ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΕΥΡΗΜΑ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

            ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΕΥΡΗΜΑ!!!!!

 Για αυτό το οποίο θα σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι μια αδικημένη πραγματική μαρτυρία, μια απόδειξη υπαρκτή για το αν υπήρξαν οι γίγαντες!!!! Δυστυχώς με τα χρόνια υποβαθμίστηκε τόσο που μόνο πολλοί λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη του!!! Αυτό έγινε από την « Ελίτ » αρχαιολόγων φοβούμενοι ότι αν διαπίστωναν δημοσίως ότι πρόκειται για αληθινό θα έπρεπε να καταργήσουν την ιστορία όπως την έχουν φτιάξει μέχρι σήμερα………!!!!

Τα τελευταία δυο χρόνια γίνονται προσπάθειες για να ξανά ερευνηθεί η υπόθεση όχι για το αν είναι αληθινό αλλά για περεταίρω αποδείξεις από άεργους αρχαιολόγους όπου δεν ανήκουν πουθενά, μαζί με αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους εμείς εδώ στην INVISIBLE LYCANS TEAM αποφασίσαμε να κάνουμε με την σειρά μας αυτό το άρθρο ώστε να ξαναγίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας πρώτα από την χώρα μας!!!!

Όταν οι αρχαιολόγοι, ερευνητές, μιλάνε για την περίπτωση Farmington ( Φάρμινγκτον ), μιλάνε για ένα πολύ αινιγματικό και  αρχαίο μυστήριο. Το 1934 σε μια πόλη έξω από το Λος Άντζελες, σε μια ηλιόλουστη πλαγιά γινόταν η κατασκευή ενός νέου σπιτιού, ένας ανώνυμος εργάτης σκόνταψε σε αυτό , που έχει καταλήξει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα και λιγότερο κατανοητό, αρχαιολογικό εύρημα στην ιστορία.

Η συναρπαστική και τρομακτική ανακάλυψη έλαβε θέση ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Το εύρημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά και φαινόταν σαν βράχια,  σιγά σιγά πήρε ένα αξιοπρόσεκτο σχήμα, καθώς η γη έχει αφαιρεθεί τριγύρω. Η αντίδραση του εργάτη ήταν τεράστια όταν κατάλαβε ότι είχε ξεθάψει και είχε φέρει στην επιφάνεια μια σειρά από τεραστίων διαστάσεων δόντια που έμοιαζαν να είναι ανθρώπινα!!!!

Το αλάνθαστο μιας μορφής, τεράστιας ανθρώπινης γνάθου, όπως είχε κυκλοφορήσει η φήμη από τον τάφο του πηλού. Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα. Διεθνή φήμη ήρθε στο σκοτεινό παρελθόν του χωριού Farmington, στην Καλιφόρνια. Εμπειρογνώμονες και παλαιοντολόγοι, αρχαιολόγοι και φυσιοδίφες  ήρθαν να δουν με τα μάτια τους αυτό που έγινε γνωστό ως το σαγόνι του Farmington!!

Το όλο εύρημα είναι ένα από τα πιο χειροπιαστά ευρήματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των γιγάντων στην γη!!!!  Ακόμη και σήμερα υπάρχει μεγάλη διαμάχη γύρω από το σαγόνι, και γίνονται  ως προς το χρονοδιάγραμμα της εξέλιξης στον πλανήτη Γη. Το απολίθωμα φαίνεται να αποτελεί την πλήρη κάτω σιαγόνα ενός πλάσματος ανθρωποειδές με τεράστιο ανάστημα, ο Farmington άνθρωπος. Η ραδιοχρονολόγηση τοποθετεί την προέλευση της γνάθου κατά τη διάρκεια της Κρητιδικής περιόδου, περίπου 100 εκατομμύρια χρόνια πριν, αν και τα αποτελέσματα κατά πολλούς αμφισβητούνται με μερικά χρόνια διαφορά…

Τα ευρήματα τοποθετούν τον Farmington άνθρωπο, ως προγενέστερο με  άλλα μεγάλα θηλαστικά πριν 20 εκατομμύρια χρόνια! Γεωλογικά στοιχεία δείχνουν ότι τα στρώματα των πετρωμάτων και πηλού στον οποίο το σαγόνι ήταν ενταγμένα  έχουν διαμορφωθεί κοντά στο χώρο της μεγάλης εσωτερικής θάλασσας που υπήρχε στην σημερινή Γιούτα και Αριζόνα. Τα εκατομμύρια των χρόνων της σεισμικής αναταραχής, η οποία δημιούργησε τα βουνά της δυτικής ακτής, κίνησε επίσης το σαγόνι στη σημερινή του θέση.

