ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

  ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;!!

 Βαθιά μέσα Σιβηρία υπάρχει μια λίμνη, μια από τις χιλιάδες που έχει η γη αυτή οι οποίες κάποιες από αυτές είναι τελείες ανεξερεύνητες.  Στη μέση της λίμνης αυτής υπάρχει ένα μικρό νησί. Και σε αυτό το νησί οι αρχαιολόγοι έχουν βρει ένα αρχαίο φρούριο, το οποίο χρονολογείται πάνω από 1500 ετών. Οι ανασκαφές ήταν απαραίτητες προκειμένου να αποκαλύψει όλες τις απόψεις του προς τους επισκέπτες……

Η λίμνη είναι γνωστή στους αρχαιολογικούς κύκλους παγκοσμίως για το νησί που έχει αυτή η λίμνη μέσα της. Σε αυτό το νησί οι Ρώσοι αρχαιολόγοι μετά από εκσκαφές έφεραν στην επιφάνεια ένα Ρωμαϊκό κάστρο (;) υπάρχουν πολλές διαφωνίες μεταξύ των αρχαιολόγων για το αν πράγματι είναι ή πρόκειται για κάποιον άλλον λαό τον οποίο δεν γνωρίζουν. Αν και λίγα είναι τα ευρήματα που να μαρτυρούν ότι είναι πράγματι Ρωμαϊκό στρατόπεδο – φρούριο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι αρχαιολόγοι με πολύ πειστικά ερωτήματα που διαφωνούν, όπως:

 Α) Οι Ρωμαίοι δεν έφτασαν τόσο βόρεια ειδικά στην Σιβηρία.

Β) Αν πράγματι έφτασαν μέχρι εκεί πως τα κατάφεραν και πέρασαν τόσες χώρες όπου δεν ήταν καθόλου φιλικοί στους Ρωμαίους;

Γ) Πως έφτασαν μέχρι εκεί ξέροντας ότι μόνο για ένα μηνά λιώνουν τα χιόνια στην περιοχή και οι υπόλοιποι είναι καλυμμένα με πάγους και χιόνια!! Πότε πρόλαβαν και έκτισαν το φρούριο χωρίς να τους προλάβει ο φονικός χιονιάς που κρατάει 11 μήνες από θερμοκρασίες – 17 βαθμούς κελσίου έως  και – 64 βαθμούς κελσίου!!!!

Κάποιοι Ρώσοι αρχαιολόγοι μιλούν για έναν πολιτισμό της Σιβηρίας όπου είχε απλωθεί εκείνη την εποχή και διοικούνταν από γυναίκες ( ίσως Αμαζόνες ή να τοποθετηθώ καλύτερα σαν τις αμαζόνες )στο παρελθόν έχουν βρεθεί κάποιοι τάφοι που περιέχουν γυναίκειους σκελετούς με ολόχρυσα στολίδια που δηλώνουν ότι ήταν βασίλισσες, όχι όποιες όποιες αλλά βασίλισσες πολεμίστριες, αυτό γιατί μέσα στον τάφο βρέθηκαν πολλά όπλα που άρμοζαν σε γυναίκες.

 Το όλο θέμα σε αυτό το << Ρωμαϊκό κάστρο >> είναι ακόμα προς έρευνα αργούν τα αποτελέσματα γιατί μόνο για ένα μήνα μπορούν να δουλέψουν οι αρχαιολόγοι εκεί!! το θέμα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα όταν έχουμε περεταίρω νέα θα σας τα παρουσιάσουμε.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

 

 

 

Και αυτές οι φωτογραφίες έγιναν τον Απρίλιο. Τον Απρίλιο του στη Σιβηρία εξακολουθεί να υπάρχει πολύ χιόνι, αλλά ο πάγος σε ορισμένες λίμνες που έχουν ήδη λιώσει.

 

 Και εδώ είναι οι φωτογραφίες από το χειμώνα:

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση