ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 37 ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ

 ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 37

 ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!

 Ένα ένα αμέτρητο  δίκτυο από υπόγειες αμέτρητες σήραγγες κρύβεται κάτω από τις πόλεις και τα δάση της Ευρώπης.

Πρόκειται για τεχνητές σήραγγες, ο χρόνος και η κατασκευή των οποίων υπολογίζεται περίπου τον 10ο με 13ο αιώνα αλλά ακόμα και  μέχρι 50.000 χρόνια π.χ. Από αυτές έχει εξερευνηθεί μόνο ένα μικρό ποσοστό περίπου το 2% οι οποίες είναι νεότερης κατασκευής το υπόλοιπο 98% δεν έχουν οι αρχαιολόγοι ιδέα το ποιοι ήταν αυτοί που τις κατασκεύασαν αλλά και με τι μέσα!!

 Στην Γερμανία και την Αυστρία έχουν εξερευνηθεί περισσότερα από 1000 τέτοια τούνελ, αριθμός που αποτελεί μόλις το 10% των υπαρχόντων στις χώρες αυτές, όπως υπολογίζουν οι αρχαιολόγοι.

Το μέγεθός τους ποικίλει. Κάποιες σήραγγες έχουν μήκος 25 μέτρα, ενώ άλλες ξεπερνούν τα 100 μέτρα και άλλες φτάνουν αμέτρητα χιλιόμετρα. Σε μερικές σήραγγες έχουν βρεθεί  πόρτες με σύρτες, πόρτες οι οποίες δεν χρησίμευαν πουθενά….!!!

 Ο Γερμανός αρχαιολόγος φίλος και ερευνητής Dr. Heinrich Kusch  ( Χέϊνριχ Κάστς ) στο βιβλίο του με τίτλο « Secrets Of The Underground Door To An Ancient World » ( Τα Μυστικά από τις Υπόγειες Πόρτες που Οδηγούν στον Αρχαίο Κόσμο ) ισχυρίζεται ότι εφόσον έχουν διασωθεί τόσα μέρη από τις υπόγειες σήραγγες μετά από 12.000 χρόνια, το αρχικό δίκτυο με τις σήραγγες θα πρέπει να ήταν τεράστιο και μεγαλοπρεπές. Επίσης δηλώνει τον προβληματισμό του για τις αρχαίες σήραγγες που ενώνονται σε όλη την Ευρώπη για το πότε φτιάχτηκαν αλλά και με τι τρόπο!!! Σε συνέντευξη του είχε πει:

« Αν και δεν τις έχουμε εξερευνήσει όλες γιατί είναι ένα θέμα που θα θέλαμε πολλά χρόνια για να το κάνουμε, έχουμε τεράστια ερωτηματικά με τι τρόπο τις φτιάξανε αλλά και ποιοι!! Όποιοι και να ήταν είχαν εργαλεία τα οποία δεν δικαιολογούν την ύπαρξη τους πριν 50.000 χρόνια με 25.000 π.χ…. εκτός και υπήρχε τότε κάποιος σύγχρονος και μοντέρνος πολιτισμός!! ».

Οι υπόγειοι αυτοί χώροι ίσως αποτέλεσαν καταφύγια από πολέμους και επιδρομές ληστών ή διάδρομοι διαφυγής από κάστρα ακόμα και τόπους λατρείας των τότε παγανιστών, όταν ο χριστιανισμός επικράτησε στην Ευρώπη.

Οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν μαζί βέβαια και οι αποδείξεις ότι οι σήραγγες είναι υπαρκτές, και από την στιγμή που γίνεται αυτό αρχίζουν τα τεράστια ερωτηματικά!! Όχι για τις απλές σήραγγες των κάστρων αλλά για τις πολύ αρχαίες. Ερωτηματικά που προβληματίζουν τους αρχαιολόγους κάνοντας τους να αρχίζουν σε θεωρίες πολύ αλλόκοτες για αυτούς όπως την θεωρία της Μέσης Γης!!!!

Τι άλλο να σκεφτούν για μια σήραγγα που ξεκινάει από την Ιταλία περνά την Αυστρία την Γερμανία μέσα από την Ρωσία και λέγεται ότι βγαίνει κάπου στην έρημο Γκόμπι της Μογγολίας!!!! Όπου τα πρώτα μέτρα κάτω από το έδαφος είναι 40 μέτρα και το μέγιστο βάθος τους ξεπερνά και τα 450 μέτρα!!!! Αλλά και τα τοιχώματα από τις σήραγγες όπου είναι υαλοποιημένα λες και κάποιος είχε χρησιμοποιήσει όπλο σύντηξης για να λιώνουν τα τοιχώματα!!! Και τι άλλο μπορεί κάποιος να σκεφτεί όταν βλέπει τους γρανιτένιους τοίχους των σηραγγών και που δεν έχουν σμιλευτεί με εργαλεία και είναι λείοι σαν γυαλί!!!!

Μα υπάρχουν μαρτυρίες όπου έχω καταθέσει από αρχαίες ιστορίες, λαούς, αρχαία πινάκια, λαογραφίες, ποιήματα, διηγήσεις, και άλλα πολλά!!!! Γιατί δεν αξιοποιούν οι αρχαιολόγοι τις μαρτυρίες αυτές Τι περιμένουν; Πόσες ενδείξεις οδηγούν στην θεωρία της Μέσης Γης; Μα τα χέρια τους είναι δεμένα γιατί για μένα και για πολλούς άλλους ερευνητές της Μέσης Γης πρόκειται για την μεγαλύτερη και παγκόσμια συνομοσιολογία που έχει γίνει ποτέ!!!

Ένας παράξενος για μένα συγγραφέας παρουσίασε την θεωρία της Μέσης Γης, για τα ανοίγματα στους πόλους, ήταν ένας Αμερικανός φιλόσοφος, William Reed ( Γουίλιαμ Ρίντ ), συγγραφέας του βιβλίου, με τίτλο τα « Φάντασμα των Πόλων », που δημοσιεύθηκε το 1906. Το βιβλίο αυτό παρέχει μια πρόωρη σύνταξη των επιστημονικών στοιχείων, βάση των εκθέσεων της Αρκτικής από  εξερευνητές, για την υποστήριξη της θεωρίας ότι η Γη είναι κούφια με ανοίγματα στους πόλους της. Ο Ρίντ εκτιμά ότι ο φλοιός της Γης έχει πάχος 800 μιλίων, ενώ το κοίλο εσωτερικό του έχει διάμετρο 6.400 μίλια. Ο Ρίντ συνοψίζει την επαναστατική θεωρία του ως εξής:

 « Η Γη είναι κούφια. Οι Πόλοι, εφόσον ζητηθεί, είναι φαντάσματα. Υπάρχουν ανοίγματα στο βόρειο και στο νότιο άκρο. Στο εσωτερικό υπάρχουν τεράστιοι ήπειροι, ωκεανούς, βουνά και ποτάμια. Απίστευτη χλωρίδα και η ζωή των ζώων είναι εμφανής σε αυτόν τον Νέο Κόσμο, και είναι πιθανόν να κατοικείται από φυλές άγνωστες στους κατοίκους της επιφάνειας της Γης. »

Ο Ρίντ επισήμανε ότι η Γη δεν είναι μια αληθινή σφαίρα, αλλά πεπλατυσμένη στους πόλους, ή μάλλον αρχίζει να ισιώνει έξω ως μια προσέγγιση, ο υποθετικός Βόρειο και Νότιος Πόλος, που πραγματικά δεν υπάρχουν, επειδή τα ανοίγματα στο κοίλο εσωτερικό του υπάρχουν εκεί . Ως εκ τούτου, οι Πόλοι είναι πραγματικά στον αέρα, το κέντρο των πολικών ανοιγμάτων δεν είναι στην επιφάνειά του, όπως ανακάλυψαν…..