 Βάση της γνάθου, υπολογίζεται ότι Farmington άνθρωπος ήταν ανθρωποειδή, που δεσπόζει πάνω από 90 πόδια ψηλά δηλαδή 27.43 μέτρα!!!! Η απόδειξη της φθοράς στα δόντια του δείχνει ότι ή διατροφή του περιλαμβάνονταν τόσο από φυτικές αλλά και ζωικές πηγές.  Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί άλλα απολιθώματα του, είναι δύσκολο να κάνει κάποιος κάτι περισσότερο από εικασίες σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του Farmington άνθρωπου, και της καθημερινής ζωής που έκανε, όπως ήταν.

Κατά τη διάρκεια των ετών ο Farmington άνθρωπος έχει γίνει  πρωτοσέλιδο, αλλά για να γίνει μια απλή υποσημείωση μόνο στις πιο ολοκληρωμένες έρευνες της αρχαιολογίας. Πιο πρόσφατες αρχαιολογικές αναφορές στο θέμα παρέλειψαν οποιαδήποτε αναφορά στο να μιλάνε για αυτό το εύρημα.

Ο Φημισμένος παλαιοντολόγος Louis Leakey  ( Λούις Λίκεϊ ) δήλωσε:

« ο Farmington άνθρωπος, αν όντως υπήρχε ένα  τέτοιο πλάσμα, εγείρει τόσες πολλές ερωτήσεις για την προέλευση του Homo sapiens ( Χόμο Σάπιενς ) και ότι όλη η δουλειά μας σαν αρχαιολόγοι θα ήταν, απλώς, τα σκουπίδια ».

Αρχαιολόγοι και παλαιοντολόγοι ασχολήθηκαν σοβαρά με το όλο θέμα και μέχρι το 1950 όπου λόγο ότι δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη και φοβούμενοι τα ΜΜΕ εκείνου του καιρού μην τους κατακρίνουν ότι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα με την ιστορία του πλανήτη. Έτσι είπαν ότι είναι άπατη, λόγω της φήμης, ή ατιμίας, ότι το σαγόνι του Farmington δεν είναι αληθινό, πράγμα που είναι και μάλιστα πέρα για πέρα αληθινό. Η μικρή κοινότητα το 1946 άλλαξε την ονομασία από Farmington σε El Sereno ( Ελ Σερένο ). Σήμερα, ακόμη στο El Sereno, οι περισσότεροι μαθητές δεν έχουν ποτέ ακούσει για το σαγόνι του Farmington, πολύ λιγότερο ένας μέσος Αμερικανός ή από κάποια άλλη χώρα.

Δυστυχώς, μέχρι την πιο εμπεριστατωμένη έρευνα που θα γίνει κάποτε στο σαγόνι του Farmington θα παραμείνει μια υποσημείωση, μια ανωμαλία στην ιστορία, της τακτοποιημένης ιστορίας του πλανήτη μας, και ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στη Γη. Βλέπετε δεν μπορούν να αρνηθούν ότι υπάρχει η σιαγώνα αυτή γιατί τότε δεν πρόλαβαν να την κουκουλώσουν την ιστορία και να την παραχαράξουν όπως κάνουν σήμερα με τα ευρήματα που θα μπορούσαν να βάλουν σε σκέψεις πολλούς ανθρώπους ότι δεν είναι έτσι η ιστορία του πλανήτη όπως μας την μαθαίνουν……

 Η σιαγώνα είναι ακόμα εκτεθειμένη σε αυτό το κομμάτι γης που βρέθηκε τότε, πολλοί από τους ανθρώπους που την βλέπουν νομίζουν ότι πρόκειται περί φάρσας!!!! Μα όταν μαθαίνουν από κάποιους ντόπιους ότι πρόκειται για αληθινή σιαγώνα η απάντηση όλων είναι:

 « Δεν μας λέτε την αλήθεια τέτοιο εύρημα και δεν έχει δημοσιοποιηθεί παγκοσμίως; »

Εμείς οι INVISIBLE LYCANS TEAM λόγο ότι το « ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΜΕ » όπως μας κατηγορούν « ΚΑΠΟΙΟΙ » αφιερώνουμε αυτό το άρθρο σε όλους αυτούς που αγαπάνε το παράξενο και το μυστήριο και θέλουν να βλέπουν και να μαθαίνουν τα πραγματικά γεγονότα!!!! Ευχόμαστε να μεταδοθεί αυτό το άρθρο παντού, ώστε να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και να ξεκινήσουν ξανά οι έρευνες με πιο σύγχρονα εργαλεία αλλά και για να φυλαχτεί αυτή η τεράστια και μοναδική ύπαρξη γιγάντων στον κόσμο, και να μπορούν να την βλέπει όλος ο κόσμος!!!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση