ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!! ( ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ )!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!!

 ( ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ )!!!!

 

Πράγματι μετά από όλα αυτά τα οποία έχουν γίνει στην χώρα μας αλλά και γύρω από αυτήν σε άλλα κράτη υπάρχουν ακόμα άτομα εκεί έξω όπου πιστεύουν ότι η Νέα Τάξη Πράγματων ή Η Παλαιά Τάξη Πράγματων ( αλήθεια ποια είναι αυτή!;! ) είναι ένας φανταστικός μύθος όπου τον έχουν βγάλει από το στομάχι τους!;! Ελπίζω ότι μετά  από αυτό το άρθρο να ξυπνήσετε όλοι εσείς εκεί έξω που λέτε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!!!! Προς το τέλος είναι τα πολύ καλά……καλή ανάγνωση!!!!

Το χρονικό της δημιουργίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει όπως παρακάτω:

1773: Ο Μάγιερ Άμσελ Ρόθτσιλντ συναθροίζει 12 από τους ισχυρούς του φίλους και τους πείθει να συνεισφέρουν την περιουσία τους για να μπορέσουν να κυβερνήσουν τον κόσμο!!!!

4 Μάι 1776: Ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ με τον κωδικό Σπάρτακος ιδρύει το τάγμα των Ιλλουμινατοι!!!!

Ιουλ. 1782: Οι Ιλλουμινατοι διεισδύουν στον Ελευθεροτεκτονισμό στο Συνέδριο του Βίλχελσμπαντ!!!!

1785: Βαυαροί αξιωματικοί ανακαλύπτουν την ύπαρξη του Τάγματος των Ιλλουμινάτοι και βρίσκουν σχέδια για την επερχόμενη Γαλλική Επανάσταση!!!! Συλλαμβάνονται όλα τα μέλη των Ιλλουμινάτοι εκτός του Βαϊσχάουπτ και μερικούς άλλους που διαφεύγουν!!!!

11 Οκτ. 1785: Οι Βαυαρικές αρχές ανακάλυψαν έγγραφα που δείχνουν ξεκάθαρα το σχέδιο των Ιλλουμινάτοι να δημιουργήσουν μια << παγκόσμια επανάσταση που θα φέρει το θάνατο στην κοινωνία. Η επανάσταση αυτή θα είναι το έργο των μυστικών εταιριών κι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα τους μυστήρια >>!!!! Το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!!!!

1789: Η επανάσταση ξεκινά στην Γαλλία και ανατρέπει την υπάρχουσα κυβέρνηση!!!!

1796: Ο Ελευθεροτεκτονισμός γίνεται το μεγαλύτερο θέμα στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. Ο Τζων Άνταμς κερδίζει τις εκλογές αντιτιθέμενος στη μασονία!!!!

1798: Ο Τζορτζ Ουάσιγκτον αναγνωρίζει πως οι Ιλλουμινάτοι έχουν διεισδύσει στην Αμερική!!!!

1816: Η Γερουσία παραχωρεί μια εικοσαετή άδεια στην Τράπεζα των Η.Π.Α. μια ιδιωτική τράπεζα η οποία πλέον θα μπορούσε να εκτυπώνει νόμισμα και να ρυθμίζει στην ουσία την αξία του αντίθετα από τα λεγόμενα του Συντάγματος το οποίο παραχωρούσε την ικανότητα αυτή μόνο στην Γερουσία!!!!

1821: Ο Γκεόργκ Φ. Χέγκελ δημιουργεί αυτό που ονομάζεται Εγελιανή διαλεκτική https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE  , μια διαδικασία με την οποία επιτυγχάνονται οι στόχοι των Ιλλουμινάτοι!!!!

1829: Η Βρετανίδα Ιλλουμινατοι  Φράνσις ( Φάνη ) Ράιτ δίνει μια σειρά από διαλέξεις στις Η.Π.Α. Δηλώνει πως ανατρεπτικά κινήματα είναι έτοιμα να αναλάβουν δράση!!!! Εξηγεί πως το κίνημα ονομάζεται Κομμουνισμός και πως για να γίνει πιο αποδεκτό από το κοινό επισήμως υποστηρίζουν τις << ίσες ευκαιρίες >> και τα  << ίσα δικαιώματα >>!!!

1829-1837: Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Άντριου Τζάκσον αντιτίθεται σθεναρά στην προσπάθεια ισχυροποίησης της Κεντρικής Τράπεζας των Η.Π.Α!!!!

Στα 1832 ο Τζάκσον αντιτίθεται στην ανανέωση της αδείας προς την τράπεζα των Η.Π.Α.!!!!

Στα 1833 αφαιρεί τα κυβερνητικά χρήματα από την τράπεζα!!!!

1848: Ο Μωυσής Μορδεχάι Μαρξ Λεβί, γνωστός ως Καρλ Μαρξ, γράφει το << Κομμουνιστικό Μανιφέστο !!!! Ο Μαρξ είναι μέλος μιας μετωπικής οργάνωσης των Ιλλουμινάτοι που ονομάζεται Ένωση των Δικαίων!!!! Αυτό ειδικά ας το ψάξουν κάποιοι φίλοι μου κουμουνιστές που λένε άλλα και από εκεί θα δουν πολλά!!!!

1871: Ο Άλμπερτ Πάικ, ιδρυτής της Κουξ Κλουξ Κλαν, εκδίδει το βιβλίο << Ηθική και Δόγμα >> που είναι << μόνο για μασόνους  >>!!!!

1875: Η Ρωσοεβραία αποκρυφίστρια Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκι ιδρύει τη Θεοσοφική Εταιρία!!!! Κύρια διδασκαλία αυτής της εταιρίας είναι πως << ο Χριστιανισμός έχουν μια αντίστροφη θρησκεία, πως ο σατανάς είναι καλός και ο Θεός είναι κακός >>!!!! Τι!;! Δεν το γνωρίζατε!;! Γιατί νομίζετε έχει πέσει τόση διαφήμιση και μελάνι για αυτήν την κυρία όπου κάποιοι την έχουν θεοποιήσει κιόλας….βέβαια αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα ειπωθεί στο μέλλον!!!!

1884: Ιδρύεται η Εταιρία Φάμπιαν που έχει στόχο να προωθήσει τον σοσιαλισμό!!!!
14 Ιουλ. 1889: Ο Άλμπερτ Πάικ εκδίδει τις οδηγίες του προς τα 23 Ανώτατα Συμβούλια του κόσμου!!!! Αποκαλύπτει ποιο είναι το πραγματικό αντικείμενο της λατρείας των Μασόνων: << Η Μασονική θρησκεία πρέπει απ’ όλους εμάς τους μυημένους των υψηλών βαθμών να διατηρήσει την αγνότητα της εωσφορικής διδασκαλίας >> , με όλα τα επακόλουθα…..!!!!

1891: Η Έλενα Μπλαβάτσκι πεθαίνει!!!! Η Άννυ Μπεσάντ φανατική φεμινίστρια και μέλος της Σοσιαλιστικής Εταιρίας Φάμπιαν της Αγγλίας αναλαμβάνει την ηγεσία του Παγκόσμιου Θεοσοφικού Κινήματος!!!!

23 Δεκ. 1913: Ιδρύεται το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό που σχεδιάσθηκε σε μια μυστική συνάντηση στα 1910 στη νήσο Τζεκίλ της Τζώρτζιας από μια ομάδα τραπεζιτών και πολιτικών, που συμπεριλάμβανε τον Σχη Χάουζ!!!! Μέσω αυτού μεταφέρεται η δύναμη της δημιουργίας χρήματος από την Αμερικανική κυβέρνηση σε μια ιδιωτική ομάδα τραπεζιτών!!!!

1917: Με την βοήθεια χρηματοδοτών της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου ο Βλάντιμιρ Λένιν είναι έτοιμος να ανατρέψει την κυβέρνηση της Ρωσίας!!!! Ο Λένιν αργότερα σχολιάζει: << Υπάρχει μια άλλη συμμαχία που σε πρώτη ματιά είναι περίεργη και εκπλήσσει. Αν σκεφτείς όμως καλά, στην πραγματικότητα κάποιος που ξέρει είναι εύκολο να κατανοήσει. Είναι η συμμαχία ανάμεσα στους κομμουνιστές ηγέτες και στους καπιταλιστές >>( είναι το ρητό που λέμε…. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!!!!

30 Μάι 1919: Ξεχωριστές προσωπικότητες της Βρετανίας και της Αμερικής ιδρύουν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στην Αγγλία και το Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στις Η.Π.Α.!!!!

1920: Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναγνωρίζει τη σχέση ανάμεσα στους Ιλλουμινάτοι και στους Μπολσεβίκους επαναστάτες της Ρωσίας!!!!

1921: Ο Σχης Χάουζ αναδιοργανώνει το Αμερικανικό τμήμα του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων σε Συμβούλιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις (C.F.R.)!!!!

1932: Η Αμερικανική Ένωση Ελέγχου των Γεννήσεων με ιδρύτρια την Μάργκαρετ Σάνγκερ εκδίδει το << Σχέδιο για την Ειρήνη >>!!!! Κάνει έκκληση για εξαναγκαστική στείρωση, διαχωρισμό και στρατόπεδα συγκέντρωσης για όλες τις πολύτεκνες ομάδες, όπως οι μαύροι, οι Αμερικανοί Ινδιάνοι, οι Καθολικοί, οι Λατίνοι!!!! Η ένωση μετονομάζεται σε << Σχεδιασμένη Πατρότητα >>!!!!

1933: Το βιβλίο << Το Σχήμα των Πραγμάτων που θα Έλθουν >> ( τα λέει όλα όπως έχουν έλθει …. ) εκδίδεται από τον Χ. Τζ. Γουέλς!!!! Ο Γουέλς προβλέπει έναν δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γύρω στα 1940 που θα προέλθει από τις Γερμανό-Πολωνικές συγκρούσεις!!!!

1934: Εκδίδεται το βιβλίο της Άλις Μπέιλι << Η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας >>!!! Η Μπέιλι είναι η αποκρυφίστρια που ανέλαβε την κεφαλή της Θεοσοφικής Εταιρίας μετά την Άννυ Μπεσάντ!!!! Οι διδασκαλίες της δημιουργούν το σύγχρονο κίνημα της Νέας Εποχής!!!! Τονίζει ότι << τα αρχαία μυστήρια θα επανιδρυθούν μέσω της Εκκλησίας και της Μασονικής Αδελφότητας >> με τις υγείες μας!!!! Το βιβλίο της εκδίδεται από την εκδοτική εταιρία Λούσιφερ που αργότερα μετονομάστηκε σε Λούσις Τραστ!!!! Η Λούσις Τραστ είναι μια κυβερνητική οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών!!!!

1940: Το Ίδρυμα Καρνέγκι για την Ειρήνη εκδίδει το βιβλίο << Νέα Παγκόσμια Τάξη >> που περιέχει έναν επιλεγμένο κατάλογο από αναφορές σε μια περιφερειακή και παγκόσμια ομοσπονδία μαζί με μερικά ειδικά σχέδια για την παγκόσμια τάξη μετά τον πόλεμο!!!!

28 Ιουν. 1945: Ο Πρόεδρος Τρούμαν υιοθετεί την παγκόσμια κυβέρνηση σε μια ομιλία του: << Θα είναι το ίδιο εύκολο για τα έθνη να ζήσουν σε μια δημοκρατία του κόσμου, όσο για μας να ζήσουμε σε μια δημοκρατία των Η.Π.Α. >>!!!!

24 Οκτ. 1945: Δημιουργείται ο καταστατικός χάρτης των Ηνωμένων Εθνών!!!!
Ιουλ. 1948: Ο Σερ Χάρολντ Μπάτλερ στο περιοδικό του C.F.R. << Εξωτερικές Υποθέσεις >>, << βλέπει >> να διαμορφώνεται μια Νέα Παγκόσμια Τάξη: << Πόσο μπορούν τα έθνη που για αιώνες θεωρούσαν τον εαυτό τους ξεχωριστό και μοναδικό να αναμιχθούν με την ζωή των άλλων εθνών!!;!! Πόσο είναι προετοιμασμένα να θυσιάσουν μέρος της κυριαρχίας τους, που χωρίς αυτήν δεν θα υπάρξει αποτελεσματική οικονομική ή πολιτική ένωση!!;!! >>

1954: Ο Πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας ιδρύει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ όπου διεθνείς πολιτικοί και τραπεζίτες συναντώνται μυστικά σε ετήσια βάση!!!!
13 Νοε. 1963: Λέγεται πως δέκα μέρες πριν την δολοφονία του ο Πρόεδρος Τζων Φιτζέραλντ Κένεντι λέει σ’ ένα ακροατήριο του Πανεπιστημίου Κολούμπια: << Η υψηλότατη θέση του Προέδρου χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει την ελευθερία της Αμερικής και πριν εγκαταλείψω τη θέση αυτή πρέπει να πληροφορήσω τους πολίτες για την συνωμοσία >>!!!!

1969: Ένα έγγραφο με τίτλο << Ο Γάμος και η Οικογένεια >> εκδίδεται από τη Βρετανική Ανθρωπιστική Ένωση και δηλώνει πως << κάποιοι εχθροί του ανθρωπισμού μας κατηγόρησαν πως θέλουμε να ανατρέψουμε την παραδοσιακή οικογένεια!!!! Έχουν δίκιο!!!! Αυτό ακριβώς έχουμε την πρόθεση να κάνουμε >>!!!!

1970: Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. χρησιμοποιεί δύο εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, επί πέντε χρόνια για την << ανάπτυξη καταστροφικών παραγόντων του ανοσοποιητικού συστήματος σε περίπτωση βιολογικού πολέμου >>!!!! Πρόκειται για τον ιό του AIDS!!!!! Ο ιός στην αρχή εισήχθη στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων μέσω του εμβολίου της ηπατίτιδας και στην Κεντρική Αφρική μέσω του εμβολίου της ιλαράς!!!!!!

