Σχετικά με τη μέση γη part 22

ΜΕΣΗ ΓΗ

ΜΕΣΗ ΓΗ part 22

Πολλές φoρές οι ερευνητές της θεωρίας της μέσης γης, κούφιας γης, κοίλης γης, ονομάστε το όπως θέλετε έχουν υποστεί την ειρωνεία αλλά και την κοροϊδία όπως και τον εξευτελισμό από πολλούς ( λόγιους )  παλιά μέχρι και σήμερα, στο εξωτερικό αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Αν θα μπορούσατε να ρωτήσετε τον Παντελή Γιαννουλάκη, τον αείμνηστο Ιωάννη Φουράκη και πολλούς άλλους που ασχολούνται με το θέμα αυτό επαγγελματικά αλλά και από χόμπι πιστεύω ότι θα εκπλαγείτε με αυτά που θα σας πουν ότι τους σέρνουν, και αν σας πουν ποιοί είναι αυτοί ( που δεν το κάνουν γιατί έχουν παιδία ) εκεί θα μείνετε με το στόμα πιο ανοιχτό!! Όπως σας έχω ξαναπεί δεν είναι εύκολο το θέμα της μέσης γης, όσες αποδείξεις και να φέρεις στην επιφάνεια πάντα θα προσπαθούν ( κάποιοι ) παρακινούμενοι από κάποιους  ( άλλους ) να μην αφήνουν τίποτα να οριστικοποιηθεί αλλά και να έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα να τα μειώσουν αλλά και να τα εξαφανίσουν. Έχουν διάφορες τακτικές, ελέγχουν τα ΜΜΕ, τους εκδοτικούς οίκους, αλλά και ακόμα μέσω απειλών κατά την ζωή των ερευνητών!! Για κάποιους από εσάς θα λέτε μα τι λέει το άτομο; Τι τους νοιάζει αν υπάρχει ζωή στην μέση της γης και θέλουν να τα κουκουλώσουν όλα αυτά!! Μα η απάντηση είναι πολύ απλή, όλοι αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη και κινούν τα νήματα μέσω των μυστικών εταιριών ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΜΑΣΟΝΟΙ δεν είναι κάποιοι άλλοι εκτός από τους  Δρακονιανούς οπού η έδρα τους είναι η μέση γη και λαχταρούν το ποτέ θα ξανά ανέβουν όλοι τους στην επιφάνεια. Εδώ πάλι θα μου πείτε γιατί δεν το κάνουν με τόσα που μας έχεις πει θα μας είχαν διαλύσει!! Συμφωνώ!! Δεν το κάνουν γιατί είναι  πολύ λίγοι και αν έκαναν  το λάθος να ανέβαιναν προς τα επάνω για να διεκδικήσουν την επιφάνεια λόγο μάζας θα τους εξαφανίζανε πολύ εύκολα!!! Τι κάνει κάποιος όταν δεν έχει την δύναμη πύρος;  Κάνει δολιοφθορές, δουλεύει υπογείως με σκοπό να τσακίσει ένα ολόκληρο στρατόπεδο με τρεις χιλιάδες άνδρες και ας είναι μόνος του!!! Αυτό κάνουν οι Δρακονιανοί  αυτήν την στιγμή εδώ και πολύ καιρό!! Εγώ θα συνεχίσω να δίνω αναφορές για το θέμα αυτό όσο μπορώ, θα συνεχίσω με το θέμα που σας είπα στην τελευταία αναφορά μου.

Σε κάποιες χώρες που έχουν διαφορετική αντίληψη λόγο θρησκείας ή κουλτούρας, βεβαία δεν ξέρω για ποσό ακόμα, υπάρχουν και κρατάνε ζωντανές κάποιες αποδείξεις για τα πλάσματα της μέσης γης!! Στην Ιαπωνική θρησκεία ( Βουδισμός ) υπάρχουν κάποιοι δαίμονες που ονομαζόταν NAMASTE, τους θεωρούν πολύ πονηρούς αλλά και επικίνδυνους, και πιστεύουν ακράδαντα ότι έρχονται από τα βάθη της γης οπού και κατοικούν!! Ευτυχώς για εμάς τους ερευνητές της μέσης γης που οι Βουδιστές ιερείς δεν τα κατάστρεψαν αλλά τα κράτησαν σε ναούς ή και μουσεία για να τα βλέπει ο κόσμος, και δεν το έκαναν αυτό το να τα καταστρέψουν για να αποδεικνύουν στους πιστούς ότι υπάρχουν και ότι είναι αληθινά!!

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει έναν Ιαπωνικό δαίμονα οπού ήταν σε έναν ναό στην πόλη Yabakei.

 

 

O ναός  καταστράφηκε στις 3/1/1943 από πυρκαγιά και δυστυχώς η μούμια αυτή καταστράφηκε, υπάρχουν όμως κάποια Καρτ-ποστάλ της εποχής εκείνης που αποδεικνύουν την ύπαρξη της!! Ο δαίμονας αυτός θεωρείτε πολύ κακός και πολύ σκανδαλιάρης, μπαίνει στα σπίτια κλέβοντας γλυκά που του αρέσουν πολύ και φοβάται πολύ τους ιερείς. Τους φοβούνται οι συγκεκριμένοι δαίμονες τους ιερείς για έναν και μοναδικό λόγο γιατί ψέλνουν λόγια προσευχών του Βούδα μουρμουριστά και είναι κάτι που δεν το αντέχουν και εξαφανίζονται. Προσέξτε μόνο στους ιερείς γιατί τους άλλους κοινούς ανθρώπους δεν τους φοβούνται αλλά δεν τους πειράζουν αν δεν είναι πάνω από πέντε από αυτά ώστε να νιώθουν σιγουριά. Το συγκεκριμένο δαιμόνιο ( κατά τους Ιάπωνες Βουδιστές ) είχε ύψος 90 πόντους, άλλοι λένε ότι ήταν πιο μικρό, αν και οι Ιάπωνες ιερείς λένε ότι φτάνουν μέχρι και ένα μέτρο ύψος και δεν το ξεπερνούν. Μπορούν και μιλάνε, τρέχουν υπερβολικά γρήγορα, και όταν εξαφανίζονται αφήνουν πίσω τους μια μυρουδιά σαν θειάφι!! Βεβαία υπάρχουν και διάφορες ονομασίες όπως Keppa (Κέππα), Tengu (Τέντζου), Yaiju (Γιαητσού), Koinjan (Κοηντσάν) κ.τ.λ.

Στην Ιαπωνική λαογραφία, ιστορία,αλλά και θρησκεία υπάρχουν πολλές αναφορές για πολλούς δαίμονες και όλοι δείχνουν να τα πιστέυουν μέχρι και οι επιστήμονες όπου είναι σε όλο τον κόσμο κάπως δύσπιστοι σε όλα αυτά, και αν κάποιοι από αυτούς πουν ότι δεν τα πιστέυουν να είστε σίγουροι ότι μέσα τους τα πιστέυουν και τα παρά πιστέυουν.

Οι δαίμονες της Ιαπωνίας έγιναν γνωστοί με την κατοχή των Αμερικάνων με την λήξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου, μέχρι τότε ήταν πολύ λίγοι οι δυτικοί που ήξεραν για τους NAMASTE. Η επόμενη φωτογραφία δείχνει ένα κεφάλι με τρια πρόσωπα τα οποία δεν είναι ανθρώπινα, τα δυο είναι μπροστά και το άλλο ακριβώς στην πίσω πλευρά του κρανίου!! Ανακαλύφθηκε τον 18ο αιώνα από έναν ιερομόναχο όπου και το βρήκε σε ένα ένα ξεχασμένο κουτί στην αποθήκη του ναού όπου και μόναζε!!

 

