ήθελαν μόνο να την σκοτώσουν διότι τα κομμάτια κρέατος που είχαν αφαιρέσει από πάνω της βρέθηκαν σκορπισμένα τριγύρω της!!!!

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ίσως οι λύκοι αυτοί είχαν διεκδικήσει εδαφική ακεραιότητα και η κοπέλα πέρασε κάνοντας τζόκινγκ από την περιοχη εκείνη όπου και τις επιτέθηκαν οι λύκοι!!!! Αυτή η περίπτωση είναι η δεύτερη καταγεγραμμένη φονική επίθεση παγκοσμίως και η πρώτη στον 21ο αιώνα!!!! Μα μην ξεχνάμε όμως ότι εμείς σαν άνθρωποι μπαίνουμε στην περιοχη τους κάθε μέρα αλλά στερούμε και το φαγητό τους!!!! Όχι μόνο στους λύκους αλλά και σε άλλα είδη!!!!

Τώρα όσο για το περιστατικό των 4οοσιων λύκων στην Ρωσία ακόμα οι ειδικοί δεν μπορούν να βγάλουν καμία επίσημη άκρη το πώς δημιουργήθηκε μια τόσο δυνατή και τεράστια αγέλη από μια και μόνη θυληκιά αρχηγό!!!! Έτσι λοιπόν φτάσανε στο συμπέρασμα ότι η ευφυΐα αυτού του ζώου είναι απίστευτη αλλά συνάμα και ηγετική!!!! Μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταφέρει να την πιάσουν αλλά!!!! Και όταν κατάλαβε ότι αποδεκατιζόταν η αγέλη της δεν ξαναφάνηκε στην περιοχη όσο και να την έψαξαν με ελικόπτερα  αλλά καί με οχήματα του χιονιού κυνηγοί αλλά και στρατός!!!!

Ο υπεύθυνος άγριας ζωής στην περιοχη δήλωσε ότι είναι σαν να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε!!!! Αυτό που ξεχνάνε οι ειδικοί είναι ότι ο λύκος έχει μοναδική ευφυΐα από τα άλλα είδη άγριας ζωής και ότι η αγέλη τους είναι τα πάντα για αυτούς!!!!

Αυτό βέβαια έχει ξεκινήσει και στην Αμερική με τους γιγαντιαίους λύκους όπου είχα γράψει σχετικό άρθρο, όποιος θέλει να το διαβάσει όπου περιέχει πληροφορίες και μπορεί να τις συγκρίνει με αυτές εδώ ( χωρίς βέβαια να έχουν σκοτώσει ανθρώπους ) πατήστε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-oi-gigantiei-gkrizi-liki-tou-gelooustooun-stin-ameriki/

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΣΟΥΠΕΡ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ 400ΣΙΩΝ!!!! ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΚΝΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!!!

  1. Παράθεμα: max

Αφήστε μια απάντηση