1972: Ο Πρόεδρος Νίξον επισκέπτεται την Κίνα και χαιρετίζει τον Κινέζο Πρωθυπουργό Τσου Εν Λάι μιλώντας << για την ελπίδα που έχει ο καθένας μας να χτίσει μια νέα παγκόσμια τάξη >>!!!!

1973: Ο διεθνής τραπεζίτης και μέλος του C.F.R. Ντέιβιντ Ροκφέλερ ιδρύει την Τριμερή Επιτροπή!!!!

1973: Η Λέσχη της Ρώμης, όργανο των Ηνωμένων Εθνών εκδίδει μια αναφορά με τίτλο << Περιφερειακό και Προσαρμοσμένο Μοντέλο του Παγκόσμιου Συστήματος >>!!!! Η αναφορά αυτή διαιρεί ολόκληρο τον κόσμο σε 10 περιοχές!!!!
Φθινόπωρο 1976: Τα ραδιόφωνα σ’ ολόκληρο τον κόσμο αρχίζουν να δέχονται περίεργους ηλεκτρονικούς παλμούς τους οποίους ονομάζουν << τρυποκάρυδο >> έχω μιλήσει για αυτό σε παλιό άρθρο μου όπου μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!!!! Αργότερα μάθαμε ότι η πηγή του << τρυποκάρυδου >> είναι η Σοβιετική Ένωση!!!! Σοβιετικοί μηχανικοί του καιρού εκπέμπουν τα πιο ισχυρά ραδιοκύματα που δημιουργήθηκαν ποτέ, πολλές φορές πιο ισχυρά από οτιδήποτε σχεδιάστηκε πριν απ’ αυτό, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τον καιρό στη γη….!!!

1977: Η Τριμερής Επιτροπή εκδίδει το επίσημο έγγραφο με αριθμό 13 και τίτλο << Συνεργασία με τις Κομμουνιστικές χώρες στα Παγκόσμια Προβλήματα της Ανθρωπότητας >> και όπως είδατε τα έχουν λύσει όλα χα χα χα χα!!!!! Η αναφορά προτείνει την << συνεργασία Τριμερής Επιτροπής και Κομμουνιστών σε 9 τομείς παγκόσμιου ενδιαφέροντος συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής του καιρού >>!!!!

Απρ. 1978: Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. προσθέτει στο Εγχειρίδιο Θρησκευτικών Απαιτήσεων νέες θρησκείες που έχουν αναγνωρισθεί ομοσπονδιακά και οι οποίες νομίμως μπορούν να εφαρμόζονται σ’ όλες τις στρατιωτικές βάσεις σ’ ολόκληρο τον κόσμο!!!!! Όχι παίζουμε!;!

1980 Δημιουργούνται οι καθοδηγητήριοι λίθοι στην πολιτεία της Τζώρτζια !!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=68ayHGb-BCA[/youtube]

13 Αυγ. 1986: Σύμφωνα με το πρακτορείο Ηνωμένος Τύπος ένα μυστηριώδες φως εμφανίστηκε στην περιοχή του Κεντάκι στο Μίσιγκαν, στο Μέιν, στη Λουιζιάνα!!!! Λέγεται πως ολόκληρος ο ουρανός φωτίστηκε!!!!

8 Ιουλ.1987: Η εφημερίδα << Αριζόνα Ριπάμπλικ >> αναφέρει: << Για άγνωστους λόγους, ακόμη και για τους ειδικούς στον καιρό, η θερμοκρασία στο Γκρίνσμπεργκ του Κάνσας ανέβηκε 20 βαθμούς σε 10 λεπτά!!!! Μήπως πρόκειται για ένα μυστικό πείραμα για την τροποποίηση του καιρού!;! >>

11 Αυγ. 1987: Το Γραφείο ευρεσιτεχνιών των Η.Π.Α. παραχωρεί την ευρεσιτεχνία αριθμός 4.686.605 στον Δρ. Μπέρναντ Ίστλαντ έναν γιατρό που είναι σύμβουλος στην εταιρία Ατλάντικ Ρίτσφιλντ!!!! Ο ίδιος εργάζεται επίσης στο Τμήμα Αμύνης ARPA!!!! (Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων)!!!! Η ευρεσιτεχνία αυτή αφορά την τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό, επανακατευθύνοντας τους πολύ υψηλούς ανέμους, βομβαρδίζοντας το υψηλό στρώμα με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής έντασης!!!! Με τον τρόπο αυτό ο Δρ. Ίστλαντ μεταβάλλει τον καιρό σε μια συγκεκριμένη περιοχή!!!!

12 Μάι 1989: Ο Τζωρτζ Μπους δηλώνει στις Η.Π.Α. ότι είναι έτοιμος να καλωσορίσει την Σοβιετική Ένωση πίσω στην παγκόσμια τάξη!!!! Βέβαια δεν είπε την Παλαιά ή την Νέα!;!

1990 Ο ΜΠΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ”ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gP-tiJfIcEg[/youtube]

1990: Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ δηλώνει: << Στο τέλος αυτής της δεκαετίας θα ζήσουμε κάτω από την πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ!!!! Μια κυβέρνηση με απόλυτη εξουσία να αποφασίζει τα βασικά θέματα της επιβίωσης!!!! Η μία Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη >>!!!! Και μετά λένε κάποιοι εμένα ότι είμαι μισοπαρασάνταλος!!!!!

Αυγ. 1991: Γίνεται πραξικόπημα εναντίον του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ο οποίος συλλαμβάνεται με αποτέλεσμα την εγκαθίδρυση του Μπόρις Γιέλτσιν!!!! Αργότερα μαθαίνουμε πως το πραξικόπημα έγινε για να πείσει την Δύση πως ο Κομμουνισμός απέτυχε, όταν στην πραγματικότητα δεν συνέβη κάτι τέτοιο!!!! Ο Γκορμπατσόφ το σχεδίασε τρεις εβδομάδες πριν συμβεί!!!! Όλοι οι ηγέτες του πραξικοπήματος πήραν χάρη και απελευθερώθηκαν!!!! ……χα χα χα χα!!!!

1993: Στο Σικάγο πραγματοποιείται το Συνέδριο των Παγκόσμιων Θρησκειών https://antipalos.wordpress.com/category/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/  και εορτάζονται τα εκατοστά γενέθλια από την πραγματοποίηση του πρώτου συνεδρίου!!!! Το συνέδριο επιζητεί να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου σ’ ένα << αρμονικό σύνολο >>!!!! Θέλει όμως να τις κάνει να επιστρέψουν στο πρωταρχικό τους στοιχείο, αμέ!!!!

Μαρ. 1995: Αντιπρόσωποι των Η.Ε. συναντιούνται στην Κοπεγχάγη της Δανίας για να συζητήσουν διάφορες μεθόδους για την επιβολή διεθνών φόρων τους λαούς του κόσμου!!!!

Σεπ. 1995: Το περιοδικό << ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ >> αποκαλύπτει μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση του Ναυτικού των Η.Π.Α., την περίφημη H.A.A.R.P. !!!! Η εγκατάσταση αυτή εκπέμπει ισχυρή ραδιενέργεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γης!!!! Ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της ικανότητας του χειρισμού του << τοπικού καιρού >> χρησιμοποιώντας τεχνικές που ανέπτυξε ο Μπέρναρντ Ίστλαντ!!!! Το πρόγραμμα αυτό είναι ενεργό από το 1990!!!!

Οκτ. 1995: Πραγματοποιείται το Συνέδριο που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Γκορμπατσόφ στο Πρεζίντιο του Σαν Φρανσίσκο με τίτλο << Η Κατάσταση του Παγκόσμιου Φόρουμ >>!!!! Στο συνέδριο αυτό μετέχουν ο Τζωρτζ Μπους, η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Καναδός αποκρυφιστής Μορίς Στρόνγκ, ο μεγιστάνας των Μ.Μ.Ε. Τεντ Τέρνερ, ο πρόεδρος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς κι άλλοι!!!! Η συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση!!!! Επίσης ο όρος Παγκόσμια Διακυβέρνηση αντικαθιστά τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη, αφού αυτός έχει πλέον αρνητική έννοια!!!!

Θα μπορούσα να σας πω και άλλα πάρα πολλά αλλα δεν το κάνω…ψαχτείτε και λίγο μόνοι σας, το κάνω αυτό για να κερδίσω χώρο με ποιο σοβαρά θέματα….:

Συνεχίζω λοιπόν…:

Στο παρακάτω ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ διαφαίνεται ότι οι Εβραίοι και συγκεκριμένα οι εν Αθήναις Ισραηλίτες, δημιουργούν αδελφότητα την οποία νομιμοποιεί ο τότε βασιλιάς Γεώργιος. Πρόεδρος της αυτής αδελφότητος… ο Κάρολος Ρότσιλντ!!!!
Δείτε το ΦΕΚ:
fek 1

 

 

 

Μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι:

Η αδελφότης δημιουργείται με σκοπό την νομιμοποίηση της υποστάσεως και εκπροσώπησης τους, για κοινωφελή έργα, για τις ανάγκες τις κοινωνικές και θρησκευτικές, για οικοδόμηση Συναγωγής και Εβραϊκών Σχολείων, και η κατά των νέον των δυσπραγούντων υποστήριξη και περίθαλψη.
Στο άρθρο 6 αναφέρεται ότι ο Ραββίνος της αδελφότητος θα καλείται από την επιτροπή προς παροχή πληροφοριών.
Στο άρθρο 15 αναφέρεται ότι μέλος μπορεί να γίνει Ισραηλίτης που διαμένει μόνιμα εν Αθήναι τουλάχιστον 10 έτη και εφόσον τους δεχθεί η Τριμελής Επιτροπή (Πρόεδρος, Γραμματέας, Ταμίας) και ο Ραββίνος.
Στο άρθρο 19 αναφέρει ότι η Αδελφότης θα δίνει εισφορά στο πτωχοκομείο και στα νοσοκομεία “Ελπίς” και “Ευαγγελισμός”

Για να δούμε όμως κάτι που έχει ενδιαφέρον:

rothchild 1

 

 

Πρόεδρος Κάρολος Ρότσιλντ. Για να δούμε και κάποια ακόμη στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) για την γνωστή Τραπεζιτική οικογένεια των Ρότσιλντ και την παρουσία τους στην Ελλάδα:

Μετά το 1834, και την ανακήρυξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα!!!! Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα!!!! Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα!!!! Λένε ότι μέσω της Δούκισσας της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843) αλλα αυτό είναι μέγα ψέμα!!!! Εδώ την κατηγόρησαν ότι ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την δολοφονία του Καποδίστρια και από τότε την πολέμησαν τόσο και την στόλισαν με τόσα που δεν είχε κάνει….αλλά αυτό είναι βέβαια μια άλλη ιστορία και προκαλώ οποιονδήποτε ιστορικό να μου αποδείξει το αντίθετο!!!! Θα σοκαριστεί με αυτά τα οποία θα του καταθέσω με ιστορικές αποδείξεις αλλά και από αυτά τα έγραφα και βιβλία που δεν πρόλαβαν να καταστρέψουν….!!!!

Η Δούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1831 και ανέπτυξε μέσω της μελέτης της Βίβλου μια βαθιά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό ( αυτό είναι αλήθεια αλλά μην ξεχνάμε ότι η Δούκισσα ήταν ιέρεια του Θεού Ήλιου από την Γαλλία )!!!!Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν τη δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα!!!! ( χα χα χα χα έχει πολύ γέλιο )!!!! Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επίτιμου προξένου της Πορτογαλίας!!!! Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημίωσης και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά….χμμμμ καλά το πάνε μέχρι εδώ!!!! Το 1852 η δημοτική αρχή αποποιήθηκε τη δωρεά της Δούκισσας της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής…..θα το δουμε στο μέλλον αυτό αν είναι έτσι ή όχι!!!!

Η εβραϊκή παρουσία αυξήθηκε από 60 άτομα το 1877 σε 250 το 1878!!!! Η εβραϊκή Κοινότητα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1889!!!! Το 1890 πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε ο Κάρολος Ρότσιλντ (1843 – 1918) …καταλαβαίνετε ε!;! μην μπαίνω στον κόπο να εξηγώ…ακόμα και οι ποιο χαζοί θα καταλάβαιναν!!!! Την εποχή εκείνη, λειτουργούσαν έλλειψη Συναγωγής 3 μικροί ευκτήριοι οίκοι!!!!

Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα

Οι δεσμοί μελών της οικογένειας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης ήταν και αυτοί που ήθελαν ελεύθερη την Ελλάδα για να την σκλαβώσουν αυτοί όπως και το κάνανε!!!! Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογένειας υποστήριζαν (!!!!!) των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά (!!!!!) όσο και ηθικά, χρησιμοποιώντας την πολιτική καθώς και την κοινωνική τους επιρροή στους διπλωματικούς κύκλους της Ευρώπης…..!!!!

Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήρθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια!!!! Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν περήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στο συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων!!!! Τι είναι οι Ασκενάζι = http://diabaths-ths-zwhs.pblogs.gr/xazaroi-h-13h-fylh-toy-israhl.html  καλό ε!;!

Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας!!! Το 1890 ο Τσάρλς (Κάρολος) Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών!!!! Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο Βαρώνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κωλέττη για θέματα που αφορούσαν την Εβραϊκή Κοινότητα!!!!

Τον Ιανουάριο του 1897, ο Φερδινάνδος Ρότσιλντ πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη με το σκάφος του, σταμάτησε στη Χαλκίδα και συνάντησε εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας, οι οποίοι του έθεσαν τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα!!!! Ο Βαρώνος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Κοινότητας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση στις πολυμελής οικογένειες που είχαν μείνει άστεγες λόγω του καταστροφικού σεισμού που είχε χτυπήσει την πόλη πριν από δυόμιση χρόνια!!!! Επίσης, συνέβαλε οικονομικά στην κατασκευή ενός τοίχου περιμετρικά στο εβραϊκό νεκροταφείο της Χαλκίδας!!!!