Το κεφάλι βρίσκεται σήμερα στην πόλη Kanazawa στον ναό Zengyoji ,πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν και πίστευαν ότι πρόκειται για τερατογέννηση μέχρι που έγινε εξέταση DNA και απέδειξε το αντίθετο. Έχει κάποια στοιχεία ανθρώπινα 20% μα όλα τα άλλα είναι τελείως άγνωστα για τους ερευνητές. Η εξέταση έγινε το 2008 όταν χωρίς καμία αντίρρηση οι ιερομόναχοι έδωσαν μια τρίχα από το κεφάλι του δαίμονα προς εξέταση. Τώρα τι έχουν να πουν; Απολύτως τίποτα διατηρώντας σιγή ιχθύος!! Μα φαίνεται και από την φωτογραφία και αν το δείτε από κοντά θα καταλάβετε το τι εννοώ, δεν υπάρχει περίπτωση μια τέτοια τερατογέννηση όπως έλεγαν πολλοί ότι ήταν, να έφτανε σε αυτήν την ηλικία όπου δείχνει το κεφάλι να είναι. Αυτό το λέω γιατί η ιατρική είναι σίγουρη ότι μετά από αν όχι λίγα λεπτά αλλά μισή και μία ώρα θα πέθαινε, εδώ το κεφάλι δείχνει να έχει περάσει τα σαράντα χρόνια όπου για την ιατρική αυτό είναι ανήκουστο αλλά και απίστευτο να γίνει!!

Η επόμενη φωτογραφία βρίσκεται στην βόρειο Ιαπωνία στην πόλη Hachinobe, στο μουσείο της πόλης όπου φυλάσσεται με θρησκευτική ευλάβεια!! Η ονομασία του δαίμονα αυτού είναι Tengu, πρόκειται για ένα φτερωτό δαίμονα όπως λένε οι ιερεμόναχοι όπου και τον φυλάνε, όταν το εκθέτουν το βάζουν σε ένα γυάλινο κλουβί με κάκγελα ώστε να μην μπορεί να φύγει( ; ), γιατί πιστέυουν ότι μπορεί να επανέλθει στην ζωή όποτε το θελήσει!! Η συγκεκρυμένη μούμια είχε αλλάξει πολλά χέρια από οικογένιες ξακουστών Σαμουράι, ο πιος ξακουστός από όλους τους Σαμουράι όπου και στο ενεργητικό του σκώτοσε 98 αντιπάλους του όπου και κατέχει το μεγαλύτερο ρεκόρ στην Ιαπωνία σε σκωτομούς μάχης ονομάζεται Miyamoto Moushashi ( Mιγιαμότο Μουσάσι ).

 

 

Υπάρχει ενας θρύλος όπου και μου είπε ένας ιερομόναχος από τον ναό ονόματι Mikosoumi Yanju: << ο Miyamoto ήταν αυτός που βρήκε τον δαίμονα Tengu σε μία μάχη κοντά στην σημερινή πόλη της Οσάκα. Τότε όλη η Ιαπωνία μαστιζόταν από εμφύλιους πολέμους, σε αυτήν την μάχη μέσα από μια σπηλιά βγήκε πετώντας ο δαίμονας Tengu ,όχι με την μορφή που έχει τώρα αλλά σαν μια μπάλα φωτός!! (σας θυμίζει κάτι αυτό; Μήπως τους φτερωτούς ; ! ; ) μα την στιγμή που βγήκε μια βροχή από χιλιάδες βέλη διεσχίζαν τον ουρανό ψάχνωντας να βρουν να τρυπήσουν σάρκα και να ξεδιψάσουν στο αίμα του θύματος τους. Ένα από τα θανατηφόρα βέλη χτύπησαν την φωτινή μπάλα που δεν είχε μέγεθος πάνω από μια μπάλα κανονιού!! Αμέσως ο δαίμονας Tengu έπεσε στο έδαφος φαινομενικά νεκρός, ο Miyamoto που είδε τι είχε συμβεί έτρεξε για να δει τι ήταν, όταν αντίκρισε τον δαίμονα έμεινε αμίλητος, τότε ο δαίμονας του είπε ότι άμα τον σώσει θα είναι μαζί του για πάντα και θα τον προστατέυει. Έτσι και έγινε μετά την μάχη του περιποιήθηκε την πλήγη, ο δαίμονας έκανε ένα μήνα να συνέλθει μην δείχνοντας σημάδια ζωής πάνω του, όσπου μια μέρα άρχισε να πέτα φωτίζοντας το σπίτι του Miyamoto. Από τότε ο Miyamoto ήταν ανήκιτος σε όποια μάχη και αν πήρε. Όταν πέθανε πέθανε και ο δαίμονας, η οικογένια του Miyamoto μετά τον θάνατο του δώρισαν τον δαίμονα σε άλλη οικογένια Σαμουράι από τότε άλλαξε πολλές οικογένιες όπου όλες άνηκαν σε Σαμουράι όπου και η τελευταία παρέδωσε τον δαίμονα στο ναό>>. Κατά πόσο είναι αληθινή η ιστορια αυτή το λέει η λέξη του ιερομόναχου << θρύλος >>, μπορεί και να είναι μπορεί και όχι. Πάντως ο δαίμονας ο φτερωτός είναι αληθινός και κάθε τόσο τον εκθέτουν για να τον προσκυνίσει ο κόσμος!! Οι δαίμονες στην Ιαπωνία σε κάποια μέρη λατρεύονται εξίσου το ίδιο με τους Αγίους του Χριστιανισμού, πιστέυουν ότι όσο κακό μπορεί να προκαλέσουν άλλο τόσο καλό μπορεί και να κάνουν αν το θέλουν.