 Ο Ρίντ υποστηρίζει ότι οι Πόλοι δεν μπορεί να ανακαλυφθούν γιατί η Γη είναι κούφια στα σημεία του Πόλου, που υπάρχουν στον αέρα, λόγω της ύπαρξης εκεί των πολικών ανοιγμάτων που οδηγούν στο εσωτερικό της. Όταν οι εξερευνητές νόμιζαν ότι έφθασαν στο Πόλο, είχαν παραπλανηθεί από την εκκεντρική συμπεριφορά της πυξίδας σε υψηλά γεωγραφικά πλάτη, βόρεια και νότια. Ο Ρίντ υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη στην περίπτωση του Πίρς και Κουκ, που κανένας από τους οποίους δεν έφτασε πραγματικά το Βόρειο Πόλο, όπως θα δούμε αργότερα.

Ξεκινώντας κατά 70 έως 75 βαθμούς Βόρειο και Νότιο γεωγραφικό πλάτος της Γης αρχίζει προς τα εμπρός καμπύλη. Ο Πόλος είναι απλώς το εξωτερικό χείλος ενός μαγνητικού κύκλου γύρω από το πολικό άνοιγμα. Ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος, που κάποτε πίστευαν ότι είναι ένα σημείο στο αρχιπέλαγος της Αρκτικής, έχει δείξει τα τελευταία χρόνια από τους σοβιετικούς εξερευνητές της Αρκτικής να είναι μια γραμμή περίπου 1000 μιλίων  μακριά!!!!

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, αντί να είναι μια ευθεία γραμμή είναι πραγματικά μια κυκλική γραμμή που αποτελεί το χείλος του πολικού ανοίγματος. Όταν ένας εξερευνητής φτάσει το χείλος, έχει φτάσει στο Βόρειο Μαγνητικό Πόλο!! Και αν η πυξίδα θα είναι πάντα το σημείο να περνά το άλλο, δεν είναι πραγματικά στον Βόρειο Πόλο, ακόμη και αν είναι αυταπάτη ή να νομίζει ότι έτσι είναι…..

Όταν κάποιος φτάσει αυτόν τον μαγνητικό κύκλο (το χείλος του πολικού ανοίγματος), η μαγνητική βελόνα της πυξίδας δείχνει προς τα κάτω. Αυτό έχει παρατηρηθεί από πολλούς εξερευνητές της Αρκτικής που μετά την επίτευξη στα υψηλά γεωγραφικά πλάτη, κοντά στις 90 μοίρες, ήταν αποσβολωμένοι από την ανεξήγητη ενέργεια της πυξίδας και την τάση της να επισημάνει κάθετα προς τα πάνω. (Ήταν τότε μέσα στο πολικό άνοιγμα που η πυξίδα επισήμανε το Βόρειο Μαγνητικό Πόλο της Γης, που ήταν μαζί στο χείλος σε αυτό το άνοιγμα).

Καθώς η Γη γυρίζει γύρω από τον άξονά της, η κίνηση είναι γυροσκοπική, όπως η ύφανσης μιας κορυφής. Το εξωτερικό του  γυροσκοπικού πόλου είναι ο μαγνητικός κύκλος του χείλους του πολικού ανοίγματος. Πέρα από το χείλος της Γης ισιώνει και η κλίση σταδιακά γέρνει προς το κοίλο εσωτερικό του.

 Αλήθεια ο Πόλος είναι το ακριβές κέντρο του ανοίγματος στους πόλους, οι οποίοι, κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν πραγματικά, και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι τους έχουν ανακαλύψει δεν λένε την αλήθεια, ακόμα και αν νόμιζαν ότι το είχαν κάνει, έχουν παραπλανηθεί από την ακανόνιστη δράση της πυξίδας σε υψηλά γεωγραφικά πλάτη. Για τον λόγο αυτό, ούτε ο Κουκ ούτε ο Πίρς ούτε κανένας άλλο εξερευνητής έχει φτάσει ποτέ στο Βόρειο ή Νότιο Πόλο, και ποτέ δεν θα φτάσουν…..