Στη συνέχεια ο Βαρώνος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καλλιεργώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τους   Εβραίους της Θεσσαλονίκης!!!!

Για τη σημαντική προσφορά της οικογένειας Ρότσιλντ στην εβραϊκή ζωή της Ελλάδας, οι Κοινότητες της Αθήνας και της Χαλκίδας, στις αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών, αναφέρουν και το όνομα της οικογένειας Ρότσιλντ….γιατί να μην το κάνουν!!;!!

Υπενθυμίζω ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ( και όχι Ελληνική Εθνική Τράπεζα ) ιδρύθηκε το 1841 και ήταν εξ αρχής ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα ( αποδείξεις ΕΔΩ ), η οποία είχε το προνόμιο της έκδοσης του χρήματος στην Ελλάδα μέχρι το 1928 που μια άλλη ιδιωτική Τράπεζα η “Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος” πήρε τα προνόμια ( δείτε σχετικό ντοκιμαντέρ επί του θέματος κάνοντας κλικ ΕΔΩ ).

“…Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας”.

Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20

Δείτε το ΦΕΚ με το οποίο ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1920 έκανε την Εβραική Κοινότητα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου!!!!! Δηλαδή Κράτος!!!!!

fek 2

ΠΗΓΗ

 

Από όσα λοιπόν προαναφέρθηκαν προκύπτει ότι οι Εβραίοι δεν επιθυμούσαν για κανέναν λόγο την απελευθέρωση των Ελλήνων!!!! Αντίθετα εργάζονταν προς όφελος των Τούρκων, διότι η τουρκοκρατία εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους για εκμεταλλευτική αισχροκέρδεια σε βάρος του υπόδουλου Ελληνισμού!!!!
Οι εβραίοι ωστόσο, πανούργοι από τη φύση τους, κατάφεραν να επωφεληθούν οικονομικά και από εκείνο ακόμη το γεγονός που απεύχονταν και το οποίο δεν ήταν άλλο από την Ελληνική Επανάσταση του 1821!!!! Η οικονομική δυσπραγία του Ελληνισμού και οι αυξημένες ανάγκες του σε όπλα, πολεμοφόδια και τρόφιμα, έγιναν αντικείμενο της πιο σκληρής εκμεταλλεύσεως από τους εβραίους, οι οποίοι επωφελήθηκαν των περιστάσεων με σκοπό να γίνουν και πάλι κύριοι της καταστάσεως, υποδουλώνοντας οικονομικά το επαναστατημένο γένος!!!!
Κατά τη διάρκεια του δαπανηρού αλλά κυρίως αιματηρού αγώνα, ο Ελληνισμός είχε ως μόνη διέξοδό του, για να επιβιώσει και να συνεχίσει την εξέγερση, τον εσωτερικό δανεισμό!!!! Οι μόνοι πρόθυμοι να δανείσουν τους ‘Έλληνες ήταν οι τοκογλύφοι εβραίοι, θέτοντας φυσικά ως προϋπόθεση για τη σύναψη δανείων, όρους εξοντωτικούς!!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγγλοεβραίοι τραπεζίτες Ρικάρντο ( Ιωσήφ και Σαμψών ), εμφανίσθηκαν πρόθυμοι να δανειοδοτήσουν τους ‘Έλληνες, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι θα λάμβαναν ως υποθήκη ολόκληρη την Κορινθία και θα εισέπρατταν ως εξόφληση, τα διπλάσια χρήματα απ’ όσα είχαν συγκεντρώσει ως φιλέλληνες από ολόκληρη την Ευρώπη. Ιδιαίτερα επαχθείς ήταν και οι όροι του εβραίου τραπεζίτη Ρότσιλντ!!!! Το αποτέλεσμα ήταν, το Έθνος δανειοδοτούμενο κάτω από ληστρικές συνθήκες, να περιέλθει σε μία πιο ασφυκτική μορφή εξάρτησης, την οικονομική, από τους εβραίους…!!!!
Στο σημείο ακριβώς αυτό, γίνονται κατανοητοί οι υπερχρονικοί στίχοι τα του κατά πολύ μεταγενέστερου ποιητή Κ. Καρυωτάκη << Λευτεριά, Λευτεριά, θα σε αγοράσουν έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι… >>!!!!
Τελικά το πρώτο δάνειο του Αγώνα συνάφθηκε στην Αγγλία, το 1824!!!! Οι Έλληνες απεσταλμένοι Ι. Ορλάνδος και Α. Λουριώτης, συνομολόγησαν με τον οίκο Λόφνουν στις 21 Φεβρουαρίου 1824, δάνειο ύψους 800.000 λιρών στερλινών, σε τιμή έκδοσης 59% και τόκο ετήσιο 5% επί της ονομαστικής αξίας!!!! Για την απόσβεση του δανείου, καθοριζόταν διάστημα 36 ετών!!!! Ως εγγύηση δε -παρακαταθήκη- για την αποπληρωμή του δανείου, είχε συμφωνηθεί να τελούν όλα τα << Εθνικά κτήματα >>!!!! Από το ονομαστικό κεφάλαιο που αποτελούσε το ποσό του δανείου (800.000 λίρες), μόνο οι 298.700 δόθηκαν στους Έλληνες…..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧ σήμερα από αυτά που δίνουν δεν παίρνουν τίποτα!!!! Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εξανεμίστηκε σε προμήθειες και… έξοδα από τους εβραίους!!!! Το τελικό ποσό αποφασίσθηκε να κατεβεί στις τράπεζες του φιλοεβραίου Καίσαρα Λογοθέτη και του εβραίου Σαμουήλ Βαρφ, στη Ζάκυνθο!!!! Ωστόσο, ακόμη και το εναπομείναν από τη λεηλασία ποσό, καθυστέρησε αρκετά να φθάσει στην Ελλάδα, στελνόταν δε με αγγλικά πλοία, υπό τη μορφή δόσεων, δυσχεραίνοντας σημαντικά την έκβαση του αγώνα!!!!!
Το δεύτερο αγγλικό δάνειο ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι εβραίοι αδελφοί Ρικάρντο, οι ληστρικές αξιώσεις των οποίων αναφέρθηκαν παραπάνω!!!! Η συμφωνία για τη σύναψη του δανείου, τελικά υπογράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1825!!!! Το ονομαστικό κεφάλαιο ανερχόταν στα 2.000.000 λίρες στερλίνες για έξοδα δε του… τραπεζικού οίκου, προμήθεια πληρωμής τόκου, προμήθεια για τα μεσιτικά έξοδα συνομολογήσεως καθώς και για όλες τις εβραϊκές << εκδουλεύσεις >>, το ύψος του ποσού το οποίο θα παρελάμβαναν οι Έλληνες κατήλθε στις 816.000 λίρες, ενώ η χρέωση λόγω του δανείου ίσχυσε για ολόκληρο το ποσό (2.000.000 λίρες)!!!!
Όμως ούτε και αυτό το ποσό τελικά ήταν στη διάθεση των Ελλήνων!!!! Τέθηκε στη διάθεση της αγγλοεβραϊκής διαχειρίσεως με εκβιαστικούς όρους και αντί να σταλούν όπλα και χρήματα στην Ελλάδα, όπως είχε εκ των προτέρων συμφωνηθεί, παραγγέλθηκαν πλοία στην Αγγλία, φρεγάτες στις ΗΠΑ, μισθώθηκαν πανάκριβα αμειβόμενοι ξένοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα όχι βέβαια για να συμβάλλουν στην διεξαγωγή του Αγώνα, αλλά για να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι καιροσκοπικά, τις δυσμενείς για τον Ελληνισμό συγκυρίες, το δε εναπομείναν ποσό κατασπαταλήθηκε στο… χρηματιστήριο!!!!
Ποτέ άλλοτε Έθνος δεν καταληστεύτηκε κατ’ αυτό τον επαίσχυντο τρόπο, όπως συνέβη με το Ελληνικό στην προκειμένη περίπτωση!!!!
Το υλικό, ότι δηλαδή απέμεινε από αυτό, παραδόθηκε τελικά στις Ελληνικές δυνάμεις προς το τέλος σχεδόν του αγώνα, μόλις το 1826 και αυτό υπήρξε ελλιπέστατο!!!!
Αυτές, σε συντομία, ήταν οι ληστρικές – τοκογλυφικές επιδόσεις των εβραιοάγγλων και των εβραιοαμερικανών << φιλελλήνων >>, για να επιβεβαιωθεί τελικά το εικοστό άρθρο από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το οποίο αναφέρει επιγραμματικά τα ακόλουθα:  << Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμωνται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες. Όταν όμως εξαγοράσουμε τα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται, για να μεταφέρουν τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των κρατών διοχετεύονται στα ταμεία μας και όλοι οι χριστιανοί αρχίζουν να καταβάλλουν σε εμάς φόρο υποτέλειας… >>!!!! Νιώθοντας απέχθεια αλλά και αγανάκτηση από την κατάσταση που επικρατούσε, μία κατάσταση η οποία με ελαφρές παραλλαγές εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα, ο φιλέλληνας Λόρδος Βύρων σε ποίημά του, μεταξύ των άλλων, αναφέρει και τους ακόλουθους στίχους:

<< Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία
Όχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη
ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά.
Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο
πλούσια σε εβραίους;
Όλες οι καταστάσεις.
Όλα τα πράγματα.
Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν.
Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο»
με μεγάλη ταχύτητα.
Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος.
Βοηθούν την χρεωκοπία μας
τύραννοι για το συμφέρον τους… >>

Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστό από που έλκει την καταγωγή του!!!! Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα – μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτιόνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού!!!!

Το τελευταίο τους χαρτί πριν την συγκομιδή που δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως είναι αυτό:

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!ΟΙ ‘ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ’ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΕΕ. ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ 3000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ VICENTZA THΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!!!!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘ΟΜΠΡΕΛΑ’ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ  ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ‘ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ’ ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ. ΠΑΛΙ  Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ [EUROGENFORCE] ANALAMBANEI ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ‘ΕΘΝΙΚΕΣ’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ‘ΕΠΑΡΧΙΕΣ’  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!! ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ..ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ‘ΞΕΝΟ’ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ.

 

EUROGENFORCE

http://www.youtube.com/watch?v=1C5OKfGwXj8&feature=results_video&playnext=1&list=PLA8F9E331D04431C2
Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής (EGF) έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμών και αναταραχών στην Ευρώπη και είναι μια πρωτοβουλία από 6 κράτη μέλη της ΕΕ – Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία , Ισπανία και Ρουμανία – με στόχο την βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές!!!! Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής έχει έδρα την Ιταλία!!!!
Με αφορμή την οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές, η Ευρωπαϊκή χωροφυλακή, η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμών και αναταραχών στην Ευρώπη ,θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει και την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός Ευρωπαϊκού κράτους, συμφώνα με δημοσίευση γερμανικής εφημερίδας…..!!!!

Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες….Ωωωωωωω!!!! και θα γίνουν ακόμα ποιο βίαιες!!!

Την στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός!!!!!

Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών!!!!

Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας…………!!!!! (Στην Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής οι περισσότερες χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο μέλλον, ωστόσο, η Γερμανία δεν έχει λάβει μέρος ,καθώς στο καταστατικό τους δεν επιτρέπει την τη χρήση των στρατιωτικών δυνάμεων για τις αστυνομικές υπηρεσίες.)

 

ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ‘ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ’ http://www.eurogendfor.eu/

 

Τώρα τι είναι οι Ιλλουμινάτοι!;! Ποιος ξέρει να πει με σιγουριά!;! Το σίγουρο είναι ότι ιδρύθηκαν από λόγιους επιστήμονες όπου ήταν ενάντια στο Βατικανό!!!! Αργότερα όμως διείσδυσαν οι Δρακόντειοι και άλλαξαν τα πράγματα…..άλλαξαν τόσο όσο και ο πλανήτης όλος!!!! Θέλετε λοιπόν να μάθετε τι γράφουν τα απόκρυφα πρωτόκολλά της Σιόν!;!….Ναι όπως τα ακούσατε τα απόκρυφα!!!! Στο 6 έγγραφο για τους ανθρώπους….!;! Πάμε λοιπόν….

ΑΠΟ ΤΟ 6 ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!!

<< Όταν βρούμε τον τρόπο έξω από την στρατόσφαιρα αυτού του πλανήτη να ανοίξουμε τις πύλες τότε στην χειραγώγηση μας αδέλφια μου θα έχουμε όντα υλιστικά που θα θέλουν να γίνουν αθάνατοι, απαίσιοι και κακοί μέχρι βαρβαρότητας, αδίστακτα καταστροφικοί, απάνθρωποι κτηνώδεις από τη φύση τους, εκδικητικοί, υποκριτές και διεφθαρμένοι, θα καταστρέφουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν ότι τους χρειάζεται, με απώτερο στόχο την κυριαρχία τους στους ανθρώπους που θα τους μεταχειρίζονται αλλά και θα μεταχειριζόμαστε σαν ζώα. Έχουν καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες και πήραν δούλους τους κατοίκους τους, αυτό είναι γνωστό…. Σκοπός των αποστατών Ερπετοειδών αδελφών μας  είναι να καταστρέψουν και πάλι το έργο της δημιουργίας και να εξολοθρεύσουν τους καταραμένους, τους Ελλάνιους γόνους, τα αποβράσματα των Πελασγών καθαρμάτων. Θα θελήσουν να κυριαρχήσουν στη Γαία για να γίνουν οι νέοι θεοί όπως τα αδέλφια μας στο παρελθόν με τους ανθρώπους δούλους τους αλλα και ως τροφή. Θα χρησιμοποιήσουν απατηλά συνθήματα και σατανικές μεθόδους, με τα Κρόνια ιερατεία που έχουν ορίσει στη γη!!!! Ο σκοπός των Πελασγών και πάλι θα είναι να σταματήσουν τις επεμβάσεις που γίνονται στο γενετικό κώδικα ( DNA ) των μεταγενέστερων Πελασγών από τους αποστάτες των αστερισμών Όφεως, Ύδρας,  Βοώτη και Ηνίοχου. Θα επανασυνδέσουν τον πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κοινωνία, που είχε διακοπή πριν 13.000 χρόνια ( εποχή αφίξεως Λίλιθ από Βοώτη ) και βρίσκεται συνεχώς στην κυριαρχία των αποστατών… Θα εξοντώσουν, θα διαφθείρουν, θα εκφυλίζουν και θα γενοκτονούν τους Ελλάνιους γόνους των καταραμένων Πελασγών. Οι γήινοι αποστάτες έτσι και αλλιώς φροντίζουν μόνο για την προσωπική τους Εδέμ στην οποία όλοι οι άνθρωποι της Γαίας πρέπει να είναι υποταγμένοι, άβουλοι και πειθήνιοι σκλάβοι, χωρίς προσωπική ελευθερία και χωρίς δική τους θέληση.