Η επόμενη φωτογραφία είναι ο δαίμονας Raigu συγκεκρυμένοι δαίμονες ονομάζονται χωρίς την κανονική τους ονομασία δίνοντας τους την ονομασάα (ΟΝΙ), τα συγκεκρυμένα πλάσματα έκαναν πάρα πολλές εμφανίσεις μέχρι και στην δεκαετία του 60 όπου και σταμάτησαν απότομα. Μπορούσαν να πάρουν όποια μορφή ήθελαν,το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι μπορούσαν και μιλούσαν(!!!) ανθρώπινα.

Με την πρώτη ματιά φαίνονται να είναι γάτες, μα δεν είναι γιατί τα πόδια τους είναι πολύ μακρύτερα από τις γάτες και τα μάτια τους δεν έχουν εμφανείς οφθαλμικές κόνχες!!

Η ιστορία για αυτους τους δαίμονες είναι ότι βγαίνουν από την γη σκάβοντας από μεσα προς τα έξω αλλά και ότι βγαίνουν από κάποιες σπηλιές στην νότια Ιαπωνία. Μπορεί να είναι ένα ζώο θα πει κάποιος που δεν το ξέραμε και εχει εκλείψει. Σωστά!! Αυτό είπα και γω νομίζωντας ότι ίσως ανήκει στην κρυπτοζωολογία και ότι κάπου ίσως θα βρίσκεται κάποιο εφόσον οι εμφανίσεις τους μέχρι και το 60 άγγιξε το αποκορύφωμα σχεδόν σε οόλη την Ιαποωνική επαρχία αλλά και σε μεγάλες πόλεις, και ξαφνικά μετά τίποτα. Βέβαια έγιναν οι ανάλογες εξετάσεις DNA που έδειξαν ότι το συγκεκρυμένο πλάσμα δεν ανήκει πουθενά!!!

Σε όλες τις μούμιες έγιναν εξετάσεις DNA δεν βρίκανε κανένα δείγμα ώστε να πιστοποιεί ότι ανήκουν έστω σε κάποιο γνωστό είδος!! Βέβαια μέχρι και σήμερα υπάρχουν αμφιβολίες μα όποιος θέλει δεν έχει παρά να ρωτήσει το γενητικό ιατρείο κρατικό βέβαια του Τόκιο!! Όλοι μα όλοι οι δαίμονες οι ιστορίες τους το από πού έρχονται το οποίο πιστέυουν και οι Βουδιστές είναι από τα έγκατα της γης όπου και ζουν όλοι οι δαίμονες εκτός των υπέρτατων ουράνιων δράκων!!

Η επόμενη φωτογραφία δείχνει μια μούμια όπου ο ιδιοκτήτης της την βρήκε στην οροφή σοφίτας στο παρασκευαστήριο Σάκε όπου είναι στην κατοχή της οικογενίας του τουλάχιστον 15 γενεές! Με τον συγκεκριμένο δαίμονα υπάρχει ας την πούμε μια τυπική διαμάχη από τους ιερείς για το τι είναι. Αν είναι Kappa ή Raigu.

Η πιο πολλοί πιστέυουν  ότι είναι το δέυτερο και ότι έπεσε από τα σύννεφα!! Αν και δεν έχει φτερά οι δαίμονες Raingu ( κτήνη των κεραυνών ) ή ακόμα ( καβαλάρηδες των Δράκων!!). λέγεται ότι μεγαλώνουν στα έγκατα της γης και όταν ενηλικιωθούν βγαίνουν στην επιφάνεια όπου και έρχονται σε επαφή με δράκους όπου και γίνονται αιώνιοι καβαλάρηδες ( Δρακοκαβαλάρηδες ). Αν ομώς πιέσουν πολύ τους δράκους τότε ο δράκος τον ρίχνει ξανά στην γη, όταν οι ουρανοί σείωνται από τρομακτικές καταιγίδες και κεραυνούς!! Οι ιερείς πιστέυουν ότι ευθήνονται για πολλές αρρώστιες που καταγράφτηκαν στην Ιαπωνία με αποτέλεσμα να πεθάνουν παρά πολλοί άνθρωποι!! Λέγεται ότι χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα μα κάποια χειρόγραφα στην δυτική Ιαπωνία από ιερομόναχους δείχνει να εχουν κάνει την εμφάνιση τους από τον 8-9ο  αιωνα!! Δηλαδή τότε καταγράφηκαν για πρώτη φορά!!

Η επόμενη φωτογραφία δείχνει έναν δαίμονα ονόματι Kappa έχει ύψος 70 εκατοστά και βρίσκεται στην πόλη της Οσάκα βρίσκεται στον ναό  Zuiryuji και χρονολογείται από το 1682. Για την συγκεκριμένη μούμια δεν ξέρουν πάρα πολλά, το μονο που γνωρίζουν είναι ότι βγαίνει απο τα έγκατα της γης που η έξοδο τους γίνεται μέσω από τις κουφάλες δέντρων. Τον δαίμονα αυτό τον τον έδωσε στον ναό τον 19ο αιωνα ενας μυστηριώδης τύπος όπου και τους είπε να μην τον φέρουν ποτέ σε επάφη με νερό γιατί θα ζωντανέψει.

Από τότε φυλάσετε στον συγκεκριμένο ναό όπου μια φορά τον χρόνο τον βγάζουν σε κοινή θέα, αν βρέχει την ημέρα εκείνη δεν τον βγάζουν μα θα τον ξαναβγάλουν τον επόμενο χρόνο.

Η επόμενη φωτογραφία ανήκει σε ένα δαίμονα που ονομάζουν Ονι ή και kushai, είναι δαίμονες των ποταμών και έρχονται από τα έγκατα της γης μέσω υπόγειων ποταμών στην επιφάνεια της γης για την συγκεκριμένη δεν ύπαρχει κάποια ιστορία βρίισκεται σε μουσείο του Τόκιο.

Η φωτογραφία αυτή δείχνει ένα δαίμονα Kushai που πριν λίγα χρόνια εκτέθηκε στο μουσείο του Τόκιο.

Ανήκει στου ιδρυτή του μουσείου γεωργίας ονόματι Harano, το από που ήρθε είναι άγνωστο αλλά ο ιδιοκτήτης της ισχυρίζεται ότι την ανακάλυψε σε ένα κουτί ξύλινο με βουδιστικές προσευχές προστασίας γραμένα στα Σανκρανιστικά. Υπήρχε ένα σημείωμα μέσα στο κουτί από έναν άνδρα από την επαρχία Wakayma της Ιαπωνίας. Το σημείωμα έλεγε ότι ο δαίμονας πιάστηκε στα δύχτια του καταλάθος μα δεν πρόλαβε να τον απελευθερώσει και πέθανε, από τοτε αυτός ο άνδρας το έκλεισε στο συγκεκριμένο κουτί. Στην Ιαπωνία βέβαια από ανέκαθεν οι ψαράδες της περιοχής τελειοποιούσαν την τεχνική του βαλσαμώματος κόβοντας κεφάλια από μαιμούδες και τα ένωναν με σώματα ψαριών και τα εκθέταν στο πολύ γνωστό για την Ιαπωνία φεστιβάλ Misemono!! Οι δυο αυτές δαιμονικές μούμιες δεν έχουν καμία σχέση με το φεστιβάλ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες κεφάλι από μαιμού δεν είναι. Στο φεστιβάλ αυτό τα έφτιαχναν οι ψαράδες ετσι ώστε οι πιστοί να αγωράζουν γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν είναι κανονικοί δαίμονες σαν προστασία ή φυλαχτό του σπιτιού τους!! Κάτι το αντίστιχο που γίνεται με εμάς σε πανηγύρια όπου πουλάνε σταυρούς εικόνες και κομποσχοίνια δηλαδή.

Η επόμενη φωτογραφία ανήκει σε ένα  δαίμονα υποτίθεται Kappa  είναι από τα φεστιβάλ όπου ανάφερα πριν λίγο και ανήκει πλέον σε μουσείο της Ολλανδίας.

Κοιτάχτε την λίγο για να δείτε πόσο χοντροκομένη αλλά και πόσο ψέυτικη δείχνει μπροστά στις αυθεντικές, προσέχτε και τα δόντια της, λένε ότι τα φτιάχνανε από ανθρώπινα δόντια!!!, για να δείχνει πιο ανθρωποειδές!! Οι τρίχες από το κεφάλι έδειξαν ότι ανήκει σε πίθηκο της Ιαπωνίας, το υπόλοιπο σώμα σε είδος σαλαχιού που ευδοκιμεί στην νότια Ιαπωνία.

Δεν είναι τα μοναδικά ευρήματα που δείχνουν ότι υπάρχει κάτι το αλόκοτο για εμάς τους ανθρώπους υπάρχουν και άλλα πολλά σε όλο το κόσμο. Τα πιο πολλά τα αγοράζουν για αρκετά εκατομύρια, συλέκτες από όλο τον κόσμο για να τα βάλουν στην συλογή τους. Είναι μια απόδειξη για μένα αλλα και για πολλούς άλλους ερευνητές ότι είναι όντα από την μέση γη μια και πάντα αναφέρεται ότι έρχονται από τα έγκατα τη γης!! Στην Ιαπωνική κουλτούρα αλλά και θρησκεία οι δαίμονες είναι αμέτρητοι, το 60% από αυτούς βρίσκονται στα έγκατα της γης όπου έχουν και πόλεις αλλά και παλάτια, επίσης έχουν τον κάτω ήλιο αλλά και δαιμονικά ζώα όπου τρέφονται οι δαίμονες, επίσης υπάρχουν ποτάμια αλλά και βουνά με χιόνια όπου μένουν οι πιο τρομεροί δαίμονες από όλους εκεί, αυτοί αν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια θα καταλάβουν την επιφάνεια της όλη και θα γίνουν κύριοι της γης. Κανένας δεν ξέρει πως τους λένε αλλά αυτό που είναι γνωστό είναι ότι έχουν μακριές άσπρες τρίχες και το δέρμα τους είναι ντυμένο με φωλίδες!! Σας θυμίζει κατι αυτό χωρίς τις τρίχες βέβαια. Όλη η ιστορία των δαιμόνων στα έγκατα της γης των Ιαπώνων θυμίζει έντονα έως και παρόμια την θεωρία της μέσης γης αλλά και τα πλάσματα της!!! Βεέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν και δεν θα συμφωνίσω με αυτά που γράφω, ας μου αποδείξουν εμπράκτος ότι δεν είναι έτσι, εδώ για τα συγκεκρυμένα πλάσματα οι επιστήμονες σήκωσαν τα χέρια ψηλά……………….

Μεχρι την άλλη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστέυετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


7 σκέψεις στο “Σχετικά με τη μέση γη part 22

 1. Spirt!!!!

  EYXAΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ << ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ >> ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΙΚΑΝΕ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥς ΑΔΕΡΦΕ!!!!

  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ………..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Μια παρατήρηση (εκτός απο το οτι ήταν απιστευτο το κείμενο για άλλη μια φορά) , ο Φουράκης είχε παραδεχτεί οτι αυτός και η κλικα του ήταν όλοι μασώνοι που κοροϊδευαν τον κόσμο.Δε ξέρω κατα πόσο μπορώ να τους πω αξιόλογους ερευνητές..

  Αυτά για την ιστορία

 3. Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.
  Σαν γνώστης των Ιαπωνικών πολεμικών τεχνών,
  αλλά και αυτού του όμορφου πολιτισμού,επιβεβαιώνω
  τα γραφόμενα.Ένα ακόμη εξαιρετικό άρθρο.
  Περιμένω το επόμενο άρθρο για τη Μέση-Γη,
  μιας και οι πληροφορίες σας είναι μοναδικές για το
  αναγνωστικό κοινό της Ελλάδας.

  1. Shinobi!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΕΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΥΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Αφήστε μια απάντηση