 Οι κάτοικοι της Κοίλης Γης έχουν τη δυνατότητα να χωρίσουν τον πυθμένα των ωκεανών και να δημιουργήσει μια δίνη, όπως αποδεικνύεται με το Τρίγωνο των Βερμούδων. Υπάρχουν 7 διαφορετικά επίπεδα σε αυτές τις δίνες, και ο εξοπλισμός και τα όντα έρχονται και τοποθετούνται αντίστοιχα σε αυτά τα διαφορετικά επίπεδα.

Οι δίνες ενεργούν ως πόρτες για την είσοδο ή την έξοδο στο κοίλο εσωτερικό της Γης. Υπάρχουν περισσότερες από μία τριγωνική περιοχή, εκτός της Φλόριντα, μια περιοχή είναι στη λίμνη Εριέ, και μια άλλη ανοικτά των ακτών του Μεξικού, και μία της Ιαπωνίας! Καθώς και άλλες γεωγραφικές περιοχές της Γης. Αυτά ονομάζονται « ήσυχες περιοχές ». Οι Πύλες αυτές επιτρέπουν σε πλάσματα από το εσωτερικό να βγουν και όπως ο Μεγαλοπόδαρος, τα Γιέτι και πολλά άλλα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και έχουν εξαφανιστεί πάλι … κλπ.

Όλοι οι πλανήτες είναι κούφιοι, όπως είναι και ο Ήλιος, ο οποίος  είναι πραγματικά ένας πλανήτης. Υπάρχουν πολιτισμοί στον Ήλιο που έχουν αποικίες σε υπόγειες περιοχές της Γης ».

Η ατμόσφαιρα στην Μέση Γη είναι πεντακάθαρη, κατά κανόνα, υπάρχουν κατά καιρούς σύννεφα, αλλά όχι όπως τα σύννεφα της βροχής. Η θερμοκρασία είναι μια σταθερή  με 23 βαθμούς κελσίου.

Οι άνθρωποι στο εσωτερικό μιλούν απευθείας με τα ζώα, και τα ζώα μιλούν απευθείας με τους ανθρώπους του εσωτερικού.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αποταμίευσης, γιατί τα πάντα είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις, η αφθονία είναι κάτι από τα παραπάνω.  Μια διαδικασία αντιπραγματισμού είναι πιο συχνή από ό, τι το εμπόριο σε χρήμα.

Αυτό είναι βασικά μια ουτοπική κουλτούρα χωρίς κατάθλιψη που οδηγεί στη βία. Δεν υπάρχουν κόμματα που επιδιώκουν να κάνουν τον πόλεμο και την κυριαρχία η κέρδος πάνω από κάθε άλλο.

Υπάρχουν αερόπλοια (όρος που στην επιφάνεια εξηγείται ως ιπτάμενους δίσκους), το οποίο είναι ένα μέρος του εαυτού τους, ένα μέρος της προσωπικότητάς τους πηγαίνει στην δημιουργία των αεροσκαφών μέσω της διαδικασίας της σκέψης, λόγω των πολύ ισχυρών μυαλών τους. Αυτό καθιστά τα αεροσκάφη τέλεια στο σχεδιασμό και την εκτέλεση σε κίνηση. Μόνο μια μικρή ομάδα ατόμων της επιφάνειας του έχουν αυτές τις παρόμοιες ικανότητες για να τα δημιουργήσουν, λόγω της καταστολής αυτών των ικανοτήτων στην παιδική ηλικία από τη θρησκεία, την εκπαίδευση, τους φόβους και την οικογένεια. Οι άνθρωποι του εσωτερικού επιτρέπεται να εισέλθουν στο χώρο της φαντασίας τους, αν θέλετε, και εκεί είναι που δημιουργούν……

Καθώς η ανθρωπότητα μπαίνει στην επιφάνεια με την επόμενη φάση της 4ης διάστασης, οι άνθρωποι της Μέσης Γης θα έρθουν προς τα εμπρός και θα συνεργαστούν μαζί μας στην επιφάνεια. Οι άνθρωποι στην επιφάνεια είναι κυνικοί σήμερα που ασχολούνται με την αίσθηση του « εγώ » που δεν μπορούν να ζήσουν μαζί αρμονικά.