Η νοοτροπία τους αυτή καλλιεργείται με τα ιερατεία των Ιουδαιογενών θρησκειών. << Είναι γήινα Βιορομπότ που έχουν κατασκευαστεί πριν από το 1965 στις ΗΠΑ σύμφωνα με τις υποδείξεις των εξωγήινων αδελφών μας αυτά που ονομάζουμε Αλοηγκόρ. Τα φυλάσσουν σε υπόγειες στρατιωτικές βάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν, όταν θελήσουν να επιβάλουν τη << Νέα Τάξη Πραγμάτων >>. Θα τα παρουσιάσουν σαν εξωγήινους που κατέλαβαν τη Γη, για να κάμψουν το ηθικό της ανθρωπότητας και να αποκλείσουν κάθε αντίσταση του κόσμου σαν μάταιη. Η συχνή προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχεύει στο να τα γνωρίσει και ο τελευταίος άνθρωπος και να τα δεχθεί χωρίς αντίσταση, σαν αήττητους εξωγήινους. Οι Αποστάτες του Όφεως << Κατάγονται από τους πλανήτες β’ και γ’ του άστρου α’ του αστερισμού Όφεως που είναι γνωστός και σαν άστρο του Μπάρναντ και απέχει από την γη 5,9 έτη φωτός. Από τον πλανήτη β’ του Όφεως ήρθε στη Γαία πριν από 3.200 χρόνια και ο αποστάτης Γιαχβέ, ο υπαρχηγός του Κρόνου, νια την κατάληψη του πλανήτη. Βρίσκεται συνεχώς στη Γαία καταλαμβάνοντας διαδοχικά τα σώματα των εκάστοτε ηγετών του Ισραήλ οι οποίοι παρουσιάζουν τόσο απάνθρωπo πρόσωπο, με τη σκληρότητα και τη βίαια συμπεριφορά τους, όπως γίνεται στην εποχή αυτή, που είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αλλά οι άνθρωποι είναι τόσο ηλίθιοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα.

Οι Αποστάτες των ερπετών αδελφών μας  << Οι σαυροειδείς που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα προέρχονται από πλανήτες του άστρου α του αστερισμού του Δράκοντα, ανήκουν στην ουράνια αποστασία και είναι από τους πιο φανατικούς και μισάνθρωπους αποστάτες. >> Οι Αποστάτες του Δράκοντος << Οι Δρακονιανοί είναι οι οντότητες που προέρχονται από πλανήτες των άστρων Άλφα α, και ν του Δράκοντος. [Απέχουν οπό την γη 215 και 148 έτη φωτός αντίστοιχα.] Κατάγονται από έναν σκοτεινό γαλαξία που ονομάζεται << Δράκωντοκτονια >> και βρίσκεται στις παρυφές του σύμπαντος. Λόγω της εγκληματικής συμπεριφοράς προς κάθε μορφή ζωής, της ασέβειας προς το Όλον Φως και της ασέβειας προς τη φύση, τους έδιωξαν από τον γαλαξία και τους εξόρισαν στους πλανήτες του αστερισμού α και ν του Δράκοντος που βρίσκεται στον δικό μας γαλαξία και στον οποίον έδωσαν το όνομά τους, αυτοί είναι τα πρώτα αδέλφια μας, από εκεί ερχόμαστε εμείς. Την εξορία αυτή την παρουσιάζουν σαν ένα είδος αστρικής αποστολής με σκοπό να κυβερνήσουν τα άστρα της ουράνιας περιοχής τους, αλλά και ολόκληρο τον γαλαξία γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους εκλεκτούς, και αυτό θα γίνει να το θυμάστε. Να ότι όση σημασία έχει για την Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων της Λύρας, τόση σημασία έχουν και οι Δρακονιανοί για την αυτοκρατορία της Αποστασίας.

Οι Αποστάτες του Βοώτη << Η περιοχή του Βοώτη αρχικά είχε εποικιστεί από τους Πλειάδειους αργότερα όταν οι Βοωτιδείς κατελήφθησαν από τις δυνάμεις της αποστασίας, προσχώρησαν σε αυτούς. Οι Βοωτιδείς προέρχονται από τους πλανήτες δ’ και ε’ του Αρκτούρου. Οντότητες Αποστατών …Κήτος.. << Οι οντότητες του Κήτους είναι όντα μελαχρινά, αδύνατα, σχεδόν άσαρκα. Το δέρμα τους είναι σκεπασμένο με φολίδες σαν λέπια ψαριού και έχουν ύψος 1,5-1,6 μ. και μοιάζουν με τους πυγμαίους της Αφρικής. Είναι πολύ κακά όντα, ανάλγητα και καταστροφικά και αποτελούν άμεση αλλά και μελλοντική απειλή νια την ανθρωπότητα και την εξέλιξή της. Μισούν το ανθρώπινο είδος και εργάζονται νια τον αφανισμό του. Τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά να συνεχίσουν το έργο τους και εδώ στην Γαία.>> Αυτά τα αδέλφια μας έχουν ως ηγέτες τους << Σινχαμθάρ >> Η πρώτη κατηγορία έχει δημιουργήσει υποκατάστατά της τα υβρίδια της φυλής των Μογγόλων και έναν κλάδο της σημιτικής φυλής της, οποίας οι άνθρωποι έχουν ανάστημα μέχρι 1.80 μέτρα. Τους ηγέτες της εκείνης της εποχής εξόντωσε ο καταραμένος Πελάσγιος Γόνος Αλέξανδρος στην έρημο Γκόμπι, τέτοιο λάθος δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Η δεύτερη κατηγορία έχει δημιουργήσει τα υβριδικά υποκατάστατα φύλα που μοιάζουν στην φυλή των Μογγόλων της στέπας. Έχουν ανάστημα περίπου δύο μέτρα, είναι πολύ χλωμοί προς το κίτρινο, σχεδόν άσαρκοι με πολύ έντονα τα μογγολοειδή χαρακτηριστικά αλλά δεν κυκλοφορούν ελεύθερα νια να μη γίνουν αντιληπτοί λόγω του χρώματος τους. .. μετά είναι τα ξαδέλφια μας οι Οφίτες όπου μπορούν να επιβιώσουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες μόλυνσης του πλανήτη, ακόμη και με δηλητηριώδη αέρια, γι’ αυτό αδιαφορούν για την οικολογική καταστροφή της Γαίας. Ο εγκέφαλός τους μοιάζει με τον εγκέφαλο του όφεως, με ισχυρές φασματικές δονήσεις, που τους καθιστά ικανούς για την ευχερή μεταλλαγή της προσωπικότητας και των αισθημάτων. Οι δονήσεις αυτές σε στιγμές κακής προσευχής [Κατάρες] είναι πολύ επιβλαβείς για τους άλλους ανθρώπους. Η κάστα των διανοουμένων και το Μαύρο ιερατείο, κατέχουν την απόκρυφη γνώση των φασματικών δονήσεων και των κλειδιών του γενετικού κώδικα. Μπορούν με τη σκέψη να ελέγχουν απόλυτα τις μυστικές φασματικές και ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, να αλλάζουν μορφές και να παίρνουν όποια φρικιαστική μορφή θέλουν. Λόγω σχεδιασμών επικράτησής αλλά και κληρονομικότητας, δεν έχουν καμιά επιθυμία για να γίνει η Γαία ένας βιώσιμος πλανήτης αρμονικής συμβίωσης των ανθρώπων, γι’ αυτό και προκαλούν συνεχώς πολέμους, και οικολογικές βλάβες και αδιαφορούν για την αποκατάστασή τους αλλά και για εμάς τους Δρακόντειους να κατέχουμε τροφή. Έχουν εχθρική, επικίνδυνη, και αντιανθρώπινη διάθεση, γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους εκλεκτούς και τους υπόλοιπους ανθρώπους κατώτερο είδος προς εξαφάνιση που υπάρχει μόνο για να τους υπηρετεί. Οι αποστάτες Οφίτες δεν αντέχουν τον κρότο και τους δυνατούς θορύβους. Αυτό είναι καλό για εμάς διότι όταν εναντιώθηκαν και σε εμάς έτσι τους αποκρούσαμε τότε, αυτήν την φορά θα το χειριστούμε διαφορετικά με την μέθοδο << Σάστρελρ >> ( Άγνωστη λέξη δεν την έχω βρει πουθενά ). Όταν η γενετική δομή τους φορτίζεται υπερβολικά προς την Ερπετοειδή πλευρά, υπάρχει δυσκολία στην διατήρηση της ανθρώπινης μορφής και μπορούν να μεταπέσουν στην ερπετοειδή, για αυτό τον λόγο φτιάξαμε τα Αλοηγκόρ αδέλφια μας. Στις περιπτώσεις αυτές αναλίσκουν ανθρώπινες ορμόνες, σάρκα και αίμα για να φέρουν την ισορροπία του οργανισμού τους, οι άνθρωποι παλιά πίστευαν ότι ήταν τα βαμπίρ. … Μην ξεχνάτε αδέλφια μου ότι στο το απώτατο παρελθόν οι οντότητες από τον αστερισμό του Δράκοντα, εμείς οι σαυροειδείς, επισκεφθήκαμε τη Γαία σαν τεράστιες σαύρες έρποντας επί της επιφανείας της, επειδή η βαρύτητα της Γαίας ήταν μεγαλύτερη από τη βαρύτητα του πλανήτη τους και μόνο όταν υπήρχε ανάγκη βαδίζαμε όρθιοι.

Ήμασταν όντα αποκρουστικά που προκαλούσαμε τρόμο και εφιάλτες. Είχαμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε μορφή με τη σκέψη και να παίρνουμε αυτή των ανθρώπων αλλά κάτω από τις βαρυτικές, ηλεκτρομαγνητικές και συνθήκες φωτισμού της Γαίας παρουσιάζαμε αστάθεια μορφής και χωρίς εξωτερική αιτία μετέπιπτα και πάλι σε τερατώδη ερπετά. Μόνο στο Μαύρο ιερατείο μας είχαμε τη δυνατότητα να παραμένουμε πολύ περισσότερο χρόνο με ανθρώπινη μορφή. Επειδή η ερπετοειδής μορφή μας δεν προσφερόταν για το γήινο περιβάλλον, κατασκευάσαμε τα ανθρώπινα υβρίδια και εισχωρήσαμε βαθιά στην γη. Η προέκταση αυτών των υβριδίων, να θυμάστε αδέλφια σήμερα είναι ένα τμήμα των Άγγλων, και των Εβραίων της διασποράς σε Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ. Είναι εξόχως κακοί και αντιανθρώπινοι. .. το ποιο δημιουργικό ον που φτιάξαμε είναι τα αδέλφια μας οι Γκρίζοι όπου είναι όντα πολύ χαμηλών δονήσεων και αδυνατούν να ξεπεράσουν τη γήινη δονητική και κραδασμιακή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανέβουν πνευματικά στις σφαίρες των ευγενικών αισθημάτων. Είναι τηλεπαθητικές οντότητες, με πολύ ανεπτυγμένη τεχνολογία εφόσον περάσαμε στο γεννητικό τους κώδικα την τεχνολογία του γαλαξία μας.

Καταφέραμε και φτιάξαμε τη πιο παρασιτική και πιο κακή ουράνια κοινωνία και είναι η χειρότερη από όλους τους αποστάτες του σύμπαντος. Θέλουν να ζουν πάντα σε βάρος των άλλων, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους. Τα Μαύρα ιερατεία μας, μπορούν και τους δίνουν δυνάμεις να μεταμορφώνονται αλλάζοντας μορφή και να αρέσκονται στο να δημιουργούν παραισθήσεις. Χρειάζονται το αίμα και την ενέργειά του ανθρώπινου σώματος για ενίσχυση της δική τους σωματικής ενέργειας αφού οι συνεχείς υβριδικές μεταλλάξεις έχουν μειώσει την πνευματικότητα, την αντοχή τους και τους κραδασμούς στο γήινο περιβάλλον. Προετοιμάζουμε υβρίδια για να αποτελέσουν το νέο είδος ανθρώπων που θα διαδεχτεί τη σημερινή γενιά στη Γαία, αλλα δεν γνωρίζω το πόσο θα πάρει αυτό. Η μέση διάρκεια της ζωής μας είναι 1.000 χρόνια για τον λαό και 3.000 χρόνια για την ηγεσία και το Μαύρο ιερατείο, έχουν μόνο τη δυνατότητα να παρατείνουν το όριο της ζωής της, στους χώρους που γεννήθηκαν, ενώ στο γήινο περιβάλλον μπορούμε να ζήσουμε περίπου 500 και 1.500 χρόνια αντιστοίχως. Στην παρούσα φάση έχει ξεκινήσει η ασχολία με γοργούς ρυθμούς για τη δημιουργία ανθρώπινων υβριδίων σε πολύ μεγάλους ρυθμούς. Θα τους παρουσιάσουμε με δύο μορφές. .

Οι υβριδικοί πολεμιστές που θα έχουν ύψος 1,5-1,6 μέτρα και θα είναι γνωστοί στον γαλαξία αλλα και στην Γαία για τη μαχητικότητα και τις ικανότητές τους, τη σκληρότητά και την απέχθειά τους για το ανθρώπινο είδος. .. Οι φτερωτοί πολεμιστές θα έχουν ύψος 1,60-1,80 μέτρα με καφέ δερμάτινα φτερά. Στη γη θα κατεβαίνουν πετώντας, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γιατί είναι δύσκολο να μείνουν απαρατήρητοι και εκεί θα νομίζουν οι άνθρωποι ότι θα είναι άγγελοι. Θα μπορούν να πετούν με τα φτερά τους, ή και με τη βοήθεια της τεχνολογίας τους. Εκτός από μορφή αγγέλων θα είναι αποκρουστικοί στην εμφάνιση και έχουν τη δυνατότητα της ακαριαίας μεταμόρφωσης σε πραγματικό δράκο ή τέρας ώστε να αιφνιδιάζουν και να παραλύουν κάθε αντίδραση εκ μέρους των ανθρώπων. Θα είναι άριστοι γενετιστές, φανατικοί θρησκειολόγοι, και θα επιδιώξουν τα ανώτατα ιερατικά αξιώματα για να παρασιτούν σε βάρος του κόσμου που θα τους συντηρεί, αυτό μετά την συγκομιδή θα πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα.  Οι κάστα των Δρακονιανών – Αλοηγκόρ επισκόπων, πατριαρχών, παπών και ραβίνων, είναι αυτοί που θα ευθύνονται για την καταστροφή της Γαίας. Οι μόνοι που αντιτάσσονται στη φιλοσοφία μας και ανατρέπουν τα σχέδια μας για τη Γαία είναι οι δυνάμεις της Λύρας και του Σειρίου…μην ξεχνάτε αδέλφια μου. Είμαστε όντα υλιστικά που θέλουν να γίνουν αθάνατα. Αδίστακτα καταστροφικά, απάνθρωπα, κακά από τη φύση μας, εκδικητικά, με υποκρισία και διαφθορά, με απώτερο στόχο την κυριαρχία τους στους ανθρώπους που θα τους μεταχειριζόμαστε σαν ζώα…. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη της Τροίας… Τα λάθη που μας ξεσκέπασε σχεδόν μέχρι αφανισμού ο καταραμένος Πελάσγιος Αλέξανδρος στην έρημο Γκόμπι. Τα λάθη της Ατλαντίδος… αυτή την φορά η συγκομιδή θα είναι τέλεια χωρίς λάθη οι άνθρωποι πλέον είναι τόσο χειραγωγημένοι και ηλίθιοι που θα πιστέψουν τα πάντα…  Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο ιερό βιβλίο μας CODEX GIGAS όπου οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να αποκωδικοποιήσουν ποτέ …. >>

Το Κόντεξ Γκίγας οι άνθρωποι το ονόμασαν η Βίβλος του Διαβόλου!!!! Για να δουμε όμως τι βιβλίο είναι και τι λένε οι επιστήμονες για αυτό:

Όπως αναφέρει η Daily Mail το Codex Gigas, γνωστό και ως η «Βίβλος του Διαβόλου», αποτελεί το μεγαλύτερο βιβλίο στον κόσμο. Πέρα όμως από αυτό, την ιστορία του καλύπτει ένα << σκοτεινό >> πέπλο μυστηρίου, καθώς ουδείς γνωρίζει ποιος ακριβώς το έγραψε, αλλά και το γιατί…!!!!!

condex gigas 1

Το << Codex Gigas >>, που φυλάσσεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Στοκχόλμης, έχει ύψος 92 εκατοστά, πλάτος 51 εκατοστά ενώ υπολογίζεται ότι χρειάστηκαν 160 δέρματα γαϊδάρου για να δεθεί!!!!

condex gigas 2

Η λεγόμενη << Βίβλος του Διαβόλου >> είναι γραμμένη στα λατινικά, ενώ περιλαμβάνει την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, μια νεκρολογία του μοναστηριού στο Poleridge, μια λίστα με τα μέλη της αδελφότητας του μοναστηρίου, και το αρχαιότερο Τσέχο-λατινικό χρονικό.

poleridge

Το μοναστήρι Poleridge όπως είναι σήμερα εγκαταλειμμένο!!!! Εδώ λένε ότι έγραψαν τα πρώτα απόκρυφα πρωτόκολλά της Σιόν!!!! Προσέξτε!!!! Τα απόκρυφα!!!!

condex gigas 3

 

Ακόμα, περιέχει μυστικές ιατρικές φόρμουλες για την ίαση της επιληψίας και του πυρετού αλλά και λύσεις για ασυνήθιστα προβλήματα όπως για παράδειγμα η ανακάλυψη ενός κλέφτη. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει μια λίστα με τις ημέρες που πέφτει το Πάσχα τα επόμενα χρόνια…..Πάσχα =Πασσάβα στα εβραϊκά = πέρασμα….χμμμμμμ!!!!

condex gigas 4

Πρόκειται για μια περίεργη σύνθεση κειμένων, η οποία δεν βρίσκεται σε κανένα άλλο βιβλίο, κάτι που έχει αποτελέσει αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας από διακεκριμένους επιστήμονες!!!!

Η πιο γνωστή ωστόσο σελίδα του είναι αυτή που φιλοξενεί ένα έγχρωμο, μεγάλο σκίτσο του Διαβόλου, γεγονός που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι οι σελίδες του είναι καταραμένες, και έδωσε τροφή σε πολλά σενάρια…!!!!!

 

Ο μύθος και το μυστήριο!!!!

Ο μύθος λέει πως το έργο γράφτηκε από έναν μοναχό, ο οποίος παραβίασε τον όρκο του μοναστηριού του και χτίστηκε ζωντανός σε έναν από τους τοίχους του!!!! Τελετουργικό των Ιλλουμινατοι και των Μασόνων για όσους προδίδουν απόκρυφα έγραφα τους!!!! Ένα βράδυ νωρίτερα, είχε δώσει όρκο στους πρεσβύτερους πως θα γράψει ένα βιβλίο σε μία μόλις νύχτα, το οποίο θα περιλαμβάνει όλη την, μέχρι τότε, γνώση του κόσμου!!!!

Η προσπάθεια του ξεκίνησε, ωστόσο γρήγορα κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικά πολύ δύσκολο να γίνει!!!!

 

Ο μοναχός ζήτησε βοήθεια από τον διάβολο Lucifer για να τελειώσει το βιβλίο με  με αντάλλαγμα την ψυχή του!!!! Ο διάβολος ( Δρακόντειος ) δέχτηκε και έβαλε και ένα πορτραίτο του εαυτού του για υπογραφή…!!!!

1

Μέσα σε μια νύχτα ολοκλήρωσε το κολοσσιαίο έργο και έκανε, όπως υποσχέθηκε το μοναστήρι του ξακουστό… Ωστόσο καταδικάστηκε σε θάνατο, σύμφωνα με το θρύλο….!!!

Στοιχεία για τον συγγραφέα δεν υπάρχουν, ενώ το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι το << Codex Gigas >> προέρχεται από ένα μοναστήρι στην Βοημία, χρονολογείται ήδη από τον Μεσαίωνα και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων των ισχυρότερων ανθρώπων της Ευρώπης ανά τα χρόνια!!!!

Σύμφωνα με ειδικούς γραφολόγους μάλιστα φαίνεται ότι γράφτηκε από ένα μόνο άτομο!!!!

Το εντυπωσιακό χειρόγραφο πάντως είναι προσβάσιμο σε πολύ λίγα άτομα, που έχουν την ευκαιρία να αγγίξουν τις τεράστιες, << καταραμένες >> σελίδες του…!!!!

 Αυτά είναι γνωστά για το βιβλίο αυτό τίποτα άλλο, εκτός από αυτό που σας ανάφερα ποιο πάνω…!!!!

Το κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά!;! Νομίζω δεν χρειάζεται καν κάποιος να ρωτήσει σήμερα αν όλα αυτά είναι αλήθεια με όλα τα στοιχεία που παραθέσαμε αλλά και με τα γεγονότα τα οποία έχουν γίνει, γίνονται αλλά και θα γίνουν πολύ σύντομα…..!!!!

Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


47 σκέψεις στο “ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!! ( ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ )!!!!

 1. ΣΑΜΑΝ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!!!ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ?????????

   1. Στο θεμα των νοητικων μηνυματων δεν ξερω αν εχω δεχτει αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που ισως δεν μπορω να εξηγησω!!!!
    Για παραδειγμα,πολλες φορες εκει που εχω πει οτι Πεγκυ αυτο ειναι ετσι,πολλες φορες αλλαζω γνωμη `η κανω σκεψεις που πριν δεν ειχα φανταστει!!!!Δεν εχω δεχτει ας πουμε μηνυμα που να μου λεει κατι να κανω,δεν μπορω να το εξηγησω ειναο σαν σκεψεις!!!!!
    Υπαρχει κατι ακομα που δεν ξερω αν ειναι συμπτωση,πολλες φορες νιωθω οτι καποιος με καθοδηγει στο να μαθω καποια πραγματα,τυχαινει να γνωριζω ανθρωπους που ασχολουνται με αυτα,ετσι απλα απο το τιποτα `η καποιες φορες ψαχνω για κατι δυσευρετο,πληροφοριακα παντα,και το ανακαλυπτω πολυ ευκολα!!!!!!
    Ισως ολα αυτα δεν ειναι τιποτα και συμπτωσεις,αλλα δεν ξερω γιατι ομως νιωθω οτι καθοδηγουμε!!!!

    1. Ααα κατι ακομα,ηθελα να ρωτησω και αυτο: πολλες φορες νιωθω οτι ο χρονοςπερναει πιο γρηγορα `η ακουω κατι περιεργα σαν βομβους(λες να δεχομαι τηλεγραφηματα μεσω εγκεφαλου,τηλεπαθεια!!!αστειευομαι!!!)και αλλα διαφορ!!!! Γιατι ολα αυτα?????ειναι αληθεια οτι νιωθουμε οτι κυλαει γρηγορα ο χρονος,επειδη περναμε στην 4η διασταση!!!!!!

     1. peggy2015!!!!!

      ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ …ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΚΑΙ ΓΩ!!!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ!!!!ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ????
      Υ.Γ.:ΗΜΕΗΛ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΗΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΗΛΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΨΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    2. Εγώ αυτό το εννιωσα όταν μια μέρα στα καλά καθουμενα πάτησαν το δάχτυλο στο google search για κάτι άσχετο και μ έβγαλε αυτό το σάιτ (χωρίς να το χω καταλάβει) και διάβασα το πρωτο άρθρο και έλεγε κτ για το πως έγινε η γη και ηταν στα αγγλικά το μισο άρθρο και θυμάμαι δν ήξερα τον σαμαν και οποτε σχολίαζε κτ παράλληλα με το κείμενο έλεγα ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑΑ πρεπει να το διάβαζα σχεδόν 2 ώρες και μετα νόμιζα οτι δεχτηκα πλύση εγκεφαλου αρχησα να κρυωνω και να ανατριχιαζω και σκέφτηκα εκείνη την στιγμη οτι ο κόσμος ίσως να μην είναι έτσι όπως μας λένε αλλά κατα κάποιο τροπο προσπαθούσα να ξεπεράσω την σελιδα για να μην νιώθω έτσι μέχρι που μια μέρα του ιδιου μήνα ο Ευάγγελος Αδαμακης (σρ π ανέφερα και όνομα) σε μια ομάδα ποσταρε την απάντηση σου στο θέμα για τους λυκαωνες εγώ μόλις διάβασα το άρθρο δν ξέρω μ άρεσε π τους υποστιριζε ο σαμαν γιατι ψαχνομουν καιρό για το θέμα αλλά έβρισκα όλο τα ίδια και έτσι αρχησα και διάβαζα όλα τα άρθρα για λυκαωνες βασικά αυτοε ηταν ο λογος π συνέχισα με το σάιτ και πραγματικα ο σαμαν γραφει πρωτότυπα πραγματα εδώ μεσα εκτός απο κτ λιγα copy paste απο αλλες σελίδες π καταλαβαίνω γτ δν έχει θαυμαστικά αποσιωπητικά και ερωτηματικα :ρ

 2. Saman κατα καιρους τα εχω διαβασει αυτα που εγραψες εκτος απο τις αναφορες για τα υβριδια και τους ρολους τους. Μπευρδευομαι ομως με τις χρονικες αναφορες που κανει ο δρακουμελ. Μας πεταει ενα 13.000 χρονια πριν ενα μεγα Αλεξανδρο και αφηνει να εννοει για μετα το μεσαιωνα και υστερα. Ο τυπος πρεπει να εχει κοψει στροφαλο ή μαλλον τους ειχε πονεσει αρκετα η σαρισα…

  Επισης μου ειναι αμφιβολο οτι καποιος εδω στη γη πιστευει οτι θα ερθει καποιος εξ ουρανου να μας σωσει(λεμε και καμια χαζομαρα να περναει η ωρα,δυστυχως ειναι πολλοι που πιστευουν στην εξωθεν βοηθεια). Τωρα εαν γινονται μαχες ή πολιορκια στο ηλιακο μας συστημα ειναι για το ποιος θα επικρατησει εις βαρος μας και οχι για “βοηθεια” οπως πιστευει το ερπετο ή ο πουλημενος.

 3. Saman!!!!
  Tο οτι θα βρεθουμε στο μελλον ειναι το μονο σιγουρο!!!!
  Με λιγα λογια… ακολουθησες το ονειρο σου και τα καταφερες..!!!! Τι πιο σημαντικο απ’ αυτο;;;
  Φεϊσμπουκ ε;; Εγω το εκλεισα και ησυχασα!!! Εχω ηρεμησει πολυ και εχω συγκεντρωθει σε αλλα πραγματα (πιο ουσιαστικα) ακομη περισσοτερο…
  Το συνιστω ανεπιφυλακτα.. Ειχα χαζεψει εκει μεσα.. Σε λιγο προβλεπεται μεχρι και.. σεξ αποκλειστικως μεσω διαδικτυου οπως παμε!!!!
  Σου βαζω δυσκολα ε;; “Δουλεια μου”..!!! Δεν σε φοβαμαι… Ειχα ριξει και μια “παραγγελια” παλαιοτερα για “Πανελληνες Μυστρα”…
  Εχε με στα υπ’ οψιν και εκει.. Επικροτω και επαυξανω επισης για το αρθρο που ζητησε και ο teacher για τους τρεις μαγους.. Θα ειναι οτι πεις για τις
  γιορτες!!! Ειτε “απολαυστικοι” ειτε αιθεροβαμονες ειτε “παιδια” ειτε “τρελοι” και μπανταβοι, ειμαστε ωραιοι να ξερεις και αυτο μας ξεχωριζει..!!!

  Υ.Γ. Τον αντιδημαρχο ακομη τον λυπαμαι και τον σκεφτομαι…!!! Εδω που τα λεμε μεταξυ μας και εγω δεν ξερω τι θα ‘κανα….
  Μην λεμε μακακιες τωρα….
  Ενας χαρχαροαφεντομουτσουναρας!!!!

  1. Υ.Γ: 2. Απολαυστικος – απολαυστικος.. σε διαβαζουνε παντως, αυτο ειναι το θεμα!!!!
   Δεν κοιτας την αφεντομουτσουναρα σου.. ισα ισα, προστατευεις τους αλλους..!!!
   Η γνωση ειναι δυναμη και σε απειρα, μη μυαλωμενα η’ και επιπολαια χερια μπορει να καταστει πολλη επικινδυνη
   και για τα ιδια αλλα και για ολους τους υπολοιπους….

 4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΜΑΝ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ,ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ
  ΗΞΕΡΑΝ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΙΡΟΜΕΝΟΣ
  ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ…
  Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΙΑ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
  ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΙΑΜΕΝΩ,ΚΑΚΟΥΣΤΡΟΥΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΙΞΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΤΡΟΥΚΕΣ
  ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΛΟΒΕΛΟΝΗΔΕΣ!!!ΧΑΑΑΧΑΧΑ.
  ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΚΑΝΙΑ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!

 5. Επειδη μου αρεσει να ψαχνομαι διαβαζω και αλλες ιστοσελιδες!Πριν λιγο διαβασα στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ενα αρθρο σου για το λυκομνημα,βασικα δεν ηταν αρθρο αλλα απαντηση σου!!!!!!Πολυ ωραιο αρθρο μπραβο!!!
  Υ.Γ:ΔΕΝ ΗΞΕΤΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΣΕΛΙΔΑ!!!!!!!!!!

  1. peggy2015!!!!

   ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ….!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. Τελικα οι κωλοσαφραδες (και αυτο απ’ το χωριο μου!!), ποτε “χωθηκανε” στις λεσχες..;
  Αν μπορεις και θελεις μου απαντας παντα.. γιατι ειχα ξανακανει την ερωτηση (μηπως και σου διεφυγε)..
  Γεια σου peggy2015!! Τελικα το ονομα μου το ειχες γραψει λαθος στα σχολια αλλα δεν τρεχει μια, εννοειται..
  Επιβεβαιωνω και εγω το προβλημα με τα μεϊλ στον Saman αλλα στην περιπτωση μου ο επιμενων νικα!!
  Αδελφε μου αν μπορεις επισης γραψε ενα αρθρο και για την λεσχη της Βοημειας γιατι σε σχεση με τα υπολοιπα
  “κλαμπς” επικρατει πολυ σκοταδι περι της δρασης και της λειτουργια της..!!!
  Θελω να πω κατι εδω: Οτι εχω λαβει τοση αληθεια μεσα απ’ αυτο το σαϊτ και την ολη προσπαθεια που γινεται εδω,
  οσο πουθενα αλλου και αυτο ακριβως ειναι το παραδοξο!!! Οτι μεσα απο ενα σαϊτ του μεταφυσικου, του παραδοξου,
  του παραξενου και του αγνωστου, να αισθανομαι οτι παιρνω τοσες μα τοσες αληθειες, τις οποιες δεν βρισκω
  και καπου αλλου εδω και αρκετο καιρο θα ελεγα..!!!
  Η αληθεια εχει τον τροπο της παντα, να αναδειχτει και να μιλησει μεσα μας…
  Επισης οποια και αν ειναι αυτη η αληθεια, οσο σκληρη, οσο ασχημη, οσο επιπονη και αναπαντεχη να ειναι, στο τελος
  παντα μα παντα θα ελευθερωσει και θα λυτρωσει..!!!
  “Γνωσεσθε την αληθειαν, και η αληθεια ελυθερωσει υμας” οπως ειπε και ο Κυριος Ιησους Χριστος μας.. και ειναι
  ευλογημενος σιγουρα οποιος προσπαθει να την μοιρασει, να την μεταδωσει αλλα και να την μαθει και να την γνωρισει…

  1. huancarlos!!!!!

   ΚΩΛΟΣΦΡΑΔΕΣ….ΧΟΑΟΧΟΧΟΑΟΧΟΑ!!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙ ΤΑ 1700 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΔΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!! ΥΔΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΧΙΜΙΣΤΕΣ ΩΣ ΜΑΓΟΥΣ!!!! ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΝ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΥΡΗΣΗ ΠΛΕΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ….!!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΣΤΟΡΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…. ΟΙ << ΚΟΥΝΗΔΙΟΚΟΛΟΙ >> ( ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ) ΔΥΗΣΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1700 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ….ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ….!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ << ΧΑΡΧΑΡΟΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΣ >> …..ΝΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΗΝΕΤΑ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΒΟΗΜΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ ….ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ….!!!! ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Πιστεψε με αδελφε μου, ψαχνομαι απο μικρο παιδι σε αυτα τα θεματα και τολμω να πω οτι μονο εδω εχω παρει απαντησεις!!!!
    Μπουρδες, αερολογιες, πραγματα γενικα και αοριστα και βεβαιως βεβαιως “εμποριο γνωσεων” σε πολυ μεγαλο βαθμο….
    Ξερω πως δεν χρειαζεστε ουτε την “υπερασπιση” μου ουτε την επιβεβαιωση απο εμενα γι’ αυτο που κανετε, εσεις ξερετε πριν απ’ ολους
    τι εστι ολη αυτη προσπαθεια.. Ομως!!!!!
    Εχω ενα “θεμα” με δυο πραγματατα στη ζωη μου ειδικοτερα… Την υπεροψια και την αδικια..!!!
    Οποτε λοιπον τα βλεπω, καλουμε απο τη φυση μου να επεμβω… Γι’ αυτο και θελω να πω επειδη τεθηκε και σαν ζητημα οτι αν ειχα διακρινει
    υπεροψια εδω μεσα, θα ειχα φυγει απο τις αρχες του σαϊτ οπου και το πρωτοεντοπισα και δεν θα ειχα ξαναμπει..!!!
    Το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα..!!! Το δευτερο “θεμα” μου δικαιολογει και την παραπανω παρεμβαση μου…
    Υπαρχουν βεβαια και σοβαροι και σωστοι ερευνητες αλλα συνηθως παραμενουν στην αφανεια επειδη ακριβως δεν κανουν “εμπορια” των “γνωσεων”
    τους και καποιες φορες και στον παραγκωνισμο και στην χλευη ισως και γι’ αυτο, ειναι και δυσκολο να τους εντοπισεις…

    peggy2015!!!! Eχω αρχισει να πιστευω οτι το κανεις επιτηδες με το ονομα μου..!!!! Χαχαχαχα αστειευομαι βεβαια φιλη μου αλλα παλι μου εφαγες ενα “a”!!!!
    Nα εισαι παντα καλα..!!!
    Νετα για τα καμινετα Saman ε??!!! Πως λενε… Ντιπ για Ντιπ η’ Μπιτ για Μπιτ.. η’ και Μπιτι για τα σιδερα..!!!! Χαχαχαχα καλο και αυτο!!!!
    Το “βασταω” μαζι με το “Κακουστρουκας”…. Τελικα τα χωρια μας εχουνε πολλη σοφια..!!!
    Γεια σου φιλε LAKAIDEMONIOS, μετα απο καμποσο καιρο οπου σε ειχα χασει και εγω απο τα σχολια… Σε ευχαριστω για την αναφορα σου σε μενα
    και χαιρομαι που συμφωνουμε..!!!
    Μια αναφορα παλι απο τα πανσοφα πραγματικα χωρια μας: “Το ψεμα εχει κοντα ποδαρια”…. (αυτο πρεπει να το λενε και σε αλλα χωρια απ’ οτι ξερω – μην
    θεωρηθω και χωριανος υπερεθνικιστης), εχουμε και αυτα σημερα και πρεπει να προσεχουμε…
    Να ειστε ολοι καλα!!!!

    1. huancarlos!!!!

     Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΔΕΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΗ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ!!!! ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΑΝΕ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΑ!!!!

     ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΟΥΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!! ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ 16 -17 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ…ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΜΙΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!! ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ …ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ…!!!! ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΣ ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΠΟΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ!!!! ΤΙ ΚΕΡΔΗΣΑ!;! ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ…ΚΑΙ!;! ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!;! ΤΙΠΟΤΑ!;1 ΑΠΛΟΣ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΠΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΨΑΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ!!!!

     ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ….ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑ…ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ …..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ …ΒΡΕ ΜΗΠΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΘΟΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΙΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΑ….. ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΑΒΒΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΓΥΘΕΙΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΤΣΟΥΛΙΑ….Η ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΟΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ …. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΘΟΥΠΟΒΟΛΗ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

     ΟΠΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!! ΕΙΔΕ ΤΡΕΙΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ….ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ…ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ!!!! ΘΥΜΑΜΑΙ:

     ΕΙΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ …ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ << ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩ ΠΩ!!!! ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 3D ΠΩ ΠΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΞΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ... >> ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΠΗΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΛΟ ΕΠΑΘΕ ΑΜΟΚ…ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ…. ΜΕΤΕΙΠΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ….

     << ΜΑ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ...!!!! ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!;1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΜΗΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ!;! ΜΗΠΟΣ ΗΤΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ...ΜΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΜΕΣΟΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,,,ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... >>

     ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1Ο ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ…ΑΡΧΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ…ΤΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΕΜΟΝΗ….. ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ….!!!!

     ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΦΙΣΒΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙΒΙΟΣΗΣ!!!! ΑΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΜΑ!!!!

     ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…ΔΕΝ ΘΕΛΩ…. ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ << ΓΚΛΙΤΣΟΠΑΤΗΜΑ >> ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ << ΛΕΠΕΤΣΟΥΡΙ >> ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ << ΛΕΠΕΡΚΧΑΟΥΝΤ >> ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΗΚΑΝΤΖΑΡΟΣ…ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΠΕΤΣΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΜΙΑΛΑ!!!!

     ΙΣΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΡΙΑΞΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΘΗΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΣΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΡΥΜΕΝΗ!!!!

     ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ Η << ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ >> ΞΑΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ Χ FILES ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ….ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ!!!! ΜΑ!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΥΡΗΣΜΕΝΑ!!!! ΜΥΣΤΙΚΟ!!!! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ…..!!!! ΠΡΩΤΑ ΔΕΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΤΗ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ….ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!!

     1. Σε ευχαριστω για την καταθεση ψυχης αδελφε!!!!
      Ειχα υποψιαστει και εγω οτι ολο αυτο αυτο το “ταξιδι”, θα σου ειχε φερει δυσκολιες και αδιεξοδα σε αλλα πραγματα…
      Αλλωστε εχεις πει κατα καιρους σχετικα με τις στερησεις σου για να το πετυχεις ολο αυτο.. Η οικογενεια και οι ανθρωποι μας,
      ειναι πανω απ’ ολα ομως πρεπει και αυτοι να μας αποδεχονται με τα ελαττωματα μας, τις αδυναμιες μας και τις ιδιαιτεροτητες μας..!!!
      Για εμενα ο πλουτος μας, ειναι οι εμπειριες μας και οσον αφορα αυτο κομματι, πρεπει να εισαι απο τους πιο “πλουσιους” ανθρωπους που ξερω!!!
      Αλλαξε ο κοσμος σου;;!!! Εγω αυτο προσπαθω να το κανω αυτο καθε μερα (προς το καλυτερο) και πιστευω πως ειναι ενας απο τους σκοπους της υπαρξης μας, περα απο το να βρουμε την αληθεια και το να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι… Ολα αυτα βλεπεις συνδεονται και μεταξυ τους…
      Αυριο μπορει να πεις κατι και να αλλαξει ο κοσμος..;;; Δεν το ξερω και δεν ξερω και το πως μπορει να γινει αυτο για τους λογους που αναφερεις και
      εσυ παρακατω (μηχανισμοι αμυνας και το τι θελει να δει και να καταλαβει ο καθ’ ενας, ασχετα απο το τι μπορει να του φερεις ακομη και μπροστα του!!!) αλλα και αυτο εαν μπορεις να το κανεις δεν ειναι η απολυτη δυναμη;;!!!
      Ισως να ειμαι και εγω ενας ρομαντικος και ονειροπαρμενος και παρασανταλος και γκλιτσοπατημα και χαρχαροαφεντομουτσουναρας (χαχαχαχα)
      αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα;; Οτι δεν ξερω αν εχω η’ θα εχω ποτε τη δυναμη να κανω ολα αυτα που εκανες εσυ!!!
      Εχεις κερδισει πολλα λοιπον και μην το αμφισβητεις αυτο και ισως αν εφευγες αυριο (χτυπαω ξυλο) “απο τον ματαιο τουτο κοσμο” να ησουνα απο τους πιο “γεματους” ανθρωπους απο εμπειριες και συναισθηματα…
      Πανω και περα απ’ ολα αδελφε πρεπει να ακολουθουμε τη φυση μας, το ενστικτο μας και ισως και τον λογο για τον οποιο βρισκομαστε εδω και οποιος μας
      αγαπαει πραγματικα θα το καταλαβει και μαζι με ολο αυτο, να εισαι σιγουρος, αφηνουμε και την παρακαταθηκη μας για τους επομενους….

     2. huancarlos!!!!

      ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΕΗΣ ΜΠΟΥΚ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ << ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ >> ΕΥΤΗΧΟΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!!

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΩ Μ ΟΝΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ!!!! ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 1990 ΕΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΣΩΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ 15 ΝΕΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ …..ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ!!!! ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΤΗ!;! ΦΥΣΙΚΗ!;! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ!!!!

      ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΙΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ….ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

      ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΒΑΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ….. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    2. Tα “βαθεια νερα” ειναι ωραια Saman, αρκει να ξερουμε καλο κολυμπι…
     Εγω πιστευω οτι ξερεις μια χαρα… Απο εκει και περα εσυ ξερεις μεχρι που μπορεις να φτασεις..!!
     “Δουλεια μας” εδω περα απο παρατηρησεις, συμφωνιες η’ διαφωνιες και ερωτησεις, ειναι να σου βαζουμε και καμια ιδεα..!!
     Αν μπορεις λοιπον γραψε και για το συγκεκριμενο “κλαμπ” γιατι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα οτι εχει πολυ “ζουμι” η δουλεια
     και ειμαστε μαλλον βαθεια νυχτωμενοι και σε αυτο το θεμα….
     Ενα επισης θεμα που θα ηθελα αν μπορεσεις καποια στιγμη να κανεις ειναι τα Ακασικα Αρχεια!!! Σε βαζω παλι μαλλον να
     κολυμπησεις μεσοπελαγα αλλα νομιζω οτι θα αξιζει τον κοπο και οτι ισως θα μπορουσες να βγαλεις κατι πολυ δυνατο που δεν εχει
     προσεγγιστει σωστα και πιο συγκεκριμενα απ’ αυτα που γνωριζω μεχρι τωρα…
     Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
     Ενας κακουστρουκας!!!!

     1. huancarlos!!!!!

      AKΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ….ΧΜΜΜ!!!! ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ….. ΙΣΟΣ ….. ΙΣΟΣ!!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!! ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΡΕΥΝΑ…ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!! ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΠΑΛΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…….!!!! ΧΜΜΜΜΜΜ!!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. ΣΑΜΑΝ ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΧΘΙ(ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 5ΗΜΕΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΕΗΛ ΜΟΥ ΝΑ. ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ???? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΕΣ ΕΣΥ!!!)ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:1)ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ!!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ2)ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ,ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ(!!!!)ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΘΕΙΣ(ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ).ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΣΩ ΤΟ 2) ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ ΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΗΜΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΟΔΟΣ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΓΙΑΝΑ ΟΙΚΙΣΜΟΣ !!!ΑΥΤΑ,ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΦΡΑΧΘΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ

  1. peggy2015!!!!

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!

   ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ!!!! ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!!!

   Ο ΑΝΤΜΙΝ ΤΟΥ ΣΑΗΤ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Η -ΜΕΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ!!!!

   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΗΝΤΟΜΑ ΞΑΝΑ…ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. ΣΑΜΑΝ ΙΑ ΗΙΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΛΛΟΜΙΝΑΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1776.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΑΝ ΤΙ ΤΗ <> ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ!)ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ.ΔΕΝΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΙΙΣΧΥΕΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????

  1. peggy2015!!!!

   1 ΜΑΙΟΥ ΥΔΡΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 5 ΑΤΟΜΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΗΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ!!!!
   ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΦΗΣΤΑΤΕ ΟΠΟΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ!!!!

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ:

   << Οι Ιλλουμινάτι (λατινικά: Illuminati, κυριολεκτικά: Πεφωτισμένοι) ήταν μέλη μυστικών εταιρειών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από το Θεό, χωρίς τα μυστήρια. Τέτοιες αιρέσεις παρουσιάστηκαν στην Ισπανία, στη Βαυαρία και στην Πικαρδία. Κατά τα τέλη του 18ου αιώνα οι Ιλλουμινάτοι προσέγγισαν τον Ελευθεροτεκτονισμό. Το 1907[ασαφές] μετέφεραν την έδρα τους στο Βερολίνο, όπου διατηρήθηκε η μυστική αυτή εταιρεία, μέχρι και την εποχή που επικράτησε στη Γερμανία ο χιτλερισμός. Οι Πεφωτισμένοι ήταν μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1776 από τον Άνταμ Βάισχαουπτ στη Βαυαρία. Στόχος της οργάνωσης ήταν η ανακάλυψη στικών[ασαφές] για να τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πάμπολλοι μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας έχουν επίκεντρο την εικαζόμενη επιβίωση της οργάνωσης μέχρι σήμερα και τις υποτιθέμενες δραστηριότητές της, στις οποίες περιλαμβάνονται η Γαλλική Επανάσταση, ο αγώνας εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας καθώς και βλέψεις παγκόσμιας κυριαρχίας. Ο καθηγητής εκκλησιαστικού δικαίου και πρακτικής φιλοσοφίας του πανεπιστημίου της Ίνγκολστατ στη Βαυαρία, Άνταμ Βάισχαουπτ (1748-1830), ίδρυσε την 1η Μαΐου του 1776 με δύο μαθητές του την Ένωση, η οποία αρχικώς έφερε το όνομα «Perfectibilists». Σαν σύμβολο της οργάνωσης επέλεξε την κουκουβάγια, σύμβολο της Μινέρβα, της θεάς της γνώσης των Ρωμαίων, αντίστοιχη της θεάς Αθηνάς των αρχαίων Ελλήνων). Στο παρασκήνιο βρισκόταν το πνευματικό περιβάλλον του πανεπιστημίου, στο οποίο στην πράξη κυριαρχούσαν οι Ιησουίτες, οργάνωση που είχε διαλυθεί τρία έτη πριν. Ο εικοσιοκτάχρονος Βάισχαουπτ ήταν ο μοναδικός καθηγητής του Ίνγκολστατ χωρίς παρελθόν στην Εταιρεία και ήταν αντιστοίχως απομονωμένος από το διδασκαλικό προσωπικό, επίσης εξαιτίας του ενθουσιασμού του για τις πεφωτισμένες ιδέες του. Για να προστατεύσει τους μαθητές του από τις ραδιουργίες των Ιησουϊτών και ιδίως για να τους εξασφαλίσει πρόσβαση στη σύγχρονη κριτική εκκλησιαστική λογοτεχνία, ίδρυσε την «Ένωση της μυστικής γνώσης», η οποία στις αρχές αποτελούταν από μόλις είκοσι άτομα. Πέραν τούτου, ο ιδρυτής είδε στην Οργάνωση των Ροδόσταυρων, μία μυστική πνευματική οργάνωση ανήκουσα στη Μασονία, ένα κακό αενάως αυξανόμενο που έπρεπε να καταπολεμηθεί. Ο Βάισχαουπτ κατέγραψε τους λόγους για την ίδρυση της ένωσης στην επιστολή Pythagoras oder Betrachtungen über die geheime Welt und Regierungskunst (O Πυθαγόρας ή οι παρατηρήσεις σχετικά με τον μυστικό κόσμο της Τέχνης της κυβέρνησης): Όμως δύο γεγονότα στάθηκαν αποφασιστικά. Συμπεριλαμβανομένου του ότι εκείνο τον καιρό, το 1776 ένας αξιωματούχος στο Burghausen, με το όνομα Ecker είχε ιδρύσει μία στοά προσανατολισμένη στην αλχημεία που είχε αρχίσει να εξαπλώνεται τάχιστα. Ένα μέλος της έφτασε στο Ίνγκολστατ για να κάνει γνωστή τη στοά και να προσελκύσει τους ευφυέστερους των σπουδαστών. Δυστυχώς η εκλογή του αφορούσε ακριβώς αυτούς τους οποίους κι εγώ είχα εντοπίσει. Η σκέψη ότι είχα χάσει με τέτοιο τρόπο τόσο ευέλπιδες νεαρούς και να τους βλέπω τώρα να πλησιάζουν την αλχημεία και παρόμοιες ανοησίες, ήταν για μένα μαρτυρικό και αβάσταχτο. Για το λόγο αυτό πήγα και ζήτησα βοήθεια από έναν νέο, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Και (αυτός) μου έδωσε κουράγιο να ασκήσω την επιρροή μου στους σπουδαστές και (να καταπολεμήσω) τις υπερβολές αυτές με ένα εμβόλιο που χορηγήθηκε μέσω της άμεσης ίδρυσης μιας ένωσης. Η οργάνωση πήρε μία πρώτη ώθηση το 1778, όταν ένας παλιός μαθητής και πρόεδρος της Palatinado Renano την αναδιοργάνωσε. Ο Βάισχαουπτ πρότεινε σαν νέο όνομα το «Bienenorden» (Οργάνωση των Μελισσών), διότι οραματιζόταν ότι οι οπαδοί θα συνέλεγαν το νέκταρ της γνώσης, κατευθυνόμενοι από μία μέλισσα βασίλισσα, αλλά στο τέλος προτιμήθηκε το «Bund der Illuminaten» (Ένωση των Πεφωτισμένων) και μετά το «Illuminatenorden» (Οργάνωση των Πεφωτισμένων). Από την ένωση της σοφίας θα δημιουργούνταν μία μυστική οργάνωση που δεν μπορούσε να αρνηθεί την προέλευση του οργανωτικού της μοντέλου από την Εταιρεία του Ιησού. Μία επόμενη αναδιοργάνωση έλαβε χώρα το 1780 μετά την είσοδο στην οργάνωση του αριστοκράτη Adolph von Knigge. Το 1782, ο Adolph Freiherr Knigge εφοδίασε την οργάνωση με μία δομή παραμασονική, με τον Weishaupt και τον Knigge, ως διευθυντές του επονομαζόμενου «Άρειου Πάγου». Με αυτή την νέα διανομή αρμοδιοτήτων, οι Πεφωτισμένοι πέτυχαν να στρατολογήσουν στις τάξεις τους πολλούς μασόνους και να εισχωρήσουν σε ολόκληρες στοές. Στο παρασκήνιο βρισκόταν η κρίση που άρχισε προς το 1776 ανάμεσα στους υψηλούς Γερμανούς μασόνους με την αποκοπή τους από τη ναϊτική Αυστηρή Τήρηση. Ο Karl Gotthelf von Hund und Altengrotkau είχε κατορθώσει να προσελκύσει τις διάφορες στοές υπό τις διαταγές του μέσω ενός απολιτικού-ρομαντικού τελετουργικού, που διασφάλιζε ότι θα ήταν διάδοχος της οργάνωσης των Ναϊτών που διαλύθηκε το 1312. Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, επιπλέον είχε διαβεβαιώσει τους πάντες ότι διατηρούσε επαφές με «άγνωστους ανωτέρους», που τον είχαν μυήσει στη μασονία. Καθώς όταν πέθανε το 1776, κανείς από τους «μυστικούς ανώτερους» δεν επικοινώνησε μαζί τους, υπήρχε μεγάλη σύγχυση στη στοά. Στο μασονικό συνέδριο της Αυστηρής Τήρησης που έλαβε χώρα στο Βίλχελμσμπαντ ανάμεσα στις 16 Ιουλίου και την 1η Σεπτεμβρίου 1782, ο Knigge και ο δεύτερος αντιπρόσωπος των Πεφωτισμένων, Franz Dietrich von Ditfurth, ένας εκδηλωτικός ριζοσπάστης Πεφωτισμένος, πήραν την κοινή γνώμη με το μέρος της οργάνωσής τους. Το ναϊτικό σύστημα εγκαταλείφθηκε και η οργάνωση του Ροδόσταυρου περιορίστηκε σε μειοψηφία στην προσπάθειά της να διατηρήσει εκείνη την παράδοση. Αμφότεροι οι Πεφωτισμένοι κατάφεραν, συμπεριλαμβανομένου και του Johann Christoph Bode, να κερδίσουν ένα σημαντικό αντιπρόσωπο στην Αυστηρή Τήρηση. Συνέπεια τούτων, ο αριθμός των μελών αυξήθηκε ραγδαία, εντούτοις την ίδια στιγμή αυτή η επιτυχία σήμανε την αρχή το τέλους: Ο Knigge δεν έβλεπε να εκτιμάται η προσφορά του, καθώς αυξανόταν η οργάνωση και απείλησε με επιστολές να καταδώσει τα μυστικά της στους Ιησουίτες και στους Ροδόσταυρους. Η ενέργειά του αυτή ενίσχυσε τη δυσπιστία του Weishaupt, στον οποίο δημιουργούνταν σημαντικές ανησυχίες εκ του ότι ο Knigge και με τη σειρά του ο επιμελής Bode είχαν προσεταιριστεί τον πρίγκηπα Karl von Hessen-Kassel και τον Ferdinand von Braunschweig, καθώς επίσης και τον δούκα Ernst von Sachsen-Gotha και τον Carl August von Sachsen-Weimar, όλους εκείνους τους εκπρόσωπους της απολυταρχίας. Οι υποψίες αυτές δεν ήταν ανεδαφικές, καθώς ο Carl August και ο ιδιωτικός του σύμβουλος Goethe, είχαν εγγραφεί μόνο και μόνο για να ερευνήσουν την Οργάνωση. Ως αποτέλεσμα οξύνθηκαν οι ασυμφωνίες μεταξύ Weishaupt και Knigge μέχρι του σημείου η Οργάνωση να απειλείται με διάλυση. Τον Φεβρουάριο του 1784 συγκλήθηκε στη Βαϊμάρη για το σκοπό αυτό ένα διαιτητικό δικαστήριο με το όνομα «κογκρέσο». Προς έκπληξη του Knigge η κρίση του συμβουλίου στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Goethe, ο J. G. Herder και ο Herzog Ernst von Sachsen-Gotha ήταν ότι έπρεπε να δημιουργηθεί ένας νέος Άρειος Πάγος. Αυτό έμοιαζε ένας ανεκτός συμβιβασμός. Αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο ιδρυτής της οργάνωσης συνέχισε να ασκεί μεγάλη επιρροή ακόμη και χωρίς να έχει την επίσημη προεδρία στον Άρειο Πάγο, γεγονός το οποίο αποτέλεσε μια μεγάλη ήττα για τον Knigge. Αφού συμφωνήθηκε η σιωπή και η επιστροφή όλων των εγγράφων, την πρώτη Ιουλίου ο Knigge εγκατέλειψε την Οργάνωση. Στον καιρό που ακολούθησε αποποιήθηκε την επιθυμία να διορθώσει τον κόσμο μέσω μυστικών κοινωνιών. Από την μεριά του ο Weishaupt παρέδωσε τη διεύθυνση της Οργάνωσης στον Johann Martin, κόμη της Stolberg-Roßla. Κατά τη διάρκεια των εσωτερικών διαμαχών οι μυστικές εταιρείες είχαν προσελκύσει την προσοχή των αρχών της Βαυαρίας. Το επίκεντρο των υποψιών ήταν οι δολοφόνοι που ήταν κοντά στους πεφωτισμένους και προσπαθούσαν να αλλάξουν την παραδοσιακή Οργάνωση, εμφιλοχωρώντας στις τάξεις των δημοσίων υπαλλήλων για να πετύχουν ένα «Λογικό Κράτος». Συνεπεία αυτού στις 22 Ιουνίου του 1784 ο πρίγκηπας ελέκτορας Karl Theodor απαγόρευσε όλες τις «κοινότητες, κοινωνίες ή αδελφότητες» που εγκαθιδρύθηκαν χωρίς την έγκριση των αρχόντων. Στις 3 Μαρτίου 1785, υπό την πίεση του Peter Frank, σύμβουλου του βαρόνου του Kreitmayer, του βαρόνου του Törring – που ανήκε στους Ροδόσταυρους – και άλλων ευγενών, δημοσίευσε μία πρόσθετη διακήρυξη που αυτή τη φορά απαγόρευε την οργάνωση των Πεφωτισμένων και των Μασόνων κατονομάζοντάς τους και θεωρώντας τους μεγάλους προδότες και εχθρούς της θρησκείας. Μέσα από οικιακά αρχεία κατασχέθηκαν διάφορα έγγραφα της οργάνωσης που πρόσφεραν διαδοχικές ενδείξεις για τη ριζοσπαστικότητα των σκοπών της οργάνωσης. Έγγραφα που βρέθηκαν σε έναν αγγελιαφόρο που διέφευγε αποκάλυψαν το όνομα ενός μέλους. Ακριβώς το ίδιο έτος ο πάπας Πίος ΣΤ' διασαφήνισε σε δύο επιστολές του προς τον επίσκοπο της Φριζίας (18 Ιουλίου και 12 Νοεμβρίου) ότι η προσκόλληση στην οργάνωση ήταν ασύμβατη με την καθολική πίστη. Ως φυσικό επακόλουθο των απαγορεύσεων στα 1784 και 1785 υπήρξαν διωγμοί των μελών. Κάποιοι σύμβουλοι και αξιωματούχοι έχασαν τις θέσεις τους, κάποια μέλη εξορίστηκαν, αλλά κανείς δεν φυλακίστηκε. Ο ίδιος ο Weishaupt του οποίου ο ρόλος ως ιδρυτή δεν αναγνωριζόταν στην αρχή, κίνησε τις υποψίες αλλά τράπηκε σε φυγή μόνο όταν ήταν αναγκασμένος να ασπαστεί την καθολική πίστη, πρώτα στην ελεύθερη αυτοκρατορική πόλη Ρατισμπόνα και το 1787 ξανά στην Γκόθα, όπου ο Herzog Ernst του παρείχε μια αργομισθία ως σύμβουλου. Τον Απρίλιο του 1785 ο κόμης Stolberg-Roßla ανακήρυξε επισήμως την αναστολή λειτουργίας της οργάνωσης – μετά από προσωρινές καταργήσεις. Ο Bode εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να διατηρήσει την ένωση στη ζωή και προσπάθησε να την αναβιώσει με τη βοήθεια των οργανώσεων Iglesia minerval de Weimar και Orden de los amigos invisibles, αλλά υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του το 1790 εξαιτίας του αυστηρού κλίματος εναντίον των πεφωτισμένων κατά τα έτη της αναγέννησης. Οι ερευνητές σε γενικές γραμμές συμφωνούν ότι η αποδόμηση της οργάνωσης των πεφωτισμένων ήταν πλήρης. Στις 16 Αυγούστου 1787 δημοσιεύτηκε ένα τρίτο και αυστηρότερο δημοσίευμα απαγόρευσης, με ποινή θανάτου, της στρατολόγησης μελών για τους Μασόνους και τους Πεφωτισμένους. Αυτά τα δημοσιεύματα εξαπέλυσαν μία πρώτη υστερία κατά των πεφωτισμένων, ειδικότερα υπήρχαν υποψίες για διαταραχές στις μυστικές ριζοσπαστικές ενώσεις των πεφωτισμένων. Ένα δεύτερο κύμα, σαφώς πιο ενεργειακό, ξέσπασε κατά τη Γαλλική Επανάσταση, οπόταν ο φόβος για τους Ιακωβίνους συγχωνεύθηκε με αυτόν για τους Πεφωτισμένους. Υπό αυτήν την ψυχική κατάσταση ο Υπουργός του Βαυαρικού κράτους Maximilian von Montgelas, ο οποίος με τη σειρά του είχε υπάρξει πεφωτισμένος, απαγόρευσε όλες τις μυστικές οργανώσεις με την άνοδό του στην εξουσία το 1799 και ξανά το 1804. Το πόσο έντονη ήταν η δημόσια έξαρση στα χρόνια περί την Γαλλική Επανάσταση για τις μυστηριώδεις και ανησυχητικές μυστικές ή πρωτοπόρες ενώσεις, διαφαίνεται σε διαφορετικά λογοτεχνικά έργα της εποχής, από το Der Geisterseher του Σίλερ μέχρι το Der Groß-Cophta του Γκαίτε και τις ανησυχητικές κοινωνίες του Los años de aprendizaje de Wilhelm Meister, περνώντας στον Jean Pauls Die unsichtbare Loge (1793). Σήμερα το μόνο που θυμίζει στο Ίνγκολστατ την οργάνωση είναι μία αναμνηστική πλακέτα στο κτίριο όπου βρισκόταν η σάλα συγκεντρώσεων των πεφωτισμένων. Το κτίριο αυτό βρίσκεται στον αριθμό 23 της οδού Theresien, προηγουμένως Am Weinmarkt 298. Σήμερα, υφίστανται Ιλλουμινιστικοί βαθμοί στον Αρχαίο και Αρχέγονο Ανατολικό Τύπο Misraim-Memphis, ως συνέπεια της εφαρμογής των αυθεντικών Τυπικών των δύο Τύπων τα οποία τους περιελάμβαναν. >>

   ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΔΩ:

   Ιγνάτιος φον Μπορν: Ούγγρος Μεταλλειολόγος και Μεταλλουργός
   Δούκας Φερδινάνδος του Μπράουνσβαϊκ-Λύνεμπουργκ: Πρώσος Στρατάρχης
   Φίλιπ φον Κόμπεντσλ: Σλοβένος Διπλωμάτης της Αυστριακής Αυτοκρατορίας
   Κάρολος Θεόδωρος Αντώνιος Μαρία φον Ντάλμπεργκ: Αρχιεπίσκοπος-Εκλέκτορας του Μάιντς, Μεγάλος Δούκας της Φρανκφούρτης, Καγκελάριος κ.α.
   Ερνέστος Β΄, Δούκας του Σαξ-Γκότα-Άλτενμουργκ
   Ιωάννης Φέντερ: Γερμανος Φιλόσοφος
   Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε: Γερμανός ποιητής, συγγραφέας και λόγιος
   Ιωάννης Χέρντερ: Γερμανός φιλόσοφος και Θεολόγος
   Ανδρέας Χόφμαν: Γερμανός φιλόσοφος και επαναστάτης
   Φρειδερίκος Γίακομπι: Γερμανός φιλόσοφος
   Κάρολος Αύγουστος, Μεγάλος Δούκας του Σαξ-Βαϊμάρης-Άιζεναχ
   Βαρόνος Αδόλφος Κνίγκε: Γερμανός ευγενής, συγγραφέας και Μασόνος
   Ιακώβ Μαούφιλον: Γερμανός επαναστάτης και καθηγητής
   Μαξιμιλιανός Γκαρνέριν, Κόμης φον Μοντγκέλας: Βαυαρός Πολιτικός ιταλικής καταγωγής
   Κριστόφ Νικολάι: Γερμανός συγγραφέας και βιβλιοπώλης
   Ιωάννης Πεσταλότσι: Ιταλό-Ελβετός παιδαγωγός
   Ιωσήφ φον Σόνενφελς: Αυστριακός δικηγόρος και μυθιστοριογράφος
   Άνταμ Βάισχαουπτ: Φιλόσοφος,ιδρυτής των Ιλλουμινατών
   Λόρεντς φον Βέστενριντερ: Συγγραφέας και ιστορικός

   ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΞΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. Ναι αδελφε μου.. Ειναι και μεγαλο το βιβλιο, θα τα βολεψει μια χαρα…
  Ειδες;; Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!! Ηξερε ο καλογηρας τι εφτιαχνε..
  Μιας νυχτας δουλεια αλλα δεν θα παει στραφι.. Θα κανουνε δουλεια τους οι σαλαμανδρες!!!
  Καλα στο χωριο σου πρεπει να ερθω καποια στιγμη.. πρεπει να εχουν απιστευτο γελιο και
  ευρηματικοτητα οι συντοπιτες σου..!!
  Οτι μπορεις βγαζεις αδελφε μου και για οτι μπορεις μας λες..
  Το εχω παρει αποφαση και εγω.. Θα πουνε που θα πουνε διαφορα για εμας οποτε ας επιλεξουμε εμεις
  και κατι ουσιαστικο (για το οποιο θα πουνε).. τον τροπο σκεψης μας!!!
  Να ειστε παντα καλα!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ…. ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ….ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ….ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…ΧΑΟΧΑΟΧΑΟΑΧΟ!!!!

   ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΕΣ!!;!! ΑΧΟΧΑΟΑΧΟΑΧΟΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ….!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Ναι αδελφε μου.. στα δικα μου τα χωρια, τα λενε και κωλοσφοντηλια!!! χαχαχαχα
    Σε ευχαριστω πολυ για την προσκληση και αυτο θα γινει καποια στιγμη σιγουρα..!!!
    Να ερθετε και εσεις στα δικα μου τα μερη οποτε θελετε και μπορειτε..
    Θα ειναι μεγαλη μου τιμη και χαρα…
    Το γελιο ειναι ζωη και χωρις αυτο χαθηκαμε.. Παντα τετοια.. Το κακοστρουκας(!!!)
    λεω να το υιοθετησω.. Εχω πεθανει με δ’ αυτο.. Αλλα και με: “τον καλαμαραν που
    εγραψεν και απετυχεν” στο σχολιο προς τον φιλο teacher..!!! χαχαχαχα
    Παντα να ανταμωνουμε και να ξεφαντωνουμε!!!

 10. Eχω μεινει Σπιτσλες που λενε και εις την Βαρβαριστην Αδελφε…
  Το Ροτσιλντεϊκο ειχε τετοια παρουσια στην Ελλαδα;; Ομολογω πως δεν το γνωριζα…
  Γνωριζω βεβαια σε ποιους ανηκει η τραπεζα της Ελλαδας και η Εθνικη κατα μεγαλη πλειοψηφια
  οπως οτι και το Κ.Ι.Σ ειναι το Βατικανο της Ελλαδας και οτι δεν πληρωνει μια απο φορους…
  Αλλα οτι μας ειχαν “τιμησει” τα καθικια και με την παρουσια τους εδω δεν το ηξερα…
  Επισης εχεις μια πολυ ωραια λιστα προδοτων εδω (που εχει και μεγαλη συνεχεια βεβαιως βεβαιως)
  που τους νομιμοποιησαν και τους εδωσαν αυτα που τους εδωσαν…
  Αν μπορεις διευκρινησε σε παρακαλω το ποτε και πως εμπλεχτηκαν οι κωλοσαυρες σε ολα αυτα
  γιατι εγω νομιζα οτι ηταν απο την αρχη στο κολπο και τις αρχικες ιδρυσεις ολων αυτων των “κλαμπ”
  – “κινησεων” κλπ. (Τα μασωνακια τα λενε κλαμπ αλληλεγγυης χα χα χα)..
  Επισης το φυντανακι τους το καινουργιο τους, τον Ντεϊβιντ μωρε, αυτο το καλοπαιδο με την φωτογενεια..
  Τον προοριζουν για κατι συγκεκριμενο; Παει το μυαλο μου σε αναδειξη του αν οχι σε Θρησκευτικο
  ηγετη της “Νεας Εποχης” τουλαχιστον σε Πολιτικο με κολπακια Μπλου Μπιμ κι’ ετσι…
  Γελαω ακομη με το μισοπαρασανταλος οπως το ειπες με τον Παπα αλλα και το κακουστρουκας(!!χαχαχα)
  που το ειδα καπου αλλου..
  Τελος αν θες θες, μου δινεις μια διαγνωση και για τουτο εδω το νουμερο (περα απ’ αυτη που τον δερνει…)
  γιατι το παιζει ιλουμινατι προεδρας http://www.logiosermis.net/2014/05/blog-post_6415.html#.Vj1E4m6tY-M
  Βγαλε και αλλα αποκρυφα πρωτοκολλα αν μπορεις γιατι εγω τουλαχιστον ηξερα μονο τα γνωστα,
  προκειμενου να εχουμε καλυτερη εικονα και κατανοηση ολου του “εργου”..
  Ας κανουν μια πρωτη προσπαθεια αποδικωποιησης του βιβλιου τα ιγκουανα, με το να το βαλουν στον κω… τους!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!

   ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ….!!!!

   ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ Ε!;! ΙΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΕΣ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ…ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ….ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ……!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…..ΑΛΛΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΞΗΜΟ ΠΟΥ ΠΛΕΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΑΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!!

   ΑΝΑΜΕΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Αφήστε μια απάντηση