Οι άνθρωποι της επιφάνειας που επιδιώκουν να φτάσουν στο  εσωτερικό των κατοίκων της Γης μέσω του διαλογισμού, θα το καταφέρουν. Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα είναι όλο και περισσότερο σε θέση να χρησιμοποιούν την ολότητα του εγκεφάλου τους, η οποία είναι κοινή πρακτική στο Εσωτερικό της γης.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έδειξαν στο εσωτερικό του ήταν η ικανότητά τους για διαπλανητικά ταξίδια και ταξίδια στο χρόνο. Η βάση του ταξιδιού στο χρόνο παρομοιάζεται με κάμψη στο χώρο, η οποία έρχεται μέσα από τη δύναμη του διαλογισμού και με την αποδοχή της ύπαρξης σαν απεριόριστο ον. Εάν εκπαιδεύσετε το μυαλό σας σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο ότι είστε ένας απεριόριστος, όλα τα πράγματα είναι δυνατά.

Στην επιφάνεια, αυτές οι δυνατότητες για να τις αντιμετωπίσετε σε αυτό της άπειρης δύναμης πιο εύκολα θα ξυπνήσετε τέτοιες πύλες, το οποίο χρησιμεύει ως πύλη Χωροχρόνου απευθείας στο Εσωτερικό της Γης. Μόλις στο περιβάλλον του βουνού Σάστα που συντάσσεται στην  « αρμονική κατάσταση ». Στην εμπειρία μου από το βουνό Σάστα ή τους Τελόσιανς, πολιτισμό, υπόγειο, σε αυτόν τον τομέα είναι να προβάλλει μια αύρα μεγάλη με αρμονία σε μια όμορφη ατμόσφαιρα……

1. Ακτίνες του ήλιου, όταν στο ισημερινό, διαθλάται 3 βαθμούς.

2. Ακτίνες του φεγγαριού σε 28 μοίρες βόρεια απόκλιση.

3. Ακτίνες του ήλιου σε 9 μοίρες νότια κλίση.

4. Ακτίνες του ήλιου σε 23 βαθμούς.

5. Ακτίνες του φεγγαριού σε 28 βαθμούς.

6. Ακτίνες του ήλιου στις 23 μοίρες νότιας απόκλισης 27 ‘, διαθλάται 3 βαθμούς.

7. Υποτίθεται τόπος Μπελζουβία.

8. Τόπος εξορίας.

9. Συμζονία.

10. Νησί.

11. Οικόπεδο του Σίμπορν.

Το παραπάνω διάγραμμα έχει συμπεριληφθεί στο βιβλίο  Symzonια  , από τον πλοίαρχο Άνταμ Σίμπορν, πιθανότατα ψευδώνυμο που χρησιμοποιείται από τον πλοίαρχο Ιωάννη   Κλίβς Σίμμς, ο ιθύνων νους πίσω από τη θεωρία των ομόκεντρων σφαιρών. Ένα διάγραμμα της Θεωρίας του Σίμμς  είναι που δείχνει περίτεχνα από το παραπάνω διάγραμμα (που απεικονίζει τη γη ως μια σειρά από λουκουμάδες), αλλά εδώ το διάγραμμα αντιπροσωπεύει επαρκώς την προοπτική μιας Κούφιας Γης με κατοικήσιμες περιοχές στο εσωτερικό.

Οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές και συνεχίζω να τις καταθέτω ίσως μας πάρει πολύ καιρό να τις καταθέσω όλες, μα όταν το κάνω, θα έχετε μια πλήρη γνώση των πραγμάτων ώστε να αναρωτηθείτε και εσείς ότι πραγματικά υπάρχει μια τεράστια συνομοσιολογία για το θέμα αυτό το οποίο είναι υπαρκτό αλλά και μέγα μυστικό…….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι  δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! Part 37 ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση